Torguard Port -videresendelse

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Torguard -portforsendelse er ikke sikker

Jeg har brugt portforsendelse med Mullvad i årevis, jeg flyttede til en anden udbyder, og de fjernede, bare min held, så jeg blev anbefalet at prøve Torguard, portforsendelsen er alt sammen meget klodset og udført via en faktureringsportal, jeg så ud til at fungere det Så jeg tager normalt alle IP’er fra værtsnavne, jeg sørger for, at porten ikke bruges, men den gik op for mig, når jeg næppe kunne finde en Plex -port tilgængelig, hvis du blot bruger en IP og får adgang til Plex -porten på det delte IP -netværk , Jeg kan litralt få adgang til andre brugere, der står over for tjenester Plex, RDP og andre tjenester, hvad fanden? RegualR -brugere lan -netværk er åbne verden, hvis jeg var en hacker, kunne jeg bare scanne der delte IPS og brute force -logins, dette vedrører.

Enhver VPN -service, jeg nogensinde har prøvet, var enten dynamisk portvideresendelse eller brugt på en dedikeret IP, som ingen brugte. Til min overraskelse er Torguard statisk på * delte * servere, som alle andre bruger. Du kan se underlige anmodninger, der kommer mod mit netværk, min pfsense hentede det med det samme.

Så torguard åbner porte på delte VPN -servere, som andre brugere bruger, og alle let kan finde dem ved at scanne IP’erne inden for værtsnavne?

Hvad jeg også fandt ulige, er, at de hævder 3K -servere, men der er ikke engang 900.

Har du nogen anbefalinger?

Torguard Port -videresendelse

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.