Sådan stopper du autoopdatering af hotspot Shield Elite

PS5 -paradokset: automatiske opdateringer fungerer ikke, men deaktiverer automatiske opdateringer fungerer heller ikke

Når automatiske opdateringer er aktiveret, ser jeg stadig regelmæssigt et spil begynde en stor opdatering lige, når jeg starter det. Men når jeg deaktiverer automatiske opdateringer (e.g. For at spille Guds krig på 4K 60fps) opdateres spil stadig tilfældigt automatisk og tvinger mig til at slette spillet for at holde det på version 1.0. Jeg kan ikke forstå et værre scenario.

Hotspot Shield Review

Hotspot Shield er en af ​​de førende tjenester i VPN -branchen. VPN’s succes kan spores til dets fremragende funktioner, flammende hurtige hastigheder, bedst i klassen og den samlede pålidelighed. Hotspot Shields funktioner inkluderer dedikerede servere, superhastighedshastigheder, ubegrænset internetadgang, kryptering af militær kvalitet, premium-feel-apps og op til 5 understøttede enheder.

Fordele

 • Flammende hurtige hastigheder
 • Optimeret til streaming
 • Relativt overkommelige planer

ulemper

 • Ingen Linux -klient
 • Enkelt måned er dyr

Money-Back-garanti
Tilladte samtidige forbindelser
Understøttede streamingtjenester
Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO
Ingen logfilpolitik
P2P tilladt
Smartdns
Ikke tilgængelig
Kryptering
Militærklasse
Godkendelse
VPN Protokoller
Catapult Hydra -protokol
Særlige funktioner
Kill switch, IP lækagebeskyttelse, delt tunneling, ubegrænset båndbredde
Kunde support
24/7 service
Serverplaceringer
70+ lande
Antal servere
3200+ servere
Understøttede enheder
Windows, MacOS, iOS, Android, Chrome OS
VPN juridisk jurisdiktion
Californien, USA

Hotspot Shield blev grundlagt i 2008 af et Californien -baseret selskab – Anchorfree GmbH. At være i drift i over et årti, er hotspot-skjold vokset til at blive en populær VPN, og dens succes kan ses i sin store brugerbase. I øjeblikket foretrækker over 650 millioner brugere hotspot -skjold og bruger aktivt sin service.

Anchorfree GmbH har for nylig genmærket til et nyt navn kaldet Pango. Heldigvis kommer denne nyhed på et nøjagtigt ideelt tidspunkt i betragtning af den nylige stigning i sikkerhedsbrud i VPN -branchen. Pango er et velrenommeret cybersecurity -firma, der også er kendt for at arbejde med nogle af de mest pålidelige mærker, inklusive 1Password, Robo Shield og Identity Guard. Virksomheden har også lovet at investere mere på sine privatlivets fred og sikkerhedsstandarder med det formål at forbedre dit online privatliv. Dette ændrer dog ikke hotspot Shields driftsbase, da VPN stadig er baseret i Californien.

Prisfastsættelse og planer

Hotspot Shield giver dig 2 pakketyper:

 • Hotspot Shield gratis
 • Hotspot Shield Elite

VPN’s gratis version giver dig et livstidsfrit abonnement, men det kommer med et ton grænser. For eksempel vil du blive udsat for flere annoncer. Hotspot Shield vil også begrænse din båndbredde til ca. 500 MB om dagen – hvilket ikke vil være nok, hvis du er en tung internetbruger.

Hotspot Shield bruges til at give dyre planer, men det har for nylig ændret sig – VPN giver i øjeblikket overkommelige priser i 3 forskellige niveauer. Alle 3 pakker giver de samme funktioner, men varierer med hensyn til deres faktureringscyklusser.

Her er en detaljeret gennemgang af prisplanerne:

 • Det Månedlig plan går efter $ 12.99, faktureret hver måned, Og det er den dyreste pakke.
 • 1-årige planomkostninger $ 7.99 pr. Måned, og faktureres kl $ 95.88 hver 12. måned.
 • Endelig er der 3-årig plan hvilke omkostninger $ 2.99 pr. Måned, betyder $ 107.64 faktureres hver 36 måned. Navnlig er dette den mest populære plan for 3, og den sparer dig op til 77% af dine penge.

