Torguard VPN Review

 • Katie KasunicTeknologiforsker

Torguard Review & Test 2023 – Husk dette, før du køber

Torguard er bedst kendt for sit store servernetværk og stærke torrenting support.

Er torguard virkelig privatlivsvenlig? Hvordan fungerer Torguard på andre områder, såsom streaming?

Vi testede Torguards VPN -service på tværs af en række kategorier for at finde ud af dens styrker og svagheder.

Torguards bedste funktioner inkluderer Robust sikkerhed, en indbygget AdBlocker, P2P-support, en streng politik uden logs, responsiv kundeservice og evnen til at omgå hård censur uden at blive opdaget.

Torguard kan fjerne blokering af Netflix, men kun hvis du betaler et ekstra månedligt gebyr for at købe en dedikeret IP -adresse. Hvis du leder efter en VPN til Netflix, anbefaler vi Expressvpn i stedet. Det er hurtigt nok til at streame i UHD, og ​​du behøver ikke at købe nogen tilføjelser for at streame.

Andre ulemper inkluderer Under gennemsnittet forbindelseshastigheder og en grænseflade, der ikke er meget brugervenlig.

Streaming – Arbejder Torguard med Netflix?

Da vi første.

Netflix -fejlkode, når den er geoblokeret

Torguard kan ikke fjerne blokering af Netflix uden et dedikeret streamingabonnement

Dog indså vi snart, at Torguard kan fjerne blokering af Netflix. Det kan bare ikke gøre det med et standard VPN -abonnement.

Hvis du vil have adgang til streamingtjenester, skal du købe en dedikeret torguard -streaming IP -adresse mod et ekstra månedligt gebyr.

Dedikerede streaming IP’er tilbydes i USA og Storbritannien. Den dedikerede streaming IPS kan med succes få adgang til Netflix, Hulu, Amazon Video og BBC iPlayer.

Torguard hævder, at hvis du køber en streaming -IP og stadig ikke er i stand til at få adgang til dit ønskede streamingindhold, kan du kontakte kundesupport for at modtage adgang til en ny ikke -blokeret IP -adresse.

For at finde en VPN, der let kan fjerne blokering af Netflix og uden ekstra omkostninger, skal du tjekke ud Vores bedste VPN’er til Netflix.

Servernetværk og hastigheder

Torguard har et meget stort servernetværk af 3.000+ servere på 68 lokationer i 50 lande.

Et større servernetværk er typisk gode nyheder for forbindelseshastigheder, og webstedet hævder, at Torguard er den “hurtigste VPN- og Proxy -netværk, der er drevet af 3K+ Gigabit -servere med uudskært båndbredde”.

Før du opretter forbindelse til Torguards netværk, Vores basishastighed var 60 Mbps.

Hastighedstest, før du opretter forbindelse til en VPN

Vi kan sammenligne vores starthastighed med forbindelseshastighederne, som vi fik, mens vi var forbundet til Torguard for at se, om VPN bremsede os ned.

Desværre var vi ikke meget imponeret over resultaterne på trods af Torguards store servernetværk.

Alle fem servere, som vi testede i USA, gav os downloadhastigheder af under 10 Mbps, Hvilket er ret dårligt sammenlignet med vores starthastighed.

Hastighedstest på en torguard -server i USA

Vores hastigheder med Torguards britiske servere var omkring 20 Mbps, hvilket er bedre, men stadig ikke ideelt.

Hastighedstest på en torguard -server i Storbritannien

Vores hastigheder over hele verden i Hong Kong var helt ned til ca. 5 Mbps.

Hastighedstest på en torguard -server i Asien

Vi havde høje forventninger til Torguards hastigheder på grund af deres store servernetværk, men Generelt blev vi skuffede over Torguards relativt lave hastigheder overalt.

Den positive er, at vi fandt, at forbindelserne var stabil og pålidelig over tid uden store spring og dypper i hastighed.

Er torguard god til torrenting?

Torrenting er en af ​​Torguards styrker. “Tor” i udbyderens navn henviser faktisk til torrents, der viser, at sikker torrenting er en kerne del af Torguards service.

Torguard understøtter P2P -fildeling på alle servere i sit store netværk. Udbyderen anbefaler at bruge Torguard VPN til den mest sikre torrenting, men hvis du leder efter en mere let mulighed, kan du også bruge proxy -tjenesten til torrent med SOCKS5 -proxy.

Torguard hævder at være Fuldt kompatibel med BitTorrent, uTorrent, Vuze, Qbittorrent og mere.

Torguard understøtter også portvideresendelse, som kan forbedre din torrenting filoverførselshastighed.

Sikkerhed – er torguard sikker?

Torguard beskytter dit privatliv med nogle Robust sikkerhed. VPN maskerer din IP -adresse og beskytter dine data med sikker kryptering.

