Stærk VPN -udvidelse

Strongvpn til vinduer

Landets flag vises med et belastningssignal, mens forbindelsen er etableret. Du kan trykke på knappen ‘Annuller’ for at afslutte processen. Ikonet ‘Annuller’ erstattes af muligheden for at ‘afbryde forbindelsen’. Det IP -adresse, den gåede tid, og synlig placering vises øverst på skærmen. Det verdenskort I midten viser dig, hvor du er tilsluttet.

Strongvpn – Den hurtigste proxy -udvidelse

Gennemse på nettet uden grænser ved lynhurtige hastigheder.

StrongVPN – Den hurtigste proxy -udvidelse er tilgængelig til at installere fra Chrome Web Store og til download fra denne side. Det har 15.378 ugentlige aktive brugere Den nyeste version er 1.1.3, og det blev offentliggjort for 2 år siden.

Download CRX File Download Zip File View Source Code
Total downloadantal: 52 (kun tæller downloads fra Chromestats)

Alle tilgængelige versioner

Du kan finde de aktuelle og ældre versioner af StrongVPN – den hurtigste proxy -udvidelse her. Du kan downloade de arkiverede versioner eller inspicere deres kildekoder.

Som gratis bruger kan du kun downloade den nyeste version. Abonner på den betalte version af Chromestats for at få adgang til flere tilgængelige versioner.

Version Hent Størrelse Download tælling Tidsstempel
1.1.3 Log ind for at downloade 1.13m 42 2022-02-09
1.1.1 Opgrader abonnement for at downloade ældre filer 1.13m 5 2020-11-27
1.0.5 Opgrader abonnement for at downloade ældre filer 1.13m 5 2020-09-13
Sådan installeres StrongVPN – Den hurtigste proxy -udvidelse fra en CRX -fil
Valgmulighed 1: Den lette måde (kun til Windows -brugere)
 1. Download og kør tillad-krom-stater.Reg -fil på din pc. Denne metode giver dig mulighed for at installere kromudvidelser direkte fra Chrome-stats.com i et klik. Du behøver kun at gøre dette en gang!
 2. Skriv Chrome: // Genstart i URL -linjen for at genstarte browseren for ændringerne, der kan træde i kraft.
 3. Download og installer Strongvpn – den hurtigste proxy -udvidelse CRX -fil
Valgmulighed 2: Avanceret metode
 1. Download StrongVPN – Den hurtigste proxy -udvidelse CRX -fil
 2. Bemærk: Nogle gange kan browseren blokere download / installation af CRX -fil uden for Chrome Web Store. I så fald skal du muligvis bruge mulighed 1 eller downloade zip -filen i stedet.
 3. I URL -bjælken skal du gå til Chrome: // Extensions
 4. Aktivér Udviklertilstand
 5. Træk og slip den downloadede Strongvpn – den hurtigste proxy -udvidelses -fil i Udvidelser side
 6. Klik, når du bliver bedt om, klik Tilføj udvidelse At installere StrongVPN – den hurtigste proxy -udvidelse.
Sådan installeres StrongVPN – Den hurtigste proxy -udvidelse fra en zip -fil

Download og udpak Strongvpn – den hurtigste proxy -udvidelses zip -fil til et bibliotek efter dit valg.

I Chrome Browser, gå til Chrome: // Extensions

Aktivér Udviklertilstand.

 • Klik på Indlæs pakket ud knap.
 • Vælg biblioteket med den udpakkede StrongVPN – den hurtigste proxy -udvidelses zip -fil fra trin 1. Strongvpn – Den hurtigste proxy -udvidelse er nu installeret i din browser.

  Lignende udvidelser

  Her er nogle kromudvidelser, der ligner StrongVPN – den hurtigste proxy -udvidelse:

  Strongvpn til vinduer

  Strongvpn

  Strongvpn er en VPN -service, der giver dig mulighed for at Opret forbindelse sikkert til internationale servere. Stærk VPN bruger den højeste krypteringspraksis for at sikre, at dine personlige oplysninger holdes sikre. Over 950 servere i 35 lande og 59 byer er tilgængelige for dig at synkronisere med.

  ExpressVPN, Ipvanish VPN, Nordvpn, privat internetadgang og Surfshark er blandt de bedste tilgængelige VPN’er. Ipvanish, privat internetadgang og Strongvpn er baseret i USA, Mens Express VPN, Nord VPN og Surfshark er i privatlivets venlige steder. USA har et ry for ikke at respektere brugeranonymitet.

  Hvor god er Strongvpn?

  Mens StrongVPN er en god VPN, mangler tjenesten en detaljeret privatlivspolitik og funktioner. Strongvpn har en nul-logging-politik Det registrerer ikke din online aktivitet og forbindelser. Dine login-legitimationsoplysninger og betalingsoplysninger gemmes. Da StrongVPN er beliggende i USA, er dine fortrolige data muligvis mere tilgængelige for overvågningspraksis end i andre lande.

  Du får AES 256-bit kryptering At kryptere dine online handlinger fra eksterne parter. Derudover kan du vælge mellem masser af tunnelprotokoller. Strongvpn er blandt de første VPN -applikationer, der integrerer Wireguard Tunneling Protocol ind i softwaren. Wireguard -protokollen er en af ​​de hurtigste og mest sikre protokoller tilgængelige.

