Surfshark VPN -test

Surfshark Review 2023

Contents

Surfshark er en stor VPN. Faktisk er det vores nummer to valg til den samlede bedste VPN. Mellem killafbryderen, AES-256 bit kryptering, split tunneling og dens evne til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingplatforme, er Surfshark VPN et godt valg for de fleste brugere.

Surfshark VPN Review 2023 – Er det faktisk værd at pengene?

Surfshark giver god sikkerhed, har hurtige hastigheder og tillader ubegrænsede forbindelser, Hvilket gør det til et godt valg for store familier. Det har også brugervenlige apps til alle større platforme, så det er også et godt valg for folk, der er nye for VPN’er.

Udbyderen kan også få adgang til top streaming -websteder som BBC iPlayer og Max, Og det tillader torrenting på alle dets servere. Plus, det har 3.200+ servere i 100 lande, hvilket gør det nemt for de fleste brugere at oprette forbindelse til nærliggende servere til hurtige hastigheder.

Foruden branchestandard sikkerhedsfunktioner kommer Surfshark også med:

 • Bypasser -Surfsharks split-tunneling-værktøj, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke websteder og apps der er udelukket fra VPN-tunnelen.
 • CleanWeb – slippe af med annoncer og blokke forbindelser til ondsindede websteder.
 • Dynamisk multihop – Send dine data gennem 2 VPN -servere i stedet for 1 server, hvilket giver mere sikkerhed.
 • IP Rotator – ændrer regelmæssigt din VPN IP -adresse uden at afbryde dig fra VPN -serveren.
 • Smart DNS – giver dig mulighed for at streame på enheder, der ikke naturligt fungerer med VPN’er, som spilkonsoller.
 • Indbygget hastighedstest – giver dig mulighed for at teste forskellige servere for at se, hvilke der giver de hurtigste hastigheder.
 • Og mere…

Mens jeg kan lide Surfshark, har det et par problemer -Det kan ikke få adgang til Disney+, det har langsomme hastigheder på meget fjerne servere, og dens indbyggede hastighedstest er ikke nøjagtig. Derudover mangler det WebRTC og IPv6 lækagebeskyttelse, og det fungerer ikke i restriktive lande som Kina.

Når det er sagt, er det stadig en af ​​mine foretrukne VPN’er i 2023. Og det giver også rigtig god værdi, med meget overkommelige planer, der starter på kun € 2.16 / måned. Du kan vælge mellem en 12-måneders og 24-måneders plan, og hver enkelt er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

�� Samlet rang #5 ud af 98 VPN’er
�� servere 3.200+
�� Antal enheder Ubegrænset
�� Startpris € 2.16 / måned
��fri plan
�� Money-Back-garanti 30 dage

Surfshark Full Review

Surfshark Full Review

Jeg brugte de sidste par uger på at teste Surfshark for at se, om det er så godt som andre top VPN -konkurrenter – og jeg kan med sikkerhed sige, at det er et af de bedste valg derude. Det er sikkert, virkelig godt til streaming og torrenting og en fremragende værdi for både individer og store familier.

Det tillader ubegrænsede forbindelser, hvilket betyder, at du kan installere og oprette forbindelse til VPN på så mange enheder, som du vil – dette er fantastisk, da de fleste VPN’er kun tillader 5-10 forbindelser.

Surfshark har også nogle af de mest overkommelige planer på markedet, og det bakker alle køb med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Spar 82% på Surfshark i dag!
Du kan spare 82%, hvis du handler lige nu.
60 % succes

Surfshark -funktioner

Surfshark -funktioner

Surfshark leveres med følgende branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner:

 • 256-bit AES-kryptering -VPN bruger kryptering af militær kvalitet til at gøre din trafik ulæselig.
 • No-Logs-politik – Surfshark gemmer ikke din IP -adresse eller opbevar logfiler om dine internetaktiviteter, f.eks. Hvilke websteder du får adgang til eller hvilke filer du downloader. Dens politik uden logs har også vedtaget en uafhængig sikkerhedsrevision.
 • Kill switch – Denne funktion deaktiverer internetadgang, hvis VPN -forbindelsen falder for at forhindre datalækager. Kill -kontakten er tilgængelig på iOS, Android, Windows, MacOS og Linux.

Jeg kan godt lide, hvor fleksibel dræbskontakten er – Du kan konfigurere det til kun at udløse, hvis VPN -forbindelsen falder, eller hvis du overhovedet ikke er tilsluttet VPN (som du kan med privat internetadgang). Sidstnævnte ville være nyttigt, hvis du vil være 100% sikker på, at du ikke ved et uheld går online eller torrent uden først at sikre din forbindelse med VPN.

Jeg synes også det er fantastisk, at Surfshark kun har RAM-servere og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Med RAM-kun-servere er alle data skrevet til RAM i stedet for harddisken-så hver server nulstiller aftørrer alle data. Og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse ændrer krypteringsnøglen for hver VPN -forbindelse for at forhindre hackere i at gå på kompromis med tidligere eller fremtidige krypteringstaster.

Jeg er glad for, at Surfshark kommer med DNS -lækagebeskyttelse, Men jeg tror, ​​det er en skam, at det ikke også giver IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse. Jeg kørte lækketest, mens jeg var forbundet til servere i 10+ lande og har aldrig set nogen lækager, men jeg synes stadig, det er ubelejligt, at du har brug for at manuelt deaktivere IPv6 og WebRTC, hvis du vil være fuldstændig beskyttet mod disse typer lækager – top konkurrenter som ExpressVPN , Privat internetadgang, og Nordvpn giver fuld beskyttelse mod alle lækager ved også automatisk at deaktivere IPv6 og WebRTC.

Surfshark -funktioner

Der er 3 protokoller at vælge imellem: Wireguard, IKEV2/IPSEC og OpenVPN. Alle protokoller giver stærk sikkerhed og gode hastigheder, men Wireguard er langt den hurtigste mulighed.

Android iOS Windows makos Linux Routere
Wireguard
OpenVpn
IKEV2/IPSEC

Derudover kommer Surfshark også med følgende funktioner:

Bypasser

Surfshark -funktioner

Bypasser er Surfsharks split-tunneling-funktion, Hvilket giver dig mulighed for at vælge hvilke apps og websteder, der bruger VPN -forbindelsen. Bypasser er kun tilgængelig på Android- og Windows -apps. Under mine test fungerede det godt, da jeg var i stand til at surfe på nettet på browserne, jeg udelukkede fra VPN.

Bypasser ligner private internetadgangs split-tunneling-værktøj -men jeg tror, ​​at private internetadgang implementerer split-tunneling bedre, da det også er tilgængeligt på Linux og MacOS.

CleanWeb

Surfshark -funktioner

CleanWeb er Surfsharks annonceblokker, som blokerer annoncer og annoncesporere og forhindrer dig i at oprette forbindelse til ondsindede websteder. CleanWeb er tilgængelig på iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Android TV og Fire TV -apps.

I mine tests fungerede Cleanweb temmelig godt -Jeg besøgte ad-tunge medieudtag websteder, og det blev af med de fleste annoncer, hvilket fik websiderne til at indlæse hurtigere. Det var dog ikke i stand til altid at slippe af med pop-up-annoncer. På plussiden forhindrede det mig i at oprette forbindelse til skyggefulde HTTP -steder.

Mens CleanWeb er god, kan jeg stadig lide privat internetadgang ‘Pia Mace mere -Det har den samme funktionalitet som CleanWeb, men det kan også blokere irriterende pop-up-annoncer. For ikke at nævne, det er også den bedste VPN -annonceblokker i 2023.

Dynamisk multihop

Surfshark -funktioner

Surfsharks dynamiske multihop -servere Send dine data gennem 2 VPN -servere i stedet for 1 server, Tilføjelse af et ekstra lag kryptering. En af de bedste ting ved dette er, at du manuelt kan vælge eventuelle 2 serverplaceringer til dine dobbelt VPN -forbindelser.

Jeg kan virkelig godt lide, at Surfshark er afhængig af Nexus -teknologi til den dobbelte VPN Forbindelser, der bruger software-defineret netværk (SDN), der forbinder alle dens servere sammen og i det væsentlige dirigerer al din trafik gennem hele netværket af servere i stedet for bare 1 (eller 2 i tilfælde af dynamiske multihop-forbindelser).

Det er simpelt at bruge de dynamiske multihop -servere. For eksempel ønskede jeg at få en amerikansk IP -adresse, så jeg valgte en britisk server som min indgangspunkt og en amerikansk server som et udgangspunkt. Jeg kan godt lide, at Surfshark giver dig mulighed for at skabe så mange dynamiske multihop -par, som du vil og sparer dem alle, hvilket betyder, at næste gang du vil bruge et bestemt indgangs- og udgangspunkt til din forbindelse, alt hvad du skal gøre er at finde det på listen og klik på det.

Dobbelt VPN -forbindelser er normalt meget langsommere end almindelige VPN -forbindelser På grund af dobbelt forbindelse – når det er sagt, oplevede jeg kun en afmatning på 5-7% i gennemsnit, når jeg brugte multihop -serverne, hvilket er fantastisk.

Denne funktion er for det meste beregnet til at blive brugt af mennesker, der er meget sikkerhedsbevidste – Jeg anbefaler ikke at bruge dynamiske multihop -servere, hvis du kun planlægger at surfe på sociale medier, se Amazon Prime, downloade filer eller spil.

IP Rotator

Surfshark -funktioner

IP Rotator er en funktion, der regelmæssigt ændrer din VPN IP -adresse uden at droppe din VPN -forbindelse. IP Rotator er tilgængelig på iOS, Android, Windows og MacOS.

Jeg testede denne funktion, og det fungerer godt – Jeg kørte flere lækketest i løbet af 20 minutter, mens jeg var tilsluttet en VPN -server, og jeg havde altid en ny IP -adresse hvert 4-5 minut. Og min VPN -forbindelse faldt aldrig under mine test.

IP Rotator giver dig mere privatliv Fordi det ofte ændrer dine VPN IP -adresser, hvilket gør det meget vanskeligt for cyberkriminelle og annoncører at spore dine online aktiviteter.

Smart DNS

Surfshark giver adgang til en smart DNS -service. Dette giver dig mulighed for at få adgang til streamingtjenester på platforme, der ikke støtter VPN’er, såsom visse smarte tv -modeller. Mens en smart DNS ikke ændrer din IP -adresse eller krypterer din trafik, giver den typisk hurtigere hastigheder, fordi der ikke er nogen kryptering.

Du skal udføre en manuel opsætning for at bruge SMART DNS, Men Surfshark har nyttige trin-for-trin-guider. Det tog mig kun ca. 5–8 minutter at konfigurere tjenesten på mit smarte tv.

Ifølge Surfshark kan du kun bruge SMART DNS til at få adgang til amerikanske websteder, såsom Hulu og Amazon Prime – ExpressVPNs Smart DNS, kaldet MediaStreamer, arbejder også med amerikanske websteder, men det kan også få adgang til streamingplatforme fra andre lande, såsom BBC iPlayer.

Tilsidesættelsens placering

Surfshark -funktioner

Denne funktion giver dig mulighed for at matche dine GPS -data med placeringen af ​​den VPN -server, du er forbundet til. Grundlæggende vil enhver mobilapp, der er afhængig af GPS -data for at registrere din placering, tro, at du faktisk er placeret i det samme land som VPN -serveren. Den eneste ulempe er den tilsidesættende GPS -placeringsfunktion er kun tilgængelig på Android.

