Tigervpn Review

Tigervpn er en gennemsnitlig VPN, der lider af langsomme hastigheder, overpris og mangel på avancerede funktioner, som de bedste VPN -udbydere leverer.

Tigervpn Review

I denne fulde Tigervpn -anmeldelse ser vi, om denne grundlæggende VPN’s konsistente hastigheder, anstændige brugergrænseflade og evne til at få adgang til streaming -websteder gør det værd at prisen og manglen på grundlæggende funktioner.

Af Samuel Chapman (redaktør)
-Sidst opdateret: 22. februar21 2021-02-22T10: 48: 21+00: 00

Tigervpn er et virtuelt privat netværk med base i Slovakiet, designet til at sikre din browseraktivitet ved at hvidvask det gennem tredjepartsfiltre. Det har en sød Tiger -maskot og en slank brugergrænseflade, men der er ikke meget under hætten. I denne Tigervpn-anmeldelse ser vi over dens funktioner, prisfastsættelse, brugervenlighed, hastighed, sikkerhed og mere.

I tidligere Tigervpn -anmeldelser har vi påpeget store sikkerhedsfejl i Tigervpns system. Selvom disse er væk, vedvarer nogle andre problemer. Det er dog ikke alt sammen dårligt. Tigervpns hastigheder er ikke dårlige (skønt latenstid er et problem), og det kan få dig til Netflix.

Hvis du vil have ægte kvalitet, kan du prøve en af ​​de tunge møder på vores bedste VPN -liste i stedet. ExpressVPN rangerer øverst, og du kan se, hvorfor i vores ExpressVPN -anmeldelse.

Styrker og svagheder

 • Konsekvente hastigheder
 • Låser op Netflix, Hulu & Amazon Prime Video
 • God privatlivsrekord
 • Enkel brugergrænseflade
 • Dybdegående serverstatus side
 • Næsten ingen funktioner
 • Ingen kill switch
 • Overpris
 • Langsomme pinger
 • Uvenlige websted

Funktioner

30 % – forfærdeligt

Tigervpns funktionssæt er praktisk talt ikke -eksisterende. Selv sammenlignet med andre VPN -udbydere, der sigter mod masseappel til ikke -tekniske folk, er der meget lidt her. Det ligner mere en hastigt lavet tilføjelse, som Bitdefender VPN, end et selvstændigt produkt.

Vi forventer et par grundlæggende muligheder på enhver VPN, uanset hvor rå. Brugere skal være i stand til at indstille VPN til at åbne på systemlancering og oprette forbindelse, når det er startet. Tigervpn lader dig ikke gøre nogen af ​​dem.

Der er heller ikke en kill switch. Du kan også glemme delt tunneling, som du får med PureVPN (se vores PureVPN -anmeldelse for detaljer).

Fra Tigervpn -indstillingsmenuen kan du gøre nøjagtigt tre ting: Sorter serverlisten alfabetisk, vis dine yndlingsservere som standard og udfør en TCP -tilsidesættelse. Selvom TCP -tilsidesættelse er rart – kan du aktivere den for at opretholde en mere stabil forbindelse, når du kører OpenVPN -protokollen – det kompenserer ikke for fraværet af alt andet.

Valget af understøttede platforme er også meget begrænset. Til desktop er der applikationer til vinduer og makos. På mobil er dine valg iOS og Android. Du kan installere Tigervpn på et Linux-system og på DD-WRT-routere, men kun med gummi-og-duct-tape-rettelser; Du får ikke nogen støtte fra Tigervpn -apps.

Tigervpn har oversigt

Prisfastsættelse

En overflod af tilbud fører til en masse forvirring omkring Tigervpns priser. Når du har løsnet på internettet, kan du finde nogle rimelige gode priser – skønt intet, der nærmer sig værdien og fleksibiliteten af ​​Windscribe (se vores Windscribe -anmeldelse).

Hjemmesiden indeholder en side med specielle promo-tilbud, som i øjeblikket er den eneste måde at få adgang til de seks måneder og to-årige planer. Vi har mistanke om, at den toårige aftale skulle være aflyst; Ellers giver det ingen mening for den toårige plan at opkræve nøjagtigt den samme som den treårige plan for kun to tredjedele af værdien.

