Skygge dig VPN Review

Shadeyou VPN Review

De fleste af kommentarerne var i vid udstrækning positive med mange brugere, der supplerede dens stabile ydelse.

Shadeyou VPN Review – Bedste VPN for 100% anonymitet

Shadeyou VPN Review: Identitetstyveri, indholdsbegrænsninger og eksponering for privatlivets fred er ikke en nyhed i dagens web-sfære. Det er her denne skygge af VPN -anmeldelse kommer ind.

VPN’er er ikke et valg længere. De er en nødvendighed; Jeg siger ikke, at bare fordi dette er en skygge af VPN -anmeldelse, i stedet bakker jeg mine påstande i det næste afsnit.

Intet på Internettet er virkelig privat, og du vil blive forbløffet over, hvor lidt viden der faktisk kræves for at dechiffrere oplysninger om dig.

Vi er alle stødt på udtrykket VPN og har måske endda brugt det, men den generelle offentlige opfattelse af en VPN, og hvad en VPN faktisk kan gøre er to meget forskellige ting.

Så inden vi afslører dig de fakta og funktioner, som Shadeyou VPN tilbyder os, lad os se nærmere på, hvorfor du muligvis har brug for skyggeyou VPN!

Hvorfor har du brug for Shadeyou VPN?

Der er nogle grunde til, at du måske søger efter en VPN, og hvorfor Shadeyou VPN muligvis er et valg af våben for dig.

Privatliv

Først og den vigtigste grund til at de fleste mennesker tager hjælp fra en VPN er at beskytte deres privatliv.

Hvis du er på internettet, og du ikke vil have internettet eller den webside, du er på med at vide, hvor du er fra, er en VPN den enkleste og bedste løsning.

Når du installerer og anvender en VPN for at få adgang til internettet, er din rigtige IP -adresse maskeret med en alternativ IP -adresse, der er leveret til dig af VPN.

Og hvis din rigtige IP -adresse ikke er afsløret, udsættes din virkelige placering og identitet ikke længere.

Adgang begrænset indhold

Hvis du er fra en “ikke så digitalt demokratisk land eller skole, hvor ikke alle websted er tilgængeligt på grund af flere grunde, hr. VPN vil også være din frelser der.

I mange lande er enkle websteder som Google og YouTube forbudt. Nå for mig, det er lige så vigtige som det ilt, jeg trækker vejret.

Nu er disse websteder “Geografisk”Begrænset, hvilket betyder, at de besøgende fra et bestemt land eller by ikke har tilladelse til at besøge dem.

Igen, når du bruger en VPN, ændres din IP -adresse, og du kan praktisk talt vælge ethvert andet land efter dit valg til at oprette forbindelse til internettet fra, og dermed låse op for enhver krog og hjørnet på Internettet.

Beskyttelse mod hackere og regering

På et simpelt niveau kan hackere bryde ind i dit system og skabe ødelæggelse, hvis de får adgang til din rigtige IP -adresse.

De bruger din IP -adresse og port til at oprette forbindelse til en bagdør på dit system og får derfor adgang til det.

I større skala er nogle regeringer angiveligt undfanget at overvåge og spore aktiviteterne for internetbrugere fra deres land eller et specifikt område.

Men når du bruger en VPN, valgte du at være i et andet land og placering, og dermed falder du af radaren på din regering. For ikke at nævne, at den alternative IP -adresse ikke kan bruges til at hacke ind i dit system af individuelle hackere.

Styrke tredjepartsforbindelser

Tredjepartsforbindelser som Wi-Fi fra en pizzabutik eller en busstativ er en af ​​dem mest sårbare forbindelser på planeten.

De er naturligvis de foretrukne hitpletter for hackere og digitale tyve, der ønsker at komme ind i dine mobiltelefoner, bærbare computere eller endda det virkelige liv.

At have en VPN, mens du opretter forbindelse til et usikret netværk, hjælper dig med at beskytte dit system og gør det umuligt for nogen at forårsage nogen form for skade, mens du lader dig gennemse internettet uden hindring.

