Slickvpn Review

Slickvpn Review 2023 – Husk dette, før du køber

Contents

En anden ting, der “dræber” Slickvpn, har ikke avancerede protokoller eller funktioner som noborder, tilslørede servere, stealth -tilstand osv. Alt dette betyder, at udbyderen altid ikke vil arbejde i Kina og lande med det samme censurniveau.

Slickvpn Review: Det vil skuffe dig!

Mens udbydere som ExpressVPN, Cyberghost og Nordvpn Reign Supreme, nogle gange, har vi disse uklare VPN’er, der er overraskende gode. I denne Slickvpn -anmeldelse for 2023 besluttede vi at teste denne temmelig uklare og ukendte udbyder og se, hvor godt det er for pengene. Vi taler om en fuldgyldig premium-service, der ikke har en gratis prøve, gratis planer eller noget lignende. Slickvpn er langt fra meget populær. Det er en udbyder, du sandsynligvis ikke har hørt om, men dens dyre prisfastsættelse får dig til at tro, at det er noget specielt.

I modsætning til AirVPN, som er en solid VPN på trods af ikke at være meget populær, er Slickvpn noget andet. I løbet af min tid med det var jeg meget skuffet over, hvad det tilbyder – eller hvad det ikke tilbyder, for at være præcis, hvilket efterlod en bitter smag i min mund efter min Slickvpn -test.

Ikke desto mindre vil jeg være brutalt ærlig i denne anmeldelse, da jeg er lige fra get-go. I dag har vi mange tests at gennemgå, da vi tjekker de resultater, som Slickvpn opnåede med hensyn til brugervenlighed, streaming, ydeevne, torrenting, omgå censur, kundesupport og prisfastsættelse.

Det bliver en interessant anmeldelse, uden tvivl, men jeg har allerede givet dig fulde spoilere efter min mening om Slickvpn. Dog anbefaler jeg stadig at læse denne test til sidst, fordi jeg forberedte fremragende alternativer, der koster dig mindre end denne udbyder, men alligevel giver mange flere funktioner.

De 3 bedste alternativer til Slickvpn:

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

Slickvpn brugeroplevelse og enhedsstøtte

Slickvpn leveres med en heftig prismærke, men det føles ikke som en premium VPN. Sikker på, dens enhedsstøtte er ikke så dårlig, som du ville synes, det er, men den samlede oplevelse og brugergrænsefladen efterlader meget at ønske. Lad os starte med enhedsstøtte vedrørende basale platforme.

Udbyderen arbejder på Windows og MacOS, men det har også adskillige opsætningsvejledninger til enheder som iOS, Android, Linux og andre platforme. En af de værste ting ved SLICKVPN er, at den kun har indbyggede apps til Windows og MacOS – alle andre platforme kræver en slags manuel opsætning.

Hvis du f.eks. iOS -brugere vil følge de samme trin. Interessant nok støtter udbyderen endda Linux, omend kun en distro – Ubuntu.

Ved at gå videre, fandt jeg, at Slickvpn også fungerer på Chromebook, hvilket ikke er en stor ting, da det ikke er en meget populær enhed. Blandt alle disse understøttede enheder, Udbyderen inkluderede ikke en app til Amazon Firestick TV, som for at være ærlig er en deal-breaker i 2023.

På den note skrev vi om de bedste VPN’er til Amazon Fire TV for nylig, så tjek denne artikel, hvis du er i stort behov for en. Endelig, når det kommer til samtidige forbindelser, genopfinder Slickvpn ikke hjulet. Det giver dig 5 samtidige forbindelser, hvilket er næsten nok til en gennemsnitlig bruger.

Desktop og mobile apps

I denne Slickvpn -anmeldelse for 2023 var jeg meget skuffet over den samlede følelse af udbyderens apps. Jeg bruger Windows som min hovedplatform, og appens udseende vises nedenfor. Som du kan se, er det et grimt vindue, der ser ud som om det hører til 90’erne.

Slickvpn Windows 1

Midt på skærmen er taget af forbindelsesloggen og en stor forbindelsesknap. For at være i stand til at oprette forbindelse, skal du kopiere og indsætte brugernavnet og adgangskoden i de to tomme tekstbokse. Du finder dit VPN -brugernavn og din adgangskode, hvis du logger på din konto på webstedet.

Når det er færdigt, opretter SLICKVPN forbindelse til den ønsker, du ønsker – eller en tilfældig server, hvis du bare bruger forbindelsesknappen. Klik på placeringer afslører en serverliste, som ærligt talt ser omfattende ud, og du har endda vist disse kerne -servere tydeligt.

Mere om dem senere i gennemgangen af ​​Slickvpn. En anden interessant funktion er denne hastighedstest. Det er meget nyttigt i starten, men når du først ser, at det forfalskede resultaterne, vil du tænke anderledes på det. Sammenlignet med Speedtest.net-mit vigtigste hastighedstestsite, dets resultater er overdrevne.

Slickvpn synes, det er hurtigere, end det faktisk er, hvilket gør denne hastighedstest noget irrelevant. Endelig har vi præferencer i slutningen, hvor du kan finjustere nogle af funktionerne. Desværre er Slickvpn ikke funktionsrig, og du har ikke meget at arbejde med.

I denne test kommenterer jeg ikke dens mobile integration, fordi Det har ingen mobile apps. Som sagt går alt gennem OpenVPN-klienten, som er en tredjeparts-app til etablering af VPN-forbindelser. Det har intet at gøre med denne udbyder, så det giver ingen mening at gennemgå den.

TV -apps

Smart TV og VPN’er går godt med hinanden. En VPN giver dig mulighed for at omgå geo-blokke og adgang til begrænsede streamingplatforme let. Slickvpn er ikke en mester af streaming, som vi vil bevise senere i denne anmeldelse, og det vil heller ikke arbejde på en bådfylde med smarte tv’er.

Dog at downloade OpenVPN -klienten på dit Android -tv giver dig mulighed for at oprette forbindelse til SLICKVPNs server og nyde yderligere privatliv. Hvis det ikke er tilgængeligt på Google Play for dig, kan du sidelå det og bruge det normalt, som jeg endte med at gøre.

Som nævnt i denne gennemgang understøtter Slickvpn ikke Fire TV -stick, men du kan bruge den på Nvidia Shield. Da det har router support, kan brugere med Samsung og LG TV’er drage fordel af det, men kun hvis de har det, der skal til for at afslutte den komplekse opsætning, der skal gøres.

Uanset hvad, hvis du vil have en bedre VPN til dit smarte tv eller et andet tv -system, foreslår jeg at bruge ExpressVPN i stedet. Det er lettere at oprette, har bedre støtte og er uendeligt bedre til geo-begrænsede streamingtjenester.

Gaming -apps

Gaming med slickvpn er ikke umulig. Jeg mener, det understøtter alle “spil” -platforme som Windows, iOS, Android, MacOS og Linux. Men hvad med spilkonsoller? Nå, Slickvpn er ikke “officiel” i denne henseende, og du finder ingen omtale af PlayStation eller Xbox på webstedet.