1 måned
1-måneders plan
6 måneder
6-måneders plan
$ 50 faktureret hver 6. måned
1 år
1-årig plan
$ 80 faktureret hvert år
2 år
2-årig plan
$ 100 faktureret hvert andet år
3 år
3-årig plan
$ 99 faktureret hvert 3. år

Bortset fra en månedsplan kan du bruge ethvert Tigervpn-abonnement på fem enheder på én gang. Hvert niveau af Tigervpn tilbyder ubegrænset båndbredde og adgang til hele servernetværket. Planer for et år og derover inkluderer gratis licenser til Shimo (VPN -klienten til macOS) og klistret adgangskode (læs vores klæbrige adgangskodeanmeldelse).

Betalingsmetoder inkluderer kreditkort, PayPal, Paymentwall eller Bitcoin. Tigervpn tilbyder en tre-dages gratis prøve og en syv-dages pengene-tilbage-periode på alle abonnementer. Der er ingen gratis plan, så hvis du leder efter en evigt fri VPN-service, så tjek vores liste over de bedste gratis VPN-tjenester i stedet.

Tigervpn’s prisfastsættelse sidder perfekt midt på vejen. Det er ikke en usædvanlig aftale, men det er heller ikke en grund til at køre skrigende. Hvis du virkelig vil gemme på en premium VPN, er privat internetadgang vejen at gå (læs vores PIA -anmeldelse for mere).

Tigervpn Lifetime

Tigervpn tilbød kort et livstidsabonnement gennem Stacksocial til en engangspris på $ 25.99. Kvaliteten af ​​tjenesten til trods for dette er en fantastisk aftale. Det var dog bare et engangsforsøg på at øge abonnementsnumrene, og du kan ikke få adgang til det længere.

Brugervenlighed

70 % – anstændig

Tigervpn er næsten uovertruffen, så det er ikke svært at bruge. VPN Newbies vil have en let tid på at navigere i sine korte, æstetisk tiltalende menuer. Alligevel er der stadig nogle designbeslutninger, vi kunne have gjort uden.

Tigervpns websted er en slog. Hver side tager lang tid at indlæse, og mange af dem er blindgyde. Nogle er kun tilgængelige, hvis du forlader webstedet og google dem. En sød maskot er aldrig uvelkommen, men efter at have slog gennem den samme pop-up for fjerde gang, begyndte vi at mistænke, at tigeren hånede os.

På et tidspunkt blev vores betaling afvist, fordi Tigervpn ikke kunne bestemme dens risikoscore. At straffe brugere for fejl i tredjepartsapps er ikke et godt look.

Kunden Dashboard er den værste del. På Firefox er det helt ubrugeligt, blokeret af et pop-up-vindue, som du ikke kan lukke. Det er bedre på Chrome, men instrumentbrættets indhold undlader stadig at indlæse.

Når tinget er ude af webstedet og ind i VPN -appen, forbedres tingene markant. Tigervpn åbner fra et værktøjslinjesikon, så det er aldrig mere end et klik væk væk. Vi værdsætter, at Tigervpn fjerner den klassiske “en kæmpe knap” -grænseflade og fjerner en unødvendig hindring for at kontrollere klienten.

I stedet er serverlisten hovedvinduet. Rulning er let, og søgebjælken er hurtig og lydhør. Vores eneste problem er, at du skal søge efter bynavne snarere end lande. Du sidder måske fast ved at gætte flere forskellige byer, før du finder en, hvor Tigervpn har en server, især hvis du bor i USA.

Hvad angår Tigervpns serverstatusside, er det dejligt, at dette findes, da ikke alle VPN’er fortæller dig, hvordan deres servere har det, men det er ikke i klienten – du skal gå til hjemmesiden for at finde det. Vi får, at Tigervpn var bange for at rodde sit brugergrænseflade op, men i dette tilfælde ville mindst en menu mere have været rart.

Mist ikke håb: Der er nogle VPN’er derude, der formår at afbalancere brugervenlighed med lidt mere dybde. Vi anbefaler, at vores anmeldelser af Surfshark og TunnelBear starter.

Fart

Tigervpns download- og uploadhastigheder er for det meste gode. Uanset hvilke serverplaceringer vi valgte, upload hastighed næppe vaklede, hvilket gjorde det til en fremragende VPN til videochat. På den anden side mister det nogle punkter på grund af mindre uoverensstemmelser og en middelmådig latenstidsrekord.