Krypter internettrafik

Shadeyou VPN ændrer ikke kun din IP -adresse, men krypterer også din internettrafik med nogle af de stærkeste forbindelsesprotokoller i branchen.

Der fungerer som et ekstra lag af sikkerhed for din internetforbindelse. Den militære klasse 2048-bit kryptering vil tage milliarder af år i selv den mest sofistikerede hardware at knække.

Shadeyou VPN Review

Shadeyou VPN Review: detaljerede funktioner indsigt

Så ovenstående punkter burde have malet et klart billede om, hvorfor Shadeyou VPN er vigtigt, rigtigt?

Men bare fordi det er vigtigt og nødvendigt, betyder det ikke, at du skal få det med lukkede øjne.

Så her er en ShadeDyou VPN -gennemgang for dig, som vi dokumenterer efter at have tilbragt betydelig tid med VPN, og lad mig fortælle dig, at vi sammenlignede og analyserede tre forskellige VPN’er på samme tid, og Shadeyou kom ud som vinderen, det er derfor, det er En skygge af VPN -gennemgang, du læser, og ikke af de to andre produkter.

Let interface

Det første og fremmest punkt, der er værd at blive nævnt i denne ShadeDyou VPN -gennemgang, er dens ekstremt lette brugergrænseflade.

Selvom det er din første dag med en VPN, behøver du ikke at jage efter muligheder og funktioner. De vigtigste knapper og funktioner er blevet lagt lige der foran dig.

Shadeyou vpn

Der er en simpel on-off switch, et glide-down-diagram for valg af land og alt andet. Så godt ja, det er nybegyndervenligt.

Du kan endda vælge forbindelsesprotokoller og port samt få oplysninger relateret til din konto uden at skulle klikke på en enkelt gang!

Omfattende OS og enhedsstøtte

Den anden faktor, der lokkede os i, var det faktum, at uanset hvilken slags system vi brugte, som en mobiltelefon, en tablet, en pc eller en Mac, Shadeyou VPN universelt understøttet vores enheder.

Det samme gælder også for sin OS -støtte. Det diskriminerer ikke dit valg af operativsystem og understøtter de fleste større operativsystemer i verden, herunder:-

Jeg tror, ​​at opsummerer alle OS (er), der bruges over hele kloden i stor skala.

Selvom det desværre ikke tilbyder “apps” til noget andet system undtagen Windows. For alle andre muligheder (Mac, Android, iOS osv.). Brugeren skal enten bruge OpenVPN-klient eller de indbyggede indstillinger for at oprette forbindelse til VPN.

På Android for eksempel skal OpenVPN downloades, hvis du ønsker at bruge den samme protokol. Hvis L2TP eller PPTP skal tilsluttes, skal en bruger gå til Indstillinger> Netværk> VPN (kan variere baseret på enheder) og har brug for at indtaste serverdetaljerne manuelt.

Selvom det ikke er nogen raket-videnskab og let kan afsluttes af alle, der bruger de detaljerede “Hvordan man (er)”Forudsat på stedet, ville det bare være meget lettere og enklere, hvis der var oprindelige apps til platformene.

25+ lande

Den vigtigste del af enhver VPN efter dens sikkerhed og privatliv er tilgængeligheden af ​​placeringer at vælge imellem.

Det er et aspekt, hvor Shadeyou VPN ikke vil skuffe dig. Det giver dig mulighed for at vælge mellem en liste over over 15 lande!

Du kan vælge mellem nogle af de mest populære og digitalt demokratiske lande på planeten, herunder:-

Shadeyou VPN -serverplaceringer

 • USA
 • UK
 • Holland
 • Finland
 • Tyskland
 • Ukraine
 • Canada
 • Spanien
 • Hong Kong
 • Frankrig
 • Sverige
 • Rusland
 • Rumænien
 • Australien
 • Singapore

Og det bedste er, at listen ikke er, hvor skygger du stopper! Du kan også vælge mellem en række forskellige “servere” fra de samme lande, som garanterer, at du ikke behøver at møde en serveroverbelastning eller hastighedsproblemer, selvom det specifikke land oplever en tung belastning.

