HIDEMYASS (HMA) VPN Review 2023 (ikke anbefalet)

Contents

Suzy Q 27. maj 2022

Hidemyass Review

Tjenesten med det største netværk på markedet, Hidemyass har en stor grænseflade og anstændig prisfastsættelse. Som du kan læse i vores fulde HMA -anmeldelse, gør det imidlertid ikke det store job med faktisk.

Hidemyass er en anstændig VPN -udbyder og har den største server spredt på markedet. For nylig ændrede det navn til HMA, hvilket fik os til at undre os over, om det har noget nyt op i ærmerne. I denne Hidemyass -gennemgang undersøgte vi alt fra funktioner, priser, hastigheder og streamingevne til kundeservice.

Nøgle takeaways:

 • HMA, tidligere kendt som Hidemyass, er en midt-af-pack VPN, der tilbyder grundlæggende funktionalitet.
 • VPN har gennemsnitlig download- og uploadhastigheder, men det kan ikke fjerne blokering af de store streamingtjenester.
 • HMAs vilje til at dele brugeroplysninger er bekymrende, især da det ejes af Avast, et firma med en historie med at sælge brugerdata.

I vores sidste HMA -gennemgang var vi bekymrede over VPNs inkonsekvente hastigheder og tilknytning til Avast, et firma, der har en dodgy privatlivshistorie. Læs videre for at finde ud af, om noget har ændret sig, og om denne mellemliggende VPN nu kommer hvor som helst tæt på de bedste VPN’er på markedet.

Hidemyass Video Review

Hidemyass Review 2019: Lækker denne VPN dine data?

Hidemyass Review 2019: Lækker denne VPN dine data?

09/19/2022 Fakta kontrolleret

 • Er HMA god til spil?

HMA VPN er ikke særlig god til spil på grund af dets dårlige forsinkelser.

HMA VPN tilbyder ikke en gratis version. Du bliver nødt til at abonnere på en af ​​de tre betalte planer om at nyde tjenesten. Du kan dog prøve det gratis i syv dage.

HMA har dedikerede servere til torrenting, der fungerer effektivt. VPN advarer imidlertid mod at downloade copyright-beskyttede film, serie eller musik.

Alternativer til Hidemyass

 • : PayPal, kreditkort, bitcoin, kontanter
 • : 10
 • :
 • :
 • :
 • :

$ 4.99 / måned (spar 50%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort, Bitcoin, Paymentwall
 • : 5
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 91 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 5 ms
$ 6.66 / måned (spar 48%) (alle planer)
Expressvpn

 • : PayPal, kreditkort, Google Pay, AmazonPay, ACH -overførsel, kontanter
 • : 6
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 94 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 4 ms
$ 3.59 / måned (spar 72%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort, Bitcoin, Amazon Pay
 • : 7
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 73 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latenstid 45 ms
$ 2.37 / måned (spar 81%) (alle planer)
Cyberghost
$ 2.50 / måned (spar 74%) (alle planer)

Hidemyass Review: Styrker og svagheder

 • Stor server spredt
 • Nem at bruge brugergrænseflade
 • 30-dages pengene tilbage
 • Shady Logging & Track Record
 • Live chat fungerer ikke
 • Android delte kun tunneling

Funktioner

Når det kommer til VPN -funktioner, tilbyder HMA slanke valg. Skuffende mangler det flere nyttige funktioner, herunder dobbelt VPN -servere, dedikerede IP -adresser og tilsløring. For en VPN med alle disse funktioner, se vores Surfshark Review.

Når det er sagt, har HMA VPN en dræbskontakt, der slukker for din internetforbindelse, hvis din VPN -forbindelse falder. På den måde udsættes din IP -adresse eller online -aktivitet aldrig, selvom din VPN frakobler uventet.

Der er også en app -kill -switch, der blokerer for specifikke apps fra adgang til internettet, når VPN ikke er tændt. Se vores Nordvpn -anmeldelse for en VPN med en lignende funktion.

Ip shuffle

IP Shuffle er HMAs IP Randomizer, der ændrer din IP -adresse med forudbestemte intervaller. Du kan indstille intervallet til overalt fra et minut til dagligt. Denne funktion gør det svært for enhver at holde øje med din online aktivitet, og det kan gøre det sværere for geo-begrænsede websteder at nægte dig adgang.

Når det er sagt, skal du sørge for at tænde for Kill Switch, når du bruger IP Shuffle -funktionen. Hvis ikke, kunne din IP -adresse blive udsat for et øjeblik, når der opstår en blanding. Bemærk, at HMA VPNs Kill Switch er slukket som standard, så du bliver nødt til at huske at tænde den, mens du bruger IP Shuffle.

Hidemyass har oversigt

Prisfastsættelse

HMAs planer er grupperet baseret på antallet af mulige samtidige forbindelser. Hvis du vil have fem samtidige forbindelser, kan du vælge mellem fire planer.

Den månedlige mulighed sætter dig tilbage $ 11.99 hver måned, mens du skal betale $ 8.99 pr. Måned på seks-måneders plan og $ 4.99 pr. Måned på 12 og 24-måneders planer. Endelig er der en 36-måneders plan, der koster $ 2.99 pr. Måned.

Der er også en syv-dages gratis prøve, hvis du vil teste VPN.

Hvis du vælger ti samtidige forbindelser, tilbyder VPN tre planer: en 12-måneders plan til $ 7.99 pr. Måned, en 24-måneders plan til $ 6.99 pr. Måned og en 36-måneders plan til $ 5.99 pr. Måned.

Husk, at HMAs prisfastsættelse kan være forskellig fra ovenstående værdier afhængigt af din placering. Prisfastsættelsessiden er også meget forvirrende, med den 1-måneders plan skjult på en separat side, som du kan nå ved at klikke på “Se flere planer” på listen over accepterede betalingsmetoder.