Tjenesten har indbygget DNS og IPv6 lækagebeskyttelse, samt en stunnel -tilsløringsfunktion, der hjælper med at skjule det faktum, at du bruger en VPN. Stunnel -funktionen er fantastisk til undslipper hård censur og omgå VPN -forbud.

Torguard tilbyder også en Automatisk dræbskontakt, Hvilket holder dine data sikre, selvom din VPN -forbindelse uventet falder.

Ud over en master drill switch giver Torguard dig mulighed for at oprette en App Kill List. Dette lukker straks alle apps på listen, når VPN kobler.

Vi registrerede ikke nogen DNS -lækager, mens vi var forbundet til torguard.

Kryptering

Torguard giver dig en masse frihed til at vælge din foretrukne krypteringsmetode og sikker protokol.

Den mest sikre mulighed er AES 256-bit kryptering, Men du kan også vælge at bruge det hurtigere, men lidt mindre sikkert AES 128-bit eller blowfish 128-bit kryptering.

Torguard understøtter flere sikkerhedsprotokoller, herunder OpenVPN, L2TP/IPSEC og OpenConnect VPN, Hvilket er en hurtig protokol, der forklarer din VPN -trafik for at ligne normal SSL -trafik. Det endda Tilbyder ultra-Secure Wireguard Protocol På Windows, MacOS, Linux, iOS og Android Apps.

Holder torguard logfiler?

Torguard tager en stærk holdning til privatlivets fred. Udbyderen lover ikke at indsamle eller logge nogen data af nogen art fra dens VPN- eller proxy -tjenester.

Når du giver Torguard din e -mail eller andre kontaktoplysninger som en del af betaling eller fejlfinding, hævder de, at disse oplysninger kun nogensinde bruges til korrespondance.

Du er heller aldrig forpligtet til at give dem identificering af oplysninger. Selvom Torguard hævder ikke at gemme private betalingsoplysninger som kreditkort, er den bedste måde at sikre, at din anonymitet er at betale med Bitcoin, som Torguard accepterer.

Ulempen er det Torguard er baseret i USA, som er et af de grundlæggende medlemmer af 5/9/14-Eyes Alliance.

Det betyder at Torguard falder ind under amerikanske jurisdiktion og love om datalagring, Og alle oplysninger, der er indsamlet af den amerikanske regeringsovervågning, kan deles med andre lande.

Men hvis Torguard virkelig holder sig til sin privatlivspolitik, som den hævder, burde dette ikke gøre noget. Torguard lover, at selvom de skulle være lovligt tvunget til at udlevere information, ville de ikke have noget at give på grund af deres strenge politik uden logs.

Har torguard en adblocker?

Torguard tilbyder en Indbygget AdBlocker Som en del af VPN -tjenesten kan det være lidt forvirrende at aktivere Adblocker i indstillingerne.

I den avancerede menu, hvis du navigerer til DNS-indstillingerne, kan du under “Brug disse navneservere” finde en mulighed, der siger “- Når VPN er tilsluttet”.

Vælg “AD-blokerende DNS” fra rullelisten. Når du har gemt indstillingerne, er Adblocker aktiveret.

Torguard -indstillinger interface

Du kan nemt ændre Torguards indstillinger inden for klienten

Da vi testede Adblocker på flere websteder, VPN var med succes i stand til at blokere alle annoncer, som vi stødte på.

Arbejder Torguard i Kina?

Torguard inkluderer flere indbyggede funktioner, der gør VPN til en Fantastisk valg til brug i Kina.

VPNs stealth -funktion, som Torguard kalder stunnel, er optimeret til at omgå Deep Packet Inspections (DPI) og skjule din VPN -brug. Dette giver dig mulighed for at flyve under radaren fra Kinas store firewall.

Foruden Torguards stunnel -funktion er OpenConnect -protokollen også god til at omgå censur og VPN -forbud ved at skjule din trafik for at ligne almindelig SSL -trafik.

Pris og værdi for pengene

Torguard opkræver lidt mere end gennemsnittet, men på overfladen er omkostningerne stadig rimelige for, hvad tjenesten har at tilbyde.

Tingene bliver dog dyre, når du overvejer, at nogle vigtige tjenester skal købes som en tilføjelse.

Hvis du f.eks.

Du får en masse frihed til at tilpasse din servicepakke. Selvom denne anmeldelse handler om VPN, tilbyder Torguard faktisk tre forskellige tjenester: en proxy, en VPN og en e -mail -tjeneste. Du kan også købe bundter, der inkluderer alle tre tjenester.

Her er en oversigt over de funktioner, der er inkluderet i hver tjeneste:

Torguard -planmuligheder

Torguard har forskellige funktioner på hver af sine planer

Med hver af disse tjenester kan du vælge mellem adskillige abonnementsplaner. Som det er typisk, tilbydes rabatter på længere planer, hvilket gør dem mere overkommelige.

Som tidligere nævnt, Du har mulighed for at vælge mellem flere tilføjelsestjenester med dit VPN-abonnement.