ShadeDu er en af ​​de meget få VPN’er i branchen, der har en variation i sin “Antal tilgængelige servere”Baseret på en brugers planer. Det tillader kun 18 VPN -servere og 12 placeringer på dens standardplan.

For at låse op og få adgang til hele listen over 25 servere og 15 placeringer, skal en bruger få standardplanen.

3 forskellige forbindelsesprotokoller

Vi har brug for forskellige forbindelsesprotokoller til forskellige formål. ShadeDu forstår det og får os tre forskellige forbindelsesprotokoller at vælge imellem.

Forbindelsesprotokol

OpenVPN er langt den mest sikre og udvidelige forbindelsesprotokol, der bruges i VPN-branchen, og det er helt open source.

Ubegrænset brug

De fleste VPN’er begrænser vores forbindelse, efter at der blev brugt en bestemt mængde data. Grænsen kan være månedligt, ugentligt eller endda dagligt.

Der er ingen sådan båndbredde eller trafikgrænse med Shadeyou VPN. Du kan bruge Shadeyou VPN så meget som du ønsker, download så mange videoer, data og andre ting, som du vil, streame, gennemse, gør hvad du ønsker, de har ikke noget imod.

ShadeDu tror på fuld kontrol og adgang til brugeren, når du har betalt for det. Så de blander sig ikke, faktisk downloadede jeg over 20gigs af video for par om par dage siden, og forventede, at min hastighed ville blive afdækket i det mindste, men intet af den slags skete.

Så jeg må sige, at det lige her er et eksempel på værdi for pengene.

Militær klasse 2048-bit kryptering

De fleste VPN’er, jeg krydsede stier med, før jeg blev introduceret til Shadeyou VPN, brugte 256-bit kryptering. Nå, sandsynligvis det er derfor, de fleste VPN’er ikke klarede det så langt, mens denne skygge af VPN -anmeldelse gjorde.

ShadeDu tilbyder 2048-bit kryptering. Tekniske forhold er ret komplicerede og ville kun forvirre dig, men er velkommen til at google det op.

I de mest enkle ord er det en ekstremt stærk kryptering, og det er næsten umuligt for nogen, nogen, selv med Govt. Grad hardware til at bryde ind i dit system eller aflytte din online aktivitet.

No-speed capping

En af de almindelige misforståelser, der drejer sig om enhver VPN, er, at en VPN bremser din internetforbindelse ned. Og det er også sandt for de fleste VPN’er.

Men ikke Shadeyou. Faktisk var det en af ​​de primære drivkræfter bag mig, der skrev denne skygge af VPN -gennemgangen ned.

Jeg målte browserhastigheden med Ookla og var ærlig; Der var hastighedstab. Men igen var det i KBS. Betydning, hvis jeg ikke havde brugt Ookla, ville jeg aldrig have bemærket, at det eksisterede.

Så i den virkelige verden, hvor det betyder noget, kan jeg hævde, at sammenlignet med alle de andre VPN’er, er Shadeyou uden tvivl en af ​​de hurtigste.

Kill switch

ShadeDu kan også prale af en dræbskontakt. Det er en avanceret funktion, der sørger for, at du på intet øjeblik af din internetforbindelse er uden beskyttet.

Hvilket betyder, at hvis VPN -forbindelsen af ​​en eller anden grund falder, afsluttes internetforbindelsen automatisk.

Så hvis du gennemser internettet, kan du være sikker på, at du har VPN, der bakker dig op!

DNS lækagebeskyttelse

Dette er ikke en “eksklusiv” funktion, men det er heller ikke helt almindeligt med hver VPN.

DNS -lækagebeskyttelse sørger for, at der ikke lækker en eneste bit af dine DNS -oplysninger derude på nettet.

Hvis du ikke er sikker på, hvad det betyder, ja, vil jeg ikke forklare det for dig i denne Shadeyou VPN -anmeldelse; Fordi det er kompliceret.

Bare ved, at med Shadeyou er du sikker.

Shadeyou VPN Priser planer

Efter at have kastet alle disse overflod af funktioner på os, kunne man forvente, at Shade You muligvis brænder et hul i vores lommer.

Lad mig fortælle dig, det vil det ikke.