Den gode ting er, at det understøtter routere, som kan bruges til at tilslutte en VPN til din spilkonsol. En ting, jeg ikke kan lide, er, at det ikke har nogen støtte til smartdns, så hvis du vil streame på en spilkonsol uden at oprette en VPN, vil du være i stor skuffelse.

ExpressVPN tilbyder smartdns kaldet MediaStreamer, så det er igen et bedre valg til spilkonsoller og spil, generelt.

Router support

Til sidst, lad os tale om routerstøtte. Som sagt tidligere i denne Slickvpn -test for 2023, får du støtte til en router, men ikke den bedste i branchen. Expressvpn og Cyberghost har bestemt bedre støtte, men Slickvpn er ikke for langt bagefter.

Slickvpn router

Det understøtter DD-WRT og Asus-Merlin routere. Hvis du ikke har supportmodeller, er blinkende en router altid en mulighed, men en farlig.

At gå videre, Slickvpn understøtter også qnap og synologi. For begge platforme bruger tjenesten OpenVPN, der også gælder for de understøttede routere. Uanset hvad er udbyderen ikke særlig rig på protokoller, som vi vil diskutere meget snart i denne test.

Er Slickvpn sikker og sikker? Alle undersøgte sikkerhedsfunktioner

For mig er det vigtigste ved en VPN -tjeneste den samlede sikkerhed. Folk bruger ofte en VPN til streaming, men jeg tror, ​​at hvis det ikke er sikkert og sikkert, er alle dens andre funktioner forældede og ubrugelige. Lad os se, om Slickvpn er sikker og sikker nok til at blive betragtet som stor.

256-bit kryptering

256-bit kryptering er en guldstandard i dagens branche. Dette er det højeste niveau af kryptering, du kan få, og det, der krypterer din trafik og gør det usædvanligt ved din internetudbyder. Slickvpn bruger AES-256 kryptering, hvilket er gode nyheder.

Husk, at denne kryptering også bruges af banker og militæret omkring planeten, så du får creme de la creme af online sikkerhed. Skønt der er en lille advarsel, fordi udbyderen ikke altid bruger dette niveau af kryptering, som bestemt af protokollen.

Mere om det i et sekund.

Automatisk dræbskontakt

Lad os tale om dræbskontakten. Har Slickvpn det? Ja, det gør det, og det er en myrstandard automatisk dræbskontakt, der deaktiverer al internettrafik, hvis du mister din VPN-forbindelse. Fungerer det godt? Igen – ja! Jeg havde et par forbindelsesproblemer under denne gennemgang, og jeg bemærkede dens aktivering med det samme.

Desværre er dette en typisk dræbskontakt uden avancerede funktioner. Det fungerer kun på systemniveau og blokerer trafik for alle apps uden mulighed for at tilføje undtagelser. En mere avanceret dræbskontakt findes i Nordvpn, og jeg foreslår stærkt at tjekke denne VPN også.

OpenVPN & IPSEC Support

Husk hvad jeg sagde om kryptering? Jeg håber du gør det, for hvis du ikke gør det, kan du måske lave en hjerneskanning. Alle vittigheder til side understøtter udbyderen kun to protokoller, der inkluderer OpenVPN og IPSEC. Hvordan er disse to forskellige i dette tilfælde?

Slickvpn -indstillinger

Nå, OpenVPN bruges på stort set alle de understøttede enheder, hvorimod IPSEC kun bruges på macOS og iOS. OpenVPN-forbindelser er afhængige af 256-bit kryptering, men IPSEC-forbindelser drager fordel af 128-bit kryptering i stedet.

Dette er hvad jeg ville påpege. Hvis du bruger en iPhone, giver Slickvpn dig svagere kryptering, faktisk. Det er ikke verdens ende, da 128-bit kryptering stadig er rocksolid, omend er det bestemt svagere end den 256-bit kryptering, vi alle elsker.

Jeg kan heller ikke lide, at IPsec bruges på iOS og Mac. OpenVPN fungerer helt fint på Mac, så jeg ser ikke en grund til ikke at bruge den. De kunne i det mindste være gået med IKEV2, som er et perfekt alternativ til OpenVPN, med god præstation og sikkerhed.

Kerne servere

Mens protonvpn har sikre kerneservere, har Slickvpn kerneservere. Der er en stor forskel mellem de to, der lægger den leksikale lighed til side. Sikre kerneservere i protonvpn er multihop -servere, hvilket betyder, at de dirigerer din trafik gennem to servere og fordobler din kryptering.

Kerne servere er … ja, vi ved ikke præcist, hvad de er, og jeg tror, ​​at Slickvpn heller ikke gør det. Det hævder, at disse servere er hurtigere end almindelige servere, men de tilbyder også 256-bit kryptering og “100% pålidelighed”, uanset hvad fanden de mener med det.

Beskrivelsen af ​​disse servere ligner en beskrivelse af en typisk server, så jeg er ikke sikker på, hvad der er poenget. Det vigtigste er, at der ikke er nogen forskelle i ydeevne eller stabilitet, hvilket gør disse servere temmelig meningsløse. De er her bare for show – intet andet.

Hydra

I denne Slickvpn -anmeldelse vil jeg nævne en mere funktion kaldet Hydra. Netop denne funktion kan kaldes multihop eller dobbelt VPN, hvis du vil. Som Slickvpn siger, skal du oprette forbindelse til en server ved hjælp af HYDRA -ruter din trafik til en anden VPN -tunnel og fordobler din kryptering.

Denne funktion fungerer faktisk, men den har brug for lidt mere polsk, da det ikke er det hurtigste og giver et præstationsniveau, der ikke gør dig særlig glad. Hvis du vil vide, hvad der er dobbelt VPN, synes jeg Nordvpn er et godt eksempel, der implementerede denne funktion langt bedre.

Slickvpn IP og DNS lækketest

For at sikre, at alt fungerer, som det skulle i Slickvpn, besluttede jeg at teste tjenesten praktisk og udføre et par IP- og DNS -lækage -tests. Først tilsluttede jeg mig til den amerikanske server, og derefter besøgte jeg webstedet iPleak.Net – Jeg fik disse resultater.

Slickvpn IP lækager 1

Du kan se, at kun amerikanske IP- og DNS -adresser vises, og jeg er placeret i Østeuropa, hvilket indebærer Slickvpn korrekt skjult mine opholdssted.

Et andet sted, jeg ønskede at bruge bare til at tjekke udbyderen, er BrowserLeaks.com. Resultaterne taler for sig selv – kig:

Slickvpn ip læk 2

Udbyderen viste heller ingen IP/DNS -lækager her, da kun amerikanske adresser vises. Indtil videre viste Slickvpn anstændige resultater, og i en meget vigtig test som denne scorede den 10/10 point – godt job!

Har det en politik uden logging?

Logningspraksis er en anden vigtig faktor. Ja, jeg værdsætter sikkerhed og har alle disse smarte funktioner, men i slutningen af ​​dagen er logging det, der gør eller bryder en VPN. Slickvpn er ikke baseret i en privatlivsvenlig jurisdiktion, der hæver nogle øjenbryn.

