Top Zenmate -alternativer og oversigt

På den anden side kan delt tunneling bruges til surfing af specifikke steder gennem en beskyttet tunnel og resten fra din internetudbyder. Premium-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 24/7/365 Kundrepræsentanter er tilgængelige ved live chat og e -mail.

10 bedste Zenmate -alternativer i 2023 (nyd ultimative hastigheder)

I en fart? Dette er de bedste alternativer til Zenmate VPN i henhold til min forskning og test for 2023, 1. Expressvpn 2. Nordvpn, 3. og Cyberghost.

Zenmate er en af ​​de mest populære VPN’er, der i øjeblikket styrker 42 millioner mennesker. Så før vi diskuterer Zenmate Alternative Services og lignende software, så lad os se på de vigtigste højdepunkter hos udbyderen;

 • Det har millioner af brugere over hele verden
 • Det er tilgængeligt i både gratis og betalt version
 • En af de hurtige VPN til at oprette forbindelse til sikrede servere, jeg nogensinde har brugt
 • Du kan integrere det med almindeligt anvendte webbrowsere eller installere OS -appen
 • Som alle bedste VPN -udbydere opretter de heller ikke logfiler
 • Krypterede servere beliggende i mere end 30 lande
 • Ingen båndbreddehætte på gratis brug
 • Deres app understøtter forskellige sprog
 • Premium -planer er mere overkommelige end Cyberghost på et månedligt baseret abonnement

Så du har en idé om, hvad der indeholder virksomheden har at tilbyde og nøgle frynsegoder. Nu, uanset hvad, kan du stadig bruge ZenMate eller vælge enhver passende service fra nedenstående VPN’er.

10 Zenmate -alternativer og konkurrenter fra 2023

1. Expressvpn – stærkt anbefalet

Expressvpn

ExpressVPN står i top VPN-udbydere Liste for robust sikkerhed og flammende hurtig internethastighed gennem en sikker tunnel krypteret af AES-256 bit krypteringer. De har ultrahurtige 1700+ servere placeret strategisk over hele verden og dækker i øjeblikket 94 lande, hvilket gør det til “BEDST” Zenmate Alternative.

Du kan åbne blokerede websteder og tjenester hvor som helst når som helst øjeblikkeligt via mange steder næsten. DNS -lækagebeskyttelse, split tunneling og dræbskontakt er inkluderet i alle planer. Apps er tilgængelige til Android, iOS, Windows, Mac, Linux, webbrowsere og routere.

Ligesom ipvanish tillader det også ubegrænset download og streaming. Brugere kan skifte uden begrænsninger på grund af deres ubegrænsede serverbytningspolitik. ExpressVPN er et førsteklasses valg for sikkerhedsbevidste brugere, da de ikke registrerer trafiklogfiler og forbindelseshistorie for ultimativ privatliv og ro i sindet.

Desuden kan brugere vælge mellem forskellige protokoller såsom OpenVPN, TCP/UDP, SSTP, L2TP og PPTP bemyndiget med 256-bit AES-kryptering til et ønsket niveau af sikkerhedsniveau.

De tillader 3 samtidige netværksforbindelser med en enkelt konto, eller du kan konfigurere routerindstillinger til beskyttet surfing. Kill Swit.

På den anden side kan delt tunneling bruges til surfing af specifikke steder gennem en beskyttet tunnel og resten fra din internetudbyder. Premium-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 24/7/365 Kundrepræsentanter er tilgængelige ved live chat og e -mail.

2. Nordvpn – Runner Up Best Zenmate Alternativ

Nordvpn som Zenmate Alternative 2019

Nordvpn er et andet unikt alternativ til Zenmate til at benytte militærgrad kryptering og banebrydende sikkerhedsteknologier til skudsikker beskyttelse mod hackere og overvågning. Det pakket med en dobbelt VPN -funktion til ekstra sikkerhedslag, der krypterer din forbindelse to gange.

I dette skjuler den første server (1. niveau) din rigtige IP -adresse, så den anden server (2. niveau) kender aldrig din faktiske IP. I sidste ende opretter du forbindelse til det ønskede sted uden at afsløre din identitet. Det er meget nyttigt for bloggere, journalister og aktivister.

I lighed med de ovennævnte VPN kommer det også med snesevis af servere (3131) placeret i 60 lande, P2P ultra-faste servere, umettet trafik og dedikerede IP’er til Nordvpn-brugere kun. Deres VPN -software har en funktion ved navn “Anti DDOS -servere”, der beskytter mod DDoS -angreb sammen med stabilitetskontrolsystem.

