De 13 bedste VPN -tjenester i 2023

Contents

Den største forskel mellem en multihop VPN -udbyder og TOR? Fart.

Disse 5 bedste VPN -udbydere tjener toprækker i 2023

Denne guide dækker den bedste VPN efter kategori for 2023. Vi vurderede alle de mest populære muligheder, sammenlignede deres styrker, bemærkede deres svagheder og leverede vores placering nedenfor.

Klar til at se, hvilke der rangerer højest? Læs videre for en kategori-for-kategori rangering af den bedste VPN.

Vores anbefalinger: De bedste VPNS 2023

Vi diskuterer regelmæssigt cybersikkerhed, og et af de grundlæggende elementer i dette område er, hvordan man forbliver anonym, når du gennemser online. Nedenfor vurderer vi et par forskellige kategorier for den bedste VPN. Vores placering overvejer hastighed, omkostninger, sikkerhedsfunktioner, samtidige forbindelser og serverplaceringer.

Vi overvejede specifikt forskellige brugssager til privat internetadgang. Vores placering viser de bedste VPN -tjenester til streaming af videoer, rejser og sikkerhed. Vi nedbryder også detaljerne for hver tjeneste.

Bemærk, at Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) også har råd om VPN’er. Vi brugte også disse oplysninger. Resultaterne er her:

Bedst til streamere: Cyberghost VPN

Næsten enhver moderne VPN -service skal modstå streamingmedier, men Cyberghost rangerer bedst af nogle få grunde. Det udviklede streamingoptimerede servere specifikt for at hjælpe sine brugere med at få adgang til tjenester som Netflix, Hulu og Prime Video.

Ligesom vores andre anbefalinger tilbyder Cyberghost VPN også en lave relative omkostning. Det sammen med en streamingfokuseret VPN-forbindelse gør dette til et top valg for streamere.

Bedst til mobilbrugere: Atlas vpn

Vores evaluering afslørede mange muligheder for en VPN -forbindelse via mobilapp. Det bedste i klassen for dette år? Det er Atlas VPN. Denne service tilbyder apps på Android og iOS, men den dækker også Android og Amazon Fire TV’er.

Denne udbredte adgang og lave samlede omkostninger leverer stærk værdi. Derfor rangerer Atlas som vores top VPN -service til mobilbrug.

Bedst til sikkerhedsjunkier: Privatevpn

Husk, det er vigtigt at sikre dine trådløse enheder. National Security Agency leverer tip, herunder “Dos” og “Don’ts”, til at beskytte dine data i den virkelige verden.

Kampen om toprangerende privat internetadgang gjorde dette valg særligt hårdt. Flere VPN-tjenester leverer kryptering af militær kvalitet, men PrivateVPN rangerer nr. 1 til de bedste VPN-tjenester til sikkerhed.

Denne placering kommer fra sin dedikation til svenske sikkerhedslove, der sikrer ingen datalogning, et stærkt pengene-back-tilbud, ubegrænset båndbredde og (selvfølgelig) 2048-bit kryptering med AES-256.

Bedste multihop VPN: Surfshark VPN

Surfshark VPN gør det temmelig enkelt at oprette en dobbelt VPN. Mens flere VPN -udbydere tilbyder lignende tjenester, kan vi lide de lave omkostninger og lette adgang, der tilbydes her.

Surfershark giver dig også muligheden for at konfigurere dine egne duoer. Det gør det til en helt tilpasselig VPN -forbindelse. Brug det på Mac, Windows, iOS eller Linux.

Bedste internationale VPN: Nordvpn

Hackr.IO -publikum strækker sig over hele verden, og selvom vi elsker vores amerikanske publikum, forstår vi behovet for privat internetadgang rundt om i verden. Derfor ønskede vi at evaluere internationale muligheder.

Vores øverste valg i denne kategori bør ikke komme som nogen overraskelse. Vores team bruger det til deres egen private internetadgang, og vi er glade for dets præstation med streamingtjenester. Det tilbyder også bedst i klassen sikkerhedsfunktioner og servere i mere end 60 lande.

Nordvpn har også en penge-tilbage-garanti, op til seks samtidige forbindelser og en simpel mobilapp til brug på din telefon eller tablet.

Ærlig omtale: Pure VPN

Mens Purve VPN ikke gjorde vores øverste placering i ovenstående kategorier, er det stadig et populært alternativ. Vi vurderede denne service og var imponeret over de 4.7 Rating på TrustPilot. Pure VPN har mere end 6.500 servere i mere end 70 lande. Det gjorde det til en bestrid for bedste internationale VPN -service.

Hvordan vi vurderede de bedste VPN -udbydere

Lad os tale om, hvordan vi evaluerede vores muligheder og valgte den bedste VPN. Det kommer ned på et par faktorer, nemlig hastighed og værdi.

VPN -forbindelsens hastighed

Gør de bedste VPN -udbydere bremser din internetbrowsing? Ikke meget. Ikke rigtig. Dette var tilfældet ved daggry af internettet, men i dag forbinder VPN -tjenester temmelig hurtigt. Medmindre du bruger noget som TOR, kunne din VPN -udbyder let forsvinde i baggrunden for dine tanker, mens du gennemser online.

OK, men hvad med samtidige forbindelser, eller hvis du bruger fjerne serverplaceringer?

Ja, i disse tilfælde kunne selv den bedste VPN -service bremse.

I tilfælde, hvor du ikke er sikker på en premium VPN-service, skal du tjekke for en 30-dages pengene-tilbage-garanti (eller virkelig nogen form for tilfredshedsgaranti). Det skal give dig mulighed for at teste en service med din specifikke opsætning og verificere, at den har nok hastighed til at fortjene din investering.

Pris og værdi: Omkostningerne ved gratis VPN’er

Begrebet gratis VPN’er er fremkommet som et punkt med betydelig diskussion inden for cybersikkerhedsområdet. Mens de ser ud til at være en omkostningseffektiv løsning for dem, der søger forbedret digitalt privatliv, er en streng evaluering af deres funktioner og potentielle faldgruber vigtig.

Heri ligger en systematisk sammenbrud af gratis VPN’er.

Fordele ved gratis VPN’er:

 1. Intet monetært engagement: I spidsen er fraværet af nogen økonomiske investeringer, hvilket gør det til en tilgængelig mulighed for mange brugere.
 2. Brugervenlige grænseflader: Størstedelen af ​​de gratis VPN’er er konstrueret med enkelhed i tankerne, der tilbyder intuitive platforme til begyndere brugere.
 3. Elementær forbedring af privatlivets fred: For brugere, der søger et rudimentært niveau af digital uklarhed eller en grundlæggende mekanisme til at omgå geo-begrænsninger, kan gratis VPN’er være tilstrækkelige.
 4. Velegnet til intermitterende brug: For personer, der har brug for VPN -tjenester sporadisk, kan gratis versioner anses for tilstrækkelige.