Generelt tilbyder HMA konkurrencedygtige priser, men det er ikke så billigt som de fleste af VPN -udbydere på vores bedste billige VPNS -liste.

Har HMA en pengene-tilbage-garanti?

I tråd med standardpraksis i VPN-rummet tilbyder HMA VPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at du kan anmode om en fuld refusion inden for 30 dage efter dit køb.

HMA tilbyder også forskellige betalingsmuligheder. Din betalingsgateway kan variere baseret på din placering, men du kan betale over hele verden gennem kreditkort, herunder Visa, MasterCard og Discover. Du kan også betale via PayPal.

HMA 5 samtidige forbindelser

 • 7-dages gratis prøveperiode
 • Ubegrænset GB
 • 5

1-måneders plan
6-måneders plan
$ 53.94 faktureret hver 6. måned
1-årig plan
$ 59.88 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 119.76 faktureret hvert andet år
3-årig plan
$ 107.64 faktureret hvert 3. år
HMA 10 samtidige forbindelser

 • Ubegrænset GB
 • 10

1-årig plan
$ 95.88 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 167.76 faktureret hvert andet år
3-årig plan
$ 215.64 faktureret hvert 3. år

Brugervenlighed

HMAs websted er attraktivt, elegant og organiseret godt. Du skal ikke have nogen problemer med at finde nyttige oplysninger, uanset om du vil kontrollere dens pris eller downloade VPN.

HMA har kunder til Windows, Android, iOS, MacOS, Linux og Routers. Heldigvis er download og installation af HMA en leg overalt. Til denne gennemgang undersøgte vi HMA på Windows og Android.

HMA VPN Desktop App

Lad os starte med æstetikken. HMA VPN bruger et blåt og hvidt farveskema, der ser ud til at være en favorit blandt VPN’er. Denne farvekombination gør det let på øjet.

VPN’s layout er også temmelig standard. På hjemmesiden finder du en stor tænd / sluk -knap, der tænder for VPN. Under denne knap er en genvej til VPNs serverplacering. Over tænd / sluk -knappen finder du en fane ved navn “Mere”, der indeholder en genvej til Kill Switch, en hastighedstestknap og et resumé af data, der er downloadet og uploadet.

Knappen “Indstillinger” i venstre hjørne af appen huser alle de faner, du har brug for at bruge eller tilpasse forskellige VPN-funktioner, herunder dræbskontakten, IP-blanding, auto-forbindelser, protokoller og kundesupport. Værd at notere er fejlfindingsknappen (under afsnittet “Hjælp og support”), som giver HMA mulighed for at køre test og opdage problemer med din forbindelse.

HMA VPN Mobile App

Som de fleste VPN-mobile apps er HMA’s Android-app en trimmet version af sin Windows-app. For eksempel får du ikke adgang til fejlfindingsfunktionen, der automatisk registrerer problemer med din forbindelse og løser dem. Der er heller ingen mulighed for at aktivere eller finjustere din dræbskontakt.

Fart

Hver VPN reducerer dine hastigheder til en vis grad. Imidlertid har de bedste VPN’er en marginal indflydelse, der sikrer nogen forsinkelser eller buffering, uanset om du tilfældigt gennemser eller spiller et hurtigt tempo.

Hvordan vi kørte vores HMA -hastighedstest

Vi kørte vores VPN -test fra Accra, Ghana, med en ubeskyttet downloadhastighed på 18.5 Mbps, upload hastighed på 35.5 Mbps og latenstid på 205 ms.

Disse værdier tjente som et benchmark for at hjælpe os med at måle dråber i hastighed, når de er forbundet til en VPN -server. Dernæst testede vi HMAs VPN -serverhastigheder i udvalgte lande på tværs af forskellige kontinenter for at få et fugleperspektiv af HMAs præstation.

Vores resultater er i nedenstående tabel. Bemærk, at dine hastigheder kan variere baseret på din internetforbindelse og placering. For eksempel var serverne i Gambia tættest på os i testen, så vi ville forvente bedre ydelse der. Når det er sagt, fungerer værdierne her som nyttige indikatorer.

HMA VPN -hastighedstestresultater

Downloadhastighederne i u.S. tog et ganske hit, selvom uploadhastighederne var meget bedre. U.K. Servere gav os vores bedste resultater, selvom de er længere væk fra vores testplacering end serverne i Gambia. Dette betyder sandsynligvis mere populære placeringer, ligesom U.S. og dig.K., er udstyret med bedre hardware. Billig på serverhardware kan være det, der giver HMA mulighed for at dække så mange lande.

Selvfølgelig kunne vi også kritisere dette op til HMAs brug af virtuelle servere. Vi taler mere om dem i afsnittet “Serverplaceringer”. For nu er alt hvad du behøver at vide, at emulering af et så udbredt netværk på et relativt lille servertælling også kan tage højde for de mangelfulde hastigheder.

Som forventet tog hastighederne i Australien og Singapore et ganske hit, fordi de var langt fra vores testplacering.

Generelt er HMA ikke den hurtigste VPN, vi har testet, men det har sendt gode nok hastigheder til os til at klassificere det som ”brugbar.”Den gode ting er, at du altid kan teste dine VPN-serverhastigheder ved hjælp af den indbyggede hastighedstestfunktion.

Sikkerhed

For den bedste sikkerhed har du brug for en VPN med robust kryptering. HMA leveres med AES-256-kryptering, som er guldstandarden for VPN’er og er næsten uknuselig. Lær mere om denne krypteringsprotokol i vores stykke på AES -kryptering.

Desværre har HMA ikke den stadig mere populære Perfect Forward Secrecy (PFS). Denne funktion ændrer regelmæssigt dine krypteringstaster, så cyberkriminelle kan ikke dekryptere alle dine data, selv med adgang til VPNs servere.

Læs vores ExpressVPN -anmeldelse for et eksempel på en VPN, der følger med PFS.