Derudover giver hotspot -skjold dig en 7-dages risikofri forsøg—Men du skal udfylde dine betalingsoplysninger for at blive godkendt. De giver dig også en 45-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er ganske tilstrækkeligt til at teste deres service.

betalingsmetoder

Hotspot Shield accepterer kun 2 betalingsmetoder, inklusive Kredit-/betalingskort og PayPal. Desværre accepterer Hotspot Shield ikke nogen form for cryptocurrency, da de i øjeblikket er de bedste muligheder for anonyme betalinger – noget, som private brugere foretrækker.

Servere

Hotspot Shield har gjort enorme opgraderinger med hensyn til sin netværksdækning, og det tilbyder over 3.200 servere i 70+ lande over hele verden. Takket være dette kan du nu oprette forbindelse til ethvert understøttet land og gennemse internettet som en lokal.

funktioner og fordele

Kill switch

Hotspot Shield VPN tilbyder en Kill Switch -funktion, der er tilgængelig på dens desktop og mobile apps. Funktionen forbedrer dit online privatliv ved at afbryde din enhed fra internettet, når Hotspot Shields forbindelse falder. Husk, at under serverskiftning af din VPN -forbindelse sandsynligvis vil falde, og det er når en dræbskontakt hjælper dig.

Ubegrænset båndbredde

Hotspot Shield giver ubegrænset båndbredde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor meget data du vil bruge. Takket være dette kan du streame dit yndlingsindhold og torrent uendeligt. At have ubegrænset båndbredde betyder også, at du kan få adgang til blokeret indhold hele dagen uden at se over din skulder.

Opdel tunneling

Hotspot Shield giver mulighed for delt tunnelværktøj. Funktionen giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps du vil få adgang til via VPN, og hvilke du vil få adgang direkte gennem din almindelige internetforbindelse. Et godt eksempel er, når du vil fjerne blokering af Netflix gennem VPN, mens du får adgang til din lokale bank på dit normale netværk.

P2P support

Hotspot Shield understøtter P2P -fildeling, hvilket gør det til et fremragende valg for torrentelskere. P2P -support betyder også, at hotspot -skjold også er en fantastisk mulighed for en forretningsopsætning, der ønsker at dele kontorfiler privat og sikkert.

Løg over VPN

Løg over VPN er et værktøj, der giver dig adgang til Tor – en løgrouter – gennem VPN -servere. Funktionen er meget nyttig, i betragtning af at du nemt kan oprette forbindelse til TOR -netværket uden at skulle downloade løgbrowseren. Desværre tilbyder Hotspot Shield imidlertid ikke denne funktion. Jeg tror, ​​det skyldes, at denne funktion reducerer forbindelseshastighederne markant. Derfor ved at kende den høje betragtning Hotspot Shield har til hurtige hastigheder, tror jeg, de ikke ønsker at gå på kompromis med deres herlige omdømme. Desuden er løg over VPN kun nyttig, når du har brug for at overvinde stærkt censureret indhold og blokerede websteder.

Catapult Hydra -protokol

Hotspot bruger bredt en brugerdefineret protokol, de kalder Catapult Hydra. Dette er en proprietær protokol designet af Anchorfree – nu Pango – og det angiveligt anses for at have overlegen ydelse og uovervindelig pålidelighed. Hotspot Shield hævder også, at denne protokol er den mest sikre:

Mange luftfartsselskaber som Telefonica og KDDI bruger også Catapult Hydra til at levere VPN -tjenester og WiFi -sikkerhed til deres kunder på grund af HYDRAs overlegne ydelse og pålidelighed. Det er vigtigt at bemærke, at vores proprietære protokol kun er fokuseret på udførelsen af ​​VPN -datatransporten, mens du bruger standardkryptering med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse.

