Torguard VPN til Windows

TORGUARD VPN er torguard.Net’s abonnementsbaserede VPN-service. Det krypterer dine data Og skjuler dine spor, så du kan gennemse på nettet sikkert. Når du bruger denne sikkerheds- og privatlivssoftware, har du adgang til over 60 serverplaceringer i Afrika og Asien samt over 3.000 servere.

Privat og sikker VPN: Torguard 4+

Jeg vurderer normalt ikke VPN’er. Jeg mener, jeg var ikke i stand til at finde en, som jeg kunne lide. Indtil jeg prøvede Torguard. Tak en million til Tom Sparks for at hjælpe mig med at finde torguard. Jeg elsker de funktioner, du får med denne VPN. Og de dedikerede IP’er er store. Priserne er gode, hvis du bruger kuponerne, er det faktisk rigtig billig og service af god kvalitet. Jeg streamer ikke rigtig, så jeg bruger ikke streaming IPS. Den eneste grund til, at jeg bruger en dedikeret IP, er fordi jeg hader captchas. Hvis streaming er din ting der måske bedre muligheder for dig derude, fordi Torguard kun giver dig 2 streaming IPS. Men det er ikke noget for mig, jeg elsker tjenesten. Service af god kvalitet. Og support er i top, de svarer normalt inden for få minutter. Jeg skifter ikke VPN’er når som helst snart. Plus Duck Duck Go bruger også Torguard.

Zolaman, 08/04/2021

Meget bedre

*Dette er en redigering til min tidligere anmeldelse nedenfor. Den aktuelle tilstand af appen fungerer som den skal. Jeg har ikke flere negative problemer med det, og jeg er tilfreds med dens funktionalitet med Torguard’s VPN -service.

Jeg har været torguard -kunde i årevis nu. Denne app stoppede med at arbejde, og efter timers kundeservice var det eneste forslag, der blev givet mig, “Download OpenVPN Connect -app.”Derefter blev jeg instrueret af kundesupport til Torguards webstedvejledning til at konfigurere denne app, og webstedet bruger en forældet år gammel version af iTunes. Meget skuffende.

Prograndman, 07/25/2023

Værste VPN nogensinde

Dette var den værste oplevelse, jeg havde i løbet af et årti med at købe VPN’er. Desværre tabte jeg omkring 200 $ på det 3 -årige abonnement på denne VPN. Jeg bor i Iran, der har kraftig internetcensur, på trods af deres tunge reklamer, der siger, at de kan omgå alle internetcensurer og begrænsninger, de kan ikke.

Mange gratis VPN’er kan omgå, men denne dyre VPN er ikke i stand til at gøre det. Jeg bad dem om at tilbagebetale mine penge, men de sagde, at kryptobetalinger ikke kan refunderes! Og de havde skrevet dette ind i deres vilkår og betingelser og ikke under betalingssiden, så jeg mistede mine penge. De bad mig om at anvende nogle indstillinger for at oprette forbindelse, men indstillingerne kunne ikke etablere på iOS eller min købte dedikerede IP og også anvende dem på offentlige servere fik internethastighed til at falde drastisk, så deres anbefalede indstillinger også var ubrugelige. Du kan nemt sætte dem på værste globale VPN’s liste.

App -privatliv

Udvikleren, VPNetWorks LLC, angav, at appens privatlivspraksis kan omfatte håndtering af data som beskrevet nedenfor. For mere information, se udviklerens privatlivspolitik.

Data ikke knyttet til dig

  • Kontaktoplysninger
  • Identifikatorer
  • Diagnostik

Privatlivspraksis kan for eksempel variere baseret på de funktioner, du bruger eller din alder. Lær mere

Information

Sælger VPNetWorks LLC
Størrelse 61.1 Mb

Kompatibilitet iPhone kræver iOS 12.0 eller nyere. iPad kræver iPados 12.0 eller nyere. iPod touch kræver iOS 12.0 eller nyere. Mac kræver makos 11.0 eller nyere og en Mac med Apple M1 -chip eller senere.

Torguard VPN til Windows

TORGUARD VPN er torguard.Net’s abonnementsbaserede VPN-service. Det krypterer dine data Og skjuler dine spor, så du kan gennemse på nettet sikkert. Når du bruger denne sikkerheds- og privatlivssoftware, har du adgang til over 60 serverplaceringer i Afrika og Asien samt over 3.000 servere.

Torguard VPN er tilgængelig til en syv-dages gratis prøve. Det giver Hurtig 24/7 året rundt support. Det understøtter også en række enheder såsom mobiltelefoner, tablets og computere, så du kan bruge deres tjenester, uanset hvor du er på internettet.

Vær sikker på nettet

TORGUARD VPN skjuler din IP -adresse I Chrome, Firefox, Edge, Opera og enhver BitTorrent -klient, der giver dig mulighed for at gennemse uden frygt for, at dine personlige oplysninger udsættes for online. Det kan også Kom rundt om DPI Firewalls og VPN -blokke, så du kan gennemse, selv når visse websteder ikke er tilgængelige i din region. Disse funktioner giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din webbrowsingoplevelse.

Ved hjælp af deres OpenPGP -e -mail -kryptering Funktion, du kan også kommunikere med fuldstændig sikkerhed. Det tilbyder også dedikerede IP’er Til streaming, der giver dig mulighed for at se de nyeste film og shows på apps, der ikke er tilgængelige i nogle lande, såsom Netflix, Hulu, Disney+osv. Med deres streaming IP’er kan du være sikker på, at du er tilsluttet en server med det samme og i stand til at se dine shows.

Denne VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse op til otte enheder På samme tid, så du kan nyde dens tjenester med din familie og venner. Det tilbyder også en Money-Back-garanti, Hvilket betyder, at hvis appen ikke opfylder dine forventninger, vil du modtage en fuld refusion inden for syv dage. En ulempe her er, at det er Interface er noget forvirrende, især for begyndere. Uoverensstemmelser findes også på tværs af deres platforme.

Se film fra hele verden

Torguard VPN krypterer og skjuler dine data, så du kan Gennemse på nettet sikkert. Det har 60 serverplaceringer i hele Asien og Afrika sammen med 3.000 servere. Med deres OpenPGP -e -mail -krypteringsfunktion kan du også kommunikere sikkert via e -mail. Det giver dig også mulighed for at streame film og tv -shows ved hjælp af deres dedikerede IP -adresser. Du vil aldrig kede dig igen ved hjælp af deres service.

  • 60 servere overalt i Asien og Afrika
  • Ingen logfiler
  • Dedikeret IP -adresse til streaming
  • Tilbyder beskyttet e -mail -udveksling