The Martian .torrent

Top 10 Torrent -websteder til lydbøger 2019

Kan du prøve igen tak? Måske var Audiobookbay gratis før, men ikke mere. Jeg håber at høre fra dig.

Overlevende Mars Martian Express Build 8514804 UPD.29.04.2022 – Gog

Overlevende Mars Martian Express Game Gratis download Torrent

Overlevende Mars Martian Express Game Gratis download Torrent

Overlevende Mars Martian Express Fra Modder Lucian og Sylvain vil du endelig være i stand til at flytte dine kolonister og ressourcer mellem stationer, hvilket gør det lettere at få adgang til fjerne kupler og fjernressourceindskud. Sammen med stationerne vil det være muligt at bygge andre huse, hvor folk bor, uden en kuppel. Velkommen passagerer. Byg dine stationer hvor som helst på kortet, og hjælp dine kolonister med at komme på arbejde og tilbage. Klik på informationspanelet for at se årsagen til turen og sørg for, at alle er i deres sæder.

Spildetaljer

 • Titel: Overlevende Mars Martian Express
 • Genre: Strategi, Simulator, Space, Survival, 3D
 • Udvikler: Haemimont -spil
 • Udgiver: Paradox Interactive
 • Udgivelsesår: 2022
 • Steam Link https: // Store.steampowered.com/app/1816780/overlevende_mars_martian_express/
 • Udgivelsesnavn: Overlevende.Mars.Martian.Express-Gog
 • Spilversion: Byg 8514804 UPD.29.04.2022
 • Game Retaser: Gog
 • Størrelse: 8 GB
 • Tilgængelige sprog: Engelsk, engelsk, fransk, tysk, spansk – Spanien, polsk, portugisisk – Brasilien, russisk, forenklet kinesisk
 • Overlevende Mars Torrent, overlevende Mars Codex, Surviving Mars Download, Surviving Mars, Surviving Mars DLC, Surviving Mars Update, Surviving Mars Martian Express

Om dette spil

Oversigt

Ellers bliver de nødt til at vente på det næste tog og være oprørte, ingen kan lide at være for sent til toget. Nye numre. Klik og træk for at oprette spor, der forbinder dine stationer. Sporene hæves, så dine rovere og droner kan passere under dem sammen med strømkablerne, og rørene kan krydse dem. Det samme tog, forskellige belastninger. At rejse den røde planet har aldrig været mere sikker og mere effektiv. Togene har 2 vogne til at transportere kolonister og ressourcer på samme tid. Bare rolig, de vil følge den samme vej uden risikoen for kollision. Opret dine egne tog på stationer, tildel dem til tilsluttede spor og se dem rejse.

Nøglefunktioner

 • Overlevende Mars Stellaris Dome Set
 • Overlevende Mars Space Race
 • Overlevende Mars Mysteries Resupply Pack
 • Overlevende Mars Deluxe Edition -opgraderingspakke
 • Overlevende Mars Green Planet
 • Overlevende Mars Marsvision Song Contest
 • Overlevende Mars Colony Design Set
 • Overlevende Mars Project Laika
 • Overlevende Mars-bygningspakke
 • Artbook
 • Tapet
 • Original soundtrack
 • Nedenfor og ud over
 • Mars livsstilsradio
 • Martian Express

Systemkrav

OS: Windows 7 64-bit eller nyere
Processor: 4. generation Intel i3 CPU eller tilsvarende
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: HD 4600/GeForce 620/Radeon 6450 eller tilsvarende GPU’er med 1 GB Video RAM
Opbevaring: 6 GB tilgængelig plads

ANBEFALEDE:

OS: Windows 7 64-bit eller nyere
Processor: 5. generation Intel i5 CPU eller tilsvarende
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce 750 Ti eller tilsvarende med 4 GB video RAM
Opbevaring: 6 GB tilgængelig plads

Skærmbilleder

Overlevende Mars Martian Express Game Gratis download Torrent Overlevende Mars Martian Express Game Gratis download Torrent Overlevende Mars Martian Express Game Gratis download Torrent

Video

Instruktioner

1. Den første ting, vi gør, er at downloade spillets installationsfiler.
2. Efter downloadet, gå til mappen og kør filen «Opsætning.exe».
3. Under installationen specificerer vi placeringen på disken, hvor vi vil installere den.
4. I slutningen af ​​udpakningsprocessen vises en genvej på skrivebordet.
5. Start spillet.

