Sådan opsættes VPN på FIOS Router

7 Bedste FIOS -router VPNS & hvordan man opsætter

Udover at give dig chancen for at nyde VPN -routing, vil dine private data, IP -adresse og gennemsehistorie aldrig blive videregivet af denne Tefincom & Co., S.EN. VPN -løsning.

Fordelene og hvordan man opretter en VPN på din router

Hvordan opsættes VPN på FIOS -router?

Et VPN eller virtuelt privat netværk giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse til et andet netværk over internettet. VPN’er kan bruges til at få adgang.
Du kan oprette en VPN på din eksisterende router eller købe en forudkonfigureret VPN-router fra en velrenommeret udbyder. I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter en VPN på din router med OpenVPN -protokollen.

Alle enheder, der opretter forbindelse til FIOS -routeren, bruger en VPN -service for at sikre deres fulde niveau af datasikkerhed og privatliv. Krypter tunneler mellem krypterede punkter på tværs af 160 lokationer over hele verden, inklusive 94 i USA, når de er tilsluttet et offentligt netværk, vil bruge sikker Wi-Fi VPN skjule din IP-adresse. Hvis du bruger offentlig Wi-Fi og gennemser anonymt, kan dine browsingvaner optages. VPN’er har fremragende online sikkerhed, hvilket gør dem til et fremragende valg, når det kommer til at beskytte dig selv mod online trusler. De fleste smarte hjemmeenheder er ikke i stand til at køre VPN -software til sit fulde potentiale.

Kan jeg lægge en VPN på min Verizon Fios router?

Nordvpn er ikke kompatibel med Verizon Fios router. Dette gælder for langt de fleste routere, der distribueres af internetudbydere (ISP’er). Hver enhed skal være tilsluttet separat med en VPN.

Vi kan bruge et virtuelt privat netværk til at få adgang til netværksressourcer, der ellers ville være uden for rækkevidde i et offentligt netværk. En VPN skjuler stort set alle dine aktiviteter ved at forhindre transmission af din rigtige IP -adresse. Med denne metode kan du sende og modtage data online uden risiko for at blive opdaget, men du og VPN -udbyderen har fuld adgang til dine virtuelle aktiviteter. Verizon Fios-routeren har en ny Wi-Fi 6-teknologi, men inkluderer ikke en indlejret VPN. Hvis du opretter en VPN -server i Storbritannien, vil du ikke være i stand til at få adgang til dig.S. Netflix. Som et resultat betaler du for en betalt version fra min Verizon.com eller ved hjælp af en alternativ VPN på internettet er den bedste mulighed. Hvis du bruger en anden router, skal du tilføje den som en sekundær router.

Lag 2 Tunneling Protocol (L2TP) kan bruges af internetudbydere til at levere tjenester til kunder, der bruger Virtual Private Networks (VPNS). Du ville være i stand til at få adgang til VPN -routerens indstillinger, hvis du købte en separat router fra VPN -tjenesteudbyderens websted. Det er nødvendigt for VPN, du vil installere, der skal downloades fra VPN -webstedet. Selve routeren vil være i stand til at identificere din IP -adresse, eller din enheds netværksindstillinger vil være i stand til. Du skal ikke lukke din browser, fordi VPN ikke er aktiveret, før du modtager aktiveringskoden. Hvis du installerer VPN -firmware på din router, deaktiveres alle indstillinger. Når du er færdig med at konfigurere din router, vil du være i stand til at forbinde den til VPN. Hvis du har problemer på ethvert tidspunkt, skal du kontakte din Wi-Fi-tjenesteudbyder eller VPN-tjenesteudbyderen.

Selvom Verizon Safe Wi-Fi er en god sikkerhedsløsning, er det ikke en komplet VPN-service.

Nye Verizon VPN sigter mod at beskytte mobile brugere på offentlige WiFi -netværk

Verizon har tilføjet Safe WiFi VPN, en ny VPN -service, der er tilgængelig for sine iOS- og Android -kunder, til sine produkttilbud. Safe WiFi VPN er bygget af McAfee for at beskytte mobile brugere, mens de er forbundet med offentlige WiFi -netværk og blokerer uønskede reklamer.
Bruger du en VPN til at beskytte dit privatliv? Som et resultat ser Verizon ud til at være betydeligt langsomt VPN -forbindelser, så hvis du opretter forbindelse til en VPN, vil din internetudbyder ikke være i stand til at genkende de websteder og apps, du besøger, men det vil stadig overvåge mængden af ​​data, du bruger.
Kan du skjule dataforbruget, når VPN ikke er forbundet med Verizon? Når du opretter forbindelse til en VPN, vil din internetudbyder ikke genkende de websteder og apps, du besøger, men det vil være i stand til at spore, hvor meget data du bruger.

