Hvilket land downloader mest fra torrents

Ruslands holdning er forvirrende, imidlertid. Regeringen tolererer alle former for digitale aktiviteter, endda kriminelle aktiviteter. Men det tvunget flere internetudbyder til at blokere mange torrent -websteder. Den måde, retssystemet betragter som BitTorrent -brugere, er for det meste ukendt.

Safeste lande til torrenting (og værste) i 2023

Dette er en estimeret læsningstid for at fortælle dig, hvor lang tid det vil tage dig at læse alt indholdet på netop denne Privacysavvy.com side. Det har dog et sneak peek, let guide -trin og/eller en hurtig liste, der leverer Hurtige navigationer på siden og let fundne svar hvis ønsket.

Læserne som dig støtter Privacysavvy for at hjælpe med at holde det gode arbejde op. Når du køber ved hjælp af links på vores websted, kan vi tjene en tilknyttet provision uden ekstra omkostninger for dig. Lær hvor Privacysavvy.com tjener penge.

Internettet og BitTorrent -netværket dækker hele verden. De risici og belønninger, du kan have som en bittorrent -bruger, afhænger dog af din placering. Nogle jurisdiktioner er venlige til fildeling, nogle er ligeglade, og andre er næsten voldsomt imod det. Denne artikel fortæller dig, hvem der er hvem.

Sneak Peek i de sikreste og værste lande til torrent -downloads

Internettet har ingen grænser. Men individuelle brugere bor stadig i et land og er nødt til at overholde deres lokale love. BitTorrent -brugere er nødt til at tackle denne virkelighed, der kan variere markant fra et land til et andet. Så lad os fortælle dig alt om de bedste placeringer at være en torrent -bruger såvel som de værre.

Bittorrent -netværket og andre filesharing -tjenester nyder verdensomspændende popularitet blandt brugerne. Imidlertid forbliver torrenting forvirrende for de fleste af verdens retssystemer. Derfor er der ingen standardregulering og finde ud af, hvad de skal gøre af netværket, dets indhold, og dets brugere er stadig et lokalt problem for hvert land at løse. Ikke desto mindre har nogle privatlivsvenlige regioner endnu ikke vedtaget nogen hård politik mod torrenting, og efterfølgende blev de sikreste lande til torrenting.

Generelt de mulige love, der gælder for P2P -delingsnetværk er tæt forbundet med reglerne der styrer udvekslingen af ​​ophavsretligt beskyttet materiale. Og dette er et gråt område på internationalt niveau. Så for eksempel tillader nogle jurisdiktioner at downloade alt indhold, så længe det kun er til personlig brug. På den modsatte side af spektret forfølger og straffer nogle lande imidlertid aktivt sådan aktivitet alvorligt.

Så hvad skal du lave af P2P -netværk? Denne artikel vil fortælle dig om den juridiske status for BitTorrent, hvordan man drager fordel af de bedste oplysninger, der er tilgængelige om emnet, og det sikre land for dem, der elsker at downloade torrents.

Ansvarsfraskrivelse: Hverken forfatteren af ​​denne tekst eller ejere af Privacysavvy.com støtter, opmuntre eller kondolerer fordelingen af ​​ophavsretligt beskyttet materiale i enhver jurisdiktion, selv når det er lovligt. Denne artikel sigter mod at være informativ. Brug af BitTorrent -software er lovlig, men piratkopiering er en kriminel aktivitet i mange lande. Sørg for, at du bruger ethvert P2P -netværk ansvarligt.

Denne artikel tilbyder ikke juridisk rådgivning, fordi vi ikke hævder at være juridiske eksperter. I stedet foreslår vi den nuværende forståelse af lovgivningen om filharing i nogle jurisdiktioner. Vores fortolkning af et lands juridiske spørgsmål kan muligvis ikke tilpasse sig nøjagtigt med dets mest specifikke vedtægter, som også kan afvige fra forståelsen af ​​en dommer.