HMA VPN -protokoller forklarede

En VPN -protokol styrer, hvordan din VPN opretter forbindelse til internettet, og det er det andet stykke i et VPNs sikkerhedspuslespil sammen med kryptering. HMA VPN tilbyder en række protokolindstillinger, som du kan bruge afhængigt af dine behov. Standard på HMA er OpenVPN -protokollen (TCP og UDP), og med rette fordi det er sikkerhedsstandarden blandt VPN -protokoller.

OpenVPN er dog forbeholdt Windows og Android -enheder. Hvis du vil bruge VPN på iOS og MACOS, bliver du nødt til at bruge IKEV2/IPSEC -protokollen. IKEV2/IPSEC er bedre til mobile enheder, fordi det er hurtigt at oprette forbindelse igen.

Der er også Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). Vi anbefaler ikke at bruge det, da det er dateret og modtageligt for brute-force-angreb, som du kan se i vores artikel om VPN-protokoller.

Desværre er der ingen Wireguard -protokol, som er en moderne, let og hurtig VPN -protokol. Læs vores Mullvad Review for at lære om en VPN, der tilbyder det.

Privatliv

HMA hævder på sin hjemmeside at have en politik uden logs. Vi gravede gennem dens privatlivspolitik for at verificere kravet, og vi fandt nogle interessante resultater. For det første gør VPN det klart, at den indsamler den oprindelige IP og domæne af mennesker, der bruger Hidemyass -proxy. Dette vedrører, da det kan spores til dig, og VPN holder dataene i 30 dage.

Når det kommer til VPN -tjenesten, klarer HMA sig meget bedre. Det logger ikke din oprindelige IP, DNS -forespørgsler eller browserhistorik. Det er sandt, at VPN indsamler information som forbindelsesdagen og mængden af ​​data, der er transmitteret, men det er standardpris for at køre en VPN -service, som du kan læse i vores Cyberghost Review.

Den mest angående del af HMAs privatlivspolitik er dens vilje til at dele dine oplysninger med tredjepart, herunder partnerudbydere og statslige myndigheder. Alarmerende deler VPN også dine oplysninger med Avast -gruppen. Vi forklarer, hvorfor dette er bekymrende i det næste afsnit.

Hvem ejer HMA: Avast & Its Sordid History

HMA blev erhvervet i 2016 af Avast Group, et tjekkisk cybersikkerhedsfirma, der er kendt for Avast Pro Antivirus. Et år før blev HMA ejet af AVG Technologies, der blev et datterselskab af Avast -gruppen, når firmaet købte det.

Som du kan læse i vores Avast Secureline VPN -gennemgang, kan vi ikke anbefale Avast -produkter og tjenester i god tro. Det skyldes, at firmaet blev fanget indsamling af browserhistorien for over 100 millioner brugere, i modsætning til dens privatlivspolitik. Se vores IPVanish Review for en VPN, der logger brugerdata på trods af at han ellers anfører i sin privatlivspolitik.

Gennem sin datahøstarme, Jumpshot, solgte Avast de data, den indsamlede til store virksomheder, herunder Google, Yelp og Microsoft. Selvom Avast siden har lukket jumpshot, hænger skyen af ​​ikke at holde sig til sit ord stadig over virksomhedens hoved.

Streaming præstation

10 % – forfærdeligt

HMA hævder, at dens dedikerede streamingservere kan fjerne blokering af alle større streamingplatforme. Vi satte dette på prøve, startende med Netflix. Desværre trak HMA et tomt, da vi forsøgte at fjerne blokering af Netflix -biblioteker forskellige steder, inklusive U.K. og dig.S.

Vi havde heller ikke held med BBC iPlayer og Amazon Prime Video. Nogle gange fjerner VPNS disse streamingtjenester efter flere forsøg, men HMA VPN gjorde aldrig. Derfor kan vi ikke anbefale HMA VPN, hvis du er interesseret i at bruge en VPN til at komme forbi geoblocks. Tjek i stedet vores guider om de bedste VPN’er til Netflix, de bedste VPN’er til Amazon Prime -video og bedste VPN’er til BBC iPlayer.

Serverplaceringer

70 % – anstændig

HMA VPN har over 1.040 servere spredt over mere end 210 lande med 290 serverplaceringer. Med hensyn til serverspredning er dette det mest imponerende antal lande, der er dækket, vi har set i vores år med gennemgang af VPN’er. For kontekst har ExpressVPN, det bedste Hidemyass -alternativ, servere i 94 lande.

Normalt ville vi ikke engang nævne en rå servertælling, da antallet af servere ikke siger meget. For eksempel kunne en service køre på 10.000 langsomme servere og stadig fungere som en service med 3.000 hurtige servere. Vi bringer det op her, fordi HMAs 1.040 servere spredes så tynde over de 290 lokationer betyder, at du vil se et ton throttling på grund af serveroverbelastning.

Virtuelle servere

Når det er sagt, er mange af HMAs VPN -servere ikke fysisk på de steder, de emulerer, fordi tjenesten bruger virtuelle servere til at øge sine fysiske. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting. Læs vores stykke på virtuelle vs fysiske servere for at forstå de værdifulde virtuelle servere.

Det er godt at se, at HMA er gennemsigtig med sine virtuelle serverplaceringer på sin hjemmeside. På appen angiver VPN de faktiske placeringer af de virtuelle servere. For eksempel under servere i U.S., Der er en server, der er opført “Via Tyskland, Frankfurt.”Surfshark holder det enkelt: dets virtuelle servere er markeret med et“ V ”-ikon.

Den gode nyhed om virtuelle servere er, at i eksemplet med U.S. Server emuleret via Frankfurt, hvis du er placeret i Tyskland, får du meget hurtigere hastigheder til at forbinde til det u.S. server sammenlignet med en fysisk. Ulempen er, hvis du er i u.S., Dine hastigheder på den server vil være meget værre.

