VPN Review

Mange streamingvideo -tjenester blokerer for brugen af ​​VPN’er, fordi du kan bruge dem til at forfalde din placering og få adgang til indhold, der er licenseret til specifikke regioner. BBCs gratis streaming iPlayer er for eksempel kun beregnet til britiske borgere. Men hvis du hopper ind på en VPN -server i London, kan du lige så godt være en lokal beboer. Især blokerer Netflix VPN’er meget aggressivt, som nævnt ovenfor.

skjule.ME VPN -anmeldelser

Når vi siger, at vi ikke holder logfiler og er den hurtigste VPN, behøver du ikke tage vores ord for det, bare tjek, hvilke sikkerhedseksperter og industrianalytikere synes.mig vpn.

TrustPilot

4.9 ud af 5

Hide.me VPN -anmeldelser

Hvad brugere siger om os

Jeg har brugt skjul.Mig i en række år og har været meget tilfreds med dens ydelse og teknisk supporttjeneste. De har aldrig svigtet mig med deres hurtige og fremragende støtte. Det har altid været nøjagtigt og på det punkt. De redder mig hurtigt med enestående viden på min Mac. Jeg anbefalede det stærkt for dens hastighed, sikkerhed og dens rettidige kundesupport til alle, der beder om den bedste VPN.

Skjule.ME VPN er en af ​​de hurtigste VPN -tjenester, jeg nogensinde har brugt! De har en multi hop VPN -protokol. Det er to VPN -placeringer på én gang. Ekstra beskyttelse! Et godt websted, masser af tip og tricks�� Du kan få den betalte version til $ 5 om måneden. Fantastisk til streaming

Har brugt denne VPN i mange måneder nu. Meget pålidelig. Kødede det ind i et teknisk problem gennem hele min ejerskab af tjenesten, men det var ikke skjul.Mig skyld. Noget andet på min pc forårsagede skjul.mig til at stoppe med at arbejde som tilsigtet. Jeg rakte ud for at støtte, og de svarede meget hurtigt med trin-for-trin-instruktioner for at løse problemet. Stærkt anbefale. Meget hurtig og sikker.

TrustPilot

skjule.ME VPN -anmeldelser fra brancheeksperter

Før du køber billetterne til en nyligt frigivet film, foretrækker du at gå til IMDB for at se de vurderinger, at hvis filmen er værd at se eller ikke. Tilsvarende gennemgår tech -eksperter i VPN -branchen VPN -tjenesterne for at give en detaljeret indsigt i VPN -udbyderens tilbud. Bladet af millioner på tværs af de syv kontinenter, skjul.Mig har modtaget masser af ros og kærlighed ikke kun fra vores kunder, men også fra brancheeksperter.

“Skjule.meは、無料ながら質の良いVPNとして特にオンラインゲーマーから支持されています。VPNを使って海外のオンラインゲームを楽しみたい人や、海外版Netflixでジブリ作品を見たい人など、特定の用途にVPNが 必要 な 人 に は 特に おすすめ です です。。。 です おすすめ 特に おすすめ です です です。 です です 特に おすすめ おすすめ です です です です です です おすすめ おすすめ です です です です です です おすすめ おすすめ おすすめ です です です です です です おすすめ おすすめ おすすめ です です です です です です おすすめ おすすめ おすすめ です です です です です おすすめ おすすめ おすすめ おすすめ です です です ‘

“Skjule.mig är en pålitlig vpn-tjänst som inte bara erbjuder hög säkerhet utan också en förstklassig användarupplevelse och ett imponerande serverutbud.”

“Skjule.ME VPN er en sikkerhedsfokuseret VPN, der klæber til 256-bit AES-kryptering og en streng politik uden logs. Det understøtter protokoller som OpenVPN og IKEV2, så du kan nyde streaming fra. “

Skjule.ME VPN Review

Siden min start i 2008 har jeg dækket en lang række emner fra rummissioner til faxtjenesteanmeldelser. Hos PCMAG har meget af mit arbejde været fokuseret på sikkerheds- og privatlivstjenester samt et videospil eller to. Jeg skriver også de lejlighedsvise sikkerhedskolonner med fokus på at gøre informationssikkerhed praktisk for normale mennesker. Jeg hjalp med at organisere Ziff Davis Creators Guild Union og fungerer i øjeblikket som sin enhedsstol.

