VPN Review

Contents

OpenVPN er kendt som den mest sikre måde at omgå firewalls på, den perfekte kombination af hastighed og sikkerhed. I stedet for at blive oprettet af et firma, er det crowd-sourced og ændres konstant for at undgå indblanding af overvågningsbureauer.

Tillid.Zone VPN Review 2023 – En sikker, men begrænset service

Trust Zone VPN

Trust Zone er en Seychelles-baseret VPN-service, der tilbyder en grundlæggende, minimal VPN til en konkurrencedygtig pris. For denne nye og opdaterede Trustzone VPN -anmeldelse satte jeg VPN gennem en spærring af test for at se, hvordan den udførte. Generelt var resultaterne gode, men tillid.Zone har også nogle mangler.

Tillid.Zone tilbyder dedikerede apps til Windows, iOS og Android. Dette efterlader Mac OS-brugere, der stoler på tredjepartsapps eller andre løsninger.

Heldigvis har tillid.Zone tilbyder en mulighed for at Test VPN gratis her, Og det giver dig også et 10-dages refusionsvindue på betalte planer.

Lad os nu undersøge testresultaterne for denne Trust Zone VPN -gennemgang.

+ Fordele

 • Konkurrencedygtige priser
 • Store hastigheder og pålidelighed
 • Gode ​​lækagebeskyttelsesindstillinger
 • Kan prøve VPN gratis
 • P2P Torrents tilladt
 • Dedikerede IP -adresser er tilgængelige

– Ulemper

 • Færre funktioner end konkurrenter
 • Ingen brugerdefinerede VPN -klienter til Mac OS (men stadig understøttet)
 • Clunky apps

Tillid.Zone -rabat
Du kan nu få en eksklusiv 10% rabat på enhver tillid.Zone VPN -abonnement.
Gå først til tillid.Zone’s websted her>
Indtast derefter kuponkoden nedenfor:
Gendannelse afprivacy10

Virksomhed og jurisdiktion

Virksomheden bag tillid.Zone VPN er Trusted Solutions Ltd.

Virksomheden er baseret på Seychellerne.

God privatlivets jurisdiktion – Seychellerne er en lille kæde af øer ud for Afrikas kyst. Det er ikke medlem af nogen masseovervågningsallianser (5 øjne eller 14 øjne). At være en lille uafhængig ø -kæde midt i intetsteds, ser Seychellerne ud til at være en meget god jurisdiktion for en VPN -tjeneste.

Et andet firma tilknyttet tillid.Zone er Tersys Group Oü. I henhold til servicevilkårene,

Tillid.Zone autoriserer Tersys -gruppen Oü (distributør) med en adresse placeret på J.POSKA, TN.11, Tallinn, Estland til at modtage betalinger fra kunder på softwaren, websteder og andre tjenester leveret af Trust.Zone.

Det er ikke for ualmindeligt, at VPN’er i oversøiske jurisdiktioner arbejder med andre enheder til betalingsbehandling. Tillid.Zone ser ud til at bruge firma Tersys Group Oü i Estland til dette formål. (Estland er heller ikke medlem af 5/9/14 Eyes Surveillance Groups.)

Tillid.Zone VPN -priser

Trust Zone tilbyder meget konkurrencedygtige priser med tre forskellige prisniveauer.

Nedenfor kan du se, at de bedste besparelser er med 3-årig plan, som kun er $ 1.77 pr. Måned, når du bruger vores kuponkode: Gendannelse afprivacy10

Trust.zone Price

Bortset fra den billigste månedlige sats er en anden fordel ved den 2-årige plan, at du får Fem samtidige forbindelser, snarere end tre.

En cool tilføjelse er muligheden for at få en dedikeret (statisk) IP-adresse. Dette kan købes som en ekstra funktion, hvor priserne varierer efter placering. Der er også andre VPN’er med dedikerede IP’er til at overveje.

Hvis du vil have en anonym betalingsmulighed, kan du betale i bitcoin. Lige nu tilbyder Trustzone endda en 10% rabat med bitcoin og andre cryptocurrency -betalinger.

Her er betalingsmulighederne tilgængelige:

Trust.zone betalingsmetoder

Lad os nu se på en anden måde at spare penge på.

Sådan bruges gendannelseskuponkoden til den bedste tillid.Zonepris

Trustzone VPN tilbyder også en eksklusiv kuponkode til gendannelseslæsere for at få yderligere 10% rabat. Indtast blot denne kuponkode:

Gendannelse afprivacy10

Sådan får du den billigste månedlige pris på Trustzone VPN:

 1. Gå til kassen og indtast kuponkoden: Gendannelse afprivacy10
 2. Vælg den treårige plan
 3. Vælg bitcoin eller en anden cryptocurrency for yderligere 10% besparelser
 4. Tjek og få tillid.Zone VPN for kun $ 2.02 pr. Måned

Dette falder prisen til $ 63.99 for et tre-årigt abonnement.

Disse priser er omtrent lige så billige, som du finder overalt for en god VPN, men du kan også finde nogle gode tilbud på VPN -kuponerne. Se for eksempel Nordvpn -kuponen og også ExpressVPN -kuponen.