Opdeling af serverplacering

Det er dejligt at se, at HMAs serverliste dækker en masse jord, inklusive ofte forsømte placeringer. Vi har nedbrudt serverens spredning i nedenstående tabel.

Regioner: Lande Placeringer
Nordamerika 26 28
Sydamerika 20 21
Europa 49 61
Asien 32 36
Afrika 53 57
Oceanien 22 24
mellem Østen 15 15

Som du kan se, er de fleste af HMAs servere i Nordamerika, især USA. Europa er også veludstyret med flere serverplaceringer i Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritannien. I betragtning af mange VPN’er overser kontinenter som Afrika og Sydamerika, er det imponerende, at HMA har mange servere på disse steder.

Kunde service

HMA VPN har en videnbase fuld af spørgsmål og svar. Det er kategoriseret baseret på operativsystemer, hvilket gør det nemt at finde de oplysninger, du leder efter, uden meget at grave. Indlægene inkluderer nyttige billeder og skærmbilleder. Vi vil dog gerne se, at VPN tilføjer videoer.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du nå ud til en kundesupportagent gennem et billetsystem. HMA kræver, at du udfylder flere felter, før du sender din anmodning over, hvilket kan være frustrerende.

Alternativt kan du rulle gennem HMAs forum. Det er ikke super aktivt, men du kan stadig finde nyttige oplysninger der. Du kan også sende dine spørgsmål, men forvent ikke et hurtigt svar.

Live chat support

Desværre, på trods af artiklerne på sin hjemmeside, der nævner en live chat, ser det ud til ikke længere at være tilgængelig. Vi forsøgte at få adgang til HMAs live chat -service, men VPN gav os kun links til videnbaseartikler og en mulighed for at efterlade en besked.

Hidemyass VPN Review: Dommen

For at indpakke denne HMA VPN -gennemgang, kan VPN være et nyttigt valg, hvis du leder efter en med grundlæggende funktionalitet. Det har et godt udseende og fornemmelse, men det kan ikke matche de bedste VPN’er i flere kategorier, herunder funktioner, hastigheder og streaming.

Imidlertid efterlod HMA VPNs privatlivspolitik os store bekymringer, da tjenesten er villig til at dele information med tredjepart. Dets forbindelse til Avast er også grund til bekymring på grund af virksomhedens track record for at sælge kundedata.

Er du enig med vores HMA VPN -anmeldelse? Har du brugt denne VPN eller andre VPN -tjenester? Vil du overveje at købe HMA? Del dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor. Som altid tak for at have læst.

HIDEMYASS (HMA) VPN Review 2023 (ikke anbefalet)

Hidemyass HMA VPN Review

HMA VPN er en VPN -udbyder med base i Storbritannien med en lang og interessant historie. Start med sit gamle navn: Hidemyass VPN. Mens det forbliver en relativt populær VPN med en stor brugerbase, klarede det sig ikke meget godt med at teste for denne HMA VPN -anmeldelse.

I dag ejes HMA af cybersikkerhedsfirmaet Avast, og det har stadig en relativt stor brugerbase. Faktisk test af VPN -serverne og VPN -apps afslørede blandede resultater, som forhindrer os i at anbefale HMA VPN til vores læsere.

Her er en oversigt over alle fund for denne HMA VPN -gennemgang:

+ Fordele

 • Brugervenlige apps med stærk kryptering
 • Stort servernetværk
 • Live chat support
 • Nu en “no-log vpn”

– Ulemper

 • Ingen månedlige abonnementsplaner
 • Fungerer ikke godt til streaming
 • Bekymrende historie med datadeling
 • UK jurisdiktion (dårligt for privatlivets fred)
 • Buggy Kill Switch (med IP -lækager)

Yderligere HMA VPN -fund

 • Hidemyass VPN -hastighedstestresultater
 • Hidemyass Company History and Acquisition af AVG / Avast
 • HMAs brug af virtuelle serverplaceringer
 • Er HMA en god VPN til torrenting?
 • Er HMA en god VPN til spil?

Lad os nu dykke ned i HMA -gennemgangen og undersøge resultaterne. Vi starter med de ting, vi kan lide ved HMA.

HMA VPN Pros

Brugervenlige VPN-apps med stærk kryptering

HMA tilbyder brugervenlige VPN-apps til alle større enheder og operativsystemer. På grund af Windows popularitet testede jeg HMA Windows VPN -klienten til denne anmeldelse. Sådan ser det ud:

HMA VPN på Windows

På billedet ovenfor kan du se, at HMA Windows VPN -klienten viser dig VPN -forbindelsesstatus, serverplacering og din nye IP -adresse (såvel som din originale IP).

Windows -klienten leveres også med en række tilpasningsmuligheder og funktioner. Du kan konfigurere, hvordan du vil have, at VPN skal starte på din enhed, og hvordan Kill Switch skal fungere for at blokere for ikke-VPN-trafik. desværre, Jeg fandt problemer med dræbskontakten (Mere om dette nedenfor i afsnittet “ulemper”).

HMA VPN -kryptering

HMA bruger branchestandarden AES 256-bit kryptering, der implementeres gennem OpenVPN på Windows og Android-enheder og via IPsec/IKEV2 på Mac OS og iOS:

HMA bruger kun den højeste krypteringsstandard: 256-bit AES. På Windows og Android implementerer vi det med OpenVPN-protokollen i Galois-tællertilstand (AES-256-GCM), med 4096-bit RSA-nøgler til håndtryk, godkendt med SHA256. På Mac og iOS implementerer vi det med IKEV2/IPSEC, bygget oven på Apples egen stak, for at sikre den bedste kompatibilitet.

Mens IPSEC/IKEV2 faktisk er en sikker VPN -protokol, er den nuværende branchestandard openvpn. Som sådan ville det være godt at se OpenVPN -protokollen understøttet på Mac OS også. Med iOS er operativsystemet noget begrænset til IKEV2.