De oplysninger, vi tilbyder dig, er et udgangspunkt, så tøv ikke med at lave din egen research. Hold dine downloads strengt lovlige inden for din jurisdiktion. Og brug altid en VPN.

En oversigt over lovligheden af ​​BitTorrent og andre P2P -netværk

Lad os starte med at afklare vores koncepter.

For det første er BitTorrent en Filesharing -protokol. Som sådan er det neutralt. Det er ikke mere et piratkopieringsværktøj end nogen anden digital teknologi såsom webbrowsere, MP3 -afspillere, USB -tommelfingeren osv. I stedet er BitTorrent et stykke teknologi tilladt i adskillige P2P -juridiske lande. Og torrents fra juridiske kilder er tilladt såvel.

Internettet overraskede verdens retssystemer, og de har været overordentlig langsomme (undertiden inkompetente) for at følge med tiden. De fremherskende lov om ophavsret (hvor de findes) er forældede og beregnet til at beskytte intellektuel ejendom i en verden uden computere eller internettet. Disse arkaiske regler bliver langsomt trukket og skrigende ind i det 21. århundrede. Det er en slurvet proces, der ofte fordømmer filharing brugere uden intentioner om at kriminalisere eller drage fordel af deres aktiviteter. I stedet udvikler disse love sig for at imødekomme forankrede virksomhedsinteresser inden for et digitalt miljø, hvor filesharing -teknologier altid går videre.

Selv i de jurisdiktioner, hvor internettet er relativt nyt eller dem med ringe eller ingen ophavsretligt lovgivning, prøver de nu at opdatere deres love. Det kommer ofte som en indførelse af internationale handelsaftaler.

Oplysninger er magt

Lad os sige, at din indenlandske jurisdiktion ikke er alt for venlig over for torrenting. Dog Geo-switching fordele ved VPN’er giver dig stadig mulighed for at downloade torrents fra et torrent-venligt territorium. Hvis du ikke er fortrolig med VPN’er, har vi flere artikler, der er afsat til dem, kan du læse for at uddanne dig selv.

Vi håber inderligt, at du vil begrænse dine torrenting -aktiviteter til juridiske torrent -filer. Vi spøger ikke; Masser af juridisk materiale kan være ret interessant. Selv i det perfekt juridiske scenarie vil lande som Storbritannien og USA imidlertid sætte dig i den samme taske som pirater og forsøge at afværge dine torrenting evner.

For eksempel mange Større amerikanske internetudbydere vil smadre din båndbredde Når de er klar over, at det kommer fra BitTorrent -netværket. De er ligeglad med, om du holder alle dine downloads lovlige.

I England er mange af de bedste torrent -steder blokeret, som om deres indhold udelukkende var ulovlige.

Så hvordan kan du holde din evne til at bruge BitTorrent -netværket uberørt? Ved at bruge en VPN.

VPN’er giver dig mulighed for at gøre din filharing gennem servere i torrent-venlige jurisdiktioner. Det vil give dig mange fordele:

  • Din internetudbyder (eller enhver anden tredjepart) bliver Kan ikke overvåge din trafik.
  • Undgå båndbredde throttling. Hvis din internetudbyder ikke kan fortælle, hvad du laver, er det Kan ikke smadre din konto.
  • Download dit indhold fra computere i en jurisdiktion, der ikke overvåger VPN -trafik.
  • Al din trafik forbliver krypteret.
  • Brug IP -forfalskning til Fjern blokering af torrent -websteder der er firewalled eller geo-blokeret.

Så som du kan se, fører alle veje til Rom. Og når i Rom, gør hvad romerne gør. Eller på almindeligt engelsk, Få en god torrenting VPN -service, hvis du bruger BitTorrent -netværket. I nogle lande vil det være en nyttig tilføjelse til dit digitale liv; I andre vil det være vigtigt at beskytte din sikkerhed og anonymitet.