Du kan prøve Trustzone gratis

Prøvevinduet er sandsynligvis den bedste mulighed Hvis du er på hegnet om et abonnement, men stadig vil teste det ud. Du vil få at bruge tjenesten til 3 dage eller 1 GB dataoverførsel, alt efter hvad der kommer først.

Bemærk: I modsætning til mange andre gratis forsøg VPN’er, har tillid.Zone kræver ikke nogen betalingsoplysninger for at komme i gang. Opret blot en konto og test tjenesten, helt risikofri.

Tillid.Zone Refusionspolitik

Tillid Zone tilbyder en 10-dages refusionsvindue, Men kun hvis du ikke går over 1 GB af dataoverførsel (total download og upload). Som de forklarer på deres hjemmeside:

Hvis du ikke er helt tilfreds med vores VPN -tjenester, og du meddeler os skriftligt via e -mail inden for de første 10 dage efter din kontrakt, som du ønsker at annullere, får du en 100% tilbagebetaling af kontraktbeløbet, hvis båndbreddeforbruget er ikke mere end 1 GB.

I ekstraordinære tilfælde, hvis din betalte abonnementsplans kvote overskrides mere end 1 GB, er du i stand til at bede om en delvis refusion. Udfyld en formular til en delvis refusion her.

Brug af tillid.Zone VPN

Fra tidspunktet for denne tillid.Zone vpn anmeldelse, der er Tre brugerdefinerede VPN -klienter den tillid.Zone tilbyder:

 • Windows VPN -klient (kompatibel med Windows XP, Vista, 7, 8 og 10)
 • Android VPN -klient (kompatibel med Android 4, 5, 6, 7, 8 og 9)
 • iOS VPN -klient (tilføjet i august 2020)

Bemærk: Fra januar 2023, Tillid.Zone har ikke verificeret, at deres Windows VPN -klient fungerer med Windows 11.

Den bemærkelsesværdige app, der stadig mangler, er en VPN til Mac OS. Ikke desto mindre tilbyder de fuld support til andre enheder og operativsystemer gennem tredjepartsapps. Disse understøttes stadig:

 • Mac OS (bruger TunnelBlick med OpenVPN)
 • Linux
 • Routere
 • Gaming Systems (Play Station og Xbox 360)
 • Smarte tv’er
 • Amazon Fire TV & Fire Stick

Opsætning af tillid.Zone VPN på et af enhederne eller operativsystemerne ovenfor er meget let med deres forbindelsesguide. Dette praktiske værktøj leder dig gennem processen trin for trin:

 1. Vælg dit operativsystem
 2. Vælg en VPN -protokol
 3. Vælg en serverplacering
 4. Følg de brugerdefinerede instruktioner, der er oprettet baseret på dine tidligere valg.

Du kan også downloade en zip -fil med hver VPN -serverkonfigurationsfil, som er nyttig til opsætning af din VPN på en router.

Manglen på brugerdefinerede VPN -klienter til andre operativsystemer kan være frustrerende for nogle mennesker, især Mac OS -brugere. Dette er fordi tredjeparts apps er normalt korte på funktioner og Tilbyder ikke lækagebeskyttelse Indstillinger. Hvis du vil have en fuldt udstyret VPN med en stor række tilpassede VPN-apps, kan ExpressVPN være værd at overveje.

Browserudvidelser til Chrome og Firefox

Ud over alt, hvad vi dækkede ovenfor, skal du stole på.Zone har også udvidelser til Chrome- og Firefox -browsere. Udvidelserne gælder kun for browseren og er ikke en fuld VPN til dit operativsystem.

Tillid Zone VPN -apps

For denne tillid.Zoneanmeldelse, jeg testede grundigt deres VPN -apps på Windows 10 -operativsystemet. Tilliden.Zone Windows VPN -app gjorde det meget godt med testning. Selvom det er noget lille og minimalt, tilbyder det alle de grundlæggende indstillinger, du havde brug for, og et godt layout. Nedenfor kan du se hovedskærmen for Trustzone VPN -appen i det første billede med indstillingsskærmen i det andet billede.

Trust.zone Windows -app

Trust.zone -indstillinger

Jeg testede Trustzone Windows VPN -klienten, og den fungerede meget godt:

 • Indstillinger for dræbskontakt og lækagebeskyttelse sikrede effektivt al trafik (ingen lækager)
 • Valg af havn var let
 • Forbindelser var hurtige til at etablere og pålidelige
 • Ingen fejl, fejl eller problemer at rapportere

Tillid.Zone VPN -hastigheder

Til denne Trust Zone -gennemgang kørte jeg en række forskellige hastighedstest med servere i Europa og USA. Resultaterne var fremragende. Alle test blev udført med en 160 Mbps forbindelse Fra min fysiske placering i Vesteuropa.

Her er resultatet for en tillidszone -server i Danmark, giver mig 147 Mbps:

Trustzone VPN -hastighed

Dette er en fantastisk hastighedstest meget tæt på min basishastighed.

Næste op var en server i Frankrig ved 155 Mbps.

Trust Zone Speed ​​Review

Dette var endnu bedre end før.

Næste op var en tillidszone server i Storbritannien. Igen maksimerede hastighederne min baselineforbindelse ved omkring 155 Mbps.