Opdateret 24. oktober 2019
https: // www.PCMAG.com/anmeldelser/Hideme-VPN

Skjul.me vpn

Bundlinjen

VPN Service Hide.Mig tilbyder overraskende avancerede funktioner i en simpel klient, men til en høj pris.

Google Play

PCMAG -redaktører vælger og gennemgår produkter uafhængigt. Hvis du køber gennem tilknyttede links, kan vi tjene provisioner, som hjælper med at støtte vores test.

Fordele

  • Avancerede egenskaber.
  • Ti samtidige forbindelser.
  • God serverfordeling.
  • Stærke hastighedstestresultater.
  • BitTorrent venlig.
  • Understøtter anonyme betalinger.

Ulemper

  • Dyrt.
  • Usædvanlig placeringsudvælgelsesadfærd.
  • Ingen specialiserede servere.

Når vi tester et virtuelt privat netværk eller VPN, overvejer vi altid tjenestens pris, privatliv og teknologi. Skjule.Mig klarer sig godt i alle de fleste af disse områder og er især bemærkelsesværdig for sine avancerede funktioner som split tunneling. Det er dog dyrt sammenlignet med konkurrencen, og hvis du ikke har brug for de avancerede funktioner, er prisen svær at retfærdiggøre.

Hvad er en VPN?

Når du tænder for en VPN, opretter det en krypteret tunnel mellem din computer og en server,. Al din webtrafik dirigeres gennem denne tunnel ved hjælp af kryptering for at holde dine aktiviteter skjult for verdens nysgerrige øjne. Fra VPN -serveren forlader din trafik derefter på internettet som normalt. Når du bruger en VPN, vil enhver, der ser din trafik, se VPN -serverens IP -adresse i stedet for din egen. Det er praktisk, da en IP -adresse sandsynligvis vil være temmelig tæt på din faktiske placering.

Vores eksperter har testet 17 produkter i VPN -kategorien i år

Siden 1982 har PCMAG testet og bedømt tusinder af produkter, der hjælper dig med at tage bedre købsbeslutninger. Se hvordan vi tester.

Kriminelle er ikke de eneste, der holder øje med dig. Din internetudbyder har tilladelse fra Kongressen til at sælge anonymiserede brugerdata, men det kan ikke kigge inde i en VPN -tunnel. En VPN kan også begrænse (men sandsynligvis ikke helt stoppe) bestræbelser fra annoncører for at spore dig på tværs af nettet. Da NSA’s Spooks allerede har evnen til at spionere på aktiviteterne for næsten alle på Internettet, er det en fantastisk måde at holde deres næser ude af din virksomhed på Internettet.

Lignende produkter

Fremragende

Nordvpn

Privat internetadgang VPN

Proton VPN

TunnelBear VPN

$ 359.64 Spar $ 239.64

Cyberghost VPN

Expressvpn

Ipvansk vpn

$ 89.99 Spar 63%

TORGUARD VPN

Surfshark VPN

Norton Secure VPN

$ 79.99 Spar $ 40.00
Hvordan en VPN fungerer

Prisfastsættelse og funktioner

I modsætning til de fleste andre VPN -tjenester, skal du skjule.Mig har et fuldt gratis niveau. For den lave, lave pris på intet (ikke engang dine kreditkortoplysninger!), du kan få adgang til fem skjul.ME VPN -serverplaceringer på en enhed ad gangen. Du er dog begrænset til 2 GB data pr. Måned.