Automatisk dræbskontakt begrænser indgående/udgående data straks, når din forbindelse kobler fra VPN -netværket. Så på den måde kan ingen injicere eller stjæle dine data. De leverer også gratis proxy -tjenester, der fungerer ud af kassen – ingen tilmelding kræves.

Nordvpns apps er tilgængelige for næsten alle enheder og operativsystemer. Den brugervenlige klient sikrer dit privatliv på Android, iOS, Windows, Routers, Chrome og Firefox osv. Det bedste er, at det let kan konfigureres på en række internetroutere, da der er detaljerede tutorials til rådighed til selvhjælp.

Du kan bruge på 6 enheder samtidigt, mens Zenmate tillader 5. Deres supportpersonale hjælper dig via live chat og e -mail døgnet rundt. Der er dog også en stor videnbase, hvor virksomheden har drøftet almindelige problemer og løsninger.

3. Tunnelbear

Tunnelbear zenmate alternativ VPN

TunnelBear er en let VPN-software bygget på en måde at levere maksimal brugervenlighed med Quick Connect. Dens software -brugergrænseflade leveres med minimale indstillinger for at oprette forbindelse til enhver tilgængelig server på få sekunder. Sammenlignet med konkurrencen har de kun mindre støttede lande kun 20+, men hjalp allerede 10 millioner folk over hele verden.

Deres prisvindende netværk er ret hurtigere og optimeret til optimal hastighed. TunnelBear skaber ikke trafiklogfiler til dine online aktiviteter eller til intern brug (personlig info) – så det er en af ​​de bedste VPN’er, du kan stole på og regne for anonym surfing.

De bruger robuste AES 256-bit krypteringsprotokol til at skjule din identitet og oplysninger fra nysgerrige øjne. Du ved måske, at det er den banebrydende teknologi indtil videre, at hemmelige agenturer bruger til stærkeste kryptering.

“Vigilant Mode” fungerer på lignende måde som “Kill Switch”, den blokerer for alle de usikrede data under tilslutningsproblemer. For eksempel; Hvis du surfer på nettet gennem en beskyttet tunnel, og din forbindelse står over for afbrydelser, forhindrer denne funktion automatisk al den usikre trafik.

Sammen med gratis præsenterer de også en premium -version, der tillader ubegrænset båndbredde og enheder. Gratis brugere er dog begrænset til 500 MB båndbredde pr. Måned, men de kan stige til ekstra 1 GB ved at dele en tweet.

Du kan tage fordele på 5 forskellige enheder sammen ligesom Zenmate VPN. Det kan installeres på iOS, Android, Windows, Chrome og Mac.

TunnelBears browser-tilføjelsesblokke, der spores, hvilket forbedres ydelsen og hurtige begrænsede websteder indlæser. Betalte planer kommer ikke med nogen refusionspolitik, så du skal prøve den gratis version, før du køber.

4. Ipvansk

Ipvanish Zenmate Alternative 2019

IPVanish er en af ​​de bedste anbefalinger, når det kommer til de bedste VPN -softwares og mit yndlingsvalg at surfe på Internettet anonymt.

Det tilbyder flere krypteringsprotokoller såsom OpenVPN, L2TP/IPSEC og PPTP for de fleste sikrede og beskyttede browsingoplevelse sammen med nul logpolitik. Så du behøver ikke at bekymre dig om privatlivets fred, mens du bruger ipvansk. Det er ikke kun en sikret, men også hurtigste VPN for at få adgang til censureret og geo-begrænset indhold over hele verden.

Dette zenmate-alternativ tillader ubegrænset båndbredde og peer-to-peer download uden at bremse din internethastighed-ingen throttling. Så du kan nyde yndlings -tv -shows, film og websteder frit i stedet for at bekymre dig om overførselsgrænser eller irriterende brugskapper.

Sammenlignet med Zenmate får du flere VPN -placeringer at vælge imellem. Der er hundreder af servere beliggende i 60+ lande, mens konkurrentudbyderen kun understøtter 30+ lande, nok dækning, men mindre end Ipvanish.

Med hensyn til brugervenlighed og fleksibilitet imødekommer de brugerklienter til alle større platforme, herunder Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Google Chrome og Internet Routere osv. Det er også tilgængeligt til Amazons Firetv -enheder.