Trustzone VPN Speed ​​Test

Med disse hastigheder, Tillid.Zone ville være en fantastisk mulighed, hvis du har brug for en hurtig og pålidelig britisk VPN -service. Faktisk al tillid.Zone -servere, jeg testede i Europa, tilbød hastigheder mellem 145 til 155 Mbps, hvilket er meget imponerende.

Ud over at teste servere i nærheden testede jeg også en række servere i USA, og hastighederne var også store.

Tillid Zone VPN Server i New Jersey: 152 Mbps.

Trustzone USA -hastigheder

Tillid Zone VPN Server i Miami, Florida: 112 Mbps

Trustzone USA -servere

Trust Zone Server i Georgien: 118 Mbps

Trustzone Server -test

Som du kan se ovenfor, er Trustzone en fantastisk mulighed, hvis du har brug for en god VPN til USA eller andre regioner i Nordamerika.

Bedømmelse om hastigheder: Tillid.Zone VPN tilbyder fremragende hastigheder I hele deres servernetværk. Servere i min generelle placering maksimerede næsten min baseline båndbreddeforbindelse på omkring 155 Mbps. Dette er en af ​​de hurtigste VPN’er, jeg har testet.

Tillid Zone VPN Privacy and Security

Trust Zone VPN klarer sig også godt med hensyn til privatlivets fred og sikkerhed.

For kryptering, tillid.Zone bruger en AES-256-CBC-chiffer, SHA256-godkendelse og en RSA-2048 håndtryk. Tilliden.Zone-klient tilbyder indbyggede lækagebeskyttelsesindstillinger, herunder en dræbskontakt og DNS-lækagebeskyttelse.

Trust.zone VPN Security

Jeg testede grundigt Windows VPN -app med forskellige servere. Jeg fandt ikke nogen IP -adresse lækager eller DNS lækager.

Trustzone Privacy Tests

Mac OS X – Selvom tillid.Zone tilbyder ikke en VPN -klient til Mac OS, jeg kørte nogle test ved hjælp af TunnelBlick. TunnelBlick er en gratis, open source openvpn -klient, som du nemt kan bruge med tillid.Zone. Alt fungerede godt uden problemer eller problemer.

Bemærk: Hvis du bruger tillid.Zone med Mac OS ved hjælp af TunnelBlick, husk, at TunnelBlick ikke har en dræbskontakt. Dette betyder, at din trafik ikke bliver blokeret, hvis VPN -forbindelsen falder. For Mac OS -brugere, der ønsker fuld beskyttelse, se de bedste VPN’er til Mac OS.

Tillid.Zone tilføjer support til dobbelt VPN

En nylig opdatering med Tillid.Zone er det det nu understøtter dobbelt VPN. I tilfælde af at du spekulerer på, Dobbelt VPN betyder at kryptere trafik over to forskellige VPN -servere. Vi diskuterer denne funktion i Nordvpn vs Surfshark Guide og ser den også med et par andre VPN’er.

Fra tidspunktet for denne gennemgang, tilliden.Zone Double VPN er begrænset til kun få placeringer, Men de burde tilføje mere i fremtiden. Vi opdaterer denne tillid.Zoneanmeldelse med denne info, når opdateringerne udspiller sig.

For at lære mere om fordelene ved at dirigere din trafik over flere VPN-servere, kan du tjekke vores multi-hop VPN-guide.

Tillid Zone VPN på Android

Tillid.Zone tilbyder en god Android VPN -app. Det tilbyder alle de grundlæggende funktioner, du ville forvente i enhver Android VPN -klient.

Her er et par skærmbilleder af Trustzone Android -klienten:

Tillid Zone VPN Android

Ved test af forskellige VPN -servere på Android stødte jeg ikke på nogen problemer. Forbindelserne var hurtige og pålidelige.

Trustzone iOS -app (iPhone og iPad)

I august 2020, tillid.Zone frigav deres iOS -app i Apple Store.

Tillid Zone VPN iPhone

Udseendet og følelsen er de samme som Windows og Android VPN -apps.

Tillid Zone Kundesupport

Når jeg testede alt til denne gennemgang, sendte jeg supportafdelingen et par tilfældige spørgsmål. Responstiderne var gode, med alle spørgsmål, der blev besvaret på samme dag, indsendte jeg billetterne.

Tillid Zone tilbyder ikke live chat på dette tidspunkt. Alle supportforespørgsler håndteres via et billetsystem i medlemmet på deres websted.

En ulempe, der er blevet bemærket i kommentarfeltet, er det Tillid.Zone Support er ikke tilgængelig i weekenden. Dette forklares i medlemmets område som følger:

Support er tilgængelig: Søndag til fredag ​​kl. 22.00 – 08:00

Hvis du vil have en VPN med 24/7 live chat support, Du kan tjekke Nordvpn eller ExpressVPN.

Trustzone VPN til torrenting og Netflix

Trustzone er en anstændig VPN til torrenting, men kun hvis du bruger Windows VPN -appen. Hvis du er en Windows -bruger, kan du bruge Trustzone Windows Client, hvilken tilbud den fulde beskyttelse af en dræbskontakt. Dette holder din trafik sikker, hvis VPN -forbindelsen falder, og derved beskytter din rigtige IP -adresse.