De bedste (sikreste) lande til torrenting

Nogle jurisdiktioner ser fildeling på en venlig måde. De er meget få over hele verden, men de er der. De tillader enhver borger at downloade og opbevare alle slags ophavsretligt beskyttet materiale, så længe det er til personlig brug, og de Forsøg ikke at give et overskud fra det. I disse territorier er internetudbydere ligeglad med, om du bruger din konto til torrenting og ikke straffer den ved at throttling.

Spanien

Spanien er Næsten et så sikkert land som Schweiz til torrenting og filesharing brugere. Den juridiske præcedens blev fastlagt i 2006, da en dommer afgav, at download, holdning og brug af ophavsretligt beskyttede filer var fint, så længe der ikke var involveret nogen fordel.

Beskyttelsen for personoplysninger, der er tilgængelige for spanske beboere, er ens i det Din IP -adresse betragtes også. Imidlertid er de spørgsmål, der er relateret til fildeling.

Så er det overraskende, at Spanien har dobbelt så mange BitTorrent -brugere pr. Indbygger som resten af ​​Europa? Tydeligvis ikke. Og hvorfor skulle de lokale ikke drage fordel af deres juridiske fordele?

Polen

Den juridiske status for fildeling er intetsteds så eksplicit i Polen som i de to foregående lande. I stedet er det mere af et ingen land. Ingen skriftlig lov eller officiel juridisk præcedens henviser til “personlig brug” som et acceptabelt eksempel på besiddelse og brug. Der ser dog ud til at være juridisk samtykke til juridiske udtalelser, der peger på privat brug af ophavsretligt beskyttet materiale som juridisk og acceptabel.

Så lad os forstå forskellen: Som en torrent -bruger i Spanien og Schweiz beskytter loven din aktivitet. Så det er ikke kun ok at gøre det, men også at ingen kan rod med dig af denne grund. Og dine digitale rettigheder står på spil, fordi din IP er et personligt stykke data. Det Polsk sag er mere som et problem fejet under det juridiske tæppe.

Midt-af-vejen lande til torrenting

Denne kategori inkluderer lande, hvor torrenting ikke er en beskyttet ret. I de fleste tilfælde er copyright -love ikke venlige til fildeling. Men myndighederne i disse lande blænder for torrents for det meste. Så mens Torrenting er hverken lovlig eller beskyttet af dine rettigheder, Chancerne for, at du får problemer med at dele filer, er minimale.

Mexico

Det mexicanske retssystem har næsten intet for at regulere filesharing -teknologier. Landet er bundet af internationale handelsaftaler for at håndhæve lov om ophavsret, men der foregår lidt eller intet i den henseende. ISPS blokerer ikke for torrents (Men steder som Pirate Bay er forbudt), og der er ingen officiel overvågning rettet mod Torrent -brugere. Så selvom det måske ikke er det sikreste, er det ikke blandt de værste lande til torrenting.

Holland

Holland er en Torrent-venligt land –Asymmetrisk. Det er fint at downloade ethvert ophavsretligt beskyttet materiale, så længe det er til personlig brug, men uploading er anderledes, og du bør undgå det. Ny juridisk udvikling i 2017 ændrede de teoretiske juridiske rammer. Det hollandske internet forbliver for det meste gratis, og myndighederne Ignorer P2P -downloads.

Som myndighederne bestilte, blokerer to hollandske internetudbydere i øjeblikket Pirate Bay. Det er en gener, men overflod af spejle til det legendariske torrenting -websted gør dette forbud irrelevant.

Central- og Østeuropa

Mange lande i Europas centrale og østlige dele har regeringer, der ikke er opmærksomme på filharing -netværk. Grækenland, Slovakiet og Rumænien er gode eksempler på de sikreste lande til torrenting.