Softwaregrænsefladen er let at bruge og levere lynhurtige hastigheder over hele kloden. Du kan bruge samtidig på 5 enheder til en pris af kun $ 6.49/måned. 24/7 kundesupport og 7-dages refusionspolitik også på plads.

5. Cyberghost

Cyberghost billig zenmate alternativ

Cyberghost er en freemium VPN tilgængelig for både gratis og premium -brugere. Brugere kan drage fordel af at skjule personlig identitet uden at betale en enkelt krone, men selvfølgelig er der begrænsninger på gratis version som færre servere og tildelte lande.

Men premium -planer fyldt med hele 1300 servere beliggende globalt i 51 lande. Du kan analysere netværkshastighed, før du opretter forbindelse til en hvilken som helst server til erfaring med høj hastighed. Som enhver anden VPN tillader Cyberghost også uudskært båndbredde og videostreaming.

VPNs kendte som privatlivsvagt og for at opfylde standarderne opretter denne ingen logfiler, tilbyder alle protokoller (OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSEC), DNS/IP-lækagebeskyttelse og fastgør forbindelsen gennem 256-bit AES-kryptering. At vælge en protokol er død enkel ved hjælp af smuk software.

Efter at have brugt det i et stykke tid, fandt jeg personligt, at deres pc -klient er lidt langsom sammenlignet med IPVanish, og andre VPN’er. Desuden bremser cyberghost også internethastigheden drastisk, hvilket ikke bør ske, især når du er en betalt bruger.

Virksomheder forbedrer normalt deres præstationer, men jeg sker ikke med cyberghost. De leverer ikke den samme hastighed, som det var tidligere. Personligt vil jeg sige, at overveje at vælge enhver anden platform til den hurtigste VPN -service.

På den anden side er der mange brugere, der hævder, at de nyder tophastighed. Chancerne er, at det kan være et problem med min forbindelse, men hvem ved, da jeg ikke har kontaktet støtten endnu. Du kan installere appen på alle større operativsystemer inklusive Windows, Mac, Android og iOS, Linux osv.

Premium-pakker er dækket af en 30-dages pengene tilbage-garanti. Med hensyn til teknisk support er deres agenter tilgængelige 24/7 til øjeblikkelig hjælp ved hjælp af live chat og e -mail. Virksomheden opretholdt også en DIY -zone, hvor du kan finde guider, ofte stillede spørgsmål og fejlfinding af tutorials.

I lighed med Zenmate kan Cyberghost også bruges på 5 enheder samtidigt, men det afhænger af planerne ‘natur. For mere end 5 enheder opkræver de ekstra gebyrer.

 • Du kan også gerne tjekke: Top Cyberghost -alternativer og konkurrenter

6. Vyprvpn

Vyprvpn alternativ til zenmate vpn

Vypervpn drevet af Chameleon Technology for at sikre alle dine smarte enheder, der spænder fra mobiler til desktop -pc til sikker webbrowsing. Det fungerer problemfrit selv i de lande, hvor proxies og VPN -software er forbudt. Så hvis du bor i en af ​​disse stater, skal du bruge Vyprvpn til at få adgang til censurerede og private ting.

Du kan også se geo-begrænsede medier som tv-shows og tjenester (Netflix) ved at skjule den rigtige IP. For ekstra sikkerhed, NAT Firewall -funktionalitet inkluderet i alle planer. Plus, du får ubegrænset skift sammen uden downloadhætte.

Virksomheden har VPN -servere dækning på en lang række steder (70+ globale stillinger), der er 700+ tilfælde og utrolige 200.000+ IP -adresse for at undgå hacking- og ISP -sporingsaktiviteter ved at beskytte din rigtige IP.

De bruger 256-bit kryptering og tilbyder flere protokoller, herunder PPTP, OpenVPN og L2TP eller IPSEC for at hjælpe brugerne med at vælge passende protokoller til den ønskede hastighed, kryptering og forsikring. De har eget VYPRDNS -system, der udelukkende er tilgængeligt for VYPRVPN -brugere og bliver brugt til at udbrede forskellige IP -adresser.

Deres erfarne personale består af interne ingeniører og tech-innovatører til at introducere og implementere de nyeste teknologier til flammende hurtige og privatlivsfokuserede VPN-løsninger. Du får en forbløffende 100% oppetid garanti gennem avanceret infrastruktur og solid netværksforbindelse.

Vyprvpn er et af de bedste programmer som Zenmate til at åbne ethvert sted uden at ødelægge din identitet til snoopers og onde øjne.

