Skjul min IP online

Syv måder at skjule min IP -adresse på

Contents

Alle tre fungerer forskelligt. Brugere kan sammenligne de tre til deres afvejninger vedrørende sikkerhed, omkostninger og privatliv.

Sådan skjuler jeg min IP -adresse gratis i 2023: VPNS, Proxies & More

Hvis du undrer dig over, hvordan du skjuler din IP -adresse gratis, forklarer denne artikel syv gratis metoder til IP -adresse, der gemmer sig. Den bedste metode er at bruge en pålidelig gratis VPN, da den giver privatliv og sikkerhed, mens den skjuler din IP -adresse. Der er dog også andre metoder, du kan bruge.

Key Takeaways: Skjul min IP -adresse gratis

 • Der er forskellige metoder til at skjule din IP -adresse gratis, men at bruge en pålidelig VPN er den mest sikre og bedste mulighed for at beskytte dit privatliv.
 • Andre metoder kan hjælpe med at skjule din originale IP, men undlader at sikre din forbindelse ved hjælp af krypteringsprotokoller.
 • Hvis du leder efter gratis VPN -indstillinger, skal du overveje Proton VPN, Windscribe og TunnelBear. Ellers, hvis du er åben for at investere i online privatliv, er ExpressVPN en fremragende VPN -service.

Regeringens censur, geoblokering og øget cyberkriminalitet er de vigtigste grunde til, at folk kan skjule deres IP -adresser. Hvis du undrer dig over, “Hvordan kan jeg skjule min IP -adresse gratis,” kan vi hjælpe.

I denne artikel deler vi syv metoder til at skjule din IP -adresse (også kaldet IP -maskering) gratis sammen med et par ting, du skal vide på forhånd. Vi forklarer også, hvordan du kan kontrollere, om din IP -adresse virkelig er skjult af en anden IP -adresse.

Den bedste metode til at skjule din rigtige IP -adresse gratis er at bruge en pålidelig gratis VPN (Virtual Private Network) -tjeneste, såsom Proton VPN. Du kan dog få endnu bedre ydelse med en premium VPN, som ExpressVPN.

Hvad skal jeg vide, før jeg skjuler min IP -adresse gratis?

Mens du kan gennemse anonymt, når du skjuler din faktiske IP -adresse, er der ting, du skal passe på. Her er hvad du skal vide, før du skjuler din rigtige IP -adresse.

 • Gratis værktøjer kan være farlige: Mange gratis VPN’er eller fuldmagter er skabt af dårlige skuespillere, og din enhed kan endda blive sårbare over for malware -angreb. Det er kritisk at installere en antivirusopløsning for at beskytte din enhed, når du bruger et gratis værktøj og for at sikre, at det værktøj, du vælger, er hæderlig.
 • Ændring af din IP sikrer ikke dit netværk: Selv når det ændrer din IP -adresse, kan et gratis værktøj muligvis ikke kryptere din forbindelse. Uden kryptering kan hackere, regeringen og din internetudbyder (ISP) aflytte din internetforbindelse.
 • Nogle gratis værktøjer kan være mindre effektive: Brug af en proxy hjælper muligvis ikke dig med at få adgang til geoblokerede websteder. Dette gælder også for nogle gratis VPN -tjenester. Hvis du prøver at skjule din IP -adresse for at få adgang til geoblokeret indhold, kan dette være et problem. Du kan adressere dette problem ved at vælge det rigtige VPN -værktøj, dog.
 • For teknisk: Hvis du ikke betragter dig selv som teknisk kyndig, kan det at bruge en NAT-firewall lyde skræmmende. Vores guide vil sikre, at du kan implementere denne metode, men det kan være besværet for dem, der ikke er komfortable med netværksjargon. Hvis du ikke har det godt med at tænke med dine routerindstillinger, er det bedst at bruge en pålidelig, gratis VPN.

At forstå disse kendsgerninger er kritisk for at sikre, at du opretholder din enheds sikkerhed og privatliv, mens du bruger en af ​​nedenstående metoder til at erhverve en ny IP -adresse.

Hvorfor skal jeg skjule min IP -adresse?

Du ønsker måske at skjule din nuværende IP -adresse til en række formål. Her er de mest almindelige grunde til, at brugerne måske ønsker at skjule deres originale IP -adresse.