En anden Emerging VPN -protokol er Wireguard VPN -protokollen, der lover hurtigere hastigheder og opgraderet sikkerhed. HMA støtter ikke Wireguard på dette tidspunkt.

Hvis du er en Mac OS -bruger, og du vil bruge OpenVPN -protokollen (anbefalet), så tjek min guide til den bedste VPN for Mac OS for at se andre alternativer.

HMA VPN Server Network er stort

Skjul min røv hævder at have “det største VPN -netværk” med 1100+ VPN -servere på 290+ lokationer, der dækker 190+ lande.”Hvis du ser på deres serverkort og placeringsliste, finder du nogle meget mærkelige steder. For eksempel hævder HMA at have servere i Nordkorea:

Hidemyadd (HMA) VPN -servere

Jeg kan fortælle dig med 100% sikkerhed for, at HMA ikke har fysiske servere i Nordkorea. I stedet bruger de virtuelle serverplaceringer, og vi forklarer dette mere nedenfor.

Sætter det virtuelle serverproblem til side, HMA har stadig et temmelig stort servernetværk. Dette kan være fordelagtigt for nogle brugere, der ønsker eller har brug for IP -adresser på fjerntliggende steder – såsom Nordkorea ..

Der er også nogle andre VPN -tjenester med store servernetværk overalt i verden, der ikke stoler stærkt på virtuelle servere, da vi dækkede i Nordvpn vs ipvansk sammenligning.

Statiske IP -adresser – På dette tidspunkt understøtter HMA VPN ikke nogen statiske IP -adresser. En VPN med en statisk IP giver dig en IP -adresse, der kun er tilgængelig for dig (dedikeret). Selvom dette i nogle tilfælde kan være nyttigt, kommer det også med ekstra omkostninger.

HMA VPN Support

Som mange andre VPN -udbydere leverer Hidemyass live chat support. Deres supportpersonale ser ud til at være placeret i Storbritannien.

Desværre tilbyder HMA ikke 24/7 support:

HMA VPN Support

Deres supporttider er 8:00 til 22:00 UK Time, Seven Dake Ab. Dog prøvede jeg støtte en lørdag formiddag omkring kl. 8:30 Storbritannien, og der var ingen tilgængelige. Så måske er HMA -support ramt eller miss. Andre VPN -tjenester, der tilbyder 24/7 live chat -support inkluderer Cyberghost og Nordvpn.

HMA VPN -logfiler

Tidligere i år overgik HMA VPN officielt til at være en ikke-logs VPN-service. Før denne ændring var Hidemyass berygtet for at logge brugerdata og give dem til myndighederne, som vi vil dække nedenfor i ulemper.

Her var den tidligere loggingspolitik for HMA VPN:

Ja, HMA holder forbindelseslogfiler, det betyder tid til forbindelse, afbrydelse, varighed og båndbreddebrug. Dette gøres for at forhindre misbrug og til diagnostiske formål.

De loggede også IP -adresser, som blev afsløret i fortrolighedspolitikken.

I dag hævder HMA imidlertid at være en No Logs VPN -service. Det gennemgik også en revision af versprite for at verificere kravene uden logs.

HMA ingen logfiler VPN

Det er dejligt at se HMA følge i fodsporene fra andre reviderede VPN’er, inklusive privat internetadgang og Nordvpn.

Bemærk: Du kan se andre ingen logfiler VPN’er her.

HMA VPN CONS

Lad os nu se på de ikke-så-gode aspekter af HMA VPN.

Ingen månedlige abonnementsplaner

En underlig ting med Hidemyass er, at de har fjernet enhver mulighed for at betale en måned til måned. I stedet giver HMA VPN dig kun en en eller tre-årig abonnementsplan. Sådan ser deres prisside ud.

HMA VPN Pris

Dette kan være frustrerende for brugere, der ikke ønsker at forpligte sig til en langsigtet plan.

Heldigvis kommer alle planer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette giver dig masser af tid til at teste VPN og annullere dit abonnement, hvis det ikke fungerer godt – svarende til en gratis prøve VPN -service. De tilbyder også en 7 -dages gratis prøveperiode.

Jeg spurgte en af ​​deres chatrepræsentanter, hvorfor de fjernede den månedlige plan, som jeg husker at se på deres hjemmeside før. Han forklarede, at det var som svar på kundeanmodninger. Han forklarede også, at de tilbyder et skjult link til dem, der stadig ønsker det månedlige abonnement (du kan spørge støtte om dette).

Om prisen har HMA skubbet sig ind i den billige VPN -kategori med deres 36 måneders plan til $ 3.19 pr. Måned. Den 12 måneders plan er nu pris til $ 4.99 pr. Måned. Begge disse priser er forbedringer, da vi sidst gennemgik HMA.

Bemærk: Hvis du ønsker at spare penge, kan du overveje nogle af de forskellige VPN -kuponer, der i øjeblikket er tilgængelige. Der er også nogle VPN -tjenester, der kører specials i bestemte tider af året. For eksempel er der en kommende Nordvpn Black Friday -kupon, der snart vil være live.

Fungerer ikke godt til streaming

Et af de store problemer, vi havde, når vi testede HMA til denne gennemgang, er, at det ikke fungerer godt med streaming. Her er et par eksempler på det.

HMA VPN med BBC iPlayer

En af de mest populære streamingtjenester er BBC iPlayer i Storbritannien. For at teste dette tilsluttede vi en Hidemyass -server i England og forsøgte derefter at indlæse BBC iPlayer. Som du kan se nedenfor, blokerede BBC iPlayer adgang, når den blev tilsluttet en Hidemyass -server i Storbritannien.

HMA VPN til streaming blokeret

Mens de fleste VPN’er bliver blokeret, såsom HMA, er der stadig et par VPN’er, der fungerer for BBC iPlayer.