Tigervpn Review

Grundlagt i 2011, er Tigervpn en service med base i Slovakiet. I 2016 blev det relanceret med en masse ændringer og forbedringer af tjenesten. Nye apps, et nyt websted og bedre implementering af kryptering gav Tigervpn en meget tiltrængt ansigtsløftning. Nu, fire år senere, tiltrækker VPN stadig med succes en kundebase. Så leverer denne tjeneste en pålidelig service, der er værd at investere i?

I det store og hele synes VPN at være tilstrækkelig til de fleste menneskers behov. Det har apps til alle platforme, og det giver pålidelig kryptering. Det holder dog nogle forbindelseslogfiler, og det har relativt få avancerede funktioner sammenlignet med mange af dens største konkurrenter. Det virker også lidt langsomt sammenlignet med andre tjenester i dets prisklasse – og det har ingen live chat -support.

Vores score 4.1/5 priser $ 4.16 – $ 11.99 Samtidige forbindelser 2 serverplaceringer 42 Jurisdiktion Slovakia Proprivacy.com Speedtest (gennemsnit) 26 Mbps Besøg tigervpn

Alternative valg for dig

Proprivitet.com Score 9.6 ud af 10
Proprivitet.com Score 9.4 ud af 10
Proprivitet.com Score 8.6 ud af 10

Funktioner

Tigervpn opererer fra den slovakiske hovedstad, Bratislava. Slovakiet er et stort land for en VPN at operere fra, fordi den slovakiske forfatningsdomstol tidligere afgav, at masseovervågningen af ​​borgerne er forfatningsmæssig. Tigervpn er en afrundet VPN med følgende premium-funktioner:

 • 63 serverplaceringer i 43 lande
 • 5 Samtidige forbindelser – For årlige abonnenter (to forbindelser, hvis du betaler månedligt)
 • Ingen brugslogfiler
 • Apps til Windows, Mac, iOS og Android
 • OpenVPN, IPSEC L2TP og PPTP -krypteringsmuligheder
 • Shimo VPN Manager -software (gratis med den årlige plan)
 • Kontorbelastning af klistrede adgangskoder (gratis med den årlige plan)
 • Ubegrænset data & hastighed
 • 500 MB gratis prøve
 • Billetbaseret support

Fjerner tigervpn -blokering Netflix?

I modsætning til mange VPN’er, der får adgang til Netflix US Catalog til deres prioritet, giver Tigervpn kun adgang til tre internationale Netflix -kataloger – og USA er ikke en af ​​dem.

Dette er uheldigt, fordi det amerikanske katalog har flere titler at streame. På plussiden vil Tigervpn arbejde med de spanske, italienske og brasilianske Netflix -kataloger, som kan være af interesse for nogle forbrugere.

Hastighed og ydeevne

Vi udførte alle hastighedstest fra et sted i Centraleuropa og testede servere fem gange for at konstatere et gennemsnit. Vores gennemsnitlige hastighed uden VPN registreret ved 70 Mbps -mærket på dagen for vores test. Tysk, US East Coast og UK -servere blev testet ved hjælp af et online testværktøj (Testmy.net).

Den tyske server fungerede bedst og leverede gennemsnitlige downloadhastigheder på 32 Mbps. Både Storbritannien og amerikanske servere var i gennemsnit på omkring 15 Mbps, med Storbritannien lidt hurtigere (sandsynligvis på grund af dens nærhed).

Alle servere fungerede godt nok til, at jeg kunne streame i HD. Imidlertid er en dråbe 40 til 50 Mbps en temmelig massiv, og folk med en langsommere internetforbindelse til at begynde med, kan finde ud af, at de ikke er i stand til at streame uden buffering.

Uploadhastigheder forblev ret stabile og faldt kun med en lille mængde sammenlignet med min basistest. Derudover opdagede jeg ingen IP -lækager, DNS -lækager eller WebRTC -lækager, når jeg tester Tiger VPN, hvilket er gode nyheder.

Husk dog, at jeg ikke testede for IPv6 -lækager, fordi jeg ikke har en IPv6 -forbindelse på dette tidspunkt. Dette kan betyde, at du er nødt til at deaktivere IPv6 manuelt, hvis du har denne forbindelsestype derhjemme, fordi IPv6 er kendt for at forårsage problemer for mange VPN’er.