Til starten, Virksomheden er placeret i USA. USA er et af de værste lande for en VPN -tjeneste på grund af at det er et stiftende medlem af de 5 øjne. 5 øjne lande er kendt for regeringsovervågning og dataindsamling, som er ekstremt anti-privacy.

Før jeg taler om dens privatlivspolitik, vil jeg nævne, at ikke alle USA-baserede tjenester er dårlige. Mange af dem tilbyder ikke-logs-politikker med eksterne revisioner, resterende pålidelige i 2023. Heldigvis gemmer Slickvpn heller ikke logfiler, så ud fra et privatlivets synspunkt er det ikke dårligt.

Hvilke oplysninger gemmes ikke?

Jeg kan godt lide, at dens privatlivspolitik ikke er meget lang. Det er kort og fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om det i den første del. Først og fremmest er dette en no-log-service, så det gemmer ikke data som dine online aktiviteter, IP-adresser, DNS-anmodninger, forbindelseslogfiler, geolocation og anden information.

Hvilke oplysninger gemmes?

For at tjenesten skal fungere korrekt, skal nogle oplysninger gemmes. I dette tilfælde taler vi om din e -mail -adresse og betalingsdata, som begge er nødvendige for at opretholde dit abonnement og kræver den nødvendige betaling ved udløbet.

Slickvpn bruger cookies på sit websted, og det sporer kun din aktivitet på sin hjemmeside. Dette er ret normalt og bruges til yderligere forbedring af tjenesten og webstedet generelt. Udbyderen hævder ikke at sælge brugerdata til tredjepart, som er en anden forløsende faktor.

Ingen af ​​disse kendsgerninger er støttet af en ekstern revision, selvom. Kan vi fuldt ud stole på Slickvpn i dette tilfælde? Nå, delvist ja, fordi det stadig er fri for alle data-leaking-skandaler i modsætning til PureVPN, HMA eller Ipvanish, hvilket gør det lidt mere ”legitimt.”

Imidlertid ville en tredjepartsrevision størkne slickvpn som en af ​​de sikreste VPN’er, der ligner ExpressVPN, Cyberghost eller Nordvpn.

Slickvpn til streaming: Streamingplatforme testet

Når du tænker på billige og dyrere VPN’er, behøver forskellen i sikkerhed ikke altid være enorm. En overkommelig udbyder som Cyberghost er stadig ekstremt sikker og tilbyder en politik uden loger på samme måde som den dyrere ExpressVPN.

Hvor dyrere VPN’er normalt udmærker sig. Slickvpn er ikke billig på nogen måde, men på trods af at have betalt en heftig pris for det, Det giver dig ikke en enestående streamingoplevelse. For det første er det ikke særlig hurtigt, hvilket ikke ville være et problem, hvis det ikke var til subpar streaming kapaciteter.

Slickvpn undlader at fjerne blokering af størstedelen af ​​streamingtjenester, og når du diskuterer de mest populære, kan du glemme dem. Slickvpn detekteres let af amerikanske streamingplatforme, så det er ude af billedet at få adgang til det mest virale indhold.

Hvad angår tv -kanalerne, kan vi sige, at udbyderen viste en anstændig ydelse. Det er muligt at se begrænsede udenlandske tv -kanaler, men nogle amerikanske kanaler var hurtige til at registrere VPN og blokere den. Det samme gælder desværre for visse britiske kanaler, der gjorde det samme.

Generelt er Slickvpn ikke en god mulighed i denne henseende, selvom det er i stand til at streame fuld HD -indhold, hvis du ikke bruger en server i udlandet. Problemet fjerner indholdet, som kan løses ved hjælp af en mere pålidelig VPN som ExpressVPN eller Cyberghost.

Hastighedstest: Her er hvor hurtigt slickvpn virkelig er

Da jeg berørte hastigheder, lad os tale om, hvor hurtigt Slickvpn er i min anmeldelse. Før jeg afslører mine hastighedstestresultater, skal jeg dog først tale om testparametre, hvilket i høj grad dikterer udbyderens hastigheder.

I starten er jeg placeret i Østeuropa, og når jeg bruger internettet uden VPN, ser mine oprindelige hastigheder sådan ud:

Indfødte hastigheder

Når jeg afsluttede denne hastighedstest, gik jeg videre og testede Slickvpn. Testproceduren er enkel. Jeg testede tjenesten i 3 dage i træk, 3 gange om dagen, på tværs af 4 serversteder, der inkluderer Storbritannien, USA, Australien og Japan.

Da jeg er i Østeuropa, er dette en god kombination af nær og fjerne servere, der giver dig et godt overblik over, hvor hurtigt eller langsomt tjenesten er. VPN -protokollen, jeg brugte, var OpenVPN, siden jeg udførte mine test på Windows.

Desværre er jeg ikke en ejer af en Mac, så det var umuligt at teste Ipsec. Uanset hvad vil OpenVPN -resultaterne altid være bedre, så lad os se på dem sammen:

Slickvpn UK Speed

Slickvpn US Speed

Slickvpn Australia Speed

Slickvpn Japan Speed

At dømme efter hastighedstestresultaterne er Slickvpn langsom. Det er ikke den langsomste VPN derude, men hvis vi sammenligner den med ExpressVPN og dens flammende hurtige lightway-protokol, er denne service bestemt på den langsommere side. De britiske hastighedstestresultater var anstændige, ikke lyve.

Så snart jeg “flyttede” til udlandet, begyndte alt at smuldre som et tårn af kort. Slickvpn stødte straks min ping op, reducerede de samlede hastigheder og gjorde oplevelsen værre. Dette forklarer, hvorfor dens streamingpræstation ikke er stor.

Uanset hvad der er tilfældet, har du det bedre med ExpressVPN, Cyberghost eller Nordvpn, hvis du leder efter bedre kunstnere. Slickvpn er ikke der endnu, og jeg tvivler på, at det nogensinde vil være.

Er slickvpn god til spil?

Gaming med slickvpn er ikke den mest underholdende ting at gøre. Sikker på, du kan slippe af sted med det ved at oprette forbindelse til en server i nærheden af ​​din placering og reducere din latenstid. Imidlertid ønsker mange mennesker at bruge servere i udlandet til at spille spil med mennesker uden for deres regioner.

Til dette scenarie anbefaler vi altid ExpressVPN på grund af dets hurtigste hastigheder. Slickvpn har ikke den ildkraft, der kræves for at give dig en glat og forsinkelsesfri spiloplevelse. At spille langsomt titler er ikke så slemt, og jeg må indrømme, at spil på min iPhone med denne VPN var “Okay.”

Når du prøver at gå efter noget mere “eksotisk” som cloud -spil, er du i en uhøflig opvågning. Slickvpn producerer et meget mærkbart forsinkelsesinput, når du bruger Xbox Cloud Gaming og PlayStation nu, hvilket gør det umuligt at nyde gameplayet i fuldt udstrækning.

Faktisk annonceres Slickvpn aldrig som en Gaming VPN i første omgang. Det er ikke godt til streaming på grund af langsommere hastigheder og med den samme analogi, det er heller ikke godt til andre båndbredde-sultne aktiviteter, hvoraf den ene er spil, der kræver lav latenstid og stabile forbindelser.