Det er nyttigt til streaming, da det giver dig mulighed for at se videoer på mobile streaming -apps – Med de fleste VPN’er skal du bruge streamingplatformens websted, da mobilappen registrerer din rigtige placering, hvis den bruger din telefons GPS -data.

Min kollega i USA bekræftede, at denne funktion fungerer godt. Han brugte det til at få adgang.

For at bruge denne funktion skal du manuelt aktivere et par Android -indstillinger, Men hele processen er meget ligetil, især da Surfshark giver en guide i appen. Da jeg aktiverede denne funktion, tog det mig kun ca. 2-3 minutter at gøre det.

Dedikerede IP -adresser

Surfshark -funktioner

Surfshark giver dig mulighed for at købe en dedikeret IP -adresse til et lille månedligt gebyr – Denne IP -adresse er kun tilgængelig for dig, så ingen andre VPN -brugere vil være i stand til at bruge den.

VPN tilbyder dedikerede IP -adresser i 4 lande, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland og Holland. Hvis dette ikke er nok for dig, kan du overveje at prøve Nordvpn i stedet, da det har dedikeret IP’er i 10+ lande.

En dedikeret IP er fantastisk, hvis du vil få adgang til websteder, der blokerer delte VPN IP’er, som banksider. Det kan også hjælpe dig med at undgå irriterende gendannelser, når du gennemser.

Indbygget hastighedstest

Surfshark -funktioner

Surfshark giver adgang til en indbygget hastighedstest, Hvilket giver dig mulighed for at teste forskellige serverkategorier (f.eks Anbefalede, P2P, eller Nylig) for at se, hvilke servere der giver de hurtigste hastigheder. Hastighedstesten er meget let at bruge, men den er kun tilgængelig på Windows -appen.

Desværre er Surfsharks hastighedstestresultater ikke 100% nøjagtige – Da jeg kørte en hastighedstest for Anbefalede Servere, appen anbefalede kun 3 servere i nærliggende lande (Ungarn, Moldova og Serbien) i stedet for at anbefale en lokal server i Rumænien. Jeg kørte mine egne hastighedstest ved hjælp af et tredjeparts hastighedstestværktøj, og jeg havde de hurtigste hastigheder, mens jeg var forbundet til Surfsharks rumænske server.

Jeg kan heller ikke lide, hvordan Surfshark ikke rangerer den hurtigste server først, som tvinger dig til at rulle gennem en liste med 70+ serverplaceringer for at finde serveren med de hurtigste hastigheder.

Støtte til TOR -trafik

Surfshark -funktioner

Surfshark understøtter TOR -trafik på alle dens servere, som giver dig mulighed for sikkert at surfe .Løgpladser og den mørke web på Tor -browseren. På denne måde, hvis tor lider af en lækage, vil din rigtige IP -adresse ikke blive udsat for, og kun VPN’s IP -adresse lækkes.

Jeg kan godt lide, at surfshark gør det temmelig let at bruge VPN med Tor -browseren – Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til nogen af ​​Surfsharks servere og derefter åbne Tor -browseren.

Men jeg foretrækker ærligt Nordvpn for at gennemse på tor, Da det lader mig surfe tor -websteder ved hjælp af almindelige browsere som Chrome og Firefox, som er mere praktisk.

Camouflage -tilstand

Surfshark -funktioner

Camouflage -tilstand er Surfsharks tilsløringsfunktion, Hvilket skjuler VPN -trafik og får det til at se ud som regelmæssig internettrafik. Camouflage -tilstand er tilgængelig på alle udbyderens apps og servere og er meget let at bruge – det er automatisk aktiveret, når du bruger OpenVPN -protokollen til at oprette forbindelse til en VPN -server.

Desværre fortalte Surfsharks reps mig, at VPN ikke fungerer i restriktive lande. Dette er en skam, da den primære årsag til, at du vil bruge camouflagetilstand, er at omgå en regerings firewall, der blokerer VPN -forbindelser, såsom Kina.

Camouflage -tilstand er dog god til at forhindre din internetudbyder i at se din VPN -trafik. Jeg må dog advare, at brug af camouflage -tilstand bremser dine VPN -hastigheder på grund af det ekstra lag af kryptering tilføjet for at skjule din VPN -trafik. I mine tests var mine VPN -hastigheder omkring 70% langsommere med camouflage -tilstand aktiveret, hvilket fik websteder til at tage op til 5 sekunder at indlæse og HD -videoer til buffer ofte.

Jeg tror ærligt, at andre topkonkurrenter giver bedre tilsløring – For eksempel understøtter ExpressVPN også tilsløring af alle dens servere, men det understøtter det også på tværs af alle sine protokoller, som er mere praktisk. Plus, det fungerer konsekvent i restriktive lande, og dets tilslørede forbindelser er meget hurtigere.

Noborders

Surfshark -funktioner

Noborders leverer en liste over servere, der er i stand til at omgå netværksbegrænsninger. Du kan manuelt aktivere denne funktion, men den tænder også automatisk, når VPN -appen registrerer, at du bruger et restriktivt netværk. Noborders er tilgængelig på iOS, Android, Windows og MacOS.

Denne funktion ville være nyttig for folk, der bruger college eller arbejdsplads Wi-Fi-netværk, som kan begrænse adgangen til visse websteder. Stadig er det en skam, at det heller ikke fungerer i restriktive lande. Hvis du har brug for hjælp til at få adgang til internettet i et restriktivt land, er du bedre stillet med ExpressVPN eller privat internetadgang – de arbejder konsekvent på restriktive steder som Kina og Rusland.

Surfshark Privacy & Security

Surfshark har en streng politik uden logs. Det indsamler ikke din IP -adresse, og den overvåger ikke, hvilke websteder du får adgang til, eller hvilke filer du downloader. Det beholder kun din e -mail -adresse (til kommunikationsformål) og forbindelsestidsstempler, men de slettes 15 minutter efter, at du afbryder forbindelsen fra VPN -serveren.

Surfshark har også haft sin politik uden logs revideret – Jeg er virkelig glad for at se dette, da det gør det meget let at stole på udbyderen.

Surfshark Privacy & Security

Derudover har VPN også gennemgået 2 andre sikkerhedsrevisioner fra cybersikkerhedsfirmaet Cure53. En af de revisioner testede, hvor sikker Surfsharks browserudvidelser er, mens den anden revision fokuserede på udbyderens serverinfrastruktur. Begge revisioner konkluderede, at Surfsharks browserudvidelser og serverinfrastruktur giver stor sikkerhed.

Surfshark har hovedkontor i Holland, som er en del af 5/9/14 Eyes Alliances, (en gruppe lande, der deler overvågningsdata med hinanden). Men selvom myndighederne beder udbyderen om brugerlogfiler, kan Surfshark ikke overlevere noget, fordi det ikke holder nogen.

Surfshark Speed ​​& Performance

Jeg kørte hastighedstest ved at oprette forbindelse til en VPN -server i alle 100+ lande, hvor SurfShark har en server, Og jeg oplevede gennemsnitligt 71% afmatning. Men jeg er baseret i Rumænien, som har nogle af de hurtigste internethastigheder i verden, så afmatningen var ikke så dårlig, som det ser ud. Når det er sagt, oplevede jeg meget mærkbare afmatning på meget fjerntliggende servere i Japan, New Zealand og Sydkorea.

Først kørte jeg en hastighedstest uden at være tilsluttet VPN for at få en basislinje til mine hastigheder:

Surfshark Speed ​​& Performance

Dernæst brugte jeg Surfsharks Quick-Connect-funktion (kaldet Hurtigste server), som automatisk forbandt mig til en VPN -server i Rumænien. Mine hastigheder faldt med ca. 54%, hvilket er en stor dråbe, men mine online hastigheder blev næppe påvirket – websteder indlæst øjeblikkeligt, og HD -videoer og 4K -videoer indlæst øjeblikkeligt og buffer ikke.

Surfshark Speed ​​& Performance

Dernæst tilsluttede jeg mig manuelt til en server i USA, og mine hastigheder faldt med omkring 60% – Alligevel opretholdt jeg stadig hurtige hastigheder, da websteder fortsatte med at indlæse øjeblikkeligt, HD -videoer indlæst øjeblikkeligt og ikke buffer, og 4K -videoer tog kun 1-2 sekunder at indlæse, og der var kun mindre buffering i starten af ​​videoerne. Plus, det tog mig kun 6–7 minutter at downloade en 9 GB -fil.

Surfshark Speed ​​& Performance

Endelig testede jeg en meget fjern server i Japan, og jeg oplevede en enorm 99% afmatning! Mine hastigheder blev hårdt påvirket – det tog websteder 6-7 sekunder at indlæse, HD -videoer på Amazon Prime indlæst på 3-4 sekunder, og der var mærkbar buffering i starten, og 4K -videoer tog op til 10 sekunder at indlæse, og der var meget Mærkbar buffering og kvalitet falder, mens du springer gennem dem.

Surfshark Speed ​​& Performance

Generelt opretholdt Surfshark meget hurtige hastigheder på lokale, nærliggende og fjerne servere, Men dens hastigheder bremses betydeligt på meget fjerntliggende servere. Der er ærligt topkonkurrenter med meget bedre hastigheder derude-for eksempel opretholder ExpressVPN (som er den hurtigste VPN i 2023) lynhurtige hastigheder til browsing, streaming og torrenting på tværs af alle sine serverplaceringer.

Surfshark -servere & IP -adresser

Surfshark leveres med 3.200+ servere i 100+ lande, som er på niveau med top konkurrenter som ExpressVPN (servere i 90+ ​​lande). Når det er sagt, hvis du leder efter en VPN med lignende dækning, men flere servere, anbefaler jeg Cyberghost VPN, der har 9.400+ servere i 90+ ​​lande.

Mange af Surfsharks servere er fysiske servere, hvilket betyder, at de faktisk er placeret i det land, du opretter forbindelse til. Udbyderen har også virtuelle placeringer, der giver dig en IP -adresse fra det land, du opretter forbindelse til, men den faktiske server er placeret i et andet land. Jeg kan godt lide, hvordan Surfshark er gennemsigtig med at bruge virtuelle placeringer, da det helt klart markerer dem med en V inde i appen. Jeg ville ønske, at det også ville afsløre, hvor serverne faktisk er placeret (som ExpressVPN gør).

Jeg kan også godt lide, hvordan du kan aktivere hastighedsmetrik i Surfsharks apps, Nemlig serverping (hvor lang tid det tager for din enhed at kommunikere med VPN -serveren) og serverbelastningen, der viser, hvor mange aktive brugere der er tilsluttet en VPN -server. Disse målinger hjælper dig med at finde de hurtigste servere. Desværre er det meget let at gå glip af knappen, der tænder for hastighedsmetrics, så jeg ønsker, at Surfshark ville vise hastighedsmetrics som standard, som privat internetadgang og proton VPN.

Udbyderens servernetværk drives af sin proprietære nexus -teknologi, der forbinder alle dens servere sammen – på den måde dirigeres brugertrafik gennem et helt netværk af servere i stedet for kun en server inden for netværket. Dette giver SurfShark mulighed for at optimere sin trafik for at give hurtigere, mere stabile forbindelser og også give bedre privatliv ved regelmæssigt at ændre brugernes IP -adresser uden at afbryde dem fra serveren.

Surfshark har også dynamiske multihop -servere i Nordamerika, Europa, Australien og Asien, som sender dine data gennem 2 VPN -servere i stedet for 1 server for at give bedre sikkerhed. Og du kan også oprette din egen dobbelt VPN -forbindelse ved at vælge den ønskede indgangs- og exit -servere.