 • Privatliv: At skjule din IP -adresse hjælper med at maskere online handlinger fra, hvem der gør det. Regeringen, din internetudbyder, de websteder, du besøger, og de søgemaskiner, du bruger, kan spore din online aktivitet og placering ved hjælp af din IP -adresse. Ændring af din IP -adresse sikrer, at datasporing ikke er forbundet med din normale IP -adresse.
 • Adgang blokeret indhold: Mange websteder begrænser indhold baseret på din geografiske placering. For eksempel, hvis du er i U.K., Du kan se forskellige indhold på Netflix end nogen, der er i Japan. Mange websteder blokerer adgang helt baseret på hvor du er placeret.
 • Omgå en lokal firewall: Netværket på din skole eller arbejdsplads har muligvis IP-baserede begrænsninger. I nogle tilfælde kan du omgå disse ved at skjule din IP -adresse. Firewalls er dog blevet meget mere sofistikerede. Din bedste indsats for at undgå dem er at bruge en af ​​de bedste VPN -tjenester.

Hvordan kan jeg se, om min IP -adresse virkelig er skjult?

Du kan se, om din IP -adresse virkelig er skjult med en simpel Google -søgning. Bare Google “Hvad er min IP -adresse?”Og du kan se din offentlige IP -adresse.

Gør dette før og efter at du skjuler din IP. Hvis IP har ændret sig, er din IP -adresse skjult. Hvis du ser den samme IP -adresse, undlader VPN eller proxy ikke at skjule din IP -adresse. Der er andre måder at kontrollere, om du har en anden offentlig IP -adresse, såsom at bruge kommandoen “IPConfig” på Windows.

Er det lovligt at skjule min IP -adresse?

Ja, at skjule din IP-adresse er lovlig, undtagen i nogle få censurtunge lande som Kina og De Forenede Arabiske Emirater. Bemærk, at selvom det er helt lovligt at skjule din IP -adresse, er ulovlige aktiviteter som at downloade piratkopieret indhold forblive ulovligt, selv mens de er forbundet til en VPN.

7 måder at skjule din IP -adresse gratis på

Du kan skjule din IP -adresse gratis ved hjælp af forskellige metoder. Nedenfor skitserer vi de bedste i detaljer.

1. Brug en gratis VPN

En pålidelig gratis VPN er din bedste indsats, når du prøver at skjule din IP -adresse gratis. Nogle kommercielle VPN -udbydere tilbyder en gratis plan – kaldet en “freemium” -plan – der kan hjælpe dig med at skjule din IP -adresse ved at tildele dig en af ​​deres delte IP -adresser på deres VPN -servere.

En VPN -server har en pulje af delte IP -adresser, og når du opretter forbindelse, får du tildelt en tilfældigt. Nogle VPN -udbydere tilbyder også private IP -adresseindstillinger, så du behøver ikke at dele IP med andre VPN -brugere.

At vælge bare enhver gratis VPN -udbyder kan dog kompromittere dit privatliv og i nogle tilfælde inficere din enhed med malware. Vi har oprettet en liste over de værste gratis VPN’er – gør dig sikker på at holde dig væk fra dem.

Vi har også en liste over de bedste gratis VPN’er, og vi har givet nogle anbefalinger længere nede, inklusive Proton VPN, Windscribe og TunnelBear. Vælg en af ​​disse VPN -udbydere, og du skal have det godt.

Den nøjagtige proces med at oprette forbindelse til en VPN -server til ændring af din IP -adresse adskiller sig lidt blandt VPN -apps, men det er grundlæggende det samme – installere VPN -appen, Start det og Opret forbindelse til en server At starte VPN -forbindelsen. Vi viser dig nøjagtigt, hvordan i de trinvise instruktioner nedenfor.

Trin-for-trin-guide: Sådan skjules din IP-adresse med en gratis VPN

Det er let at sikre din forbindelse med en VPN. Proton VPN har en fremragende gratis plan, der er sikker og tilbyder ubegrænsede data. Sådan bruger du det til at skjule din IP -adresse gratis.

  Tilmeld dig en gratis VPN og installer appen

Tilmeld dig en gratis VPN, såsom proton VPN. Derefter, Download og installer VPN -appen på din enhed.

Start appen, Log ind på din konto og opret forbindelse til en VPN -server. Gratis brugere på Proton VPN kan oprette forbindelse til en server i U.S., Holland og Japan. Efter tilslutning er din rigtige IP -adresse skjult. Når du får adgang til et websted, vil det se den nye IP -adresse, der er tildelt af VPN i stedet for din rigtige IP -adresse.

