Opbevarer surfshark VPN? Nej, og her er bevis

At øge den samlede online sikkerhed. En VPN -udbyder skjuler dine aktiviteter for din internetudbyder og beskytter dig for mulige cyberattacks. Hvad mere er, selvom din VPN -udbyder bliver bedt eller stævnet for at afsløre dine brugerlogfiler, fungerer det ikke. De kan ikke opgive oplysninger, der aldrig eksisterede i første omgang!

Surfshark Ingen logfiler

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Opbevarer surfshark VPN? Nej, og her er bevis

Surfshark er en udbyder, der er kendt for enestående værdi for pengene. Det er ikke kun overkommeligt, når man taler om langsigtede planer, men pakker også 3.200 servere i 95 lande, tilbyder kryptering af militær kvalitet og ubegrænsede samtidige forbindelser pr. Konto. Alt dette suppleres perfekt med en række sikkerhedsfunktioner og apps til alle platforme, hvilket gør udbyderen blandt de bedste valg i 2023. Men holder Surfshark -logfiler i 2023 og er det godt for dit privatliv? Det er et helt andet spørgsmål.

Kort sagt, Surfshark vil ikke beholde nogen logfiler, men for at bevise, at vi bliver nødt til at undersøge dens privatlivspolitik og se i hvilket land udbyderen er baseret på. Hvis du har visse bekymringer om privatlivets fred med Surfshark VPN, anbefaler jeg at læse denne artikel omhyggeligt, fordi de vil blive afhjulpet.

Opbevarer surfshark VPN? Privatlivspolitik undersøgt

For at se, om en VPN er god til privatlivets fred, er det logisk at kontrollere dens privatlivspolitik. Surfshark er meget gennemsigtig, og det vil straks fortælle dig alt om dens logningspraksis. Lad os starte med de ting, som udbyderen ikke vil opbevare.

Logisk set taler vi om din IP -adresse, DNS -forespørgsler, forbindelseslogfiler, tidsstempler, geolokation, browserhistorie, websteder, du besøger, og andre kompromitterende informationsstykker. Surfshark logger ikke nogen af ​​disse oplysninger, hvilket er en lettelse og et godt tegn på, at det er sikkert og sikkert.

Surfshark Ingen logfiler

Den fantastiske er, at udbyderen ikke kan identificere en bestemt bruger, fordi den ikke gemmer ingen af ​​de oplysninger, der vil give dem mulighed for at gøre det. Som et resultat er folk, der bruger tjenesten, næsten 100% anonyme og sikre mod snoopere og hackere.

Vi kan godt lide at udbyderen heller ikke gemmer data som din brugte båndbredde eller sessionoplysninger, som har en endnu bedre effekt på dit privatliv. Det er vigtigt at nævne, at Surfshark har et par flere tricks på ærmet, såsom RAM-kun servere og camouflage-tilstand.

RAM-baserede servere bruger RAM i stedet for standard SSD’er, så hver bit af information slettes med hver genstart. Camouflage -tilstand maskerer din VPN -forbindelse og får den til at ligne en normal forbindelse, Hvilket forhindrer endda din internetudbyder i at vide, at du bruger en VPN.

Holder Surfshark VPN dog logfiler af andre ting? Svaret er ja, men det er normalt for en VPN -service at gemme nogle logfiler, der er nødvendige for at det kan fungere. Nemlig vi taler om ting som din e -mail -adresse og grundlæggende faktureringsoplysninger – grunden til at gemme dette er indlysende.

Surfshark Ingen log

Dernæst gemmer Surfshark VPN dagligdags ting som anonyme præstationsdata, crashrapporter om apps, mislykkede forbindelsesforsøg og hyppigheden af ​​brugen af ​​VPN. Disse oplysninger indsamles til fejlfinding og vedligeholdelse af serverinfrastrukturen.