Der er andre gratis VPN’er tilgængelige, hvis du ikke kan lide tilbudet.mig laver. TunnelBears gratis version tilbyder mindre data pr. Måned på kun 500 MB. Protonvpn ($ 4.99 pr. Måned (57% rabat på 2-årig plan) på protonvpn) begrænser ikke din dataforbrug, men begrænser de enheder og servere, der er tilgængelige til gratis brugere.

Skjule.Mig har betalt niveau kaldes Premium, som koster $ 14.95 pr. Måned og er det, jeg har testet her. Det er betydeligt mere end det nuværende branche -gennemsnit på $ 10.80 pr. Måned. Navnlig er alle PCMAGs højest rangerede VPN’er billigere end skjul.mig. Norton Secure VPN, for eksempel, er kun $ 7.99 pr. Måned, og protonvpns multi-lags system betyder, at du kan få en fremragende, fuldt udstyret VPN for så lidt som $ 5.00 pr. Måned. Bemærk det skjul.Mig, som de fleste andre VPN -virksomheder, tilbyder ofte rabatter på sine abonnementer. Du kan se en lavere pris, når du besøger webstedet, men $ 14.95 er basisnoteret pris.

Premium -niveauet fjerner datafatten fra det gratis niveau, giver adgang til alle 57 VPN -placeringer.Mig tilbyder og hæver enhedsgrænsen til 10. Det er dobbelt så meget industri for samtidige forbindelser. Avira Phantom VPN, Surfshark VPN og Windscribe VPN sted ingen grænse for antallet af enheder, du kan bruge.

Som med de fleste VPN -virksomheder, skal du skjule.Mig tilbyder længere abonnement med en rabat. En etårsplan med skjul.Mig vil køre dig $ 59.95, og en to-årig plan koster $ 99.95. Nordvpn koster kun $ 83.88 pr. År koster protonvpns plus niveau $ 96.00 pr. År og TunnelBears ($ 120 for treårsplan hos TunnelBear) Fremragende service koster lidt mindre til $ 59.88 om året. Generelt råder jeg kunderne til først at købe kortsigtede planer og derefter prøve VPN-tjenesten i et stykke tid, før jeg forpligter sig til en langsigtet plan. På den måde kan du være sikker på, at VPN fungerer for alle de tjenester, du bruger hyppigst.

Du kan købe en konto fra skjulet.ME -websted ved hjælp af større kreditkort, PayPal og flere anonyme cryptocoin -indstillinger som Bitcoin og Ethereum. Det er især praktisk, hvis du vil have en fuldt anonym oplevelse, når du køber en VPN. Nogle VPN -virksomheder, såsom Torguard VPN, giver dig mulighed for at købe en konto ved hjælp af forudbetalte gavekort fra større detailhandlere, som Subway Sandwiches. Jeg bemærkede dog, at Privacy Badger tracker -blokkeringen gjorde skjulet.mig køber side ubrugelig. Dette er første gang, jeg har stødt på dette problem i mere end to dusin VPN -anmeldelser.

Ivrige bittorrent -brugere skal bemærke, at skjul.Mig tillader fildeling på sit netværk, men kun på visse servere. Det er sandt for næsten enhver VPN, jeg har gennemgået hidtil. Når det er sagt, betyder det simpelthen ikke det er den bedste VPN for BitTorrent. Torguard tilbyder for eksempel en række specialtilbud designet til at beskytte og støtte brugen af ​​BitTorrent.

En ting skjuler sig.Mig tilbyder ikke er specialiserede servere. Mange VPN -virksomheder har servere markeret til specifikke situationer, som at prøve at se Netflix i USA. Nordvpn har mange specialiserede servere, herunder en, der leverer dobbeltkryptering og en anden, der dirigerer din trafik gennem Tor Anonymization Network via VPN.

VPN -protokoller

VPN’er har eksisteret i lang tid, så folk har fundet ud af flere forskellige måder at skabe en krypteret tunnel. Min foretrukne metode er ved at bruge OpenVPN -protokollen. OpenVPN har fordelen ved at være nyere teknologi, og det er open source. Det betyder, at dens kode er blevet grundigt undersøgt af mange brugere for potentielle sårbarheder.