Disse tilføjelsestjenester inkluderer Support til yderligere samtidige enheder, adgang til et premium 10-gbit-netværk og dedikerede IP-adresser til streaming, sport og regelmæssig brug.

Alle planer kommer med en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Da vi anmodede om refusion for at afprøve garantien, modtog vi en fuld refusion inden for to timer efter at have indsendt anmodningen.

Torguard tilbyder også teknisk en gratis prøve som en del af deres friske startrabat, men du er nødt til at hoppe gennem nogle bøjler for at få adgang.

Hvis du i øjeblikket er abonneret på en anden VPN -service, kan du sende Torguard en kopi af din seneste VPN -regning. Torguard giver dig derefter en 7-dages gratis prøve.

Hvis du derefter e -mailer Torguard bevis på, at du har annulleret din gamle service, vil de give dig 30 dage gratis på enhver torguard -abonnementsplan.

Vi ville hellere have set en traditionel gratis prøve og en længere pengene-tilbage-garanti, men det er stadig noget.

Er torguard kompatibel med min enhed?

Torguard er kompatibel med følgende enheder:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux
 • Router (DD-WRT og tomat)

Torguard’s VPN er også tilgængelig som en browserforlængelse til Chrome og Firefox.

Funktioner og interface er ens på tværs af enheder. Den største forskel er iOS-appen, som vi faktisk viste sig at have en meget mere attraktiv og brugervenlig grænseflade end de andre dedikerede apps.

Ulempen for både Android- og iOS -enheder er, at OpenVPN -forbindelser ikke kan oprettes via Torguard -appen. I stedet skal du manuelt konfigurere en forbindelse via tredjepartssoftware.

På den lyse side er der let at følge instruktioner tilgængelige på Torguard-webstedet for at konfigurere OpenVPN-forbindelser på mobile enheder.

Torguard giver sine abonnenter mulighed for at oprette forbindelse til op til 12 samtidige enheder med hvert abonnement.

Du har også muligheden for at Betal et mindre gebyr for hver ekstra samtidig forbindelse, hvilket er nyttigt.

Torguard kundeservice

Kundeservice er et stærkt område for Torguard. Der er tre hovedkanaler til at komme i kontakt med kundeservice: 24/7 live chat, e-mail-billetter og et gratis telefonnummer (kun tilgængelig i USA).

Vi havde en behagelig oplevelse med 24/7 live chat support. Inden for fem minutter efter at have nået ud med et spørgsmål, svarede en repræsentant på os. Vores spørgsmål blev fuldt besvaret af det kyndige supportteam.

Den live chat er bestemt den bedste måde at få et svar på, men til dybdegående tekniske spørgsmål kan du blive bedt om at åbne en billet i stedet for at du kan medtage flere detaljer og skærmbilleder, hvis relevant.

Brugererfaring

Torguard har noget plads til forbedringer, når det kommer til at skabe en glat brugeroplevelse.

Torguard-appens grænseflade er fjernet og overvældende på samme tid. Hovedskærmen beder dig om at vælge dine krypterings- og protokolindstillinger, inden du opretter forbindelse til en server.

Hovedgrænseflade

Torguard har en kompliceret grænseflade

Servervalgsmenuen har hverken en Auto Select -funktion eller nogen indikation af, hvilke servere der er den hurtigste.

Du kan dog sortere servere efter deres nærhed til din fysiske placering såvel som efter region.

Serverliste

Du kan sortere serverne, men du skal logge ind på hver enkelt

En irriterende funktion er behovet for at logge ind, hver gang du opretter forbindelse til en server. Mens der er en mulighed for at huske dine loginoplysninger, tog det os et par gange med at logge ind manuelt, før vi bemærkede denne indstilling.

Med hensyn til avancerede indstillinger tilbyder appen ingen vejledning, så det kan være udfordrende at forstå, hvad mange af indstillingerne vil gøre, selvom du er en erfaren VPN -bruger. Du kan se dette i det tidligere eksempel om ADBLOCKER -funktionen.

Selv på appens hovedskærm var det uklart for os, hvad stunnel -indstillingen ville gøre, indtil vi nåede ud til kundesupport for information.

Vi kan godt lide, at Torguard giver dig en masse frihed til at tilpasse dine indstillinger, men det føles som om en vis mængde brugervenlighed blev ofret i processen.

Det er muligt at give et stort antal avancerede indstillinger på en intuitiv og brugervenlig måde, men desværre gik Torguard glip af mærket for os.

Konklusion

Torguard har nogle gode styrker. VPN er Privatlivsvenlige, og dets robuste sikkerhedsfunktioner giver dig en masse frihed til at tilpasse din oplevelse. Torguard kan omgå hård censur selv i Kina og tilbyder også stor torrenting support.