Ulemper ved gratis VPN’er:

 1. Mindre end optimial sikkerhedsinfrastruktur: Sikkerhedsalgoritmer og protokoller i mange gratis VPN’er er ofte ikke af højeste kaliber, hvilket fører til potentielle sårbarheder.
 2. Båndbredde og hastighedsbegrænsninger: Brugere kan støde på subparforbindelseshastigheder og strenge begrænsninger for dataudnyttelse.
 3. Invasive reklamer: Fraværet af abonnementsgebyrer oversætter ofte til indtægtsgenerering gennem gennemgribende reklame, hvilket kan være både forstyrrende og til tider kompromitterende.
 4. Begrænset servertilgængelighed: Mangfoldigheden af ​​serverplaceringer i gratis VPN’er er typisk begrænset, hvilket påvirker både forbindelseskvaliteten og geo-ublokerende kapaciteter.
 5. Promoveringskompromiser: Der har været tilfælde, hvor udbydere af gratis VPN’er er blevet impliceret i den uetiske indsamling og salg af brugerdata til tredjepartsenheder.
 6. Fravær af kontraktlige forpligtelser: Uden en finansiel andel har gratis VPN -udbydere meget lidt motivation til at garantere ensartet oppetid, optimale hastigheder eller dedikeret kundehjælp.
 7. Begrænsede avancerede funktioner: Premium-funktionaliteter, såsom Kill Switch-mekanismer, multi-hop-forbindelser eller specialiserede servere, er sædvanligvis eksklusive til betalte tjenester.

Afslutningsvis, mens gratis VPN’er muligvis præsenterer et lokkende forslag for afslappede brugere, afslører en omhyggelig vurdering betydelige begrænsninger. For dem, der er seriøse med deres digitale privatliv og online sikkerhed, anbefales fornuftige investeringer i en premium VPN -service stærkt rådgivet.

ABC af VPN’er: hvad og hvorfor?

Vi har allerede drøftet, hvad der er en VPN. Men her er Super-Quick-versionen:

En VPN -forbindelse skjuler din IP -adresse fra folk, der vil se den. Det kan være din internetudbyder, eller det kan være en fyr, der opretter en “offentlig” Wi-Fi i lufthavnen, hvor du prøver at tjekke din banksaldo.

Bemærk, at der er forskellige typer VPN -tjenester. Lad os diskutere det næste.

Forskellige smag af VPN -service: Ikke alle kappe er lige store

Vi vurderede en masse tjenester for at bestemme den bedste VPN. Hvilke slags overvejede vi? Vi taler om det nedenfor. Grundlæggende kiggede vi efter et par forskellige typer systemer, når vi vurderede den bedste VPN -service.

Traditionel VPN’er: Den gamle skole hopper i den digitale klub

Okay, lad os rejse tilbage i tiden, ikke til en æra med disco og blussede bukser, men til de gode ol dage, da internet -privatlivets fred begyndte at blive byen om byen.

Indtast den traditionelle VPN -tjeneste.

Tænk på det som den old-school hopper på en swanky klub, altid klædt i skarpe dragter, kontrol af gæstelister og lad kun de rigtige folk ind. En traditionel VPN sætter en hemmelig (og super sikker) tunnel mellem din enhed og internettet.

Og hvad med alle dine private data? Det rejser i en strækningslimo, tonede vinduer og alt sammen, hvilket sikrer, at nysgerrige tilskuere ikke kan kigge ind. Selvom det måske ikke har alle de skinnende klokker og fløjter fra de nyere VPN -tjenester, har denne klassiker holdt Cyber ​​Snoops i skak i årevis. Og hej, nogle gange er vintage bare den stemning, du har brug for for at tjene status som den bedste VPN!

SSL VPNS: Den pålidelige sidekick i Cyber ​​Jungle

Så forestil dig, at du er på denne uber-chic-fest, og i stedet for et hemmeligt bank, har du dette super cool, specielt håndtryk for at komme ind. Det er SSL VPN for det digitale parti, der er Internettet. Ikke mere dykning i komplicerede opsætningskaninhuller eller ståhej med konfigurationer, der lyder som fremmede snak.

SSL VPN er din venlige kvarterportekeeper, der sikrer, at du er sikker, sikker og swanky, når du får adgang til alle disse webapps og ressourcer. Perfekt til den moderne vandrer, der ikke ønsker at blive forkælet med tech -jargon, men higer stadig efter, at VIP Security Pass.

Mobile VPN’er: Et digitalt tilbehør til rejser

Ikke alle de bedste VPN -tjenester er helt forskellige i disse kategorier. Sagde en anden måde, der er en masse overlappende kategorier her. Den store ting: Hver giver privat internetadgang af en eller anden slags. De er alle afhængige af en VPN -server for at beskytte dine data.

Men vi ville ikke springe over dette over. Mobil VPN -tjenester fortjener en smule overvejelse. Hvad er de?

Forestil dig, hvis du vil, dine data som denne ultra-glam celeb, der darter gennem paparazzierne. En mobil VPN er den livvagt, der sørger for, at de kommer til limousinen uden et enkelt uønsket snapshot. Designet til dem, der er på farten, håndterer det Network Switcheroos som en mester-fra Wi-Fi til 4G, 5G og videre uden at bryde en sved eller, vigtigst, din forbindelse.

Bemærk, at vi også fandt Nordpass, en adgangskodningschef, lavet af Nord Security. Lyder velkendt? Det burde! Det er det samme hold, der lavede Nordvpn. Når du vil beskytte din digitale identitet, hjælper en adgangskodeadministrator med at opbygge og vedligeholde en stærk portefølje af adgangskoder.

Så næste gang du er på farten og har lyst til at holde dine online gerninger alle hush-hush, skal du huske, at mobile VPN-tjenester har fået din ryg. Eller skal vi sige, dine data!

Hardware-baserede VPN’er: Corporate must-haves

Hvis du ønsker at oprette dit eget virtuelle private netværk (og hvorfor ville du ikke?), du vil gerne vide om hardwarebaserede indstillinger. Dette er de bedste VPN’er, når du vil have total kontrol over alle dele af processen.

I modsætning til en gratis VPN, der kan indsamle og sælge dine data, forbliver en privat VPN -server i din kontrol. . . Så længe du er den, der kontrollerer det.

Klar til en visuel?