Skjulet.mig Windows -app, som jeg testede til denne anmeldelse, bruger OpenVPN, som er et punkt til fordel for sin fordel. Det understøtter også IKEV2 -protokollen, som er ny og sikker. Tjenesten yder også arvestøtte til L2TP/IPSEC såvel som de ældre SSTP- og PPTP -protokoller. Jeg vil anbefale at bruge disse to sidste, men de kan være praktiske til arvsupport.

Derudover skal du skjule.Mig inkluderer support til Softher VPN -protokollen. Det er den første service, jeg er opmærksom på, der bruger denne særlige teknologi, som virksomheden siger er designet til at være svært at opdage og blokere. Andre VPN’er tilbyder lignende funktioner, der søger at skjule VPN -trafik for at omgå VPN -blokering. TunnelBear kalder for eksempel denne funktion Ghostbear. Wireguard er den arvtager til OpenVPN, lovende uovertrufne hastigheder og den nyeste sikkerhed. Det er stadig en protokol under udvikling og skjul.Mig yder ikke i øjeblikket støtte til Wireguard i sin Windows -app.

Servere og serverplaceringer

Antallet af servere og placeringen af ​​et VPN -selskabs servere kan have en mærkbar indflydelse på ydelsen. Virksomheder med kun en håndfuld servere skal tragt flere kunder til overfyldte servere, hvilket reducerer spalten af ​​båndbreddepai til rådighed for hver person. Tilsvarende, hvis et firma kun har et par placeringer til sine servere, kan det betyde at oprette forbindelse til et helt andet kontinent bare for at komme online. Af den grund er vi nøje opmærksomme på, hvor mange servere der tilbydes, og om der er en god grad af geografisk mangfoldighed i disse servers placering.

Skjule.Mig har en rimelig størrelse pool af servere med 1.400 servere på 56 forskellige steder i 35 lande. Til sammenligning har Nordvpn over 5.200 servere og cyberghost -tilbud på over 5.600 servere. Privat internetadgang, ExpressVPN og Torguard har alle henholdsvis over 3.000 servere. Husk, at virksomheder vil købe så mange servere som nødvendigt for at imødekomme efterspørgslen, så det er ikke en streng måling af kvalitet.

Hvad angår den geografiske mangfoldighed af skjul.MEs servere, virksomheden har gjort et ret godt stykke arbejde, der dækker jorden. Mange VPN -virksomheder ignorerer Sydamerika, Indien og hele Afrika, men skjuler sig.Mig har et par lokationer i disse regioner. Det har også servere i Kina og Tyrkiet, regioner, der er kendt for at censurere internettet. Skjule.Mig tilbyder ikke nogen servere i Rusland, men Nordvpn og andre gør. ExpressVPN og Cyberghost leder pakken og tilbyder servere i mere end 90 lande.

Potentielle kunder kan have bekymringer for VPN’er ved hjælp af virtuelle servere. Det er da en enkelt, fysisk server er vært for flere virtuelle maskiner. Disse virtuelle servere kan igen konfigureres til at vises som om de er i et andet land end maskinen, der er vært for dem. Hvis du er meget bekymret for nøjagtigt, hvor dine data er på vej, kan det være et problem. På den anden side bruger virksomheder virtuelle servere til at kompensere for pludselig efterspørgsel og kan også beskytte dine data ved at bruge en fysisk server på et sikkert sted til at tilbyde service til en mindre sikker placering i nærheden.

En repræsentant for skjul.Mig fortalte mig, at virksomheden kun bruger dedikerede servere beliggende i det udpegede land. Det er fremragende set fra et data gennemsigtighedsperspektiv.

Dit privatliv med skjul.mig

En stor grund til at bruge en VPN er at beskytte dit privatliv online, hvorfor det er vigtigt at vide, om VPN selv krænker dit privatliv. Selvom jeg ikke kan kigge inden for virksomhedens medarbejdere eller deres servere, kan jeg stille spørgsmål fra virksomhedsrepræsentanter og læse gennem et VPN -selskabs privatlivspolitik.