Den vigtigste ulempe er det Du skal købe en dedikeret IP -adresse for et ekstra månedligt gebyr, hvis du vil streame Netflix. Der er andre premium VPN’er, der lader dig få adgang til streaming -websteder uden ekstra omkostninger i Vores bedste VPN’er til Netflix Guide.

På den anden side, Vi var ikke imponeret over Torguards hastigheder på trods af dets store servernetværk, og grænsefladen efterlader meget at ønske. Vi vil også gerne se bedre streaming support inkluderet i den grundlæggende VPN-service snarere end som en dyr tilføjelse.

Vi har gennemgået (og rangeret) de bedste VPN’er i verden, og selvom der er meget godt at sige om Torguard, er det ikke så robust, som vi normalt kunne lide. Nederste linje: En tjeneste som Expressvpn kan være mere pålidelig og bedre egnet til konsistens, hastighed og brugervenlighed.

Torguard -funktioner – 2023 -opdatering

8.7

&#x1f4b8 Pris 9.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 7 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 3000+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 12
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Installation og apps

9.2

Torguard -webstedet er ikke så attraktivt og let at navigere, som vi er kommet til at forvente af premium VPN’er, men det har masser af nyttige oplysninger og får jobbet gjort.

Processen med at oprette en konto og gennemføre betaling er ligetil, men lidt længere end konkurrenter På grund af Torguards fakturasystem. Når din faktura er betalt, er du ledet til en nyttig trin-for-trin-guide til at downloade, installere og bruge torguard på din enhed.

Åbning af torguard for første gang kan være lidt forvirrende, hvis du ikke er en erfaren VPN -bruger. Appen kører glat, men med det samme bliver du bedt om at vælge dine krypterings- og protokolindstillinger fra rullelister uden vejledning.

Appen kræver også, at du logger ind, hver gang du opretter forbindelse til en server. Det er ikke det værste i verden, men det bliver frustrerende temmelig hurtigt.

Prisfastsættelse

7.7
Anonymus VPN
$ 9.99 / måned pr. Måned
Anonymus VPN Pro
$ 12.99 / måned pr. Måned
Sikker forretning VPN
$ 32.99 / måned pr. Måned

Torguard tilbyder tre forskellige tjenester: en VPN, en proxy og en e -mail -tjeneste. Betalingsgrænsefladen giver dig en vis frihed til at blande og matche forskellige pakker sammen afhængigt af dine behov.

Torguards VPN- og proxy-tjenester giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige længderabonnementer, hver med de samme funktioner. Der er en gratis version af e-mail-tjenesten med begrænset datalagring samt flere betalingsplaner for forskellige længder. Generelt tilbydes rabatter på længere abonnement.

Torguard tilbyder også dedikerede bundtpakker specifikt designet til virksomheder. Disse Business VPN -pakker omfatter flere brugerkonti, e -mail -tjenester og dedikerede IP -adresser, hvilket giver en række pakkestørrelser til at imødekomme forskellige behov.

Alle abonnementer leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Flere betalingsmuligheder accepteres, herunder større kreditkort, PayPal, Paymentwall og Paygarden. Bitcoin accepteres også, hvilket er en fantastisk mulighed for anonymitet.

Pålidelighed og support

9.2

Vi fandt, at Torguards service var pålidelig og løb ikke ind i nogen tekniske problemer eller installationsproblemer under vores test.

Det er let at komme i kontakt med Torguards kundesupportteam, hvis du har nogen bekymringer. Vi var meget tilfredse med udbyderens 24/7 live chat support, som vi fandt ud til at være lydhør, informativ og til det punkt.

Du kan også kontakte Torguard gennem en billetanmodningssystem på webstedet eller ved at ringe til Torguard’s gratis nummer Hvis du er i USA.

Der er nogle nyttige ressourcer til rådighed på Torguard -webstedet, herunder en YouTube -kanal, en søgbar videnbase, et samfundsforum og en FAQ -side.

Sammenlign Torguard med de øverste alternative VPN’er
9.9/10
9.7/10
9.5/10
9.4/10

Bundlinjen

Stærk privatliv, sikkerhed og P2P-support, men under gennemsnittet hastigheder og ikke meget brugervenlig

Torguard er fyldt med store sikkerhedsfunktioner og en politik for privatlivsvenlig no-logs. VPN tilbyder også stor støtte til torrenting.

Omvendt fandt vi, at VPN’s forbindelseshastigheder var træg, og brugergrænsefladen var vanskelig at manøvrere, hvilket førte til, at vores utilfredshed.

Torguard bliver pebret, hvis du leder efter hurtigere hastigheder eller streaming support, som kommer til et ekstra gebyr.

 • Ubegrænset båndbredde og hastighed
 • Op til 12 samtidige forbindelser med muligheden for at tilføje flere forbindelser til $ 3 pr. Yderligere forbindelse
 • Flere sikkerhedsprotokoller understøttede stealth VPN
 • 3.000 servere i mere end 50 lande
 • 24/7 live chat kundesupport

Penge tilbage -garanti (dage): 7
Mobilapp:
Antal enheder pr. Licens: 12
VPN -planer: www.TorguarDanonymousvpn.

