Torguard Review

Åbning af Torguard VPN, især for første gang, kan være overvældende, da VPN -apps ikke er lette at navigere. MacOS -appen har de grundlæggende og avancerede indstillinger, der er skrumpet sammen og vises ikke engang på hele din skærm. Appen kræver også, at du logger ind, hver gang du vil oprette forbindelse til VPN. Du bliver også nødt til at afbryde forbindelsen fra VPN for at skifte mellem servere.

Torguard VPN Review 2023: Funktioner, prisfastsættelse og mere

Christiana Jolaoso-Oloyede skaber overbevisende indhold til B2B Tech-virksomheder. Hun giver også forretningsledere mulighed for uvildige datadrevne oplysninger, der er nødvendige for at køre deres SMB’er. Hun har arbejdet med webpublikationer og tech -mærker som U.S News & World Report, Elevato, Leaddyno og Omtech.

Christiana Jolaoso -bidragyder

Christiana Jolaoso-Oloyede skaber overbevisende indhold til B2B Tech-virksomheder. Hun giver også forretningsledere mulighed for uvildige datadrevne oplysninger, der er nødvendige for at køre deres SMB’er. Hun har arbejdet med webpublikationer og tech -mærker som U.S News & World Report, Elevato, Leaddyno og Omtech.

Bidragyder

Kelly er en SMB -redaktør, der har specialiseret sig i at starte og markedsføre nye ventures. Før hun kom til teamet, var hun indholdsproducent hos Fit Small Business, hvor hun fungerede som redaktør og strateg, der dækkede indhold af små virksomheder. Hun er en tidligere Google Tech -iværksætter, og hun har en MSC i international markedsføring fra Edinburgh Napier University. Derudover administrerer hun en kolonne på Inc. Magasin.

Kelly er en SMB -redaktør, der har specialiseret sig i at starte og markedsføre nye ventures. Før hun kom til teamet, var hun indholdsproducent hos Fit Small Business, hvor hun fungerede som redaktør og strateg, der dækkede indhold af små virksomheder. Hun er en tidligere Google Tech -iværksætter, og hun har en MSC i international markedsføring fra Edinburgh Napier University. Derudover administrerer hun en kolonne på Inc. Magasin.

Opdateret: 6. juni 2023, 19:27

Redaktionel note: Vi tjener en provision fra partnerlink til Forbes Advisor. Provisioner påvirker ikke vores redaktørers udtalelser eller evalueringer.

Vores dom

Vores dom

Torguard VPN hjælper dig med at forblive i sikkerhed og vedligeholde dit privatliv, mens du får adgang til dit yndlingsindhold uden begrænsning. Men dette virtuelle private netværk (VPN) skiller sig ud fra de bedste VPN -tjenester for sin fleksibilitet og tilpasning. Vi testede Torguard VPN for at verificere dets privatliv og sikkerhedskapacitet og undersøgte dens funktioner og deres særegenheder, fordele og fint udskrivning for at hjælpe dig med at afgøre, om det passer til dine behov for privatlivets fred.

Fordele

 • Flere sikkerhedsprotokoller
 • Masser af DNS -lækagebeskyttelsesmuligheder
 • Meget tilpasselige abonnementer
 • Arbejder i Kina
 • Syv-dages gratis prøve
 • Første måned er gratis på alle premium -planer

Ulemper

 • Ikke -intuitiv brugergrænseflade
 • Android-kun delt tunneling
 • Streaming på sin standardplan kræver en dedikeret IP -adresse
 • Kun syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ingen offentlige revisioner
 • Under Five Eyes Alliance

Torguard

På Torguards websted

Vores ratings tager højde for et produkts omkostninger, funktioner, brugervenlighed, kundeservice og andre kategorispecifikke attributter. Alle vurderinger bestemmes udelukkende af vores redaktionelle team.

Startpris
$ 9.99 pr. Måned
Samtidige forbindelser
Otte til 30 enheder
Antal servere
Mere end 3.000

Indholdsfortegnelse

 • Hvad adskiller Torguard VPN?
 • Torguard VPNs kernefunktioner
 • Torguard VPNs priser og planer
 • Torguard VPN -opsætning
 • Torguard VPN brugervenlighed
 • Torguard VPN Sikkerhed og privatliv
 • Torguard VPNs kundeservice og support
 • Torguard VPNs enhedskompatibilitet
 • Torguard VPN til streaming
 • Torguard VPN -alternativer og hvordan de sammenligner
 • Er torguard vpn det?
 • Vores ekspert tager på Torguard VPN
 • Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er torguard vpn?