Uanset hvilket operativsystem du bruger, kan du teste VPN for at sikre, at din IP -adresse og DNS -anmodninger forbliver skjult. Tjek de bedste VPN’er til torrenting for at se flere muligheder.

Trustzone med Netflix

Næste op er spørgsmålet om Netflix. Fungerer Trustzone godt med Netflix?

Inden for tilliden.Zone Client Der er en dedikeret server i USA for American Netflix. Jeg testede det, og alt fungerede godt.

Tillid Zone VPN med Netflix

Foruden tillid.Zone, du kan se andre gode VPN’er, der fungerer med Netflix her.

Ud over, Tillid.Zone har en dedikeret server til Amazon Prime i USA. Men hvis du vil have mere geografisk valg til Amazon Prime Libraries, skal du overveje alternativer. Vi har en guide til de bedste VPN’er til Amazon Prime her.

Tillid.Zone -logfiler

På tilliden.Zone -hjemmeside, hævder virksomheden at være en “ingen logging” VPN -service.

Når jeg læste gennem deres privatlivspolitik, fandt jeg dette afsnit om data indsamlet, når du bruger VPN -tjenesten:

Hvilke oplysninger er logget, når kunderne opretter forbindelse til vores VPN -service?

Alle vores VPN -servere over hele verden gemmer ikke nogen logfiler for at holde dit privatliv i sikkerhed. Alle brugsdata er anonyme og ikke tilsluttet din rigtige, offentlige IP -adresse.

Fordi tillid.Zone giver folk et gratis testvindue med en datatækkelse, det følger nødvendigvis, at de logger båndbredde. Når alt kommer til alt er retssagen begrænset til kun 1 GB båndbredde eller tre dage, alt efter hvad der kommer før. Tidligere ville de vise den båndbredde, der blev logget under din konto, men det ser ud til, at de fjernede denne funktion.

Hvis du finder dette om, er der en håndfuld VPN’er, der ikke holder logfiler, hvilket kan være et bedre alternativ.

Tillid.Zone FAQ

Her er flere ofte stillede spørgsmål om tillid.Zone (sammen med mine svar på disse spørgsmål):


Kan jeg bruge tillid.Zone On Fire Stick og Fire TV?

Selvom det ikke har en dedikeret app i Amazon App Store, Du kan bruge tillid.Zone VPN med Fire Stick og Fire TV. At gøre dette, Du bliver nødt til at bruge tredjepartsapps på din Fire Stick Og importer derefter en tillid.Zone Server -konfigurationsfil til den serverplacering, du vil bruge.

Bemærk: Nogle mennesker foretrækker at bruge dedikerede VPN -apps på deres Firestick, fordi dette er lettere at konfigurere og gør skifteservere hurtigt og enkelt. Dette forklares mere i vores guide til den bedste VPN for Firestick.


Fungerer Trustzone i Kina?

Mange VPN’er er blokeret i Kina. Dette skyldes censurindsats og hvad der er kendt som den store firewall i Kina, som effektivt blokerer for mange VPN -tjenester.

Tillid.Zone hævder, at deres VPN fungerer i Kina, hvis du bruger port 443, Selvom jeg ikke kan bekræfte, om dette er sandt eller ej.

Tjek min guide til den bedste VPN for Kina for yderligere muligheder.


Kan jeg bruge tillid.Zone VPN -service gratis?

Du kan have begrænset brug af tilliden.Zone VPN gratis. Den gratis brug varer i tre dage, eller indtil du overfører 1 GB data, alt efter hvad der kommer først. I løbet af denne tid får du adgang til 175 af tilliden.Zone VPN -servere og kan forbinde en enhed til VPN ad gangen.

Tillid.Konklusion om zoneanmeldelse

Tillid.Zone er en af ​​de billigste VPN -tjenester på markedet, der stadig fungerer godt. Det tilbyder god ydelse, nogle anstændige funktioner og gode grundlæggende VPN -apps til Windows, Android og iOS.

Vi fandt den tillid.Zone gjorde det godt i alle de tests, vi gennemførte til denne anmeldelse. Fra et privatlivsperspektiv giver det mange fordele: det har en fremragende jurisdiktion (Seycheller), ingen lækager, en god dræbskontakt og minimale logfiler (båndbredde). Det er også en hurtig VPN med solid ydeevne.

For en grundlæggende VPN -service, tillid.Zone klarer sig godt. Hvis alt hvad du behøver er grundlæggende VPN -beskyttelse, end tillid.Zone kan være et godt valg for dig.

Men hvad nu hvis du vil have en fuldt udstyret VPN? En med apps til alle enheder og operativsystemer, du sandsynligvis bruger, og med avancerede funktioner ud over dem, der findes i tillid.Zone? I dette tilfælde skal du tjekke alternativerne nedenfor. Disse VPN’er tilbyder flere funktioner, herunder avancerede funktioner som annonceblokkere og specialiserede servertyper.

Til sidst, hvis du er på hegnet, kan du bare prøve tillid.Zone gratis lige nu.