Privatliv og sikkerhed

Privatliv

Der har været kontroversielle spekulationer om privatlivets niveauer af hotspot -skjold over hele internettet i nogen tid nu. Desuden kan den primære ræsonnement for dette problem tilskrives VPNs amerikanske operationsbase. I betragtning af de irriterende love om opbevaring af data på amerikansk jord, kan vi forstå frustrationen. Heldigvis gemmer Hotspot Shield ikke dine data, og de observerer en streng nul -logs -politik – noget, som vi mener er afgørende.

Da Hotspot Shield er baseret på tilsyneladende fjendtligt territorium, anbefaler vi, at du læser deres erklæring om privatlivspolitikken. Ligeledes under denne Hotspot Shield Review gennemgik vi deres privatlivspolitik og var glade for det. Hotspot Shield har foretaget massive forbedringer af deres privatlivspolitik. Den nye politik siger:

”Vi tilskriver ikke nogen specifikke webstedsbesøg eller appbrug til nogen specifik bruger. Vi holder ikke logfiler over dine online aktiviteter og forbinder aldrig nogen domæner eller applikationer, du bruger med dig, din enhed eller e -mail.”

Ifølge sit moderselskab – Pango – giver Hotspot Shield dig en service, der beskytter din online tilstedeværelse, så du kan gå rundt på din virksomhed uden at se over din skulder.

Sikkerhed

Hotspot Shield går ikke på kompromis med sikkerhed. I øjeblikket sikrer VPN din internettrafik ved hjælp af den trendy TLS 1.2 kombineret med en perfekt fremadrettet hemmeligholdelse (ECDHE), 256-bit AES-kryptering og HMAC-hash-message-godkendelsesteknikken. I overensstemmelse med industristandarder bruger hotspot Shield desuden Sikkerhedsstandarder for militær kvalitet.

Ydeevne

Speedtest

Vi er glade for at rangere hotspot -skjold som den hurtigste VPN i branchen. Hotspot Shield formår på en eller anden måde at opretholde minimale effekter på hastigheden og tilbyder næsten de samme hastigheder, du får uden VPN -forbindelse. Vi udførte en række hastighedstest for at kontrollere VPN’s hastighed.

Vi brugte et online Speedtest -værktøj til at køre vores test. For at etablere en baseline-rekord for vores test, kørte vi først hastighedstest uden VPN-tilsluttet.

Speedtest -resultater uden hotspot -skjoldforbindelse:

Speedtest -resultater efter forbindelse til en nærliggende hotspot shield -server:

Du kan se, hvordan downloadhastighederne i den anden test varierede lidt fra vores benchmark -test, mens ping- og uploadhastighederne fik et lille hit. Uden tvivl er dette fantastiske resultater, og de hjælper med at gøre VPN til et fremragende valg, hvis du er efter hurtige hastigheder, høj sikkerhed og evnen til at streame indhold i HD.

Speedtest -resultater efter forbindelse til en fjern server:

Ping gik ned, og uploadhastighederne gik ekstremt høje.

I henhold til vores test tilbyder Hotspot Shield en stor balance mellem fremragende hastigheder på alle dens servere, uanset din fysiske placering.

Opsætning og brugergrænseflade

At komme i gang med hotspot -skjold kunne ikke være lettere. Enkelheden og brugervenligheden er portrætteret på deres minimalistiske websted. Webstedets hjemmeside har enkle, klare oplysninger, som du finder nyttige, mens du bliver bekendt med hotspot Shield VPN.

Du kan prøve deres gratis pakke ved at klikke på Få grundlæggende knap. Desværre har den gratis version begrænset funktioner og mangler kundesupport. Derfor anbefaler vi, at du vælger Mulighed for premium. Når du klikker på den, downloader du klientappen automatisk, afhængigt af den enhed, du bruger til at få adgang til den.

Kom godt i gang med Hotspot Shield

Registrering med hotspot -skjold er ligetil. Alt hvad du skal gøre er at klikke på “Log ind” link øverst på siden. Hele tilmeldingsprocessen tager mindre end 5 minutter at afslutte.

