Top 10 internetsikkerhedsregler og hvad man ikke skal gøre online

Et øverste mål med cyberkriminelle er at narre dig til at downloade malware – programmer eller apps, der bærer malware eller prøver at stjæle information. Denne malware kan være forklædt som en app: alt fra et populært spil til noget, der kontrollerer trafik eller vejret. Som PCWorld rådgiver, skal du ikke downloade apps, der ser mistænkelige ud eller kommer fra et websted, som du ikke har tillid til.

Bedste praksis for, hvordan man sikkert gennemser internettet

Hvis du synes, at uærlige websteder er de eneste steder, hvor spyware venter på sine ofre, er du i et chok. Spyware, som er software, der stjæler følsomme brugerdata uden samtykke, lurer i mange hjørner af internettet, ofte på steder, hvor du mindst ville forvente det. Alt det kræver er at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt for at gå på kompromis.

Er din stat cyber sikker? Eller er det en af ​​de mest hackbare? Find ud af det i vores cyberhygiejne -risikorapport.
Her ligger faren:
 • Du åbner din webbrowser og begynder at gennemse
 • Du besøger et websted og falder ubevidst i en spyware -fælde, såsom:
  • En pop-up, du klikker på, selv for at lukke den
  • Et vildledende led, som du følger
  • En klikbar grafik, der fører ned ad en farlig sti

  Spyware begynder hurtigt sin opgave at stjæle dine oplysninger (inklusive kreditkortnumre, brugernavne og adgangskoder), instruere din browser til at mistænke websteder, ændre eller slette dine filer, plagere dig med uendelige pop-ups og bremse din pc til en gennemgang.

  Internet browsing sikkerhed

  Internetsikkerhed kan bedrage. Tilsyneladende velrenommerede steder kan indeholde spyware -fælder, eller selve webstederne kan være forfalskede – phishing -websteder, der udgør som den rigtige ting at lokke dig til deres svindel. Stien væk fra internetsikkerhed begynder ofte uskyldigt nok; Visse steder er imidlertid mere tilbøjelige til at være kilder til spyware, herunder:

  • Voksne steder
  • Fildelingssteder
  • Sociale netværkssider
  Følg disse internetsikkerhedstips for at undgå spyware og styrke din computersikkerhed med det samme:
  • Undgå tvivlsomme websteder.
  • Download kun software fra websteder, du stoler på. Evaluer omhyggeligt applikationer med gratis software og fildeling, inden du downloader dem.
  • Opdater dit operativsystem regelmæssigt.
  • Forøg dine browsersikkerhedsindstillinger.
  • Indtast en betroet URL til en virksomheds websted i adresselinjen i din browser for at omgå links i en e -mail eller øjeblikkelig besked.
  • Sørg for, at du har de bedste sikkerhedssoftwareprodukter installeret på dit hjem og din forretningsenheder:
   • Brug antivirusbeskyttelse og en firewall
   • Få beskyttelse mod antispyware -software

   Bliv sikker online med Webroot

   En ubeskyttet computer er som en åben dør til websteder, der truer din internetsikkerhed med spyware og computervirus. Firewalls overvåger internettrafik ind og ud af din computer og skjuler din pc fra online svindlere på udkig efter lette mål. Produkter som WebRoot Internet Security Plus og WebRoot Antivirus gør det lettere at undgå spyware af:

   • Forebyggelse af spyware og vira fra at infiltrere din enhed
   • Karantining og sletning af tvivlsomt indhold fra internettet
   • Scanning af dit system til ondsindet software 60x hurtigere end den førende konkurrentscanningstid gennemsnit
   • Beskyttelse af din identitet online med sikker webbrowsing på dit skrivebord, bærbar computer, tablet eller mobiltelefon
   • Sikring af dit system fra tastetryk -logging og spionering af webcam
   • Minimering af dit systems ressourcer ved hjælp af skytjenester til at levere en hurtig og robust metode til at sikre dine systemer
   • Leverer 100% intern support fra vores Colorado-baserede kundesupportteam

   Mens gratis antispyware- og antivirus -downloads er tilgængelige, kan de bare ikke følge med det kontinuerlige angreb på nye spyware -stammer. Tidligere uopdagede former for spyware og vira kan ofte gøre mest skade, så det er kritisk at have up-to-the-minute, garanteret beskyttelse.