Vi rangerer leverandører baseret på streng test og forskning, men tager også højde for din feedback og vores kommercielle aftaler med udbydere. Denne side indeholder tilknyttede links.

Torguard -brugeranmeldelser (brugeranmeldelser er ikke verificeret)
Baseret på 90 anmeldelser på 16 sprog
Baseret på 90 anmeldelser på 16 sprog
Al Speed ​​Streaming Security сustomer Service
Elsker Torguard

Jeg har brugt flere VPN’er gennem årene og blev blokeret af Netflix eller Amazon osv. Jeg gik med Torguard, og jeg var nødt til at få en personlig IP -adresse til et ekstra gebyr. Men når som helst der er noget problem, er de lige der og hjælper. De er muligvis nødt til at ændre din IP -adresse, men de gør, hvad de lover. Jeg skiftede til deres årlige plan, og jeg kan ikke se nogen med en meget bedre pris end hvad jeg betaler. Jeg har også en gratis e -mail -adresse, som jeg ikke bruger meget, men et par mennesker har den, så jeg holder den og bruger den. Jeg overvejer at prøve en anden en gang imellem, men er bange, hvis jeg gør det, hvis jeg ikke er glad og kommer tilbage til dem, vil prisen være højere. Jeg kan ærligt ikke se, hvorfor de ikke anbefales mere stærkt. Jeg finder dem også meget tålmodige, da jeg ikke er så ung og ikke altid stor med nuværende teknologi. De har været gode med mig.

Været en meget glad kunde i årevis

Jeg har været kunde i over 5-6 år på dette tidspunkt tror jeg. Ja, streaming er et problem. Jeg har brugt streaming IP før, og det fungerede godt. Jeg gider dog ikke længere, fordi jeg ikke bruger nogen streamingtjenester udover YouTube, der fungerer fint uden en dedikeret IP. Amazon Prime streamer ikke selv med streaming -IP, men jeg har ikke prøvet det med noget andet end min standard åbne VPN -konfiguration. Jeg har heller ikke Prime, så intet tab her. Fungerer dog godt med torrents. Jeg bruger 4G som min vigtigste kilde til bredbånd, hvor jeg bor i pindene, hvor det er min eneste mulighed udover Hugesnet alias skål (samme ting bare omdirigeret på grund af den dårlige rap -skål), jeg kan ikke gøre meget bedre end 10 mbs, selv uden den. Jeg kan dog ikke se, hvorfor du har brug for noget hurtigere. Jeg har aldrig været i så meget fart. Folk kan lide at sammenligne og klage over vilkårlig vrøvl og have . Måling af konkurrencer om alting, så jeg er ikke overrasket over at se, at det bragte så meget op. Jeg har virkelig også værdsat deres kundeservice gennem årene! Især når du forsøger at oprette en åben VPN -konfiguration på en router med en bundet USB WAN såvel som andre ligestillingslige situationer, der kommer op, når du bruger en telefon til din WAN. De var hurtige, ekstremt kyndige og omfattende i deres forsøg på at hjælpe mig med at nå mine mål. Selv når jeg ville bringe en underlig idé eller konfiguration op, ville de stadig give den lige så meget opmærksomhed og kræfter som noget typisk. Mens jeg kan forestille mig, at de fleste andre bare ville sige “vi kan ikke hjælpe dig med det”. Deres team ser ud til at nyde udfordringen og er ganske god. Jeg er sikker på, at der er en bedre løsning, når man sammenligner hoved til hoved på specifikationer, men jeg værdsætter deres holdning, etik for privatlivets fred, prisfastsættelse og kundeservice. En anden bit, jeg gerne vil dele; Da jeg kiggede på andre planer og deres detaljer tæt på min fornyelsestid, var jeg ikke opmærksom og tilføjede tilsyneladende dem alle til min indkøbsvogn og betalte derefter. Det var som $ 275 værd af tjenester. Jeg brugte ikke nogen af ​​dem, men jeg lod dem vide, og pengene var tilbage på min konto for alle dem, jeg ikke ønskede på mindre end en dag!! For mig er den ro i sindet, der giver, meget mere værd end de ekstra få minutter, der hurtigere sparer. Jeg har også en fornemmelse af, at for at give disse hurtigere hastigheder, opkræver andre VPN’er enten meget mere eller skærer hjørner. Jeg vil konkludere med selvfølgelig, at det ikke fungerer med Firestick!! De fortæller dig, at det er på forhånd i beskrivelsen! Ville være rart, hvis folk ville stoppe med at bebrejde andre for ting, der ikke var, som de uuddannede gættede på, at de ville være. Siger meget mere om dem end hvad der gennemgås. Det er “sjovt”, hvordan folk har tid til at skrive en dårlig anmeldelse, men ikke nok tid til at læse etiketten/se på, hvad de køber i første omgang. Der er meget mere at sige, men jeg er sikker på, at de fleste allerede stoppede med at læse dette, så jeg stopper ved det. Vær sikker!!