Forestil dig et øjeblik et majestætisk digitalt slot komplet med tårnhøje vægge, en trækbro og måske endda en vollgrav fyldt med. Nå, firewalls. Det er din hardwarebaserede VPN. I stedet for bare at være software, du installerer, er det et håndgribeligt stykke teknisk udstyr (som en router, men med supermagter), der står vagt ved porten på dit netværk.

Denne dårlige dreng er ikke til din afslappede tiktok-rullende aften. Det er mere for virksomheder eller seriøse tech -entusiaster, der ønsker et ekstra beskyttelseslag. Det er som.

På det digitale forsvar, hvis software VPN’er er de agile ninjas, er hardwarebaserede VPN’er de pansrede riddere. Når dit slot (alias data) har brug for den kongelige behandling, ved du nu, hvem du skal ringe til!

Brug for mere information om virksomhedscybersikkerhed? Vi fandt flere populære etiske hacking -kurser.

Personlige VPN -tjenester: Til brug på din sofa

De bedste VPN -tjenester for enkeltpersoner er ikke det samme som de bedste muligheder for et stort firma.

Du er cozied op i dine PJ’er, snacks inden for armens rækkevidde, klar til at starte i en streaming -spree af dit nye yndlingsshow. Men-plot twist-det er geo-blokeret i din region. Gå ind i scenen til venstre, din frelser i den digitale tidsalder: den personlige VPN -service.

Den bedste VPN til denne situation er en, der er lavet lige til dig.

Tænk på det som en erfaren rejsende, pisker dig væk til digitale destinationer, du aldrig troede, du kunne nå. Med et klik rejser du praktisk talt over grænserne og smager globale indholdsdelikatesser uden at forlade din sofa.

Og det handler ikke kun om underholdning – det er også din beskytter. Det skjuler dine online fodaftryk fra nysgerrige trackere og datasultne giganter.

For mange af os er Internettet en skattekiste af info, sociale forbindelser og ja, katte memes. Men nogle gange føles det som om der er usynlige barrierer overalt. Personlige VPN -tjenester er den smarte nøgle til at bryde disse barrierer. De er som den universelle rejseadapter til Globe-Trotters: et vigtigt værktøj til at navigere, forbinde og udforske uden grænser.

Multihop VPN’er: privat internetadgang med flere serverplaceringer

Forestil dig disse som en række beskyttede, befæstede slotte til dine personlige data. Når du sender noget ud i verden, hopper det fra det ene slot til den næste, hver gang med vagterne (VPN -servere), der ikke sikrer nogen fjender (hackere, trackers) lurer.

Det er en kontrolleret, bevidst sti, ofte designet til at øge sikkerheden og gøre sporing vanskeligere.

Du tænker måske: Hvordan er en multihop VPN -service forskellig fra Tor?

Sådan adskiller de sig. Tor, også kendt som løgrouteren, er opkaldt efter sine løglignende lag af kryptering.

Det er mindre som en række slotte og mere som en tæt, uforudsigelig skov. Data bliver sendt på en vild, tilfældig rejse gennem frivilligt drevne knudepunkter (forestil dig dem som underjordiske skjulested). Hver knude skræller et lag med kryptering, og sikrer, at ingen enkelt knudepunkt kender hele ruten.

Den største forskel mellem en multihop VPN -udbyder og TOR? Fart.

Multihops hopper normalt mellem et lavere antal servere, der sender dig færre steder, end Tor ville. Du kan også få adgang til løgrouteren gratis. Multihop VPN’er koster også penge.

Indpakning og sidste tip:

Fantastisk, du er nu bevæbnet med en vis VPN -visdom, men som enhver god buffet er der altid plads til lidt mere. Før du dykker først i verden af ​​virtuelle private netværk, her er nogle velsmagende stykker at overveje:

 1. Serverplaceringer: Mere er ikke altid mere mere jævnt, men en bred vifte af serverplaceringer giver dig fleksibilitet, især hvis du er ivrig efter at omgå geo-begrænsninger.
 2. No-Logs-politik: En VPN, der ikke holder logfiler over din aktivitet, er som en ven, der aldrig husker de pinlige historier, du ønsker, at alle ville glemme. Se altid efter en streng politik uden logs.
 3. Hastighed og båndbredde: Ikke alle VPN’er er bygget lige i hastighedsafdelingen. Sørg for, at din valgte VPN ikke gør dit superhast bredbånd til et digitalt snegleløb.
 4. Sikkerhedsprotokoller: Ud over den almindelige SSL, delver en smule dybere. Protokoller som OpenVPN, L2TP/IPSEC og IKEV2/IPSEC kan gøre en forskel i både hastighed og sikkerhed.
 5. Enhedskompatibilitet: Har en række gadgets? Sørg for, at din VPN spiller pænt på tværs af dem alle – det være sig smartphones, pc’er, tablets eller endda smarte tv’er.
 6. Pris: Gratis VPN’er er måske fristende, men husk det gamle ordsprog: Hvis du ikke betaler for produktet, er du sandsynligvis produktet. Betalte VPN’er tilbyder ofte bedre sikkerhed og ydeevne.
 7. Kill switch: Denne smarte funktion afskærer automatisk din internetforbindelse, hvis VPN falder, hvilket sikrer, at dine data ikke ved et uheld udsættes.
 8. Kunde support: Som enhver tjeneste kan det at have pålidelig kundesupport redde dagen, især hvis du ikke er en teknisk guide.
 9. Jurisdiktion og datalovgivning: Hvor et VPN -selskab er baseret kan påvirke dens pålidelighed. Nogle lande har strenge love om opbevaring af data, mens andre er en del af internationale overvågningsallianser.
 10. Prøveperioder og pengene-tilbage-garantier: Testkørsel er nøglen. Mange VPN’er tilbyder prøveperioder eller tilfredshedsløfter, så du kan tage deres service til en spin. For eksempel tilbyder Nordvpn en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

I sidste ende handler det at vælge og bruge en VPN om mere end bare at kryptere dine data eller få adgang til et andet lands Netflix -bibliotek (dog hey, det er en sød frynsegod!). Det handler om at genvinde din digitale autonomi, en krypteret pakke ad gangen.

Ønsker at lære mere om cybersikkerhed? Vi anbefaler samfundets bedste cybersikkerhedskurser.

Konklusion: Den bedste VPN at bruge i år

Så her er vi, efter at have drøftet den bedste VPN for enhver situation.

Vi vandrede de snoede gyder fra multihop VPN’er til de travle firkanter af personlige VPN -tjenester, og det er klart, at der er en VPN -smag for hver digital gane. Men lad os koge det hele ned, skal vi?