Surfshark har også dedikerede IP -adresser til en lille ekstra omkostning, som kun er tildelt dig. Dedikerede IP’er er nyttige til at undgå RecaptChas og adgang til banksider (mange banksteder blokerer delte VPN IP -adresser). Udbyderen har dedikerede IP -adresser i flere lande, herunder USA, Storbritannien og Holland.

Surfshark streaming support

Surfshark streaming support

Surfshark arbejder med 50+ streamingtjenester, inklusive Netflix, Amazon Prime, Max og BBC iPlayer. Det fungerer dog ikke med Disney+ – i modsætning til ExpressVPN og privat internetadgang.

Jeg synes det er fantastisk, at SurfShark får adgang til 15+ Netflix -biblioteker. Jeg bad mine kolleger i Storbritannien og os om at teste det, og de bekræftede, at de kunne få adgang til deres lokale biblioteker, mens de var forbundet med Surfshark. Udbyderen arbejder også med andre populære biblioteker, som Netflix Japan og Netflix Brasilien.

Surfshark streaming support

Jeg kan også godt lide, hvordan VPN giver adgang til en smart DNS. Dette er praktisk, da det giver dig adgang til dine yndlings streaming -websteder på enheder, der ikke fungerer med VPN -apps.

Samlet set er Surfshark godt til streaming – Det har en smart DNS og får adgang til 50+ streamingtjenester, inklusive top streaming -websteder som Netflix og Amazon Prime. Den eneste ulempe er, at det ikke fungerer med Disney+.

Surfshark torrenting support

Surfshark torrenting support

Surfshark har også god torrenting support. Det tillader P2P -downloads på alle dens servere, der er placeret i 100+ lande. Dette er virkelig godt, især da nogle konkurrenter begrænser dig til P2P -servere i kun få lande (Proton VPN har kun P2P -servere i 15+ lande, for eksempel).

Det fungerer også med top p2p -apps som uTorrent og Vuze. I mine test havde jeg ingen problemer med at få adgang til nogen af ​​de populære torrent -websteder, og jeg var i stand til at downloade et par P2P -filer.

QBitTorrent
Vuze
Oversvømmelse
uTorrent
BitTorrent
Smitte

Når det er sagt, mangler det ekstra torrentingfunktioner Den øverste P2P VPN’er som privat internetadgang inkluderer, såsom portforsendelse (giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere kammerater til hurtigere downloads) og SOCKS5 proxy support, som ændrer din IP -adresse, men ikke bruger kryptering til at give meget hurtigere hastigheder.

Surfshark er også fantastisk til at sikre din P2P -trafik Da det kommer med en dræbskontakt, en revideret politik uden loger, og CleanWeb, der beskytter dig mod skyggefulde torrenting-steder og annoncer mod indlæsning på torrenting-websteder. Jeg kørte også lækketest før torrenting med VPN og oplevede ikke nogen lækager.

Generelt er Surfshark et solidt valg til torrenting – Det understøtter P2P -trafik på alle dens servere, arbejder med populære torrent -klienter og giver stor sikkerhed til torrenting.

Surfshark Gaming Support

Surfshark Gaming Support

Surfshark er et solidt valg til spil. Jeg satte det på prøve med et par runder af Dota 2, Og jeg var generelt tilfreds med dens præstation.

På lokale servere opretholdt Surfshark en stabil ping, Jeg havde temmelig hurtige hastigheder, og der var minimal forsinkelse, som jeg næppe endda bemærkede. Plus, jeg var kun nødt til at vente i ca. 2-3 minutter for at downloade en 1 GB spilopdatering på 1 GB.

På mere fjerne servere bemærkede jeg dog en lille stigning i ping. En anden 1 GB -opdatering tog lidt længere tid at downloade, ca. 6-7 minutter, og der var en vis mærkbar forsinkelse under gameplay. Den gode nyhed er forsinkelsen var mindre og påvirkede ikke mit spil så meget.

SurfSharkalso beskytter mod distribuerede angrebsangreb (DDoS) angreb (DDoS), som kan tvinge dig offline. Og VPN-udbyderen har anti-DDOS-beskyttelse på alle dens servere, så selvom nogen prøver at angribe VPN-serverens IP-adresse, som du er forbundet med, vil de ikke være i stand til.

Og udbyderen understøtter også manuelle routeropsætninger, Så du kan konfigurere det på din router til spil med det på enheder, der ikke fungerer med VPN -apps, som spilkonsoller. Når det er sagt, hvis du hovedsageligt er interesseret i at bruge en VPN på din router til spil, ville jeg gå med ExpressVPN, da det har en dedikeret router -app, der virkelig er enkel at installere og bruge.

Generelt giver Surfshark en god spiloplevelse. Det giver glatte forbindelser på nærliggende servere, forhindrer DDoS -angreb og har routerstøtte.

Surfshark -regeringen omgås

Surfshark er ikke den bedste mulighed for at omgå regerings firewalls I restriktive lande som Kina, Iran, Rusland, Saudi -Arabien og Indonesien – bekræftede udbyderens støtte reps, at VPN ikke fungerer på disse steder.

Hvis du er i et restriktivt land, skal du tjekke ExpressVPN eller privat internetadgang – De arbejder konsekvent i restriktive regioner uden problemer.

Surfshark -regeringen omgås

Surfshark planer og priser

Surfshark planer og priser

Surfshark har 3-lags baserede abonnementer og betalte månedlige og årlige planer. Det tillader ubegrænsede forbindelser (ligesom privat internetadgang og tunnelbear), hvilket er fantastisk – branchens gennemsnit er normalt 5-10 samtidige forbindelser.

VPN’s abonnementer kaldes surfshark Forret, Surfshark En, og Surfshark En+. Surfshark Forret starter ved € 2.16 / måned og inkluderer alle VPN -funktioner, så det er den, jeg anbefaler. Surfshark En Tilføjer en privat søgemaskine, en antivirus, overvågning af dataovertrædelse og alternativ ID (som opretter online aliaser og sikre e -mail -adresser til dig) for € 3.02 / måned.

Surfshark En+ Inkluderer alle de tidligere funktioner, Men du får også adgang til SurfSharks datarefjerningstjeneste for € 5.62 / måned. Med dette fjerner Surfshark alle dine data fra firmatatabaser og folk -søgesider. Imidlertid er denne service kun tilgængelig for brugere i USA, Canada, UK og EU.

Surfshark accepterer kredit-/betalingskort, PayPal, Google Pay, Amazon Pay og forskellige cryptocurrencies. Alle køb understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Surfshark har apps til iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Android TV og Fire TV. Det leveres også med browserudvidelser til Chrome, Firefox og Edge. Udbyderen understøtter også manuelle routeropsætninger, så du kan bruge VPN på enheder, der ikke nævner det, som spilkonsoller – men hvis du er interesseret i at gøre det, anbefaler jeg at vælge ExpressVPN i stedet, fordi det har en router -app Det er let at installere og bruge.

Det er let at downloade og installere udbyderens apps – Det tog mig kun ca. 1-2 minutter at installere iOS- og Android -apps og kun 2 minutter at installere MacOS og Windows -apps.

Sådan installeres SurfShark (kun 3 enkle trin):

 • Trin 1: Abonner på Surfshark. Vælg den plan, der er bedst for dig, og opret en konto.
 • Trin 2: Download og installer apps. Følg blot instruktionerne på skærmen i installationsguiden.
 • Trin 3: Start VPN -appen. Find den server, du vil oprette forbindelse til, og klik på den. Det er det! Du kan nu sikkert surfe på nettet.

Android

Surfshark Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Jeg kan godt lide Surfsharks Android -app, da det er let at bruge. Det leveres med en hurtig-forbindelsesfunktion, grænsefladen er enkel at navigere, og alle indstillinger og funktioner leveres med nyttige forklaringer.

Android-appen er også funktionsrige – Kun hastighedstesten mangler, men det er ikke en enorm ulempe, da det ikke er meget nyttigt. Android -appen giver også eksklusiv adgang til funktionen tilsidesættende GPS -placering, der matcher din GPS -placering til VPN -serverens placering.

iOS

Surfshark Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Surfsharks iOS-app er lige så brugervenlig som sin Android-app. Jeg er fan af, hvordan det forbinder dig med servere med 1 klik, der er en søgefunktion til hurtigt at finde de servere, du ønsker, og det er enkelt at aktivere og ændre alle indstillinger og funktioner.

IOS -appen mangler hastighedstesten, tilsidesættelses -GPS -placeringsfunktionen og bypasser, Men de fleste VPN’er leverer ikke split-tunneling på iOS-TunnelBear er en af ​​de eneste udbydere, der inkluderer denne funktion på sin iOS-app.

Windows/Mac (desktop)

Surfshark Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Surfsharks desktop -apps er enkle at navigere, da grænsefladen er intuitiv. Det er også enkelt at manuelt finde og oprette forbindelse til en VPN -server – det tog mig kun 4-5 sekunder at gøre det. Du kan også hurtigt kontrollere status for din VPN -forbindelse, som at bekræfte, om din placering er skjult og din VPN IP -adresse.

Både Windows og MacOS -apps giver adgang til lignende funktioner, Men MACOS-appen mangler bypasser og den indbyggede hastighedstest. Manglen på den indbyggede hastighedstest er imidlertid ikke en enorm ulempe, da det ikke er særlig nøjagtig.

Browser Extension (Chrome, Edge, Firefox)

Browser Extension (Chrome, Edge, Firefox)

Surfsharks browserudvidelser er meget sikre, Da de inkluderer en annonceblokker og cookie-pop-up-blokering, samt en advarsel om dataovertrædelse, der fortæller dig, om et websted har oplevet et dataovertrædelse i fortiden, og et malware-alarmværktøj, der advarer dig, før du besøger skyggefulde websteder. Du får også WebRTC -lækagebeskyttelse, som ikke er tilgængelig i Surfshark -appen.

Annonceblokkeren og pop-up-blokkering fungerer temmelig godt -Selvom jeg så nogle pop-ups her og der, så jeg generelt næppe nogensinde nogen annoncer, inklusive på ad-tunge websteder.

Du får adgang til alle udbyderens servere, Hvilket er ret imponerende. Privat internetadgangs browserudvidelse, for eksempel, giver dig kun mulighed for at bruge servere i 20+ lande.

Jeg synes, det er fantastisk, at browserudvidelserne inkluderer split-tunneling (bypass-liste), Hvilket giver dig mulighed for at ekskludere websteder fra VPN-tunnelen og vælge hvilke IP-adresser,.

Samlet set er Surfsharks browserudvidelser sikre og brugervenlige. De lader dig split-tunnelwebsteder, beskytte dig mod annoncer og ondsindede websteder og inkluderer alle servere, som Surfshark tilbyder.

Router support

Surfshark fungerer på routere, men du bliver nødt til manuelt at indstille det. Den gode nyhed er Surfshark kan indstilles på mange populære routere, herunder ASUSWRT og DD-WRT.

Surfshark går den ekstra kilometer for at gøre installationsprocessen brugervenlig Ved at tilbyde detaljerede, trin-for-trin-guider om, hvordan man får VPN til at fungere på alle understøttede routere. Dette er en lettelse, da processen kan blive lidt teknisk, og det er anderledes for hver router. Da jeg prøvede at konfigurere Surfshark på min router, tog det kun cirka 15 minutter. Når det er sagt, foretrækker jeg stadig ExpressVPN, fordi det har en dedikeret router -app, der er lettere at installere og bruge.

Alt i betragtning er Surfshark en god mulighed Hvis du er på markedet efter en router-kompatibel VPN. Det understøtter en række routere og har let at følge opsætningsvejledninger på sin hjemmeside.

Surfsharks apps: er Surfshark let at bruge?