Hidemyass VPN med Netflix

Vi oplevede også problemer med streaming Netflix. Jeg har set klager over Hidemyass ikke arbejde med Netflix, men vi testede det også selv. Sikkert nok, når vi bruger HMA -servere i New York, var vi heller ikke i stand til at få adgang til American Netflix. Vi testede også UK Netflix med HMA -servere i London. Igen var vi ikke i stand til at fjerne blokering af Netflix.

De fleste mennesker bruger en VPN til Netflix for at få adgang til en lang række Netflix -biblioteker. Hvis du falder i den kategori, kan du tjekke Nordvpn eller Surfshark, som hver understøtter omkring 15 forskellige Netflix -biblioteker.

Anden streaming – En anden populær brug til VPN’er lige nu er med Firestick -enheder. Og ligesom Netflix vil en VPN med Firestick fjerne blokering af flere vandløb. Desværre ser det ikke ud til, at Hidemyass tilbyder nogen dedikeret app til Amazon Firestick -enheden.

Bekymrende historie med datadeling

Ingen gennemgang af Hidemyass ville være komplet uden.

Det ser ud til, at FBI spores et hack i Sony tilbage til en IP -adresse, der ejes af HMA og straks fik en britisk domstol, der krævede logfiler fra HMA en hændelse HMA kaldet “Lulzsec Fiasco” i en indlæg på deres blog den 23. september 2011, 2011.

Den 25-årige Hidemyass-bruger modtog en etårig fængselsperiode, et års tilbageholdelse af hjemmet, 1.000 timers samfundstjeneste, og blev også beordret til at betale $ 605.663 til Sony Pictures. Dette er ikke første gang, en VPN har delt data om en af ​​sine brugere. IPVanish delte data med FBI for en kriminel klage.

Mens ingen her går ind for ulovlig aktivitet, viser denne sag, at HMA kan og vil dele kundedata med tredjepart. Dette punkt er dog mindre af et problem i dag, nu hvor HMA er en ikke-logs VPN.

Bemærk: PureVPN har også en historie med at levere brugerdatalogfiler til myndighederne. Vi dækkede dette i vores PureVPN vs Nordvpn -sammenligning.

UK jurisdiktion (dårligt for privatlivets fred)

Skjul min røv er en britisk VPN -tjeneste og skal overholde alle britiske love og forskrifter. På trods af at han ejes af Avast, som er et cybersikkerhedsfirma i Tjekkiet, fortsætter HMA VPN med at operere under britisk jurisdiktion. Dette er en vigtig overvejelse.

Bemærk: Der er to andre VPN -tjenester, vi har gennemgået, der falder ind under det samme moderselskab:

 • Avast Secureline VPN Review
 • AVG Secure VPN Review

Det Forenede Kongerige er medlem af 5 Eyes Surveillance Alliance, der letter indsamling og deling af masseovervågningsdata med andre lande. Bortset fra denne formelle aftale kan amerikanske virksomheder bruge det britiske retssystem til at få kundedata, f.eks. Med Lulzsec -sagen ovenfor.

Senest er Det Forenede Kongerige begyndt diskussioner om oprettelse af deres eget online databeskyttelsesordning, som de siger vil afvige fra GDPR -reglerne, som de arvet fra deres tid i Den Europæiske Union. I betragtning af at GDPR allerede gør et anstændigt stykke arbejde med at beskytte online -data, er det ikke klart, om online -privatlivssituationen i Storbritannien vil forbedre eller blive endnu værre.

Generelt vil jeg ikke anbefale VPN’er, der opererer under UK Jurisdiktion på grund af bekymringer om privatlivets fred på grund af privatlivets fred. Dette afhænger dog virkelig af din trusselsmodel og dine grunde til at bruge en VPN.

Buggy Kill Switch (med potentielle IP -lækager)

Til denne HMA -gennemgang kørte jeg nogle grundlæggende VPN -tests for at identificere større lækager eller problemer. Før testning sikrede jeg, at alle lækagebeskyttelsesindstillinger var aktiveret:

HMA VPN -gennemgangsproblemer

Dernæst kørte jeg VPN gennem nogle tests med webstedet iPleak.net. Disse tests omfattede skifte -servere og simulering af netværksafbrydelser for at teste, om dræbskontakten effektivt blokerede for trafikken.

I nogle tilfælde bemærkede jeg, at Kill Switch ikke fungerede korrekt, hvilket resulterede i en IP -adresse lækage (IPv4). Nedenfor kan du se, at min rigtige IPv4 -adresse lækkede ud af VPN -tunnelen på trods af at du havde en aktiv VPN -forbindelse til en HMA -server i Frankrig.

HMA VPN lækage

Jeg er ikke sikker på, hvad der nøjagtigt var den grundlæggende årsag til IP -adressen, og dette kan have været et isoleret problem med den specifikke version, jeg testede. Selvfølgelig kan du også køre disse VPN -tests for at kontrollere, om alt fungerer korrekt.

Yderligere HMA VPN -fund

Nedenfor er et par ting, som vi afslørede i vores test og forskning til denne Hidemyass -gennemgang.

HMA VPN -hastighedstestresultater

For at teste Hidemyass -hastigheder testede vi servere i USA og Storbritannien fra vores amerikanske laboratorium. Alle test blev udført på en 500 Mbps internetforbindelse ved hjælp af den officielle HMA VPN -klient. Testresultaterne var omkring gennemsnittet.

Hidemyass Server i Seattle: 164 Mbps

Hidemyass Speed ​​Tests

I betragtning af min 500 Mbps baseline internetforbindelseshastighed er dette ikke meget hurtigt, men det er heller ikke forfærdeligt langsomt.

Næste op var en HMA VPN -server i Los Angeles: 153 Mbps

HMA VPN -hastigheder

Dette handler igen om gennemsnittet. De fleste af de hurtigere VPN’er, jeg har testet, ville være i 200 Mbps til 300+ Mbps rækkevidde for dette sted.