Download Surviving Mars Martian Express Build 8514804 UPD.29.04.2022 – GOG [8 GB]

Game Update History:

 • Overlevende Mars Martian Express → Build 8514804 [29.04.2022]

Top 10 Torrent -websteder til lydbøger 2019

følge efter

Hvis du er en ivrig lydbogelsker, er her den gode nyhed, at du ikke behøver at købe lydbøger fra butikken hele tiden, for de er meget dyrere end e-kopier. Der er en række lydbogstorrent -websteder tilgængelige, hvor du kan downloade lydbøger gratis, men nogle torrent -websteder fungerer ikke ordentligt. Så de 10 bedste arbejdende websteder deles i denne artikel. Tjek dem for at downloade dine yndlings lydbøger.

1. Audiobook Bay

Audiobook Bay er blandt de mest elskede torrent -steder til lydbøger. Det fokuserer hovedsageligt på lydbøger, og du kan således nemt finde lydbog -torrenter, som ikke er tilgængelige på andre lignende websteder. Dets indhold er velorganiseret og sorterbart efter sprog, genre og alder. Dette websted kan prale af et stort samfund til at guide alle brugere mod de bedste torrents. Dette websted giver dig også mulighed for at dele din lydbog sikkert med høj kvalitet.

Audiobook Bay

2. Piratbugt

Pirate Bay er et af de mest populære torrent -steder for ikke kun lydbøger og e -bøger, men også til film, musik og mere. Det giver dig gratis adgang til millioner af lydbøger og er en fryd for alle bogelskere.

Piratbugt

3. ZOOQLE

ZOOQLE er et andet fantastisk torrent -sted at downloade lydbøger såvel som film, spil og tv -shows. Alt tilgængeligt der er af meget høj kvalitet. Det disponible indhold verificeres også af samfundets medlemmer.

ZOOQLE

4. Min anonamouse

Min anonamouse er også et af de mest brugte websteder. Det sporer i øjeblikket over 35.000 lydbog torrents. Både nye udgivne lydbøger og gamle berømte er tilgængelige her gratis. Da det er et lukket samfund, skal du ansøge om en invitation og tilmelde dig.

Min anonamouse

5. Lydbøger.Sky

Lydbøger.Cloud har et stort udvalg af lydbøger, klar til at downloade via direkte download -tjenester eller ved abonnement på deres Google Drive -konto. Bøger om en lang række emner, som historie, sci-fi og fantasy, romantiske, klassikere.

AudioBooks.cloud

6. Rarbg

Når det kommer til at downloade lydbog -torrents, er Rarbg også temmelig fantastisk. Det er gratis og leveres med en meget glat grænseflade til den bedste brugeroplevelse. Du kan også downloade torrents til film, tv -shows, musik og mere.

Rarbg

7. Bitport

Bitport hjælper dig med at downloade lydbog torrents sikkert til din sky. Når det kører på skyen, behøver du ikke downloade nogen torrent -klient, og downloadhastigheden forbliver sindssygt hurtigt, og du kan få adgang til alt på tværs af forskellige enheder. Alt hvad du behøver er en internetforbindelse, og du kan downloade dine yndlings lydbøger.

Bitport

8. 1337x

Et torrent -sted, du ikke vil springe over i din søgning, er 1337x. Dette torrent -sted er dybest set et samfundsdrevet sted, der tilbyder en vis lydbogsamling af høj kvalitet af torrents gratis. Det bringer dig også de nyeste film, tv -serier, musik, spil og mange flere. 1337x er pålidelig, sikker og tilgængelig.

