Speedify Review

Mens kanalbinding ikke førte til nogen mærkbar forbedring af vores ydeevne, kunne det ændre sig afhængigt af din specifikke forbindelse. Denne funktion kom godt med som en backup -plan, da Speedify automatisk omdirigerede vores trafik uden problemer, da vi frakoblet vores router.

Speedify VPN Review 2023 – Godt generelt, men nogle mangler

Selvom det ikke rigtig er en VPN som sådan, udfører Speedify mange af de samme funktioner, men dens navn og arv kommer fra sin unikke kanalbindingsteknologi. Grundlæggende bruger Speedify alle de tilgængelige forbindelser, der er samlet sammen for at bevise hurtigere hastigheder og mere pålidelige forbindelser. Den bedste måde at forstå kanalbinding på er at tænke på forskellen mellem kørsel på en enkelt-baner vej og racing med på en fem-sporet motorvej.

Speedify tilbyder motorvejsruten ved at bruge masser af forskellige kanaler til at komme til den samme destination, men om halvdelen af ​​tiden. Ved at opdele dine online aktiviteter på tværs af flere forskellige baner eller kanaler, reducerer Speedify sig også markant sandsynligheden for at miste al forbindelse. Hvis du bestemt er efter en VPN, skal du tage et kig på vores #1 -anbefaling ExpressVPN .

Fjerner det Netflix? Ingen. Vi kunne ikke få adgang til Netflix på nogen af ​​Speedifys servere. Bare rolig, vi har afrundet en liste over Bedste fem VPN’er til at fjerne blokering af Netflix. Og de er garanteret at arbejde!

Som en ikke-log VPN-service ser Speedify også efter dit privatliv og giver dig mulighed for at udforske cyberspace uopdaget, mens du ikke beholder nogen IP-adresser eller data fra din tid online. Faktisk er Speedifys privatlivspolitik en af ​​de mest ligetil og grundige derude, og da du ikke behøver at registrere for at bruge den gratis service, vil du forblive helt inkognito med alle dine personlige data skjult væk i virtuelle arkiveringsskabe lige som det bør være.

Deres ligetil metodologi er også tydelig i deres opsætningsproces, hvilket er utroligt ligetil. For at prøve den gratis plan skal du blot downloade klienten, starte installationsprogrammet, og den tager derfra. Det er lige så ukompliceret som det. Desuden har Speedify introducerede en universel menu I appen til at forenkle navigationen for alle dens brugere.

Det tilbyder en gratis 10 GB data pr. Måned, samt betalte abonnementer i månedlige, 1-årige, 2-årige, 3-årige, familie- og teamplaner. Den månedlige plan er lidt dyrere, men satserne er ret billige for 1-3-årige planer. Familieplanen leverer centraliseret ledelse for op til fem familiemedlemmer. Selv om Speedify er kompatibel med Linux -distributioner, Det er gratis forsøg gælder kun for Mac og Windows. Stadig, den 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at teste den service, der er risikofri.

Hastighedsfunktioner – 2023 -opdatering

4.4

&#x1f4b8 Pris 4.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 100+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Speedify Review

Speedify Review

Med en god gratis plan og blæserforbindelser er Speedify et fremragende valg, hvis hastighed er din højeste prioritet. Imidlertid vil en lille netværksstørrelse og mangel på streamingstøtte helt sikkert blive savnet af nogle.

Speedify tilbud

Hastighed 3 år

Speedify 1 måned

Fordele

 • + Gratis plan leveres med 2 GB pr. Måned
 • + Overkommelig familieplan
 • + Fremragende hastigheder
 • + Kanalbinding kan forbedre ydeevnen i nogle tilfælde

Ulemper

 • – Fjern ikke blokering af mange streamingtjenester
 • – Ingen manuel opsætning på andre platforme
 • – Gemmer nogle logfiler

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Dagens bedste hurtige tilbud

Hastighed 3 år

Speedify 1 måned

Langsomme forbindelser er en af ​​de vigtigste ulemper ved alle undtagen de bedste VPN -tjenester, og Speedify handler om at maksimere ydelsen. I modsætning til de fleste andre VPN’er, kan Speedify maksimere din båndbredde ved at distribuere din trafik på tværs af så mange som 10 forbindelser. Det hele gøres bag kulisserne, så du får fordelene ved kanalbinding automatisk uden at skulle administrere yderligere indstillinger.