Næste op var en HMA -server i New York: 159 Mbps

Hidemyass VPN -servere

Dette var på niveau med de andre HMA -hastighedstests.

Til sidst testede jeg en Hidemyass -server i Det Forenede Kongerige. Her var serveren i London på 164 Mbps.

Hidemyass -serverhastigheder

Mens HMA bestemt ikke er den hurtigste VPN, jeg har testet, er det heller ikke den langsomste. Og hastighederne var konsistente, lige fra ca. 150 Mbps til 165 Mbps. Samlet set er dette ikke en meget hurtig VPN, og det faldt også bagud i vores ExpressVPN vs Hidemyass -test.

Sammenligningshastigheder

Hvis du vil have den hurtigste VPN, vil jeg anbefale at bruge Nordvpn med Wireguard.

Dette har givet os hastigheder op til 445 Mbps i vores test. Nedenfor er en hastighedstest med Nordvpn ved hjælp af Wireguard -protokollen:

Hurtigste VPN -hastigheder med HMA

Selv i back-to-back-test med OpenVPN kom Nordvpn stadig på toppen i Nordvpn vs Hidemyass-sammenligning.

En anden stor udvikling i VPN -hastigheder er Lightway -protokollen, der blev udviklet af ExpressVPN. Lightway leverer hurtige hastigheder og ligner meget Wireguard. Stadig var Nordvpn imidlertid vinderen i hastighedstest for Nordvpn vs ExpressVPN -sammenligningsrapport.

Hidemyass Company History and Acquisition af AVG / Avast

Hidemyass blev startet i 2005 af en studerende i England, der blev træt af indholdsblokke på sit skolenetværk. I løbet af de følgende ti år voksede Hidemyass til en af ​​de største VPN -udbydere med hundreder af tusinder af betalende brugere.

I 2015 erhvervede AVG Hidemyass som en del af en pakkeaftale for $ 60 millioner. Derefter blev AVG i 2016 erhvervet af Avast, som er baseret i Tjekkiet. Vi har bemærket denne tendens i de sidste par år, hvor VPN’er bliver købt af forskellige virksomheder. Et eksempel er TunnelBear, der blev købt af McAfee. Et andet eksempel er Cyberghost, der blev købt af KAPE Technologies.

På trods af at han ejes af et selskab med base i Tjekkiet, fortsætter HMA med at operere under firmanavnet Privax Limited i London. Fra deres privatlivspolitik:

Vores hjemmeside www.Hidemyass.com og tjenester drives af Privax Limited, som er et begrænset selskab, der er registreret i England under selskabsregistreringsnummer 07207304, med vores registrerede kontor på 110 High Holborn, London, WC1V 6JS, Storbritannien.

Endelig specificerer deres slutbrugerlicensaftale, at De Forenede Stater vil blive brugt til voldgift, hvis der er en tvist. Dette virker underligt, da virksomheden opererer fra London.

Hidemyass bruger virtuelle serverplaceringer

Et andet interessant aspekt af HMA VPN er, hvor meget virksomheden bruger virtuelle serverplaceringer. Kort sagt er en virtuel serverplacering, når IP -adressen på en server ser ud til at være i et land, hvor den ikke er fysisk placeret. For eksempel har HMA muligvis en “Dubai” -server, der faktisk er placeret i Europa. IP -adressen vil blive registreret i Dubai, men den faktiske server vil være placeret et andet sted.

Brug af virtuelle serverplaceringer er ikke nødvendigvis dårlig. Andre VPN’er tilbyder dette for at give flere placeringer over hele verden, såsom med PureVPN. HMA beskriver dette som en “splinterny funktion” på deres hjemmeside:

Vi leverer virtuelle placeringer til mange lande, E.g. Canada, Portugal, Indonesien, Malaysia osv.

Denne artikel er dateret september 2019, og dette er lidt vildledende, fordi HMA har gjort dette i årevis. Derudover har vi fundet ud. Faktisk er mange steder, der ikke er mærket som virtuelle, faktisk virtuelle.

HMA VPN FAQ

Her er nogle af de almindelige spørgsmål, vi stødte på, mens vi gennemgik HMA VPN:


Er HMA en god VPN til torrenting?

Historisk set var HMA VPN et meget dårligt valg til torrenting. Dette skyldtes, at det indsamlede logfiler og IP -adresser for sine brugere, som det potentielt kunne dele med tredjepart. HMA VPN ville også videregive DMCA -klager direkte til brugeren, hvilket var let at gøre, da de holdt logfiler.

I dag opbevarer HMA VPN imidlertid ikke logfiler, og de tilbyder også P2P -servere til torrenting, ifølge deres websted. Der er dog stadig et par ulemper. Først har HMA langsomme hastigheder, der kommer i vejen for hurtigt at downloade/torrenting store filer. Det andet problem er, at HMA kun understøtter torrenting på disse fem servere: Prag, Frankfurt, Amsterdam, London og New York.

Hvis du vil have en god VPN til torrenting, er der andre muligheder at overveje.


Er Hidemyass god til spil?

Når du vælger den bedste VPN til spil, vil du have følgende egenskaber:

* Stort servernetværk
* Hurtige hastigheder
* Lav latenstid (ping)

Mens Hidemyass VPN har et stort netværk, er mange af disse placeringer virtuelle. Et andet problem er, at hastighederne ikke var gode i vores test. Derfor er det svært at anbefale denne VPN til online spil.


Er HMA VPN pålidelig?

Her antager vi, at du vil vide, om dine data er sikre, når du bruger HMA VPN. Vi har to bekymringer her:

1. I vores tidligere test fandt vi, at HMA Kill Switch ikke var pålidelig. Det kan føre til, at dine data lækker på internettet.

2. HMA er baseret i Storbritannien (UK). Det Forenede Kongerige har ikke historisk set været en stor jurisdiktion for VPN’er.


Er HMA god til streaming?