Ruslands holdning er forvirrende, imidlertid. Regeringen tolererer alle former for digitale aktiviteter, endda kriminelle aktiviteter. Men det tvunget flere internetudbyder til at blokere mange torrent -websteder. Den måde, retssystemet betragter som BitTorrent -brugere, er for det meste ukendt.

Resten af ​​verden

De fleste af verdens lande passer ind i denne kategori. Dette er dog en bred kategori med masser af plads til individuelle jurisdiktioner til at variere. Så her finder vi nogle lande, der behandler fildelingsaktiviteter som kriminel (ikke kun ulovlig) og andre overdrevne foranstaltninger.

Tyskland

Den tyske regering Straffer påståede internetpirater Oftere end noget andet land. Imidlertid er den lokale regering og en sektor i det private samfund fortsat med at kigge efter tyske IP -adresser i P2P -netværkene og bruge dem til at få brugerens identitet.

Den typiske straf er en Fint mellem 500 og 1500 EUR. Husk, at du ikke altid behøver at sprede terabyte af ophavsretligt beskyttet materiale, der skal betragtes som skyldig. Nogle straffede individer så kun en film fra et ulovligt websted. Så tydeligt er Tyskland blandt de værste lande, der downloader torrents.

Australien

Australien står over for filesharing -situationen på en meget lignende måde som USA. Med andre ord er det Opmuntring af torrent -troldene til at køre voldsomt og skyde mod alt, hvad der bevæger sig.

De australske internetudbydere Hold brugeraktivitetslogfiler i to år. Så der er masser af data for troldene til min og brug mod folket.

Dette er dog ikke en statlig ting. Regeringen gør lidt for intet om disse spørgsmål. I stedet giver det torrent trold mulighed for at oprette aggressive retssager, der er rettet mod mange brugere, der downloadede en enkelt fil og bad dem om at betale meget for deres overtrædelse.

Canada

Canada promulgerede sin lov om modernisering af ophavsret i 2011. Formålet med denne nye lov var at have en endelig juridisk ramme til at håndtere copyright -spørgsmål en gang for alle. Desværre er bestemmelserne om anti-cirkumvention i denne lov verdens mest restriktive, så de er temmelig uovervindelige over for torrents.

Så startende fra denne lovgivning fra 2011 begyndte regimet “meddelelse og meddelelse”. Så Landets internetudbydere er lovligt forpligtet til at give deres brugere meddelelse om krænkelse af ophavsret. Canadas position er ekstrem over hele verden og har mange kritikere, især da det er svært at fortælle disse “meddelelser” fra ekstensionsbreve.

Det Forenede Kongerige

Siden deres start har England og Storbritannien været plakatbarnet for hardcore modstand mod P2P -netværk. Næsten Hver internetudbyder eller mobilfirma har forbudt torrentwebsteder på et tidspunkt. Mange VPN’er tillader ikke deres brugere at bruge BitTorrent og andre Torrent-klienter ‘netværk fra UK-baserede servere-dette er et fortællende tegn.

Så britiske torrent -aficionados er normalt online med en VPN, så de kan omgå deres indenlandske blokader og fortsætte med at bruge netværket.

De Forenede Stater

De Forenede Stater er den jurisdiktion, der får det meste af verdens opmærksomhed på dette spørgsmål (og mange andre). Navnlig gør regeringen selv næsten intet for at forhindre krænkelser af ophavsret i BitTorrent -netværket bortset fra at throttle netværkstrafikken.

Det meste af aktiviteten mod BitTorrent og dens brugere kommer fra copyright -indehavere (eller virksomheder, der hævder rettighederne). Følgelig USA er det bedste sted for copyright -trold.

Imidlertid har nogle overskridelser været kendt for at forekomme. Så nogle jurisdiktioner bliver klogere og prøver at finde en mere afbalanceret holdning til disse spørgsmål. Ikke desto mindre skal amerikanske borgere forblive forsigtige, da deres region ikke er blandt de sikreste lande til torrenting.