Surfshark har apps til iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Android TV og Fire TV. Det leveres også med browserudvidelser til Chrome, Firefox og Edge. Udbyderen understøtter også manuelle routeropsætninger, så du kan bruge VPN på enheder, der ikke nævner det, som spilkonsoller – men hvis du er interesseret i at gøre det, anbefaler jeg at vælge ExpressVPN i stedet, fordi det har en router -app Det er let at installere og bruge.

Det er let at downloade og installere udbyderens apps – Det tog mig kun ca. 1-2 minutter at installere iOS- og Android -apps og kun 2 minutter at installere MacOS og Windows -apps.

Android iOS Windows makos Linux
Grafisk brugergrænseflade (GUI)
Kill switch
Bypasser (split-tunneling)
CleanWeb
Dynamisk multihop
IP Rotator
Tilsidesættelsens placering
Hastighedstest

Surfshark kundesupport

Surfshark kundesupport

Surfshark tilbyder 24/7 live chat support, e -mail -support og et fantastisk supportbibliotek. Selvom det ikke har telefonsupport, ser jeg ikke dette som en enorm ulempe – Surfshark har mere end nok supportkanaler og telefonstøtte er ikke så almindelig blandt VPN -udbydere.

Sørg for, at du bruger en udbyder med et omfattende supportbibliotek. Tutorials med visuals, ofte stillede spørgsmål og trin-for-trin-guider er uvurderlige. Hvis du finder de fleste svar på biblioteket, sparer du tid ved ikke at skulle nå ud til kundeservice.

Surfshark tilbyder 24/7 live chat support, Ligesom ExpressVpn. Jeg satte den på prøve flere gange og var forbundet til en live chatrepræsentant på mindre end 10 sekunder ved hver lejlighed. Alle reps, jeg talte med, var supervenlige og meget hjælpsomme.

Surfshark kundesupport

Jeg testede også udbyderens e -mail -support ved at sende e -mail -beskeder på tilfældige tidspunkter af dagen. Jeg modtog normalt et svar på mindre end en dag, og svarene var altid nyttige.

Er surfshark værd pengene i 2023?

Surfshark har stærk sikkerhed, hurtige hastigheder på tværs af de fleste servere og understøtter ubegrænsede forbindelser, Hvilket gør det godt for store husstande. Dens apps er også begyndervenlige og tilgængelige for de fleste platforme.

Derudover kan Surfshark få adgang til populære streamingsteder, såsom Netflix, Max, BBC iPlayer og Amazon Prime. Det tillader også P2P -trafik på alle 3.200+ af dens servere, der er placeret i 100+ lande.

Oven på vigtige sikkerhedsfunktioner leveres udbyderen også med ekstramateriale. Det har bypasser (dets split-tunneling-værktøj), CleanWeb, som er en VPN-annonceblokker og IP Rotator, der ændrer dine VPN IP-adresser uden at droppe din forbindelse. Det har også multihop-servere, der sender dine data gennem 2 VPN-servere og en indbygget hastighedstest.

Men Surfshark er ikke perfekt. Til at begynde med fungerer det ikke med Disney+, dens hastigheder er langsomme på meget fjerne servere, CleanWeb blokerer ikke pop-up-annoncer, og den indbyggede hastighedstest er unøjagtig. Det mangler også WebRTC og IPv6 lækagebeskyttelse, og det fungerer ikke i restriktive regioner.

Surfshark tilbyder flere priser planer, herunder en meget billig langsigtet plan, Og det bakker hvert køb med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Ofte stillede spørgsmål

Er Surfshark sikkert?

Ja, da Surfshark kommer med vigtige VPN -sikkerhedsfunktioner, inklusive 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt og en politik uden logs, der er blevet revideret. Det har også avancerede sikkerhedsfunktioner som RAM-kun servere (hver server nulstiller aftørrer alle data) og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse (som ændrer krypteringsnøglen for hver VPN-session, så hackere ikke kan gå på kompromis med det). Plus, det har ekstra sikkerhedsfunktioner, inklusive CleanWeb, der beskytter dig mod ondsindede websteder og multihop -servere, som tilføjer et ekstra lag kryptering til dine forbindelser.

Er Surfshark gratis?

Nej, Surfshark har ikke en gratis plan, Men dets betalte planer er temmelig overkommelige og leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fungerer Surfshark med Netflix?

Ja, Surfshark arbejder med Netflix. Det fungerer med flere Netflix -biblioteker, herunder i USA, Storbritannien, Japan og Australien. Surfshark opretholder også meget hurtige hastigheder til streaming, så du kan få en glat streamingoplevelse.

Surfshark er også god til streaming af andre populære streamingtjenester. Disse inkluderer Amazon Prime, BBC iPlayer og HBO Max – men desværre fungerer det ikke med Disney+.

Er surfshark godt til torrenting?

Ja, Surfshark har god P2P -support, Da det tillader torrenting på tværs af alle sine servere og arbejder med populære torrent -klienter, såsom Qbitorrent og Vuze. Det har også en dræbskontakt, der beskytter dig mod datalækager, mens du er torrenting, og en revideret politik uden loger for at sikre, at den ikke indsamler din P2P-trafik.

Fungerer Surfshark i Kina?

Ingen – Flere surfshark -reps bekræftede, at tjenesten ikke fungerer i det land. Så jeg anbefaler at bruge ExpressVPN i stedet, da det konsekvent fungerer i restriktive lande som Kina uden problemer og også giver fremragende sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Hvor hurtigt er surfshark?

Surfshark er en ret hurtig VPN. Det opretholder anstændige hastigheder på lokale og nærliggende servere, og det har endda gode hastigheder på fjerne servere. Men hvis du opretter forbindelse til servere, der er temmelig langt væk fra din placering, kan du opleve nogle afmatninger.

Når det er sagt, er der meget hurtigere VPN’er på markedet. Den hurtigste, jeg nogensinde har testet, er ExpressVPN-det har superhurtige hastigheder til alle online aktiviteter på tværs af alle dens servere.

Hvordan kan jeg tænde for Surfsharks camouflage -tilstand?

Du skal ændre din protokol til OpenVPN. Når du har gjort det, vil surfshark tilsløre al din trafik, uanset hvilken server du opretter forbindelse til.

Camouflage -tilstand er fantastisk til at skjule din VPN -trafik og omgås nogle netværksbegrænsninger, men det fungerer ikke i lande som Kina, der forbyder eller begrænser VPN -brug. Hvis du har brug for tilsløring for at få adgang til det åbne internet på sådanne steder, anbefaler jeg ExpressVPN, da det er fantastisk til at omgå regerings firewalls.

Har Surfshark en Linux -app?

Ja, Surfshark har en Linux -app med en GUI. Appen er meget let at navigere, giver dig mulighed for at markere servere som Favoritter For 1-klik-forbindelser og har endda en søgefunktion, så du nemt kan finde den server, du leder efter. Det leveres også med CleanWeb, som er Surfsharks annonce, tracker og malware -blokkering.

Surfsharks Linux -app mangler nogle funktioner, inklusive IP Rotator, som er tilgængelig på alle andre Surfshark-apps, den indbyggede hastighedstest og split-tunneling (som de fleste VPN’er ikke har på deres Linux-app alligevel). Men alt i alt er det en anstændig app til Linux.

Surfshark Gennemgang 2023

Surfshark Review (september 2023): Kraftig VPN til en god pris

Vi har testet Surfsharks VPN -servere fra hele verden.

Det leverer på mange fronter som hastighed og kryptering, mens det også giver en række yderligere funktioner, der hjælper dig med at øge dit privatliv online. Fortsæt med at læse for den fulde gennemgang.

Surfshark er konsekvent rangeret som en af ​​de øverste VPN’er på markedet, herunder at være den første service, der modtager AV-tests godkendelsesstempel. Det er også den eneste udbyder, der får sin første Uafhængig revision Det helt år, det blev frigivet. Som VPN’er går, er Surfshark et fremragende valg rundt omkring og er En af vores favoritter her på VPNOverView.

Hvis du vil vide det Hvor godt denne VPN faktisk fungerer, Fortsæt med at læse vores fulde Surfshark Review.

Surfshark: En kort gennemgang

Hvad vi kunne lide

 • Ubegrænsede forbindelser
 • Fjern blokering af streamingtjenester som Netflix med lethed
 • Højhastighedsydelse
 • Sikre protokoller og no-log-politik
 • Nem installation og brug
 • Overkommelige abonnementer
 • Torrenting fungerer
 • Nyttige ekstra funktioner, som Adblocker, Stealth VPN og Split Tunneling

Hvad vi ikke kunne lide

 • Linux -klient ikke så stor

Efter test af Surfshark konkluderede vi, at dets omdømme som en af ​​de bedste VPN’er er velfortjent. Først, VPN retter fremragende hastigheder, Selv bedre end Nordvpn, den samlede bedste VPN til downloadhastigheder. Dens uploadhastigheder og latenstid er lige så top, hvilket gør Surfshark Et godt valg til streaming og spil af høj kvalitet.

Med hensyn til servernetværk holder Surfshark sin egen. Det har et serverfodaftryk i 100 lande, langt mere de mange af de bedste VPN’er. Og dens servere er også pålidelige. Vi var i stand til fjerne blokering af alle streamingtjenester Vi testede, fra Netflix til Disney Plus. Så du kan Nyd dine yndlingssport, viser sig, og film med et surfshark -abonnement.

Surfsharks sikkerhedsfunktioner er imponerende. Det tilbyder OpenVpn, IKEV2/IPSEC, og Wireguard -protokoller, som giver dig en god blanding af sikkerhed og hastighed. Der er En automatisk dræbskontakt For at sikre, at din trafik altid er skjult. Surfshark overholder En streng politik uden logs, som uafhængige tredjeparter har verificeret. Nyttige ekstra funktioner såsom CleanWeb (AdBlocker), Noborders Mode, Camouflage Mode (Stealth VPN) og ByPasser (Split Tunneling) giver dig ekstra lag af privatlivets fred og beskyttelse.

Hvis du er budgetbevidst, Surfshark tilbyder overkommelig prisfastsættelse, I betragtning af indsamlingen af ​​funktioner kan det prale. Plus, det har ubegrænset samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du kan bruge det på så mange enheder, som du vil.

Generelt har Surfshark VPN mange store kvaliteter og udført usædvanligt under vores omfattende test. Derfor gav vi det en Samlet score på 9/10.

Har brug for lidt mere kontekst? Nedenfor har vi stukket, anbragt og lagt alt, hvad Surfshark har at tilbyde i vores fulde surfshark -gennemgang.

Specifikationer Surfshark

�� Pris Fra $ 2.30 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android, Linux
�� Forbindelser Ubegrænset
�� Betalingsmetoder PayPal, andet, kreditkort, cryptocurrency
�� Protokoller OpenVPN, IKEV2, Wireguard
�� Torrent -muligheder Torrenting tilladt
�� Money-Back-garanti 30 dage
�� Logfiler Ingen logfiler
�� Arbejder med

Hastighed – hvor hurtigt er surfshark?

Resultatskala 9.5/10

Vores Surfshark VPN -forbindelseshastighedstest viser nogle smukke fænomenale resultater. Vi stod ikke over for nogen afbrydelser eller afmatninger under daglig brug og kunne gennemse internettet, streame HD -videoer og downloade store filer uden hikke. Faktisk er Surfshark hurtigere end mange andre VPN’er, vi har testet. Derfor Det får en 9.5/10 for hastighed.

