10 bedste Torlock -proxy -websteder og bedste alternativer

Det er ikke altid sikkert at downloade noget fra internettet. Hvis du ikke er forsigtig, kan du bringe din cybersikkerhed i fare. Som sådan skal torrenting -filer fra selv de bedste torrent -steder som Torlock kontaktes med forsigtighed.

Torlock

www.torlock.com Screenshot

Torlock.com er blokeret i nogle regioner over hele verden og kan fås adgang til et proxy -sted eller VPN. Da der også er flere Torlock -fuldmagter blokeret af internetudbydere, kan du vælge mellem forskellige alternative proxier fra listen. Proxy -listen er regulær opdateret til kun at omfatte arbejdende Torlock -proxier.

www.torlock.com Torrent Page

Torlock er et torrent -indeks og torrent -søgning, der hjælper med at få adgang til det nyeste i tv -serier og film. Kalder sig selv Ingen Fakes Torrent -site, Torlock er kun dedikeret til at liste verificerede torrents. Torlock betaler sine brugere en kompensation på $ 1 pr. Falske torrent, de kan finde.

 • Film
 • Television
 • Spil
 • musik
 • Software
 • Anime
 • E -bøger
 • Lydbog
 • Billeder
 • Voksen

10 bedste Torlock -proxy -websteder og bedste alternativer

Torlock søgemaskine

Torlock proxy -websteder er din gateway til at få adgang til gratis medieindhold. Torlock betragtes af mange som den bedste torrent-søgemaskine og -katalog, og er go-to-webstedet for masser af brugere. Dette skyldes, at det kun tilbyder verificerede torrents. Som sådan sænker det risikoen for ved et uheld at downloade en virus. Desværre, på grund af copyright-problemer og geo-blokerende, er det ikke altid en tur i parken at få adgang til Torlock Torrent-websiden.

En simpel søgning online efter “Torlock -film” kan føre dig til adskillige falske og ofte ondsindede websider. Patronisering af sådanne websteder sætter ikke kun din enhed i fare, men også dine personlige data.

Som sådan har vi samlet alle de bedste fungerende Torlock -proxy -links. Vi har også opført et par alternativer, der er værd at overveje, hvis du stadig har svært ved at få adgang til Torlock -blokerede websteder.

Bedste Torlock -proxy -websteder

 • www.Torlock2.com
 • Torlock.unblockit.li
 • SiteGet.Net/Torlock-Proxy
 • placeret.CO/TORLOCK-PROXY
 • placeret.TOP/TORLOCK-PROXY
 • placeret.com/torlock-proxy
 • placeret.I/Torlock-Proxy
 • placeret.CH/Torlock-Proxy
 • placeret.Info/Torlock-Proxy
 • FreeProxy.IO/Torlock-Proxy

Torlock -alternativer

Piratbugt

Piratbugt som torlock -alternativ

Hvis du har været på internettet i nogen tid nu, behøver Pirate Bay (TPB) bestemt ingen introduktion. Som et af de ældste torrent -steder derude, har det været et mekka for folk, der ønsker at torrent film, tv -shows, musik og videospil. TPB tilbyder også en stor samling af den bedste anime -serie på sit indeks. Torrent -webstedet tilbyder endda en bred vifte af applikationer og programmer, du kan installere på din enhed.

Mange mennesker på Internettet betragter piratbugt som det bedste torrent -sted. Dette skyldes delvist webstedets enorme indeks over torrent -filer og magnetiske links. Et andet aspekt, hvorfor så mange brugere nedlatende TPB er på grund af dets brugervenlige interface. TPB er et af de nemmeste torrent -websteder at navigere. Derudover kommer det også med en nyttig funktion, der giver brugerne mulighed for at kontrollere, om en fil er legitim.

1337x

1337x torrents som torlock alternativ

Dette populære Torrent-websted tilbyder en grundlæggende og ren brugergrænseflade (UI). Det attraktive farveskema på 1337x er bestemt tiltalende for mange brugere. Det er dog kvaliteten af ​​torrent -filer, der virkelig gør det til et af de bedste torrent -steder derude.