Konklusion

Siden starten har deling af digital filer været en stor aftale på internettet. Mange netværk er kommet og gået (Napster, Emule, Edonkey og BitTorrent, den nuværende primære P2P -service). Disse teknologier forstyrrede de traditionelle medier Markeder, da copyright -ejere var uforberedte på at møde de nye realiteter og har prøvet meget hårdt at fortsætte med at tvinge de gamle paradigmer til en verden, der ikke kan rumme dem mere.

Mange lande har en holdning, hvor deres love ærer intellektuel ejendom. Men de overvejer ikke at have ophavsretligt beskyttet materiale til personlig brug af en forbrydelse. Derfor kan man betragte dem som de sikreste lande til torrenting.

Vi tror på individuel frihed inden for og uden internettet. Derfor skal brugerne vælge, hvordan de skal opføre sig i dette og andre problemer. Og uanset hvad din endelige beslutning er, skal du overveje Vedtagelse af en VPN -udbyder, så din sikkerhed, anonymitet og privatlivets fred forbliver mislykket.

Ikke nogen VPN vil gøre det trick. Til at begynde med understøtter nogle VPN’er ikke P2P -netværk. Desuden har få VPN’er de ressourcer, du har brug for for at støtte en P2P -session. Så at have en effektiv VPN betyder at vælge en top-notch-service, der ikke holder logfiler, krypterer alt hvad du gør, forfalsker din IP-adresse, og fortrinsvis kan tilsløre trafik, så din internetudbyder aldrig gash din konto.

Hvis du kan lide at få en VPN, men ikke ved, hvor du skal starte, foreslår vi, at du prøver dit bedste: ExpressVPN. Vi har masser af artikler om ExpressVPN, der forklarer, hvordan det udmærker sig ved mange forskellige opgaver.

FAQS

Hvad er det bedste sted til torrenting?

Det bedste sted i verden at være en bittorrent bruger er Schweiz. Inden for det legendariske neutrale land er al din torrenting lovlig og endda beskyttet af dine rettigheder til at holde dine personlige data private.

Kan en VPN gøre dine torrent -aktiviteter sikre?

En fremragende VPN vil holde dig i sikkerhed, mens du nyder dine torrent -aktiviteter.

Hvilket land downloader mest fra torrents?

Torrents er sandsynligvis den mest almindelige og udbredte anvendelse ved hjælp af P-2-P-netværksarkitektur. Selvom det startede som en måde at dele nogle små filer blandt kammerater uden meget besvær med at oprette en server, blev det en velsignelse for overførsel af ophavsretligt beskyttede mediefiler på tværs af internettet.

Baggrund
En torrentfil er en lille størrelse (normalt mindre end 100 kb) metafile, der indeholder oplysninger om alle filer, der kan downloades, såvel som adresser til tracker, der muliggør kommunikation blandt jævnaldrende. Denne torrent -fil, når den blev downloadet og åbnet ved hjælp af BitTorrent -software (E.g. uTorrent), muliggør download af filer fra forskellige frø og kammerater, der er til stede i netværk (Swarm).

Dette enkle og lette arbejde bruges i vid udstrækning nu om dagen, af store masser af nettobrugere til at downloade ‘ulovlig’ film, software, sange, spil osv. Denne gratis overførsel af ophavsretligt beskyttet indhold har øget truslen om piratkopiering og er blevet hovedpine for indholdsudbydere.

Hvor torrents downloades mest?
En af disse dage kontrollerede jeg Alexa Ranking af mit websted (hvilket er temmelig lavt) og lige af nysgerrighed var tilfældigvis kontrolleret Alexa Ranking of Torrentz, en af ​​de mest anvendte søgemaskiner til torrents. Fra det tidspunkt startede jeg min egen sekundære forskning for at finde, hvilket land der downloader filer mest ved hjælp af torrents. Jeg har kun brugt Alexa og få populære torrent -steder til at komme med resultater.