Arbejder ikke med Firestick

Deres VPN fungerer ikke med 1. genfiresticks. De sendte ikke dette på deres side. Jeg betalte $ 60 for et 1-årigt medlemskab. Efter 7 dage fik en meddelelse fra Spectrum 18 klager “Meddelelse om krænkelse af ophavsret” fra spektret. Kontakt fakturering for refusion, de gav mig runaround og stillede fortsat de samme spørgsmål igen og igen. Så fortalte mig, at en refusion ikke er tilgængelig efter 7 dage. Det tager dog spektrum over 7 dage at sende en klage, og de sagde aldrig, at det ikke fungerede med 1. general Firestick. Også den app, der er forbundet til VPN gennem Firestick og sagde aldrig, at den havde et problem. Så dette firma er svindel, brug det ikke, hvis du vil have en “meddelelse om copyright -krænkelse” brev fra spektrum og ingen refusion.

Om forfatteren

 • Katie KasunicTeknologiforsker

Katie er en erfaren tech-forsker og forfatter med en lidenskab for fluff-fri webindhold.

Torguard VPN Review

En fleksibel VPN med kraftfulde funktioner og tilpasningsmuligheder

Udgivet 18. juli 2022

Torguard Review

(Billede: © Torguard)

Tom’s Guide Domtict

Torguard leverer sindsshastigheder med mange kraftfulde værktøjer og funktioner, der giver dig fleksibilitet. Imidlertid kan nybegyndere og de ikke-så vidende kan kæmpe med sådanne dybdegående applikationer, og tjenestens ublokerende kapaciteter er dårlige.

Torguard VPN -tilbud
Torguard 3 år
Torguard 1 år
Torguard 1 måned

Fordele

 • + Understøtter otte samtidige forbindelser
 • + Stærke forbindelseshastigheder
 • + Support tilgængelig over live chat
 • + Fleksible konfigurationsindstillinger

Ulemper

 • – Mindre tilgængelig end andre VPN’er
 • – Ikke en god mulighed for streaming
 • – Uintuitiv interface

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Torguard er et populært navn i cybersecurity -forretningen, der tilbyder forskellige sikkerhedsrelaterede tjenester til både forbrugere og virksomheder. I denne gennemgang fokuserer vi kun på deres VPN, der har nogle imponerende statistikker på papiret. Tjenesten har et ret stort netværk med mere end 3.000 servere i 50 lande med flammende hastigheder og masser af konfigurationsmuligheder.

Der er dog nogle mangler. Sammenlignet med de bedste VPN -tjenester i dag kan Torguard VPN være kompliceret at bruge, især for nybegynder og mindre kyndige brugere. Derudover har tjenesten dårlige geo-ublokerende kapaciteter, hvilket er en vigtig del for en hel del brugere. Læs under alle.

Cyberghost 1-minuts gennemgang

  Torguard VPN -abonnementsmuligheder:
 • 36 måneders plan – $ 3.89 pr. Måned ($ 140.04 Samlede omkostninger)

Torguard har tre planer: standard, pro og premium. Pro og Premium har nogle ekstramateriale, men den største forskel mellem dem er antallet af enheder, de understøtter. Som vi har set med de fleste andre VPN’er, er månedlig fakturering til standardplanen lidt dyr til $ 9.99. Hvis du vil have en billigere mulighed, bliver du nødt til at forpligte dig til årlig fakturering, hvilket er meget billigere til $ 59.99 om året. Oversat til en månedlig fakturering, der er $ 4.99 om måneden.

Mens fortrolighedspolitikken siger, at der ikke er nogen logning, overlades vi til at stole på virksomheden på dets ord. Som sådan vil vi gerne se dette bevist ved en revision. Når det er sagt, har apps i sig selv masser af privatlivsrelaterede funktioner, som WebRTC eller IPv6-lækageblokering, og de ‘standard’ funktioner som Kill Switch.

For at få mest muligt ud af det, bliver du nødt til at finjustere, så det er ikke perfekt til begyndere.

Ydeevne, når du bruger OpenVPN, er meget god, med hastigheder på 315-330 Mbps. Men med Wireguard skyrockets, der når en sindssigende hastighed på 950 Mbps, hvilket gør Torguard til den hurtigste VPN-service, vi har testet.

Tjenesten var skuffende med hensyn til streaming, da den ikke lykkedes at fjerne blokering af nogen af ​​de store streamingtjenester. Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Disney+lykkedes alle at bevise for meget for det. Torguard er dog fantastisk til torrenting, med fuld støtte og som forventet nogle dybdegående funktioner til at forbedre oplevelsen.