Dette torlock torrent -alternativ tilbyder en overflod af medieindhold i den højeste kvalitet mulige. Den fantastiske video og lydkvalitet af filmene, shows og musikalbum er grunden til, at dette torrent -websted er gunstigt blandt internetbrugere. 1337x har også en bred vifte af software til download.

Lemetorrents

Lemetorrents som torlock alternativ

Limetorrents deler ikke det samme niveau af popularitet som andre torrentwebsteder. Det er som det måtte, det er stadig et af de bedste Torlock -alternativer derude.

I modsætning til torrent -steder som TPB eller 1337X, er Lemetorrents ikke vært for nogen torrent -filer. I stedet fungerer det som et bibliotek, der forbinder brugere til verificerede torrenter, der findes på andre websteder.

Det er også et af de sikrere torrent -steder derude. I lighed med Torlock huser dette torrentwebsted kun verificerede torrents. Som sådan hjælper dette med at mindske truslen om, at folk ved et uheld downloader en virus eller malware på deres enhed.

UI for de verificerede sted for limetorrenter kan virke lidt forældet. Men det tilbyder stadig nyttige sider såsom sektionen Top Torrents. Denne side viser de top 100 trending torrents på stedet. Så du kan nemt se, hvad de fleste limetorrents brugere downloader.

Vær dog opmærksom på, at selvom lemetorrenter ikke -blokerede websteder tilbyder et bredt udvalg af indhold, tillader det ikke nogen form for voksne indsendelse på sit indeks. Så hvis du leder efter noget relateret til den slags, er dette torrent -sted muligvis ikke din bedste mulighed.

EZTV

eztv torrents

Ønsker at downloade din yndlings tv -serie? Hvis det er tilfældet, skal du bestemt tjekke EZTV Torrent -webstedet. Dette websted tilbyder screen junkies de friskeste tv -shows. På trods af at have gennemgået flere hindringer, som en fjendtlig overtagelse i 2015, er webstedet stadig i gang.

Takket være det aktive samfund er der masser af både seedere og igler. Således fører dette til temmelig anstændig downloadtid. EZTV -torrent -hjemmesiden er også brugervenlig, hvilket giver en nedtællingsliste og kalender. Disse nyttige funktioner hjælper med at guide brugere om, når de kan forvente, at deres yndlingsshow er tilgængelige på webstedet.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om ved et uheld at downloade videoer af dårlig kvalitet. Dette tv-show-centriske Torrent-websted giver dig mulighed for at kategorisere torrents baseret på kvalitetsformat. Dette inkluderer 480p, 720p og endda Webrips.

EZTV er bedst kendt for at give en lang række shows. En af grundene til, at det er så populært, er dets samfundsfora. Dette torrentwebsted tilbyder en plads til brugere at diskutere med andre brugere alt om deres yndlingsshow!

ZOOQLE

ZOOQLE TORRENTS

Et af de mest populære Torlock -alternativer er Zooqle. Med over fem millioner verificerede torrents på sin database er det et af de største torrent -websteder nogensinde. Takket være overflod af downloadbart indhold betragter mange Zooqle et af de bedste torrent -steder derude.

Zooqle tilbyder film, shows og musik. Det har også et stort udvalg af e-bøger, software og videospil. Skønt det ikke har det samme udvalg af videospil-centriske websteder som Fitgirl-pakninger. Ikke desto mindre er det stadig et af de bedste torrent -websteder for dem, der leder efter gratis underholdning.

På toppen af ​​dette har Zooqle Torrent -stedet også over 2.000 trackere, der understøtter det. For de ukendte er torrent trackere servere, der forbinder dig til tilgængelige jævnaldrende. Således hjælper dette med at fremskynde downloadtidspunktet for den fil, du er torrenting.

Den avancerede søgefunktion i dette torlock torrent -alternativ er en anden grund til, at det er så populært. Du kan nemt indsnævre dine søgeresultater. Du kan indtaste nøjagtige sætningskampe, udelukke visse nøgleord og endda sortere efter specifik filstørrelse.

