Secureline VPN -virus

Avast Secureline VPN Review

Selvom de fleste af anmeldelserne i Google Play -butikken er positive, skal du se på nogle af de nylige anmeldelser af Avast VPN på Reddit:

Avast Anti-Virus i hemmelighed spammet software på din computer i går aftes

I går aftes, i det mindste for OSX -brugere, skulle softwaren, der skulle forhindre, at uønskede apps blev installeret uden din viden, gjorde bare det.

Den uønskede software var Avasts egen “Secureline VPN”, og det tilføjede et ukendt ikon til OSX Menubar. Når det klikkes på det ser ud til at prøve at narre dig til at ramme en “Connect” -knap, der lover at koste $$$, hvis klikket på.

Mange mennesker var forvirrede over, hvordan man afinstallerede denne uønskede spammy software.

LØSNING: Åbn den nyligt installerede app “Secureline” i din applikationsmappe, og der vil derefter være en mulighed i menuen for at afinstallere. Mange brugere (inklusive mig selv) var ikke i stand til at finde denne mulighed ved at åbne softwaren lige fra menulinjeikonet.

Kryds derefter fingrene, at Avast ikke spam din computer længere i fremtiden.

Avast Secureline VPN Review

Avast har mange sikkerhedsprodukter i sin line -up, og Avast Secureline VPN er blandt dem. Men er det værd at komme i 2023? Tilbyder det bedre funktioner end sine konkurrenter? Find ud af det i denne opdaterede anmeldelse.

 • Opdateret: 7. juli 2023
 • 1 Brugeranmeldelser
 • Gerald Hunt

Avast-vpn-review-in-USA

Avast Secureline VPN er et førende antivirusfirma, men det er det Ikke så populær på VPN -markedet. Virksomheden er baseret i Tjekkiet, som ikke falder under 5-Eyes-lande. Tjek de bedste VPN -udbydere for bedre oplevelser.

Avast VPN tilbyder en 7-dages gratis prøve og forbinder op til 1-5 VPN-enheder samtidigt. Avast VPN har omkring 100 servere i 34 lande og tilbyder Windows, Android, iOS og MacOS -apps.

Dens VPN -serverhastighed er gennemsnitlig, og det er ikke den billigste VPN omkring Expressvpn eller Surfshark. Men når jeg blev testet, var jeg i stand til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingtjenester. En del af grunden til, at jeg gav det en 3.5-stjernet Bedømmelse i dette Avast Secureline VPN Review .

Det er lidt dyrt på $ 3.75/mo, Men det afhænger meget af deres funktioner. Er avast vpn god? Er det den dyreste VPN tilgængelig? Lad os finde ud af det i denne Avast Secureline VPN -anmeldelse .

Avast Secureline VPN Review – Bedømmelseskriterier

For at gennemgå Avast Secureline VPN var jeg nødt til at teste og afgive min dom baseret på disse ni faktorer. Så lad os se på dem:

 1. Jurisdiktion -er Avast VPN beliggende i et 5-Eyes-land?
 2. Sikkerhed – er avast vpn sikker?
 3. Lækager – Lækker Avast VPN IP, DNS & WebRTC?
 4. Server – Er det godt til P2P -torrenting?
 5. Fart – Hvor hurtigt er Avast Secureline VPN?
 6. Streaming – fungerer det med Netflix?
 7. Kompatibilitet – app -interface og understøttede enheder
 8. Prisfastsættelse – Hvor meget koster Avast VPN?
 9. Pålidelighed – TrustPilot, Play Store, Reddit & Kundesupport

Avast Secureline Pros & Cons

Avast VPN er ikke perfekt. Ligesom de fleste VPN -udbydere har den sin rimelige andel af fordele og ulemper:

Fordele:

 • 256-bit kryptering
 • Anstændige hastigheder
 • Torrenting understøttet
 • Kill switch
 • Arbejder med Netflix

Ulemper:

 • Dyre priser
 • Holder forbindelseslogfiler
 • Lille servernetværk

Jurisdiktion-er Avast VPN beliggende i et 5-Eyes-land?

Avast Secureline VPNs hovedkvarter ligger i Tjekkiet falder ikke under 5-øjne land. Derfor kan Tjekkiet ikke betragtes som et medlem af en Five Eyes VPN -alliance, men det samarbejder med dem.