Udover at være en af ​​de bedste VPN’er, er Torguard VPN en af ​​de billigste VPN’er, der koster så lavt som $ 4.99 pr. Måned på et årligt abonnement. Torguard VPN har over 3.000 servere, og et abonnement på sine lavere planer tillader otte til 12 samtidige forbindelser. Torguards primære tilbud inkluderer:

 • Sikret krypteret tunnel til din online trafikbeskyttelse
 • Anonym browsing gennem websteder og applikationer
 • Adgang til georestreret indhold, selv på steder med ekstreme firewalls
 • Multidevice -kompatibilitet

Hvad adskiller Torguard VPN?

Torguard har robuste sikkerhedsfunktioner, der også er stærke nok til at bryde gennem firewalls, hvilket gør det velegnet til internationale rejsende, der ønsker at bevare deres privatliv og få adgang til internettet uden grænser, selv når de er væk fra deres placeringer. Torguards stealth -protokol kombineres især med stealth proxy for at bekæmpe firewalls i lande som Kina, Rusland, Indien og Tyrkiet med undertrykkende internetpolitik.

Fordele

Torguard VPN giver brugerne flere lag af privatlivets fred og sikkerhed. Det har også en dedikeret IP-adresse til at låse op for geo-begrænset indhold. Denne VPN er meget tilpasselig – den giver en række abonnementsplaner. Plus, du kan hoppe på en prøve for at teste dens funktioner gratis.

Ulemper

Torguard VPN mangler en uafhængig revisionsproces, som vi kan lide at se i VPNS. Virksomheden er også i u.S., Under Five Eyes Alliance. Så regeringen kan anmode Torguard om at udlevere dine oplysninger til efterforskningsformål.

Torguards opdelte tunnelingsfunktion er kun tilgængelig på Android, og Torguard tillader ikke streaming på sin standardplan, medmindre du betaler ekstra for en dedikeret IP -adresse. VPN-appen er heller ikke så brugervenlig som andre VPN’er.

Reklame
Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

På ExpressVPNs websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Nordvpns websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Surfsharks websted

Privat internetadgang

Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

Privat internetadgang

På Private Internet Access’s websted

Torguard VPNs kernefunktioner

Torguard VPN tilbyder funktioner såsom anonym browsing, DNS -lækagebeskyttelse, split tunneling, en dræbskontakt og dedikeret IP’er til at give brugerne optimalt privatliv og sikkerhed, når du bruger internettet.

Anonym browsing

IP -adresser er tilbøjelige til at spore på websteder, annoncer og andre onlinetjenester og derved udsætte brugeraktiviteter og placeringer. Torguard VPN skjuler din faktiske IP -adresse og tildeler dig en anonym. På den måde forbliver din placering og identitet privat, og du kan gennemse websteder og downloade eller uploade indhold uden begrænsning eller føle dig usikker.

DNS -beskyttelsesforanstaltninger

Domænenavn System (DNS) sender anmodninger via din internetudbyder (ISP), hver gang du besøger et websted. Denne overførsel lækker værdifulde oplysninger, inklusive din IP -adresse og browseraktiviteter. Torguard VPN beskytter dog din IP -adresse ved at gennemføre relevante overførsler gennem sine tunneler.

Torguard VPN tilbyder brugere flere DNS og IPv6 lækagebeskyttelsesforanstaltninger, herunder opendns, niveau3 og cloudflare. Vi kørte DNS-testlækager på Torguard VPN og bekræftede, at du lækker, at du forbinder til denne VPN.

Dedikeret IP

Vælg dedikerede, delte, bolig-, streaming- eller sports IP’er for mere anonymitet og privatliv og privatliv ved ekstra omkostninger for mere anonymitet og privatliv. Torguard VPN giver dig også mulighed for at øremærke IP -placeringer og skifte mellem dedikerede og delte IP’er i kun et par klik.

Torguard VPNs dedikerede IP tilbyder brugere en unik IP -adresse, der fjerner captchas og andre forsinkelser, der ledsager brugen af ​​delte IP’er. Torguards håndplukkede streaming IP’er er kompatible med populære streamingtjenester, hvilket giver dig adgang til begrænset indhold fra de regioner, du køber. For Torguards bolig IP, får du IP -adresser fra internetudbydere i U.S. og dig.K., Så det ser ud til, at du opretter forbindelse hjemmefra.