De har to enkle planer:-

 • Standard:- $ 25.99/år.
 • Premium:- $ 27.99/år.

Der er nogle funktionsforskelle mellem dem baseret på prisen, som du enten kan kontrollere på webstedet eller fra nedenstående skærmbillede.

Shadeyou VPN Priser planer

betalingsmetoder

Når vi taler om anonymitet og privatlivets fred, er Shadeyou bevæbnet til tænderne for at få dig en virkelig anonym og privat måde at betale.

At jeg siger, fordi det accepterer betalinger via bitcoins! Nå ja, så du kan betale dem, og de ved aldrig nogensinde, hvem du er.

Bortset fra Bitcoins understøtter det også:-

 • PayPal
 • Kredit-/betalingskort
 • Wemoney
 • Perfekte penge
 • Ukash
 • Payeer
 • Qiwi

Og par andre betalingsmetoder.

Ingen logfiler

Jeg reddede dette til det sidste!

Den sidste og vigtigste funktion, som jeg viser her i denne Shadeyou VPN -anmeldelse, er det faktum, at; ShadeDu opbevarer ikke nogen logfiler af nogen art overhovedet.

Ironisk nok holder de fleste andre VPN’er, der hævder at beskytte vores identitet, faktisk holde logfiler. Nå, ShadeDu er ikke som “de fleste andre VPN’er.”

Ligegyldigt hvor stor din VPN er, hvis den ikke giver dig 100% anonymitet, er det dybest set spild af dine hårdt tjente penge.

Derudover beder det heller ikke om en brugers personlige oplysninger. Såsom navne, adresse (region) og betalingen kan også sikres ved hjælp af cryptocurrencies. Så i det meget sjældne tilfælde af, at nogle logfiler holdes eller lækkes, kan hverken VPN eller nogen anden part få adgang til en brugers identitet alligevel.

Så for mig kommer funktioner senere, anonymitet og privatliv er det, jeg sætter først, og med Shadeyou kan du være sikker på, at din identitet er lige så anonym som det kan være.

Samtidige forbindelser

Ingen personer eller husholdning er kun begrænset til en enhed i dag. Hver husstand har i det mindste 2-3 enheder, mens nogle måske endda har halvdelen eller et komplet dusin.

Det er her antallet af tilladte samtidige forbindelser gør en forskel. Dette er antallet af enheder, der kan bruge VPN på samme tid på den samme konto.

Shadeyouvpn har en “dynamisk” politik om denne i modsætning til de fleste andre VPN’er, vi har været sammen med. Det giver mulighed for 3 samtidige forbindelser på dens standardplan, mens så mange som 5 er tilladt på premiumplanen. Disse tal er ikke særlig imponerende, men acceptable.

Torrent og P2P tilladt

Ikke alle VPN’er er de bedste VPN’er til torrenting og P2P. De kræver specielle servere, på venlige-lokationer for at få det til at ske.

Heldigvis er Shadeyouvpn en af ​​dem. Så du kan få adgang til og bruge torrents samt dele filer og data direkte med andre brugere uden at frygte censur. Dens tekniske sikkerhedsfunktioner såvel som No -logs -politikken er din hjælp i tilfælde af tvister.

Gratis anonymizer

Bortset fra VPN tilbyder virksomheden også en gratis anonymizer. Det er en gratis web -proxy -service, der giver brugerne mulighed for at ændre deres IP -adresser og forhindre websteder i at spore dem.

Over 10 lande-munger er tilgængelige. Derudover kan det, en bruger ønsker at fjerne blokering, specificeres såvel som f.eks Spil eller apps, webside, Hulu/Netflix/Spotify, videostreaming etc.

Så er der muligheden for yderligere at tilpasse anonymizeren. En bruger kan vælge at (eller ignorere) krypteringsadresse, aktivere/deaktivere cookies, fjerne scripts, kryptering af sider osv.

Shadeyou VPN Review:- Endelig dom

Er skygge, du er det værd?

Det koster mindre end $ 3/måned uanset hvilken plan du går med. Det får os stadig alle de superavancerede funktioner og beskytter stadig vores identitet.

Shadeyou VPN gør alt, hvad du forventer af enhver anden VPN derude, og det koster stadig ikke en formue.

Så så vidt min personlige oplevelse går, vil jeg sige ja, det er værd at hver krone. Men hey, tag ikke mit ord for det, gå ud og prøv det for jer selv at være den bedre dommer.

Shadeyou VPN Review

Vi er læser støttet og kan tjene en provision, når du køber gennem links på vores side. Lær mere.

Ikke anbefalet
Samlet score:

Opmærksomhed! Shadeyou VPN er ikke længere operationel. Men rolig – du kan stadig beskytte dit online privatliv og nyde endnu hurtigere hastigheder med Nordvpn.

Shadeyou VPN lover Komplet anonymitet og adgang til Indhold fra ethvert land Til en budgetvenlig pris.

Men det er ikke alt.

På deres hjemmeside hævder de også at tilbyde uigennemtrængelig kryptering og sikre forbindelser til offentlige Wi-Fi-hotspots.

Med andre ord lover ShadeDu at gøre dig Unæstbart på Internettet.

Men leverer tjenesten, hvad den hævder på tin?

Eller er de for “billige” til at være sikre?

Hvad med hastighed og Netflix -kompatibilitet?

Nå, jeg vil besvare disse spørgsmål og mere i denne skygge af VPN -anmeldelse.

Jeg vil også skitsere dens testresultater og fortælle dig, om jeg anbefaler tjenesten eller ej.

VPNalert -vurdering: 7.1 af 10 ⭐
Bedre alternativ: Klik her for at finde ud af mere
Jurisdiktion: UK
Kryptering: AES 256-bit, RSA 2048-bit, RSA 4096-bit
Servere og placeringer: 26 servere, 16 lande
Logningspolitik: No-Logs
Live chat: Ja
Netflix -kompatibilitet: Ja
P2P & Torrenting: Tilladt
Betalingsmuligheder: PayPal, Visa, Mastercard, American Express, Discover, WebMoney, Bitcoin og mange flere.
Platforme: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Routers
Samtidige forbindelser: 3-5

Oversigt over Shadeyou VPN

Shadeyou VPN -websted

Grundlagt i 2016 og er en relativt ung VPN -service, der ejes af Data Accents LP.

Virksomheden var oprindeligt baseret i Ukraine, men har siden flyttet til Skotland UK.

Shadeyous websted er godt designet, og de har et fantastisk diagram på deres hjemmeside, der illustrerer, hvordan tjenesten kan holde dig sikker.

Generelt fandt jeg, at webstedet var ret navigerbar.

Her er hvordan hjemmesiden ser ud.

ShadeDu giver adgang til 26 servere i 16 lande, herunder strategiske placeringer som USA, UK, Rusland og Australien.

Virksomheden sætter sikkerhedsfronten og center.

De hævder at tilbyde Bankniveau AES 256-bit kryptering samt RSA 2048-bit og RSA 4096-bit krypteringsstandarder.

De siger dette om deres service:

“100% anonymitet … vi holder ikke logfiler over din aktivitet og anmoder ikke om dine personlige oplysninger.”

– Shadeyou vpn

Mens alle disse påstande er et skridt i den rigtige retning, har vi ikke råd til at tage dem til pålydende værdi.

Før vi ser et dybtgående kig på Shadeyou VPN, lad os se hurtigt på de vigtigste fordele og ulemper ved tjenesten.

Fordele

Ulemper

Hvad er priserne på Shadeyou VPN -planer?

Shadeyou VPN er hænderne ned en af ​​de mest overkommelige VPN’er rundt.

De tilbyder ikke to eller tre-årige planer, men den pris, du betaler for en et-årig pakke, er den billigste, jeg har fundet.

I øjeblikket har udbyderen to abonnementsplaner:

Standardplan:

 • $ 2.16/måned ($ 25.99 faktureret årligt)
 • $ 2.83/måned ($ 16.98 faktureret hver 6. måned)
 • $ 3.95/måned faktureret hver måned

Premium Plan:

 • $ 2.33/måned ($ 27.99 faktureret årligt)
 • $ 3.50/måned ($ 20.98 faktureret hver 6. måned)
 • $ 7.95/måned faktureret hver måned

Forskellen mellem de to er ikke så meget udtalt.

Faktureringscyklusserne er ens (1 måned, 6 måneder og 12 måneder), og med undtagelse af sikkerhedskryptering og antal samtidige forbindelser er alle andre funktioner identiske.

Som sædvanligt, jo længere prisfastsættelsesplanen, jo mere sparer du.

Du kan være i stand til at fortælle de nøjagtige omkostninger ved dit abonnement ved at skifte de forskellige prisindstillinger på Shadeyous websted.

På Google Chrome ændres priserne med det samme for at afspejle den pakke, du har valgt.

Men Mozilla ser ud til at have en fejl, og som sådanne Firefox -brugere skal udtrykke forsigtighed, før de forpligter sig til enhver plan.

Mens standardpakken leveres med RSA 2048-bit-chiffer, giver den premium-indstilling brugerne den robuste RSA 4096-bit kryptering (mere om dette senere).

Med premium -planen kan du også dække op til 5 enheder.

Hvilken forskel $ 2.00 kan lave!

Men hvis du er på en måned til måned -abonnement, vil premium -pakken sætte dig tilbage omkring $ 4.00.

Alt i alt er prisfastsættelsen lommevenlig.

Ikke desto mindre blev jeg sløret for at finde ud af, at pakkerne ikke inkluderer en pengene-tilbage-garanti.

Hvis tjenesten ikke fungerer, kan du kræve refusion inden for 7 dage, men det er bare om det.

På den gode side giver de en 24-timers gratis premium-prøve giver dig mulighed for at prøve den service, der er risikofri.

ShadeDu accepterer en lang række betalingsmetoder, herunder:

 • PayPal
 • Kreditkort – Visa, MasterCard, American Express, Discover
 • PerfectMoney
 • Webmoney
 • Qiwi
 • Payeer
 • Bitcoin

Betalingsmetoder

Sikkerhed – protokoller, kryptering og funktioner

Du ved aldrig, hvem der måske holder øje med din internettrafik.

Det kan være en hawk-eyed hacker i lufthavnen, biblioteket eller endda i din yndlings kaffebar.

Det kan være enhver, inklusive din betroede internetudbyder.

Heldigvis, med en robust VPN, kan du forblive sikker og sikker online.

Shadeyou VPN pakker alle de sikkerhedsfunktioner, vi er kommet til at forvente.

I alt understøtter det tre tunnelprotokoller – L2TP, PPTP og OpenVPN.

Du kan vælge forskellige protokoller

Hvad angår kryptering, tilbyder Shadeyou militær kvalitet AES 256-bit kryptering med OpenVPN -protokollen.

Overalt bruger de RSA 2048-bit kryptering, Men premium -brugere får en opgradering til 4096-bit kryptering.

Er de alle solide?

L2TP og OpenVPN er sikre og pålidelige, men jeg vil ikke anbefale den tredje mulighed – PPTP – for følsomme opgaver.

Og mens AES 256-bit er den anbefalede chiffer, er RSA 2048-bit og 4096-bit solid og bør være mere end tilstrækkelige til de fleste opgaver.

Udover top-tier kryptering og protokoller, kommer ShadeDu også med DNS lækker beskyttelse og en Internet Kill Switch.

Flere indstillinger

Privatlivspolitik – Opbevarer de logfiler?

Stort set hver eneste VPN i verden hævder at have en nul-logging-politik.

Stadig vil nogle logge dine online aktiviteter og fortsætte med at sælge dataene til den højeste byder.

Heldigvis er Shadeyou ikke en af ​​disse skyggefulde VPN’er.

De har en simpel privatlivspolitik og holder hverken aktivitet eller forbindelseslogfiler.

Shadeyou vpn

Det sagt, De indrømmer at indsamle nogle personlige oplysninger.

Og det er her et af mine største problemer med denne VPN ligger.

Shade You nævner, at de Kan logge personlige oplysninger, Men de gider ikke at specificere den type information, de indsamler.

Så på trods af deres plausible ingen aktivitetsloggingstilling, får ShadeDu bestemt ikke nogen point for deres privatlivspraksis.

I ånden af ​​gennemsigtighed skal de helt klart oplyse, hvad de indsamler, og hvad de ikke gør.

Jurisdiktion – 5 øjne, 9 øjne og 14 øjne land

Din udbyders jurisdiktion har en betydelig betydning for dit privatliv.

Shadeyou VPN er placeret i Storbritannien, som er medlem af de 5 øjne, 9 øjne og 14 øjne spionalianser.

Enhver VPN, der er baseret i disse jurisdiktioner, er ikke sikkert at bruge.

Brug en sådan VPN, og du risikerer at få dine data spredt over halvdelen af ​​den udviklede verden.

At være en britisk-baseret VPN, desværre, falder Shadeyou under denne kategori.

Shadeyou VPN -servereliste

Shadeyous servernetværk består af 26 servere spredt over 16 lande.

Det er et ganske lille antal.

I modsætning hertil tilbyder premium VPN’er som ExpressVPN og Cyberghost tusinder af servere spredt over tæt på hundrede lande.

På trods af Shadeyou’s mangler i denne kategori, har de overgået sig selv i at sprede serverne på strategiske steder over hele verden.

Lande

Kan brugere i Kina bruge Shadeyou VPN?

ShadeDu er et godt værktøj til at omgå censur og geo-begrænsninger.

Men hvis du er beliggende i et land som Kina, hvor VPN -brug er omstridt, kan du måske holde dig væk.

Dette skyldes, at tjenesten tilbyder ikke stealth vpn (tilslørede servere).

Streaming – fungerer det med Netflix?

For ikke længe siden kunne du få adgang til Netflix med næsten enhver VPN.

I dag kan kun en håndfuld udbydere fjerne blokering af streamingtjenesten.

Netflix har indført nogle stærke sikkerhedsforanstaltninger og ikke kun blokke, men også sortlister nogen detekteret VPN IP’er.

Med sit begrænsede antal servere og mangel på dedikerede IP’er forventede jeg ikke, at Shadeyou VPN ville have en chance mod Netflix’s firewall.

Nå, jeg tog fejl.

ShadeDu giver adgang til Netflix os.

Det fungerer også med andre amerikanske baserede streamingtjenester som HBO og Hulu.

Men VPN kunne ikke omgå BBC iPlayer og Netflix UK.

P2P – er det en god mulighed for torrenting?

Shadeyou understøtter torrents.

De gør det dog kun på mindre end halvdelen (elleve for at være nøjagtige) af deres servere. Lokationer med P2P -kompatible servere inkluderer:

Sikkerhedsmæssigt, jeg forventer, at VPN vil tilbyde tilstrækkelig beskyttelse, når den er forbundet til en torrent -sverm.

Dens anonymizer er robust nok til at sikre, at din identitet forbliver skjult for internetudbydere og copyright -trold.

Imidlertid er det lave antal P2P -kompatible servere en grund til bekymring. Mens de er gode, er dens hastigheder heller ikke de bedste, du kan finde til torrenting.

Hvis du er en torrentende fan, anbefaler jeg, at du tjekker vores top VPN’er til Pirate Bay. Udbydere på listen er også perfekte til andre populære torrent -websteder som YTS.Lt, rarbg og 1337x.

Ydeevne – Hastighedstest

Selvom hver VPN vil påvirke dine internethastigheder, behøver du ikke at nøjes med en service, der saps hele din båndbredde.

ShadeDu er måske ikke den hurtigste VPN, jeg nogensinde har testet, men jeg fandt, at deres hastigheder var meget anstændige.

Jeg udførte hastighedstest på Shadeyou’s USA, UK og Ruslands servere for at se, hvordan tjenesten udførte.

Resultaterne var som angivet i nedenstående tabel.

Beliggenhed Ping (MS) Download (Mbps) Upload (Mbps)
OS 217 41.17 14.48
UK 134 47.42 13.93
Au 291 33.90 19.59
HK 269 36.37 12.23

Baseline: Ping 21 ms / 49.56 Mbps download / 24.71 Mbps upload

Du skal bemærke, at online hastighedstest ikke giver det fulde billede af en VPNs præstation.

Variabler som den specifikke server, du opretter forbindelse til, afstand fra serveren og den VPN -protokol, du har valgt, kan påvirke hastighedsresultaterne.

I hastighedstestene ovenfor brugte jeg OpenVPN -protokollen.

På siden kørte jeg også et par test ved hjælp af L2TP, og forskellen kunne være mere synlig.

For eksempel St. Petersburg, Rusland Server gik fra 25.24 Mbps (-49.04%) på OpenVPN til 40.46 Mbps (18.35%) på L2TP.

Helt forskel!

Lækager – IP, DNS og WebRTC -test

ShadeDu kommer med både DNS -lækagebeskyttelse og en automatisk dræbskontakt for at beskytte dig mod enhver IP- og DNS -lækager.

Husk, at forbindelseslækager i høj grad kan kompromittere din anonymitet og udsætte din online identitet.

Heldigvis lækker skygge dig ikke din IP, DNS eller WebRTC -oplysninger.

Her er snapshot.

Bemærk: Jeg var forbundet med en Chicago, Illinois US Server Når man gennemførte testen.

Ingen lækager blev fundet

Kompatibilitet – hvilke enheder understøtter det?

ShadeDu tilbyder god enhedskompatibilitet for de fleste brugere.

Understøttede platforme inkluderer:

Af alle de understøttede enheder leverer ShadeDu kun en indfødt klient til Windows.

Jeg ledte efter en Mac -installation på deres hjemmeside, og da jeg indså, at de ikke tilbyder det – var min første følelse JEG HADER DET.

For at bruge VPN på en af ​​de andre platforme, skal du downloade en konfigurationsfil og konfigurere VPN manuelt.

Hvad angår Windows-klienten, gør dens brugervenlighed og avancerede tilpasninger det ideelt for både begyndere og erfarne brugere.

Men hvis du er en Mac -bruger, vil det ikke være så meget af en glat sejlads.

Upålidelig kundesupport

Kvaliteten af ​​kundesupport kan gøre eller bryde en VPN.

Måske skulle nogen kommunikere det til folkene på Shadeyou.

Fordi trods reklame 24/7 support leverer de en af ​​de værste kundeserviceoplevelser nogensinde.

De har en live chat på deres hjemmeside, så først var jeg optimistisk. Jeg prøvede det.

Timer senere ventede jeg stadig på et svar.

Jeg fortsatte med at prøve e -mail -indstillingen, og historien var ikke anderledes.

Det taler meget om Shadeyou, hvis ofte stillede spørgsmål og videnbasen er deres mest pålidelige supportmuligheder.

I alt tilbyder de følgende valg af kundesupport:

Social bevis – Brugerkommentarer til Shadeyou VPN

Efter at have testet og gennemgået Shadeyou VPN, gik jeg online og søgte efter anden brugerfeedback på denne VPN.

De fleste af kommentarerne var i vid udstrækning positive med mange brugere, der supplerede dens stabile ydelse.

En anden ting, mange brugere var tilfredse med, var prismærket.

Der var stadig en vis negativ feedback, der for det meste drejede sig om enhedskompatibilitet. Som vi har set, har ShadeDu kun en indfødt klient, så det er forståeligt. Et par brugere klagede også over serverdækningen og manglen på pengene -tilbage -guarantee.

Bortset fra det syntes brugerne at være temmelig tilfredse.

Især en bruger var hurtig med at påpege, at han ikke havde stødt på nogen præstationsproblemer efter måneder med at bruge VPN.

Men det var i 2017. Fortæl os, hvis du støder på problemer med VPN, og vi opdaterer vores anmeldelse i overensstemmelse hermed.

Flere meninger

ShadeDu er et godt værktøj til at omgå censur og geo-begrænsninger.

Men hvis du er beliggende i et land som Kina, hvor VPN -brug er omstridt, kan du måske holde dig væk.

Dette skyldes, at tjenesten tilbyder ikke stealth vpn (tilslørede servere).