Denne kendsgerning ville hæve et par øjenbryn. Men det er ikke noget, der får mig til at vende mig væk fra denne VPN. Så mange mennesker spørger mig, ”Er Avast VPN god at bruge?” Jeg siger altid til dem, hvis det ikke falder ind under disse lande, er det helt sikkert at bruge. Stadig kan jeg godt lide mine VPN’er uden for de beskidte kløer fra de amerikanske og britiske efterretningsbureauer.

Sikkerhed – er Avast Secureline VPN sikker?

Ja, Avast VPN er helt sikker at bruge . I min anmeldelse for 2023 lærte jeg, at Avast VPN bruger kryptering af militær kvalitet og DNS/IPv6-lækagebeskyttelse. Avast VPN leveres også med en automatisk dræbskontakt, som er noget, der findes i flere VPN -tjenester.

Det bruges af alle fra gigantiske virksomheder til små banker for at sikre fortrolige oplysninger. Denne VPN har flere protokolmuligheder. Du behøver dog ikke se længere end Avast’s ‘ OpenVPN TCP og UDP -porte og IKEV2 med AES 256-bit kryptering For garanteret privatliv.

OpenVPN -protokol er den bedste tunnelprotokol på markedet. Dens open source -natur giver mulighed for konstante opgraderinger, hvilket gør den mere avanceret end nogen af ​​dens alternativer . I mellemtiden kan MacOS -brugere også bruge IPSEC -protokol. En mindre magtfuld, men stadig dygtig fætter til OpenVPN. Den seje ting ved IPsec -protokollen er, at det er Apples proprietære protokol. Nu, hvis en teknisk kæmpe som Apple stoler på denne protokol, skal den være sikker.

Opbevarer Avast VPN logfiler?

Efter en grundig Avast Secureline VPN -gennemgang lærte jeg, at det Opbevarer ikke logfiler af brugerdata, men det Opbevarer VPN -forbindelseslogfiler. Avast VPN indsamler også personlige oplysninger, der hævder at gøre sit sikkerhedsprodukt bedre. Her er en liste over personlig data Avast samler:

 • Faktisk IP -adresse
 • Tidsstempel
 • Navn
 • By land
 • Faktureringsdata

De kender din originale IP -adresse i de første 60 dage. Derefter erstatter de det med din by eller land, eller de hash den. Her er deres erklæring:

”Vi indsamler din IP -adresse til at give dit produkt eller din tjeneste. Vi bruger også IP -adressen med mobile produkter til at tjene annoncer.”

Avast VPN nævner, at når du besøger sit websted, indsamler den nogle serverlogfiler. Disse serverlogfiler Information inkluderer:

 • Din region
 • Besøgets længde
 • Websider du anmoder om
 • Websteder, du har besøgt, før du besøger deres hjemmeside
 • IP-adresse
 • Cookies

Avast bruger disse oplysninger til:

“Vi bruger disse oplysninger til at opfylde vores legitime interesser, som er at analysere samlede tendenser, administrere vores websider, spore brugernes brug af websiden, hjælpe os med at forbedre vores websted (er)”

Se på VPN -logningspolitikker af hele VPN -mærket.

Kommer Avast VPN med en ad-blokker ?

Nej, på trods af at der opkræver en præmie for deres abonnementer, kommer Avast VPN ikke med en ad-blokker. Relativt, Surfshark, Hvilket koster langt mindre, tilbyder en ren webfunktion, der kan blokere trackere, malware og annoncer.

Avast VPN Kill Switch -funktion

Det er ganske ofte det mest ignorerede træk ved en VPN. Nogle betragter det endda med overdreven. Imidlertid kan en effektiv dræbskontakt gøre dit online privatliv en verden af ​​god. Da jeg kontrollerede for Kill Switch -funktionen i vores Avast Secureline VPN -gennemgang, fandt jeg, at den har denne funktion. Det fungerer også ganske godt . Du kan nemt slukke den eller tænde fra menuen Sikkerhedsindstillinger.

Få Avast VPN30-dages pengene tilbage-garanti

Lækager – Lækker Avast VPN lækage IP, DNS & WebRTC?

Avast Secureline VPN lækkede ikke IP og DNS. Det tilbyder IP, WebRTC og DNS lækagebeskyttelse. Det bestod også WebRTC -testen. Jeg tilsluttede mig en Israel -server af Avast VPN og besøgte IPleak -webstedet for at kontrollere for eventuelle lækager.

