Den komplette liste over alle de ting, du anonymt kan sende dine fjender

Konkurrence er hård inden for underkategorien “bæsj”.

Vi ødelægger din fjendes dag ved at sende

Daglig prik

Vi på Ruindays.com er lederne i humoristiske pranks leveret pr. Mail! Vi diskret og 100% anonymt Pakker de mest irriterende ting, der er mulige at modtage via mail, og sende dem til dine værste fjender i et forsøg på at ødelægge deres dag.

Giv os bare deres navn og adresse. Vi tager os af resten.

Glitter overalt kort

Glitter overalt kort

Glitter overalt kort

Glitter overalt kort

Forårsbelastet glitterbombe

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe - ruindage

Forårsbelastet glitterbombe

Den komplette liste over alle de ting, du anonymt kan sende dine fjender

Pas på din venlige mailman. (Foto: Getty)

Gennem historien har vores planet været vidne til en række industrielle bommer: stål; jern; biler lavet på samlebånd. Det er på høje tid, vi annoncerer en tilføjelse til den liste: Startups, der lader dig anonymt sende dumme prank -genstande til dine fjender.

Fra det meget omtalte skib, dine fjender glitter til et firma, der giver dig mulighed for at sende konvolutter af mayonnaise-ja, mayonnaise—To dine mest hadede rivaler har vi katalogiseret en omfattende liste over “Send dine fjender” startups. Afstiv dig selv – de bliver ret underlige.

Glitter

Kunder kan enten betale $ 9.99 for at sende en almindelig pose glitter eller betale $ 19.99 for den fuldstændig forfærdelige klingende “glittery cupcake”, beskrevet af virksomheden som følger: “Vores brugerdefinerede cupcake-præsentation, med en gårdgødning af gården” dej “, drysset med glitter, pakket i en hjerte-tema-kasse og omgivet med toiletpapir. Nej, det er ikke spiseligt!”

Det nye, forfærdelige tilbud fra skibet dine fjender glitter. (Foto: ShipyourEnemiesglitter.com)

Boop

Konkurrence er hård inden for underkategorien “bæsj”.

Vi har skrevet før om Shitexpress, det firma, der giver dig mulighed for at bruge Bitcoin til anonymt at sende bæsj til dine fjender. Det er ikke menneskelig bæsj, men hestebæsj – ”Organisk, våd hestegop,” ifølge Shitexpress’s site. Det koster $ 16.95 eller 0.05 BTC for at sende en pakke med den tidligere nævnte ekskrementer overalt i verden.

Shitexpress ‘tjenester har været så populære, virksomheden tjente angiveligt $ 10.000 på en måned.

Jepp, dette er rigtigt. (Foto: Shitexpress.com)

Føler sig ikke Shitexpress? Der er også Poopsenders, et andet anonymt poop-shipping-selskab.

”Vi vil sende din ven eller fjende en sund hjælp til nogle af de mest uhyggelige, stinkiest, friske bæsjepakker, du nogensinde har set,” lover webstedet. ”Vi har flere sorter af bæsj, som vi kan sende, herunder en speciel poop i måneden.”

De aktuelle tilbud er ko-poop, elefant poop, gorilla poop eller en 1-gallon combo poop pack, i tilfælde af at der er nogen, du virkelig er, virkelig had.

Mayonnaise

Ugh, denne er uden tvivl den groveste. Som værre end bæsj. Der er noget ved mayonnaise i enhver mængde større end “lille smule dyppet på fransk yngel”, der bare får dig til at spy på stedet – ved hvad jeg mener?

Derfor er der Mayobymail, en service, der giver dig mulighed for at sende konvolutter af mayo til dine fjender. Til $ 45 pr. Konvolut er det bestemt lidt dyrt – lignende, langt dyrere end at købe din egen mayo og sætte den i en konvolut selv. Men hver levering ledsages også af en note, der siger: ”Min had for mayonnaise er kun matchet af mit had for dig,” og som virksomheden udtrykker det, ”ville du alligevel bruge det på narkotika. Dette er bedre.”Er, okay?

Ew. (Foto: mayobymail.com)

Dicks

Valgmuligheder bugner for dem, der ønsker at sende forskellige slags pikke til deres fjender.

Sidste uge skrev vi om skib en pose med pikke, den service, der giver dig mulighed for at sende en pose gummy pikke til $ 12. For en ekstra $ 1 blander de glitter i den nævnte pik taske. Du kan også betale $ 25 for at sende en “magnum” pose med pikke eller $ 100 for den undvigende “Ultimate Bag of Dicks.”

Tilføj glitter til en ren

En lignende service, Dicks pr. Post, lanceret omkring samme tid. De tilbyder anonyme poser med pikke til $ 15, men desværre er der ingen mulighed for at tilføje glitter.

Men vent! Dick-forsendelsen slutter ikke der. Der er også sendt en pik, hvor i stedet for at sende slik Dicks, du kan sende kæmpe, pap Dicks til dine fjender. Dicks fås i en svimlende række temaer, fra hajdikken til Dick-o-lantern til den tydeligt uhyggelige påskehar bunny pik.

Trypophobia (a.K.EN. Frygten for uregelmæssige mønstre af huller)

Denne forsendelsestjeneste er så specifik, det er svært at tro, at den eksisterer.

Har en fjende, der er bange for klynger af huller? Send dine fjender Trypophobia giver dig mulighed for at betale $ 9.90 for at anonymt sende dem “5 omhyggeligt udvalgte, menneskelige forsøg med trypofobe fotos,” ifølge webstedet. Dette ser ud til at være et eksempel:

Vi

Tjenesten leveres med følgende advarsel: “ADVARSEL: Kan forårsage alvorlige migræne og panikanfald til varme sved og øget hjerterytme. Men vi ved, det er det, du vil have.”

Langfingeren

Det er så enkelt, men så strålende. For den lave, lave pris på $ 5 giver Bird pr. Mail dig anonymt et stykke papir, der er embrazoneret med et billede af en hånd, der giver langfingeren. Det foldede papir siger også ”Hej!”I sprudlende bogstaver på ydersiden for at få dine ofre til en falsk følelse af sikkerhed.

Så enkel, men så effektiv! Foto: Birdymail.com)

Prank stearinlys

Produkterne, der tilbydes af WTF -stearinlys, tilbage til en mere traditionel æra med pranking. Stearinlysene-som kan sendes anonymt til modtagere efter eget valg-at starte med at lugte godt, men omdannes gradvist til modbydelige lugtemitterne. Dufttransformationerne, der er afbildet nedenfor, er virkelig inspireret:

Sød, sød intet

Jepp, dette findes også, fordi der ikke er noget tristere end at modtage mail og derefter finde ud af, at der er intet indeni. Send dine venner Intet tilbyder en række produkter – alt fra en $ 3.99 Regelmæssig konvolut til en $ 12.99 kasse, der inkluderer emballage jordnødder (for en ekstra dosis af skuffelse!).

Den komplette liste over alle de ting, du anonymt kan sende dine fjender