Har Verizon Wifi VPN?

Når du har tilsluttet din enhed til Verizon Safe Wi-Fi, skal du åbne appen og kontrollere status. Hvis du i øjeblikket er koblet fra en VPN, kan du aktivere VPN-beskyttelse ved at trykke på det røde Wi-Fi-ikon ved siden af ​​“VPN-status.”En VPN øger sikkerheden på din computer. Din telefon har en række funktioner og private data, som den kan kommunikere med.

Nordvpn er den bedste VPN at bruge sammen med Verizon Fios. Dette system er hurtigt og fri for båndbredde throttling. Når du har aktiveret Verizon Safe, vises din forbindelsesstatus. Appen kan bruges til at forbinde din enhed til internettet via Wi-Fi. Hvis du bruger VPN -funktionen (Virtual Private Network), er din netværksforbindelse sikker. Torsdag introducerede Verizon Safe Wi-Fi, som vil skjule din IP-adresse, når du får adgang til internettet via din telefon. VPN-routeren er en komponent i din internetudbyder (ISP), der sikrer, at din Wi-Fi er sikker på alle tidspunkter. Størstedelen af ​​routere på markedet har indbygget VPN-funktionalitet, hvilket eliminerer behovet for dig at installere en på egen hånd.

Verizon Fios VPN -gennemgang

Kredit: Blogspot.com

En VPN -gennemgang er en funktion på routere, der tillader VPN -trafik at passere til netværket. Denne funktion er normalt aktiveret som standard på routere, der er VPN-kompatible. Men hvis din router ikke har denne funktion aktiveret, kan du normalt aktivere den i routerens indstillinger.

Det er muligt at oprette forbindelse til Verizon Fios via en VPN. Dette er en guide til internetadgang. Verizon er en førende udbyder af cellulære kommunikationstjenester i Nordamerika og over hele verden. En VPN tillader dig ikke at gennemse blokerede websteder eller maskere din IP -adresse over internettet; snarere giver det dig mulighed for at gennemse websteder, der er blokeret på internettet. Den eneste måde du kan forbinde en VPN til din Asus Fios -router er med portforsendelse. Ved at bruge det samme trådløse netværk kan du oprette en envejsforbindelse til dine enheder. Du vil være i stand til at oprette din egen VPN på den valgte server.

Fordelene ved at bruge en VPN

Som et resultat skal du tage enhver mulig foranstaltning for at beskytte dig selv og dine data. Som et resultat kræves en VPN. Du kan bruge en VPN til at kryptere din trafik og rute den gennem en formidlersserver, hvilket gør det umuligt for nogen at spore dine bevægelser eller spionere på dig.
Hvis du har Verizon Fios -service, kan du drage fordel af vores VPN -service for at sikre sikkerheden i dine data. Når du bruger en VPN, er alle dine data krypteret, så ingen kan se, hvordan du gennemser internettet. Desuden leveres VPN’er som en standardfunktion, så du kan oprette forbindelse, selvom din gateway er blokeret.
Hvis du deaktiverer VPN -gennemgang, kan du være mere sikker, men du bør overveje fordelene og risikoen ved at gøre det. For at sikre, at du altid er forbundet til internettet gennem en sikker forbindelse, skal du deaktivere VPN gennemgå.

Nordvpn fios router

Nordvpn er en populær VPN -service, der tilbyder et godt udvalg af servere og funktioner. En af de største fordele ved Nordvpn er, at det tilbyder en dedikeret IP -adresse med hver konto, som kan bruges til at få adgang til FIOS -routere. Dette er en fantastisk funktion for dem, der ønsker at holde deres online aktivitet privat og sikre.

Du kan oprette forbindelse til Nordvpn og oprette forbindelse til op til seks enheder på samme tid. For at sikre, at din router understøtter VPN -forbindelser, skal du kontrollere, om de gør det. Du kan prøve at kontakte producenten – normalt din internetudbyder – eller logge ind på selve routeren for at lære mere om VPN -indstillinger. For at arbejde med Nordvpn er det nødvendigt at konfigurere din router med dens producent og endda dens model. Du bliver nødt til at konfigurere din router som følger for at bruge Nordvpn. Nordvpn har webstedsinstruktioner til forskellige routere. For at lære mere om, hvordan du forbinder din router, skal du læse vores guide.