Online -området, for alle dets vidunder og mysterier, kan undertiden føles som det vilde vest. Fra irriterende geo-blokke til endda irriterende nysgerrige øjne, udfordringerne virker uendelige. Som med enhver stor søgen gør det at have den rigtige rustning hele forskellen. De bedste VPN’er, i al deres varierede herlighed, tilbyder den rustning – en glans af beskyttelse og et strejf af frihed.

Uanset om du jager streaming nirvana, beskytter din digitale dagbog eller blot vandrer på webskoven med en smule mere usynlighed, er der en VPN, der venter på at være din pålidelige sidekick.

Når du går i gang (eller fortsætter) på dine online eventyr, skal du huske, at den bedste VPN -service ikke kun er et værktøj; Det er et pas, et skjold og nogle gange en ekspert rejsende, der hjælper dig med at guide dig over det digitale landskab. Vælg klogt, behandl det godt, og de store horisonter på internettet kan løsne sig, før du.

Glad surfing, hackr-læser og må dine forbindelser altid være private og dine vandløbsbufferfrie!

De 13 bedste VPN -tjenester i 2023

Bedste VPN -tjenester

Virtual Private Network (VPN) -tjenester er afgørende for at befæste virksomhedssikkerhed gennem avanceret kryptering, sikker datatransmission og forbedrede privatlivsmekanismer. I det moderne landskab af sammenkoblede digitale operationer tjener VPN’er som et vigtigt skjold mod cybertrusler og uautoriseret adgang. Ved at etablere krypterede tunneler over offentlige netværk, giver VPNS medarbejdere mulighed for at få adgang til følsomme virksomhedsressourcer eksternt, mens de afskærmning af deres kommunikation mod potentiel aflytning og dataaflytning. Denne kryptering beskytter ikke kun ejendomsoplysninger, forretningshemmeligheder og fortrolig kommunikation fra cyberkriminelle, men beskytter også mod potentielle overtrædelser, når de bruger usikrede netværk. Endvidere kan VPN’er sikre, at data dirigeres gennem sikre og overvågede veje, hvilket reducerer risikoen for, at man-i-midten angreb og forhindrer cybermodstandere i.

Gennem en streng godkendelsesproces håndhæver VPNS multi-faktor-godkendelse og brugeridentitetsverifikation, hvilket sikrer, at kun autoriseret personale kan få adgang til kritiske virksomhedssystemer. Derudover kan VPN’er give placeringsmaskering, der skjuler den faktiske geografiske placering af medarbejderne – gør det mere udfordrende for ondsindede aktører at målrette mod bestemte individer. Generelt ved at styrke fortroligheden af ​​data, sikre fjernforbindelser og afbøde eksponering for cybertrusler, står VPN -tjenester som en uundværlig komponent i moderne virksomhedssikkerhedsrammer.

Hvis en VPN ikke allerede er en del af din virksomheds cybersikkerhedsstrategi, er dette de bedste VPN -tjenester, der skal overvejes i dag.

De 13 bedste VPN -tjenester i 2023

Atlas vpn

Grundlagt i 2019 er Atlas VPN en meget sikker freemium VPN -service med et mål at gøre sikkert og åbent internet tilgængeligt for alle. I 2021 blev Atlas VPN en del af Nord Security – en førende inden for levering af digitale sikkerheds- og privatlivsløsninger. Mens de er relativt nye til VPN -scenen, er de allerede tillid til af mere end 6 millioner brugere over hele verden. Deres vigtigste drivkraft er at gøre digitalt privatliv og sikkerhed tilgængelig for alle forbrugere, uanset deres budget eller teknisk-vidnesbyrd. Enhver er velkommen til at prøve Atlas VPN gratis eller tilmelde dig premium -tjenester med flere yderligere funktioner.

Cyberghost

Cyberghost er en Rumænien-baseret VPN-udbyder, der beskytter brugernes data mod onlineovervågning og censur. Siden 2011 har virksomheden forhindret skyggefulde organisationer og aktører, der ønsker at drage fordel af personlige oplysninger ondskabsfuldt. Med cyberghost kan brugerne maskere deres IP -adresse ved at oprette forbindelse til en af ​​over 5.700 VPN -servere beliggende i 90 lande, hvilket holder deres webtrafik anonym og sikker. Cyberghost forsvarer privatlivets fred som en grundlæggende menneskerettighed og er den første i branchen, der offentliggør en gennemsigtighedsrapport, mens han bygger ny brugerorienteret kryptoteknologi for fremtiden.

Expressvpn

ExpressVPN er et britisk-baseret firma, hvis VPN-løsning lader brugerne sikkert og anonymt gennemse internettet og adgangen blokeret verdensomspændende indhold hvor som helst. Virksomheden er i øjeblikket vært for over 3.000 VPN -servere med 160 serverplaceringer i 94 lande over hele kloden, og brugerne har mulighed for at skifte mellem servere, når de vil. Brugere kan skjule deres IP -adresser fra potentielt ondsindede aktører og nyde anonym websurfing, ulåst regionalt indhold og ikke -rystede datahastigheder.

GoodAccess

Grundlagt i 2020 er GoodAccess en tjekkisk-baseret sky VPN med nul-trust-adgangskontrol, der er specielt designet til små og mellemstore virksomheder. Udviklet med enkelhed og brugervenlighed i tankerne, er GoodAccess en sikker fjernadgangsløsning, der forbinder fjernarbejdere, applikationer, datacentre, skyer og kontorer via et elastisk virtuelt netværk. Ingen hardware eller kompleks opsætning er påkrævet, da platformen er fuldt skybaseret og kan implementeres på mindre end 10 minutter. Med kunder i over 120 lande anerkendes GoodAccess af Techradar som en af ​​de bedste ZTNA -løsninger og anerkendes af førende gennemgangsplatforme som G2 og Capterra for sin ekspertise inden for kundesupport, enkelhed og brugervenlighed.

Hidemyass!

HMA er en Storbritannien-baseret virtuel privat netværksudbyder, der har fungeret som datterselskab af det tjekkiske cybersikkerhedsfirma Avast siden 2016. Grundlagt i 2005 er sælgeren en af ​​de ældste VPN -udbydere, der stadig eksisterer. HMA leverer digital software og -tjenester, der har til formål at hjælpe brugerne med at forblive anonym online og kryptere deres online trafik. Dens software bruges til at få adgang til websteder, der kan blokeres i brugerens land, for at anonymisere oplysninger, der ellers kunne bruges af hackere, og til at gøre noget skruppelløst uden at blive identificeret. HMA driver over 1.000 servere på 290 lokationer over hele kloden og tilbyder VPN -applikationer til Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Routers, Apple TV, Android TV, Chrome og Firefox.