Her er skærmbillede:

Avast-vpn-ip-leak-test-in-USA

Hvis du ser IP -adressen i lækage -testen, er den den samme virtuelle IP, der er givet mig af Avast VPN, som du kan se på billedet herunder:

Avast-VPN-leak-test-Virtual-IP-in-USA

Den virtuelle IP og den IP, der er nævnt på lækage -testens websted, skal være det samme. Ellers lækker det muligvis. Du kan se på vores IP -lækage -testguide for at se, hvilke VPN’er der består lækketest. Vi udførte også DNS ​​-lækage -testen, og den lækkede ingen oplysninger.

Virus & Marware -test

I denne Avast Secure Line VPN -gennemgang kontrollerede jeg for eventuelle vira i dens downloadfil. Det indeholdt ingen vira. Denne test blev udført ved hjælp af Virustotal, der advarer brugerne, hvis der er en virus i en fil.

Her er resultaterne:

Avast-vpn-virus-test-i-USA

Der var Ingen malware detekteret I denne fil er det helt sikkert for mange VPN -brugere. Dog anbefaler jeg stadig at bruge antivirus -software med Avast til at sikre dine enheder.

Servernetværk

Avast Secureline VPNs netværk har servertilbud af omkring 100 serverplaceringer i 34 lande. Dette inkluderer serverplaceringer i Kina og Rusland, men inkluderer ikke nogen lande i Mellemøsten undtagen Israel. Dette er en ret robust samling, hvis vi sammenligner den med andre VPN -udbydere, såsom privat internetadgang eller ExpressVPN, da de tilbyder tusinder af geografisk forskellige servere.

Avast VPN tilbyder også tilsløringsserverplaceringer. Adgang til websteder og apps i Kina er ikke et problem for denne VPN -service. Se på andre VPN’er, der har tilsløret servere der har en tendens til at arbejde i lande med strenge internetregler.

Avast’s VPN tilbyder ikke mange avancerede funktioner, men det tilbyder fysiske servere. De fleste VPN’er tilbyder virtuelle servere, der ikke er sikre nok, men med Avast behøver du ikke at bekymre dig om det, da virksomheden ejer alle sine servere.

Er avast secureline vpn god til p2p eller torrenting ?

Avast VPN tilbyder flere servere Optimeret til torrenting. Forbind blot P2P -serveren for at få adgang til Avast Secureline VPN Torrents sikkert. Denne VPN krypterer online trafik med 256-bit AES-kryptering til sikkerhed. Der er også ubegrænset båndbredde, så du behøver ikke at bekymre dig om din VPN -brug. Kort sagt, afslappede internetbrugere såvel som brugere, der kan lide torrenting, vil både være helt sikre og sikre med kryptering af militær kvalitet.

Her er nogle af Avast VPN P2P -servere:

 • Holland P2P
 • UK / London P2P
 • Miami P2P
 • New York P2P
 • Seattle P2P
 • Tjekkiet P2P
 • Frankrig P2P
 • Tyskland / Frankfurt P2P

P2p-torrenting-avast-vpn-in-USA

Samlet set er servertællingen ikke noget tæt på imponerende. Imidlertid, Expressvpn har en enorm serverantal (i.e. 3000) Det er bedre end Avast.

Hastighed – Hvor hurtigt er Avast Secureline VPN?

Avast VPN klarer sig dårligt, når det kommer til download af hastigheder. I vores seneste hastighedstest blev Avast Secureline målt på ti forskellige servere ved hjælp af en basisforbindelseshastighed på 100 Mbps.

Sådan optrådte Avast VPN for disse servere:

Serverplacering Download hastighed Upload hastighed Pings
Brasilien 26.42 Mbps 77.09 Mbps 500 ms
Canada 25.34 Mbps 90.67 Mbps 213 ms
Tyskland 26.59 Mbps 94.67 Mbps 232 ms
Luxembourg 25.34 Mbps 91.5 Mbps 206 ms
Holland 26 Mbps 76.84 Mbps 192 ms
Sydafrika 25.34 Mbps 36.17 Mbps 647 ms
Spanien 26.42 Mbps 14.42 Mbps 445 ms
Det Forenede Kongerige 26.25 Mbps 66.09 Mbps 181 ms
Forenede Stater 26.34 Mbps 91.09 Mbps 258 ms
Østrig 27.14 Mbps 76.22 Mbps 212 ms

Som du kan se, efter vi Test Avast VPN -hastigheder, det er ikke så hurtigt. Imidlertid kører en hurtig nok internetforbindelse, såsom den 100 Mbps -service, vi brugte.

Som sådan vil selv en hastighed på omkring 25 Mbps være god nok til at streame indhold på Netflix ved HD og endda Ultra HD -kvalitet. Men brugere, der allerede har en langsom forbindelse, kan lide meget i hastigheder, mens de bruger Avast Secureline.

Få Avast VPN30-dages pengene tilbage-garanti

Streaming – Arbejder Avast VPN med Netflix?

Avast Secureline VPN fungerer godt med Netflix og andre streamingtjenester . Det lykkedes mig let at fjerne blokering af Netflix, BBC iPlayer og endda Amazon Prime med det. Hvad angår ydeevne, bemærkede jeg ikke nogen problemer. Avast Secureline fungerede ganske hurtigt uden forsinkelser eller stuters.

Avast-vpn-streaming-netflix-in-USA

For at adgang. Ikke mange VPN’er arbejder med BBC iPlayer, men Avast VPN gjorde let blokeret BBC iPlayer på sin britiske server.

Kompatibilitet – APP -interface og understøttede enheder

Secureline er kun tilgængelig på fire operativsystemer: Windows, MacOS, Android, og iOS. Brugere kan også bruge Avast VPN med Kodi . Det tilbyder også en browserforlængelse til Chrome og Firefox.

Avast VPN kan ikke downloades på Firestick, fordi den ikke er tilgængelig i Amazon App Store. Du kan dog bruge routere til Opret forbindelse til Avast VPN på Roku .

Avast VPN Windows -brugeroplevelse

For at tjekke for appens venlighed lykkedes det mig at gennemgå Avast VPN med førstehåndserfaring. Brug af Securelines Windows -klient er en behagelig oplevelse. Ved første øjekast har appen et attraktivt design og en intuitiv grænseflade. Derudover er det velkendt for den berømte antivirus-software, der har det typiske avast lilla design.

Avast-Secureline-VPN-App-interface-in-USA

Du kan ændre placeringen med et enkelt klik og få en IP fra en omfattende liste over servere.

Server-lokationer-of-avast-vpn-in-USA

Her er P2P- og streaming -serverne adskilt ganske tydeligt. Dette letter processen med at vælge servere til en bestemt opgave. Desuden navigerer burgermenuen øverst til højre på klienterne dig mod ”Indstillinger“. Det er her du kan skifte indstillinger såsom auto-start.

Indstillinger-Avast-Secureline-VPN

Avast VPN til Android -brugeroplevelse

Android -appen til Avast er slank og enkel. Du kan enten oprette forbindelse til et optimalt sted eller bare vælge en landsserver, som du ønsker at oprette forbindelse til. Derefter skal du bare trykke på den grønne knap i midten og forblive sikker.

Avast-Secureline-VPN-Android-App-in-USA

Avast VPN til iOS -brugeroplevelse

IOS -appen ligner Android og indeholder lignende funktioner. Det bringer dig alle 55 servere tilgængelige i 34 lande. Appen er let at bruge, så selv en nybegynder har ingen problemer med at bruge den. IOS-appen giver dig også muligheden for at slukke for autoforbindelse til VPN.

Avast-vpn-ios-app-in-USA

Hvis du har problemer med nogen af ​​Avasts app, kan du se fejlfinding af retningslinjer for Avast VPN, der ikke fungerer .

Prisfastsættelse – hvor meget koster avast?

Når du sammenligner Avast Secureline VPN med andre VPN -tjenester, er det en Dyrt VPN -service. Selvom Avast VPN tilbyder en syv-dages gratis prøve. Så du kan prøve det gratis i 7 dage. Her er alle priser for Avast VPN:

Avast-vpn-pris-i-USA

Med et enkelt abonnement kan du oprette forbindelse til fem enheder på samme tid. Så du kan sikre flere enheder på én gang. Det tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Jeg siger, det er dyrt, fordi det er relativt dyrt at sammenligne disse priser med Surfshark, som er den bedste billige VPN eller med PureVPN.

Nu får du hvorfor jeg betragter Avast Secureline VPN som dyre. Så hvis du er interesseret i Avast VPN -alternativer til relativt lavere priser, så tjek vores håndplukkede VPN -tilbud til 2023 og spar penge!

betalingsmetoder

Her er en liste over betalinger, der er accepteret af Avast Secureline VPN:

Ingen bitcoins accepteres. Det er ret skuffende. Forhåbentlig tilføjer udbyderen snart denne mulighed.

Mens jeg skrev Avast Secureline VPN -gennemgangen, lærte jeg, at VPN tilbyder 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis du ikke er tilfreds med serviceniveauet, kan du kræve en AVAST VPN -refusion inden for 30 dage .

Et god refusionsvindue af refusionspolitikken ud over den 7-dages gratis prøve gør denne VPN mere tilgængelig for nye brugere.

Trustworthiness – TrustPilot, Play Store, Reddit & Kundesupport

Avast Secureline VPN har en anstændig trustpilot -rating på 3.8/5. Når du sammenligner det med branchens bedste VPN -service ExpressVPN, vil du opdage, at den har en 4.7/5 vurdering, som er enestående. Det skal også bemærkes, at 64% af de samlede anmeldelser af Avast VPN har en Fremragende bedømmelse.

Avast Secureline VPN anmeldelser i Play Store

I Play Store har Avast Secureline VPN en god bedømmelse på 4.4 stjerner (153.144 anmeldelser). Her er nogle nylige anmeldelser af Avast Secureline VPN i Google Play Store:

Google-Play-Store-Avast-VPN-Review-in-USA

I henhold til de nylige brugeranmeldelser er Avast Secureline VPN stadig nødt til at løse nogle softwarefejl. Men det er noget, der let kan rettes i den næste opdatering.

Avast VPN Review Reddit

Selvom de fleste af anmeldelserne i Google Play -butikken er positive, skal du se på nogle af de nylige anmeldelser af Avast VPN på Reddit:

En bruger klagede over, at han afinstallerede Avast-appen på grund af uendelige pop-ups med DLC mangler. I den samme tråd geninstallerede den samme bruger imidlertid appen, og den begyndte at fungere.

Avast-VPN-Reddit-Review-Regarding-Reinstalling-and-Uinstalling-in-USA

Der er en anden Avast Secureline VPN Reddit Review, hvor en bruger klager over en bund pop-up, der irriterer ham meget:

Avast-Secureline-VPN-POPUP-ANNOYS-SO-MUCH-IN-USA

Kunde support

Avast VPNs kundesupport er ikke så stor . Hovedårsagen er, at den mangler live chat support. Du kan dog tilfredse dem E -mail -billettering, og dets websted opretholder en omfattende videnbase fyldt med Trin-for-trin-guider, FAQ og fora. Du kan også nå avast via Facebook og Twitter. Men en ting, der er imponerende, er, at Avast Secureline VPN tilbyder gratis support til Avast-produkter. Det er tilgængeligt 24/7, Og du når dem kl 1-844-340-9251.

Sammenligning mellem ExpressVPN & Avast VPN

Se på sammenligningen mellem ExpressVPN og Avast Secureline VPN og tjek deres vigtigste forskel.

Funktioner Expressvpn Avast VPN
Pris $ 6.67/mo (få 49% rabat på + 3 måneder gratis på sin 12-måneders plan) $ 3.75/mo
Servere 3000+ i 140 lande 100 servere i 34 lande
Kompatibilitet Alle enheder Windows, MacOS, Android og iOS
Jurisdiktion Hong Kong Tjekkiet
Logningspolitik Nul log Kun forbindelseslogfiler
Kunde support Live chat & e -mail support Liveopkald, live chat & e -mail support
Tillid Pilot -score 4.6 1.8
Internet side Expressvpn Avast VPN

Avast VPN -alternativer

På udkig efter et alternativ til Avast VPN ? Jeg har en liste kombineret lige til dig. Her er en liste, som du skal overveje:

 • Purevpn Review
 • Ivacy Review
 • Privat WiFi -gennemgang
 • Perfect Privacy Review
 • Gennemgå Surfshark VPN
 • Gennemgå ekspressvpn
 • Gennemgå AVG VPN

Avast Secureline VPN Review: Er Avast Secureline VPN det værd?

Ja, Avast VPN er det værd, og jeg anbefaler at købe denne VPN . Det er især en god VPN, når det kommer til kryptering og protokoller. Men dens pris er for kostbar sammenlignet med surfshark eller PureVPN.

Hastighedsydelsen er også gennemsnitlig, men den lækker ikke IP eller DNS. Det har en simpel at bruge app-interface, der er kompatibel med større operativsystemer. Det holder dog forbindelseslogfiler. Avast VPN tilbyder heller ikke et stort servernetværk. Samlet set resultatet af Avast Secureline VPN Review Er det ikke perfekt.

Så hvis du spørger mig, om Avast VPN er noget godt ? Ja, Avast er en god service og er værd at komme i 2023. Men husk, at der også er andre muligheder derude, der tilbyder endnu bedre funktioner.

Få Avast VPN30-dages pengene tilbage-garanti

Gerald Hunt

Gerald Hunt

Gerald Hunt’s biografi:

Gerald er en standhaftig troende i den ukrænkelige ret for enhver borger til ytringsfrihed. At skrive om online privatliv og sikkerhed uden hensyntagen til politisk korrekthed er hans måde at imødegå instrumenterne, der truer vores frihed. I sin fritid elsker han at overse Netflix, anime og spille videospil.

Hos VPNRanks.com, vi bruger cookies til at levere tilpasset service til brugere og hjælpe os med at analysere webstedsydelse. Vi har opdateret vores privatlivspolitik

Som nævnt

Mærker nævner os

Seneste VPN -anmeldelser

 • #275469 (ingen titel)
 • #7916 (ingen titel)
 • 10 Beste Kostenlose VPN-testversionen (feb. 2021 Aktualisiert)
 • 10 Mejores Servicios de Prueba Gratis VPN (Dec 2021 Actualizado)
 • 13 Bedste Reddit VPN’er efter Redditors ‘valg
 • 160+ uvildige VPN -anmeldelser
 • 162
 • 2021’Deki en İyi VPN Hizmetleri
 • 2021 年 最高 の VPN サービス
 • 2021 년 최고 의 VPN 서비스
 • 51 Bedste Kodi Builds for 2020 med installationsguider – tilgængelig til enheder (PC, Android, Firestick, Leia, & Krypton)
 • 6 bedste VPN for Tyskland (opdateret 2023) – sikker og hurtig
 • 64 Mest chokerende Game of Thrones dødsfald Tidslinje
 • Tilknyttet ansvarsfraskrivelse
 • Bedste Kodi VPN – En guide til opsætning af VPN & kanaler på Kodi
 • Bedste VPN -tilbud i juni 2023 (startende fra $ 2)
 • Bedste VPN til Netflix 2020
 • Sammenlign de øverste VPN’er i 2022 med værktøjer og diagram
 • Kontakt os
 • E -mail verifator
 • Ev
 • Express VPN Review
 • Express VPN Review
 • ExpressVPN Review
 • Haziran 2021 için en İyi ücretsİz VPN Hizmetleri (Gerçekt ücretsiz ve Güvenli)
 • Hidemyass Review
 • Hjem
 • Hjem
 • Hjem
 • Sådan ser du Game of Thrones i Canada?
 • I Migliori Servizi VPN Gratuiti pr. Settembre 2021 (Davvero Gratuiti E Sicuri)
 • I Migliori Servizi VPN Nel 2021
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ivacy Review
 • Les Meilleurs Services VPN EN 2021
 • Mais de 160 Avaliações de vpn imparcial
 • Melhores Provedores de Serviços de VPN para 2021 – Rápido. Seguro E Fácil de USAR
 • Nordvpn Review
 • Nordvpn Review
 • Oltre 160 Recensioni VPN Imparziali
 • Offersoplysning
 • Plus de 160 avis sur les vpn impartiaux
 • Purevpn 2016 anmeldelse
 • Purevpn Review-Save 70% på 1 års plan
 • Réclamer Votre Liberté d’internet avec vpnranks.com
 • Ressourcer oprettet af VPNRanks.com
 • Gennemgangsindhold En til ZH
 • Sig farvel til disse Kodi-tilføjelser en gang og for alle
 • Søg efter specifik formål
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Sitemap
 • Vilkår og Betingelser
 • Den bedste gratis VPN i 2023
 • De bedste VPN -tjenester til 2023 [160+ VPN’er testet]
 • Total VPN -gennemgang
 • Fjern blokering og se hotstar uden for Indien
 • Videoer Tutorials af vpnranks
 • Besøg
 • VPN forbinder ikke? Lad os fejlfinde!
 • VPN -anmeldelser
 • VPN -anmeldelser – objektiv, uinflueret og autentisk
 • Vpnranks gamle hjemmesideændring den 1. september
 • VR-FB-SA
 • Hvad er min IP -adresse? Alt hvad du har brug for at vide
 • Hvad er vpnranks?
 • Лие постаåbe
 • أفضل خمات vpn ف عام 2021

© Copyright 2023 vpnranks | Alle rettigheder forbeholdes