Og hvis du ender med at gå med en betalt plan, skal du ikke glemme at bruge vores specielle kuponkode til de laveste priser på tilliden.Zone VPN:
Gendannelse afprivacy10

Alternativer til at stole på.Zone

Klik på VPN -navnet nedenfor for at læse vores fulde anmeldelse, eller tag rabatten for de bedste besparelser. Alle tre af disse VPN’er har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 1. Nordvpn Review (med en 68% rabatkupon)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN Review
 4. Vyprvpn Review

Du kan også tjekke disse bedste VPN’er for at se vores andre anbefalinger og topudøvere.

Hvis du har brugt tillid.Zone VPN, er du velkommen til at dele din ærlige anmeldelse (god eller dårlig) nedenfor.

Denne Trustzone VPN -gennemgang blev sidst opdateret om 4. februar 2023.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Will Wheaton 24. maj 2022

Er Trustzone stadig op?

 • Sven Taylor 24. maj 2022

 • Will Wheaton 26. maj 2022

Kunne ikke logget ind på deres websted. Bedømmelser meget dårlige på playstore. Af tillidzone VPN.

Bixio 1. januar 2022

Jeg prøver gratis TZ i 2 dage og bekræftes er meget god service, men et stort problem med systembetaling. Betaler med mit debet midlertidige kort og underskriv med Ctemplar Mail. Derefter beder de om mit telefonnummer, og derfor kan jeg ikke lide det, jeg gentager til PayPro Global (TZ Payment Service) med mit telefonnummer. Derefter er ny mail fra TZ System Payment Service, og de siger ”Desværre kan vores system ikke behandle nogen ordrer fra engangs/anonymiserende/midlertidige e-mail-domæner.”Ctemplar var problemet ?? Men hvad med privatlivets fred fra denne service ?? Jeg sletter min TZ -konto fra systemet og kommer tilbage til min gamle VPN -service, dyrere, men intet privatlivelsesproblem.

 • JB 25. februar 2022

Tillid.Zone VPN Review

Siden tillid.Zone er placeret på Seychellerne øer, de bliver aldrig tvunget til at udlevere kundedata.

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Af Aliza Vigderman, Senior Editor, Industry Analyst & Gabe Turner, Chief Editor sidst opdateret den 7. december 2022

Trust.zone VPN - Produktlogo

Trust.zone VPN - Produktbillede

Redaktørens vurdering:
7.9 /10

Hvad vi kan lide

 • Ekstremt overkommelig: Den dyreste plan er kun $ 6.99 om måneden. For at se deres andre muligheder skal du læse vores side om tillid.Zonepriser.
 • Stærk kryptering: Bruger standard 256-bit AES.
 • Ingen logning: Og det er også placeret uden for 5, 9 og 14 øjne jurisdiktion.

Hvad vi ikke kan lide

 • Kun fem samtidige forbindelser: Og det er med den dyreste plan!
 • Ingen delt tunneling: Du kan ikke opdele din båndbredde mellem deres servere og andre.
 • Hastighed på Mac: Mens det ikke var forfærdeligt, tillid.Zone fungerede ikke så godt under hastighedstest på min MacBook Air.

Bundlinie

Ønsker at kryptere din webtrafik uden at bryde banken? Mød tillid.Zone, en VPN med en gratis version, der involverer en forbindelse og en GB data.

Indhold: Videoanmeldelse om funktioner Test Abonnement Kundesupport App Recapt

Gå ind i tilliden.Zone: “Den virkelig anonyme VPN” ..

Nå, i det mindste det, hvad virksomheden hævder. Jeg kan godt lide ringen af ​​deres tagline, især da “tillid” er et nøgleord, når det kommer til at bruge en VPN. Du overlader et firma til at beskytte din online identitet og anonymitet. Det er hele pointen.

Men ikke hver VPN -service er oprettet lige, og det er vigtigt, at du undersøger hver VPN, du støder på for at se, om det er værd at din sorteper. Heldigvis er jeg her for dig at udføre det meste af det grynt arbejde og fortælle dig hvad der er, hvad.

I denne artikel vil jeg se, om tillid.Zone holder mine høje standarder op og beslutter, om det er “den virkelig anonyme” VPN, den hævder at være.

Funktioner

Logdata Ingen
Kill switch Ja
Opdel tunneling Ingen
Netflix Ja
Torrenting Ja, med BitTorrent

Redaktørens vurdering

Samlet bedømmelse
 • Gratis tre -dages testperiode
 • Arbejder med routere, Xbox 360, PlayStation, Smart TVS, Fire TV Stick
 • Servere i 25 forskellige lande

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Videoanmeldelse

Om tillid.Zone

TRUST.ZONE-VPN-Review

Tillid.Zone, der blev grundlagt i 2014, er baseret i et land, som du sandsynligvis vil have ferie i: Seychellerne øer, der sidder nordøst for Madagaskar, siges at være nogle af de smukkeste øer i verden. Hvis det at arbejde for dette firma betød, at jeg kunne synke mine tæer i det hvide sand hver dag, ville jeg bestemt anvende.