I min Surfshark-test gik jeg dybtgående om dens politik uden logs, så du kan finde ud af mere om det der. Imidlertid er bundlinjen det Det gemmer ingen logfiler med følsomme oplysninger, Hvilket betyder, at det er helt sikkert, hvis du ønsker at øge dit privatliv og sikkerhed online.

Surfsharks tredjepartsrevisioner

En VPN uden sikkerhedsrevision kan ikke være fuldt tillid til, da der ikke er nogen til at sikkerhedskopiere sine påstande. Vyprvpn startede denne tendens for et par år siden ved at modtage en revision fra Leviathan Security, nøje efterfulgt af Nordvpn, der modtog sin tredjeparts revision fra PricewaterhouseCoopers kort efter.

Surfshark er en yngre VPN end disse to, men det har to sikkerhedsrevisioner. Den første revision kom fra Cure53. Det tyske firma inspicerede hele sin serverinfrastruktur i en sikkerhedsvurdering, der endte i større skala, da Cure53 undersøgte meget mere end Surfsharks servere.

Surfshark Audit Deloitte

Cure53 fandt interessant nok nogle sårbarheder og problemer inden for infrastrukturen, som på tidspunktet for offentliggørelsen af ​​rapport. En mere interessant tredjepartsrevision kom fra et firma kaldet Deloitte.

Deloitte gennemførte en ikke-log-revision på Surfshark, hvilket sikrede, at dens fortrolighedspolitiske krav er sandt. Virksomheden undersøgte Surfsharks VPN -servere, multihop -servere, IT -systemstyring og mange andre parametre for at finde huller i systemet.

Heldigvis var Deloitte hurtig til at konkludere, at Surfshark faktisk ikke holder nogen logfiler, da det ikke fandt nogen brugerrelateret information på nogen af ​​serverne. Dette er helt sikkert et af de vigtigste øjeblikke for virksomheden, især da dets krav om ikke-logging er fuldt sikkerhedskopieret af et firma som Deloitte.

Hvor er Surfshark VPN baseret?

Den sidste ting, der er tilbage at undersøge, er Surfsharks jurisdiktion. Du kan se, det er meget vigtigt for en VPN at være baseret i et privatlivsvenligt land, såsom mange off-shore-lande, for eksempel. Ligesom nogle af dens rivaler er Surfshark bosiddende i et privatlivsvenligt sted som Holland.

Holland er et land uden love om dataretention, som er velegnet til en VPN-tjeneste. Surfshark var engang baseret på de britiske Jomfruøer, men flyttede sin juridiske jurisdiktion til dette land for et stykke tid siden. Mens mange brugere udtrykte bekymring for det, beroligede Surfshark sine brugere hurtigt.

Kort sagt, Holland tillader udbyder. Plus, det er GDPR-kompatibel, Og på trods af landets forbindelse med de 9 øjne, tvinges dets virksomheder ikke til at gemme og distribuere nogen særlige oplysninger.

Mens vi stadig foretrækker de britiske Jomfruøer som den største jurisdiktion, viste det sig, at Holland slet ikke er så slemt. Surfshark opererer i dette land i et stykke tid nu, og det modtog sin politiske revision uden loger under netop denne jurisdiktion.

Opbevarer Surfshark -logfiler i 2023? Her er vores dom

Så for at besvare dit spørgsmål, Surfshark holder ikke nogen logfiler i 2023. På tidspunktet for at skrive denne anmeldelse taler vi om en meget sikker udbyder med masser af store sikkerhedsfunktioner og en certificeret politik uden logging. Med to tredjepartsrevisioner spikrer Surfshark helt sikkert det med hensyn til den samlede kvalitet.

Plus, det har en revision fra Deloitte, der skal gøre direkte med sin privatlivspolitik, hvilket sikrer, at virksomheden absolut ikke holder følsomme oplysninger på sine servere. Således, hvis du overvejer at få surfshark, tror jeg, at det nu ville være et godt øjeblik at gøre det.