Prisfastsættelse og planer

24 måneder
12 måneder
6 måneder
1 måned

Tigervpn kan sammenlignes med de fleste andre premium VPN’er, når det kommer til sine abonnementsmuligheder. Det er dog værd at bemærke, at kunder, der vælger at betale årligt, belønnes mest – fordi de modtager adgang til Shimo VPN -manager (værd $ 50 pr. År) og en gratis klistret adgangskode (adgangskodeadministrator) -konto som en del af bundtet. Disse funktioner er ikke tilgængelige med hverken den eneste måned eller 3-årige planer.

Bortset fra det kan potentielle abonnenter vælge mellem en enkelt måned, 12-måneders eller 36 måneders kontrakt. Den eneste månedskontrakt koster hele $ 11.99, dette er temmelig dyrt, når du tager hensyn til det faktum, at denne plan kun giver to samtidige forbindelser til VPN.

Heldigvis tilbyder udbyderen rabatter til forbrugere, der er villige til at forpligte sig i en længere periode. Den årlige plan koster svarende til $ 6.67 pr. Måned, betalt i en enkelt rate på $ 79.99. Dette føles stadig lidt dyrt sammenlignet med konkurrerende tjenester som Surfshark – som kun koster $ 4.98 pr. Måned på den årlige plan.

Den, der redder nåde, er, at den årlige plan kommer med de tidligere nævnte ekstramateriale, og den kan bruges på op til 5 enheder samtidigt. Dette kan svinge dig, hvis du faktisk har brug for en adgangskodeadministrator. Men hvor Shimo VPN -klienten er bekymret, ville vi virkelig forvente, at alle brugere får adgang til en premium brugerdefineret VPN -klient til disse omkostninger og negerer behovet for Shimo helt (du gør med andre VPN’er).

Den treårige plan reducerer omkostningerne væsentligt til kun $ 2.75 pr. Måned. Dette er et meget bedre prispoint, men det efterlader dig forpligtet til denne service i en overordnet lang periode, hvilket generelt efterlader os stenkold på grund af vores forståelse af, hvor meget bedre konkurrerende tjenester er.

På plussiden er en 7-dages pengene-tilbage-garanti tilgængelig. Dette vil i det mindste give dig mulighed for at teste VPN for at se, hvordan det fungerer, og du kan altid få dine penge tilbage, hvis du ikke er glad. Betalingsmuligheder inkluderer kredit- og betalingskort, PayPal, Payment Wall og Bitcoin.

Privatliv og sikkerhed

OpenVPN er standardprotokollen. Dette giver den mest sikkerhed for brugere og er vores foretrukne krypteringsprotokol, hvilket er fantastisk. Tigervpn giver også brugerne mulighed for at skifte til L2TP, som er en anden sikker protokol. Vi vil dog generelt anbefale at styre væk fra PPTP, som selvom den er tilgængelig, ikke længere betragtes som sikker til privatlivets fred for privatlivets fred.

Tigervpns privatlivspolitik rejser et par øjenbryn i betragtning af Slovakiets holdning til datalagring

Tigervpn implementerer branchestandard AES-256-CBC-kryptering med OpenVPN -protokollen sæt som standard. Det hævder også at implementere det med RSA 4096 og SHA512 Til håndtryk og godkendelse. Dette er robust OpenVpn implementering.

Desværre tigervpn understøtter ikke perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, som vi kunne forvente, at alle VPN’er støtter i dag. Dette skaber nogle spørgsmål omkring protokollens sikkerhed, hvilket kan genere den mest sikkerhedsbevidste.

Hvor fortrolighedspolitikken vedrører, siger Tigervpn klart, at der ikke gemmes brugslogfiler. Nogle forbindelsesoplysninger inklusive tidsstempler og båndbredde er imidlertid “midlertidigt gemt”. I betragtning af at Slovakiet ikke har nogen obligatoriske love om opbevaring af data, er dette frustrerende, fordi VPN kunne vælge at beholde intet. I det store og hele vil disse slags logfiler imidlertid ikke være et problem for langt de fleste mennesker.