Her er en kort oversigt over, hvad vi har fundet:

 • Surfshark VPN retter fantastiske hastigheder ud over hele linjen.
 • Vores hurtigste forbindelse så os beholde ca. 95% af vores sædvanlige downloadhastighed.
 • Vi oplevede Ingen større udsving Under daglig brug.
 • Også selvom Faraway -servere producerer stærke hastigheder, Selvom pinger kan lide.

Resultater for hastighedstest for Surfshark

Vi kørte flere hastighedstest på Surfshark fra vores base i Holland. Målet var at prøve forskellige Surfshark -servere og evaluere Påvirkning på download og uploadhastigheder.

Først kontrollerede vi Surfsharks latenstid, upload og download hastigheder uden VPN -forbindelse For at måle hastighedsafgivne. Dernæst testede vi Surfshark’s hastigheder i mindst et land på hvert kontinent. Dette gav os En fugleperspektiv af hvordan Surfshark optrådte. Vi har opsummeret resultaterne i nedenstående tabel.

Bemærk:

Dine faktiske hastigheder kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder dine starthastigheder, internetforbindelse og placering. Så se disse værdier som en indikator for potentielle hastigheder.

Server Download (Mbps) Upload (Mbps) Ping (MS)
Ingen VPN 203.13 247.24 3
Hurtigste server (Amsterdam) 192.59 230.07 6
Holland 193.15 230.46 5
UK (London) 192.77 223.34 61
Tyskland (Frankfurt am Main) 193.75 229.47 18
Spanien (Barcelona) 194.25 227.27 46
Mexico (Mexico City) 75.5 28.94 349
United States East (New York) 167.99 219.05 182
United States West (Los Angeles) 132.28 63.82 310
Canada (Montreal) 164.06 24.83 217
Brasilien (São Paulo) 127.95 225.71 405
Sydafrika (Johannesburg) 133.01 209.12 469
Japan (Tokyo) 121.94 147.88 490
Australien (Sydney) 119.14 33.2 300
Argentina (Buenos Aires) 63.45 31.58 347
Portugal (Lissabon) 186.56 223.01 53

Da vi tilsluttede os til servere i Europa, tæt på vores testplacering, oplevede vi ikke en betydelig indflydelse på vores upload- og downloadhastigheder. Vi var i stand til at opretholde mindst 94% af vores oprindelige hastigheder på de europæiske baserede servere, vi testede. Vores forsinkelse på disse servere steg, men ikke meget.

Pund til pund, surfsharks upload og downloadhastigheder er Nogle af de bedste og hurtigste hastighedstestresultater af nogen af ​​de VPN’er, vi har testet, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste VPN’er. Her er en Hurtig sammenligning Mod vores seneste resultater af downloadhastighedstestresultaterne fra andre top-shane-VPN’er:

 • Surfshark’s Hurtigste server vedligeholdt 94.81% af vores oprindelige hastighed.
 • Expressvpn’s Den hurtigste server gav os 58.94% Af downloadhastigheden startede vi med.
 • Med Cyberghost, Vi så downloadhastigheder toppe rundt omkring 93.20% af vores starthastighed.
 • Nordvpn, vores alt sammen bedste VPN, der blev afholdt 93.30% af vores starthastighed.

Den server, som Surfshark VPN valgte for os, var faktisk ikke den hurtigste, men der var meget lille forskel mellem det og den hurtigste server, vi befandt os i.

For fjerne servere i lande som Brasilien, Australien og Sydafrika faldt vores hastigheder lidt, og vores ping steg. Igen sammenlignet med andre VPN’er, som vi har testet, Surfsharks latenstid er bedre end de fleste.

Det er bemærkelsesværdigt Surfsharks hastigheder er ikke en flash i gryden. Vi har testet VPN’er i mange år, og Surshark har altid været en topudøver.

Hastighed under daglig brug

Baseret på vores testresultater i denne surfshark -gennemgang, især de hastigheder, vi fik på U.S. server, vi forventede vores Hverdagens forbindelseshastigheder at være stor. VPN skuffede ikke: det løb problemfrit under daglig brug. Vi testede Surfshark VPN, mens vi surfede, så nogle af de bedste shows på Netflix, downloadede torrents og spiller online spil, og det leverede en hurtig, stabil forbindelse hver gang.

VPN’er kan bremse din forbindelse; Det er et naturligt resultat af at bruge en sådan service. Men mens vi gennemsøgte, bemærkede vi ikke Surfsharks effekt på vores internethastigheder overhovedet. Indlæser websteder, E -mail, downloader vedhæftede filer, og Gennemse sociale medier gik meget glat. Vi havde ingen problemer med at se videoer på YouTube og streaming indhold, heller.

Netflix syntes endda at buffer hurtigere, end vi har set med andre VPN -udbydere. Vi kan med sikkerhed sige det Surfshark VPN er et ideelt valg til streaming (især Netflix).

Torrenting var ikke et problem med Surfshark VPN. Det lykkedes os at Download relativt store filer på kort tid. Hvad mere er, Surfshark registreres automatisk at vi brugte et torrenting -program og skiftede fra en almindelig VPN -server til en Specialiseret P2P -server For at lette download. Dette var en dejlig touch, og det øgede faktisk vores downloadhastighed.

På toppen af ​​dette, vi oplevede ikke nogen forsinkelse under spil. Vi tilsluttede os både lokale og amerikanske servere uden mærkbare forsinkelser. Vi testede grafikintensive, førstepersons skydespil som Battlefield 2042 for at se, hvordan Surfshark VPN ville holde op. Der var et let forsinkelsesfald, men det var marginalt. Gameplayet blev slet ikke påvirket.

Sikkerhed – Hvor sikker er Surfshark?

Resultatskala 9/10

Efter at have analyseret Surfsharks sikkerhedsfunktioner, er vi overbeviste om, at VPN -udbyderen kan tilbyde dig en høj grad af beskyttelse. Fra at maskere din sande IP og kryptere din trafik, til ikke at logge personlige data, passerer Surfshark hver test med flyvende farver. Derfor Vi giver det en 9/10 for sikkerhed.

Her er et par vigtige takeaways med hensyn til sikkerhed:

 • Surfshark VPN understøtter OpenVpn, IKEV2/IPSEC, og den super-sure Wireguard.
 • Denne udbyder Opbevarer ikke skadelige logfiler – Som for nylig garanteret af en Deloitte -revision.
 • Denne VPN leveres med en Automatisk dræbskontakt.
 • Surfshark tilbyder kraftfulde sikkerhedsfunktioner, der Bloker annoncer, hvidliste -websteder og tilbyder øgede sikkerhedsniveauer.
 • Surfshark har en Noborders tilstand For områder med streng censur, GPS-spoofing muligheder og en Camouflage -tilstand Det forhindrer din internetudbyder i at se, at du bruger en VPN.
 • For at oprette en konto leverer du blot din E -mail -adresse og betalingsinfo.

Protokoller

Surfshark tilbyder AES-256-GCM-kryptering (som er hurtigere end almindelig AES-256-kryptering) og bruger nogle af de sikreste VPN-protokoller, der i øjeblikket er tilgængelige for VPN-udbydere: Wireguard og OpenVPN -protokollen. Der er helt klart ikke noget kompromis, når det kommer til brugernes sikkerhed.

 • OpenVpn er en open source tunneling-protokol. Fordi denne protokol er open source, fortsætter et stort samfund af sikkerhedsfokuserede udviklere med at teste, opdatere og forbedre protokollens standarder. Surfshark tilbyder muligheder for UDP eller TCP På alle større operativsystemer.
 • Wireguard er en nyere protokol, der er tilgængelig for alle Android, Windows, iOS, MacOS og Linux -brugere. Den bruger Chacha20 -kryptering algoritme og er utroligt hurtig. Wireguard har under 4.000 kodelinjer (mens OpenVPN har 400.000+), der reducerer belastningstider og sårbarheder hackere kan udnytte.

Derudover tilbyder Surfshark IKEV2/IPSEC Protokol til mobilbrugere.

Selvom Surfshark ikke længere tilbyder Shadowsocks, Den krypterede proxy, der specifikt var designet til at omgå censur i Kina, tilbyder den sin Noborders tilstand. Denne funktion hjælper brugere bypass censur i restriktive regioner. Under vores Surfshark -tests var vi imponeret over denne funktions ydelse, fordi det registrerer begrænsninger på dit netværk og anbefaler de mest optimerede servere. Dette betyder, at du er bedre beskyttet uden at ofre ydeevne.

Adgang i Kina er imidlertid inkonsekvent. Vores test viste, at det var muligt at gå online i Kina, mens du var forbundet til Surfshark, men du bliver muligvis nødt til at prøve mange forskellige servere. Selv da kan din placering og udbyder muligvis afgøre, om Surfshark faktisk fungerer eller ej.

Endelig tilbyder Surfshark Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, Uanset hvilken protokol du vælger. Fremad hemmeligholdelse ændrer konstant krypteringstaster, Så hvis der nogensinde er et overtrædelse, bliver de stjålne nøgler ubrugelige, når du slukker for din VPN.

Logning og privatliv

Surfshark VPN har en No-Logs-politik og gør alt for at registrere så lidt personlige oplysninger som muligt for sin VPN at arbejde. Som de fleste andre udbydere har Surfshark brug for din email adresse At oprette en konto såvel som din Betalingsoplysninger.

Desuden kræver Surfshark – som de fleste VPN -tjenester – visse andre oplysninger for at overvåge deres service og forhindre misbrug. For eksempel bruger de Anonymiserede oplysninger for at holde styr på, hvor travlt deres servere er Og for at se, om der er nogen tilslutningsproblemer. Men disse problemer kan ikke spores til en bestemt bruger. De dækker kun den generelle brug af deres servere og VPN -service.

Bundlinjen? Surfshark ser ikke ud til at holde nogen logfiler, der ville risikere dit privatliv. Deres Strenge politik uden log blev verificeret af uafhængige sikkerhedsrevisioner i 2018 og 2021. I december 2022 reviderede og bekræftede Deloitte igen legitimiteten af ​​Surfsharks politik, og understregede det Dine data er sikre med Surfshark. Dette har landet denne VPN-service et sted på vores liste over de bedste NO-log VPN’er.

Surfshark bruger også en Ram-kun servernetværk, hvilket betyder, at der ikke er nogen oplysninger, der er gemt på nogen harddiske: data er slettes automatisk med hver server nulstilling. Som et resultat kan informationen ikke hentes bagefter. Flere og flere VPN-udbydere skifter til kun RAM-servere, fordi de tilbyder mere privatlivets fred.

Derudover er Surfshark En af de første VPN’er, der tilbyder to-faktor-godkendelse (2FA), hvilket betyder, at du kan logge ind via to trin. For brugere af surfshark alarm er denne totrinsgodkendelse obligatorisk, mens den “normale” SurfShark-bruger har mulighed for at bruge den til ekstra beskyttelse. Vi anbefaler kraftigt at bruge 2FA på tværs af alle dine konti, hvor det er tilgængeligt.

Kill switch

En dræbskontakt er en vigtig sikkerhedsfunktion for enhver VPN. Som navnet antyder, “dræber” det øjeblikkeligt din internetforbindelse, hvis din VPN -fejl uventet af en eller anden grund. Det her forhindrer datalækager (som din rigtige IP -adresse) og holder dig beskyttet, når din VPN brister.

Surfshark tilbyder en dræbskontakt På Windows, MacOS, iOS og Android. Du kan tænde den ved at gå ind i indstillingerne i Surfshark -appen, og vi kan bekræfte, at den fungerer som tilsigtet.