I vores Speedify Review ser vi på platformens kanalbindingsfunktion for at analysere dens indflydelse på ydeevnen. Vi evaluerer også dens interface, sikkerhed og streamingfunktioner for at hjælpe dig med at afgøre, om det er den rigtige VPN til din brug.

Speedify 1-minuts gennemgang

  Speedify abonnementsmuligheder:
 • 36 måneders plan – $ 2.99 pr. Måned ($ 107.64 samlede omkostninger)

Med hensyn til pris tilbyder Speedify stor værdi. Som sædvanligt er korte planer dyrere, men til $ 9.99 om måneden er de ikke næsten de dyreste. En etårig plan klokker ind på $ 2.99/mo, en to-årig plan falder til $ 1.99/mo, og en treårig plan er i øjeblikket kun $ 1.50/mo. Selvom det sandsynligvis er et feriesalg, er det selv til den almindelige pris, der er hastighed.

Speedifys privatlivspolitik er klar og åben, hvilket er prisværdigt – men her er en mindre mængde logging takket være det faktum, at den skal spore brugerdata for at håndhæve datatækket på den gratis plan. Sikkerhed er stram, men vi vil også gerne se en uafhængig revision af virksomhedens infrastruktur.

Ikke overraskende er forbindelseshastighederne, hvor Speedify virkelig skinner. Topping ud på over 300 Mbps på vores 600 Mbps amerikanske linje, det er en af ​​de hurtigste omkring. Dette vil være især nyttigt for mobile brugere, der ønsker at drage fordel af kanalbindingsfunktionen, kombinere mobildata og eventuelle tilgængelige Wi-Fi-netværk.

Desværre, hvis du vil bruge disse hastigheder til streaming -tv, er du lidt ude af held. Netflix Prime og Disney+ er alle ikke tilgængelige, selvom YouTube og BBC iPlayer var tilgængelige under vores test.

Speedifys desktop -apps er omfattende, selvom de mangler et par skabningskomfort som en favoritliste og serverbelastning. Der er dog masser af muligheder og indstillinger for brugeren at vælge imellem. Mobilapps er næsten lige så kraftige med masser af konfiguration, hvilket er dejligt at se.

Endelig kunne Speedifys support gøre med en smule opdatering. Der er ingen live chat for at skyde hurtige forespørgsler til, og mens e -mail -supporten var hurtig til at svare, er det bare ikke helt det samme. Plus, vidensbasen er ikke helt op til standarden for nogle af de bedste.

Samlet set er Speedify dog ​​en tiltalende VPN med nogle virkelig smarte kanalbindingsteknologier, du ikke får andre steder. Hvis det interesserer dig, og du ikke er ophidset over at streame oversøiske Netflix, kan det være en billig, affektiv løsning.

Seneste opdateringer

Vi har ikke set en enorm mængde ændring fra hastighed siden vores sidste gennemgang, men vi holder dette afsnit opdateret, når og når vi hører noget nyt om tjenesten.

Det er dog værd at bemærke, at priserne i denne gennemgang er fra et feriesalg, der er (i skrivende stund), der stadig kører. Når det slutter, sørger vi for at opdatere denne anmeldelse, men tjek dig selv for at sikre, at du får den bedste aftale, du kan.

Hastighed på papir

Antal servere: 500+
Antal lande:
34
Platforme understøttet:
Windows, Mac, iOS, Android, Linux
Samtidige forbindelser:
Fem
Split tunneling:
Ja
Kill switch:
Ja
Understøttede protokoller:
Proprietære
Registreringsland:
USA
Support:
E -mail, videnbase

Planer og prisfastsættelse

Mens de fleste gratis VPN -tjenester er stærkt begrænsede, tilbyder Speedify en fuld 2 GB trafik pr. Måned uden beregning. I den store ordning er det temmelig generøst for en gratis service, og det er en af ​​de bedre tilgængelige.