Ipvansk

IPVanish er en USA-baseret virtuel privat netværksudbyder, der blev grundlagt i 2012, der for nylig blev erhvervet i 2019 af J2 Global. Sælgeren tilbyder VPN -software og applikationer til desktop- og mobile enheder, herunder Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromeos og Amazon Devices. IPVanish tilbyder også VPN -software til routere. IPVanish bruger OpenVPN og IKEV2/IPsec Technologies i sine applikationer, mens L2TP- og PPTP -forbindelsesprotokollerne også kan konfigureres. IPVanish understøtter AES (128-bit eller 256-bit) specifikationer, med SHA-256 til godkendelse og en RSA-2048 Handshake IPVanish fungerer i øjeblikket over 1.300 servere på over 75 globale lokationer, med de fleste af sine servere beliggende i Nordamerika og Europa.

Nordvpn

Nordvpn er en Panama-baseret virtuel privat netværksudbyder dannet i 2012 for at kæmpe mod internetcensur, indholdskontrol og påtrængende regeringsovervågning. Fra 2020 hjælper sælgeren mere end 12 millioner kunder med at beskytte deres online transaktioner og webtrafik mod internetovervågning og cybertrusler. Sælgeren opererer over 5500 VPN-servere i 58 lande, der leverer kryptering af militær kvalitet, DNS-lækagebeskyttelse og lynhurtige datahastigheder. I april 2022 rejste Nordvpns moderselskab Nord Security $ 100 millioner i en finansieringsrunde ledet af Novator. Virksomhedens værdiansættelse nåede $ 1.6 milliarder.

Privadovpn

Privadovpn er en Schweiz-baseret platform, der blev lanceret i 2019. Privadovpns enkle til brug apps til Android, Windows, MacOS, iOS, Fire TV Stick og AndroidTV. Du kan også få adgang til deres superhurtige servere manuelt i Linux. Når du opretter forbindelse til det privadovpn-netværk, er du beskyttet af 256-bit AES-kryptering. Alle dine indgående og udgående data sendes via en krypteret tunnel, så tredjepart ikke vil være i stand til at aflytte dine private oplysninger. Der er endda mulighed for sikkert at få adgang.

Privat internetadgang

Privat internetadgang er en USA-baseret virtuel privat netværksudbyder, der blev grundlagt i 2010 og for nylig erhvervet af KAPE Technologies i 2019. Sælgeren tilbyder applikationer til Windows, Mac, iOS, Android, Linux og Google Chrome -enheder for at give ucensureret adgang til internettet og give brugerne mulighed for at gennemse nettet privat og sikkert. Privat internetadgang opererer i øjeblikket over 3.300 servere på over 50 lokationer i over 30 lande. VPN er torrent-venlig, giver SOCKS5 proxy-funktion og også portforsendelsesfunktion.

Surfshark

Surfshark er en British Virgin Islands-baserede virtuelle private netværksudbyder, der blev grundlagt i 2018. I 2021 fusionerede Surfshark med Nord Security. Begge virksomheder opererer dog stadig uafhængigt. Sælgeren tilbyder VPN -applikationer til flere platforme og enheder, herunder iOS, Android, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, Firetv og Apple TV. Surfshark tilbyder i øjeblikket over 1.040 servere i mere end 61 lande. Alle Surfsharks servere leveres med privat DNS, Camouflage Mode, IPsec/IKEV2, P2P-venlige kapaciteter, OpenVPN og Extension Support.

Torguard

Torguard er en caribisk-baseret virtuel privat netværksudbyder, der blev grundlagt i 2012. Sælgeren tilbyder anonyme VPN -applikationer til flere almindelige operativsystemer, enheder og browsere, herunder Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Firefox og Chrome. Torguard opererer i øjeblikket over 3.000 servere i 50 lande over hele kloden. Ud over at give brugerne mulighed for at gennemse internettet anonymt, tilbyder udbyderen et 24/7 supportsystem, der hjælper med at holde din virksomhed beskyttet.

Tunnelbear

TunnelBear er en Canada-baseret virtuel privat netværksudbyder, der blev grundlagt i 2011 og erhvervet af McAfee i 2018. Sælgeren tilbyder VPN -applikationer til flere enhedstyper og operativsystemer, herunder Windows, Mac, iOS og Android -enheder. TunnelBear tilbyder også VPN til webbrowsere som Chrome, Firefox og Opera; Derudover leverer virksomheden en bestemt service kaldet Blocker til Chrome til at angribe online sporing. VPN kører i øjeblikket VPN -servere i 23 forskellige lande over hele kloden.

Vyprvpn

VyPrvpn er en Schweiz-baseret virtuel privat netværksløsning, der tilbydes af internet-privatlivets fred og sikkerhedsløsning, Golden Frog. Løsningen opererer i øjeblikket over 700 servere på over 70 forskellige steder og tilbyder i øjeblikket VPN -applikationer til Windows, Mac, Android og iOS -enheder. Derudover leverer VyPrvpn også specifikke apps til routere og smarte tv’er. Ud over at levere IP-adressebeskyttelse og højhastighedstrømning tilbyder sælgeren et 24/7 supportsystem til at hjælpe din virksomhed med at beskytte.

Bedste VPN -tjenester: Top 10 kunstnere (september 2023)

Bedste VPN -tjenester

I dagens verden har online privatliv og sikkerhed aldrig været vigtigere. Med hackere, annoncører og endda regeringer, der konstant snuppe på vores digitale liv, er det vigtigt at have et værktøj, der beskytter vores online aktiviteter. Det er her et virtuelt privat netværk (VPN) kommer ind. Men med så mange muligheder på markedet, hvordan vælger du den bedste?

I denne omfattende guide dykker vi ned i de bedste VPN -tjenester i 2023, udforsker forskellige VPN -protokoller og diskuterer fordelene ved at bruge den bedste VPN til forskellige formål – alt sammen med at huske vigtigheden af ​​at bevare dit privatliv og sikkerhed online.

Top VPN’er til 2023: Vores anbefalinger

Når vi vove os længere ind i 2023, hævder adskillige VPN -tjenester at tilbyde den bedste sikkerhed og ydeevne. Imidlertid er ikke alle skabt lige. Efter omfattende forskning og testning er vi indsnævret de top 10 VPN’er for 2023 med fokus på sikkerhed, ydeevne og funktioner.