Kill switch

Torguards integrerede Kill Switch -funktion lukker din internetforbindelse, når din VPN frakobler. Du kan yderligere vælge de apps og udvidelser, du har brug for lukket. Torguard VPN tilbyder også brugere en “netværks dræb” -funktion, der lukker deres internet, når VPN er frakoblet. På den måde forbliver internettet på din enhed krypteret og sikret.

Opdel tunneling

Torguard VPNs split tunnelingsfunktion er tilgængelig på Android. Brugere kan vælge “Begrænsede apps” for at vælge de apps, de vil tillade eller begrænse til VPN -appen. For at gøre dette skal du åbne funktionen for at se apps på din smartphone. Derefter skal du slå til/fra. Denne funktion er praktisk, når du kun vil have specifikke apps til at oprette forbindelse via VPN.

Torguard VPNs priser og planer

Torguard VPN tilbyder tre pakker – Anonym VPN Standard, Anonym VPN Pro og Anonym VPN Premium. Forskellen mellem disse pakker er hovedsageligt streamingevnen og antallet af enheder, du kan forbinde samtidig. Torguard tilbyder også flere forretningsplanindstillinger med yderligere funktioner, såsom privat e -mail, brugerstyring, IP -styring og et isoleret sikkert netværk. Og hvis du vil have mere sikkerhed, tilbyder Torguard også anonym e -mail, der giver e -mail -sikkerhed sammen med flere e -mail -aliaser og e -mail -planlægning.

Torguard VPN -lagdelt prisfastsættelse

Standard Pro Præmie Månedlig pris $ 9.99 $ 12.99 $ 14.99 Hastighed og båndbredde Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset Samtidige forbindelser Otte 12 30 Enhedskompatibilitet Windows, MacOS, Linux, iOS, Android Windows, MacOS, Linux, iOS, Android Windows, MacOS, Linux, iOS, Android Dedikeret kontoadministrator x x ✓ Sikre fjernarbejde VPN x x ✓

Torguard VPN Standardplan tillader yderligere brugere flere faktureringsmuligheder, der inkluderer:

 • Månedligt: ​​$ 9.99
 • Kvartalsvis: $ 19.99
 • Halvårligt: ​​$ 29.99
 • Årligt: ​​$ 59.99
 • Biennalt: $ 99.99
 • Triennialt: $ 139.99

Du kan betale for Torguard VPN med betalingskort, kreditkort, gavekort, cryptocurrency og PayPal.

Torguard gratis prøve

Torguard VPN tilbyder en syv-dages gratis prøve, men du skal e-maile [email protected] den seneste regning fra din nuværende VPN -udbyder. Det betyder, at du skal have en eksisterende VPN -konto. Efter Torguard VPN verificerer din konto, får du syv dage til at navigere i VPN. Efter syv dage kan du e -maile bevis for at annullere konkurrenten VPN -tjenesten for at få 30 gratis dage på ethvert Torguard VPN -planabonnement.

Money-Back-garanti

Torguard VPN lover en 100% refusion, hvis den ikke opfylder dine forventninger. Dog får du kun refusion, hvis du klager inden for syv dage. Denne periode er kortere end hvad de fleste VPN’er tilbyder, og det begrænser din oplevelse med privatlivssoftwaren. Du får heller ikke refusion for betalinger foretaget på dedikerede IP’er eller abonnementer, du betalte for med cryptocurrency eller gavekort.

Torguard VPN -opsætning

Torguard VPN -opsætning tager kun et par minutter. På hjemmesiden skal du klikke på “Deltag” for at oprette en konto og vælge din foretrukne plan, faktureringscyklus og tilføjelser. Når du har indtastet din e -mail -adresse og valgt en betalingsmetode, skal du vælge den passende app til din enhed. Du kan også vælge mellem de tilgængelige browserudvidelsesmuligheder.

Den næste ting at gøre er at køre installationsprogrammet. Klik derefter på appen og log ind med dine tilmeldingsoplysninger. Torguard VPN er klar til brug. Vi anbefaler dog at fjerne din tidligere VPN -app, før du installerer Torguard VPN for at undgå fejl.