Hvis du har brug for mere båndbredde, kan du få et premium -abonnement på $ 9.99 pr. Måned. Der falder til $ 2.99 pr. Måned, når det betales årligt, $ 1.99 pr. Måned, når det betales toårigt, og $ 1.50 pr. Måned, når det betales Triennialt, så det giver mening at forpligte sig til et længere abonnement, hvis du tror, ​​at du bruger det. Dette er dog en sæsonbestemt aftale, og vi holder denne gennemgang opdateret, når priserne ændres

Speedify er en af ​​de bedste billige VPN-tjenester, hvis du springer til den treårige plan. Der er også en familieplan med fem brugerkonti for kun 50% mere end omkostningerne ved et individuelt abonnement.

Organisationer kan abonnere på holdene plan for $ 9.99 pr. Bruger pr. Måned eller bare $ 2.99 pr. Måned betalt årligt. Hold -abonnenter får adgang til en række eksklusive værktøjer, herunder API og CLI -adgang, centraliseret brugerstyring og muligheden for at tilføje en dedikeret server til $ 120 pr. Måned eller $ 900 pr. År. Speedify tilbyder en pengene-B-tilbage-garanti i 30 dage efter åbning af en ny plan, så du kan altid annullere inden for den første måned, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

 • Mere: Oplev hvilke tjenester der har de fleste VPN -serverplaceringer

Hvor privat er hurtig?

Speedifys privatlivspolitik er forfriskende gennemsigtig, men det rejser også et par bekymringer over virksomhedens forpligtelse til anonymitet. Mens Speedify ikke sporer indholdet af din trafik, gemmer det et par oplysninger, såsom den tid, du opretter forbindelse, hvor længe du holder tilsluttet, de enheder, du opretter forbindelse til, hvor meget båndbredde du brugte, og data om din Wi-Fi-netværk.

Denne form for sporing er uundgåelig, i betragtning af at hastighedsgrænser gratis brugere til 2 GB trafik, men det involverer stadig langt mere skovhugst, end vi har set fra nogle andre udbydere. Desuden har Speedifys infrastruktur ikke været igennem en uafhængig revision, så der er ingen måde at bekræfte, at deres logning er begrænset til det, der er beskrevet i fortrolighedspolitikken.

Speedifys brugerdefinerede protokol bruger AES-128 bit kryptering og Chacha Cypher. Mens brugen af ​​en proprietær protokol betyder, at du ikke kan installere Speedify manuelt på andre platforme, forbedrer den også ydelsen på ældre enheder, mens du holder din aktivitet så privat som muligt.

Hvor hurtigt er Speedify?

Speedifys værdiproposition handler om hastighed, og amerikanske brugere vil ikke blive skuffede over resultaterne. Da vi testede Speedify over en amerikansk forbindelse, nåede den konsekvent mindst 250 Mbps og gik ofte over 300 Mbps. Det er betydeligt hurtigere end de fleste VPN’er, der normalt giver mellem ca. 100 Mbps og 200 Mbps på en 600 Mbps -forbindelse. Speedify opnåede også omkring 70 Mbps i Storbritannien på en 75 Mbps -forbindelse.

For at være retfærdig er Speedify ikke helt det absolut bedste, når det kommer til hastighed. Hotspot Shield er stadig guldstandarden, når det kommer til hurtige VPN -tjenester på mere end 400 Mbps, og Nordvpn er ikke langt bagefter, på ca. 340 Mbps. Når det er sagt, vil de fleste brugere ikke bemærke nogen afmatning, mens de bruger Speedify.

Hvor god er hurtig til streaming og torrenting?

Mens Speedify hævder at give brugerne adgang til regionalt låst streamingindhold, holdt det ikke op, da vi testede det på et par af de mest populære platforme. Vi var ikke i stand til at oprette forbindelse til Netflix, Prime Video eller Disney+, som alle understøttes af nogle af de bedste streaming VPN -tjenester.

På den anden side havde Speedify ikke nogen problemer med at fjerne blokering af BBC iPlayer eller regionlåste YouTube-videoer. Hvis du vil prøve Speedify på andre streamingtjenester, skal du bare starte med den gratis plan og se, om den er kompatibel. Du kan altid opgradere til en premium -plan, hvis den fungerer med de platforme, du bruger hyppigst. Desværre kan vi ikke anbefale Speedify som en Netflix VPN, så sørg for at tjekke konkurrencen er, at dette er en deal-breaker for dig.