Men alvorligt: ​​til vores formål, det faktum, at tillid.Zone er i Seychellerne er en stor aftale. Landet ligger uden for alle fem, ni og 14 øjne jurisdiktion, hvilket betyder, at denne VPN ikke vil blive udsat for de nervøse overvågningsallianser, der ønsker at spore dine data for Gud ved hvad.

De har i øjeblikket 165 arbejdsservere i 35 lande, som ikke er det mest ekspansive netværk, jeg har set (for eksempel har Cyberghost 3.157 i 60 lande). Men dette er måske ikke et problem for mig, hvis jeg er placeret i nærheden af ​​de fleste af deres servere, og jeg finder ud af, at deres service er førsteklasses.

Tillid.Zonefunktioner

Lad os nu tale om selve VPN.

Vil stole på.Zone Log mine data?

Gode ​​nyheder! Tillid.Zone logger ikke dine data, undtagen for den e -mail -adresse, du registrerer med. Det vigtigste er, at de ikke logger din IP -adresse, trafik, webaktivitet – du ved, de ting, du har en VPN til at beskytte i første omgang!

Stoler på.Zone har en dræbskontakt?

Tillid.Zone har en kill switch, også kendt som en netværkslåsfunktion. Det betyder, at hvis VPN mislykkes uanset hvad, grund, vil alle dine browsere og aktivitet automatisk lukke ned. Tænk på det som en plan B, hvis plan A, VPN, mislykkes.

Hvilken slags tunneling stoler på.Zoneudbud?

Tillid.Zone tilbyder ikke delt tunneling, så du kan ikke være på et privat og et offentligt netværk samtidig. Fra det kan jeg konkludere, at tillid.Zone bruger mere båndbredde end en VPN med delt tunneling, men vi får mere ind i det, når vi udfører vores hastighedstest.

Kan jeg bruge Netflix med tillid.Zone?

TRUST.ZONE-VPN-Review

Svaret er undertiden. Netflix fungerer på en server i U.S, en i u.K, en i Canada og en i Frankrig. Det tager dog nogle specielle konfigurationer, men tillid.Zone giver virkelig klare trin-for-trin-instruktioner. Desværre fungerer Netflix ikke på størstedelen af ​​tilliden.Zone’s servere.

Tillid.Zone -kryptering

VPN -kryptering

Kryptering er det, der forvandler dine data til kode, så ingen kan finde ud af din trafik. Lad os se, hvordan tillid.Zone krypterer dine data.

AES-256

Den avancerede krypteringsstandard er netop det, en meget anvendt metode til kryptering og dekryptering, målt i bits. I tilfælde af at du spekulerede på, er 256-bits i øjeblikket branchestandarden, så rekvisitter til at stole på.Zone for at inkludere det. De krypterede også vores webtrafik to gange, en proces kaldet dobbelt VPN.

RSA-4096

RSA er en måde at sikre, at den rigtige person bruger din VPN ved hjælp af multi-faktor-godkendelse. Dette kan være så simpelt som en push-meddelelse eller engangsadgangskode eller så kompliceret som biometri eller hårde og bløde tokens. Grundlæggende vil RSA-4096 sørge for, at den rigtige person bruger softwaren (nemlig dig).

Ipsec

IPSEC kan bruges på to måder, enten krypteret selve datapakkenemeddelelsen eller hele datapakken i tunnel -tilstand. Brugt i tandem med andre internetprotokoller er det fantastisk til at oprette sikker internetkommunikation.

Tillid.Zone -protokoller

Internetprotokoller bestemmer, hvordan data overføres på tværs af et netværk. Hvordan stoler på.Zone overfører faktisk dine data gennem den krypterede tunnel og til selve serveren?

OpenVpn

OpenVPN er kendt som den mest sikre måde at omgå firewalls på, den perfekte kombination af hastighed og sikkerhed. I stedet for at blive oprettet af et firma, er det crowd-sourced og ændres konstant for at undgå indblanding af overvågningsbureauer.

L2TP

Lag 2 -tunnelprotokol genererer den tunnel, gennem hvilken dine data vil rejse, men det gør faktisk ikke nogen kryptering.

Okay, nu ved du alt, hvad der er at vide om tillid.Zone … til højre? Nå, lad os komme ud af hænderne beskidte og faktisk teste denne ting ud!

Test af tillid.Zone

Når det kommer til at teste mine VPN’er, leder jeg efter to ting – hastighed og sikkerhed. For at få de mest nøjagtige resultater sørger jeg for, at jeg er den eneste på mit optimale netværk fra mit hjem i Brooklyn, New York. Derudover laver jeg alle mine test på både en MacBook Air og en Windows -computer. Lad os se, hvordan tillid.Zone fungerer faktisk!

Hastighedstest

Når det kom til at downloade hastighed, skal du stole på.Zone presterede meget bedre på min Windows -computer med en afmatning på kun 14%sammenlignet med min Vivobook, som havde en downloadhastighedsafmatning på 44%.

Download hastighedstest

Mac
Uden VPN 9.04 Mbps
Med VPN 5.06 Mbps
Windows
Uden VPN 72.54 Mbps
Med VPN 62.13 Mbps

Tendensen blev overført for at uploade hastighed, da jeg kun så en 13% afmatning på min vivobook sammenlignet med en 34% afmatning på min Mac.