Apps er komplekse. Der er en masse information, som eksperter vil sætte pris på, men for nybegynder kan det godt være uintuitivt og vanskeligt at lære. De mobile apps er stort set de samme.

Kundesupport er acceptabel, men billetsystemet imponerede ikke enormt, og fora og videnbase er sparsomme og af begrænset brug.

For den rigtige bruger er Torguard imidlertid en tiltalende dybdegående og kraftfuld VPN-hvis du kan leve uden at bruge streamingtjenester, mens du er tilsluttet din VPN, kan det være et godt valg.

Torguard på papir

Antal servere: 3.000+
Antal lande:
50
Platforme understøttet:
Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, routere
Samtidige forbindelser: 8-30
Split tunneling: Med lidt kodning, ja
Kill switch: Ja
Understøttede protokoller:
OpenVPN, Wireguard
Registreringsland:
USA (tilsyneladende)
Support: Artikler, live chat, e -mail

Torguard Price: Hvor meget koster det, og er der en Torguard -gratis prøve?

Prisfastsættelse for Torguard starter ved $ 9.99 pr. Måned for standardplanen. Der er også pro- og premium -planer med priser, der starter ved $ 12.99 pr. Måned og $ 14.99 pr. Måned. Disse to planer understøtter flere samtidige forbindelser (12 og 30) med tilføjelsen af ​​nogle ekstramateriale, som en dedikeret IP.

For mere overkommelig prisfastsættelse skal du kontrollere den årlige fakturering. Prisen for standardplan er $ 59.99 om året, der fungerer til $ 4.99 pr. Måned. Pro -planen er i øjeblikket pris til $ 59.50 pr. År, ned fra de sædvanlige $ 119 pr. År på grund af et salg – selvom dette kan ændre sig. Endelig er premiumplanen pris til $ 129.99 om året.

Torguard har også noget af en gratis prøve, men det fungerer ikke som andre forsøg, som du måske er bekendt med. Du får syv dage med gratis adgang, når du giver en nylig VPN -regning, og yderligere 30 dage, når du beviser, at du annullerede denne service.

Kunder, der ikke allerede abonnerer på en anden VPN, får ikke en gratis prøve fra Torguard, selvom der er en syv-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Det er dog ikke nøjagtigt generøst, da vores #1-klassificerede service ExpressVPN tilbyder 30 dage til at kræve dine kontanter tilbage, og hotspot Shield tilbyder en massiv 45.

Torguard tilbyder også tilføjelser, hvor den mest bemærkelsesværdige er den dedikerede streaming og bolig IP, der kan komme godt med for brugere, der har streaming og fjernelse af websteder som en prioritet. Det er dog dyrt, til $ 7.99 om måneden. Alt i betragtning er Torguard ikke den billigste service omkring, så hvis du leder efter en mere budgetvenlig mulighed, skal du sørge for at tjekke vores guide til billige VPN-tjenester.

 • Mere: Brug for noget til dine medarbejdere? Se dagens bedste forretning VPN

Hvor privat er torguard og holder det logfiler?

Som forventet har Torguard en politik uden logs, men indtil videre er der ingen måde at vide med sikkerhed, da der har været situationer med nogle andre VPN’er, hvor en “no-log” VPN leverede logfiler til retshåndhævende myndigheder. Derfor vil vi gerne se, at Torguard underkaster sig en uafhængig revision i fremtiden, da det ville rydde enhver tvivl.

For at være retfærdig udmærker Torguard sig på andre områder af privatlivets fred. Brugere kan manuelt kontrollere deres godkendelsesmetode, port og krypteringsalgoritme, og platformen blokerer automatisk både IPv6 og WebRTC lækager. Der er desuden en indbygget dræbskontakt, der straks afslutter din forbindelse, hvis VPN skærer ud.

På den anden side kunne dette dybde niveau også være overvældende for brugere, der er mindre fortrolige med den tekniske side af en VPN. Standardkonfigurationer tilføjer ikke meget værdi på egen hånd, så du bør overveje at bruge en enklere VPN, hvis du ikke tror, ​​at du ville finpusse nogen indstillinger.

Hvor hurtigt er torguard?

Torguards downloadhastigheder var gennem taget med Wireguard, og ved hjælp af OpenVPN -protokollen udførte det stadig beundringsværdigt. I Storbritannien, med OpenVPN, var hastigheden gennemsnitligt mellem 315-330 Mbps, hvilket er over gennemsnittet sammenlignet med andre tjenester.

Som allerede nævnt viste Wireguard Torguard en fantastisk ydeevne, med hastigheder, der nåede en forbløffende 950 Mbps, hvilket gjorde Torguard til den hurtigste service i øjeblikket, med kun skjul.Mig og ipvanish kommer relativt tæt med henholdsvis 900 Mbps og 890 Mbps.

Hvor god er torguard til streaming og torrenting?