Det leveres med meget overkommelige priser for langsigtede planer plus en 30-dages refusionspolitik for alle planer, selv den månedlige. Hvis du er klar til en stor VPN, der ikke gemmer nogen logfiler, og som ikke koster dig meget, vil denne udbyder helt sikkert ridse alle dine kløe.

No-Logs VPN for det ultimative digitale privatlivets fred

Det betyder simpelthen, at en VPN ikke holder brugslogfiler. Med andre ord, ingen, inklusive din VPN -udbyder, kan se, hvad du gør, mens du er forbundet til en VPN. Det inkluderer din browserhistorie, brugt båndbredde og netværkstrafik.

No-logs-politik er ganske vanskelig at opnå, da nogle lande tvinger VPN-tjenester til at gemme dine data i det mindste nogen tid. Hvis du vil have den bedst mulige databeskyttelse, kan du tjekke VPN’er, der fungerer i jurisdiktioner uden love om dataindsamling.

Opbevarer surfshark -logfiler?

Kort sagt, Surfshark VPN holder ikke styr på dine online opholdssted eller handlinger på nogen måde. VPN -serveren opbevarer kun nok data til at opretholde din VPN -forbindelse, og intet opbevares, når du er færdig.

Premium online beskyttelse
Knus vira, datalækager og online trusler med et enkelt abonnement
Fastgør din enhed med malware, spyware og virusbeskyttelse
Få realtids e-mail, kreditkort og ID-overtrædelsesalarmer
Skift din IP -adresse og hold dig sikker online med en VPN

Hvorfor skal jeg bruge en No-Logs VPN?

For at skjule din aktivitet for din internetudbyder (internetudbyder). De fleste internetudbydere kræves for at gemme oplysninger om dine besøgte websteder i årevis. Selv hvis du har lyst til, at der ikke er noget at skjule, er det et stort brud på privatlivets fred.

For at undgå målrettede annoncer. I nogle lande, inklusive USA, kan internetudbydere lovligt sælge oplysninger om dine browservaner til annoncører. Ved at vide nøjagtigt hvad du kan lide, kan annoncører placere effektive målrettede annoncer.

At øge den samlede online sikkerhed. En VPN -udbyder skjuler dine aktiviteter for din internetudbyder og beskytter dig for mulige cyberattacks. Hvad mere er, selvom din VPN -udbyder bliver bedt eller stævnet for at afsløre dine brugerlogfiler, fungerer det ikke. De kan ikke opgive oplysninger, der aldrig eksisterede i første omgang!

Typer af VPN -logfiler

VPN’er kan beholde et par typer logfiler. Her er de mest almindelige typer, og om de skal bekymre dig:

Tekniske logfiler

Disse logfiler handler om de tekniske dele af din VPN -forbindelse. De inkluderer tidsstempler, server og dine IP -adresser, brugte protokoller, dataforbrug osv. Disse logfiler er den mest almindelige type, der skal opbevares af VPN -udbydere for at sikre en glat VPN -forbindelse. De er normalt anonyme og overtræder ikke din sikkerhed.

Personlighedsrelaterede logfiler

Disse logfiler er dine personlige oplysninger, der normalt indsamles, når du køber VPN’er eller opretter konti. De inkluderer dine e -mail -adresser, bankoplysninger, fødselsdato og enhver anden info, du vælger at give. Hvis du vil holde denne info private, giver premium VPN’er dig mulighed for at oprette en konto anonymt.

Online aktivitetslogfiler

Disse logfiler er de farligste, og du skal aldrig bruge en VPN, der samler dem. Online aktivitetslogfiler handler om alt hvad du gør, mens du er forbundet til en VPN. De inkluderer dine besøgte websteder, downloadede filer, brugte tjenester osv. VPN-tjenesterne uden logs indsamler aldrig eller registrerer aldrig denne info om dig.