Hvor gode er Speedifys desktop -apps?

Speedify understøtter ikke manuel opsætning, men det tilbyder kunder til Windows, Mac og Linux -brugere. Grænsefladen er enkel og let at forstå og genkender hastighed automatisk alle dine forbindelser, når du åbner appen. Vi brugte det kun til to forbindelser, men Speedify kan udnytte båndbredde fra op til 10.

Serverafsnittet er på samme måde ligetil. Forbind blot til den hurtigste tilgængelige server, skift til en torrent-venlig server eller vælg en server manuelt fra et af 34 lande. Desværre viser Speedify ikke nogen ping -tider eller indlæsningstider, så der er ingen måde at fortælle, hvor stærk forbindelse er, indtil du faktisk tester den. Du kan heller ikke tilføje servere til en favoritliste eller se, hvilke servere du har tilsluttet sig tidligere, hvilket gør det unødigt kompliceret at finde en pålidelig forbindelse.

Speedify giver også et dybt sæt konfigurationsmuligheder under indstillinger. For eksempel kan du ændre din kanalbindingstilstand for at optimere streaming, hastighed eller redundans, der distribuerer din trafik på tværs af så mange kanaler som muligt. Du kan skifte en række yderligere funktioner, herunder DNS -lækagebeskyttelse, en automatisk dræbskontakt, oprette forbindelse ved opstart og transporttilstand (TCP, UDP eller Automatic).

Mens kanalbinding ikke førte til nogen mærkbar forbedring af vores ydeevne, kunne det ændre sig afhængigt af din specifikke forbindelse. Denne funktion kom godt med som en backup -plan, da Speedify automatisk omdirigerede vores trafik uden problemer, da vi frakoblet vores router.

Alt i betragtning, Speedify er en meget konfigurerbar desktop VPN med mere end nok værktøjer til mere erfarne brugere.

Hvor gode er Speedifys mobile apps?

Speedifys Channel Bonding er et særligt nyttigt værktøj til mobilbrugere. I stedet for at adskille dine cellulære og Wi-Fi-forbindelser, kan det udnytte dem begge samtidigt for at maksimere din hastighed. Når du har åbnet appen, bliver du automatisk dirigeret gennem VPN. Speedify vil også spørge, om du har en begrænset dataplan for at hjælpe dig med at undgå overskydende gebyrer.

Bortset fra det fungerer mobilappen generelt den samme som sin desktop -modstykke. Du kan justere de samme indstillinger, se statistikker om din brug og administrere dine primære og sekundære forbindelser. Med en slank grænseflade og en dybere række funktioner, end vi har set fra de fleste mobile VPN -tilbud, er Speedify en fantastisk måde at sikre din smartphone -forbindelse uden eller få mest muligt ud af disse ekstreme hastigheder, mens de forbliver krypterede.

Hvilken kundesupport giver Speedify tilbud?

Speedify Knowledge Base er ikke særlig nyttig, og der er ikke en-til-en live chat support. Du skal sende en e -mail, hvis du støder på problemer, mens du bruger desktop eller mobile apps. Heldigvis modtog vi hurtige svar, hver gang vi sendte en support -e -mail.

Selvom det ikke er dårligt, vil vi virkelig gerne se 24/7 støtte som de førende udbydere tilbyder. At få svar på få minutter – eller endda sekunder – er bare så nyttigt, hvis du sidder fast med et problem, der forhindrer dig i at komme videre med det, du laver, og venter en halv time virker lidt arkaisk nu er vi blevet forkælet med Live chat.

Speedify: Endelig dom

Selvom kanalbinding ikke forbedrede vores ydeevne så meget som vi håbede, tilbød Speedify stadig fremragende hastigheder på enkeltforbindelser. Det er måske ikke en god mulighed for streaming, men Det er en hurtig og pålidelig VPN med fremragende apps til både desktop og mobil. Den gratis 2 GB -plan er også en utrolig aftale for alle, der ikke bruger meget data.

Mens Speedify ikke helt stemmer overens med dem som Expressvpn Når det kommer til privatlivets fred, kundesupport eller servervalg, er det stadig en af ​​de bedre VPN’er, som vi har gennemgået i år.