Lande v/s torrent -steder

Torrentz For Torrent -brugere er det, som Google er for andre. De fleste mennesker besøger denne meta -søgemaskine for deres torrents i stedet for at gå direkte til torrent -steder. Torrentz havde også sin prøve med strenge amerikanske myndigheder, der tvang det til at gå fra .com til .EU -domæne.
Torrentz er det 125. mest besøgte sted globalt. Lad os nu se på regional trafikstatistik over Torrentz på Alexa.

Hvor er torrents mest søgt fra Torrentz
Torrentz Traffic Report

Fra billedet er det klart, at Indien med sit store internet ved hjælp af befolkningen bruger Torrentz mest i sin søgen efter torrents. I øvrigt andre lande i top 4 lande, der besøger Torrentz, er alle naboer i Indien. Fra denne info ser det ud til, at Indien kan være på topliste over torrent -downloads. Men jeg var ikke overbevist endnu, og dermed begyndte jeg at undersøge trafik af forskellige top torrent -websteder (min liste er måske ikke rigtig god, fordi jeg ikke kender mange torrent -websteder). Og efter en smule forskning nulstillede sig til et af de mest populære torrent -steder i øjeblikket.

Næste op var Isohunt med sin globale rang på 220. I modsætning til Torrentz har den en database med torrents med sig selv, og denne database er enorm ved enhver foranstaltning. Ifølge Isohunt var det samlede beløb af delt indhold mere end 13.44 Petabytes fra 29. september 2011. Så jeg følte, at dette websted ville være perfekt til min forskning. Og resultaterne var . lidt anderledes.

Maksimale torrent -downloads fra Isohunt
Isohunt Page Views Rapport

Jeg kunne bare lide, at du troede, at Indien var blevet slået i det mindste i dette løb til toppen. Men en yderligere mere undersøgelse fra min side afslørede, at jeg tog fejl af. Lad os overveje nogle fakta
a) Indien har 2. største befolkning i verden.
b) Selvom internetbrugsprocent stadig er lav, men antallet af mennesker, der bruger web i Indien, er bestemt mere end dem, der bruger det i Filippinerne, Danmark, Australien, Rumænien eller for den sag Storbritannien.

Mod dette pausefald lyder Indiens 209 rangering ikke så dårligt, som det oprindeligt gjorde. Så jeg har evalueret en Torrents-søgemaskine, et fuldt torrent-sted og næste bare for at være sikker på mine fund (og for at give dem lidt mere troværdigt) besluttede jeg at evaluere trafik til to af de mest almindelige bittorrent softwares / klienter, For enhver platform Windows eller Mac, dvs. UTorrent og BitTorrent.

Disse software hjælper med at åbne .Torrent -fil og aktiver download af filer over peer til peer -netværk. Selvom landsmæssige downloads af disse software ikke var tilgængelige, men i det mindste besøg på disse websteder kan give en indikation af mennesker, hvorfra landet downloades (eller i det mindste har til hensigt at downloade) disse gratis softwares.

Top 20 lande med de mest ulovlige musikoverførsler
UTorrent og BitTorrent downloadindikatorer

Efter alt dette føler jeg, at Indien downloader mest fra torrents.

Faktorer, der kan være ansvarlige for, at Indien bliver rangeret højt i download af Torrents
1) dens store internetkyndige unge befolkning.
2) øget internetpenetration og øget båndbredde.
3) dens store lokale filmindustri.
4) I modsætning til os er indiske piratkopieringslove stadig ikke strenge.
5) Min brug af Alexa til at måle trafik. Alexa er ikke en nøjagtig foranstaltning for besøg og sidevisninger af et websted. Som det kun tæller sidevisninger fra besøgende, der har Alexa -værktøjslinje installeret på deres browsere. Normalt holder webmastere dem installeret, og da antallet af indiske webmastere i webrummet er ret stort, kan det sikkert antages, at de har Alexa -værktøjslinje, og deres besøg på torrent -steder tælles mest, i modsætning til folk fra andre lande.