Forskellige købsmetoder er på plads til at købe betalte planer sammen med et 3-dages testkørsel (prøveperiode). Supportteam til rådighed gennem hele året for øjeblikkelig hjælp gennem live chat og e -mail.

7. Windscribe

Windscribe VPN Zenmate Alternativ

Windscribe er en anden bedste VPN som Zenmate til skudsikker beskyttelse og sikker nettobrowsing. I modsætning til andre tjenester begrænser det også irriterende reklamer med sin indbyggede avancerede teknologi. De skjuler din faktiske IP-adresse og hjælper med at åbne geo-blokerede websteder såvel som landdefinerede medier såsom tv-shows.

Dens Windflix -funktion kan være den mest foretrukne mulighed for Netflix -elskere, da det muliggør at se Netflix hvor som helst med enestående bufferhastighed.

De har dækning i mere end 50 lande og har lige nu 100 byer, hvor VPN -servere er placeret for at levere en uforglemmelig oplevelse. Alle deres servere er afskærmet af AES 256-bit kryptering sammen med en 4096-bit RSA-nøgleprotokol for at sikre robust privatliv.

Den bemærkelsesværdige ting er sådanne sikkerhedsforanstaltninger, der ikke aftager internethastigheden markant, da nogle VPN’er gør især gratis. Windscribe holder ikke permanente logfiler, men skaber få til lovlig brug, men rolig, de afslører ikke din identitet eller sælger det til tredjepartsfirmaer.

Brugere kan generere konfigurationer til forskellige protokoller såsom OpenVPN, sokker og IKEV2 til at installere manuelt, men det er en premium -funktion. Den gratis version tillader 10 GB månedlig dataoverførsel, som jeg synes nok til sjælden brug, mens betalte brugere kan surfe på ubegrænset ting.

Windscribe tilbyder brugerklienter til Windows, Mac, Linux, iOS, Android og andre enheder. Virksomheden leverer også udvidelser som Zenmate til Opera, Firefox og Google Chrome. En anden bemærkelsesværdig ting er, at du kan installere og bruge det på ubegrænsede enheder. Desuden er deres betalte planer meget overkommelige og priser med rimelighed.

8. Hotspot Shield

Hotspot Shield

Hvis du bruger VPN’er i et stykke tid, er jeg temmelig sikker på, at du vil være opmærksom på hotspot -skjold. Millioner af brugere, der bruger dette Zenmate-alternativ til at åbne blokerede og geo-begrænsede ting over hele kloden. Ifølge virksomheden har 500 millioner brugere allerede downloadet deres app og nyde begrænsningsfrit internet over hele verden.

Du kan gætte en idé om, hvor stor deres brugerbase er med disse tal. En af de primære årsager til deres popularitet kan muligvis levere høj ydeevne, selv for gratis brugere. Indtil videre lykkedes det også at opretholde det, og den anden grund er deres apps er døde enkle at bruge.

Hotspot Shield kræver ikke tilmelding eller registrering for at bruge den gratis version. Alt hvad du skal gøre er at installere applikationen og oprette forbindelse til den ønskede server til pålidelig tunneling og krypteret browsing.

De har hundreder af servere til at sikre en behagelig oplevelse, så brugeren kan oprette forbindelse til den nærmeste server til den hurtigste gengivelse. Ved hjælp af hotspot -skjold kan du skjule ægte IP med en amerikansk baseret og surfe på noget anonymt uden at gå på kompromis med netværksydelse.

Det kan bruges på Android, iOS, Windows, Mac og Google Chrome osv. For fejlfri erfaring anbefales det at købe en premium -plan, da den muliggør flere placeringer og eksklusive funktioner. Har ikke penge til at få præmie? Ingen bekymringer, du får stadig nok servere til at vælge imellem som en gratis bruger.

Prime -planer inkluderer en 30 -dages refusionsperiode for at få dine penge tilbage i tilfælde af utilfredse scenarier. Deres strenge nul logpolitik og usporede protokoller for at få adgang til censureret indhold gør det til en af ​​de bedste VPN -softwares.

9. Purevpn

Purevpn

Søger efter et fremragende Zenmate -alternativ til robust sikkerhed og ubegrænset dataoverførsel eller båndbredde? Nå, prøv PureVPN – Top VPN, der er tillid til 1 million+ kunder. Det har alle de vigtige funktioner og krypteringsprotokoller til at gøre din forbindelse privat til at se film, tv -programmer og surfing censurerede websteder.