 1. Nordvpn -Bedste all-round VPN med sikre apps, hurtige hastigheder, fantastisk til streaming, plus ekstra privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner (med en 68% rabat på kupon)
 2. Surfshark – Bedste VPN for mange enheder (ubegrænset)
 3. Expressvpn – Sikker og pålidelig VPN -service
 4. Proton VPN – Enkel, privat VPN i Schweiz
 5. VPN.Ac -Brugervenlig og sikker VPN fra Rumænien
 6. Perfekt privatliv – Sikker VPN med avancerede privatlivsfunktioner
 7. Ovpn – sikker, hurtig, privat VPN i Sverige
 8. Mullvad -Privatlivsfokuseret VPN i Sverige
 9. Tillid.Zone – Grundlæggende, overkommelig VPN -service
 10. Privadovpn -Privatlivsfokuseret VPN med anstændige funktioner

Rangering af VPN’er er en udfordrende proces, fordi forskellige brugere har forskellige behov. Nogle mennesker vil måske bare have en pålidelig VPN til streaming. Andre ønsker muligvis den maksimale mængde privatliv og sikkerhed. Fra vores synspunkt skal en god VPN i det mindste opfylde alle følgende rangeringskriterier, der skal anbefales:

 1. Bestået alle tests med Ingen lækager Det ville udsætte dine data online (ingen IP -adresse lækager eller DNS -lækager)
 2. godt ydeevne I hele servernetværket (hastighed og pålidelighed)
 3. Høj kvalitet VPN -apps med alle funktioner, der fungerer korrekt
 4. Bakker op Sikre VPN -protokoller med Stærk kryptering standarder
 5. Tilbyder en Money-Back-garanti
 6. Pålidelig og veletableret VPN-udbyder med en God track record
 7. Placeret i en Sikker privatlivets jurisdiktion (uden for fem øjne lande, såsom USA og UK) for at holde dine data sikre

Hvis en VPN ikke opfylder alle de ovenfor anførte kriterier, er den ikke vist i denne rapport. Og når du anvender denne standard på alle VPN’er på markedet, gør meget få klippet.

Her er de bedste VPN -tjenester til 2023:

Nordvpn-Bedste VPN-service i 2023

VPN Nordvpn
Baseret på Panama
Logfiler Ingen logfiler (revideret)
Pris $ 3.19/mo.
Support 24/7 live chat
Tilbagebetale 30 dage
Internet side Nordvpn.com

Nordvpn Bedste VPN

Nordvpn skiller sig ud som en Omfattende sikkerhedssuite, Tilbyder førsteklasses sikkerhedsfunktioner og et stort servernetværk. Med over 5.700 servere i sit arsenal sikrer Nordvpn en hurtig og sikker virtuel privat netværksoplevelse. Ved hjælp af AES-256-kryptering og understøttelse af både OpenVPN og Wireguard-protokoller beskytter NordvPN din internettrafik mod nysgerrige øjne.

Nordvpn skiller sig fortsat ud som en branche -leder med nye VPN -innovationer. Det udviklede Nordlynx -protokollen baseret på Wireguard, At give dig de hurtigste hastigheder mulige uden at gå på kompromis med privatlivets fred. Baseret på vores test med både Nordlynx og Wireguard overskred præstationen forventningerne med Download hastigheder over 750 Mbps I de seneste tests for Nordvpn Review.

Bedste VPN -apphastighed

Hvis du har brug for den bedste VPN med de hurtigste hastigheder, skal Nordvpn være toppen af ​​din liste. Det overgår andre markedsledere, som du kan se i ExpressVPN vs Nordvpn -sammenligningsrapport. Og mens Surfshark er billigere end Nordvpn, kom Nord stadig ud på toppen i Surfshark vs Nordvpn -sammenligningen. Baseret på de seneste resultater er Nordvpn en af ​​de hurtigste VPN, vi har testet til dato.

I åbningsafsnittet omtalte vi Nordvpn som en omfattende sikkerhedssuite. Det er fordi det er langt mere end bare en grundlæggende VPN -service. Her er en oversigt over de bedste sikkerheds- og privatlivsfunktioner, der tilbydes af Nordvpn:

 • Trusselbeskyttelse Funktion til at blokere annoncer, trackere, malware og phishing -domæner på hele dit operativsystem. Der er også en “trusselbeskyttelse lite” for mobile enheder.
 • Dobbelt VPN -servere der krypterer trafik over to forskellige serverplaceringer (mens du stadig leverer fremragende hastigheder). Dette tilføjer en ekstra beskyttelseslag og også Distribuerer tillid Over to VPN -servere.
 • Tor-Over-VPN-servere der giver den ekstra beskyttelse og anonymitet på TOR -netværket oven på den eksisterende VPN -forbindelse
 • Tilslørede servere Det vil skjule din VPN -forbindelse og også undgå VPN -blokke og censur
 • En stor og Sikkert netværk med alle servere, der kører ind RAM-disk-tilstand, snarere end med harddiske
 • Dræb switches indbygget i alle VPN -apps for at sikre, at din trafik forbliver krypteret og beskyttet til enhver tid
 • Opdel tunneling Det giver dig mulighed for selektivt at rute apps uden for VPN -servernetværket

Nordvpn er også gået Uafhængige revisioner for både sikkerhed og overholdelse af politikker uden logs. Det introducerede et offentligt bug -bounty -program og har et løbende partnerskab med Versprite til sikkerhedsrevisioner og penetrationstest. Nordvpn bruger meget stærk kryptering med en AES-256-GCM-chiffer og DHE-4096 Key Exchange til implementering af perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Den opgraderede Wireguard -protokol med Nordlynx bruger en Chacha20 -chiffer og kører på en ren, mager kodebase.

Bedste VPN -app

Fremragende streaming og torrenting ydelse

Med premium hastigheder og stærk sikkerhed er Nordvpn vores bedst bedømte VPN til torrenting. Det tilbyder også P2P -servere med store båndbredde -kanaler til hurtige og konsistente hastigheder, som bemærket i Nordvpn vs Torguard -sammenligning.

Det fungerer også godt for alle større streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney Plus, Amazon Prime og mere. Mens de fleste VPN’er kæmper for at sikre adgang til streamingsteder, arbejder Nordvpn konsekvent. Du kan også bruge Nordvpn -appen, hvis du har brug for en VPN til Firestick, TV -kasser, smarte tv’er eller endda spilsystemer.

Et stort antal servere, inklusive specialservere

Nordvpn har i øjeblikket 5.700+ servere i 60 lande. Det bruger ikke nogen virtuelle serverplaceringer, og alle servere kører på dedikeret hardware i RAM-disk-tilstand uden harddiske. Dette forbedrer sikkerheden og gør også lagringslogfiler på VPN -serveren umulig. En anden enorm udvikling er, at Nordvpn er begyndt at rulle højhastighed Colocated -servere (selvejet hardware) med 10 Gbps båndbredde kanaler. Disse servere giver Nordvpn -brugere endnu hurtigere hastigheder og erstatter alle lejede servere fra tredjepart.