Når du er færdig med at tilmelde dig, kan du fortsætte til prissiden for at købe din foretrukne plan. Du skal indtaste dine betalingsoplysninger – hvad enten det er dit kreditkort eller dit PayPal -login – for at fortsætte. Hvis du har brug for at prøve den 7-dages elite gratis plan, skal du downloade en VPN-klient-app, før du fortsætter. Klientappen giver et ligetil link, som du vil bruge til at tilmelde dig en elite gratis prøve – noget der ikke er let at komme forbi på hjemmesiden.

I betragtning af at den gratis prøve kun varer i 7 dage, opkræves din konto en automatisk månedlig plan, medmindre du opdaterer dit planvalg til tiden. Derfor dikterer hotspot-skjold, at du udfylder dine kreditkortoplysninger, når du vælger deres 7-dages gratis prøve. Det er også vigtigt at bemærke, at hvis du begynder med en gratis prøve, er du ikke berettiget til deres 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Hotspot Shield Client Apps

Desktop Client

Når du møder den nye version af Hotspot Shield Desktop Client for første gang, giver det dig et ønskeligt og ligetil indtryk. Når du logger ind på appen, opretter den automatisk forbindelse til den bedste og hurtigste server, der er tilgængelig – afhængigt af din faktiske placering.

Du er også fri til at vælge det land, du ønsker at oprette forbindelse til – ved at klikke på Drop down menu ved siden af Navn på den aktuelle serverplacering.

Hotspot Shield tilbyder Grundlæggende funktioner såsom en Kill switch, og en IP -lækagebeskytter.

Vi havde ikke nogen problemer med VPN’s funktioner og værktøjer. Appen fungerede problemfrit som forventet i alle faser af vores test, herunder ved opstart, login, tilslutning og serverskiftning. Det tager mindre end 5 sekunder at oprette forbindelse til enhver server over hele verden.

Hotspot Shield Browser Extension

Hotspot Shield VPN Browser Extension ligner meget den på desktop- og mobilversionerne. Imidlertid app -udvidelsessports ekstra funktioner, der er specialdesignet til browsing. Desværre mangler udvidelsen stadig en dræbskontakt såvel som IP -lækagebeskyttelse.

VPN’s browserudvidelse har nogle blokerende funktioner, der er i deres ‘beta’ -stadier – men de udviser enestående ydeevne. Nogle af disse funktioner inkluderer Sværd, tracker -blokkering, Adblocker, cookie -blokkering, og malware -blokering såvel.

Serverlisten findes direkte under disse lovende funktioner, og du kan få adgang til dem ved at rulle ned. Vi opdagede dog, at ikke alle serverplaceringer er anført – kun nogle få, der betragtes som afgørende.

Mobil klient -app

I denne mobile klient -appanmeldelse testede vi hotspot -skjold ved hjælp af en iPhone -enhed. Appen er let tilgængelig i App Store eller Android’s Google Play Store.

Den mobile klient giver dig også en 7-dages gratis prøve, hvis du ikke allerede har købt en. IOS-appen inkluderer ikke oplysninger om en pengene-tilbage-garanti. Ikke desto mindre, da vi interagerede med Android-appen, opdagede vi, at de giver mulighed for en 30-dages pengene-tilbage-garanti og ikke de officielle 45 dage. Du har også muligheden for at bruge appen gratis, men du bliver nødt til at udholde de uendelige annoncer, der vises, og kan kun oprette forbindelse til en amerikansk server.

Mobilappen tilbyder kun en funktion, som er “App Auto Protection.”Funktionen giver dig tilladelse til at tilføje apps på din telefon, der vil gavne auto-beskyttelse. Det betyder, at når appen tilføjes til bilbeskyttelseslisten, startes Hotspot Shield automatisk ved at oprette forbindelse til den bedste VPN -server.

Imidlertid har Android -versionen nogle spændende funktioner, som vi ønsker, at de kunne inkludere på iOS -versionen. Android -appen indeholder funktioner som:

 • Batterilevetid forlængelse – som lukker alle ubrugte apps fra tid til anden.
 • Malware scanner – Det scanner alle apps til malware og fjerner dem.
 • Dyb rengøring – Fjerner uønskede filer fra din telefon
 • Dataforbrug – Vi bemærkede, at funktionen stadig er i dens udviklingsstadier.