Du kan vælge en foretrukken protokol fra OpenVPN, L2TP, SSTP, PPTP og IKE osv. For ønsket kryptering og hastighed inden for et par klik ved hjælp af intuitiv software.

Til adgang til blokerede steder kan OpenVPN bruges, men til andre formål eller folk, der rejser i forskellige stater, kan drage fordel af andre protokoller. Kill switch og delt tunneling er unikke funktioner til at begrænse ubeskyttet trafik og gennemse specifikke steder/tjenester gennem en sikker tunnel og resten fra din standard ISP.

Purevpn præsenterer en række forskellige lokationer globalt og servere, der udelukkende ejes af virksomheden for at sikre et ekstraordinært niveau af privatlivets fred over for regeringer, overvågning og hackere.

Du kan oprette forbindelse til 140 lande, vælge mellem 180 globale lokationer og mere end 750 servere for uovertruffen hastighed uanset geografisk område. Så hvordan de opnåede dette? Kreditten går til Guru -personale, som er i stand nok til at optimere alle maskiner til lynets hurtige hastighed med nul throttling.

PureVPN udviklede apps til forskellige operativsystemer (20+); Windows, Mac, iOS, Android, Linux osv. og tillader 5 samtidige forbindelser. Deres supportteam hjælper dig 24/7/365 til hurtige løsninger.

10. OkayFreedom

OkayFreedomvpn Service

Sidst, men ikke mindst, er okay Freedom også formået at blive opført her, da det er ret ens og gratis VPN som Zenmate at nyde private ting med fuld ro i sindet.

Som enhver anden VPN på denne liste, indarbejdede de også 256-bit AES-protokol til at maskere den faktiske IP-adresse og tilbyde flere serverplaceringer, så du kan streame områdestresseret indhold som Netflix, Hulu osv. Selvom de har færre serverpositioner (19), får du stadig hurtigere erfaring end mange.

Det er tilgængeligt i gratis såvel som premium -versioner, mens gratis klienter er begrænset til grundlæggende funktioner og små 500 MB månedlige båndbredde og kræver ikke registrering for at bruge. Så du kan kun bruge det til specifikke ting. For eksempel; Mens du får adgang til dine bankkonti eller betalingsprocessorer.

Til streaming er det utilstrækkeligt og kommer med reklamer. Prime -klienter får ubegrænset båndbredde, skift, buffering og sikre torrenter, der også downloader.

OkayFreedoms premium VPN koster $ 29.95/år og kan købes med kreditkort, PayPal og trådoverførsel. Du kan bede om refusion inden for 30 dage efter købsdatoen i tilfælde af ustratificeret scenarie.

De har ingen Android- eller iOS -apps, mens Zenmate har en fordel i denne henseende. Det er kun tilgængeligt til Windows OS og Google Chrome på tidspunktet for at skrive denne artikel. Så Mac- og Linux -brugere overvejer at kontrollere andre VPN -software eller kan simpelthen bruge proxier til hurtig blokering.

Hvilket Zenmate VPN -alternativ skal jeg bruge?

Nu, hvilket alternativ eller lignende VPN -service du skal vælge?

Har du nogen specifikke krav som en række servere, krypteringsprotokoller eller understøttede platforme betyder noget for dig?

Eller du leder efter robust og højhastighedsudbyder med idiotsikker sikkerhed?

I dette tilfælde vil jeg anbefale at vælge ExpressVPN eller Nordvpn. Begge er bare fantastiske, hurtigere og leverer kryptering af militær kvalitet, hvilket gør dem til det øverste Zenmate-alternativ. Deres betalte planer priser også rimeligt og tillader flere forbindelser på samme tid for at sikre alle dine enheder.

Mens ExpressVpn og Vyprvpn også overvejer muligheder for at gennemse Netflix og Hulu hvor som helst. De tilbyder tusinder af dedikerede IP’er og hundreder af servere at vælge imellem.

Er der noget zenmate alternativ eller topklasse VPN-udbyder, jeg savnede? Du er velkommen til at foreslå nedenfor og dele hvilken du bruger i øjeblikket til at få adgang til blokerede websteder?

Top Zenmate -alternativer og oversigt

Nordvpn er en VPN -service, der tillader ubegrænset internetadgang og komplet privatliv i dine online aktiviteter.

Af: tefincom co s.A fra Panama
Baseret på 46 stemmer

Purevpn

Purevpn er en brugervenlig VPN-service, der hjælper med at beskytte dig mod cyberkriminalitet, fremskynde din internetforbindelse, adgangsbegrænsede websteder og mere.