Hvorfor Surfshark er den bedste VPN til online privatliv

Vi beskytter al din trafik

Vi beskytter al din trafik

Vi beskytter al din trafik med branchens førende AES-256-GCM-kryptering og sikrer, at din trafik ikke lider af lækager.

Vi accepterer anonyme betalinger

Vi accepterer anonyme betalinger

Vi beskytter din identitet ved at levere fuldt anonyme betalingsmetoder, så ingen af ​​dine personlige oplysninger bliver logget på.

Vi tilbyder camouflage -tilstand

Vi tilbyder camouflage -tilstand

Camouflage -tilstand, a.k.-en. Obfuskation, får din trafik til at se normal ud, så selv din internetudbyder ikke ved, at du bruger en VPN.

Vi bruger de sikreste protokoller

Vi bruger de sikreste protokoller

Wireguard® er en standardprotokol på alle vores apps. Hvis du vil, kan du ændre det til OpenVPN og IKEV2 – alle testede, betroede og sikre.

FAQ

Kan politiet spore en VPN?

Hvis du mener, “Kan politiet spore min aktivitet, når jeg bruger en VPN,” så er det korte svar “Nej”, og du kan finde det lange svar i vores artikel “Kan politiet spore din VPN -aktivitet .”

Gør en VPN dig helt anonym?

Intet kan gøre dig anonym online undtagen for aldrig at gå på internettet i første omgang, men VPN -tjenester kan hjælpe dig med at holde dig meget mere privat .

Eksisterer en nul-logs VPN?

Det korte svar er nej. En nul-logs VPN findes ikke.

I teorien er det muligt at oprette en sådan VPN. Det er dog ikke muligt, og det ville heller ikke være brugervenligt. Da der kræves nogle oplysninger for at oprette brugerkonti og autentificere dem, skulle det alle behandles på de mest anonyme måder, e.g., Kun kryptobetalinger.

Plus, nogle anonymiserede oplysninger (såsom crashrapporter) er påkrævet for at holde applikationerne kørende og løse problemer.

Hvilke ikke-følsomme oplysninger kræver surfshark?

Her er hvilke personlige data, vi indsamler:

  • E -mail -adresse og krypteret adgangskode (vi kan ikke se din faktiske adgangskode)
  • Grundlæggende faktureringsoplysninger og ordrehistorik

Hvad gør vi med disse oplysninger?

  • Vi har brug for din e -mail for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du måtte støde på.
  • Vi har brug for dine faktureringsoplysninger for at oprette din konto med succes. Disse oplysninger inkluderer dit betalingsbeløb, valuta, betalingsdatoen samt hvad du valgte at købe. Du kan også vælge total anonymitet og betale med cryptocurrency.

Her er de anonyme oplysninger, vi indsamler for at holde apps kørt glat:

  • Aggregerede, anonyme præstationsdata
  • Hyppigheden af ​​brugen af ​​vores tjenester
  • Crashrapporter om apps
  • Mislykkede forbindelsesforsøg

Hvorfor har vi brug for disse oplysninger?

Vi indsamler kun det blotte minimumsbeløb af brugerdata, så vi kan løse eventuelle tekniske problemer på et indfald. Ingen af ​​disse data kan knyttes til din konto og bruges aldrig til at identificere dig.

Kan jeg få en ikke-logs VPN gratis?

Sikkert ikke. Der er ikke sådan noget som en helt gratis VPN -service. Hvis du ikke betaler for produktet, er du produktet. Gratis VPN’er tjener penge ved at vise mange annoncer eller indsamle logfiler og sælge dem til datamæglere.

Er ikke-logs VPN’er sikre?

Ja. No-logs VPN’er er den sikreste VPN-mulighed, du kan få, da de holder dine oplysninger private og sikre.

Er ikke-log VPNS lovlige?

Ja. No-logs VPN’er er fuldt lovlige, så længe de opererer fra en jurisdiktion, der ikke kræver logopsamling.

F.eks.

Få Surfshark VPN

Ingen logfiler. Komplet digitalt privatliv.