Kontroller for WebRTC -lækager

�� Det betyder, at din internetudbyder kan samle dine online browsingvaner.

Surfshark DNS lækage

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Kontroller for WebRTC -lækager

WEBRTC er en teknologi, der er nødvendig, så videochat og stemmeapplikationer som Google Hangouts eller Discord kunne fungere bedre og køre hurtigere på browsere.

Hvad er WebRTC?

WEBRTC står for Web Real-Time Communication. Som navnet antyder, tillader denne teknologi realtidskommunikation mellem browsere uden at kræve en mellemserver (efter at forbindelsen allerede er etableret). Fordelene ved WebRTC inkluderer:

 • Det reducerer forsinkelsestiden Til videochat, lydchat, live streaming og endda stor fildeling
 • Det er gratis Til både personlig og kommerciel brug
 • Det bruger teknologi, der er forbedrer konstant
 • Det er Open source-software, i modsætning til en udvidelse eller plugin
 • Det er tilgængeligt for mobile applikationer
 • Det er et fremragende valg til Gruppeopkaldstjenester og webinarer
 • Det tilbyder Bedre lydkvalitet I modsætning til Flash med justerbare indbyggede mikrofonindstillinger

Selvom WebRTC oprindeligt blev udviklet af Google, understøtter mange browsere denne teknologi, herunder Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome og Safari.

WEBRTC er mest kendt for sin evne til at forbedre video- og lydchats, Men det er også et nyttigt værktøj til andre applikationer, såsom overførsel af data.

Hvad betyder det at have en WebRTC -lækage?

En WebRTC-lækage er synligheden af ​​en IP-adresse, der kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko for en slutbruger. WebRTC -lækager finder sted, når du prøver at etablere video- eller lydkommunikation med en anden person via en browser, der bruger WebRTC -teknologi. En browser afslører derefter din IP -adresse – det er derfor, den kaldes en lækage.

Så er en WebRTC -lækage uundgåelig?

Så længe WebRTC er tændt i din browser, og du er på et websted, der bruger den, vil din rigtige IP -adresse være synlig, og derfor lækker den. Den eneste måde at undgå en WebRTC -lækage er at slukke den i din browser (mere om, hvordan man gør dette senere).

Hvem gør en WebRTC -lækage udgør en trussel mod?

En WebRTC -lækage udgør en trussel mod enhver, der bruger et VPN (virtuelt privat netværk) eller bare foretrækker at holde deres online identitet anonym. At have en VPN, mens du bruger tjenester med WebRTC -teknologi, besejrer formålet med en VPN. Problemet ligger i en browser mere end en VPN – som du lærer senere, er Safari ganske sikker, når det kommer til WebRTC -lækager.

6 trin for at bekræfte en WebRTC -lækage
(med en VPN til og fra)

For at teste, om din browser lækker din IP -adresse, skal du bruge enhver online WebRTC -lækagekontrol (der er også en øverst på denne side). Hvis WebRTC -lækagechecker antyder, at du har en lækage, er her de 6 trin, du kan tage for at bekræfte, om det er 100% sandt eller ej.

Farerne ved en DNS -lækage

 1. Frakobl fra din VPN.
 2. Åbn en ny side i et nyt vindue og slå din IP -adresse op ved blot at skrive “Hvad er min IP” i din browsers søgefelt.
 3. Skriv ned alle og alle offentlige IP -adresser, du ser.
 4. Luk siden.
 5. Tilslut igen til din VPN og genåbnet siden igen.
 6. Hvis du ser nogen af ​​de samme offentlige IP -adresser, når du først er forbundet igen til din VPN, har du en lækage. Hvis ikke, er din IP -adresse sikker.

Sådan beskytter du dig mod WebRTC -lækager?

Du kan deaktivere nogle af funktionaliteten af ​​WebRTC i din browsers indstillinger. I de følgende afsnit kan du se, hvordan du gør det på Google Chrome, Safari og Firefox.

Sådan deaktiveres WebRTC på Google Chrome?

Det er bedst at bruge en udvidelse til at deaktivere WebRTC på Chrome, fordi det at gøre det manuelt kan forårsage skade på funktionaliteten i din browser. Her er et par udvidelser, du kunne bruge:

 • WEBRTC Network Limiter er en officiel Google -udvidelse, der tinker med WebRTC -indstillinger for at stoppe enhver IP -lækager uden at blokere det fuldstændigt. Siden WebRTC Network Limiter Blokerer ikke helt WebRTC, de tjenester, der bruger WebRTC, fungerer stadig på din browser.
 • Ublock Origin er ikke dedikeret til WebRTC alene, men den har en funktion til at deaktivere den i din browser.

Sådan deaktiveres WebRTC på Safari?

Safari tager sig af WebRTC -lækager bedre end andre browsere ved at blokere websteder fra at få adgang til dit kamera og mikrofon som standard. Du kan dog stadig deaktivere det fra browseren for at være ekstra omhyggelig.

Sådan deaktiveres WebRTC på Safari?

Safari tager sig af WebRTC -lækager bedre end andre browsere ved at blokere websteder fra at få adgang til dit kamera og mikrofon som standard. Du kan dog stadig deaktivere det fra browseren for at være ekstra omhyggelig.

Bemærk: Websteder, der bruger WebRTC til deres tjenester, fungerer ikke!

1 . Gå til Safari> Præferencer. Kontroller “Vis menu i menulinjen”.

Sådan deaktiveres WebRTC på Firefox?

Du kan deaktivere WebRTC i browserindstillingerne ved at følge disse trin:

Bemærk: Websteder, der bruger WebRTC til deres tjenester, fungerer ikke!

1 . Skriv dette i URL -bjælken, og klik på Enter: Om: Config

Have ro i sindet ved at beskytte dine personlige oplysninger

Browsere har evnen til at gemme et væld af information i lange perioder uden din viden. Bare gendannelse af din browser eller sletning af din historie og cookies vil ikke løse problemet. Det er her Surfshark kommer i spil.

Vores dedikerede ingeniører undersøger konstant nye veje og scenarier for WebRTC -lækager. Når en sårbarhed er identificeret, udvikler de hurtigt effektive rettelser for at sikre, at dit privatliv altid er beskyttet.

Facebook

Нет оисания фото

�� Det betyder, at din internetudbyder kan samle dine online browsingvaner.

Hvad forårsager en DNS -lækage?
⚙ Manuelt konfigureret VPN.
⚙ At blive hacket.
⚙ Manuel DNS -konfiguration (ved et uheld).

Hvordan man forhindrer, at det sker:
�� Brug SurfShark VPN til at blokere alle DNS -anmodninger, som din enhed fremstiller og dirigerer dem gennem en sikker, krypteret tunnel. Vi holder ikke nogen logfiler, så dit privatliv er beskyttet.
Kontroller for DNS -lækager med dette gratis værktøj på vores hjemmeside �� https: // surfshark.com/ dns-leak-test