Surfshark Nexus

Surfshark Nexus er VPNs seneste opgradering for at forbedre sikkerhed og brugeroplevelse. Nexus er en innovation baseret på Software-defineret netværk (SDN) teknologi. Det forbinder brugere med VPNs hele netværk af servere I stedet for at forbinde dem til et individuelt sted (eller undergruppe af servere).

Tilslutning Hver bruger til hele netværket Og at flytte deres trafik kan forårsage latens eller sikkerhedsmæssige bekymringer, men det ser ud til, at Surfshark håndterer risikoen godt. Nexus -infrastrukturen har allerede blevet indsat ind i Nuværende Surfshark VPN. De fulde funktioner rulles gradvist ud. Denne proces begyndte i 2022 og fortsætter ind i 2023. Disse funktioner inkluderer:

 • IP Rotator: Ændrer automatisk din IP -adresse hvert femte til 10 minut, mens din VPN -placering forbliver den samme
 • IP Randomizer: Giver dig en ny IP -adresse, hver gang du besøger et nyt websted eller åbner en ny app
 • Dynamisk multihop: Giver dig mulighed for at vælge dine egne indgangs- og udgangspunkter for multihop

I skrivende stund var det kun “IP Rotator” -funktionen, der var live. Du kan aktivere denne funktion ved at følge disse trin:

Skærmbillede af Surfshark, roterende IP tændte for anmeldelse

 1. Gå til “Indstillinger”I Surfshark -appen.
 2. Klik på “VPN -indstillinger.”
 3. Rul ned og tryk på “Avancerede indstillinger.”
 4. Klik på skyderen bag “Roterende IP”Så det bliver grønt.

For os ser Nexus ud til at være en forbedring for SurfShark -brugernes online privatliv. Nu vil du være i stand til det Drej mellem servere uden at miste VPN -forbindelsen, Beskyttelse af din rigtige IP -adresse mod at blive opfanget.

Multihop, bypasser og cleanweb

Surfshark tilbyder flere ekstra funktioner, der hjælper med at holde dig sikker online. Tre af de store er multihop, bypasser og cleanweb. Alle disse gjorde nøjagtigt, hvad udbyderen sagde, da vi prøvede dem til denne surfshark -anmeldelse.

Det Multihop Valg giver dig mulighed for at “hoppe” fra en VPN -server direkte til en anden, hvilket giver yderligere sikkerhed. I det væsentlige går al din trafik nu gennem to krypterede forbindelser. Desværre har dette en Negativ indflydelse på dine internethastigheder. Når alt kommer til alt skal din trafik gennemgå to VPN -servere i stedet for en.

Surfshark Screenshot Multihop

Hvis du leder efter en delt tunnelingsfunktion i Surfshark VPN, vil du være tilfreds med deres Bypasser. Dette værktøj giver dig mulighed for at oprette forbindelse til specifikke apps og websteder, du har tillid til ved hjælp af din egen IP -adresse i stedet for VPN -serveren.

CleanWeb er Surfsharks annonceblokker og arbejdede overraskende godt under vores test. Det var jævnt i stand til at blokere annoncer Det formåede at glide forbi nogle af vores bedste annonceblokkere.

Noborders og camouflage -tilstand

Surfshark har også to forskellige VPN -tilstande oven på sin almindelige VPN -service. Disse er camouflage -tilstand og noborder -tilstand.

Camouflage -tilstand er Surfsharks version af “tilsløringsteknologi.”Det er primært designet til at skjule din VPN -trafik for at omgå enhver indholdsfiltrering og gør det vanskeligere at overvåge dine aktiviteter. Det kører automatisk, når du Vælg OpenVPN (TCP eller UDP) som din protokol.

Hvis du er placeret i en region med begrænset internet, Noborders tilstand giver dig mulighed for at få adgang til internettet frit. Når Surfshark registrerer nogen form for begrænsninger på dit netværk, er det Automatisk aktiverer Noborders -tilstand. Dette giver dig en valgt liste over servere, der fungerer godt på trods af netværkscensur.

Skærmbillede af SurfShark -indstillinger, Noborders Option fremhævet

I modsætning til camouflage -tilstand, bliver du nødt til at aktivere nobordere dig selv via din VPN -indstillinger menu.

GPS forfalskning

For nylig har Surfshark tilføjet en GPS -forfalskningsfunktion til sin tjeneste. GPS -forfalskning giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering, selv når den ikke er baseret på din IP -adresse. Surfsharks GPS -spoofingindstilling er kun tilgængelig på Android for nu.

Denne funktion er nyttig, hvis du vil kappe din rigtige GPS -placering på apps såsom dating -apps eller bereal. Husk, at brug af denne funktion også betyder, at du ikke kan bruge Google Maps og lignende platforme så let.

Opsætning af denne indstilling tager lidt ekstra omhu og tid. Her er en oversigt over processen:

  Gå til “i SurfShark -softwaren til“Indstillinger”I det nederste højre hjørne og klik derefter på“VPN -indstillinger.”

Skærmbillede af Surfshark, indstillinger

Rul ned og klik på “Avancerede indstillinger.”

Skærmbillede af Surfshark, VPN -indstillinger

Klik på skyderen ved siden af ​​“Tilsidesættelsens placering”Så det bliver grønt.

Skærmbillede af Surfshark, avancerede indstillinger

Survhark VPN vil sandsynligvis fortælle dig, at du er nødt til at justere din telefons indstillinger for at give dig mulighed for at tilsidesætte din GPS. I så fald skal du gå til din telefons “Indstillinger”(Cogwheel på din hovedskærm) og rulle ned til“Om telefon”I bunden.

Skærmbillede af Android -telefon, indstillinger

 • Rulle til bunden af ​​”Om telefon”Menu, indtil du ser“Bygge nummer,”Og tryk på denne mulighed syv gange. Udfyld din pin, og din enhed fortæller dig, at du er en udvikler.
 • Gå tilbage til din telefons “Indstillinger,” Klik på “System,”Og udfolde“Fremskreden”Menu i bunden.

  Skærmbillede af Android -telefon, systemindstillinger

  Tryk på “Udvikler muligheder.”

  Skærmbillede af Android -telefon, systemindstillinger udfoldet

  Rul ned og tryk på “Vælg Mock Location App,”Og vælg“Surfshark.”

  Skærmbillede af Android -telefonindstillinger, udviklerindstillinger

 • Gå tilbage til Surfshark -appen og tryk på “VPN”I det nederste venstre hjørne.
 • Opret forbindelse til en server efter dit valg.
 • Du er nu tilsluttet den VPN -server efter eget valg, og din GPS matcher placeringen af ​​den server.

  Skærmbillede af surfshark, anmeldelse, GPS -placering ændret

  Surfshark Alert og Surfshark Search

  Surfshark Alert og Surfshark Search er kun tilgængelig i Surfshark One -pakke, som er en alt-i-en-løsning, der inkluderer mere end kun VPN-tjenesten.

  Surfshark Alert vil underrette dig, når din e -mail eller adgangskoder kan være i fare for at blive kompromitteret. Surfshark -søgning er Surfsharks svar på den anonyme søgemaskine Duckduckgo.

  Surfshark Alert og Surfshark Søg ekstra muligheder

  Oven på disse mindre værktøjer inkluderer Surfshark One også et separat antivirusprogram. Surfshark One -pakken koster $ 1.49 pr. måned på toppen af ​​din almindelige plan. Hvis du gerne vil vide mere om antivirus -softwaren specifikt, kan du læse vores fulde surfshark en anmeldelse.

  Lækker surfshark dine data?

  VPN -tjenester kan lække data på flere måder, inklusive igennem IP -lækager, DNS lækker, eller WebRTC lækker. Ligesom et lækkende rør drypper vand, kan en VPN -lækage give data mulighed for at glide gennem krypteringsprotokollen, hvilket potentielt afslører din reelle identitet, placering eller din browsingaktivitet. Så som en del af vores Surfshark Review og alle vores VPN -anmeldelser testede vi for almindelige datalækager.

  Og Surfshark skuffede ikke. Det bestået vores lækketest med flyvende farver. Nedenfor giver vi dig mere information om, hvordan vi testede Surfshark VPN til datalækager.

  Først kontrollerede vi for IP -lækager ved hjælp af vores praktiske IP -checker -værktøj. Surfshark bestod denne test.

  Skærmbillede af Surfshark, IP Lækage -test

  Dernæst brugte vi en anden service til at teste til DNS og WebRTC -lækager. Det er gode nyheder rundt omkring – Surfshark lækkede ikke vores data.

  Skærmbillede af Surfshark, DNS Lækage -test Skærmbillede af Surfshark, WebRTC -lækage -test

  Uanset den placering, vi testede, Surfshark holdt både vores originale IP -adresse og VPN -brug hemmelig. Følgende billede giver et overblik over effektiviteten af ​​Surfshark VPN til at holde os skjult i forskellige lande over hele verden.

  Infografisk viser Surfshark -lækage -test

  Så for at opsummere, Surfshark holder ingen logfiler og lækker ikke dine data. Par det med stærke krypteringsprotokoller og dens camouflage -tilstand, og vi er super tilfredse med Surfsharks tilgang til sikkerhed.

  Hvilke oplysninger har Surfshark brug for?

  Alt hvad du behøver for at oprette en konto med Surfshark VPN er Din e -mail -adresse og adgangskode. Følg vores råd om oprettelse af en sikker adgangskode, så har du lidt at bekymre dig om med hensyn til databeskyttelse.

  Hvis du vil have et helt anonymt VPN -køb, anbefaler vi at købe din VPN med cryptocurrencies. Skulle du i stedet vælge at betale med en service som PayPal Link din PayPal -konto For at fuldføre betalingen. Da PayPal er bundet til dit rigtige navn og adresse, tilbyder denne betalingsmetode mindre anonymitet.

  Brugervenlighed-hvor brugervenlig er surfshark?

  Resultatskala 9/10

  Surfshark udmærker sig ved brugervenlighed. Deres software er meget let at bruge, fordi den formår at gøre sine omfattende funktioner meget tilgængelige. Oven i det er kundeservice let at nå og meget kyndig. Vi giver det en 9/10 for brugervenlighed.

  Under vores forskning til denne Surfshark -gennemgang ankom vi følgende konklusioner:

  • Surfsharks websted og apps er Meget let at bruge.
  • Det Appinstallation er hurtig og ubesværet.
  • Surfshark er En af de billigste VPN -udbydere og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
  • Kundesupportteamet er dygtig og hurtig til at svare.

  Surfsharks websted og installationsprocessen

  Surfshark Hjemmesiden er meget velorganiseret, ikke for travlt, og alt det Vigtig information er lige ved hånden. Dette gjorde navigation enkel og ligetil, da vi flyttede rundt på hjemmesiden.

  De har holdt “Min konto”Sektionen på webstedet så simpelt som muligt. Der er et par knapper til download af software til specifikke enheder og operativsystemer. Du kan også se, hvornår dit abonnement slutter, og der er en knap til ændring af din adgangskode og en til logning.

  Som resultat, Det er meget let at administrere din surfshark -konto.

  Installation af Surfshark er Utroligt ligetil også. På mobile enheder kan du downloade Surfshark VPN -app fra App butik eller den Legetøjsbutik. På Mac eller PC skal du blot klikke på det relevante ikon på dit konto dashboard. Vi testede hver app til vores surfshark -gennemgang, og vi havde ingen problemer med nogen platform.

  Skærmbillede af Surfshark -webstedets instrumentbræt, apps og udvidelser

  Her er en trin-for-trin guide til installation af surfshark:

  Skærmbillede af Surfshark, prisplaner

  Log på til Surfshark VPN -webstedet.

  Skærmbillede af Surfshark, webstedets login -side

  Klik på ikonet for din operativ system for at downloade det.