   Top 10 internetsikkerhedsregler og hvad man ikke skal gøre online

   En 19-årig løb for det offentlige kontor i New Hampshire fandt ud af vigtigheden af ​​at følge internetsikkerhedsregler på den hårde måde. Som Seacoast Online rapporterer, fandt hans modstandere billeder i hans sociale medieindlæg, der var seksuelt suggererende og henviste til tidligere stofbrug. Ligesom det styrtede hans politiske karriere og brændte ved start. Men desværre er han ikke den eneste, da skødesløse internetvaner har efterladt andre udsat for svindel, identitetstyveri og fysisk skade hos mennesker, de mødte online. Med flere brugere, der får adgang til internettet via mobile enheder, ændrer disse risici sig og vokser hurtigt.

   Selvom apps klynger sig større i de fleste menneskers daglige online -interaktioner end traditionelle websteder gør, betyder det ikke, at de grundlæggende internetsikkerhedsregler har ændret sig. Hackere er stadig på udkig efter personlige oplysninger, de kan bruge til at få adgang til dit kreditkort- og bankoplysninger.

   Usikre surfing kan også føre til andre trusler – fra pinlige personlige kommentarer eller billeder, der en gang online er næsten umulige at slette, til at blive blandet med mennesker, som du hellere ikke har haft noget at gøre med.

   Her er de top 10 internetsikkerhedsregler, der skal følger for at hjælpe dig med at undgå at komme i problemer online (og offline).

   1. Hold personlige oplysninger professionelle og begrænsede

   Potentielle arbejdsgivere eller kunder behøver ikke at kende din personlige forholdsstatus eller din hjemmeadresse. De har brug for at vide om din ekspertise og professionelle baggrund, og hvordan man kommer i kontakt med dig. Du ville ikke udlevere rent personlige oplysninger til fremmede individuelt – ikke udlevere det til millioner af mennesker online.

   2. Opbevar dine privatlivsindstillinger på

   Marketingfolk elsker at vide alt om dig, og det gør også hackere. Begge kan lære meget af din browsing og brug af sociale medier. Men du kan tage ansvaret for dine oplysninger. Som bemærket af Lifehacker, har både webbrowsere og mobile operativsystemer indstillinger til rådighed for at beskytte dit privatliv online. Større websteder som Facebook har også tilgængelige privatlivsforbedrende indstillinger. Disse indstillinger er undertiden (bevidst) svære at finde, fordi virksomheder ønsker dine personlige oplysninger til dens markedsføringsværdi. Sørg for, at du har aktiveret disse beskyttelsesforanstaltninger, og hold dem aktiveret.

   3. Øv dig på sikker browsing

   Du ville ikke vælge at gå gennem et farligt kvarter – besøg ikke farlige kvarterer online. Cyberkriminelle bruger lurid indhold som agn. De ved, at folk undertiden bliver fristet af tvivlsomt indhold og kan muligvis lade deres vagt ned, når de søger efter det. Internets Demimonde er fyldt med svære at se faldgruber, hvor et skødesløst klik kan udsætte personlige data eller inficere din enhed med malware. Ved at modstå trangen giver du ikke engang hackerne en chance.

   4. Sørg for, at din internetforbindelse er sikker. Brug en sikker VPN -forbindelse

   Når du går online på et offentligt sted, for eksempel ved at bruge en offentlig Wi-Fi-forbindelse, bemærker PCMAG, at du ikke har nogen direkte kontrol over dens sikkerhed. Corporate cybersecurity -eksperter bekymrer sig om “slutpunkter” – de steder, hvor et privat netværk forbindes til omverdenen. Dit sårbare slutpunkt er din lokale internetforbindelse. Sørg for, at din enhed er sikker, og når du er i tvivl, skal du vente på en bedre tid (jeg.e., Indtil du er i stand til at oprette forbindelse til et sikkert Wi-Fi-netværk), før du giver oplysninger såsom dit bankkontonummer.