Kan jeg bruge slickvpn til p2p og torrenting?

Torrenting er normalt ikke tilladt, når man taler om gratis tjenester. De forbyder P2P -trafik af en grund, men da SlickVPN er en premium -service, kan du forvente en P2P -godtgørelse. Indrømmet, udbyderen har ikke tusinder af servere, så det er ikke så let at vælge en hurtig server.

På den anden side er udbyderen heller ikke populær, så servere er meget sjældent overbelastede. Uanset hvad er det vigtigt at påpege, at enhver server er torrent-venlig, så det betyder ikke noget, hvilken du går efter, så længe det er tæt på dit sted for at maksimere ydelsen.

Slickvpn p2p

Som angivet med vores test og et skærmbillede ovenfor, kan du se, at Slickvpn faktisk fungerer korrekt. Efter at have brugt det i ganske lang tid, bemærkede jeg, at det faktisk er anstændigt til dette formål, og fordi jeg brugte en server i mit land, blev hastighedsreduktionen ikke mærkbar.

Oven på det er Slickvpn sikker og sikker nok til, at det ikke gemmer min downloadhistorie og uddeler den til myndighederne takket være en politik uden logs. Alt dette gør udbyderen til en passende P2P -indstilling, som du kan bruge til dette formål uden frygt for at bringe dit privatliv i fare eller miste præstationer.

Fungerer det i Kina og andre censurerede lande?

Denne Slickvpn -gennemgang for 2023 indeholder også en del, hvor vi taler om at omgå censur. I henhold til min erfaring med slickvpn er det ikke godt i denne henseende og Det virkede ikke i Kina. For at være ærlig forventede jeg ikke, at det ville fungere på grund af flere faktorer.

Først og fremmest har udbyderen ingen tilslørning, så det kan ikke skjule det faktum, at du bruger en VPN fra din internetudbyder. Netop af denne grund kunne min ven i Kina, der brugte mit abonnement, ikke få det til at fungere. Så snart han forsøgte at oprette forbindelse, koblede VPN straks og nægtede at arbejde efter det.

En anden ting, der “dræber” Slickvpn, har ikke avancerede protokoller eller funktioner som noborder, tilslørede servere, stealth -tilstand osv. Alt dette betyder, at udbyderen altid ikke vil arbejde i Kina og lande med det samme censurniveau.

Skønt vores fund viste, at tjenesten fungerer i UAE og Rusland, i Tyrkiet, viste det blandede resultater baseret på visse betingelser i landet. For at sikre dig, at du har en pålidelig forbindelse i et censureret land, foreslår jeg VPN’er som ExpressVPN, Nordvpn og Surfshark.

Servere og serverplaceringer

At være en mindre, mindre populær udbyder, kan du ikke forvente, at Slickvpn vil overgå dine forventninger med et enormt servernetværk. Eller du kan, hvis dine forventninger er så lave som selve grunden. Uanset hvad er virksomheden i det mindste gennemsigtig over serverflåden, som jeg er meget glad for.

Slickvpn -servere

Ser du, tjenesten kan prale 150 servere i 45+ lande. Antallet af lande er ikke dårligt – det er tæt på Nordvpn. Servernummeret er på den anden side kritisk lavt, og selvom jeg ikke har brug for 30.000+ servere, er 150 servere ikke noget, du endda skal betale for.

Jeg har for nylig talt om TunnelBear og min observation fik mig til at indse, at det har 500+ servere i 30+ lande, som du kan bruge gratis. Slickvpn har flest servere i USA og Storbritannien med mange europæiske lande på listen.

Det har servere i Australien og New Zealand to, og afrikanske servere er kun baseret i Sydafrika. Sydamerikanske servere er sparsomme, og du får 1 i Chile og 1 i Brasilien. Der er kerne servere, som sagt, men fra min erfaring med denne VPN bringer de intet nyt på bordet.

Hvis du vil have flere servere i flere lande med bedre servervariation, kan du prøve Cyberghost. Det har 9.000+ servere i næsten 100 lande, som vil tjene dig bedre end Minuscule Server Park of Slickvpn.

Kundesupport: Sådan kontakter du SLICKVPN?

Kundesupport i denne SlickVPN -gennemgang for 2023 var et af de svageste links. Jeg vil være ærlig – jeg kan ikke lide, når VPN’er ikke tilbyder nogen live chat -support, fordi dens tilstedeværelse gør tingene 10 gange lettere, mens dens fravær gør tingene meget vanskeligere.

Hvis vi indgår i, at supportteamet ikke fungerer 24/7, får du en opskrift på katastrofe. Slickvpn er lige så langsom som selve døden, så det at få et svar vil tage omkring 24 timer, ofte op til 96 timer. De fungerer heller ikke i løbet af weekenden, så faktor i disse dage også.

Supportteamet er ikke særlig snakkesalig, men det gør sit arbejde godt. Der er en kontaktformular på det sted, du har brug for at udfylde og indsende – det er den eneste måde at kontakte VPN. Support på stedet er faktisk ikke dårligt, fordi der er masser af installationsguider og fejlfindingsløsninger.

Jeg tror stadig, at virksomheden kunne have gjort et lidt bedre job i denne henseende. Men på den anden side behøver de ikke rigtig, fordi de ikke har mange kunder at servicere, og dermed fraværet af 24/7 live chat -support er noget berettiget.

SLICKVPN Prisfastsættelsesanmeldelse

Efter at have prøvet Slickvpn til denne anmeldelse, indså jeg, hvor dyrt det er for det, det tilbyder. Og nej – det er ikke Astrill VPN dyre, men snarere ikke værd at den anmodede pris, som ikke er for dyrt, til at begynde med.

Slickvpn prisfastsættelse

Som du kan se, tilbyder udbyderen tre abonnementsplaner, der hver især spænder i pris og varighed. Den korteste plan er den dyreste af traditionen – dette er en månedlig plan til $ 10 om måneden. Så er der 6-måneders plan til $ 5 om måneden eller $ 30 hver sjette måned.

Endelig er den billigste plan den årlige plan, der koster $ 4 om måneden eller $ 48 om året. Som du kan se, er denne plan ikke alt for dyr, men hvis vi tager højde for, hvad VPN tilbyder, er det ikke værd at pengene, jeg er ked af det. Er der nogle alternativer?

Ja. Den første er ExpressVPN og dens årlige plan med 3 gratis måneder, nedsat med 49%. Du har også cyberghost, der koster det dobbelte af mindre en måned i den 2-årige plan. Selv Nordvpn kan være et alternativ, da dens årlige plan bare er marginalt dyrere end Slickvpns årlige plan.

Alle tre VPN’er, glem ikke, tilbød langt bedre ydelse, flere servere, bedre hastigheder, stærkere sikkerhed og alt andet. For denne pris er Slickvpn ikke værd at kontanterne, så hvis du tænker på at købe det, foreslår jeg, at du tænker to gange – eller måske, tre gange, bare for at sikre.