1337x

9. Abtorrents

Abtorrents fokuserer hovedsageligt på at levere lydbøger. Brugere skal registreres og modtage en invitation fra udviklerne til fuldt ud at få adgang til siden og downloade ethvert indhold. Og en ting skal huskes, at hvis du ikke logger ind 5 gange i rækkefølge, vil din IP blive forbudt.

Abtorrents

10. Rutracker

Rutracker er et russisk torrent -sted, der indeholder en fremragende samling af alt – inklusive lydbøger. Den øjeblikkelige ulempe ved dette websted er, at det er på russisk. Imidlertid er layoutet let at navigere, hvis du er bekendt med andre torrent -websteder. Hvad mere er, dens samling af lydbog torrents er uden sidestykke.

Rutracker

Så dette er de top 10 gratis torrent -steder til lydbøger. Åbn nogen af ​​dem for at downloade lydbøger. Hvis du undertiden lytter til hørbare lydbøger, kan du spille dem på din MP3 -afspiller. Faktisk har Audible ikke kun kodet specifik AA/AAX i lydbøger, men har også anvendt DRM Copyright Protection i dem for at undgå uautoriseret afspilning. Med Epubor Audible Converter kan du fjerne Aubile DRM og konvertere Audible AA/AAX til MP3 ubesværet. Så kan du lytte til dem på forskellige enheder eller dele dem med dine venner.

Download Epubor Audible Converter gratis
Relateret læsning

 • 20 bedste torrent -websteder til e -bøger 2019
 • 30 bedste lydbøger til roadtrips
 • Hvordan man konverterer lydbog til mp3

forfatter

Sophie arbejder for Epubor og skriver artikler om e -bøger, lydbøger og ereaders. Hun nyder at læse og vil dele alt nyt om læsning.

Deling er stor!
51 kommentarer
04/27/2019 03:53:39
Audiobook Bay er ikke et gratis sted. Hvert link, jeg prøvede, tog mig på et lønsted.
05/18/2019 05:20:00

Virkelig, jeg havde ikke noget problem. Rippet med straks flere bøger. Jeg havde bare brug for en VPN, mens jeg var i Canada for at få adgang til webstedet. Men efter det var alt godt.

Jeg ramte lydbogoplysninger -> Torrent gratis downloads -> klikkede på pop-up og blev automatisk downloadet på uTorrent.

04/23/2023 16:47:32

Kan du prøve igen tak? Måske var Audiobookbay gratis før, men ikke mere. Jeg håber at høre fra dig.

05/19/2019 16:39:50
Du klikkede på en annonce.
Klik på linket Torrent Download længere ned.
Audiobookbay er 100% gratis.
12/22/2020 11:18:39
Skal jeg downloade magnet -appen?
Fordi jeg ikke kan downloade filen også.
04/20/2023 04:11:30
Du skal downloade uTorrent ved hjælp af denne app, du kan downloade magnet- og torrent -links.
04/23/2023 17:23:40

Kan du prøve igen tak? Måske var Audiobookbay gratis før, men ikke mere. Jeg kan forsikre dig om, at der ikke er nogen tilføjelse, der klikker. Jeg håber at høre fra dig.

07/26/2023 09:16:20

Jeg bruger en browser, der kan downloade torrents.
Ved hjælp af en hash til magnetgenerator kan jeg bruge ABB uden problemer.
Kopier hash -koden, konverter den til et magnetlink, kopier og åbn derefter magnetlinket.
Det hjælper dog ikke uden frø, men hvad gør det?

07/26/2023 09:23:32
Tillæg.
Ingen tilmelding eller log -ind er nødvendig, når du kopierer hash.
Men du bruger det.
06/24/2019 14:14:01
Det er gratis, bare hold dig væk fra tilføjelserne. Været medlem i årevis.
09/7/2019 02:43:13
Jeg havde det samme problem.
Hver lydbog, jeg klikkede på for at blive downloadet
Ed tog mig med til et lønsite.
Biggiesmallz
09/19/2020 00:40:46
Hvad du skal gøre er at klikke på “Torrent gratis downloads”.. Alle andre links, du skal betale. god fornøjelse
09/19/2019 23:40:52

