Bliv sikker og download en VPN -kromforlængelse

Contents

En VPN er en investering, men det er en risikofri investering takket være vores generøse pengene-tilbage-politik. Abonner bare på den plan, du vil have. Hvis din første måned ikke overbeviser dig om, at Surfshark VPN er den bedste VPN til din pc, kan du anmode om en refusion inden for disse 30 dage.

Download en VPN til Windows PC og bærbar computer

En VPN -app til Windows er VPN -software på Microsofts operativsystem. Det betyder, at alle online data, der transmitteres fra Windows -enheden, er krypteret.

Med Surfshark VPN kan du:

  • Skift din Internet Protocol (IP) -adresse
  • Gennemse på nettet privat
  • Opret forbindelse til dit hjemregionsinternet fra hvor som helst
  • Få adgang til internettet sikkert på offentlig usikret Wi-Fi

Sådan oprettes en VPN på Windows

1. Abonner på en VPN

En premium -service som Surfshark ville være bedst

2. Installer appen

Du skal downloade installationsprogrammet til Windows -versionen

3. Forbind og surf!

Tilslutning til den nærmeste server til dig betyder den hurtigste VPN -oplevelse

Manuel opsætning til Windows VPN

Har brug for at tage en mere praktisk tilgang? Surfshark kan indstilles manuelt på Windows -pc’er og bærbare computere. Vores supportartikler vil guide dig gennem processen afhængigt af din tilgang:

Beskyt din identitet med Surfshark Alert

Vi overvåger web 24/7 og advarer dig i det øjeblik, din e -mail, ID eller kreditkortoplysninger lækkes online

Sikre din identitet online med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark

Omfavne potentialet i en Windows VPN -app

Tilpas din sikkerhed med bypasser

Nogle specifikke websteder og apps fungerer kun med din rigtige IP -adresse. Eller nogle gange vil du bare have, at nogle apps skal springe over virtuel privat netværksbeskyttelse. Uanset hvad, med Surfshark VPNs bypasser (alias split tunneling) -funktion, kan du være Herren for dit internetforbindelsesdomæne.

Opnå ultimativ privatliv med kill switch

Hvad hvis din VPN -forbindelse falder? Nå, så surfer du måske uden beskyttelsesforanstaltninger – eller være uvidende om, at det sker. For at undgå det er Kill Switch en automatisk sikkerhedsnetfunktion – tilgængelig på VPN -appen til Windows – der afbryder dig fra Internettet, hvis VPN -forbindelsen falder.

Undgå ondsindede annoncer med CleanWeb

Livet ville være uudholdeligt uden en annonceblokker. Tilfældigt har Surfshark VPN denne smarte funktion kaldet CleanWeb, der blokerer for ondsindede annoncer og trackers. Det er at opbygge et andet lag af forsvar mod parasitisk internetmarkedsføring!

Sørg for høje forbindelseshastigheder med din egen hastighedstest

Bekymret for en serverhastighed? Windows-appen har et bagt-in-hastighedstestværktøj, der vil analysere forbindelsen til enhver surfshark-server. På denne måde kan du altid vælge den bedste hastighed.

Gem dine øjne med mørk tilstand

Et lille, men nødvendigt træk ved Windows -appen er den mørke tilstand. Det er kun vagt relateret til den mørke side, det skærer ned på antallet af fotoner, der sører dine nethinder, når du leder efter den ene server, der ville fjerne blokeringen af ​​webstedet for din fantasi.

Få dobbelt beskyttelse med dynamiske multihop -servere

Hvorfor ikke oprette forbindelse til en ekstra sikkerhed, hvorfor ikke oprette forbindelse via to VPN -servere? Dynamisk mutihop gør det meget sværere at spore dig online – og meget mere praktisk for dig, da du selv kan vælge de to servere . Og i nogle tilfælde kan det endda forbedre din VPN -hastighed ved at dirigere din trafik via hurtigere netværksforbindelser.

En VPN til pc med de hurtigste servere

Surfshark opretholder 3200+ servere i 100 lande over hele verden. Dette sikrer, at servere aldrig er overfyldte og giver dig mulighed for at etablere en sikker VPN -forbindelse til en server i nærheden af ​​dig for den bedste hastighed.

Ram-kun VPN-servere

Vi sporer ikke eller indsamler dine personlige data. Men hvis nogen forsøger at beslaglægge disse oplysninger ved at tage selve serveren, ville det hele være væk, at en server er koblet fra strømforsyningen. Det er skønheden ved kun Ram!

10 Gbps serverporte

Hver af vores højhastighedsservere har mindst en enkelt 10 Gbps. Desuden opdaterer vi i øjeblikket infrastrukturen for at gøre hver port på hver server til 10 Gbps.

Skal jeg bruge en gratis VPN til pc?

Gratis VPN’er kan være fristende, men at spare økonomisk betyder ofte at ofre dit privatliv. En gratis VPN til pc-service har ikke ressourcerne til at levere top-notch service.

