En skjult IP -adresse

Nu er vores rigtige IP -adresse skjult, og du kan gennemse internettet sikkert.

Hvad er min IP -adresse?

Se din offentlige IPv4 og IPv6 -adresseoplysninger. Sørg for skjul.mig VPN maskerer din rigtige IP -adresse. Find ud af, hvilke oplysninger du automatisk indsender til hvert websted.

TrustPilot

4.9 ud af 5

IPv4 -adresse: N/a

IPv6 -adresse: N/a

Beliggenhed: N/a

ISP: N/a

  • Min IP -adresse
  • DNS -lækage -test
  • WEBRTC -lækage -test
  • Adgangskodegenerator

Hvad kan din IP -adresse afsløre om dig?

Sådan skjuler du din IP -adresse ved hjælp af skjul.mig vpn

Trin 1

Download Skjul.Migs brugervenlige app.

Trin 2

Vælg en placering, og klik på “Aktivér VPN”.

Trin 3

Nu er vores rigtige IP -adresse skjult, og du kan gennemse internettet sikkert.

Hvad er en IP -adresse?

Ligesom hvordan du bor i et hus med en adresse til at identificere placering og vært (mennesker, der bor der), er din IP -adresse din internetadresse.

Din IP -adresse viser din placering, enhed, hvorfra du er tilsluttet, og dine online aktiviteter som de websteder, du besøger. IP -adresser er vigtige, fordi de sikrer, at du sender og modtager internetdata nøjagtigt.

På samme måde som du ikke ville offentliggøre din hjemmeadresse, er det vigtigt at beskytte din IP -adresse. Når du bruger skjul.Mig VPN, din internetforbindelse er sikret, og din IP -adresse er skjult.

Hvad er forskellen mellem min originale IP -adresse og en IP -adresse leveret af en VPN?

Din offentlige IP -adresse leveres af din internetudbyder og internetudbydere kan spore din internetbrug lige tilbage til den IP -adresse, de gav dig. Dette gør det nemt for myndighederne at kræve internetudbydere over data om en brugers internetbrug.

Ved at bruge en VPN erstattes din ISP IP -adresse af VPN -serverens IP -adresse. Dette betyder, at din internetbrug ikke kan spores tilbage til dig. Dette skyldes, at når du er tilsluttet en VPN, deles din VPN IP -adresse med flere forskellige brugere og dirigeres gennem flere servere. Derudover er dine data fuldt krypteret, hvilket gør dig beskyttet online.

Myndighederne kan kræve information fra os, men vi gemmer ingen logfiler i modsætning til internetudbydere, så vi har intet at give.

Fordelene ved at bruge en VPN, mens du gennemser internettet

  • Privatiser din IP -adresse sammen med oplysninger om din placering og online aktiviteter.
  • Sikre din internetforbindelse, forhindre overvågning og reducere dine chancer for at blive hacket markant for at blive hacket.
  • Få adgang til websteder, apps, videoer og andet indhold over hele verden.

Den bedste VPN til at beskytte din IP -adresse

Nul-log-løfte

skjule.ME’s Secure VPN er tillid til af millioner af brugere over hele verden, fordi vores system ikke understøtter logning af brugerdata og aktiviteter.

Hurtige og stabile forbindelser

skjule.Mig throttles -forbindelser, så brugere kan nyde problemfri videostreaming, internet surfing og indholds downloads.

Certificeret privatliv og sikkerhed

Som en del af skjulet.MEs engagement i privatlivets fred, vi er blandt en meget få VPN for at blive revideret af den anerkendte sikkerhedsspecialist, Leon Juranic (grundlægger og administrerende direktør for DefenseCode Ltd).

En skjult IP -adresse

En skjult IP -adresse

Med disse lette tricks er det muligt at afsløre din identitet og placering. Disse oplysninger er tilgængelige for alle. Få en ny IP -adresse ved at oprette forbindelse til vores VPN og skjule din online placering.

Hvor sikker er du lige nu?

Hvis vi kan se din virkelige identitet og placering, kan alle andre også. Ikke kun det, dine personlige oplysninger kan bruges på svigagtige, ulovlige måder, hvis de falder i de forkerte hænder. Heldigvis ville vi aldrig gøre det.

Du bliver overvåget

Uden en VPN kender de websteder, du besøger, din rigtige IP og placering. Din internetudbyder ved, hvilke websteder du besøger, hvem du e -mailer, og hvad du også downloader. Ikke kun opbevares din online aktivitet, den er gemt under dit navn.

Få en ny digital identitet med skjul.mig

Når du opretter forbindelse til en af ​​vores serverplaceringer, opretter vi en krypteret tunnel til din online aktivitet. Vi tildeler dig en kamufleret IP og smider din rigtige. Din internetudbyder ser ulæselig krypteret trafik, og websteder ser din nye IP -adresse. Du er sikker og sund.