For dem, der undrer sig over torrenting, tillader Tigervpn fildeling og har servere optimeret til det. Denne VPN tillader P2P -torrenting på de fleste servere, selvom de beder om at afstå fra denne aktivitet på deres amerikanske servere, som igen rejser nogle bekymringer omkring dens logningspraksis.

Alt i alt bruger Tigervpn temmelig anstændig kryptering, selvom det stadig mangler de sikkerhedsniveauer, du får med ExpressVPN, for eksempel.

Sidste tanker

Tigervpn er en gennemsnitlig VPN, der lider af langsomme hastigheder, overpris og mangel på avancerede funktioner, som de bedste VPN -udbydere leverer.

Et tre-årigt abonnement gør omkostningerne ved Service Fairer. Men vi finder ud af, at et helvede i lang tid at abonnere på en service, der er mangler næsten alle områder af sin tjeneste. Mange VPN’er leverer deres service til en lignende pris med et to-årigt abonnement, hvilket giver dig muligheden for at shoppe rundt igen før du vil.

Riktignok er krypteringen temmelig anstændig, og VPN fungerer godt på alle de populære platforme. Det har også okay kundepleje, hvis du ikke har noget imod manglen på 24/7 live chat support. Skønt vi igen er nødt til at undre os over, hvorfor nogen ville betale for dette, når de kunne få noget, der gør alt (og har en dræbskontakt og tilsløring) – for mindre penge.

Den, der redder nåde med hensyn til streaming, er, at Tigervpn med succes fjernede blokering af iPlayer uden for Storbritannien i skrivende stund. Forbindelseslogfilerne og manglen på torrenting i USA skaber imidlertid bekymringer, som afhængigt af din personlige trusselsmodel kan være nok til at få dig til at shoppe andre steder.

Endelig er langsomme hastigheder nok til at synke den sidste søm i kisten, og selvom der ikke er noget katastrofalt ved denne service, er det faktum, at det meget mangler sammenlignet med dens konkurrenter. Alt taget i betragtning, må vi konkludere, at det er Bedre at se andre steder.

2 brugeranmeldelser

Adz Lee

2022-12-08 08:40:02.
Samlet score: 1

Tigervpn vanærede hundreder af kunder, der havde betalt for livstidsabonnementsaftaler, deres abonnementer blev alle annulleret med nul advarsel eller forklaring. Ikke pålidelig.

Jac

2021-08-17 19:43:42.
Samlet score: 1

Tigervpn er død og fungerer ikke længere, program og app fungerer ikke, der er overhovedet ingen hjælp, chat fungerer ikke, e -mail -adresse fungerer ikke, og det er siden slut 2020

www.Tigervpn.com anmeldelser

Kun der egen Tigervpn Windows -app fungerer ikke mere desværre, men med OpenVPN Windows -appen skal du bare downloade konfigurationsfilen fra din Tigervpn -konto 🙂 Det fungerer uden afbrydelse.

Erfaringsdato: 26. marts 2022

Reklame

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

6. januar 2022

Levetidskonto fungerer ikke og ingen support

Jeg havde en “Lifetime” -konto, men den fungerer ikke længere på min tre Mac. Jeg klikker på appikonet, og der sker intet. På webstedet er der ingen e -mail eller kundeservice, så det er umuligt at modtage hjælp.

Erfaringsdato: 6. januar 2022

5. maj 2021

Undgå!

Startede god værdi for pengene.

Jeg købte et livstidsabonnement. Hastighederne var ok, men hyppige afbrydelser og ingen killswitch. For et engangsgebyr var det rimeligt.

Min service er nu blevet stoppet uden nogen forudgående advarsel og kundesupport bare ignorere mig.

Erfaringsdato: 5. maj 2021

4. august 2020

Meget dårlig oplevelse. Ubegrænset licens ikke ubegrænset.

Jeg har købt Lifetime -licens for få år siden, og siden en uge kan jeg ikke bruge min konto mere siger, at jeg ikke har nogen licens aktiv.

Jeg har kontakte deres støtte af Love Chat/ E -mail, men selvfølgelig ikke noget svar.

Jeg kommer aldrig tilbage og deler til min ven på sociale medier min meget dårlige oplevelse.

Erfaringsdato: 4. august 2020

29. juli 2020

Mit livstidsabonnement blev annulleret ..