Skjule.MEs privatlivspolitik er meget grundig og meget lang, især sammenlignet med Torguards imponerende korte politik. Det lægger dog ud af, hvilke data virksomheden samler, hvordan det handler om at indsamle dem, og hvad disse data bruges til. Indsatsen er prisværdig, men jeg vil gerne se lidt mere almindelig engelsk.

Kernen i politikken er den skjul.mig indsamler så lidt information som muligt. Faktisk er den eneste information, det ser ud til at gemme i nogen længere tid, bruger -e -mail -adresser. Politikken lyder, “Vi anmoder ikke om eller gemmer dit navn, IP -adresse eller fysiske adresser eller andre personlige oplysninger.”

Virksomheden overvåger ikke, hvilke websteder du får adgang til, logger din sande IP -adresse eller endda tidsstempel din forbindelse. Virksomheden sporer mængden af ​​trafik for brugere, da to af skjul.MEs planer har datakapsler. Det holder også nogle fejlfindingsoplysninger, herunder “Kundes tilfældigt genererede brugernavn og internt tildelt (ikke-offentlig) IP-adresse”, men det sletter disse oplysninger hvert par timer. Skjule.Mig kunne stå for at forbedre sig på dette område, da andre VPN -tjenester nu stræber efter at indsamle så lidt information som muligt og holde dem i så kort tid som muligt.

En del af hvorfor du ikke ønsker, at en VPN gemmer en masse oplysninger om dig og dine aktiviteter er, at virksomheden kan tvinges til at udlevere disse oplysninger til retshåndhævelse. Skjule.Mig forklarer virksomhedens holdning på denne måde: “Hvis en retsafgørelse modtages fra en anerkendt juridisk myndighed med jurisdiktion over skjul.mig skal virksomheden overholde denne ordre. Virksomheden kan dog ikke tvinges til at udlevere oplysninger, som det ikke har.”

Hvis du er særlig bekymret for at modtage en DMCA -meddelelse til, for eksempel at downloade ophavsretligt beskyttet indhold, skjul.Mig har et klar svar: “Da vi ikke gemmer nogen forbindelseslogfiler, kan vi ikke knytte meddelelsen til en kundeidentitet, selvom det er lovligt tvunget til at gøre det.”

Ud over at forstå en virksomheds privatlivspolitik er det også godt at vide, hvor det selskab er placeret, og under hvilken juridisk jurisdiktion det driver. Skjule.Mig er klar på dette punkt: Virksomheden er baseret i Malaysia og opererer i henhold til lokal lovgivning. Skjule.Mig inkluderer endda sin postadresse, hvis du er nysgerrig.

Skjule.Mig er blevet revideret af DefenSecode, et skridt, som flere VPN -virksomheder har taget for at demonstrere deres privatliv og sikkerhed Bona fides til kunder. TunnelBear har især gennemgået flere revisioner og har lovet at blive revideret årligt. Skjule.Mig udsteder en årlig gennemsigtighedsrapport, et skridt, jeg værdsætter. Virksomheden har ikke deltaget i CDT’s VPN -spørgeskema.

Hænderne med skjul.mig

Jeg havde ingen problemer med at installere skjulet.mig app på min lenovo thinkpad t460s bærbar computer, der kører Windows 10. Du kan vælge at forlade appen helt og manuelt konfigurere en Windows 10 -computer til at oprette forbindelse via VPN, men det er lidt af en smerte.

Skjulet.Mig -appen er meget enkel og tilbyder kun et blåt vindue med en stor knap til at forbinde VPN. Jeg sætter pris på apps, der skærer til jagten som denne. Det er meget mere ligetil end PureVPN, der har nogle nyttige scenariebaserede forbindelsesforudindstillinger, men mangler en hurtig og nem måde at komme online.