  IKEV2, IPSEC, L2TP, OpenVPN og SSTP er andre VPN -protokoller tilgængelige. Strongvpn giver dig Ubegrænset båndbredde At gennemse, sende, streame og torrent indhold. Alle servere er P2P -optimerede. En dræbskontakt er tilgængelig som et ekstra lag af sikkerhed.

  Fungerer Strongvpn med Netflix?

  Stærk VPN er muligvis ikke den bedste service til streaming, selvom du stadig kan Fjern blokering Netflix U.S. og Hulu, sammen med andre populære streamingsteder. Du kan oprette forbindelse til 12 enheder til Strongvpn på samme tid. Et stort antal samtidige forbindelser til de stærke VPN -servere kan forårsage, at belastningshastighederne er langsomme.

  Hurtige hastigheder er vigtige for brugere, der værdsætter streaming og torrenting. Den ustrukturerede privatlivspolitik kan få Torrenters til at overveje at bruge StrongVPN. DNS og IP -adresse lækagebeskyttelse er inkluderet. Strongvpn har en proprietær DNS: StrongDNS. Mens dine DNS- og IP -adresser er skjult, leverer StrongVPN ikke funktioner relateret til lækagebeskyttelse.

  Er stærk VPN fri?

  Gratis VPN’er udgør privatlivsrisici, fordi dine private data ofte er logget til at sælge til tredjepart. Stærk VPN er ikke gratis eller billig. Du kan få enten Årligt eller månedligt abonnement plan. Hver af pakkerne inkluderer den samme mængde MB i skybaseret opbevaringstjeneste: SugarSync. Den sikre lagringstjeneste vil sikre dig, at dine lagrede oplysninger er krypteret.

  Strongvpn tilbyder ikke gratis forsøg for at lade dig prøve produktet. Det Money-Back-garanti er kun tilgængelig, når du køber den årlige plan. Hvis du får et månedligt abonnement, kan du ikke nyde en pengene-tilbage-garanti.

  Strongvpn er Kompatibel med masser af enheder: computere, bærbare computere, routere, smartphones, smarte tv’er, tablets osv. Du kan downloade StrongVPN på Amazon Fire TV & Kindle, Android, Apple iOS & Mac, Google Chrome OS, Kodi, Linux og Microsoft Windows -operativsystemer.

  Hvordan bruger jeg Strongvpn?

  Det Minimalt designet Brugergrænseflade er bare. Mens applikationen er let at bruge, skal du muligvis vænne dig til brugeroplevelsen. To hovedknapper vises på brugergrænsefladen. Du kan klikke på den første knap for at få en Liste over tilgængelige servere. Standardindstillingen er indstillet som ‘bedst tilgængelig’.

  Serverlisten inkluderer ikke meget info. Du kan kun se landet og byen for hver server sammen med et billede af flagene. En ‘favorit’ mulighed er ikke tilgængelig for at lade dig organisere dine foretrukne servere. Søgelinjen øverst i vinduet giver dig mulighed for at skrive nøgleord for at finde en destination.

  Pileknappen i hjørnet med nederste venstre vil opdatere listen. Du kan trykke på knappen ‘Gem’ efter at have klikket på dit foretrukne land og by. Du vil blive bragt tilbage til startskærmen efter at have valgt din server. Byen og landet vil blive skrevet på den første knap. Du kan trykke på knappen ‘Connect’ for at linke til serveren.

  Landets flag vises med et belastningssignal, mens forbindelsen er etableret. Du kan trykke på knappen ‘Annuller’ for at afslutte processen. Ikonet ‘Annuller’ erstattes af muligheden for at ‘afbryde forbindelsen’. Det IP -adresse, den gåede tid, og synlig placering vises øverst på skærmen. Det verdenskort I midten viser dig, hvor du er tilsluttet.

  Du kan åbne indstillingerne ved at trykke på gearknappen. Den første fane giver dig mulighed for at vælge dit foretrukne sprog at bruge: engelsk, spansk osv. Du kan aktivere eller deaktivere meddelelser på skrivebordet. Strongvpn kan lanceres, når du starter din pc. Det Kill switch knappen er i bunden af ​​skærmen. Du kan tænde og slukke for slukket.

  Fanen ‘Protokol’ viser alle de protokoller, du kan vælge at bruge. Hver protokol har en Kort beskrivelse For at hjælpe dig med at bestemme den bedste mulighed. Du kan kun dreje en protokol ad gangen. Fanen ‘Information’ har dine kontooplysninger: Brugernavn og adgangskode. Derudover kan du se dit operativsystem og version -id.

  Enkel, men alligevel sikker VPN

  StrongVPN er et grundlæggende VPN -program, der krypterer din internetforbindelse til en af ​​de internationale servere. Du får ubegrænset privatliv på begge dele private og offentlige Wi-Fi-netværk. Kundesupportrepræsentanter er tilgængelige 24/7 På webstedet gennem live chat eller via e -mail.

  Hvad er nyt?

  Dine ‘opdateringsindstillinger’ er tilgængelige i fanen ‘Opdatering’ i indstillinger. Dropdown -menuen giver dig mulighed for at vælge, hvornår du skal Søg efter opdateringer. Derudover kan du trykke på knappen ‘Kontroller for opdateringer’. Udviklerne frigiver nye softwareopdateringer på en Ofte For alle platforme.

  • Tværplatform
  • Tonsvis af protokoller
  • Synkronisering op til 12 enheder
  • AES 256-bit kryptering
  • Cloud Storage Service