Mit livstidsabonnement blev annulleret uden varsel efter 4 år. Kundeservice svarer ikke. Det var godt, mens det varede, men selvfølgelig fulgte de ikke deres serviceaftale. Det er noget, der virker lidt vigtigt, når man taler om en VPN -udbyder.

Erfaringsdato: 29. juli 2020

Reklame
18. august 2020

Jeg bragte livstidsabonnement og ..

Jeg bragte livstidsabonnement, og efter at jeg bragte det bemærker jeg, at jeg ikke kan oprette forbindelse, og jeg kontaktede de kundesupport, og han informerede mig om, at Tigervpn er blokeret i mit land. Skal jeg købe VPN for at låse op Tigervpn i mit land?
Anyways før du køber fra dem, skal du tjekke Google Store, og du finder ud.
Held og lykke

Erfaringsdato: 18. august 2020

10. juni 2021

Tigervpn er opgivet, men OpenVPN fungerer

Tigervpn er opgivet. Mit livstidsabonnement fungerer stadig, men ikke appen.
Log ind på webstedet fungerer.

OpenVPN fungerer.
Download OpenVPN

Log ind på Tigervpn og gå til manuel opsætning for at finde dit brugernavn/adgangskode og OpenVPN Config -filer.

Erfaringsdato: 10. juni 2021

15. september 2020

Abonnement på “Lifetime” er kun 4 år nu.

Som mange andre, der gennemgår Tigervpn, blev min “Lifetime” -fremmende abonnement for nylig annulleret (jeg ved ikke den nøjagtige dag, det udløb, fordi de aldrig sagde et ord). Jeg gik og kiggede på deres servicevilkår, og de gled roligt i en klausul, der definerede “levetid” som “senest 4 år”. Jeg kan ikke huske, at jeg så den definition, da jeg oprindeligt læste betingelserne og betingelserne. At foretage en sådan ændring uden at underrette brugerne er temmelig skyggefuldt.

Erfaringsdato: 15. september 2020

8. december 2020

Software- og serverfejl – Ingen support

Jeg har haft et livstidsabonnement i et par år, og det ser stadig ud til at være aktivt. Tjenesten er dog blevet skåret et par gange i årenes løb. Første gang var maj 2020, da deres software rapporterede “krypteringen mellem din enhed og vores netværk er stoppet.”. Jeg anmodede om støtte den 28. maj ved hjælp af deres chat, og da jeg så den i dag, var min besked “27W siden. Ikke set endnu “. Jeg var i stand til at gendanne service ved geninstallation. Det er nu 8. december, og softwaren rapporterer, at der er et problem og at prøve igen senere. (Jeg glemmer den nøjagtige ordlyd). Jeg har forsøgt at afinstallere og geninstallere Tigervpn -softwaren og installationsrapporterne “Fejl 1500 En anden installation er i gang”. Jeg har prøvet at genstarte, rengøre registreringsdatabasen osv. uden succes. Tigervpn Support Chat rapporterer, at “vi er tilbage online i morgen”.

Erfaringsdato: 8. december 2020

Reklame
30. juni 2020

Tiger VPN er en con!

Tiger VPN har meget dårlig, hvis ikke det kundeservice. Jeg har ikke et svar fra kundeservice live chat og e -mail i uger. 7 -dages annulleringsgaranti er ikke en annulleringsgaranti, da de ikke reagerer på deres kunder, når kunder med problemer eller spørgsmål, det trosser hele pointen med “live chat” og kundesupport -e -mail. Vær opmærksom på dette og begik ikke den samme fejl som mig selv.

Erfaringsdato: 30. juni 2020

5. september 2020

Nul support, stjæler dine penge.

Som mange nylige kommentarer blev jeg for nylig lige droppet fra mit livstidsabonnement, som jeg opgraderede til (efter en salgs -e -mail, der antydede, at jeg gør det for et engangsopgraderingsgebyr). Der blev ikke givet nogen grund, bare at min konto var udløbet. Jeg var ikke i stand til at nå kundeservice og betalte for endnu en måned med at finde ud af, at de ville vende den, når problemet blev løst. Det har været over en måned, og jeg har ikke hørt noget, efter mange, mange e -mails og chatboksanmodninger. Det er som om de er faldet af jordens ansigt. Dette er sandsynligvis den værste kundeservice, jeg nogensinde har stødt på. På dette tidspunkt har de i det væsentlige stjålet de penge, jeg betalte for Lifetime -kontoen.