Tilgængelige betalingsmetoder

Sølvforingen er, at SLICKVPN understøtter alle standardbetalingsmetoder. Du har PayPal og kreditkort, men jeg blev overrasket over at se Bitcoin -indstillingen. Desværre understøttes kun bitcoin, så det er ikke muligt at betale ved at bruge Litecoin, Ethereum eller andre kryptovalutaer.

Sådan får du en refusion fra Slickvpn

Hvad med en refusion? Efter at have sat det på prøve og gjort alt, hvad jeg havde brug for det, anmodede jeg om en refusion ved hjælp af supportformularen på webstedet, som tidligere forklaret i gennemgangen. Den gode ting er, at du får en 30-dages refusionspolitik for alle planer.

Der er ikke nogen særlige forhold eller noget lignende. Hvis du er utilfreds, og du anmoder om refusion i de første 30 dage, får du det ikke spørgsmål. Refusionstider er også forskellige, så hvis du bruger PayPal, vil det være hurtigere, og hvis du bruger kredit-/betalingskort eller bitcoin, vil det være langsommere.

Jeg kan ikke klage over supportteamets job i denne henseende. Efter at have anmodet om refusion, fik jeg den om cirka to dage, hvilket er næsten rigtigt.

Hvad vi ikke kan lide ved Slickvpn

I denne Slickvpn -gennemgang og test for 2023 er det let at se, at vi ikke er imponeret over tjenesten. Vi kan sige det samme om den værste gratis VPN, som er Urban VPN – tjek vores Urban VPN -anmeldelse her. Slickvpn er stadig lidt bedre og bestemt mere sikker.

Dog kan jeg ikke lide dets fravær af indfødte iOS- og Android -apps, men også dens daterede apps til Windows og MacOS. En anden ting, der går på mine nerver, er fraværet af Wireguard og brugen af ​​ipsec -protokol på iOS/macOS, som er langt mindre sikker.

Slickvpns kerneservere er heller ikke efter min smag, da de bogstaveligt talt ikke bringer noget til bordet. For ikke at nævne dets dårlige streamingfunktioner, der ikke lader dig fjerne blokering af geo-begrænsede tjenester effektivt. Vores team kunne ikke lide Slickvpns manglende evne til at arbejde i Kina.

Omgå censur fungerer ikke med det på grund af ingen tilsløring – et andet rødt flag. Vi kan heller ikke lide dens kundesupport, som ikke er her 24/7, så det er svært at kontakte. Alt dette “krones” af den upassende prisfastsættelse, der plager enhver abonnementsplan.

En VPN med en ekstremt lille serverflåde og enhver anden ulempe, jeg nævnte, skulle ikke koste så meget. Hvis Slickvpn reducerer sin pris lidt, kan det få nogle brugere. Hvis ikke … ja, det vil falde i glemselen, som dybest set er dens nuværende situation.

Hvordan vurderer andre mennesker SLICKVPN?

Da Slickvpn ikke er tilgængelig på mange platforme, er det temmelig hårdt at finde online anmeldelser om det. Den gode nyhed er, at jeg har været i stand til at finde nogle anmeldelser på TrustPilot, så lad os se, hvad folk på dette websted tænker over det.

Slickvpn Trustpilot

Som du kan se i skærmbilledet ovenfor, har Slickvpn omkring 360 anmeldelser og nøjagtigt 2.0 stjerner på trustpilot. Dette er en af ​​de laveste scoringer, vi har set om VPN’er på dette websted. Alligevel er anmeldelserne på trustpilot overraskende varierede.

Nogle mennesker roser sin støtte, som jeg synes er mærkelig såvel som dens stabile præstation og den generelle sikkerhed. De fleste anmeldelser har dog en stærk stank af utilfredshed. Nemlig siger et stort antal korrekturlæsere, at Slickvpn er langsom.

Vi har også klager over kundesupport, ansøgningen om MAC, manglende evne til at fjerne blokering af begrænset indhold, hyppige afbrydelser og andre VPN-relaterede problemer. Med 2.0 stjerner, vi behøver ikke at diskutere for meget om, hvorvidt folk elsker det eller ej.

2 ud af 5 stjerner er mere end nok til at se, at folk bestemt ikke nyder denne service.

Konklusion: forbløffende skuffende

Hvis du beder mig om at opsummere denne Slickvpn -anmeldelse for 2023 med to ord, ville jeg sige forbløffende skuffende. Jeg er forvirret over, hvor meget en betalt udbyder kan sutte, og denne, hvis det ikke var for sin politik uden loger, ville ikke engang være på min liste til review.

Den eneste forløsende faktor er en politik uden logs og nogle solide sikkerhedsfunktioner kombineret med anstændig enhedskompatibilitet. Bortset fra det, og det faktum, at det er P2P-venligt, er Slickvpn en skuffelse, der vil efterlade en bitter smag i munden.

Det er langsomt, tilbyder frygtelig støtte og gør det svært at fjerne blokering af geo-begrænsede streamingtjenester. Frem for alt er det dyrt for det, det leverer, især fordi virksomheden ser ud som om det er opgivet på sin VPN og lad det køre væk i glemsel.

Slickvpn modtog ikke den kærlighed og pleje, den fortjener, og det er derfor, den har forældede protokoller, grimme udseende apps og alt andet, jeg nævnte. Mit oprigtige råd er at Undgå det til fordel for flere kvalitetsudbydere, der er nævnt under denne gennemgang.

ExpressVPN er nr. 1 -alternativet, men hvis du vil have billigere muligheder, skal du overveje Cyberghost og Nordvpn. Disse VPN’er tilbyder alle refusionspolitikker, hvor Cyberghost støder det op til 45 dage. Som nævnt i vores bedste VPN -guide er disse tre tjenester cremen af ​​afgrøden på VPN -markedet.

Slickvpn … Nå, jeg er bange for, at det ikke er op til vores høje standarder, og jeg kan garantere, at det også vil skuffe dig. For prisen er der absolut ingen grund eller nogen logik til at få det, når disse tre VPN’er findes. Så handle logisk og tænk lige – undgå denne service!

Slickvpn Review 2023 – Husk dette, før du køber

Jeg tror ikke, Slickvpn er værd at investere i. Da jeg prøvede at teste det ud, betalte jeg for et abonnement, men modtog aldrig mine log-in detaljer. Da jeg prøvede at kontakte support via billetsystemet, var det virkelig langsomt. Fejlfindingsvejledning, blog og FAQ -side hjalp heller ikke.

Slickvpn frigav sit produkt i 2011, så det har haft meget tid til at opbygge en solid service, men jeg fandt, at det ikke har gjort.

Min anmeldelse vil udforske alle Slickvpns funktioner, inklusive dets P2P-venlige servere, streaming ydelse, hastigheder og sikkerhed, og fortælle dig, hvordan du undgår trusler om privatlivets fred.

Slickvpns evne til at fjerne blokering af streaming -websteder er dårlig, men det er hurtigt nok til at gennemse, spil og torrenting.

VPN-. Du kan bruge dens scramble -funktion til at omgå firewalls, men der er ingen kill -switch for at holde dig i sikkerhed.