Ingen aktivitetslogfiler

Mange gratis VPN’er er afhængige af at sælge dine data for at holde deres service kørende. En sikker VPN -service vil aldrig gøre det.

Moderne protokoller

Moderne protokoller er optimeret til at håndtere de nyeste trusler og arbejde med de nyeste systemer. Gratis VPN’er tilbyder ikke dem.

Ubegrænsede data

Gratis pc VPN’er vil begrænse, hvor længe du har været tilsluttet, eller hvor meget data du har downloadet. Premium VPN’er vil ikke.

Prioritering af sikkerhed

En betalt VPN -app har ressourcerne til først at sætte din sikkerhed. Gratis Windows VPN’er gør simpelthen ikke.

Tusinder af servere

Flere servere betyder, at de vil være mindre overfyldte, hvilket resulterer i en hurtigere forbindelse. Betalte VPN’er har betydeligt flere servere end gratis.

Gode ​​hastigheder

Vedligeholdelse af hurtige servere og minimering af hastighedsdråber tager mange ressourcer. Ressourcer, som gratis pc vpns ikke har.

Eksperter genkender os

VPN Solution of the Year på Cybersecurity Breakthrough Awards 2022

PCWorld Verified Product 2022 (Polen)

Canaltchs mest populære VPN -service 2022

Du er velkommen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

En VPN er en investering, men det er en risikofri investering takket være vores generøse pengene-tilbage-politik. Abonner bare på den plan, du vil have. Hvis din første måned ikke overbeviser dig om, at Surfshark VPN er den bedste VPN til din pc, kan du anmode om en refusion inden for disse 30 dage.

FAQ

Hvad er en god gratis VPN til en pc?

Trick -spørgsmål! Der er ingen god gratis VPN. Gratis VPN -tjenester er i det væsentlige usikre, mest fordi det at være gratis rejser spørgsmål om deres finansiering og budgetter til forskning og vedligeholdelse. Med andre ord er en gratis VPN -udbyder aldrig god. I vores dedikerede artikel om gratis og betalte VPN’er, tag et dybere dykk i emnet.

Hvordan ændrer jeg min VPN på Windows PC?

For at skifte mellem VPN -forbindelser på Windows, er alt hvad du skal gøre:

Trin 1: Højreklik på Windows-menuikonet i det venstre-bundne hjørne af din skærm og vælg indstillinger;

Trin 2: Gå til netværk og internet;

Trin 3: På højre side af skærmen skal du rulle ned til VPN -sektionen og klikke på den;

Trin 4: Her kan du manuelt tilføje/ændre dine VPN -forbindelser.

Har Windows 10/Windows 11 en indbygget VPN?

Ja, Windows har en indbygget VPN. Det er dog mindre praktisk og mindre funktionelt end VPN -software. Det bruges bedst til at oprette forbindelse til netværket på dit arbejde. Men hvis du vil have adgang til en række servere over hele verden, skal du stadig abonnere på en service, der opretholder disse servere for at forblive sikre. På det tidspunkt er det lettere at bruge denne services app.

Fungerer Surfshark på Windows 11?

Surfshark fungerer på Windows 11 – appen er fuldt kompatibel og understøttet. Hvis det ikke fungerer for dig, kan du prøve at kontakte kundesupport.

Fungerer Surfshark VPN på Windows 7?

Surfshark VPN fungerer på Windows 7. Da Microsoft er stoppet med at understøtte Windows 7, opdaterer Surfshark imidlertid ikke længere Windows 7 -appen.

Fungerer Surfshark på Windows 10?

Surfshark fungerer på Windows 10 – appen er fuldt kompatibel og understøttet. Hvis det ikke fungerer, skal du ikke bekymre dig – vi har et godt team hos kundesupport, der venter på dig.

Fungerer surfshark på en pc?

Ja, Surfshark VPN fungerer på en pc, så du er velkommen til at downloade vores VPN til Windows . Vi har det også på Android, iOS, MacOS, Linux og Firetv . Og hvis du ser på en VPN til desktop, har vi det til browsere som Chrome, Firefox og Edge .

Bliv sikker og download en VPN -kromforlængelse

En VPN -proxy -udvidelse, der beskytter din forbindelse, uanset hvad.

  • Opret Surfshark Chrome -udvidelsen let
  • Brug det på enhver enhed, du kan køre Google Chrome på
  • Skjul din IP ved at oprette forbindelse til servere i forskellige lande
  • Undgå internetbegrænsninger
  • Gennemse uden cookie-pop-ups med cookie-pop-up-blokeringen

Surfshark VPN -udvidelse på Chrome

Sådan oprettes en VPN på Google Chrome

1. Få surfshark

Abonner på en premium VPN -leverandør som SurfShark for at få den bedst mulige VPN -service.

2. Tilføj udvidelsen

Gå til Chrome Web Store, find din VPN -leverandørens udvidelse, og klik Føj til krom.

3. Opret forbindelse til en VPN -server

Log ind på VPN -udvidelsen, og klik Quick-Connect For at oprette forbindelse til en VPN -server!