Af: GZ Systems Limited. Fra Hong Kong
Baseret på 11 stemmer

Expressvpn

ExpressVPN er en hurtig og sikker VPN -service med øjeblikkelig opsætning.

Af: Express VPN International Ltd.
Baseret på 13 stemmer

Psiphon

Psiphon er et open source-projekt, der er beregnet til at hjælpe klienter over hele kloden med at undvige censur og forskellige adgangsbegrænsninger.

Af: Citizen Lab på University of Toronto,
Baseret på 17 stemmer

Hidemyass

Hidemyass er en top-klassificeret VPN-service, der tillader total privatliv og beskyttelse af dine internetaktiviteter.

Af: Privax Ltd. Fra UK
Baseret på 41 stemmer

Cyberghost

Cyberghost giver dig mulighed for at beskytte dit eneste privatliv i fuld hastighed med sikkerhed på topniveau og anonymitet.

Af: cyberghost s.R.L. Fra Rumænien

Tunnelbear

Det giver dig mulighed for at gennemse internettet privat, vælge forskellige lande som grundlag for.

Af: TunnelBear Inc. Fra Canada
Baseret på 30 stemmer

Skjule.mig

Den har 28 lokationer, ubegrænset båndbredde, ubegrænset dataoverførsel, fuld protokolstøtte, samtidige forbindelser, port.

Af: Eventure Ltd. Fra Malaysia
Baseret på 16 stemmer

Privat internetadgang

Den har premium båndbredde, anonym VPN, ingen trafiklogfiler, forskellige lande, øjeblikkelig aktivering og mere.

Af: London Trust Media, Inc. Fra USA
Baseret på 21 stemmer

Vyprvpn

Den indeholder førstepartsservere, højhastighedsinternetforbindelse, apps til flere enheder, verdensomspændende servernetværk, throttling.

Af: Golden Frog, GmbH fra Schweiz
Baseret på 37 stemmer

Privatevpn

De tjenester, der tilbydes af udbyderen, leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og er tilgængelige.

Af: Privatevpn
Baseret på 19 stemmer

Softher VPN

VPN’s open source-karakter gør den tilgængelig til gratis brug til internetbrugere.

Af: Softher Project
Baseret på 6 stemmer

Torguard

Den har ubegrænset hastighed, ubegrænset båndbredde, ubegrænset serverskift, anonym bittorrent, 99% oppetid garanti, fuld.

Af: Torguard.net.
Baseret på 4 stemmer

Protonvpn

Af: Protonmail
Baseret på 19 stemmer

Ipvansk

Det giver forskellige funktioner, inklusive superhurtige forbindelser, 100% online sikkerhed, bedste VPN-netværk, beskyttelse mod.

Af: ipvanish

Zenmate Review og Oversigt

Enhver internetbruger, der er opmærksom på de voksende problemer på grund af online trackers og hackere, vil forstå, hvor vigtigt det er at få en god VPN -løsning, som ikke kun beskytter brugerens online identitet, men også sikrer deres data deres data. Med Zenmate kan brugerne opleve den sande magt i en VPN -tjeneste, der virkelig forhindrer, at deres privatliv er i at blive udsat. Som en bonus kan de også få adgang til websteder og videoindhold T, der ikke er tilgængelige i deres land, så de kan opleve, hvad Internettet har at tilbyde i fuld grad. Det kan let bruges af alle typer internetbrugere og fås i en række billige planer, der passer til brugerens behov.

Alle streaming bekymringer elimineres med Zenmate

Det er meget irriterende for nogen at være ude af stand til at få adgang til det, de betalte for. Dette er en almindelig situation i tilfælde af regionlåste streamingtjenester. Selv nogle IPTV -streamingplatforme er også påvirket af dette problem. Med Zenmate kan seeren imidlertid få fuld adgang til indhold fra hele verden med nulbegrænsninger. Alt hvad de skal gøre er at ændre deres region gennem VPN -interface. Flere applikationer og streamingplatforme understøttes, herunder Netflix, YouTube og IPTV -udbydere som ESPN. VPN hopper dybest set brugertrafikken gennem en ekstern server, før han når streamingstedet og ændrer således brugerens placering.