  Skærmbillede af Surfshark, Dashboard

 • Åbn .Exe -fil Du downloadede.
 • Gå gennem trinnene af installationsguiden.

  Skærmbillede af Surfshark, installationsguiden

 • Åbn Surfshark -app Når det er installeret.
 • Log på Med Surfshark -loginoplysninger, du oprettede til din konto.

  Skærmbillede af Surfshark, app -login -side

  Hvis du vil, skal du vælge en server, så Aktivér surfshark.

  Skærmbillede af surfshark, opret forbindelse til en server

  Surfsharks udseende og brugervenlighed

  Surfshark VPN’er UI er utroligt forenklet, Og det er en af ​​de mest brugervenlige VPN’er på markedet. Du behøver ikke at være en teknisk sus for at forstå alle de muligheder, du har.

  Når du har logget ind, vil du ikke blive overvældet af utallige muligheder og indstillinger. I stedet har du kun vist indstillinger, der betyder noget for den gennemsnitlige VPN -bruger. Alle indstillinger og indstillinger inkluderer en Klar beskrivelse, og forskellige menuer er Let at navigere.

  Surfshark -software

  Du behøver ikke at bekymre dig om manuelt at vælge en surfshark -server til specifikke opgaver, såsom streaming eller download af torrents. Forbind blot til Surfsharks VPN, og det vil gøre det meste af arbejdet for dig. For eksempel behøvede vi ikke Vælg manuelt en P2P -server manuelt, Da programmet tog sig af det for os.

  Desuden ser alle amerikanske servere ud til at arbejde med Netflix, og du kan endda Opret en dobbelt VPN -tunnel. Dette dirigerer din forbindelse gennem to VPN -servere og skjuler din identitet yderligere. Alle disse Separate elementer gør SurfShark til en meget brugervenlig VPN.

  Du kan også oprette forbindelse til individuelle servere i visse lande. Vi var i stand til at vælge specifikke servere i specifikke regioner. Du kan kontrollere serverslisten for at se, hvor mange servere der er tilgængelige i visse regioner. For at oprette forbindelse til en bestemt SurfShark -server skal du bare gå til “Specifikke IP’er”Afsnit og vælg en.

  Surfshark på Mac

  Mange tjenesteudbydere har en tendens til at vakle, når det kommer til at installere deres VPN på macOS, men Surfshark kører bølgen temmelig godt. Det Arbejdede problemfrit på en MacBook Pro Med MacOS Monterey. Surfshark VPN fungerer også perfekt med den nyeste Apple M1 Pro Chip, så du behøver ikke at bekymre dig om at tænke i kommandoterminalen for at få den til at køre ordentligt på makos.

  Skærmbillede af Surfshark -interface på Mac

  Som du kan se i prisafsnittet nedenfor, kan du også drage fordel af en Syv-dages gratis prøve på Mac. Hvis du har brug for en robust VPN til Mac, kan du ikke gå galt med Surfshark.

  Surfshark på Linux

  Surfshark er også tilgængelig for Linux -brugere. Specifikt er terminalappen tilgængelig på Ubuntu og Debian distros. Desværre kommer dette ikke engang tæt på mængden af ​​Linux -indstillinger, der er tilgængelige fra konkurrenter som Nordvpn og ExpressVPN, der også tilbyder støtte til andre distros. Brugere af andre distros kan tilfredsstille med Manuelle OpenVPN -servere, imidlertid.

  Vores oplevelse, når vi bruger Surfshark på en Debian Distro er tosidet. På den ene side er klienten Helt brugervenlig. Installationen er et stykke kage, og det valg af kommandoer, du skal lære, er Begrænset og intuitivt. Surfshark VPN på Linux inkluderer også et antal pæne ekstra funktioner, såsom en Automatiseret valg af den bedste tilgængelige server, en Kill switch, multihop og evnen til let at skifte mellem UDP og TCP -servere.

  Imidlertid er antallet af servere, der er tilgængelige for Linux -brugere noget begrænset Sammenlignet med SurfSharks samlede servernetværk: om 102 Surfshark -servere er spredt over 61 lande.

  Kvaliteten af ​​vores VPN -forbindelse varierede vildt: Nogle af Surfsharks servere tilbød flammende hurtige hastigheder, mens andre næppe lykkedes at opnå en fjerdedel af vores normale internethastighed. Vi vil rådgive Kører en hurtig hastighedstest Når du opretter forbindelse til en ny server for at måle forskellen.

  Af større bekymring er det faktum, at Linux -brugere har en tendens til at lide af DNS lækker eller gennemsigtige fuldmagter mens du er forbundet til Surfshark. Dette problem kan løses ved hjælp af Surfshark VPNs kundeservice, men det bør ikke forekomme i første omgang.

  Sammenfattende er dette et område i vores surfshark -gennemgang, hvor tjenesten falder lidt kort. Hvis du ønsker, at en pålidelig VPN skal bruges på et Linux -system, er der bedre VPN’er til Linux end Surfshark derude, som ExpressVPN og PIA.

  Surfsharks browserudvidelse

  Surfsharks dedikerede browserudvidelse fungerer til Chrome, Firefox, og kant Og giver dig mulighed for udelukkende at bruge VPN. Normalt vil vi anbefale den almindelige software til at beskytte al din internettrafik, men Surfsharks udvidelse leveres med nogle nyttige ekstra muligheder:

  • Netflix VPN -blokke omgås: I det sjældne tilfælde, at Surfsharks software ikke fungerer med Netflix, giver browserforlængelsen en simpel løsning. Opret forbindelse til den rigtige server, ryd dine cookies og nyd dit yndlings Netflix -show.
  • Ad Blocker: I stedet for at downloade en separat extal for annonceblokker, kan du bruge SurfShark til at blokere reklamer og trackere i din browser.
  • Pop-up blokering: Brug SurfShark’s Blocker til at stoppe med at irritere cookie-samtykke-pop-ups, mens du gennemser.
  • Data Breach Alert: Mens udvidelsen er aktiv, advarer Surfshark dig om websteder med en historie med dataovertrædelser ved at vise en tynd rød linje øverst på skærmen.
  • Malware alarm: I lighed med Data Breach Alert, vil Surfshark overvåge ondsindet aktivitet og advare dig, hvis den finder noget mistænkeligt.

  Browserudvidelsen fungerer godt til sine formål. Bare sørg for dig Tænd for de relevante funktioner At drage fordel af alt Surfshark har at tilbyde. Desuden er browserudvidelsen en særlig god løsning til at komme rundt i streamingblokke og kan downloades gratis Direkte fra Surfshark VPN -webstedet.

  Priser og betalingsmetoder

  Surfshark er meget rimelig pris. Det er en af ​​de billigste muligheder omkring, og de har nedsat tilbud aktive hele året. Som med de fleste andre VPN -tjenesteudbydere, modtager du en rabat, når du abonnerer i en længere periode.

  Priserplaner

  • Surfshark 24 måneder $ 2.30mth Deal View -tilbud
  • Surfshark 12 måneder $ 3.99mthSe tilbud
  • Surfshark 1 måned $ 12.95mthSe tilbud

  På deres hjemmeside er disse priser også tilgængelige i euro, aus/kan dollars, kinesisk yuan og pund sterling.

  Betalingsmetoder For SurfShark inkluderer følgende indstillinger:

  • Kreditkort (MasterCard, Visa, American Express og Discover Card)
  • PayPal
  • Google Pay
  • Amazon Pay
  • Bitcoin og andre cryptocurrencies (ved hjælp af coingate- eller møntpettigheder)
  • Andre lokale betalingsmuligheder, såsom direkte debitering

  Bemærk venligst: Surfshark VPN bruger den amerikanske dollar som sin vigtigste valuta, så prisen i andre valutaer (E.g., pundet) kan variere. Oven i det kan passende moms/moms kan føjes til de endelige omkostninger afhængigt af din placering.

  Derudover, hvis du er interesseret i at forbedre din online sikkerhed endnu længere med denne VPN -udbyder, vil du være glad for at vide det Surfshark tilbyder mere end bare en VPN. For bare $ 1.49/måned, Du kan vælge Surfshark One pakke, der tilbyder en Antivirusopløsning, en advarsel om at fortælle dig, om din E -mail -adresse er lækket, og en søgefunktion, du kan bruge til Gennemse uden annoncer.

  Hvordan fungerer Surfsharks pengene-tilbage-garanti?

  Surfshark tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti Så længe du overholder deres servicevilkår. Du kan bruge denne refusionsmulighed til at prøve SurfShark gratis i en hel måned, og derefter kan du annullere Surfshark, hvis du vil. Desuden kan et abonnement bruges på Ubegrænsede enheder.

  Surfshark tilbyder en Syv-dages gratis prøvemakos, iOS, og Android. Alt hvad du skal gøre er at downloade Surfshark VPN -appen fra Apple App Store eller Google Play Store, tilmeld dig en konto, Registrer din betalingsmetode, og start retssagen.

  Din Kort bliver opkrævet efter syv dage Medmindre du vælger at annullere. Hvis du ved et uheld opbevarer et abonnement, er du stadig berettiget til Surfshark’s 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så det er en win-win på begge måder.

  Få surfshark gratis – længere!

  Vidste du, at du kan bruge Surfshark gratis i op til to år? Mens pengene-tilbage-garantien er stor, bliver du nødt til at abonnere på udvidet brug. Men med Refer-a-ven-program, Du kan forlænge din gratis periode.

  Skærmbillede af Surfshark, Tjen gratis måneder

  Når du abonnerer, modtager du et brugerdefineret link, som du kan finde under “Indstillinger”Menu i din app. Hvis din ven tilmelder sig linket og klæber rundt i en måned, tjener du gratis abonnementsforlængelser! Sådan fungerer det:

  • Inviter en ven (Jern): 1 måned gratis
  • Inviter tre venner (Bronze): 2 måneder gratis
  • Inviter fem venner (Sølv): 3 måneder gratis
  • Inviter ti venner (Guld): 6 måneder gratis
  • Inviter 20 venner (Platin): 12 måneder gratis

  Den eneste ulempe er, at Surfshark ikke specificerer, hvor mange inviterer du skal sende At ramme status “diamant” og få 24 måneder gratis. Efter vores mening kunne det være hårdt nok at overbevise 20+ venner til at tilmelde sig! Men få andre udbydere tilbyder sådanne incitamenter, så dette var en fantastisk tilføjelse til at se.

  Surfsharks ubegrænsede samtidige forbindelser

  En af Surfsharks unikke funktioner er, at du kan Brug det på et ubegrænset antal enheder. Dette er perfekt, hvis du har brug for en VPN til flere enheder, eller du vil dele dit abonnement med venner og familie. Du og dine venner kan endda samle ressourcer sammen for at købe et Surfshark -abonnement.

  SurfSharks ubegrænsede samtidige forbindelsesbud er imponerende, fordi de fleste øverste VPN’er hætter det antal enheder, du kan oprette forbindelse til på samme tid. For eksempel kan du bruge Nordvpn på kun seks enheder samtidigt, mens ExpressVPN hætter det til fem.

  Kunde service

  Under denne Surfshark -gennemgang opdagede vi, at Surfshark VPN giver en utrolig klar og intuitiv Hjælpecenter. Du kan finde det gemt væk under “Ressourcer”Sektionen på webstedet. Det dækker alt fra installationsguider til tilslutningsproblemer med masser af ofte stillede spørgsmål. Vi var hurtigt i stand til at finde svar på vores spørgsmål.