Et andet problem er Slick VPN er baseret i USA – lige i grebene fra 5 Eyes Alliance.

Slickvpn er kompatibel med Windows, MacOS, iOS, Android, Routers, Linux og endda Chromebooks. Det giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder på én gang, hvilket gør det økonomisk for familier eller små virksomheder.

VPN er ikke stor – den har 150 servere i 40 lande.

Dens billigste plan er $ 4/måned. Du kan vælge en 1-måneders, 6-måneders eller 12-måneders plan. Der er ingen gratis prøve, men du kan bruge sine 30 til at få dine penge tilbage Hvis du ikke kan lide det. Det accepterer PayPal, Bitcoin og kreditkort.

Jeg synes, at slickvpn er ret almindelig og anbefaler det ikke -Prøv i stedet en af ​​disse højtydende VPN’er, der faktisk er det værd.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

 • Lille antal servere. Denne USA-baserede VPN, der blev grundlagt i 2011, har kun 150 servere i 40 lande. Se her for at opdage alle serverplaceringer.
 • Dårlig brugervenlighed, installation og opsætning. Jeg har aldrig formået at downloade VPN på trods af at have betalt for det, hvilket var frustrerende. Spring her for at finde ud af alt om mine opsætningsproblemer.
 • Torrenting er tilladt på alle servere. Dette er et fremragende træk ved VPN, når torrenting med gode hastigheder bliver sjældnere. Læs mere om torrenting ved hjælp af denne VPN her.
 • God sikkerhed, men få funktioner. VPN understøtter OpenVPN, PPTP og L2TP -protokollen. Det tilbyder unik teknologi som Hydra og Scramble, men det mangler en dræbskontakt. Find ud af, hvordan Slickvpn holder dig sikker ved at klikke her.
 • Dårlige streamingfunktioner. Slickvpn er ikke i stand til at fjerne blokering af Netflix, Disney+, BBC iPlayer, såvel som mange andre streamingplatforme. Læs mere om VPN’s problemer med streaming her.
 • Apps til vinduer og macOS, men ikke til mobiler. VPN ser ud til at have problemer med samtidige enhedsforbindelser og forældede app -support. Læs om de enheder, der understøttes af VPN lige her.
 • Logger nogle data. Slickvpn siger, at det kun gemmer de mest basale oplysninger, men der har ikke været nogen tredjeparts revisioner. Klik her for at finde ud af mere om VPNs privatlivspolitik.
 • Acceptabel pris, men ingen gratis prøve. VPN er økonomisk for dem, der ønsker at bruge 5 enheder samtidigt. Hvis du ikke er glad, lover VPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Læs om VPN’s prisplaner her.
 • Utilstrækkelig kundesupport ved hjælp af et billetsystem. Der er kun en måde at nå støtte på, og holdet tager for lang tid at svare på. Læs om min erfaring med kundesupport her.
 • Gode ​​hastigheder. VPN’s hastigheder giver dig mulighed for at torrent, gennemse og spille spil, men brugerne rapporterer ofte til forbindelsesproblemer. Find ud af alt om VPN’s hastigheder ved at klikke her.

Slickvpn -funktioner – 2023 -opdatering

6.9

&#x1f4b8 Pris 4 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 150+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f6e0 Support Billetsystem
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Begrænset evne til at fjerne blokering af populære platforme

Slickvpns forældede software er ikke i stand til at følge med streamingstedernes stadig mere sofistikerede geoblokke Selvom det viser logoerne for nogle af de mest populære streamingplatforme på sin hjemmeside.

Et skærmbillede fra Slickvpn

Slickvpn viser populære streamingsteders logoer, men fjernede ikke nogen af ​​dem

Streamingsteder bruger geoblokering for at forhindre dig i at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit land på grund af licensbegrænsninger.

Ublokeret: Ingen

Slickvpn fjerner ikke blokering af populære streamingtjenester.

Det plejede at tilbyde en “Get Netflix eller din penge tilbage” -garanti, men det gør det ikke længere. Den eneste udsagn, det fremsætter om streaming, er generisk og lakonisk:

Et skærmbillede fra Slickvpn

Dette er det eneste, det siger på sin hjemmeside om streaming, og det er meget vagt

Slickvpn nævner kun streamingsteder i sine hjælpeguider. Jeg bemærkede, at dette afsnit indeholder et stykke på 5 grunde til, at du skal bruge det til Netflix. Men gæt hvad? Klik på den artikel fører til følgende fejlside:

Et skærmbillede af fejlsiden, der kommer op, når du klikker på en Netflix-relateret artikel om SLICKVPN

Dette gjorde mig mistænksom med hensyn til udbyderens pålidelighed

Betyder det, at slickvpn fjernede artiklen, da de indså, at Netflix ikke virkede?

Blokeret af: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, HBO Now, Kodi, YouTube og ESPN

Min forskning viste, at man møder VPN/proxyfejl på flere servere Når du prøver at fjerne blokering af BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, HBO Now, Kodi, YouTube, ESPN og Netflix (USA, UK, Canada og Holland).

Almindelige opstillede fejlkoder var M7111-5059 for Netflix og P-EDU101 for Hulu. Det er værd at bemærke, at den ene internetbruger, der formåede at få adgang til Netflix, oplevede bufferproblemer og dårlige resultater. Min forskning viste, at det tager ca. 20 sekunder at buffer. Jeg får indtryk af, at hvis streaming er vigtigt for dig, er dette ikke VPN -udbyderen til at gå efter. Hvis du er fan af streaming Netflix, kan du tjekke denne side for bedre VPN -indstillinger.

Hastigheder – gode hastigheder på tværs af servere

Fra min forskning på brugernes oplevelser (Da Slickvpn aldrig sendte mig mine login-detaljer, og jeg kunne ikke teste hastigheder selv), Det ser ud til, at VPN tilbyder gode hastigheder. Det ser ud til, at de gennemsnitlige hastigheder er: ping (595 ms), upload (6 Mbps) og download (167 Mbps). Den gennemsnitlige serverforbindelsestid er 15 sekunder. Det ligner servere i Holland, USA, UK, Tyskland, Canada, Japan og Australien kører med anstændige hastigheder.

Du kan fortælle omtrent, hvor meget en VPN vil bremse din forbindelse ned ved at bruge dens gennemsnitlige hastighedstabsprocent. Slickvpn forårsager cirka 20% hastighedstab, så din forbindelse vil være 20% langsommere, når du bruger den. Det faktum, at VPN’s hastigheder ligner din almindelige internetforbindelse, betyder, at du skal være i stand til at uploade og downloade indhold hurtigt. VPN’s hastigheder giver mulighed for hurtig browsing og torrenting.

Alligevel, da det har en tendens til at være tilfældet med mange VPN’er, ser det ud til, at ens afstand til serverplaceringen spiller en rolle. Du får hurtigere hastigheder ved hjælp af serveren tættest på din placering. Dog bemærkede jeg det De fleste af Slickvpns servere er placeret i Europa og Nordamerika, Så hvis du er i det globale syd, kan du opleve langsommere hastigheder.