Kompatibilitet med streamingtjenester

Netflix

Vi var lettede over at lære, at hotspot Shield VPN fungerer godt med det enorme bibliotek i Netflix US og Netflix som helhed.

BBC iPlayer

Hotspot Shield er også et fremragende valg for BBC iPlayer. Ikke desto mindre fungerer den Californien-baserede VPN ikke effektivt i højt censurerede lande som Kina og Rusland. De kompenserer dog for det ved at give dig ubegrænset båndbredde, hvilket er fremragende til torrentelskere.

Andre streamingtjenester

Hotspot Shield kan også låse op for populære streamingtjenester som Hulu, Sky Go, HBO, YouTube Originals, YouTube -musik og mange flere.

Kunde support

Hotspot Shields kundesupport har set enorme forbedringer over tid og er nu en imponerende 24/7 service. De har en veldokumenteret videnbase i deres supportafdeling, der har nyttige oplysninger om områder såsom betalinger, fælles problemer, brugerkontoadministration og det generelle hotspot-skjoldhjælp.

VPN tilbyder også brugerdefineret support, der er specifik for den platform, du bruger.

VPN har også for nylig inkluderet en 24/7 live chat -service, der drives af menneskelige agenter og ikke bots. Hvad der plejede at være tidsbestemt live support er nu en 365-dages rund service. Desværre bemærkede vi, at en af ​​agenterne var ganske ivrig efter at afslutte chatten uden at give mig en chance for at spørge mere. Med glæde rydder deres live chat-service ikke samtalen, så du kan bare antegne chatten med en besked, og en ny agent vil deltage i chatten for at hjælpe dig.

Ellers var deres svar på mine spørgsmål stort og meget informativt. Du får også en detaljeret rapport om din chat på din e -mail, i tilfælde af at du vil besøge samtalen igen.

Deres e-mail-billetteringssystem er også godt, og de har en gennemsnitlig responstid på 4 minutter.

Bundlinie

På trods af Hotspot Shields operationsbase – som er USA – skiller det sig fra hinanden som en pålidelig og hurtig VPN. VPN tilbyder en stor balance mellem hastighed, effektivitet og anonymitet. Vi er overbeviste.

Heldigvis har Hotspot Shield for nylig opdateret sine prispriser, og de tilbyder nu relativt overkommelige planer – noget vi synes er en stor markedsføringsstrategi. Derfor, hvis du er ude på udkig efter et VPN, der kan låse op for alle større streaming -forretninger og kan downloade torrents under høje hastigheder, er Hotspot Shield din løsning.

Sidst opdateret: 14. august 2023

Steve Ongaro er ekspert i cybersikkerhed og VPN’er med mere end 7 års erfaring på området. Han skriver i øjeblikket til Top10.com og fungerer også som VPN -specialist hos forskellige organisationer. Steve er dygtig til at skabe tekniske forfattere, der gør komplekse cybersecurity -ideer tilgængelige for et bredt publikum. Han er konstant fascineret af de stadigt skiftende tendenser inden for sikkerhed. Når han ikke skriver, prøver han de nyeste gadgets for sig selv.

PS5 -paradokset: automatiske opdateringer fungerer ikke, men deaktiverer automatiske opdateringer fungerer heller ikke.

Når automatiske opdateringer er aktiveret, ser jeg stadig regelmæssigt et spil begynde en stor opdatering lige, når jeg starter det. Men når jeg deaktiverer automatiske opdateringer (e.g. For at spille Guds krig på 4K 60fps) opdateres spil stadig tilfældigt automatisk og tvinger mig til at slette spillet for at holde det på version 1.0. Jeg kan ikke forstå et værre scenario.

Har nogen en lignende oplevelse eller en løsning?

Redigering: Frakobling fra internettet er ikke så meget af en smerte, som det ser ud til. Bare en enkelt skift og derefter tilbage, når du er færdig. Det burde ikke være sådan, men der er værre løsninger.