Torguard VPN brugervenlighed

Torguard VPN er meget tilpasset med flere funktioner og indstillinger. Du kan bogmærke dine foretrukne servere og sortere listen alfabetisk eller i henhold til nærhed og nuværende brug. Torguard VPN er dog ganske udfordrende at navigere. For eksempel tager Torguard -betaling længere tid end de fleste VPN’er, og du skal beslutte, hvilken app du skal downloade. Andre VPN’er viser dig den app, der er velegnet til din enhed.

Åbning af Torguard VPN, især for første gang, kan være overvældende, da VPN -apps ikke er lette at navigere. MacOS -appen har de grundlæggende og avancerede indstillinger, der er skrumpet sammen og vises ikke engang på hele din skærm. Appen kræver også, at du logger ind, hver gang du vil oprette forbindelse til VPN. Du bliver også nødt til at afbryde forbindelsen fra VPN for at skifte mellem servere.

Torguard VPN -servere og placeringer

Torguard har over 3.000 VPN -servere i 68 VPN -serverplaceringer i 50 lande, herunder De Forenede Stater, Storbritannien, Canada, Tyrkiet, Holland, Tyskland, Schweiz, Australien, Hong Kong og Japan. Torguard VPN opdaterer fortsat sit netværk og beder brugerne om at anbefale flere forbindelser. Torguard VPNs tilgængelighed i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien og Stillehavet og Mellemøsten betyder, at du får flere spoofing -placeringer og er mere tilbøjelige til at finde en server i nærheden af ​​dig.

Vi ville dog elske, at regioner som Nordamerika og Afrika får mere dækning. For eksempel har Afrika kun en serverplacering, der er i Sydafrika.

Torguard VPNs hastighed og ydeevne

Med Torguard VPN kan du gennemse internettet, streame musikvideoer og spille videospil uden at ofre hastighed for privatlivets fred og adgang til begrænset indhold. Torguard VPN giver brugerne ubegrænset båndbredde og vil ikke gashåndteringshastighed, så du kan uploade og downloade så mange filer, som du vil. Da vi udførte hastighedsniveauforsøg på Torguard ved hjælp af Ookla -hastighedstesten, trak vi 160.87 Mbps downloadhastighed og 2.10 Mbps upload hastighed. Selvom det ikke er den hurtigste, du vil se på andre VPN’er, er det hurtigt nok til at gennemse og streaming.

For optimal hastighed og ydeevne, prøv at vælge den nærmeste placering og skifte mellem tunneltyper og protokoller for at se, hvad der fungerer bedst for dig. Da vi brugte Wireguard Tunneling -protokollen og forbundet med tættere servere, opnåede vi 219.36 Mbps downloadindhold og 6.17 Mbps ved uploading.

Torguard VPN Sikkerhed og privatliv

Torguard VPN leverer flere professionelle sikkerhedsprotokoller og funktioner til at beskytte dit privatliv. Det kombinerer stærke sikkerhedsprotokoller med mange privatlivsfunktioner og en politik uden logs, der sikrer dig din sikkerhed, når du bruger VPN.

Stærke kryptering og tunnelprotokoller

Torguard VPN understøtter flere protokoller. Du kan vælge mellem AES-128 eller AES-256-kryptering, blowfish-kryptering, SHA-512, Wireguard, OpenVPN (UDP og TCP), OpenConnect og SSTP. Torguard VPN understøtter også IKEV2/IPSEC, PPTP og L2TP/IPSEC, men du bliver nødt til at indstille dem manuelt, hvis du ikke er en Pro- eller Premium -bruger.

No-Logs-politik

Torguard er klar over sin loggingspolitik. Det gemmer ikke din browserhistorik eller logningssessioner. Torguard VPN indsamler kun grundlæggende oplysninger, såsom e-mail-adresser under tilmelding. Så du kan være sikker på, at det ikke vil sælge dine oplysninger til annoncører eller overlevere kriminelle oplysninger til retshåndhævende agenter.

Multifaktor -godkendelse

Torguard VPNs multifaktor -godkendelsessikkerhedsfunktion gør det udfordrende for hackere at logge ind på din konto, selv med brute force -forsøg. Du kan aktivere godkendelsen og bruge apps som Google Authenticator og Authy til yderligere at beskytte adgangen til dine aktiviteter.