Sådan bruges Torlock

Sådan bruges Torlock

Er du ny i det torrentende samfund? Måske er du ikke bekendt med, hvordan man torrent? Hvis det er tilfældet, skal du ikke bekymre dig. Når du har fået adgang til Torlock -blokerede websteder, er det let at lære at bruge Torlock.

Selvom du, inden du begynder at downloade de bedste overlevelsesspil på din pc, skal du installere en torrent -klient. Programmer som Vuze, BitTorrent og UTORRENT er nogle af de bedste tilgængelige torrent -klienter. Der er også browsere, der også er udstyret med indbygget support til download af torrents.

Når du har oprettet din klient, kan du nu gå over til ethvert torlock -blokeret websted, der fungerer for dig.

Sådan downloades fra Torlock

 1. Søg efter den fil, du ønsker at downloade. Du kan finde Torlock -søgemaskinebjælken i øverste venstre hjørne af hjemmesiden.
 2. Når du har fundet den fil, du vil have Torlock -download, skal du gå videre og klikke på titlen. Dette vil omdirigere dig til sin resume side. Her finder du detaljer såsom filstørrelse, antal seedere og igler og dato uploadet. Hvis du torrenter en film eller et show, kan fanen Beskrivelse også indeholde oplysninger såsom videovarighed, format, video- og lydcodec.
 3. Hvis filen er efter din smag, har du to muligheder for, hvordan du downloader torrents. Først kan du klikke på knappen “Torrent” Torlock -download fundet over torrent -detaljerne. Denne metode vil direkte downloade filen til din enhed. Herfra kan du tilføje det manuelt til din torrent -klient.
 4. En anden mulighed er ved at klikke på magnetikonet på højre side af skærmen. Dette er et magnetlink, der giver din torrent -klient mulighed for at downloade Torlock Torrents straks. Dette eliminerer behovet for at downloade en separat fil på din enhed.
 5. Hvis Torlock Download Torrent har flere filer, vil din torrent -klient bede dig om at vælge, hvilke du vil downloade. Du kan også vælge det sted, hvor du vil have, at Torlock -torrents skal gemmes på din enhed.
 6. Vælg “Okay” for at begynde at downloade.

Hvis din Torlock -download ikke starter med det samme, skal du ikke bekymre dig. Din torrent -klient har brug for nogen tid til at oprette forbindelse til flere seedere for at downloade dataene. Giv det et par minutter, og når din klient begynder at oprette forbindelse til flere seedere, jo hurtigere hastigheden samler op.

Er Torlock sikkert at bruge?

Er Torlock sikkert at bruge?

Det er ikke altid sikkert at downloade noget fra internettet. Hvis du ikke er forsigtig, kan du bringe din cybersikkerhed i fare. Som sådan skal torrenting -filer fra selv de bedste torrent -steder som Torlock kontaktes med forsigtighed.

Og selvom det har et ry som et af de sikrere steder, er det ikke 100% sikkert at gennemse Verified Torlock -film, shows eller software. Hovedstedet og efterfølgende Torlock -proxy -websteder, ligesom andre torrent -websteder, er afhængige af reklamer for indtægter. Desværre kan disse være temmelig irriterende, såsom pop-up og bannerannoncer. Online -annoncer som tvungen omdirigeringer kan især være farlige. Dette er fordi de kan føre dig til usikre websteder, der enten vil inficere din enhed med malware eller indsamle dine personlige oplysninger. Installation af en annonceblokker til din browser eller enhed kan dog let afbøde dette problem.

Her er et par flere måder at holde dig selv og din enhed sikker mod vira, malware og endda hackere.

Hvordan man torrent sikkert

En af de bedste ting at gøre, når man downloader noget fra Torlock -proxy -websteder, er at kontrollere torrents sundhed. Hvis det viser en fuld grøn bar, betyder det, at den har et sundt antal seedere og igler.