2. Brug en proxyserver

En proxyserver fungerer på lignende måde som en VPN. Din trafik dirigeres via en formidlings -proxyserver, som hjælper dig. På en måde er VPN’er også en type proxy. Der er dog forskellige forskelle mellem en proxy og en VPN.

F.eks.

Faktisk er selv din rigtige IP-adresse i fare, når du bruger en proxy, fordi dit websted anmoder om en tredjeparts DNS-server. Denne server vil være i stand til at registrere din rigtige IP -adresse, og du bliver nødt til at stole på, at den ikke gemmer disse oplysninger. Ikke desto mindre, hvis du vil bruge en proxyserver, er det sådan, du kan gøre det.

Gå til en gratis proxy -service, såsom Hidemyass Free Proxy. Indtast webstedet Du vil få adgang til. Hvis du har muligheden, Vælg serveren Placering efter din præference. Klik på “Enig & Connect” knap.

3. Brug TOR: Onion Routing Project

Tor (Onion Routing Project) hjælper dig med at få adgang til .løgwebsteder. TOR -netværket er et decentraliseret netværk af krypterede adgangspunkter, der skjuler din IP -adresse. Disse adgangspunkter kaldes “noder.”

Det websted, du prøver at få adgang til, kan kun se udgangsnodens (eller den sidste nodes) IP -adresse. Sekvensen af ​​knudepunkter ændres hver gang, hvilket gør din aktivitet usporbar. Tor bruges dog generelt til at få adgang til det dybe web. Det er ikke den bedste mulighed for streaming, browsing eller torrenting.

Hvis du stadig gerne vil bruge Tor, skal du downloade Tor -browseren. Når browseren er installeret, kan du bruge den som enhver anden browser. Ingen af ​​de websteder, du besøger, kan se din originale IP -adresse, så længe du bruger Tor -browseren.

4. Nulstil din router

Ofte kan genstart af at frakoble og tilslutte din router tilbage i at ændre din IP -adresse. Imidlertid er denne metode meget hit-eller-miss. Sandsynligheden for succes med denne metode afhænger af, hvor længe du holder routeren eller modemet.

Hvis du vil tage et mere drastisk skridt, kan du Nulstil din router. Der er typisk en Genstarts knap På bagsiden af ​​routeren. tryk og hold Nede på denne knap for at nulstille routeren. Når routeren genstarter efter nulstillingen, har du en ny IP -adresse.

5. Anmod om en IP -ændring

Internetudbydere (ISPS) ændrer ofte din IP -adresse – disse kaldes dynamiske IP -adresser. Men hvis du vil ændre din IP -adresse hurtigere, kan du bede internetudbyderen om at ændre den.

Når du ringer til din internetudbyder, skal du sørge for at have din nuværende IP -adresse og kontooplysninger praktisk. Du kan også anmode om en Statisk IP -adresse – Disse ændrer sig ikke og koster ekstra.

6. Opret forbindelse til et andet netværk

Hver gang du opretter forbindelse til et nyt internet -netværk, tildeles din enhed en ny IP -adresse, undtagen i tilfælde, hvor du bruger en statisk IP -adresse. Hvis din IP er blevet blokeret eller på anden måde kompromitteret, skal du bare oprette forbindelse til et andet netværk.

Brug af offentlig WiFi er ikke den sikreste mulighed, medmindre du bruger en VPN -forbindelse, så undgå at bruge dem til at ændre dit netværks IP -adresse. Du kan oprette forbindelse til et andet netværk hjemme eller.

7. Brug en Nat Firewall

Trådløse forbindelser bruger en NAT (netværksadresseoversættelse) firewall. NAT -firewalls tillader alle enheder, der er tilsluttet et netværk, at bruge den samme offentlige IP -adresse, men en anden privat IP -adresse pr. Enhed. NAT Firewall skjuler dine private IP -adresser, men din offentlige IP -adresse er stadig synlig.

Hvis du vil kontrollere, om NAT er tændt, skal du gennemse lidt i din routers firmware, da alle routere har forskellige grænseflader. Her er en generel guide til, hvordan man aktiverer NAT Firewall.

Type 192.168.1.1 eller 192.168.0.1 ind i din browsers adresselinje og tryk på “gå ind” nøgle. Dette vil hjælpe dig med at få adgang til routerens firmware. Log ind ved hjælp af legitimationsoplysningerne fra routerproducenten. Se i relevante sektioner som WAN -indstillinger for at søge efter Nat Firewall. Aktivér Valgmuligheden, gem og ud af routerfirmwaren.