Den højeste sikkerhed og innovative måder at beskytte brugeridentitet på

Zenmate er designet til at være meget sikker i naturen og har forskellige funktioner til at bevise det. Det har mere end 70 servere i sin ansættelse, som alle er forbundet med højhastighedsnetværk, gennem hvilke masser af data, der er krypteret af avancerede algoritmer, rejser hvert sekund. Disse data er helt uundgåelige, men forbindelsen er lige så glat og hurtig. Et andet stort sikkerhedsorienteret træk ved Zenmate er, at virksomheden selv aldrig holder en oversigt over dataene fra sine brugere. Dette gør brugerens privatliv dobbelt sikker, som selv i tilfælde af en dataovertrædelse på virksomhedsserverne, vil brugerens identitet ikke blive kompromitteret.

Virksomhedsoplysninger

Firmanavn: Zenguard Gmbh

Virksomhedsadresse: Rudolfstraße 14 Berlin, Berlin, Tyskland

Grundlagt i: 2013

Topfunktioner

 • Forebyggelse af websteder trackere
 • ADS Blocker
 • Beskyttelse af sociale medier
 • WiFi Security
 • Adgang til ubegrænsede websteder
 • Adgang til ubegrænsede medier
 • En-klik-forbindelse
 • Super hurtig kryptering
 • Sikker og sikker adgang
 • Royer Security
 • iOS & mobile apps
 • International kvalitetssikring
 • Data & medarbejdersikkerhed
 • Anonym forretningsundersøgelse
 • Sikrede VoIP -opkald
 • Beskyttelse af IP -adresse
 • Brugerstyring Dashboard
 • Konsolideret betaling
 • Fuld serveradgang
 • Applikationer til flere enheder

7 Store Zenmate VPN -alternativer til Chrome og Firefox

Zenmate -alternativer

VPN -tjenester er en nødvendighed i den moderne verden, da ingen vil gå glip af en helt ny trendingstjeneste på Internettet, bare fordi det ikke er tilgængeligt i deres land. Heldigvis er VPN -tjenester tilgængelige i alle formularer, det være sig mobile apps, desktop -software eller browserudvidelser. En sådan service er Zenmate VPN, der har været populær på grund af sin rigtige blanding af gratis og premium -funktioner. Alt er dog ikke godt med Zenmate sent.

Zenmate flyttede for nylig et par af sine virtuelle placeringer, herunder Storbritannien fra Free til sin premium -pakke på sin Chrome & Firefox -udvidelse, som ikke er gået for godt med sine brugere. Der har også været rapporter, der antyder, at præstationen lige siden ændringerne i tjenesten har lidt. Hvis du er en af ​​Zenmate -brugere, der er irriteret med de nylige ændringer i udvidelsen, eller du er en operabrowserbruger, hvor ZenMate von -udvidelse ikke er tilgængelig, Her er 7 seje Zenmate VPN -alternativer, du kan bruge:

1. Dotvpn

Dotvpn er på af de populære VPN -udvidelser, og det er uden tvivl det bedste Zenmate -alternativ. For det første inkluderer den gratis version af appen mere end 10 virtuelle placeringer, herunder Storbritannien, i modsætning til Zenmate. Det giver dig også let mulighed for Tænd/sluk for forskellige muligheder som båndbreddebesparelse, adblock, sporingsbeskyttelse, firewall og mere. Vi har brugt Zenmate i ganske lang tid nu, og efter at have brugt dotvpn, er det rimeligt at sige, at det faktisk forbinder hurtigere og fungerer bedre.

Dotvpn Chrome

En premium -version af DOTVPN er også tilgængelig, og du kan tage en gratis prøve over premium -funktionerne i 30 dage. Premium -versionen bringer ubegrænset hastighed, bedre netværk, stærk kryptering, ingen annoncer og ingen begrænsninger. Det er også mere overkommeligt til $ 4.50/måned sammenlignet med ZenMate Premium, der koster $ 10/måned.

Installere: Chrome, Firefox, Opera (gratis med premium -abonnementer, der starter ved $ 4.50/måned)

2. Browsec

Hvis du vil have et problemfrit Zenmate Alternative, er Browsec den, der skal gå efter. Browsec -udvidelsen er så enkel som den bliver. Der er ikke mange muligheder her, og den gratis version indeholder kun fire virtuelle placeringer, herunder Storbritannien, USA, Singapore, Holland. Bortset fra det inkluderer forlængelsen kun tankt og slukket -knappen. Mens Browsec er tilgængelig gratis i øjeblikket, er der en premium -version til $ 4.99/måned kommer i fremtiden, der bringer premium -servere og turbohastighed.