HMA er ikke en meget god VPN til streaming. Under vores test løb vi ind i adskillige problemer med at forbinde til både Netflix og andre streamingtjenester.

Hvis du vil have en af ​​de bedste VPN’er til streaming, kan du tjekke denne anmeldelse.

Hidemyass HMA VPN Review Konklusion

Samlet set er HMA VPN en anstændig VPN -udbyder. Desværre for dem er der flere andre VPN’er med stor navn, der overgår HMA i de fleste kategorier. Mens HMA har gjort fremskridt på nogle områder, såsom med No-Logs-revisionen, er der stadig andre områder, der skal forbedres, såsom hastigheder og sikkerhed (lækagebeskyttelse).

Hvis du har brug for en grundlæggende VPN, og du ikke har noget imod de højere priser, dårlig jurisdiktion og de andre ulemper, vi diskuterer, kan du prøve det. Når alt kommer til alt tilbyder de en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle planer.

Medmindre du er fast besluttet på at få HMA VPN, er der nogle andre gode VPN’er, der er værd at overveje.

Alternativer til HMA VPN

Klik på VPN -navnet nedenfor for at læse vores fulde anmeldelse – eller tag rabatten for de bedste besparelser. Alle tre af disse VPN’er har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 1. Nordvpn Review (med en 68% rabatkupon)
 2. Surfshark Review
 3. Vyprvpn Review
 4. ExpressVPN Review

Vil du se flere muligheder? Vi har en dybdegående sammenligning af de bedste VPN’er, der dækker alle vores seneste anbefalinger.

Denne Hidemyass (HMA) VPN -gennemgang blev sidst opdateret den 7. januar 2023.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Claus 25. februar 2023

Jeg har brugt HMA VPN på min Synology NAS i et par år.
Men for nylig stoppede det med at arbejde. Når jeg nu prøver at downloade friske OpenVPN -definitionsfiler fra HMA – mislykkes det, fordi der ikke er noget svar fra serveren VPN.Hidemyass.com. HMA har ingen live chat længere, som er dårlig. Derfor rejste jeg en sag med HMA, men har ikke fået nogen gentagelse efter 2 uger. Manglende støtte er en showstopper for mig, og jeg vil ikke fornye mit abonnement. Jeg vil nu gå til PIA med en gratis måned og tjekke, om PIA OpenVPN og PPPT fungerer på min Synology NAS.

Jason længe 13. januar 2023

Jeg har brugt HMA siden november 2023, der abonnerer i et år. En ting, der tiltrækkede mig om denne VPN, var dens repræsentation over hele verden, virtuel eller ej. Jeg har dog fundet ud af, at mange af de eksotiske placeringer, jeg vil estimere 50%, faktisk regelmæssigt vende tilbage til en tjekkisk IP -adresse (måske af åbenlyse grunde). Jeg har testet denne gang på gang. Mange af de amerikanske serverplaceringer vender tilbage til en IP i Washington State (i øjeblikket). Da jeg kontaktede HMA -support i november for at forhøre sig om årsagen til dette, modtog jeg aldrig et svar. Jeg citerede sagsnummeret, de tildelte mig, da jeg skrev til dem igen i begyndelsen af ​​december ved at logge ind på min HMA -konto bare for at bemærke, at sagen var blevet lukket uden forklaring. Jeg skrev en anden supportanmodning. Til dato har jeg ikke modtaget et svar. Min anbefaling er at styre væk fra denne VPN -udbyder.

Holten 29. november 2022

Jeg har prøvet flere gange at afmelde mig fra HMA VPN uden at klæbe, jeg har fulgt alle procedurer, har prøvet mange gange at kontakte supportdisken uden at få, i mellemtiden er der trukket fra mit kreditkort fra mit kreditkort. HMA VPN Lad mig gå. Der er ingen tvivl om, at det er den bedste software, men jeg behøver ikke at betale for noget, som jeg ikke bruger nogen længere tid. Jeg har forsøgt at holde sagerne indbakke, men jeg har ikke fået hjælp. Jeg har brug for hjælp

CEES 31. oktober 2022

Flere gange om dagen mister jeg forbindelsen. Nogle gange er jeg nødt til at genstarte min iMac for at få det til at fungere igen. Streaming er en sh*t, som eksempel, jeg ser NPO ud.NL (hollandsk) heks er kun mulig med en hollandsk IP. Det fungerer, indtil jeg mister (igen) forbindelse. Til streaming anbefaler jeg ikke HMA.

Webhamster 17. juni 2022

Frygtelig VPN!! Ingen streamingtjeneste fungerer, IP -lækager og kundeservice er forfærdelig.

Suzy Q 27. maj 2022

Hej Sven,
Jeg er baseret i Storbritannien, men for nylig har jeg haft et problem med HMA VPN Tech Support, og der er ikke længere nogen chatstøtte, som jeg kan finde. Når HMA VPN forsøger at ændre IP -adressen, får jeg en besked om, at den originale IP -adresse ikke er ændret og derefter afbryder. Jeg har åbnet et par support (via e -mail) siden gift og har ikke fået nogen svar. Hvad der er sket? Jeg kunne godt lide HMA, men jeg frygter, at det er på livsstøtte. Er der alligevel at kontakte nogen i dette firma?

 • Sven Taylor 27. maj 2022

Undskyld Suzy, men jeg har ikke andre kontaktoplysninger til HMA, bortset fra hvad du ser.

Rob 2. marts 2022

Ikke godt, jeg købte HMAs 12-måneders plan, og jeg må sige, at HMA er meget langsom. Ikke godt til torrent af Un -Block Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer. TJE -privatlivspolitik er så mistænksom. Mange af dets servere er virtuelle servere. Ingen statisk IP. Bad VPN!, Jeg vil aldrig bruge denne VPN længere, annullerede min underskrift. Jeg tror, ​​jeg vil bruge cyberghost eller vypr …

 • Cesar 6. maj 2022