De 3 bedste gratis VPN’er til at skjule din IP -adresse

Gratis VPN -udbydere er dit bedste valg for at skjule din IP -adresse uden omkostninger. De har dog begrænsninger, herunder afdækkede månedlige data og begrænsede serverplaceringer. Hvis du finder ud af, at du har brug for en premium VPN, skal du se på vores bedste VPN-liste-ExpressVPN er den bedste VPN på markedet og leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan bruge som en gratis prøve.

Ellers, hvis du har det godt med begrænsningerne, er her de bedste VPN’er, der tilbyder en pålidelig gratis plan.

1. Proton VPN

 • DNS lækagebeskyttelse
 • Ubegrænset gratis data
 • Hurtige servere
 • Gratis plan i kun 3 lande

Proton VPN er den bedste gratis VPN, fordi den er hurtig, sikker, tilbyder ubegrænsede data og har en streng politik uden logs. Det fjerner også de fleste geoblokerede websteder og streamingplatforme, herunder Netflix og Amazon Prime Video.

Alle DNS -anmodninger, der er foretaget via din enhed, efter at du har tilsluttet en Proton VPN -server, er løst af Proton VPNs private DNS -servere. Ingen tredjepart kan få adgang til dine DNS -anmodninger, hvilket gør din online aktivitet anonym. Læs mere om Proton VPN i vores omfattende Proton VPN -gennemgang.

Syv måder at skjule min IP -adresse på

Det er vanskeligt at være anonym på internettet. Brugere, der surfer på nettet, har meget af deres trafik overvåget og registreret takket være deres IP -adresse, som er en unik identifikator, der er tildelt hver enhed online. Dog kan skjule din IP hjælpe med at give dig tilbage din anonymitet, sikkerhed og privatliv online. I denne artikel forklarer vi, hvordan du skjuler din IP -adresse – og hvordan man gør det gratis.

Hvorfor skjule min IP -adresse?

Mens det ikke er en nødvendighed at skjule din IP -adresse, er der en række legitime grunde til, at du måske vil ændre din IP -adresse.

 • Sikkerhed. Du bruger muligvis en usikret forbindelse og ønsker ikke at risikere at få dine private oplysninger udsat.
 • Privatliv. Helt enkelt kan du måske ikke have din aktivitet eller browservaner, der spores – hvad enten det er af en anden på det samme netværk, af annoncører og virksomheder eller af regeringen.
 • Tilgængelighed. Hvis du besøger en skole eller arbejder for et firma, der begrænser eller filtrerer webindhold til brugere på WiFi, kan det at skjule din IP -adresse hjælpe med at undgå disse irriterende begrænsninger. Derudover kan du få adgang til indhold, der kun er tilgængeligt for mennesker i visse områder eller lande.

Alle disse grunde har intet at gøre med ulovlig aktivitet og alt at gøre med at beskytte dig selv og din online aktivitet.

Brug en privat browser, som TOR, til at skjule din IP -adresse

Sådan skjuler jeg min IP -adresse

Der er ingen perfekt måde at skjule din IP -adresse på. Brugere, der ønsker at gøre det, har dog flere muligheder. De tre bedste måder at ændre din IP -adresse på er af:

 • ved hjælp af en VPN
 • Brug af en proxyserver
 • Kontakt din internetudbyder

Alle tre fungerer forskelligt. Brugere kan sammenligne de tre til deres afvejninger vedrørende sikkerhed, omkostninger og privatliv.

Brug en VPN

Den bedste måde at skjule din rigtige IP -adresse på er at bruge et virtuelt privat netværk eller VPN. Det fungerer som mellemmand mellem dit netværk og din enhed og hjælper med at skjule din IP -adresse. Det krypterer din forbindelse ved hjælp af sikre tunnelingsteknikker, beskytter alle online dataoverførsler, når de går mellem din enhed og din slutdestination. Oplysninger går fra din enhed til din VPN -udbyders server og derefter fra din udbyders server til slutdestinationen. Selvom det ikke giver dig en permanent ny IP -adresse, giver det at skjule din IP med denne metode i det væsentlige de samme fordele.