Slickvpn har en indbygget hastighedstest på appen Det fortæller dig, hvor hurtigt dens server kører, hvilket betyder, at du ikke behøver at prøve flere servere for at finde den hurtigste.

Jeg blev mistænksom efter at have læst om SLICKVPNs 10G Ultra High-Speed ​​Server Connections. Selv hvis du ikke er i tech, ved du, at verden bruger 5G. I dette tilfælde er 10G et vildledende udtryk, der bruges til markedsføringsformål.

Hvad Slickvpn betyder er, at det har servere, der kan overføre data til 10 gigabits pr. Sekund. Dette er meget hurtigt sammenlignet med gennemsnitlige bredbåndshastigheder, Så der er ikke behov for Slickvpn at bruge forvirrende markedsføringsbetingelser. Jeg synes, Slickvpn burde tydeligt forklare, hvad 10 Gbps -servere er, og ikke oversæl en funktion, der allerede er god.

Er Slickvpns hastigheder hurtigt nok til spil? Ja

Baseret på min forskning, tror jeg Slickvpns hastigheder er tilstrækkelige til spil.

Spilkonsolproducenter anbefaler 3 Mbps downloadhastighed, og Slickvpn ser ud til at overgå det med meget.

VPN’s UDP -protokol giver høje hastigheder, hvilket betyder, at du skal være i stand til at spille dine yndlingsspil hurtigt og uden præstationsproblemer.

Servernetværk – Lille netværk af servere

Slickvpn har 150 servere i 40 lande. En VPN skal have et højt forhold mellem servere og lande for hurtige hastigheder. Slickvpn tilbyder ikke det. Det er også sandsynligt, at der muligvis ikke er en server i nærheden af ​​dig, hvilket betyder, at en lang geografisk afstand til servere vil bremse dine hastigheder. At have adgang til flere servere er også nyttigt, fordi hvis man holder op med at arbejde, kan du skifte til en anden, der stadig er god og i nærheden af ​​dig.

Serverne opsummeres som følger:

Kontinent Land
Afrika Sydafrika
Asien Hong Kong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Malaysia, Singapore, Taiwan, Thailand, Tyrkiet
Australien Australien
Europa Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Luxembourg, Norge, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Slovenien, Spanien, Sweden, Switzerland, UK, Ukraine
Nordamerika Canada, USA
Sydamerika Brasilien, Chile, Panama

På Slickvpns app har du muligheden for at tilføje servere til dine favoritter. Denne funktion giver dig også mulighed for let at søge efter servere. Jeg finder ud af, at det er et dejligt touch, fordi det hjælper med at holde servere organiseret.

Det kompenserer dog ikke for det faktum, at nogle brugere rapporterede at opleve problemer, der forsøgte at skifte servere på mobile enheder.

Slickvpn bruger belastningsbalancering At distribuere netværkstrafik mellem enhederne i en virtuel klynge lige. På den måde sikrer det, at ingen af ​​dens servere er usædvanligt langsomme, og du får anstændige hastigheder, uanset hvilken du vælger. Jeg tror, ​​det er en nyttig funktion, der giver dig mulighed for ikke at spilde tid, når du opretter forbindelse.

Standardindstillingen for bedste placering betyder, at Slickvpn vælger den hurtigste server til dig, som også vil hjælpe dine hastigheder. Du vil have denne funktion i en VPN, så du behøver ikke at spilde tid på at prøve forskellige servere for at finde ud af, hvad der er hurtigst.

Sikkerhed – solid, med et valg af porte og protokoller

Slickvpn ser ud til at være en sikker VPN.

Det tilbyder mulighederne for AES 256-bit-chiffer med OpenVPN (TCP/UDP) og 128-bit kryptering med IPsec. Hash-godkendelse håndteres af SHA-1 og håndtryk i 2048-bit RSA, som er et ekstra lag af sikkerhed.

VPN understøtter PPTP og L2TP, som du skal konfigurere manuelt, og dens standard OpenVPN. At have så mange protokoller at vælge imellem betyder, at du kan skifte mellem dem afhængigt af hvad du laver online, da forskellige protokoller er bedre til forskellige aktiviteter. Det er dejligt at være i stand til at vælge mellem den uhakbare OpenVPN, når du vil have maksimal sikkerhed og PPTP, når du streamer for at øge hastigheden.

Slickvpn giver dig også mulighed for at vælge porte til OpenVPN, Fra de vigtigste som Port 8 HTTP og Port 443 HTTPS til ikke-standard porte som 8080 og 8888. Dette er rart, da det betyder, at du kan skifte, når en bestemt port/protokolkombination er blokeret og derfor altid have en god forbindelse. Hvis du er en avanceret bruger, der har brug for din computer for at skelne mellem klientsikkerhedsbehov, finder du dette nyttigt.

SLICKVPN bruger også Hydra Protocol and Scramble Technology, som er praktiske funktioner. De hjælper maske, som du bruger en VPN på steder, der begrænser eller forbyder VPN’er. Hydra gør dette ved at tilføje et ekstra lag kryptering og en ekstra server til din normale VPN -forbindelse ved at kæde flere servere sammen. Scramble tager OpenVPN -pakker og blander dem op for at blive uigenkendelige, når de inspiceres af en tredjepart. Dette gør det lettere at bruge en VPN på steder, hvor de er forbudt, hvilket er godt for dem, der rejser meget.

Min online forskning antyder, at SLICKVPN tilbyder tilstrækkelig DNS, IPv4, IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse, som du kan aktivere i fanen App’s netværkspræference. Dette sikrer, at VPN ikke lækker dine DNS -forespørgsler til din internetudbyder eller din IP til de websteder, du besøger. Når det sker, kan din internetudbyder se din aktivitet, og tredjepart kan spore dig.

Du kan indstille klienten til automatisk at ændre din IP -adresse hvert par minutter. Selvom SlickVPN designet IP Switcher -funktionen til at øge din anonymitet, At der ikke er nogen dræbskontakt gør det farligt. VPN tilbyder et Kill Switch -alternativ, men uden at teste det, kan jeg ikke bekræfte, at det er så effektivt.

SLICKVPN tilbyder også belastningsbalancering, der automatisk vælger en server til dig baseret på serverbelastningen, eller du kan vælge tilfældig afbalancering, som vil forbinde dig til en server tilfældigt..

Privatliv – bekymringer vedrørende dataindsamling

Slickvpn vpn er ikke privat.

Som de fleste udbydere logger Slickvpn nogle data – en standardpraksis, der ikke altid behøver at være alarmerende.

Et skærmbillede af slickvpn

Slickvpn er gennemsigtig over de data, de indsamler

Udbyderen hævder, at det ikke gemmer brugernes browsingaktiviteter. Imidlertid, Det gemmer data, som brugernavne, adgangskoder, betalingsregistre og indsamlet Google Analytics Info at oprette konti. Det gemmer også midlertidige cookies til log-in-processen.

Hvis regeringen beder om disse oplysninger, bliver VPN nødt til at give dem dem. Dette er fordi Slickvpn er baseret i Greenville, South Carolina, i USA, som er en del af 5 Eyes Alliance, sammen med Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand. Det er imod kryptering, samarbejde for at få adgang til, indsamle og dele private data med retshåndhævelse.

