Stik det

Original og enkel, stick -kollektion, designet af Roger ¨Vancells, er baseret på et meget simpelt koncept: to cylindriske former, der mødes sammen.

Stick gulv

Hvis du vælger en minimalistisk stil og naturlige materialer, er stick din lampe.
Bøg træ og linned. Simpelthen perfekt.

Original og enkel, stick -kollektion, designet af Roger ¨Vancells, er baseret på et meget simpelt koncept: to cylindriske former, der mødes sammen.

På dette smeltepunkt mellem bøgens træstruktur og tekstilskærmen gemmer en meget effektiv lineær LED -lyskilde.

Farvetemperaturen på 3000K ankommer med større varme, når det filtreres gennem det delikate linned.

Stick formår at transmittere, fra sine naturlige materialer, et inspirerende miljø, søgningen efter en formel løsning og en fremragende let kvalitet.

Naturlig Matt Beech Body
Skygge med enhver gruppe A -materiale
Naturlig Matt Beech -base med metallisk plade
LED -belysningssystem
Fås i dæmpende version

Advarsel! Download kun med VPN.

Indlæser

Indlæser

Download af torrents er risikabelt for dig: dine IP og lækkede private data spores aktivt af din ISP og Regerings kontorer. Beskyt dig selv mod dyre retssager og bøder nu! Du skal bruge en VPN. Det er den eneste måde at downloade torrents fuldt anonym ved at kryptere al trafik med nul logfiler.

Personlige data, der afslører din reelle identitet: din IP -adresse, er udsat, der peger direkte på din placering i . Du gennemser med (), overvåg res. , 0 – Core CPU .

″ Risiker ikke det! Beskyt dig selv lige nu ved at downloade VPN – William

Advarsel!

Hvis du ikke allerede bruger en VPN: at få adgang til og spille torrents på en smartphone er risikabelt og farligt. Du er muligvis i og bruger: () . Din IP er .Vi anbefaler kraftigt alle brugere, der beskytter deres enhed med en VPN.

Indlæser

Indlæser

Indlæser

Synopsis

Haley Graham er en tidligere gymnast-vendte juvenile kriminelle, der efter en for mange run-ins med loven er tvunget til at tilmelde sig et elite gymnastikakademi, VGA i Houston, Texas, der drives af den legendariske olympiske gymnast Burt Vickerman. Men den oprørske Haley er ikke velkommen til akademiet af de andre teenage -gymnaster, der foragter hende for at gå ud på sit junior -olympiske hold år tidligere under en konkurrence, der koster dem guldmedaljen. Men Haley er heller ikke en føjelig person og gør alt for at provokere konflikter med de andre piger. Vickerman påtager sig at træne Haley på sin egen måde at få hende til.

Downloadet 17675 gange
17. juni 2020 kl. 01:18