VPN’er skjuler din IP -adresse sikkert, fordi de erstatter din faktiske IP -adresse med en “virtuel” leveret af VPN. Når du opretter forbindelse til internettet, hvad enten det er gennem en browser eller en app, kan ingen se din IP -adresse udover din VPN -udbyder. Selvom de ikke er umulige at opdage, er VPN’er svære at opdage, hvilket betyder, at det er sandsynligt, at ingen online vil vide, at du skjuler din IP.

Fordi en VPN -server ikke kan beskytte din IP -adresse fra udbyderen, er det vigtigt, at du vælger en betroet VPN -service, der ikke logger på dine aktiviteter. Valg af en VPN-service af lav kvalitet besejrer hele formålet med en VPN. Dette er også grunden til, at gratis VPN -tjenester er upålidelige og ikke bør stole på. Selvom VPN’er, der er værd at bruge, ikke er gratis, tilbyder de et utal af fordele for brugeren, herunder at skjule deres IP.

Brug en proxyserver

En proxyserver er ligesom en VPN: den kan maskere din IP -adresse og ændre placeringen af ​​din IP -adresse. Proxies er dog ikke så robuste som VPN’er, når det kommer til at skjule din IP -adresse. De skjuler din IP -adresse ved at erstatte den med en anden IP -adresse, før din webtrafik kommer til sin destination. Proxies er i det væsentlige gateways mellem en klient og resten af ​​internettet.

Proxies leverer privatliv og en grad af anonymitet, skønt mange proxyservere kan påvises. De krypterer ikke din trafik eller skjuler din IP, når den rejser til serveren, men de maskerer din IP fra resten af ​​internettet. Hvis du har en proxy og vil se, om den kan detekteres, skal du bruge et proxycheck -værktøj til at analysere din forbindelse.

Kontakt din internetudbyder

En anden mulighed for at skjule din IP -adresse er at kontakte din Internet Service Provider (ISP) og anmode om en ny IP. Dette sikrer, at enhver trafik eller aktivitet, der er forbundet til din tidligere IP, ikke er knyttet til din nye IP. Skulle du dog fortsætte de samme online vaner og vedligeholde det samme online fodaftryk, er det sandsynligt, at websteder vil være i stand til at hente det faktum, at du stadig er den samme bruger.

For at ændre din IP gennem din internetudbyder, skal du kontakte dem med dine kontooplysninger og den aktuelle IP -adresse. Mange internetudbydere bruger dynamiske IP -adressesystemer, hvilket resulterer i at ændre IP -adresser med jævne mellemrum. Men hvis du vil anmode om en statisk IP -adresse – en, der forbliver den samme, medmindre manuelt ændres – bliver du sandsynligvis nødt til at betale.

Sådan skjuler jeg min IP online gratis

Selvom en betalt VPN- eller proxy -service er den bedste og mest sikre måde at skjule din IP på, passer de nogle gange bare ikke på et budget. Hvis du vil skjule din IP -adresse, men ikke kan købe en proxy eller VPN, kan du prøve at skjule din IP gratis efter:

 • Brug af tor eller lignende anonyme browsere
 • Tilslutning til et andet netværk
 • Brug af offentlig WiFi
 • Frakobling af dit modem

Lær mere om hver metode nedenfor, hvis du vil skjule din IP -adresse gratis.

Brug tor eller lignende browsere

Tor er et gratis-til-brug-netværk, der forklarer din identitet online gennem tre lag kryptering. Onion Router -projektet blev oprindeligt oprettet for at sikre, at brugerne havde komplet anonymitet online, og Tor forsøger at gøre det ved at forhindre annoncesporing og sørge for, at brugerne ikke efterlader nogen online fingeraftryk, når de bruger deres Tor -browser. Som frivilligt projekt er det helt gratis for alle brugere, og det skjuler din IP ved at hoppe din forbindelse fra hundreder af relæ -servere placeret på tværs af netværket. Det er i det væsentlige et websted, der skjuler din IP, da det ikke gemmer dine data og giver dig mulighed for at gennemse frit.

Dog med Tor kompromitterer du hastigheden for privatlivets fred. Tor’s flere lag af kryptering forårsager forbindelsesforsinkelser. Dette kan være det værd for nogle at skjule deres IP gratis, men husk Tor’s hastighed, når du overvejer dine muligheder.

Opret forbindelse til et andet netværk

Selvom det lyder enkelt, ændrer forbindelse til et andet netværk din eksterne eller offentlige, IP -adresse. Derefter ændrer det også din enheds interne eller private IP, da det er tildelt af et netværk. Hvis du vil skjule din IP -adresse – den IP, din enhed har, når du surfer derhjemme eller på arbejdet – kan du prøve at oprette forbindelse til et andet netværk.