Ric, du skal være ny på Internettet, eller du er komplet retard. Stop med at klikke på annoncerne, du skide dumbass, hvert websted har dem FFS

09/28/2019 01:05:07
Du er dumbass. Ingen links til Magnet Download!
10/27/2019 10:53:46
Det er klart, at du er, hvis du ikke kunne finde ud af noget så simpelt
01/24/2020 08:11:45
I stedet for at fornærme ham, prøv at hjælpe ham ved at forklare, hvordan det fungerer.
06/7/2020 03:27:52
Det er faktisk tidsforsøg det. Uanset hvad du klikker på, eller hvor mange gange det fører dig til en annonce
Optionsandmore
01/10/2021 09:07:42

Muligheden for at se magnetlinket afhænger af, hvilken visning du er i.

1. Opret en konto (det er gratis)
2. Søg på navnet på forfatteren i søgefeltet
3. Klik på titlen på den ønskede bog
4. Hvis du kan se beskrivelsen af ​​bogen rulle ned til afsnittet “Torrent Download” og klikke på linket “Magnet”, skal du klikke på magnetikonet, der vises
5. Hvis du ikke kan se beskrivelsen af ​​bogen, skal du klikke på linket “Lydbogoplysninger” (dette fører dig til beskrivelsen og detaljerne i bogen
6. Rul derefter ned til afsnittet “Torrent Download”, og klik på linket “Magnet” og klik derefter på magnetikonet, der vises

04/17/2021 22:43:29
Eller. Klip og indsæt hash i din bitklient. Ingen konto nødvendigt.
02/14/2020 06:48:01
Du skal oprette en akount og logge ind! De faktiske torrent -links placerer ikke, før du er logget ind.
12/28/2021 21:37:00

Der er ingen magnetisk software, det magnetiske link er genvej til dit torrent downloadprogram, der giver dig mulighed for hurtigt at få alle downloadoplysninger i et hit. Jeg bruger uTorrent, men et anstændigt torrent -program håndterer den magnetiske genvej.

10/27/2019 10:16:50
det er helt gratis din dumbass wow
01/2/2020 19:05:43
Det er en torrent -sidde, så prøv ikke at dirigere download
Wookieslayer
01/24/2020 05:45:42
Det er frigivet fyr, jeg bruger det hele tiden prøv AudioBookbay.nl
12/29/2020 06:04:31

Klik på en hvilken som helst lydbog, du vil downloade, og observer derefter vægten af ​​tekst, inde i linket.. Med oplysninger om, hvad torrenten har indeni og om slutningen, inden kommentarfeltet i sidste ende nedenfor, hvis viser dig info -hash -koden .. er et stort antal som 20 numre.. sådan her. .

Info Hash: 98760914560F105D1BBEEBF4EDE05755CECDF0BA

Kopier /indsæt det store nummer ovenfor, og test den ene ,
er en samling af mange bøger, bedst af 2019 fra science fiction og fantasy.. Ifølge forfatteren af ​​The Post. Kopier info -vasken, tag den med musen og kopier, og åbn derefter ethvert torrent -program efter eget valg. I menuen skal du gå til [Tilføj torrent] -knappen, så åbner den et vindue, så du finder torrent -fanen, af hvad du vil downloade.. Men brug ikke fanen, brug info -hash -koden ovenfor og indsæt den info i sektionen til manuelt at indtaste hash -koden.. Og på denne måde kan du manuelt downloade torrents og intet abonnementsbehov, ingen reklame .fuldt fri.
Husk de 3 måder at downloade torrent på.. Den ene downloader torrent -linkmærket, det andet er magnetlinket, og den sidste er info -hashnummeret.. At næsten hvert torrent -websted altid leverer et sted af softwaren, spillet, musik eller video eller lydbog, du vil downloade.

01/21/2022 10:37:11

Hvordan bruger jeg info -hash Jeg er ny på torrents og ved ikke, hvad jeg laver dette, virker som en af ​​de sikrere muligheder, jeg har set