Desværre holdt Torguards “erfaringsindhold uden nogen begrænsninger” -forpligtelse ikke op, da vi testede tjenestens ublokerende kapaciteter. Vi kunne ikke få adgang til nogen af ​​de store streamingtjenester – Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Disney+.

Hvis det er din prioritet at se geo-blokeret indhold, så kan det være bedre at se andre steder, da VPN’er som ExpressVPN, Nordvpn og Surfshark alle giver dig muligheden for at se alle fire af de nævnte streamingtjenester. Der er en mulighed for at købe en dedikeret bolig IP, der usandsynligt vil blive markeret, men det er dyrt til $ 7.99 pr. Måned, og du er måske bedre til at vælge den bedste streaming VPN.

Når det er sagt, Torguard er En stor torrenting VPN. Du kan bruge torrents gennem Torguard -klienten eller via en SOCKS5 -proxy, og Torguard er kompatibel med flere torrent -applikationer, herunder QBitTorrent, Vuze og UTORRENT. Torrents understøttes på tværs af hele sæt servere. For få måneder siden sagde virksomheden imidlertid, at de blokerer for bittorrent trafik på amerikanske servere.

Hvor gode er Torguards desktop -apps?

Torguards Windows -app har en enorm mængde værktøjer og indstillinger til at finjustere, hvilket gør det uvenligt og lidt for kompliceret for nybegynder og mindre erfarne. Når du har oprettet. Selvom dette kan være interessant og nyttigt for nogle brugere, for de fleste, er det overflødigt at have den slags information om grænsefladen.

Der er også bemærkelsesværdige idiosynkrasier, der kan forvirre brugerne yderligere. F.eks. Blokerede Windows Defender Firewall visse torguardfunktioner under vores test og måtte tilsidesættes manuelt. Alt i betragtning er det markant mindre tilgængeligt end de fleste andre Windows VPN -tjenester.

Fordelen ved denne dybde er, at erfarne brugere kan ændre flere indstillinger, end de ville være i stand til med næsten enhver anden VPN. Sådanne indstillinger inkluderer valg af flere DNS -udbydere, konfiguration af scripts til at køre, når du opretter forbindelse eller afbryder, eller forfrisker, gemmer eller gendanner din DNS -tilstand. Torguard -klienten har enestående fleksibilitet, hvis du ved, hvordan man drager fordel af det.

Hvor gode er Torguards mobile apps?

Med mobile apps er det for det meste mere af det samme med lignende fordele og ulemper med deres desktop -kolleger. Heldigvis er et par nyttige livskvalitetsværktøjer der, ligesom det altid velkomne yndlingssystem, der letter brugen og adgangen.

Desuden understøtter Torguard Android-appen den altid-on-indstilling, hvilket sikrer, at din aktivitet aldrig er sårbar. Du kan også konfigurere appen til pause, når du er tilsluttet mobilnetværket eller et adgangskodebeskyttet Wi-Fi-netværk. Ligesom deres desktop -kolleger har begge mobile VPN -apps imidlertid et dybt sæt funktioner, ofte til skade for deres brugervenlighed.

Hvilken kundesupport tilbyder Torguard?

Ved første kig ser det ud til, at Torguard har et grundigt supportcenter med mange muligheder for at finde hjælp. Du kan finde og læse supportartikler, se videoduider, bruge community -fora til at stille et spørgsmål, åbne en supportbillet eller tale direkte for at support agenter via e -mail eller live chat.

Desværre er dette ikke så nyttigt, som det lyder. For eksempel er videoduiderne relativt begrænset og er kun fokuseret på specifikke tekniske spørgsmål eller på markedsføring. Det er det samme med videnbaseartikler, hvor de eneste, der er dækket, for det meste er de mest basale spørgsmål, som nybegynder måtte have.

Fora ser ud til kun at modtage et par indlæg om dagen, og omtrent halvdelen af ​​spørgsmålene går ubesvarede. Endelig, selvom vores billet modtog et hurtigt svar, var det kun et kedelplade svar, der ikke talte til vores specifikke spørgsmål. Generelt var vi ikke imponeret over dybden af ​​Torguards supporttjenester.

Torguard: Endelig dom

Den største fordel ved Torguard er dens flammende hastigheder og ydeevne og kraftfulde konfigurationsmuligheder, hvilket er noget, som avancerede brugere vil drage fordel af det mest, og det kan bevise et tiltalende wildcard -valg for dem.

Hvad angår ulemper, vil konfigurationen på ekspertniveau skubbe uerfarne brugere væk, og støtten er ikke så god. Desuden kom Torguards fjernelse og streamingfunktioner også kort, så alle streamingentusiaster skal se andre steder.

Alt i alt, mens Torguard har sine gode point, er det vanskeligt at anbefale det over Expressvpn, for eksempel eller andre toptjenester fra vores bedste VPN -servicevejledning, men det har bestemt potentiale for erfarne og mere avancerede brugere.