Hvis du ikke har valgt et land, kan du finde Nordvpns anbefalede server ved at klikke på dette link. Vælg et land for at justere dine serverpræferencer, hvis du vil have et, du er bekendt med. Hvis du vil oprette en VPN -profil, skal du sørge for at have mindst en af ​​disse OpenVPN -konfigurationsfiler.

Hvilke routere er Nordvpn kompatibel med?

Linksys (kræver blinkende med DD-WRT) modeller EA8500, WRT1900ACS og WRT3200ACM, hvorimod D-Link (kræver blinkende med Linksys) Modeller DIR-885L og DIR-895L. Alle Netgear-modeller kræver firmwareopdateringer, der er blinket med DD-WRT (R7500, R7800, R8500, R9000).

Er din router VPN kompatibel?

For at bruge din router som VPN-klient skal du først købe en VPN-kompatibel router. Der er adskillige gode VPN-kompatible routere tilgængelige, og du kan også finde VPN-kompatible enheder som desktop- og bærbare computere, spilkonsoller og smarte enheder.
For at bestemme, om din router er VPN -kompatibel, skal du blot skrive modelnummeret og “VPN -kompatibelt” i Google. Du skal være i stand til at finde en liste over VPN-kompatible routere på din enhed.

VPN Router

Det er en router, der konfigurerer sig selv til automatisk at oprette forbindelse til VPN -servere, hvilket sikrer, at hele dit netværk er beskyttet. Det er muligt at manuelt opsætte Nordvpn på din router, men du kan også købe routere med forudindlæst VPN-software-de vil kryptere din forbindelse med det samme.

Linksys E9450 WiFi 6 -routere, ifølge Linksys, dækker 28000 kvadratmeter* og kan håndtere op til 5.4 Gbps data. Med denne router kan du streame, surfe og spille spil på én gang. Det er dit ansvar at beskytte dit netværk ved at installere forældrekontrol og gæstadgang. Brug af et to-i-en-kabelmodem og router fra Netgear er så simpelt som at bruge WPA og WPA2. Gigabit Ethernet-porte og kanalbinding kan give op til 68 Mbps båndbredde, og et samtidig dobbeltbånd sikrer, at Wi-Fi-interferens ikke forstyrrer flere enheder. Fordi det understøtter Nighthawk -app, kan der foretages en hurtig og enkel opsætning. AC1900 Nighthawks med denne Wi-Fi-kabelmodem-router med stemme Xfinity, du kommer op til maksimalt 2.1 Gbps båndbredde og fire højtydende eksterne antenner.

En kraftfuld 1.6 GHz -processor er inkluderet såvel som 24 × 8 kanalbinding, hvilket giver mulighed for 960 Mbps downloadhastigheder. Denne teknologi muliggør problemfri 4K -streaming på flere enheder, mens den også giver en stabil forbindelse til glat spil med hastigheder op til 4.2 Gbps. AIMSH-funktionen i ASUS RT-AX92U giver den mulighed for at oprette forbindelse til enhver router og omdanne dit hjem Wi-Fi til et mesh-netværk. Under Aimesh kan du kommunikere med hinanden og holde øje med signalstyrken på din enhed, og du kan automatisk skifte den til en anden kilde om nødvendigt. Denne Orbi Tri-Band Wi-Fi 6 Mesh Satellite er enkel at bruge og giver dataoverførselshastigheder på op til 4.2 Gbps. Linksys intelligente mesh -teknologi giver Linksys Hydra 6 trådløse netværk 6 gange hastigheden på WiFi 6. Dette Eero Hub er let at bruge og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit Truemesh -netværk for at streame data. Denne enhed inkluderer en quad-core CPU, syv antenner og et par kraftfulde tri-band Wi-Fi-radioer.

Derudover kan en VPN hjælpe dig med at få adgang til blokerede websteder og indhold. Har jeg brug for en VPN -router?