Upload hastighedstest

Mac
Uden VPN 2.44 Mbps
Med VPN 3.28 Mbps
Windows
Uden VPN 41.86 Mbps
Med VPN 36.39 Mbps

Den sidste komponent, som jeg tester, er ping, eller latenstid.

Ping -hastighedstest

Mac
Uden VPN 15 ms
Med VPN 20 ms
Windows
Uden VPN 11 ms
Med VPN 17 ms

For latenstid blev tendensen vendt. Min Mac havde kun omkring en tredjedel mere latenstid, mens Vivobooks latenstid var 54% langsommere med VPN. På trods af dette, generel tillid.Zone var hurtigere på mine Windows -computere end det var på min Mac, selvom det fungerede godt på begge dele.

Selvfølgelig skal du huske på, at din internethastighed vil variere meget baseret på en række faktorer – din afstand til den nærmeste tillid.Zone Server, din internetudbyder, hardware, browser osv.

DNS -lækage -test

DNS -lækage -test

Du skriver sandsynligvis disse 1.000 gange om dagen, men ved du faktisk, hvad en domænenavnserver, eller DNS, er? Domænenavne er navnene på websteder, du skriver i, som sikkerhed.org. Hvert domænenavn står for en IP -adresse, der faktisk fortæller din computer, hvor du skal hen. Tænk på DNS ​​som “Det store røde hus på hjørnet” og IP -adressen som “123 Main Street”. Selvfølgelig, hvis du bruger en VPN, vil du ikke have, at folk ved, hvilken webtrafik du har foregået, så det er vigtigt, at tillid.Zone har ingen DNS -lækager. Nå, jeg har gode nyheder til dig. Tillid.Zone bestod DNS -lækage -testen!

WEBRTC -lækage -test

WEBRTC står for web-kommunikation i realtid, og det er det, der giver webbrowsere mulighed for at kommunikere direkte med hinanden snarere end gennem en mellemserver, skabe hurtigere hastigheder til ting som fildeling, livestreaming eller videochat. Dog er ulempen med WebRTC, at det kræver at kende den anden brugers private IP -adresse, information om, at jeg bestemt ikke ønsker at blive lækket uden for min perfekt krypterede VPN -tunnel. Dommen? Ingen WebRTC -lækager!

Tillid.Zone presterede godt på alle mine tests, selvom jeg vil anbefale det til en Windows -bruger over en Mac -bruger.

Prøve Tillid.Zone Resultater
Upload hastighed, Windows 13 procent langsommere (36.39 Mbps med VPN sammenlignet med 41.86 uden det)
Upload hastighed, Mac 36 procent langsommere (2.44 Mbps med VPN sammenlignet med 3.28 Mbps uden det)
Download hastighed, Windows 14 procent langsommere (62.13 Mbps med VPN sammenlignet med 72.54 Mbps uden det)
Download hastighed, Mac 44 procent langsommere (5.06 Mbps med VPN sammenlignet med 9.04 Mbps uden det)
Ping, Windows 56 procent højere latenstid (17 ms med VPN sammenlignet med 11 ms uden den)
Ping, Mac 33 procent højere latenstid (20 ms med VPN sammenlignet med 15 ms uden den)
DNS -lækage -test Ingen lækager
WEBRTC -lækage -test Ingen lækager

Tillid.Zoneabonnementer

Okay, nu er det tid til den sjove del: prisfastsættelse.

Muligheder

Abonnementslængde Tre dage 1 måned 1 år 2 år
Placeringsbeløb 136 187 187 187
Maksimale forbindelser 1 3 3 5
Maksimal dataoverførsel 1 GB Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Pris pr. Måned $ 0.00 $ 8.88 $ 3.33 $ 2.33
Total pris $ 0.00 $ 8.88 $ 39.95 $ 55.99
Opsparing 0% 0% 63% 74%
Månedlig pris med dedikeret statisk IP -adresse, der understøtter portforsendelse og 3 flere samtidige forbindelser $ 0.79 $ 9.67 $ 4.12 $ 3.12

En af de sejeste ting ved tillid.Zone er, at du kan prøve det gratis og se, hvordan det fungerer på din computer. Jeg elsker dette, da så mange faktorer påvirker din VPN’s ydelse: din afstand fra serveren, operativsystemet, din hardware osv. Når denne retssag er op, skal du stole på.Zone tilbyder abonnementer i en måned, et år eller to år. Den eneste forskel mellem planerne er deres månedlige priser. Jo længere du tilmelder dig, jo billigere vil dine månedlige omkostninger være, lige fra $ 2.66 til $ 6.99. Dette er en meget rimelig pris for en VPN, så jeg er glad.

Manuelle konfigurationer

Tillid.Zone fungerer på Windows, Apple, Android, Linux, Router, Xbox 360, Play Station, Smart TV og Amazon Fire TV/ Fire TV Stick.

Understøttede browsere

Tillid.Zone beskytter din webaktivitet og trafik i enhver browser, inklusive Mozilla og Chrome.

Tillid.Zone kundesupport

At kontakte tillid.Zone’s kundesupport, du kan enten udfylde en online formular eller se på deres sektion af FAQ’er, som er temmelig robust.

