Sådan slettes din browserhistorie

Forskellige routere har lidt forskellige måder at gøre dette på, selvom det generelle koncept er det samme. Se efter lignende sætninger, hvis din router ikke matcher det, der er anført her.

Sådan rydder du routerhistorien

Jennifer Allen har skrevet om teknologi siden 2010. Hendes arbejde er vist i Mashable, Techradar og mange flere publikationer.

Opdateret den 19. januar 2022
Anmeldt af

 • Wichita Technical Institute

Jonathan Fisher er en Comptia -certificeret teknolog med mere end 6 års erfaring med at skrive til publikationer som Technorms og Help Desk Geek.

 • Routere & Firewalls
 • Den trådløse forbindelse
 • Netværksknudepunkter
 • ISP
 • Bredbånd
 • Ethernet
 • Installation og opgradering
 • Wi-Fi & Wireless

Hvad man skal vide

 • Log ind på din router gennem din browser, og klik Fremskreden >System >Systemlog >Ryd systemlog At slette din routerhistorie.
 • Nogle routere har forskellige grænseflader, der kræver forskellige tilgange.
 • Få routere gemmer din historie i meget lang.

Denne artikel lærer dig, hvordan du rydder din routers historie og forklarer, hvilken slags data din router gemmer.

Hvordan rydder jeg min Wi-Fi-routerhistorie?

Få routere logger din faktiske browserhistorie. Højst gemmer de IP -adresserne på de websteder, du har besøgt, men det er stadig relativt usædvanligt i tilfælde af den gennemsnitlige router. Men hvis du vil rydde din Wi-Fi-routerhistorie eller systemlogfiler, er processen kun få skridt væk. Det giver dig ved, hvor du skal se. Her er hvad man skal gøre.

Forskellige routere har lidt forskellige måder at gøre dette på, selvom det generelle koncept er det samme. Se efter lignende sætninger, hvis din router ikke matcher det, der er anført her.

Router-webbaseret interface, der fremhæver loginprocessen

 1. Log ind på din router via din webbrowser.

Routergrænseflade med avanceret fremhævet

Klik Fremskreden.

Routergrænseflade med system fremhævet

Klik System.

Routergrænseflade med systemlog fremhævet

Klik Systemlog.

Dette kan også kaldes administration, historie eller logfiler afhængigt af din router.

Routergrænseflade med systemlog åben og ryd alle fremhævede

Klik Slet alt eller Slet alt.

Nogle routere kan straks slette dine routerhistoriske logfiler, så dette trin er ikke nødvendigt.

Sletter routeren til at fjerne routeren historie?

Det afhænger af routeren. De fleste routere gemmer ikke din loghistorie, hvis du tager stikket ud. De har en tendens til kun at gemme nøglekonfigurationsfiler for at holde routeren til at fungere, når du tilslutter den igen. Sådanne funktioner betyder, at et strømafbrydelse ikke forstyrrer service mere end det skal.

Nogle routermærker gemmer din historie, så det er værd at kontrollere, hvilken model du har, og hvilke funktioner den har. Der er fordele og ulemper ved at holde din loghistorie, selv efter at have frakoblet den. Det er også muligt at nulstille din router for at rydde al historie.

Hvor længe holder routeren historien?

Hvor lang tid din router holder din historie varierer afhængigt af enheden. Som nævnt gemmer de fleste routere kun dine systemlogfiler, hvor nogle også gemmer IP -adresser på websteder og tjenester, der er besøgt.

Routere, der gemmer en form for historie, har også ofte muligheder for hvor længe du vil have dem til at holde sådanne oplysninger.

Det er også muligt at slette oplysningerne, når det er nødvendigt, som beskrevet ovenfor.

Tjek din router og dens manual for at se, hvor lang standardindstilling er til gemt systemlogfiler eller IP -adresser. Det kan variere fra timer til uger eller endda måneder, afhængigt af hvor ofte du bruger det.

Skal jeg slette min routerhistorie?