Nå, jeg ville meget gerne høre dine kommentarer om mine fund.

Copyright © iansSwer4u.com

De sikreste lande, hvor torrenting er lovlig

Her den ultimative sandhed, der måske har været foran dig hele denne tid – Torrenting er lovlig i mange lande. Torrenting er bare et fildelingsmiddel, hvor du kan dele alt det, du kan lide, og som sådan ikke kan betragtes som ulovligt. Men tingene bliver mere komplicerede, når ordet piratkopiering kommer ind. Vi har samlet en liste over de sikreste lande til torrenting til din reference.

P2p venlige lande hvad tillader torrenting

Det eneste udtryk “Piratkopiering” har været i brug til krænkelser af ophavsret siden det 18. århundrede, da et bestemt selskab mærkede pirater alle dem, der brød deres ophavsretlige love. I dag er piratkopiering et udbredt udtryk, og det er normalt tæt knyttet til torrenting på grund af arten af ​​denne platform.

Hvad der gør det udfordrende at mærke peer-to-peer-fildeling som piratkopiering er det faktum, at piratkopiering normalt er forpligtet til økonomisk gevinst. Men folk, der deler noget på internettet, har ikke en økonomisk gevinst ud af det. Derfor, Moderne piratkopiering er bare en rynke på en deling, hvor ingen overskud bortset fra at copyright indehaveren taber.

Hvis du vil downloade torrents anonymt, er torrenting VPN den måde, hvordan du kan gøre P2P -fil, der deler 100% privat

Lang historie kort: Med VPN kan du vælge det bedste VPN -land til torrenting med din nye anonyme VPN -placering for at downloade torrents privat. Med VPN -skiftbare IP -geos kan du downloade torrents sikkert og anonymt i ethvert land.

Liste over torrent juridiske lande

Imidlertid har mange lande et andet perspektiv på, hvad ophavsret skal være – nogle er mere beskyttende over for det ophavsretligt beskyttede materiale, mens andre siger, at det virkelig er okay at dele. Lad os se på de sikreste lande til torrenting

1. Spanien – anerkender overskudsintentionen

Spanien tillader torrenting, hvordan man downloader torrents sikkert, sikreste lande at downloade torrents

Spanien er et af de sikreste lande for torrenting, der dybest set gjorde torrenting lovlig ved at erkende, at intentionen om at tjene penge i forhold til at bryde copyright -love tæller. Med andre ord, Du vil være i stand til at dele alt hvad du vil via torrent, så længe du ikke tjener nogen penge på det.

Det er bestemt sandt, at nogle af politikerne og mennesker modsatte sig dette, fordi det betyder, at alt, hvad der er oprettet og sat på internettet. Ikke desto mindre, hvis du planlægger at flytte til Spanien, er du velkommen til at downloade noget via torrent, da du ikke bryder nogen love.

2. Holland – Art vs. Software

Holland, hvordan man downloader torrent sikkert

Holland tog en anden tilgang og sagde, at enhver kan downloade kunstværker til personlig brug, og så længe de ikke planlægger at tjene penge på det. Men hvis du planlægger at downloade andre ting såsom software, vil du bestemt blive forfulgt bestemt. Jeg er bare nysgerrig efter den måde, de behandler spil i Holland – er de et kunstværk eller et stykke software?

En ting mere med hensyn til torrenting i Holland er, at du lovligt ikke har lov til at uploade noget på internettet, og det er nøjagtigt det, der gør hele situationen temmelig interessant. Med andre ord kan du downloade kunstværker, men del ikke dem, fordi det er ulovligt. Heldigvis kan hollænderne downloade torrents fra brugere fra andre lande uden skyldfølelse.