Erfaringsdato: 5. september 2020

12. december 2019

Jeg fik Tiger VPN efter en ..

Jeg fik Tiger VPN efter en anbefaling. Det fungerer ikke med geoblokering i Tyskland. Jeg har rejst dette problem med dem, og de ignorerer mine beskeder. Jeg vil have mine penge tilbage. Jeg har downloadet en anden VPN, og det fungerer perfekt, så det er et problem med Tiger VPN.

Erfaringsdato: 12. december 2019

38 anmeldelser
13. januar 2022

Livstidskonto ser ud til at være stoppet

Livstidskonto ser ud til at være stoppet. Intet svar fra tigervpn. Ingen måde at kontakte dem. Forfærdeligt selskab

Erfaringsdato: 13. januar 2022

Reklame
25. august 2021

App fungerer ikke. Ingen kundesupport.

Købt et “Lifetime” -abonnement for et par år tilbage. App fungerer ikke længere på Windows eller Android. Kundesupport er ikke-eksisterende. Køber pas på!

Erfaringsdato: 25. august 2021

Opdateret 26. august 2015

Meget god service

$ 29 for et Lifetime VPN -abonnement med høj båndbredde, P2P tilladt og en Amsterdam -server? Solgt. Kompatibiliteten er god, især med iOS på vej i den næste måned. Tigervpn -regler!

Edit: Holy Cow. Tro mod deres ord er deres båndbredde ikke lukket. Trækker i øjeblikket omkring 5 megabyte et sekund, og deres netværk bryder ikke en sved.

Erfaringsdato: 25. august 2015

27. juli 2020

Abonnement på “Lifetime” blev annulleret ..

Abonnement på “Lifetime” blev annulleret uden nogen varsel, ikke engang en e -mail. Support svarer slet ikke, men ser ud til at læse meddelelserne.

Erfaringsdato: 27. juli 2020

Opdateret 1. december 2020

Et andet livstidsabonnement ikke ..

Et andet livstidsabonnement, der ikke er hædret. Jeg tvivler på, at de bryder sig. Jeg vil prøve at vende de gode anmeldelser, jeg har tilbage i fortiden. De fik endda os alle til at sende masser af promoveringer til dem, karma -point, virker ironisk nu..

Erfaringsdato: 31. oktober 2020

Reklame
29. august 2015

Hurtig, let at konfigurere, praktisk, god handel

Tigervpn giver en hurtig VPN, der er let at konfigurere på en lang række platforme. Det er ikke blokeret af (for eksempel) Starbucks, og det blokerer ikke for trafiktyper, der ellers kan være problematiske på andre VPN’er. De har flere servere i et stort antal lande. Jeg fik et $ 29 Goldenticket (Lifetime 1-Connection-abonnement) under en særlig aftale, og jeg er meget glad for, at jeg gjorde det. Det er en dejlig ressource at have tilgængelig.

Erfaringsdato: 29. august 2015

24 anmeldelser
20. september 2020

Nedteste nylige anmeldelser min levetid ..

Godt for nylig anmeldelser af mit livstidsabonnement kører stadig. Havde dette gået siden 2016 så slags forventet, at det snart var færdig. Når VPN er forbundet, fungerer det godt. Det er også let at udtrække den åbne PLI og indsætte i en VPN -router som Nighthawk Netgear, som jeg ejer. Skål

Erfaringsdato: 20. september 2020

25. mar. 2020

Ikke -eksisterende kundeservice, “Lifetime” -abonnement udløbet

Jeg købte dette produkt på et livstidsabonnement i 2016. Det stoppede mystisk med at arbejde nøjagtigt fire år senere, og alle mine forsøg på at kontakte support mislykkedes. Jeg kan stadig logge ind på min konto, men jeg må købe et andet abonnement.

Jeg værdsætter, at et livstidsabonnement er en uholdbar forretningsmodel, men at afskære alle dine kunder, der har betalt for det og derefter ignorere dem, er ikke nøjagtigt god kundeservice.

Jeg vil foreslå at gå med en velrenommeret VPN -udbyder i stedet, der tilbyder faktisk kundesupport snarere end en agn- og switch -abonnementsmodel.

Erfaringsdato: 25. marts 2020