Sjældent. Der er virkelig ikke behov for at slette din routerhistorie, medmindre du er på vagt over for andre, der får adgang til systemlogfiler, eller du planlægger at sælge din router til en anden person. I modsætning til nogle vedligeholdelsesopgaver, er det virkelig ikke nødvendigt meget ofte.

Hvordan skjuler jeg min internethistorie?

For at gennemse nettet anonymt skal du bruge en privat webbrowser og en sikker søgemaskine, såsom Duckduckgo, der ikke sporer din historie. Browsere som Chrome og Firefox har også en inkognito -tilstand.

Hvordan tjekker jeg min internethistorie?

Du kan se din routers historie i din routers admin -interface, normalt i det samme afsnit, hvor du kan slette den. Du kan også se din browsers søgehistorik.

Kan jeg bede min internetudbyder om min internethistorie?

Ingen. Du kan ikke få din internethistorie fra din internetudbyder. Hvis du ikke ønsker, at din internetudbyder (eller regeringen eller hackere) skal se din internethistorie, skal du få et virtuelt privat netværk (VPN).

Sådan slettes din browserhistorie

Hver dag rydder folk deres browserhistorik for at slette information, der er gemt af deres browser. Over tid kan denne lagrede information bremse din internetforbindelse eller true dit internet -privatliv. Sletning af din browserhistorie giver dig mulighed for at holde din personlige søgehistorik privat og uden for rækkevidde af tredjeparts snoops og hackere. Når du surfer på nettet, er alt, hvad du ser, gemt i din computercache. Overbelastede computercacher kan også tage plads på din computers harddisk, så det anbefales, at du rydder din browserhistorie så ofte som muligt.

Ryd din browserhistorie

Følg nedenstående trin for at slette din browserhistorie. Når din webstedshistoriklog først er slettet, vil din webstedshistorik blive ryddet, og tidligere besøgte websteder vises ikke længere i din historiklog.

 1. Åbn din foretrukne browser.
 2. Klik Historie I din browsermenu.
 3. Klik Klar For at slette alle genstande i din historiklog. Denne knaptekst kan variere afhængigt af hvilken browser du bruger.

Det er det. Din browserhistorie er nu slettet.

Flere måder at beskytte dit privatliv

Beskyttelse af dit privatliv online er afgørende for at bevare din sikkerhed og nyde en åben, ubegrænset internetoplevelse. Når du gennemser internettet uden et ekstra lag af beskyttelse, såsom en VPN, risikerer du, at dine private oplysninger deles med tredjepartswebsteder eller hackere på dit netværk. Oplysninger som din IP -adresse, placering og søgningshistorik er i fare. Du skal altid være opmærksom på følgende:

 • Din internetudbyder (internetudbyder) kan se en hel del information, inklusive din aktivitet, placering, besøgte websteder, som du kommunikerer med og mere.
 • ISPS eller andre udbydere deler eller sælger ofte disse data til tredjepart, inklusive annoncører.
 • Det er vigtigt at læse og forstå privatlivets fred for de forskellige webbaserede værktøjer eller websteder, du besøger.

For at beskytte dit privatliv, mens du gennemser online, kan du også gøre følgende:

 • Brug en VPN: En VPN krypterer din internetforbindelse og tilbyder et ekstraordinært niveau af privatliv og sikkerhed, hver gang du opretter forbindelse. Med en VPN kan ingen (ikke din internetudbyder eller snoops) se de websteder, du besøger, din placering eller andre personlige data.
 • Brug https: HTTPS angiver, at din forbindelse er sikret, hvilket betyder, at den er mere sikker end at bruge HTTP. Brug altid dette præfiks, når du gennemser.
 • Vær opmærksom på risikoen: Forstå, at når du gennemser, kan en masse personlige oplysninger udsættes for din udbyder og websteder. At være opmærksom på denne kendsgerning kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du gør online, og hvilke privatlivsforanstaltninger du tager.