Desværre har tillid.Zone har ikke nogen anmeldelser online fra rigtige kunder, men jeg kan fortælle dig, at de efter min erfaring tog omkring en dag at besvare mine e -mails. Svarene, jeg fik, var virkelig ligetil og velskrevet, så generelt er jeg tilfreds med tillid.Zone’s kundesupport.

OpenVPN til Android -appen

TRUST.ZONE-VPN-Review

Mens tillid.Zone har i øjeblikket ikke en app i Apple Store, du kan bruge OpenVPN -appen i Google Play Store. Appen har en stor bedømmelse på 4.3, med det store flertal af anmeldelserne på en perfekt femstjernet.

“Fremragende! Grøft den officielle app og gå efter dette. Et klik -widget og træk menueknapper er yderst nyttige. Fungerer fejlfrit, ”

skrev Jason Ball i en nylig femstjernet anmeldelse. Bare endnu en fjer i tillid.Zone’s cap!

Tillid.Zone vs. Cyberghost

Funktion Tillid.Zone Cyberghost
Logdata Ingen Ingen
Kill switch Ja Ja
Opdel tunneling Ingen Ingen
Netflix Nogle servere Nogle servere
Torrenting Med BitTorrent Ja
IP -adresser Anonym, dynamisk og statisk tilgængelig Anonym, statisk, delt

Jeg sammenligner tillid.Zone til en anden betroet VPN, Cyberghost. Hverken logger din webtrafik eller aktivitet, hvilket er fantastisk. Begge VPN’er har en dræbskontakt, hvis de mislykkes, og ingen af ​​dem tilbyder delt tunneling. Disse VPN’er har helt sikkert meget til fælles! Som du kan se, vil Netflix kun arbejde på en vis tillid.Zone- og Cyberghost -servere, og begge tillader torrent, tillid.Zone gennem BitTorrent. Men en fordel ved tillid.Zone over Cyberghost er det faktum, at det har dynamiske IP -adresser tilgængelige, mens du får den samme IP -adresse hver gang fra Cyberghost, hvilket gør det lettere at spore. Når det kom til hastighed, fungerede Cyberghost bedre på min Mac og tillid.Zone fungerede bedre på mine vinduer. Hverken VPN havde nogen DNS- eller WebRTC -lækager, så i sidste ende vil jeg anbefale tillid.Zone til Windows -brugere og cyberghost til Mac -brugere.

Sammenfattelse af tillid.Zone

Jeg vil bestemt anbefale tillid.Zone som VPN. Det er hurtigt, pålideligt og sikkert.

Jeg ville bruge tillid.Zone, hvis du vil ..
 • Prisen for overkommelig pris: Du vil aldrig bruge mere end syv dollars om måneden med tillid.Zone.
 • Ingen logging: Tillid.Zone holder ikke nogen af ​​dine aktivitets- eller trafikdata, kun den e -mail -adresse, du brugte til at registrere med.
 • Kill switch: Hvis tillid.Zone mislykkes, den har en back-up-plan i form af en dræbskontakt.
 • Netflix Access: Afhængig af hvilken server du er tilsluttet, kan du muligvis få adgang til Netflix under tillid.Zone.
 • Torrenting Access: Torrent alt hvad du vil gennem BitTorrent.
 • Hastighed på Windows: Tillid.Zone bremsede næppe min internethastighed på min Windows Vivobook.
Men undgå det af følgende grunde ..
 • Mangel på kundesupportfunktioner: Du vil ikke være i stand til at ringe til kundesupport, bare e -mail.
 • Ingen app til iPhones: Selvom tillid.Zone hævder, at dette kommer snart, de har ikke en app i Apple -butikken på dette tidspunkt.
 • Ingen delt tunneling: Du kan ikke få adgang til en offentlig og en privat server samtidig.
 • Under gennemsnittet på Mac: Dette er ikke mit første valg VPN for Mac-brugere.

Tillid.Zone stillede ofte spørgsmål

Kan du virkelig stole på tillid.Zone? Du har masser af spørgsmål, og vi besvarede dem, vi får mest nedenfor.

Tillid.Zone er en god VPN. Baseret på Seychelles -øerne kan det ikke tvinges lovligt for at give statslige agenturer eventuelle kundeoplysninger. Plus, virksomheden holder kun brugernes e-mail-adresser og ikke nogen af ​​deres webaktivitet eller IP-adresser, med Kill-switches, AES-256-kryptering og dynamiske IP-adresser.

At bruge tilliden.Zone VPN, enten download appen fra virksomhedens websted eller fra din enheds officielle App Store. Opret en konto, log ind og opret forbindelse til en server.

Tillid.Zone er gratis, men kun i tre dage. Den gratis service har flere begrænsninger sammenlignet med premium -tjenesten; Du kan kun få adgang til 136 af de 187 tilgængelige servere på en enhed, og din datagrænse er en GB. Efter at den tre-dages prøveperiode er forbi, skal du betale for at bruge tillid.Zone.

Tillid.Zone koster enten $ 8.88 om måneden, $ 3.33 om måneden, hvis du tilmelder dig et år ($ 39.95 i alt) eller $ 2.33 om måneden, hvis du tilmelder dig i to år ($ 55.99 i alt).