Sådan downloades. Torrent -filer fra ThePirateBay

100% ren og sikker

Sådan downloades fra Pirate Bay sikkert?

I vores tidligere artikel bedste torrent -websteder har vi gennemgået ti torrent -steder, der er hurtigere og sikrere at bruge, og Pirate Bay har toppet listen. Årsagerne ligger i dens pålidelighed, anvendelighed og popularitet. Tro det eller ej, piratbugt er i øjeblikket det bedste torrent -arkiv, og du kan stole på det at have næsten alt, hvad du vil, spil, software, musik, bøger, film, tv -shows, du navngiver det.

At downloade fra piratbugten er let. Du skal bare søge efter din ønskede torrent og derefter overlade resten til en BitTorrent -klient (tænk det som en TPB -downloader). Alligevel er der flere advarsler, der vedrører brugen af ​​piratbugt. Men du bekymrer dig ikke. Vi leder dig igennem, hvordan du downloader fra Pirate Bay sikkert i en trin-for-trin-guide i den næste del. Læs videre!

Safe & Free Video Downloader

Wonderfox Free HD Video Converter Factory er en gratis og sikker video -downloader, der kan hjælpe dig med at downloade 480p/720p/1080p/4K -videoer og film fra 1000+ websteder, inklusive YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, Twitter, Instagram og så videre, og så videre, og så videre uden besvær. Prøv det nu!

Gratis download

Kompatibel med Windows

100% ren og sikker

Gratis download

Kompatibel med Windows

100% ren og sikker

Sådan bruges Pirate Bay sikkert?

Selvom den er favoriseret af en enorm brugerbase, er Pirate Bay ikke 100 procent sikker at bruge. Som du måske ved, har Pirate Bay givet anledning til kontrovers om at distribuere ophavsretligt beskyttet materiale over internettet. Og download af sådanne filer kan få dig til juridiske problemer. Desuden kan filer, der er downloadet gennem torrent, indeholde vira eller malware. Derfor har du flere forberedelser til at lave, før du downloader torrents fra Pirate Bay.

1. Vælg en VPN

Den første regel om at downloade enhver torrent er altid at beskytte dig selv med en VPN. Din internetudbyder (ISP) og nogle copyright -trold overvåger dine online aktiviteter. Og hvis du bliver fanget med at downloade copyright -indhold, kan du komme i nogle problemer. Med en VPN har du imidlertid ikke sådanne bekymringer, fordi din rigtige IP -adresse er skjult, og du kan forblive anonym, mens du torrenting. Hvis du bor i et land, hvor piratbugt er blokeret, kan du desuden bruge VPN til at få adgang til webstedet. Brug i alt ikke Pirate Bay uden en VPN.

Foreslået VPN’er: ExpressVPN, Nordvpn, Surfshark

2. Start antivirus -software

Som nævnt før kan nogle torrents være ondsindede. Tænd derfor altid din antivirus -software på din enhed for at forhindre potentielt malware eller virusangreb.

Foreslået antivirus -software: Kaspersky, Bitdefender, WebRoot

3. Download BitTorrent Client

Denne forberedelse er vigtig, hvis du vil få Pirate Bay til at downloade til at ske. Da en torrentfil kun indeholder filmetadata og torrent trackere, har du brug for en bittorrent -klient for at hjælpe dig med at downloade den fil, du har brug for fra torrenten.

Foreslåede BitTorrent -klienter: uTorrent, Qbittorrent, BitTorrent

4. Adgang til Pirate Bay -websteder

Piratbugt er blevet blokeret på mange ISP’er i hele Europa. Hvis du ikke kan få adgang til Pirate Bay i dit land, kan du prøve disse proxy -websteder med en VPN.

Pirate Bay -steder: thepirateBay0.org, ThePirateBay10.org, piratproxy.Live, TheHiddenBay.com, piratebay.Live, ThePirateBay.Zone, TPB.Parti, PirateBayproxy.Live, piratebay.Party, ThePirateBay.fest, thepirateBays.Direkte

Kraftig video/lydkonverter

Film og musik, der er downloadet fra Pirate Bay. Hvis sådan er tilfældet, skal du bruge gratis HD Video Converter Factory til at konvertere video/lydfilen til MP4, MOV, AVI, H264, iPad, iPhone, Android til glat afspilning. Download det her.

Gratis download

Kompatibel med Windows

100% ren og sikker

Gratis download

Kompatibel med Windows

100% ren og sikker

Sådan downloades fra Pirate Bay?

Efter forberedelsen er det tid til at downloade torrents fra Pirate Bay. Følg instruktionerne nedenfor for at downloade dit ønskede indhold fra Pirate Bay.

Bemærk: Følgende tutorial viser, hvordan man downloader film fra Pirate Bay med uTorrent.

Trin 1. Få adgang til Pirate Bay, og skriv navnet på dit ønskede indhold i søgefeltet. Marker derefter kategorien, hvis du vil. Klik derefter på “Piratsøgning”Eller tryk på“Gå ind.”

Søg torrent i Pirate Bay

Trin 2. Alle søgeresultaterne vises på en ny side. Gennemse og vælg din foretrukne torrentfil. Du kan klikke på den detaljerede side i torrent -filen for at se mere information.

Tips: Hvordan man ved, om torrenten er sikker og god?
Piratbugten vælger brugere, der kun uploader rene torrents og giver dem en Betroet Tag (lyserød kranium) eller en VIP Tag (grøn kranium; bedre end betroet). Hvis du kun downloader torrents med de betroede og VIP -tags, er det mindre sandsynligt, at du bliver offer for vira eller malware.
En anden måde at fortælle, om torrenten er god, er at kontrollere dens Seedere. Generelt set, jo flere seedere, jo hurtigere kan du downloade filen fra torrenten.

Gennemse torrent i Pirate Bay

Trin 3. Klik på “Få denne torrent”På siden Torrent Information. Vælg derefter “på skærmen prompt”Fra prompt på skærmen.

Få torrent fra Pirate Bay

Trin 4. Følg uTorrent -instruktionerne for at begynde at downloade filer fra Torrent.

Download torrent fra Pirate Bay

Wrap-up

Det er alt til, hvordan man downloader fra Pirate Bay sikkert. Håber, at denne artikel kan være til hjælp for dig. Tak for at have læst!

Sådan downloades .Torrent -filer fra ThePirateBay

Selvom tendensen med torrent falder med hver dag, der går, er det stadig et af de vigtige internetelementer. Torrenting er ikke ulovlig, hvis du bruger det til at downloade freeware -ting som Linux ISOS, gratis spil osv.

Men hvis du bruger det til at downloade ophavsretligt beskyttet indhold, inviterer du dig selv til problemer. Mange brugere bruger torrent til at downloade freeware -værktøjer, og det er absolut lovligt.

Årsagen til, at vi taler om torrent, er, at vi for nylig modtog flere beskeder fra vores læsere, der spurgte om, hvordan man downloader Torrent fra PirateBay. Da Pirate Bay ikke er tilgængelig uden VPN, har mange brugere stillet os sådanne spørgsmål.

Indhold at vise

3 metoder til download .Torrent -filer fra Pirate Bay

Derfor har vi i denne artikel besluttet at dele en trin-for-trin-tutorial om, hvordan man downloader Torrent fra Pirate Bay-webstedet.

Så lad os tjekke, hvordan man downloader torrent fra Pirate Bay.

1. Brug en VPN -service

Brug en VPN -service

Hvis du ikke kan få adgang til piratbugt fra en almindelig IP -adresse, skal du bruge en VPN -service. Pirate Bay er forbudt i mange lande, så VPN anbefales.

Vi har allerede delt en liste over Bedste VPN til Windows Computere. Du kan læse den artikel for at vælge en VPN, der passer til dine behov. Vi anbefaler at købe en premium VPN -service, der ikke logger din VPN -aktivitet.

2. Download en torrent -klient

Download og installer en torrent -klient

Før du downloader torrentindhold, skal du downloade en torrent -klient. I øjeblikket er der masser af torrent -klienter til rådighed til Windows 10 -computere. Du kan bruge en hvilken som helst af dem til at downloade torrent -filer.

På techviral har vi allerede delt en artikel om Bedste torrent -klienter til Windows. Du kan tjekke den artikel for at opdage de bedste gratis torrent -klienter til Windows 10 -operativsystem.

3. Download torrent -fil fra Pirate Bay

Efter at have installeret en torrent -klient, skal du besøge Pirate Bay -webstedet for at downloade Torrent -filen. Følg derefter nogle af de enkle trin, der er givet nedenfor.

1. Først og fremmest, besøg Pirate Bay -webstedet.

Besøg Pirate Bay -webstedet

2. Når det er gjort, skal du Brug søgefeltet til at søge i dit torrentindhold.

Søg i dit torrentindhold

3. Piratbugt viser nu alle tilgængelige filer. ganske enkelt Vælg den med sunde frø.

Vælg den med sunde frø

4. Klik på ‘Få denne torrent’

Klik på

5. Torrent -klienten griber nu af magnetlinket. Når den er gjort, vil Torrent -klienten downloade filen.

Kan ikke få adgang til Pirate Bay?

Hvis du ikke kan få adgang til Pirate Bay, selv efter at.

Det er vigtigt at huske, at Pirate Bay normalt er nede og fortsætter med at ændre sit domæne regelmæssigt.

Så hvis du ikke er i stand til at få adgang til Pirate Bay, er chancerne for, at domænet er blevet ændret, eller at stedet er nede. Du kan prøve Pirate Bay proxy -steder, Men disse websteder varer kun i et stykke tid og anbefales ikke til sikkerhedsformål.

Alternativt kan du bruge Pirate Bay -alternativer Når webstedet er nede eller er forbudt i din region.

Så denne artikel handler om, hvordan man downloader torrent fra Pirate Bay. Jeg håber, at denne artikel hjalp dig! Del det også med dine venner.

2 kommentarer

  1. Michael 20. december 2021 kl. 21.46

Titlen nævnte “.Torrent ”-filer specifikt, men du greb magnetlinket i stedet, hvilket er anderledes.