Beskyt din identitet
Med Surfshark Alert

Vi overvåger web 24/7 og advarer dig i det øjeblik, din e -mail, ID eller kreditkortoplysninger lækkes online

Sikre din identitet online med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark

Hvad er VPN -udvidelser til Chrome?

Hvad er VPN -udvidelser til krom?

Alle VPN -udvidelser til krom er proxy -udvidelser. Det vil sige, at du opretter forbindelse til en proxyserver, ikke en VPN -server. Tekniske folk siger, at det ikke kan gøres på nogen anden måde-medmindre udvidelsen bruges til at kontrollere den allerede installerede VPN-app. Men ikke alle proxier er konfigureret det samme, og Surfsharks Chrome VPN Proxy -udvidelse indeholder al den sikkerhed, man kunne ønske sig fra en HTTPS -proxy .

Fastgør din krombrowser, og få adgang til det åbne internet

Surfshark VPN proxy -udvidelse til Chrome gør mere end bare dit online privatliv. Det åbner også onlineverdenen for dig. Det betyder ikke noget, om blokke pålægges af regeringen, internetudbyderen, din skole eller din arbejdsplads. Du kan komme forbi disse blokke med en Chrome Browser VPN Proxy Extension.

Skjul din IP -adresse

Websteder kan registrere, hvad du gør online ved at spore din IP (internetprotokol) adresse. Denne adresse fører tilbage til dig. Installer en VPN Chrome -udvidelse for at erstatte din rigtige IP -adresse med en IP fra en VPN -server.

Du skal ikke bekymre dig om privatlivets fred

En kvalitet og betalt VPN som Surfshark fungerer under en politik uden aktivitet. Det opretholder endda servere, der ville blive tomme, hvis nogen forsøgte at gribe dem. Plus, i modsætning til gratis VPN’er, tillader en betalt VPN ubegrænset båndbredde til alle dine enheder.

Bypass lokale firewalls

Når en skole, sovesal, arbejdsplads eller anden lignende internetleverandør blokerer din online aktivitet, bruger de temmelig enkle metoder. Brug af en Chrome VPN -proxy -udvidelse hjælper dig med at omgå dem og mange andre.

Besøg censurerede websteder

Brug SurfSharks sikre VPN til at omgå begrænsninger og besøge websteder som normalt – uden regionale grænser. Sørg dog for at overholde alle gældende love og regler, da Surfshark ikke kan bruges til ulovlige formål.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbyder at bruge SurfShark Services til eventuelle ulovlige formål, som det er imod vores servicevilkår. Sørg for at handle i overensstemmelse med alle gældende love og regler for andre tjenesteudbydere.

Nyd den bedste Google Chrome VPN Proxy Extension Tech kan tilbyde

Sig farvel til cookies

Med vores cookie-pop-up-blokkering bliver du aldrig nødt til at acceptere nogen cookies igen. Glem samtykkeanmodninger eller indholdsdækkende bannere og få adgang til dine yndlingswebsteder uden afbrydelser.

Blive advaret om overtrædelser af websteder

Tænd for websikkerhedsadvarsler og få besked om eventuelle hændelser og overtrædelser af de sider, du besøger. Intet er skjult for dig, da Pop-Up-up-up-up-advarslen viser de nøjagtige dato- og informationshackere, der er udsat under overtrædelsen.

Bevar hastighed, mens du øger sikkerheden

Afstanden til serveren påvirker din hastighed. Med Surfsharks 3200+ servere (nogle med 10 Gbps porte) i 100+ lande, vil man altid være i nærheden. Du kan også vælge at oprette forbindelse til den hurtigste server automatisk.

Skal jeg bruge en gratis VPN -kromudvidelse?

Gratis VPN -udvidelser er lige så upålidelige som gratis VPN -apps. Ingen af ​​dem kan matche betalte versioner i ydeevne – og de fleste har incitamenter til at kompromittere din sikkerhed i overskuddets navn. Her er grunden til, at du skal vælge præmie i stedet for at bruge en gratis VPN -kromudvidelse:

Ingen aktivitetslogfiler

Premium VPN’er sporer ikke dine online aktiviteter og har mindre incitament til at lyve om det, da de ikke behøver at sælge brugerdata for at finansiere sig selv.

Moderne protokoller

Forskning og udvikling koster penge. Premium VPN -udviklere har deres abonnementsmodel giver en stabil strøm af midler til sådanne projekter.

Ubegrænsede data

Gratis VPN’er begrænser ofte din hastighed eller data for at få dig til at købe premium -versionen. En premium VPN har ikke sådanne grænser.

Prioriteret sikkerhed

At holde et sikkert og moderne VPN -netværk kræver en masse penge, noget som premium VPN’er har på grund af abonnementsmodellen.

Tusinder af servere

Det handler ikke kun om antallet af servere. Det handler også om, hvor mange forskellige lande serverne er i. Premium VPN’er som Surfshark har flere servere flere steder.

Gode ​​hastigheder

Den stabile strøm af penge fra abonnementer giver mulighed for forbedret serverinfrastruktur og flere servere for at lette overbelastning.