Skjulet.Mig -appen er enkel, men den er ikke nøjagtigt venlig. Jeg foretrækker meget Nordvpns app, der bruger kort og store knapper til at gøre endda komplekse værktøjer tilgængelige. TunnelBear gør noget lignende med farverige bjørne.

Et underligste, jeg bemærkede ved testning, var, at når indstillingen “Bedste placering” blev valgt, skjulte skjulet.Mig -appen forbandt mig undertiden til en VPN -server i Holland. Nu har jeg intet imod Holland, men de fleste VPN’er forbinder dig til den nærmeste server til din faktiske placering som standard. Det er fordi jo tættere du er på VPN -serveren, den bedre ydelse du sandsynligvis vil se. Også skuffende er, hvordan klienten prøvede og mislykkedes flere gange at forbinde mig med en USA-baseret VPN-server. Jeg er overrasket over, at efter alt arbejdet skjuler.mig har gjort for at forbedre sin klient, denne opførsel vedvarer.

Mens skjul.Mig gør det indlysende, hvilke servere der tillader BitTorrent, det inkluderer ikke serverstatistikker som samlet belastning eller ping -tid. Det lader dig dog bore ned for at se specifikke servere på appens placeringsliste. Det er praktisk, fordi du måske finder ud af, at en server fungerer bedre for dig end en anden. Du kan derefter tilføje den nyttige server til dine favoritter, for let adgang senere.

Indstillingspanelet giver dog nogle overraskende avancerede funktioner. Skjule.Mig giver dig endda mulighed for at udløse brugerdefinerede scripts til, når VPN mislykkes, som jeg aldrig har set før. En avanceret fane giver dig mulighed for at rod med porte og sådan, hvis det er din ting. Klienten inkluderer også en sjælden funktion kaldet Split Tunneling, som giver dig mulighed for at udpege, hvilke apps der sender trafik gennem VPN, og som ikke gør det. Dette er praktisk til forhandling af vanskelige scenarier, som streaming til lokale medieenheder eller adgang til specifikke tjenester, der blokerer VPN -trafik.

Du kan vælge den VPN -protokol, du vil skjule.mig til at bruge, og openvpn er en mulighed. Skjul som standard.mig bruger IKEV2, så det kan være værd at ændre dette. Du kan også oprette en tilbagefaldskonfiguration. Hvis VPN ikke kan oprette forbindelse til dit første valg af protokoller, vil det prøve igen med de protokoller, du vælger.

Når du bruger en VPN, skal den sikre alle dine data og ikke lække noget, der kan identificere dig – såsom dine DNS -anmodningsoplysninger eller din rigtige IP -adresse. Ved hjælp af DnSleaktest.com -værktøj, jeg bekræftede, at mine DNS -anmodninger blev beskyttet, og at min IP -adresse blev ændret med succes, når jeg brugte skjul.mig.

Skjule.Mig og Netflix

Mange streamingvideo -tjenester blokerer for brugen af ​​VPN’er, fordi du kan bruge dem til at forfalde din placering og få adgang til indhold, der er licenseret til specifikke regioner. BBCs gratis streaming iPlayer er for eksempel kun beregnet til britiske borgere. Men hvis du hopper ind på en VPN -server i London, kan du lige så godt være en lokal beboer. Især blokerer Netflix VPN’er meget aggressivt, som nævnt ovenfor.

Under min test var jeg ikke i stand til at få adgang til Netflix, når jeg blev tilsluttet et indenlandsk skjul.mig server. Din kilometertal kan variere, men husk, at en VPN -service, der fungerer med Netflix i dag, måske ikke i morgen.

Ud over VPN

Med en stadigt stigende skare af konkurrenter er mange VPN-virksomheder begyndt at tilføje funktioner uden for netværksbeskyttelse. Disse kan variere fra simpel annonce-blokering til TunnelBears standalone-adgangskodeadministrator kaldet Remembear. En repræsentant for skjul.Mig fortæller mig, at virksomheden ikke i øjeblikket tilbyder yderligere sikkerhedsfunktioner, og gjorde sagen, at ad- og malware-blokering faktisk mindsker hastighederne yderligere.