  Skærmbillede af Surfshark, Help Center

  Du kan nå ud til Surfsharks kundesupportagenter igennem e -mail. Hvis du vil have support i realtid, kan du bruge chatfunktionen. Bemærk, at du først skal gennem en chatbot. Dog kan du Skift til en live agent når du ønsker.

  Efter vores erfaring blev vi hjulpet af en faktisk medarbejder inden for et minut. Vi nåede ud på grund af de første problemer med at se amerikansk Netflix, og kundeservice var i stand til at hjælpe os med at løse vores problem på kort tid.

  Skærmbillede af Surfshark, live chat

  Supportagenterne var tålmodige, venlige og hjælpsomme, og vi var i stand til at løse problemet.

  Servernetværk – kan surfshark fjerne blokeringen af ​​internettet?

  Resultatskala 8.5/10

  Når det kommer til VPN -serverinfrastruktur, er vi primært interesseret i Serverkvalitet og det store antal tilgængelige serverplaceringer. Større servernetværk øger dine chancer for at omgå online censur og geo-begrænsninger med en udenlandsk IP-adresse. Dette hjælper også med serverforsinkelse forårsaget af overfyldning. SurfSharks nuværende serverkonfiguration tjener en 8.5/10.

  Dette er de konklusioner, vi ankom til Surfsharks servernetværk og placeringer:

  • Surfshark VPN Server Network har en imponerende liste over 3.200+ servere over 100 lande.
  • Surfshark inkluderer omkring 40 virtuelle serverplaceringer.
  • Du har adgang til Forskellige Netflix -biblioteker over hele verden.
  • Du kan Download torrents sikkert og let.
  • Surfshark Tilbyder dedikerede IP’er med en anonym dedikeret IP -indstilling.

  Antal servere og placeringer

  Surfshark har 3.200+ servere over 100 lande. Hvis du leder efter en bestemt IP -adresse, kan du finde Surfshark -servere i de følgende lande:

  • Amerika: Argentina, Bahamas, Belize, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, USA, Uruguay og Venezuela
  • Asien og Stillehavet: Australien, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodja, Hong Kong, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Macau Sar Kina, Malaysia, Mongoliet, Myanmar, Nepal, New Zealand, Pakistan, Filippinerne, Singapore, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan , Thailand og Vietnam
  • Eurasia: Aserbajdsjan, Kasakhstan og Uzbekistan
  • Europa: Albanien, Andorra, Armenien, Østrig, Belgien, Bosnien -Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Tyskland, Grækenland, Grønland, Hungary, Island, Irland, Isle af mand, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Holland, North Macedonia, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakien, Slovensien, Spanien, Sverden, Switzerland, Tyrkiet, UKRAINE, og Den Forenede Forenede Forenede Kongerige
  • Mellemøsten og Afrika: Algeriet, Egypten, Ghana, Israel, Marokko, Nigeria, Saudi -Arabien, Sydafrika og De Forenede Arabiske Emirater

  Nogle af Surfsharks servere er virtuelle servere. Dette betyder, at serveren kunne se ud til at være i et bestemt land, selvom den fysiske infrastruktur er i et andet land. Den største udfordring med at bruge en virtuel server er, at du måske står over for langsomme responstider.

  Fra skrivende stund havde Surfshark om 40 virtuelle servere I lande som Indien, Ghana, Mexico, Monaco og Laos.

  Surfshark og streaming (Netflix, Disney Plus, Hulu, BBC iPlayer)

  Surfshark VPN er en af ​​de bedre premium VPN’er til at undgå geografiske begrænsninger, især til streaming. Mens andre udbydere ofte har mistet adgangen på grund af blokke, Surfshark er generelt ganske dygtig til at fjerne blokering af streamingplatforme, Og du kan bestemt bruge det, hvis du vil se Netflix med en VPN.

  Surfshark kan også fjerne blokering af Flere andre streamingtjenester.

  Platform Kan surfshark fjerne blokering af det?
  Netflix
  Disney Plus
  Hulu
  BBC iPlayer

  Det er gode nyheder rundt omkring. Tak til funktioner som Noborders og Dedikerede streaming -servere, Surfshark er et fremragende valg til at fjerne blokering af streamingplatforme.

  I tilfælde af at du stadig ikke kan få adgang til Netflix eller en anden platform med denne VPN, kan du prøve browserudvidelsen. Tøv ikke med at kontakte Surfshark Hvis du kæmper for at få adgang til en service. Deres Live chat fungerer effektivt og kan normalt hjælpe.

  Kort sagt er Surfshark blandt Bedste VPN’er til streaming af indhold online.

  Surfshark og Torrents

  Surfshark har specialiserede P2P -servere Det kan hjælpe brugerne med at undgå de juridiske faldgruber ved torrenting, selvom vi råder alle vores læsere til at kontrollere deres lokale love om torrenting, før vi downloader noget. Du behøver ikke manuelt vælge SurfSharks servere: De aktiveres automatisk, når du åbner et torrenting -program.

  VPN -serveren vil Genkend P2P -trafikken og Tilslut dig til en P2P -server. Vi har endda mistanke om, at det muligvis automatisk forbinder dig via multihop -servere. Dette betyder ekstra beskyttelse mod nysgerrige øjne.

  Dette er en velkommen tilføjelse til Surfsharks VPN -service. Nogle udbydere understøtter ikke torrenting. Andre tager ikke en holdning til det, men begrænser hemmeligt din hastighed, hvis du deltager i deling af P2P -fil. Så for at se Surfshark VPN, der aktivt understøtter din torrenting -indsats? Det er et stort plus i vores bog.

  Dedikeret IP -adresse

  Mens vi udførte vores seneste forskning til denne surfshark -anmeldelse, opdagede vi, at Surfshark havde Tilføjet en dedikeret IP -adresse funktion. Denne statiske IP -adresse tildeles brugeren i stedet for serveren. Dette er forskelligt fra Surfshark -servere med en Statisk IP -adresse.

  Med statiske IP -servere får du altid den samme IP -adresse. Dog er de Delt stadig med andre og er ikke dedikeret. Fordelene ved at vælge en SurfShark -dedikeret server inkluderer:

  • Forbedret fjernelse af blokering: Nogle websteder har strenge adgangskontroller og kan blokere eller begrænse adgangen fra delte IP -adresser. At have en dedikeret IP -adresse kan hjælpe dig med at omgå disse typer begrænsninger.
  • Bedre pålidelighed og hastighed: Med en dedikeret IP -adresse har du en konsekvent IP -adresse, der er mindre tilbøjelig til at ændre sig, hvilket giver en mere pålidelig og hurtigere VPN -forbindelse.
  • Mindre sandsynligt at blive sortlistet: Delte IP -adresser i VPN’er kan undertiden sortlistes af visse websteder eller apps på grund af handlingerne fra andre brugere, der muligvis har brugt den IP -adresse, når de spammer eller begår andre ulovlige aktiviteter. Med en dedikeret IP -adresse er dine online aktiviteter isoleret fra andre, hvilket reducerer din risiko for at blive påvirket af IP -sortliste.
  • Reducerer antallet af captcha -anmodninger: Brug af en dedikeret IP -adresse nedskærer antallet af CAPTCHA -anmodninger, du får på Google og andre websteder. Vi fik en masse “Bevis, at du ikke er en robot” -anmodninger, mens du tester Surfsharks servere. Selvom disse anmodninger kan løses med et par klik, kan det blive lidt irriterende at skulle gøre det gentagne gange.

  Der er nogle privatlivsrisici forbundet med dedikerede IP -adresser. De binder det faktum, at disse typer IP -adresser er mere sporbare end delte IP -adresser.

  Surfshark har dog brugere dækket med deres Anonym dedikeret IP Valg, der sletter alle oplysninger om din dedikerede IP -adresse, der er gemt i deres database. I øjeblikket tilbyder Surfshark dedikerede IP -adresser til et par steder i U.S., Storbritannien og Holland.

  Vores erfaring med Surfshark

  Afslutningsvis er Surfshark en Fantastisk VPN For de fleste brugere. Det er pålideligt, sikkert, hurtigt, kan forbinde ubegrænsede enheder og fungerer godt til browsing, streaming indhold, Downloads, og torrents.

  På samme tid, det kan prale af gode funktioner Som en dræbskontakt, annonceblokering, GPS -forfalskning og adgang til forskellige Netflix -biblioteker. Oven i det, dets Prisbarhed gør det til et godt alternativ At bruge gratis VPN’er, der ofte kommer med begrænsninger og sikkerhedsspørgsmål.

  Surfshark VPN har sin egen i League of Top Providers. Det udvides endda til Antivirus Realm og oprettede for nylig sin egen dataletionstjeneste kaldet Incogni. Denne service kontakter datamæglere og anmoder om, at dine oplysninger slettes fra deres poster. Derfor forbedrer du dit online privatliv uden at skulle løfte en finger, som Surfshark gør det for dig.

  Vi er sikre på, at du har en Fantastisk oplevelse Med denne VPN -udbyder, men i tilfælde af at du vil sammenligne denne surfshark -gennemgang med andre muligheder, har vi fået detaljerede artikler dækker netop det. Tjek nedenstående links for at lære hvordan Surfshark VPN holder op med de andre top VPN’er, vi anbefaler.

  • Surfshark vs. Expressvpn
  • Surfshark vs. Nordvpn
  • Surfshark vs. Cyberghost

  Surfshark VPN Review: Ofte stillede spørgsmål

  Har du et spørgsmål om Surfshark? Vi er her for at hjælpe. Klik blot på det spørgsmål, du er interesseret i, og svaret vises.

  Er Surfshark sikkert?

  Surfshark er en meget sikker udbyder. Den bruger de to sikreste og mest kendte protokoller: OpenVPN og Wireguard. Som vores Surfshark -gennemgang viser, opbevarer denne VPN ikke logfiler og kræver kun din e -mail -adresse for at oprette en konto. Desuden tilbyder det utallige yderligere sikkerhedsfunktioner til at beskytte din online tilstedeværelse.

  Fungerer Surfshark med Netflix?

  Surfshark arbejder med Netflix perfekt. Når du bruger deres servere, kan du få adgang til Netflix -biblioteket i snesevis af forskellige lande, herunder U.S., Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Tyrkiet. Hvis du bruger en SurfShark -server, der ikke er placeret i et af disse lande, sendes du automatisk til den amerikanske version af Netflix. Surfshark er uden tvivl en af ​​de bedste Netflix VPN’er derude.

  Hvad koster Surfshark VPN?

  Surfshark er en af ​​de billigste VPN -udbydere derude. Du kan få et to-årigt abonnement for Just $ 2.49 om måneden. Et tolv-måneders abonnement kommer ned på $ 3.99 om måneden, mens et månedligt abonnement koster dig $ 12.95.

  Hvor hurtigt er surfshark?

  Surfshark meget hurtigt og påvirker næppe din internethastighed under daglig brug. Faktisk er det en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet. Surfshark forårsager et mindre fald i download- og uploadhastigheder, men det påvirker ikke browsing, streaming eller download af aktiviteter, hvilket gør SurfShark til en god VPN til daglig brug.

  Er surfshark noget godt som en VPN?

  Surfshark er en stor VPN. Faktisk er det vores nummer to valg til den samlede bedste VPN. Mellem killafbryderen, AES-256 bit kryptering, split tunneling og dens evne til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingplatforme, er Surfshark VPN et godt valg for de fleste brugere.

  Er surfshark vpn lovlig?

  Ja, Surfshark og andre VPN -tjenester er helt lovlige i de fleste lande, herunder De Forenede Stater, det meste af Europa og andre vestlige nationer. Imidlertid kan nogle lande som Kina, Rusland og Iran have forbud og begrænsninger for VPN -brug.