Vores bekymringer med Torguard VPN

Torguard VPN er baseret i Florida, U.S., Så det er underlagt Five Eyes Alliance, som kræver, at tjenesteudbydere overleverer dine oplysninger, når det er nødvendigt. Torguard VPN har heller ikke gennemgået nogen uafhængige revisioner. Mens offentlige revisioner og gennemsigtighedsrapporter kan være ufuldkomne, er de værdifulde forsikringer om et VPN -selskabs privatlivets fred og sikkerhedsforpligtelse.

Torguard Review

Torguard VPN -app til Microsoft Windows

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af Callum Tennent Yderligere test af Alyx Morley

Vores dom

Samlet bedømmelse:
7.62 7.6/10
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN -tjenestens samlede bedømmelse ved at kombinere klassificeringerne af flere testkategorier. Hver kategori vægtes som følger:

 • Politik for privatlivets fred: 20%
 • Hastighed: 20%
 • Sikkerhed og tekniske funktioner: 15%
 • Streaming: 15%
 • Brugervenlighed: 10%
 • Torrenting: 5%
 • Serverplaceringer: 5%
 • Omgås webcensur: 5%
 • Kundesupport: 5%

Torguard er en fremragende VPN til torrenting. Det har en politik uden logs, der er bevist i retten, en dræbskontakt, understøtter portforsendelse og tillader P2P på næsten alle dens servere. Det har apps på Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Fire TV og er kompatibel med routere. Men det er standardplan er forfærdeligt for streaming og koster dig meget mere, hvis du vil have en dedikeret streaming IP -adresse eller boligadresse.

Rangeret nr. 21 ud af 55 VPN’er

Torguard -kategoriforholdelser

 • Streaming

Torguard Pros & Cons

Fordele

 • Bevist ingen logfilpolitik
 • Hurtige hastigheder i samme land
 • Arbejder med BBC iPlayer
 • Bred vifte af funktioner
 • AD- og malware -blokkeere
 • Gratis krypteret webmail -service

Ulemper

 • Komplicerede desktop -apps
 • Fungerer ikke med Netflix
 • Skuffende kundesupport
 • Høje ping -tider

Hvorfor stole på vores anmeldelse?

Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå 55 VPN -tjenester ved hjælp af vores uvildige gennemgangsproces for at anbefale dig den bedste VPN -software.

Her er nogle af vores centrale VPN -teststatistikker:

Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
VPN -tjenester gennemgået 55
Streamingplatforme testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Torguard er en veletableret VPN-service, der blev lanceret i 2012. Det lover “komplet privatliv”, og i denne gennemgang sætter vi denne påstand til testen.

Torguard har en enorm mængde tilpassede funktioner. Men det kan være skræmmende for nye brugere. Du skal også genstarte appen, hver gang du aktiverer dræbskontakten for at den kan registrere.

I vores sikkerhedstest lækkede Torguard aldrig vores IP -adresse og DNS. Det tilbyder de sikreste protokoller, OpenVPN og Wireguard med AES-256 og blowfish-kryptering. Abonnenter får også adgang til en Fuldt krypteret Chrome- og Firefox -browserforlængelse og en DNS -annonceblokker.

Vi anbefaler ikke VPN til at fjerne blokering af streamingplatforme. I vores seneste test kunne Torguards standardservere ikke fjerne blokering af nogen internationale Netflix -biblioteker, Disney+, Hulu og HBO Max.

På plussiden fjernede dens Manchester -server med succes alle britiske streamingplatforme, inklusive BBC iPlayer, All 4 og ITV -spiller.

Du kan vælge at opgradere dit abonnement for at få en dedikeret IP -adresse eller bolig -IP -adresse for at forbedre dine chancer for at fjerne blokering af streamingtjeneste.

Men dette vil koste dig meget mere og er ikke den bedste værdi for dine penge. Der er billigere VPN’er, der tilbyder adgang til streamingtjeneste i deres grundlæggende planer.

VPN -tjenesten er baseret i USA, som er en af ​​de værste jurisdiktioner for digitalt privatliv. Det er en del af de fem Eyes Intelligence Alliance, hvilket betyder, at dine VPN -brugslogfiler kunne opbevares og deles med offentlige agenturer i USA, UK, Australien, Canada og New Zealand.

Imidlertid, Torguards nul-logs-politik skal beskytte dig mod dette.

Her er en video af Torguard VPN i aktion: