Mas de Torrent, den ultimative flugt til live Costa Brava

Omhyggeligt udformede oplevelser i de største private og glamorøse faciliteter. Fra kulinariske erfaringskuponer til romantiske udflugter i Costa Brava.

Se ikke nu (1973) [trailer]

Se ikke nu (Italiensk: En Venezia. un dicembre rosso chokerende, oplyst. “I Venedig. En chokerende rød december “) er en engelsksproget film fra 1973 instrueret af Nicolas Roeg. Det er en thriller tilpasset fra den novelle fra 1971 af Daphne du Maurier. Julie Christie og Donald Sutherland skildrer et gift par, der rejser til Venedig efter den nylige utilsigtede død af deres datter, efter at manden accepterer en kommission for at genoprette en kirke. De støder på to søstre, hvoraf den ene hævder at være klaryant og informerer dem om, at deres datter forsøger at kontakte dem og advare dem om fare. Manden afviser først deres påstande, men begynder at opleve mystiske observationer selv.

Se ikke nu Fokuserer på sorgens psykologi og virkningen af ​​et barns død kan have på et forhold. Filmen er kendt for sin innovative redigeringsstil, tilbagevendende motiver og temaer og for en kontroversiel sexscene, der var eksplicit efter standarderne for moderne mainstream -biograf. Det anvender også flashbacks og flashforwards i overensstemmelse med skildringen af ​​precognition, men nogle scener er intercut eller fusioneret for at ændre seerens opfattelse af, hvad der virkelig sker. Den vedtager en impressionistisk tilgang til sine billeder, ofte præsenterer begivenheder med velkendte genstande, mønstre og farver ved hjælp af associative redigeringsteknikker.

Filmens omdømme er vokset i årene siden udgivelsen, og den betragtes nu som en klassiker og et indflydelsesrige værk i rædsel og britisk film.

Tilføjet Date 2021-07-05 10:55:17 Identifikator Dont-Look-Now-1973-Trailer Scanner Internet Archive HTML5 Uploader 1.6.4

Mas de torrent, den ultimative flugt til live costa brava.

Relais & Chateaux

Skjult blandt de fredelige felter i Ampurdan står denne hemmelige perle. Et ædle hus i XVIII -århundrede gendannede perfekt respekt for de originale elementer og giver det alt nødvendigt for at omdanne det til et af de mest anerkendte luksushoteller i landet. Forslaget suppleres med en mosaik af suiter med private haver, nogle med deres egen swimmingpool. Desuden har hotellet en storslået spa med flere behandlingshytter, vandområde og indendørs pool (med naturligt lys). Restauranten tilbyder, ledet af den prisvindende Ramon Freixa, et frisk og elegant forslag. Oplev dette luksusforslag meget tæt på Costa Brava. Vi inviterer dig til at fejre kunsten at leve.

Værelser og suiter

39 hyggelige rum, hvor traditioner er vidunderligt kombineret med moderne finish og naturlige toner, med private haver og puljer.

Gastronomi

Et forslag præget af hver sæson og de bedste lokale produkter, opskrifter, der kombinerer tradition og avantgarde af den prisvindende kok Ramon Freixa og hans team.

Aktiviteter og velvære

Beroligende aktiviteter til hvile og reparation. Masspa, en unik spa i Costa Brava på mere end 600 kvm. Yoga Retreats & Fitness, Tennis & Golf Activity.

Gaver og værdikuponer

Omhyggeligt udformede oplevelser i de største private og glamorøse faciliteter. Fra kulinariske erfaringskuponer til romantiske udflugter i Costa Brava.

Grupper og begivenheder

Omhyggeligt udpegede rum til hosting af samlinger og begivenheder i Costa Brava. Gruppemenuer og et professionelt team, der er villig til at imødekomme enhver anmodning.

Galleri

Få en fornemmelse af rummet, varmen, smagene … selvom vi forsikrer dig, føles intet som den rigtige ting.

Unikke aktiviteter og oplevelser på Costa Brava, ændrer sig med naturens ur og sikrer resten og nulstil, du leder efter. Er du klar til at finde ud af, hvad der er i denne måned?

Mas de Torrent tilbyder dig i september.

Mas de torrent bådoplevelse

Slutningen af ​​sæsonen | 28. september

Oplev spaday

Hold dig ajour med vores cykeludflugter og frokost.