   For yderligere. VPN giver dig mulighed for at have en sikker forbindelse mellem din enhed og en internetserver, som ingen kan overvåge eller få adgang til de data, du udveksler. Læs mere om hvad der er VPN

   5. Vær forsigtig med, hvad du downloader

   Et øverste mål med cyberkriminelle er at narre dig til at downloade malware – programmer eller apps, der bærer malware eller prøver at stjæle information. Denne malware kan være forklædt som en app: alt fra et populært spil til noget, der kontrollerer trafik eller vejret. Som PCWorld rådgiver, skal du ikke downloade apps, der ser mistænkelige ud eller kommer fra et websted, som du ikke har tillid til.

   6. Vælg stærke adgangskoder

   Adgangskoder er et af de største svage pletter i hele internetsikkerhedsstrukturen, men der er i øjeblikket ingen vej omkring dem. Og problemet med adgangskoder er, at folk har en tendens til at vælge lette dem at huske (såsom “adgangskode” og “123456”), som også er lette for cybertyve at gætte. Vælg stærke adgangskoder, der er sværere for cyberkriminelle at afmystificere. Adgangskodeadministrator -software kan hjælpe dig med at administrere flere adgangskoder, så du ikke glemmer dem. En stærk adgangskode er en, der er unik og kompleks – i det mindste 15 tegn lange, blande bogstaver, tal og specialtegn.

   7. Foretage online køb fra sikre websteder

   Hver gang du foretager et køb online, skal du give kreditkort- eller bankkontooplysninger – lige hvilke cyberkriminelle er mest ivrige efter at få deres hænder på. Lever kun disse oplysninger til websteder, der giver sikre, krypterede forbindelser. Som Boston University bemærker, kan du identificere sikre websteder ved at lede efter en adresse, der starter med https: (S står for sikker) snarere end blot http: De kan også være præget af et hængelåsikon ved siden af ​​adresselinjen.

   8. Vær forsigtig med, hvad du poster

   Internettet har ikke en Slet -nøgle, da den unge kandidat i New Hampshire fandt ud af det. Enhver kommentar eller billede, du poster online. Der er ingen måde for dig at “tage tilbage” en bemærkning, du ønsker, at du ikke havde fremsat, eller slippe af med den pinlige selfie, du tog på en fest. Læg ikke noget online, som du ikke vil have, at din mor eller en potentiel arbejdsgiver skal se.

   9. Vær forsigtig med hvem du møder online

   Mennesker, du møder online, er ikke altid, hvem de hævder at være. Faktisk er de måske ikke engang rigtige. Som Infoworld rapporterer, er falske profiler på sociale medier en populær måde for hackere at hygge op til uforsigtigt webbrugere og vælge deres cyberlommer. Vær så forsigtig og fornuftig i dit online sociale liv som du er i dit personlige sociale liv.

   10. Hold dit antivirusprogram opdateret

   Internetsikkerhedssoftware kan ikke beskytte mod enhver trussel, men den vil registrere og fjerne de fleste malware – selvom du skal sørge for, at det er hidtil. Sørg for at holde dig opdateret med dit operativsystems opdateringer og opdateringer til applikationer, du bruger. De giver et vigtigt lag af sikkerhed.

   Husk disse 10 grundlæggende internetsikkerhedsregler, og du undgår mange af de grimme overraskelser, der lurer online for de skødesløse.

   Produkter for at sikre din internetsikkerhed:

   • Kaspersky Internet Security
   • Kaspersky VPN Secure Connection
   • Kaspersky Antivirus

   Relaterede artikler:

   • Hvad er et virtuelt privat netværk (VPN): Hvordan det fungerer, og hvorfor du har brug for en VPN
   • Hvad er VPN
   • Hvordan man undgår offentlige Wi-Fi-sikkerhedsrisici

   Top 10 internetsikkerhedsregler og hvad man ikke skal gøre online

   Selvom apps klynger sig større i de fleste menneskers daglige online -interaktioner end traditionelle websteder gør, betyder det ikke, at de grundlæggende internetsikkerhedsregler har ændret sig. Hackere er stadig på udkig efter personlige oplysninger, de kan bruge til at få adgang til dit kreditkort- og bankoplysninger.