Du skal også se på filforlængelsen. Hvis du vil downloade gratis Torlock -film, men udvidelsen er .Exe, det er sandsynligvis en virus. Tilsvarende skal filstørrelsen også overvejes. Hvis du downloader en hel sæson af dit yndlings-tv-show i high-definition, men filstørrelsen er temmelig lille, er den en falsk.

Installer en VPN

VPN til torrenting

Andre måder til sikkert at downloade film og andet indhold fra Internettet er ved at installere et virtuelt privat netværk (VPN). For dem, der ikke er bekendt, kan en VPN hjælpe dig med at forblive anonym og dine data sikre. VPN’er krypterer al din internettrafik. Så du behøver ikke at bekymre dig om regeringen eller din internetudbyder (ISP) eller endda bare de nysgerrige øjne af tilfældige brugere fra at kigge på din online aktivitet. Dette inkluderer selvfølgelig, når du downloader noget fra Torlock -proxy -websteder.

Desuden kan VPN’er også hjælpe dig med at få adgang til websteder, der muligvis ikke er tilgængelige i dit land. På grund af arten af ​​steder som Torlock har mange lande faktisk blokeret det. Dette kan let omgås ved hjælp af Torlock -blokerede websteder i stedet, selvom det stadig er vigtigt at installere en VPN til torrenting.

Der er masser af valg for VPN’er, du kan bruge. Der er de betalte VPN’er med premium -funktioner og gratis VPN -indstillinger, der får jobbet gjort lige så godt. Vær opmærksom på, at selv den bedste gratis VPN til torrenting har et par faldgruber, såsom at begrænse dit datakap. Ikke desto mindre er de stadig levedygtige muligheder for dem, der ikke er klar til at forpligte sig til betalte VPN’er.

Få et godt antivirusprogram

Brug en antivirus til torrenting

Uanset din enhed er et antivirusprogram vigtig. Det er den første forsvarslinje mod malware. Med hensyn til torrenting kan det let registrere og advare dig om mistænkelige Torlock -torrents. De bedste antivirusprogrammer kan endda isolere og fjerne ondsindede filer, før de kan forårsage nogen skade på din enhed.

Der er en overflod af velrenommerede antivirusprogrammer til rådighed. Hvoraf mange tilbyder både gratis og betalte versioner. Hvis du vil have mere avancerede funktioner, såsom adgangskodestyrere, pc -renere og endda VPN -tjenester, kan du altid vælge betalt antivirus -software. Det bedste gratis antivirusprogram skal dog være nok til at holde dig sikker mod trusler .

Torlock Torrent Søgemaskine: Din kilde til ubegrænset underholdning

Adgang til Torlock -blokerede websteder giver dig mulighed for at downloade og nyde alle former for digital underholdning. Torlock Torrents giver dig adgang til alt fra de bedste videospil til musik med kun et par enkle trin!

Vi kan ikke benægte appellen om at downloade dine yndlingsfilm gratis fra de bedste torrent -websteder. De blændende ulemper, såsom internetpiratkopieringslove og geo-blokering, er dog også svære at overse.

Torrenting er en fantastisk fildelingsprotokol. Det er relativt hurtigt, let og pålideligt. Act of Torrenting selv er ikke nødvendigvis ulovlig. Imidlertid er distributionen og download af ophavsretligt beskyttet indhold uden at betale de rette gebyrer. På grund af dette understreger vi altid at fortsætte med forsigtighed, når vi nedlatende torrentende websteder.

Hundredvis af online -brugere henvender sig stadig til Torlock Torrent -webstedet. Derfor er det tydeligt, at handlingen med torrenting ikke går nogen steder. Når alt kommer til alt kan du nemt gå over til Torlock Download -siden for en række ressourcer og indhold.

Den uautoriserede distribution af ophavsretligt beskyttet indhold er ulovlig. Citizenside fremmer ikke piratkopieringshandlingen. Hovedformålet med denne artikel er at uddanne læsere om arten af ​​at downloade ressourcer fra Torlock. Ulovlige downloads vil altid involvere flere risici. Som sådan anbefaler vi stærkt altid at nedlatende legitime websteder til alle dine underholdningsbehov.