Browsec Chrome -udvidelse

Den gode nyhed er Den gratis version kommer altid uden databegrænsninger Og hvis du vil have et Zenmate -alternativ, der giver dig mulighed for at gennemse fra Storbritannien gratis, skal browsec være god nok.

Installere: Chrome, Firefox, Opera (gratis med premium -abonnementer, der starter ved $ 4.99/måned)

3. TunnelBear VPN

Tunnelbear VPN er en meget populær VPN -service, og det er uden tvivl en af ​​de bedste VPN -tjenester omkring. Tunnelbear giver dig mulighed for at gennemse en TON af virtuelle placeringer inklusive Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig, Hong Kong og mere. Selvom det ikke er helt gratis, tilbyder det gratis 500 MB brug hver måned, og du kan få yderligere 1 GB mere, hvis du blot tweet om det. De betalte planer starter ved $ 6.99/måned, der bringer dig ubegrænsede data. Desuden inkluderer browserforlængelsen cool tastaturgenveje til at tænde/slukke med let.

TunnelBear VPN

Installere: Chrome, Opera (gratis med premium -abonnementer, der starter ved $ 6.99/måned)

4. Touchvpn

Touchvpn er en anden VPN -udvidelse, der kontrollerer alle de rigtige kasser som et Zenmate -alternativ. det er Helt gratis og tilbyder forskellige virtuelle placeringer, herunder Storbritannien at vælge imellem. Udvidelsen er også meget enkel at bruge, hvilket giver Touchvpn nogle brownie -point. Men da det er helt gratis, er der en vis skepsis til, hvilken info det tager. Deres hjemmeside siger, at de ikke deler din personlige info med tredjepart, der lyder lovende. Så inden du går videre og bruger det, skal du ikke glemme at tjekke deres privatlivspolitik.

Touchvpn

Installere: Chrome (gratis)

5. Proxmate

Proxmate er måske mere rettet mod Netflix -brugere, i betragtning af at det inkluderer en løsning til Netflix, der blokerer VPN -tjenester, men det fungerer også som et stort Zenmate -alternativ. Selvom det ikke tilbyder en gratis version, tilbyder Proxmate en gratis 14-dages prøve, hvorefter du bliver nødt til at betale for En abonnementsplan, der starter ved $ 0.99/måned, som er mere overkommelig end Zenmate Premium. Sammen med Netflix -funktionerne får du evnen til at vælge mellem mere end 10 lokationer, herunder Storbritannien, USA, Østrig, Frankrig, Italien og mere. Open-source-udvidelser kan også prale af hurtige hastigheder, 99% oppetid, ingen datalogning eller annoncer, kanallåsningsanmodningstjeneste og mere.

Proxmate

Installere: Chrome, Firefox, Opera (gratis prøve med premium -abonnementer, der starter ved $ 0.99/måned)

6. Supernet

Supernet er en Let at bruge gratis VPN -service Tilgængelig til browsere, mobile og desktop platforme. Udvidelsen giver dig mulighed for at vælge mellem fem virtuelle placeringer, herunder Storbritannien, USA, Rusland, Holland og Luxembourg. Der er ikke mange muligheder her, og det er en meget simpel udvidelse, der bare fungerer. Men da det er gratis, er der spørgsmål vedrørende privatlivets fred, og du vil bemærke lidt nedskæring i dine internethastigheder.

Supernet

7. BetterNet

Chancerne er, at du allerede har hørt om BetterNet, da det er en meget populær VPN -service tilgængelig på de fleste af de store platforme. BetterNet er et stort Zenmate -alternativ på grund af det faktum, at Det er helt gratis. Ja, vi ved, at gratis tjenester ikke altid er de mest sikre. Dog tjener BetterNet penge ved at anbefale dig apps og indhold, og det er ret gennemsigtigt ved det. Mens BetterNet er en stor VPN -udvidelse, er den inkluderer ikke evnen til at ændre virtuelle placeringer I udvidelsen, som kan være en deal breaker for nogle mennesker.

BetterNet

Prøv disse Zenmate VPN -alternativer til din browser

Zenmate VPN er ingen tvivl om en Capabale VPN-udvidelse til Chrome og Firefox, men disse alternativer antyder, at der ikke er nogen mangel på Great VPN-tjenester. De førnævnte udvidelser skal bode godt, hvis du ønsker at gå videre fra Zenmate, enten på grund af dens premium -planændringer eller præstationsproblemer. Så installer dem af disse udvidelser på Chrome, Firefox eller Opera, og lad os vide, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor.