Forest Torrent Download (V1.10)

Sæt i Aokigahara-skoven, et sted i det virkelige liv i Japan, hvor folk går for at afslutte deres liv. På baggrund af dette kommer en ung amerikansk kvinde på jagt efter sin tvillingsøster, der på mystisk vis forsvandt.

Skoven

The Forest (2016) Download

Download se nu

Vælg filmkvalitet

Skoven

2016

Handling / rædsel / mysterium / thriller

Rotten Tomatoes kritikere - rådne

10% tomatometer · 138 anmeldelser

Rotten Tomatoes Publikum - Spildt

22% publikum · 10k ratings

4.8/10 10 44969 · 45K

Paranormal aktivitet: The Ghost Dimension (2015) Download Drengen (2016) download Den anden side af døren (2016) download The Darkness (2016) Download

Indlæser video, vent venligst.

Vælg Watch Quality:

Aktivér din VPN, når du downloader torrents

Hvis du torrent uden en VPN, kan din internetudbyder se, at du er torrent og kan smadre din forbindelse og blive bøde med retssager!

The Forest (2016) Download

The Forest (2016) Download

The Forest (2016) Download

Forældres guide

Indlæser vent venligst

Plot oversigt

Sæt i Aokigahara-skoven, et sted i det virkelige liv i Japan, hvor folk går for at afslutte deres liv. På baggrund af dette kommer en ung amerikansk kvinde på jagt efter sin tvillingsøster, der på mystisk vis forsvandt.

Uploadet af: Freeman
30. marts 2016 kl. 06:00

Direktør

Øverste rollebesætning

Natalie Dormer Photo

Natalie Dormer som Sara / Jess Price

Taylor Kinney Photo

Stephanie Vogt Photo

Stephanie Vogt som Valerie

Eoin Macken Photo

Tekniske specifikationer

720p.Blu 1080p.Blu
Engelsk 2.0
1 time 33 min
Engelsk 2.0
1 time 33 min

Filmanmeldelser

Gennemgået af ZBIGNIEW_KRYCSIWIKI 3 /10

Dette er en vanskelig titel at gennemgå, fordi jeg ikke er helt sikker på, at jeg så noget

Hele denne film er bare opsætninger til ting, der aldrig rigtig sker, og en håndfuld virkelig halt og helt forudsigelig, hopp skræmmer.

Plot begynder i flashback-land, da Sarah rejser til Japan, på jagt efter hendes savnede søster, Jess, der forsvandt i et område, der er kendt for selvmord, og siges at være hjemsøgt af de hævnige ånder fra dem, der er døde der. Vi introduceres kort for hende. mand? Kæreste? Det er ikke gjort klart. Uanset hvad det blodige helvede han er, er han virkelig kun der for den tilsyneladende kontraktmæssigt forpligtede twist, der slutter. Han er for det meste unødvendig for plottet og kunne redigeres ud af filmen, og hans fravær ville ikke blive bemærket.

Efter ankomsten til Japan introduceres vi til Rob, og historien kan ikke beslutte, om han er pålidelig eller en morder. En interessant twist to tredjedele ind i filmen ser ud til at fremstille ham som på en eller anden måde ansvarlig for hendes søsters død, men så virker det usikker på sig selv, om han er en morder, eller om det er den rastløse ånder i skoven, der prøver at narre hende. Lidt gøres med det, og det er uheldigt, for det er den mest interessante del af filmen.

En underlig (skønt ikke så uhyggelig som filmen ønsker, at hun skal være) skolepige følger enten hende i skoven, eller er et par skridt foran hende, der lokker hende længere fra den slagne sti, dybere ind i skoven, ikke fordi den har enhver relation til plottet, men bare fordi det er en ting, der sker.

Et par unødvendige og åbenlyst indlysende, hoppe skræmmer sker, igen, ikke af nogen reel grund, de sker bare fordi.

At dømme efter sine skrivekreditter arbejdede de tre forfattere (“Nick Antosca og Sarah Cornwell og Ben Ketai”) alle på manuskriptet separat, uafhængigt af hinanden, da deres navne alle er adskilt af ordet “og”. Hvis de havde samarbejdet sammen, ville deres navne have været knyttet af en Ampersand (&), ifølge Writer’s Guild -regler. Det er en underlig situation, jeg kan ikke tænke på nogen anden titel med forfatterne, der er krediteret på den måde. Måske er det derfor, filmen føles så usammenhængende og underligt struktureret og gør ikke meget med sin overraskende gode rollebesætning og kompetent kinematografi?

Og dette er sandsynligvis den 6000. film i de sidste fem år for at ende med en karakter,.

Gennemgået af Snoopystyle 4/10

temmelig kedelig

Sara Price (Natalie Dormer) modtager et opkald fra det japanske politi om sin tvillingsøster Jess. Hun blev set gå ind i Aokigahara -skoven, hvor de fleste mennesker går for at begå selvmord. Sara søger efter sin tvillingsøster. Hun bliver ven med forfatter Aiden og med Michi som guide, går de ind i skoven.

Jeg kan godt lide den live rejer sushi og fandt det underligt sjovt Cronenberg-lignende. Maggerne er en mere almindelig kropsorror. Ellers er alle rædselmomenter latterligt intetsigende og fantasifulde. Filmens største synd er, at den er temmelig kedelig. Intet af det er skræmmende. Alt for ofte er det en drøm. Tempoet er langsomt. Det er meget bla.

Gennemgået af leofwine_draca 5/10

Natalie Dormers er den bedste ting ved denne mellemliggende horrorfilm

Skoven er en anden rædsel/thriller, der beskæftiger sig med den uhyggelige indstilling af Aokigahara -skoven i Japan. Den nævnte skov ligger ved foden af ​​Mount Fuji og er berygtet i Japan for at være et sted, hvor selvmord går for at dø. Det har tidligere været genstand for to film, Grave Halloween og Sea of ​​Trees.

Desværre, i hænderne på en uerfaren instruktør, er skoven i høj grad en mellemliggende horrorfilm. Det er for tamt og forudsigeligt at virkelig skræmme alle undtagen de mest nybegyndere af seerne. Handlingen er langsomt, og castet er begrænset til kun et par ansigter, så der er lidt der foregår. Nogle af atmosfæren er ikke dårlig, og filmskaberne gør et godt stykke arbejde med at få placeringen til at virke autentisk, selvom det selvfølgelig ikke rigtig blev skudt i den faktiske skov. Bedst af alt er den pålidelige Natalie Dormer, der investerer hendes føring med dybde og karisma, der måske har manglet i en anden skuespillerinde.

Skovoversigten

Som den ensomme overlevende fra en passagerjetbrud, befinder du dig i en mystisk skov, der kæmper for at holde sig i live mod et samfund af kannibalistiske mutanter. Byg, udforske, overleve i denne skræmmende første person overlevelses horror simulator.Key Alpha -funktioner. Gå ind i en levende, åndedrætsverden, hvor hvert træ og plante kan hugges ned. Under jorden udforsker et stort netværk af huler og underjordiske søer. Hakk træer ned for at bygge en lejr, eller start en ild for at holde varmen. Rens mad for at forhindre dig i at sulte. Byg et lille husly eller en stor havs side fæstning.

Skovtorrentinstruktionerne

  1. Klik på knappen Download nedenfor, så bliver du spurgt, om du vil åbne torrenten. Vælg ja, og lad downloadet starte. Hvis du ikke har en torrent -applikation, skal du klikke her for at downloade uTorrent.
  2. Når skoven er færdig med at downloade, skal du højreklikke på torrenten og vælge “Åben indeholdende mappe”.
  3. Dobbeltklik inde i skovmappen, udpak zip -filen med Winrar og kør “The Forest” -applikation.
  4. Start spillet, have det sjovt og leg. Hvis du støder på problemer, skal du køre spillet som administrator og sørge for at opdatere dine videodrivere og have DirectX installeret, som du kan få her.

Skov torrent download

Klik på knappen Download Torrent nedenfor for at starte din skov gratis download. Det er den offentlige alpha 0.55b version af spillet. Glem ikke at køre spillet som administrator.

Skovtorrenten

Du skal have DirectX installeret for at undgå DLL -fejl. Klik her for at downloade!

VARSEL : Sørg for at få din antivirus deaktiveret og ikke gøre det resultater i det spil, du installerer for at gå ned og ikke åbne. Alle downloadfiler på dette websted er 100% rene, uanset hvad Norton, Avg, McAfee osv. … samler op

Systemkrav

  • OS: Windows 7
  • Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz
  • Hukommelse: 4 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce 8800GT
  • DirectX: Version 9.0
  • Opbevaring: 5 GB tilgængelig plads