Torguard har på den anden side en lang menu med valgfri ekstramateriale. Ud over sin skyder til tilføjelse af enheder til din konto, kan du også købe dedikerede IP -adresser i 50 forskellige lande eller niveau op til en 10gbit netværksforbindelse. Skjule.Mig tilbyder også dedikerede IP -adresser, men kun for dem på det højeste abonnementsniveau. Disse er inkluderet i prisen på premium -kontoen, men er ikke i stand til at være i stand til.

Hastighed og ydeevne

En stor bekymring blandt PCMAGs læsere er den indflydelse, der bruger en VPN, vil have på deres internethastigheder. Det er en gyldig bekymring, fordi brug af en VPN tvinger din webtrafik til at hoppe gennem flere bøjler og rejse længere end normalt. For at få en fornemmelse af virkningen fra hver tjeneste bruger jeg OOKLA Internet Speed ​​Test Tool til at sammenligne testresultater med og uden VPN. (Bemærk, at Ookla og kryptering.Mig ejes af Ziff Davis, som også ejer PCMAG.)

I min seneste test fandt jeg det skjul.Mig havde ingen mærkbar effekt på latenstid. Det er fremragende. Det reducerede dog upload -testresultater med 68.4 procent og download testresultater med 75.8 procent. Det er en betydelig dråbe, men også en af ​​de fem bedste resultater af de bedste hastighedstest, jeg registrerede.

Du kan se, hvordan skjul.Mig sammenligner i nedenstående diagram med de 10 bedste kunstnere blandt de mere end 30 tjenester, vi testede.

I retfærdighed er denne test mere et øjebliksbillede i tide end en samlet evaluering af en VPNs hastighedsydelse. Der er mange variabler, der kan påvirke resultaterne, fra konfigurationen af ​​VPN -serverne til fysisk skade på netværksinfrastruktur. Desuden mener jeg ikke, at hastigheden skal være de enkelte kriterier, som nogen bruger til at vælge en VPN. Alt dette sagt, jeg ser i øjeblikket kryptering.mig som den hurtigste VPN, der endnu er testet.

Skjule.mig på andre platforme

Skjul, ME tilbyder apps til Android, iPhone, MacOS og Windows -enheder. Det leverer også apps til Amazon Fire Devices, hvilket er overraskende sjældent. Derudover kan du vælge at installere skjul.ME’s proxy-plug-ins til Chrome og Firefox. Disse ændrer IP -adressen og den tilsyneladende placering af din browsertrafik og kun din browsertrafik, men bruger ikke de samme midler til at kryptere din trafik som den normale VPN -app.

Alternativt kan du følge skjul.Migs instruktioner om, hvordan man kører en VPN fra din router, eller køber en Vilfo -router, der er konfigureret til at køre med skjul.mig. Mens en interessant opsætning, tror jeg ikke, at det at bruge en VPN gennem en router er en levedygtig brugssag.

Den sidste kilometer

Skjule.Mig har nogle misundelsesværdige styrker. Dens privatlivspolitik er bemærkelsesværdigt grundig og gennemsigtig. Det understøtter den bedste VPN -teknologi, Provices 10 samtidige forbindelser og har en god distribution af servere over hele kloden. Skjule.Mig tilbyder også en ret generøs gratis mulighed, som er noget af en sjældenhed. Det vigtigste er, at det pakker i flere avancerede funktioner, der ofte ignoreres af konkurrencen, men pakker dem i en simpel app, som de fleste mennesker vil forstå, hvordan man bruger. Skjule.MEs vigtigste ulempe er, at det opkræver langt over branchens gennemsnit pr. Måned – nok for at reducere værdien af ​​denne ellers imponerende service betydeligt. Mens skjul.Mig er især nyttigt til erfarne sikkerhedsvindere og dem, der leder efter et gratis alternativ til andre VPN’er, vores redaktørers valgvindere Nordvpn, privat internetadgang, protonvpn og TunnelBear er fremragende.