Ud over de specialservere, der er diskuteret ovenfor, tilbyder Nordvpn også tilslørede servere Den skjulte VPN -trafik som almindelig HTTPS -kryptering. Dette er en nyttig funktion at komme omkring VPN -blokke, f.eks. Når du bruger en VPN til Kina. Det er også en fantastisk funktion at bryde igennem arbejde eller skolenetværk, der blokerer VPN’er.

Nordvpn fortsætter med at udvikle sig og forbedre sig, mens den forbliver en af ​​de bedste ledere i VPN -branchen. Tjek den toårige plan med kuponen nedenfor for maksimale besparelser.

+ Fordele

 • Brugervenlige og pålidelige apps
 • Dobbelt-VPN og Tor-Over-VPN-servere
 • Vedtog adskillige tredjepartsrevisioner
 • Stærke krypteringsstandarder med fuld støtte til Wireguard
 • Arbejder med Netflix og mange streamingsteder
 • Trusselbeskyttelsesfunktion til at blokere annoncer, trackere og malware
 • Professionel 24/7 live chat support
 • Konsekvent hurtige hastigheder
 • Dedikerede RAM-servere med 10 Gbps båndbredde kanaler

– Ulemper

 • Store rabatter kun tilgængelige med 2-årige planer

Restitut og støtte: Alle Nordvpn-abonnementsplaner leveres med en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti. De tilbyder 24/7 live chat support via deres hjemmeside sammen med adskillige guider og videoer.

Nordvpns cyberaftale er live:


68% rabat på Nordvpn med kuponen nedenfor Plus 3 måneder gratis, Ingen aktiveringskode er nødvendig:

(Kupon anvendes automatisk; 30 dages pengene-tilbage-garanti.)

Se vores Nordvpn -gennemgang for flere testresultater og analyse.

Surfshark – Bedste VPN for mange enheder (ubegrænset)

VPN Surfshark
Baseret på Holland
Logfiler Ingen logfiler
Pris $ 2.30/mo.
Support 24/7 live chat
Tilbagebetale 30 dage
Internet side Surfshark.com

Surfshark VPN

Surfshark er et perfekt valg for dem, der søger en overkommelig, men alligevel funktionsrig og sikker VPN-løsning. Med en startpris på kun $ 2.30 pr. Måned kommer Surfshark fyldt med funktioner, Fantastiske lækagebeskyttelsesindstillinger, adgang til adskillige streamingtjenester og fremragende ydelse.

Plus, der er en stor fordel med Surfshark, som du ikke finder med de fleste andre VPN’er: Surfshark giver dig en Ubegrænset antal samtidige forbindelser.

Surfshark opretholder stærke politikker for beskyttelse af personlige oplysninger og er en No-Logs VPN baseret på Holland. Surfshark -apps indeholder godt Lækbeskyttelse Funktioner (Kill switch) for at sikre, at data forbliver krypteret og sikre uden lækager. Der er også en CleanWeb -funktion At blokere annoncer, trackers og malware -domæner gennem VPN. Dette ligner VPN -annonceblokkere, vi testede med Nordvpn og Cyberghost.

Surfshark tilbyder store sikkerhedsfunktioner og brugervenlige VPN-apps

Surfshark bruger Stærk kryptering med en AES 256 -chiffer. Det understøtter både OpenVPN- og IKEV2 VPN -protokoller samt samt Wireguard. Ligesom vores andre top VPN -tjenester, kører Surfshark Alle servere i Ram-Disk Mode til ekstra sikkerhed. Det tilbyder 14 dobbelt-vpn Serverkonfigurationer, der giver dig mulighed for at kryptere trafik over to servere på samme tid.

I lighed med Nordvpn tilbyder Surfshark en privatlivsfokuseret version af Wireguard VPN-protokollen, som du kan vælge lige i appindstillingerne. I vores test for Surfshark Review, Wireguard VPN -protokollen, overgik den de fleste andre tjenester, som du kan se i Surfshark vs Cyberghost -rapporten.

De nye og opdaterede Surfshark-apps (version 5) er brugervenlige og er også fyldt med funktioner uden at være overvældende. Du kan nemt vælge VPN -serverplaceringer, justere tunnelprotokolindstillinger, forbindelsesindstillinger, split tunneling og mere.

Surfshark VPN -apps

Hvis du vil streame medier og fjerne blokering af websteder, er Surfshark et godt valg med 3.200+ servere i 100 lande jorden rundt. Det understøtter i øjeblikket 16+ globale Netflix -regioner såvel som de fleste andre streamingtjenester, herunder BBC iPlayer, Hulu og Disney Plus. Det er en fantastisk VPN til Android og iOS med dedikerede mobile apps.

Surfshark fortsætter med at få trækkraft på VPN -markedet. Det forbliver en stærk konkurrent, mens det også er en af ​​de bedste billige VPN’er til kun $ 2.30 pr. Måned med kuponen nedenfor. Når det er sagt, er månedlige priser med Surfshark (betaler en måned til måned) betydeligt dyrere end langsigtede abonnementer. Generelt rammer Surfshark den perfekte balance mellem overkommelighed og ydeevne.

+ Fordele

 • Ubegrænsede forbindelser
 • Brugervenlige apps til alle enheder og operativsystemer
 • CleanWeb -funktion til at blokere annoncer, trackere og malware
 • Fungerer godt med Netflix og mange andre streamingtjenester
 • 24/7 live chat support
 • Stærk kryptering og sikkerhedsfunktioner (revideret)

– Ulemper

 • Begrænset support til VPN -routere
 • Over gennemsnitlige månedlige priser

Restitut og støtte: Alle Surfshark-abonnementsplaner leveres med en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti. De har 24/7 live chat support og mange brugeropsætningsvejledninger.

Surfshark VPN -kupon:


Få 82% rabat på Surfshark VPN (falder prisen ned til $ 2.30 pr. Måned) Plus 2 måneder gratis:

(Kupon anvendes automatisk.)

Se Surfshark -gennemgangen for flere testresultater og analyse.

ExpressVPN – sikker og pålidelig VPN -service

VPN Expressvpn
Baseret på Britiske Jomfruøer
Logfiler Ingen logfiler (revideret)
Pris $ 6.67/mo.
Support 24/7 live chat
Tilbagebetale 30 dage
Internet side Expressvpn.com

Expressvpn

ExpressVPN har længe været en af ​​de bedste VPN -tjenester på markedet, og lidt er ændret i årenes løb. Det er en premium VPN, der simpelthen fungerer uden fejl, problemer eller afbrydelser. Og det kontrollerer også alle de vigtige kasser for privatlivets fred, sikkerhed og ydeevne.