Brug offentlig wifi

Tilsvarende, hvis du vil ændre din IP -adresse, tildeler brug af offentlige WiFi -netværk din enhed en anden IP, da det er et nyt netværk. Vær dog forsigtig; Brug af gratis eller offentlig wifi ubeskyttet kan være risikabelt, da det åbner dig for cyberkriminalitetstrusler og informationstyveri på tværs af netværket. Hvis du bruger gratis wifi, skal du sørge for at gøre det sikkert.

Frakobl dit modem

Måske er den enkleste måde at få en ny IP -adresse på og skjule din online identitet ved at frakoble dit modem. Når du mister din forbindelse til din internetudbyder – som sker, når du tager afkald på dit modem – kunne din IP omfordeles. Når du opretter forbindelse igen, hvis din tidligere IP er blevet tildelt, får du en ny IP -adresse.

Denne metode fungerer ikke altid, men jo længere du forlader dit modem, der er frakoblet, desto mere sandsynligt er det, at du får succes. Frakobl dit modem i femten minutter mindst.

Valg af den bedste metode til at skjule en IP

Igen er der ikke en perfekt måde at skjule din IP -adresse på. Den metode, du vælger, afhænger af dine prioriteter. Pris, sikkerhed, hastighed, varighed og pålidelighed er alle faktorer, der skal overvejes.

Hvis det er inden for dit budget, er den bedste måde at skjule din IP -adresse med en VPN. Det er den mest pålidelige og sikre, og generelt påvirker det ikke mærkbart din enheds hastighed eller ydeevne at bruge en VPN. Imidlertid er gratis VPN’er og gratis fuldmagter utrygg; Hvis du diskuterer at få en gratis VPN, anbefaler vi at bruge en af ​​de andre gratis metoder til at skjule din IP i stedet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg skjule min IP -adresse online?

De tre bedste måder at skjule din IP -adresse på er at:

 • Brug en VPN
 • Brug en proxyserver
 • Kontakt din internetudbyder

Alle tre fungerer forskelligt. Brugere kan sammenligne de tre til deres afvejninger vedrørende sikkerhed, omkostninger og privatliv.

Hvad er min IP?

Du kan besøge webstedets hjemmeside for at finde min offentlige IP, både IPv4 og IPv6, hvis det blev detekteret.

Er det ulovligt at skjule min IP -adresse?

Nej, det er ikke ulovligt at skjule din IP -adresse. Så længe du ikke gør noget ulovligt online, er det helt fint at skjule din IP. Mange brugere skjuler deres IPS for øget privatliv, bedre sikkerhed eller større anonymitet.

Brug sikre browsere til at skjule din IP -adresse

Er der en browser, der skjuler IP -adresser?

Der er adskillige privatlivsbrowsere derude, der tilbyder beskyttelse af privatlivets fred, såsom blokering af cookies, webaktivitet og IP -adresser. Privatlivsbrowsere, der maskerer din IP -adresse, inkluderer Avast, Opera og Epic Privacy Browser.

Hvordan skjuler jeg min IP helt?

Den mest succesrige måde at helt skjule din IP på er via en VPN. Virtuelle private netværk giver konsekvent skjult, når du surfer på nettet, uden besværet med at kontakte din internetudbyder eller skulle manuelt ændre din IP, hver gang du går online.

Kan jeg skjule min IP -adresse uden VPN?

Der er mange måder at skjule din IP på, selv uden VPN. Prøv en proxy, Tor -browseren, eller frakobling af dit modem.

Kan en skjult IP -adresse spores?

Nej, en skjult IP -adresse kan ikke spores. Brug af en sikker metode, som en VPN eller proxy, forhindrer din IP og internettrafik i at blive sporet eller sporet af enhver anden tredjepart.

Husk dog, at din online aktivitet ikke er helt væk – det er lige under en anden IP -adresse. Hvis du fortsætter med at besøge de samme websteder, gøre de samme opgaver og ellers handle det samme online, forbliver dit digitale fodaftryk det samme. Det er muligt for et websted eller browser at indse, at du er den samme bruger på denne måde, selvom de stadig ikke kan spore din skjulte IP.

 • Sælg ikke mine personlige oplysninger
 • Ændring af samtykke