SLICKVPN siger, at det indtil videre ikke har modtaget nogen anmodninger om videregivelse af oplysninger fra domstole eller regeringer.

Udbyderen har offentliggjort en Warrant Canary på sin hjemmeside. Hvis regeringen eller anmodningen om retshåndhævelse anmoder. På denne måde kan du altid tjekke webstedet for opdateringer, hvis du er bekymret for en løbende undersøgelse af, at du muligvis er en del af. Som nogen, der gav Slickvpn min info under registreringen, som jeg ikke ønsker at falde i de forkerte hænder, er dette betryggende.

Et skærmbillede af slickvpn

Slickvpn har en warrant kanary

Det ville være interessant at overvåge denne side og se, hvordan VPN ville reagere. Ville det beskytte sine brugere, som en anden VPN -udbyder gjorde under en efterforskning i Tyrkiet af landets regering for et par år tilbage og lægger sine penge, hvor munden er?

En tredjepartsrevision, som de fleste pålidelige VPN’er går igennem, ville hjælpe med at etablere Slickvpns legitimitet og pålidelighed i dets privatlivspolitik.

Torrenting – tilladt på alle servere

Mens Slickvpn er hurtig nok til torrenting, er jeg ikke sikker på, om det er sikkert. Årsagerne hertil er, at det logger nogle af sine brugers data, og det har ikke en ordentlig dræbskontakt.

Det er en af ​​de betydelige fordele ved VPN, der Det tillader torrenting på alle dets servere på et tidspunkt, hvor mange VPN -tjenester slet ikke.

Mit team og jeg kondolerer ikke ulovlig torrenting, og du bør kontrollere reglerne og reglerne i dit land.

Imidlertid den førnævnte logs -politik og Fraværet af en dræbskontakt fik mig til at bekymre mig om, hvad der ville ske, hvis min forbindelse pludselig afskåret – ville det betyde, at jeg ville bruge, for eksempel, bittorrent ubeskyttet? Hele pointen med hvorfor det er nødvendigt at bruge en VPN til torrenting er, at det forhindrer andre brugere i din sverm i at se din rigtige IP. Et pludseligt tab af forbindelse kan betyde, at dine oplysninger udsættes for.

Fungerer slickvpn i Kina? måske

Jeg kunne ikke bekræfte, om VPN fungerer i Kina.

Du har måske hørt om “den store firewall”. Dette er et sæt foranstaltninger, som Kina bruger til at begrænse indhold, politi på nettet og overvåge brugernes online aktiviteter. Den store firewall blokerer også for VPN -trafik, og SLICKVPN er ikke i stand til at omgå den. Det er nødvendigt at have en VPN i Kina for at få adgang til indhold fra hele verden.

Slickvpn har ikke servere i Kina, som du har brug for, hvis du er interesseret i at få adgang til indhold fra landet.

Det nævner ikke, at dens service fungerer i Kina overalt på sin hjemmeside, og kundesupport har ikke svaret på min e -mail, der spørger, om det gør det.

Samtidige enhedsforbindelser – 5 gadget samtidig forbindelse

Med SLICKVPN kan du oprette forbindelse til 5 enheder pr. Licens samtidig, Gør det til en god værdi, hvis du er en del af en stor familie eller et lille firma. Du kan bruge op til 2 forskellige IP -adresser ad gangen. Dette er nyttigt, hvis du sender en stor mængde tidsfølsomme e-mails.

Enhedskompatibilitet – De fleste operativsystemer

VPN -. Dette inkluderer iOS (iPhone, iPad), Android, Ubuntu, Amazon Kindle, Linux, Nokia Mobiles, Chromebook og Routers, såsom QNAP, Synology og Asus.

At køre VPN på en router kan være meget nyttigt og spare dig tid, da det får trafik til at strømme til alle tilsluttede enheder gennem en krypteret kanal. Du kan oprette forbindelse til ubegrænsede enheder via routeren, inklusive dem, der ikke understøtter VPN’er, Ligesom hjemmemediesystemer.

Jeg læste dog, at hver gang du skifter servere på OpenVPN, skal du konfigurere forbindelsen konfigurere. Nogle brugere oplevede også problemer med manuelt at konfigurere netværksprofiler til at bruge VPN -serverne på mobile apps, hvilket er noget, SlickVPN måske ønsker at arbejde på at forbedre, da flere og flere mennesker vælger at bruge deres telefoner over desktops.

På SLICKVPNs websted siger det endvidere, at OpenVPN -protokollen er tilgængelig til Windows, Android, iOS, MACOS og Linux -enheder, mens IPSEC kun er tilgængelig for iOS og MACOS.

Jeg fandt også, at Windows -klienten er meget gammel. Filens navn (0.2.6.1) antyder, at Slickvpn ikke er færdig med at bygge det, og det viser sig, at den er næsten 3 år gammel. OpenVPN -app -filen er også dateret tilbage til 2015. Dette sammen med det faktum, at filerne er af ukendte udgivere, kunne være grunden til, at brugerne oplevede mange problemer med appen, der styrter efter installationen.

Installation og apps

8.0

Opsætning og installation-Meget problematisk installation

Det er ikke let at oprette Slickvpn. Installation var hvor jeg kæmpede mest. Jeg fik aldrig download af appen på trods af at jeg betalte for et månedligt abonnement.

Når du har foretaget betalingen, kan du henvise til SLICKVPNs websted for en detaljeret guide til installation af VPN-applikationen på din specifikke enhed efter en trin-for-trin-proces.

På Windows inkluderer dette følgende trin:

 1. Klik på “Næste” på installationsguiden for at starte installationen.
 2. Accepter licensaftalen, og klik på “Næste”.
 3. Klik på “Næste” for at acceptere standardplaceringen.
 4. Klik på “Næste” for at acceptere Start -menuen Genvej.
 5. Klik på “Næste” for at oprette desktopikoner.
 6. Klik på “Installer” for at afslutte opsætningen.

Gør følgende på mobile apps:

 1. Tryk på ikonet App Store.
 2. Download OpenVPN Connect -appen.
 3. Download .OVPN -fil og e -mail den til dig selv. Åbn e -mailen i mail, tryk på vedhæftet fil, vælg Open i OpenVPN.
 4. Tryk på + -knappen.
 5. Udfyld den nye profil som vist, og tryk på “Connect”.

At konfigurere OpenVPN på Android:

 1. Få appen fra Google Play Store.
 2. Tryk på knappen som angivet for at tilføje Slickvpn -konfigurationen.
 3. Tryk på downloads, og vælg filen SV_Mobile.ovpn.
 4. Tryk på kontrolmærket for at afslutte importen.
 5. Tryk på sv_mobile for at starte din forbindelse.
 6. Indtast din log-in-info og hovedadgangskoden til din konto (ikke PPTP/IPSEC-adgangskode).
 7. Kontroller loggen for den tilsluttede meddelelse.
 8. Bekræft hurtigt din forbindelse ved at kontrollere låseikonet i den øverste bjælke.