3. Mexico – ingen er virkelig interesseret

Mexico, hvordan man downloader torrents sikkert, sikreste lande til at downloade torrents lange

Mexico er et unikt sted, fordi det er lovligt at downloade noget via torrents, fordi der ikke er nogen love til at forbyde det. De er, og de er meget løst dannet, og ingen respekterer dem, da ingen er interesseret i dem. Nogle undersøgelser viser, at over 90% af internetbrugere downloader musik via torrents dagligt.

Men denne situation er slags et dobbeltkantet sværd, fordi dette også betyder, at du kan blive forfulgt for at tro, at det, du har gjort hele denne tid, var helt sikkert og lovligt. Heldigvis ved jeg ikke om nogen dokumenterede sager om mennesker, der blev arresteret for torrenting i Mexico, men det betyder ikke, at der ikke var nogen.

4. Schweiz – Landet med fri torrenting

Torrenting i Schweiz - det sikreste land til torrenting

Schweiz er langt det sikreste land til torrenting. I modsætning til Mexico, hvor love om internettet er løst dannet og ikke rigtig eksisterer, er de i Schweiz strenge, og de er strengt for de mennesker, der kan lide at downloade torrents. Med andre ord siger loven i Schweiz, at det er okay at downloade noget, så længe det kun er til personlig brug. Det betyder, at så længe du ikke har til hensigt at sælge en andens arbejde, som du har downloadet, er du fri til at bruge det.

Schweiz har også flere privatlivslove, der er til fordel for de mennesker, der downloader via torrents, hvilket gør det utilgængeligt og ulovligt for tredjepart at spionere på IP -adresser på mennesker, der downloader. Dette betyder, at ingen virkelig kan sagsøges, bortset fra visse ekstreme tilfælde.

Sådan skjuler du din torrenting og download torrents sikkert i ethvert land

Skjul torrenting fra ISP Lemevpn

Klik for at få en torrenting VPN – den sikreste måde til torrenting.

Hvis vi tager Schweiz som det perfekte eksempel på et af de sikreste lande til torrenting, kan det siges, at du er 95% sikker, men i alle de andre børsnoterede lande er procentdelen af ​​sikkerhed betydeligt lavere. Nogle lande, såsom Mexico, kan være usikre, når det kommer til dit privatliv, mens andre, såsom Holland er usikre, når det kommer til, at du deler noget.

For at opnå maksimal sikkerhed, Beskyt dit privatliv og forbliv anonym, mens du downloader torrents, Vi foreslår at bruge en VPN -udbyder.

En VPN vil helt sikkert afskedige alle mulighederne for, at nogen indtræder din internet -tilstedeværelse og sagsøger dig for ulovlige handlinger. Med en VPN kan du nemt vælge den bedste VPN -placering til torrenting og forblive i sikkerhed.

Bedste land til torrenting

For at opsummere er der en stor debat, der foregår over hele verden om legalisering af download af torrents. Den ene side siger, at det bare er en almindelig fildeling, og så længe ingen tjener over det, skal det være lovligt. Den anden side siger, at det skal være ulovligt, fordi det stadig er en måde at bryde ophavsretlige love, og at ingen vil købe noget mere, så længe det kan downloades. Nogle lande, såsom Schweiz har taget et skridt fremad og hævdet, at det skulle være lovligt, nogle lande udtrykker stadig ingen interesse i den sag (såsom Mexico), mens nogle stadig er meget konservative om emnet torrenting (USA er den Først på denne berygtede liste). En ting er sikker – du kan aldrig være for forsigtig, og at bruge en VPN er sikreste måde og Hurtigste vej.

Kreativ

Klik på billedet for at få en gratis hackguide for at downloade torrents sikkert og anonymt.

Er du enig med Rachel? Lad os vide, hvad det bedste land til torrenting i kommentarerne nedenfor er.

Denne artikel blev opdateret den februar 2019. Al information er faktisk og ajourført.