Med hensyn til VPN -apps tilbyder ExpressVPN alt, hvad du ville forvente af en top VPN. De har brugerdefinerede apps til Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS og endda routere. Det er en af ​​de få VPN’er med videresendelse af port, men denne funktion er kun tilgængelig på routere.

Alle VPN -apps leveres med gode lækagebeskyttelsesindstillinger og bruger også sikre VPN -protokoller. Expressvpn har også en MediaStreamer -app, Tillader dig at bruge tjenesten på en lang række andre enheder, fra smarte tv’er til spilsystemer. Det er også en god mulighed, hvis du har brug for en VPN til Apple TV.

Expressvpn har vedtog adskillige revisioner til sikkerhed og også privatliv (ingen logfiler VPN -revisioner). I modsætning til nogle af de andre øverste VPN’er, understøtter ExpressVPN ikke Wireguard VPN -protokollen. I stedet tilbyder de Lightway Protocol, som er en selvudviklet protokol, der ligner Wireguard, men også bedre for privatlivets fred (som standard). Lightway er nu revideret og er fuldt open source.

Expressvpn er også et kraftcenter, når det kommer til Fjern blokering af indhold og streaming. Det er en fantastisk VPN for HBO Max og Netflix, der fjerner blokering af adskillige regioner rundt om i verden. ExpressVPN har en dedikeret Firestick VPN -app og arbejder også med BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney Plus, Hulu og mere. Derudover vil appen med MediaStreamer give dig mulighed for at bruge ExpressVPN på mange typer streamingenheder.

Og hvis du vil bruge en VPN -browserudvidelse, har ExpressVPN også dækket. De tilbyder VPN -udvidelser Chrome og Firefox Browsers (se de bedste VPN’er til Firefox). Vi fandt ExpressVPN-apps til alle at være pålidelige, brugervenlige og sikre i vores testresultater. Nedenfor er ExpressVPN Windows -appen, som vi testede.

Bedste VPN -app Alle enheder

ExpressVPN -servernetværket er også ret omfattende. De tilbyder i øjeblikket 160 VPN -serverplaceringer sprede over 94 forskellige lande. Mens ExpressVPN ikke har nogen specialservere, som vi ser med Surfshark og Nordvpn, er netværket ikke desto mindre omfattende og dækker en lang række lande. Når det er sagt, finder vi ud af, at både ExpressVPN og Surfshark bruger virtuelle serverplaceringer til nogle fjerntliggende regioner.

Bemærk: Som vi rapporterede tilbage i 2021, blev ExpressVPN erhvervet af Kape Technologies. Mens dette sætter ExpressVPN under en paraply af andre udbydere, har vi set den ExpressVPN fortsætter med at operere uafhængigt. Derudover undersøgte vi også baggrunden for KAPE -teknologier og lærte mere om virksomhedens historie. Samlet set vil denne fusion hjælpe med at sikre, at ExpressVPN fortsætter med at fungere og vokse, med et stort firma, der står bag sin udvikling.

+ Fordele

 • Brugervenlige og sikre apps
 • Opdel tunnelingsfunktion (til macOS, Windows og Routers)
 • Arbejder med Netflix og de fleste streamingtjenester
 • 24/7 live chat support
 • Vedtaget uafhængige tredjepartsrevisioner for sikkerhed og ikke-loger
 • Meget stort servernetværk

– Ulemper

 • Priser over gennemsnittet
 • Færre funktioner
 • Gennemsnitlige OpenVPN -hastigheder (brug Lightway)

Restitut og støtte: Alle ExpressVPN-abonnementer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De tilbyder 24/7 live chat support samt en stor videnbase med tutorials og videoer.

Expressvpn kupon:


Tilmeld dig 12-måneders plan og få 3 måneder tilføjet dit abonnement gratis.

(Kupon anvendes automatisk.)

Tjek vores ExpressVPN -gennemgang for flere info- og testresultater.

Proton VPN – Enkel, privat VPN i Schweiz

VPN Proton VPN
Baseret på Schweiz
Logfiler Ingen logfiler
Pris $ 4.99/mo.
Support E -mail
Tilbagebetale 30 dage
Internet side Protonvpn.com

Proton VPN

Protonvpn er en privatlivsfokuseret VPN, der blev oprettet af teamet bag Proton Mail i Schweiz. Proton VPN tilbyder overlegen alsidighed og avancerede sikkerhedsfunktioner og fremkommer som et fantastisk valg for dem, der leder efter en omfattende VPN -løsning. Med et stærkt fokus på privatlivets fred kan Proton VPN prale.

Hvis du vil kombinere din VPN og annonceblokker sammen, tilbyder Proton VPN Netshield funktion til at blokere annoncer og trackers. Du kan se, hvordan dette kan sammenlignes med Nordvpns trusselbeskyttelsesfunktion i Nordvpn vs Protonvpn -sammenligningen. Ligesom Nordvpn tilbyder Protonvpn dobbelt-VPN-servere, som de omtaler som Secure Core.

Mens protonvpn stort set er en privatlivsfokuseret service, er det også Understøtter nogle streamingtjenester. Det fungerer i øjeblikket med American Netflix, Amazon Prime, og er også en god VPN for Disney Plus. Men det er ikke alt. Protonvpn fungerer, hvis du har brug for en VPN til Hulu og et par andre tjenester. Torrenting er tilladt på de fleste servere, selvom hastigheder ikke var så gode som vores topanbefalinger ovenfor.

Én ting at bemærke er imidlertid, at protonvpn ikke tilbyder nogen form for tilsløret tjener, som vi finder med Surfshark og Nordvpn. Derfor er det ikke en god løsning, hvis du har brug for en VPN til Kina eller et andet begrænset netværk, der blokerer VPN’er.

Hvis du vil kombinere en VPN -service med en sikker e -mail, kan du hente den plan, der inkluderer både protonvpn og protonmail – men det er Ikke billig. Protonvpn tilbyder også billigere abonnementer, herunder en “grundlæggende” plan til omkring $ 4.99 pr. Måned.

+ Proton VPN Pros

 • Nyttige privatlivsfunktioner (ingen lækager)
 • Secure Server Network (Secure Core)
 • God privatlivets jurisdiktion og politikker til databeskyttelse
 • Wireguard VPN support (men ikke på Linux)
 • Gennemsigtigt selskab med en god track record

– Proton VPN Cons

 • Gennemsnitlige hastigheder
 • Priser over gennemsnittet
 • Begrænset støtte til streaming

Restitut og støtte: Protonvpn har en 30 -dages refusionspolitik og leverer e -mail -support (ingen live chat).

Se ProtonVPN -gennemgangen for flere testresultater og info.