Hvordan opretter jeg en VPN med min internetudbyder?
Mange ISP-routere og modemer understøtter ikke VPN’er, men du kan forbinde en til en VPN-understøttet router. Den primære fordel ved VPN -routere er, at du kan oprette forbindelse til en VPN -server uden at skulle bruge din almindelige internetforbindelse. Det kan også være fordelagtigt at bruge en VPN -router, når du kører et andet operativsystem end haler, som har få VPN -apps, der er kompatible med programmet. Hvorfor har man brug for en VPN -router?
Nogle af grundene til at overveje en VPN -router inkluderer: netværkssikkerhed; Anti-virusbeskyttelse; og fjernovervågning. I dette tilfælde kan du bruge en VPN -server som en separat forbindelse fra din almindelige internetforbindelse. Ud over at være nyttige, når du bruger Tails OS, som er uforenelig med de fleste VPN -apps, kan en VPN -router hjælpe med godkendelsesprocessen. Er det værd at bruge VPN -service fra ISP?
Hvis du vil beskytte dine data og privatliv, skal du bruge en VPN på din internetudbyder. Fordi en VPN ikke kun beskytter dine data, men også giver et ekstra lag af privatliv og sikkerhed, vil din internetudbyder sandsynligvis spore og logge din aktivitet.

Fios vpn

En FIOS VPN er et privat netværk, der bruger Verizon FIOS -netværket til at oprette forbindelse til internettet. FIOS VPN’er er tilgængelige for både forretnings- og boligkunder. En FIOS VPN kan bruges til at oprette forbindelse til en række forskellige enheder, herunder bærbare computere, smartphones og spilkonsoller. En FIOS VPN kan også bruges til at oprette forbindelse til en række forskellige websteder, herunder sociale mediesider, e -mail og banksider.

7 Bedste FIOS -router VPNS & hvordan man opsætter

VPNS FIOS -routere

På udkig efter den bedste VPN til din FIOS -router er et smart træk. Når du har gjort det, vil alle enheder, der er forbundet til den router, få deres trafik sendt gennem den krypterede tunnel.

Dette inkluderer dybest set dine smartphones, bærbare computere, desktop -pc’er, smarte tv’er, spilkonsoller og endda din smarte ovn eller andre streaming -enheder.

Bedste VPN -anbefalinger – Vettet af vores eksperter

Expressvpn

Gennemse nettet fra flere enheder med branchestandard sikkerhedsprotokoller.

Privat internetadgang

Adgang til indhold over hele kloden med den højeste hastighedshastighed.

Cyberghost

Opret forbindelse til tusinder af servere til vedvarende sømløs browsing.

Det betyder ikke noget, at du ikke har nogen dedikerede apps til dem. Datasikkerhed og hastighed er garanteret, når du opretter forbindelse til internettet gennem en VPN-konfigureret Fios-router.

For at hjælpe din hjælp har vi listet de bedste VPN -løsninger til din router. Det er kun op til dig at tage et informeret valg.

Kan jeg oprette en VPN på min Fios -router?

Det er bestemt muligt at oprette din VPN på Verizon Fios -routere. Der kan give dig forbedret sikkerhed på alle dine enheder uden at købe flere VPN -software.

Der er forskellige fordele, du kan have ved at konfigurere VPN på din FIOS -router. Disse er som følger:

➡ Sikring af dine enheder på én gang med en VPN -forbindelse

➡ Forbedring af din WiFi -sikkerhed fra cybertrusler

➡ VPN -forbindelsen vil være 24/7

➡ Du behøver ikke at logge ind hver eneste gang

➡ skjuler automatisk din IP -adresse

Sådan opsættes VPN på FIOS Quantum/G3100 router?

 1. Opret forbindelse til dit FIOS Quantum Wireless Network.
 2. Åben Kommandoprompt På din pc.
 3. Type ipconfig Kommando og tryk Gå ind.
 4. Se efter Standard gateway linje (din IP -adresse).
 5. Indstil IP -koden som standard.
 6. Aktivér VPN -gennemgangen for at forbinde VPN.

Hvad er de bedste VPN’er til FIOS -routere?

1. Privat internetadgang – Højeste forbindelse til routere

VPNS FIOS -routere Bedste VPN til Apollo TV

Hvis anonymitet, sikkerhed og hastighed er dine hovedmål, er denne KAPE Technologies VPN -løsning en top anbefaling.

PIA kan se temmelig enkel ud, men alligevel vil tech -entusiaster finde masser af tilpasningsmuligheder til at nyde. De fleste VPN’er vælger automatisk en protokol til dig, især med mobile apps.

Det er ikke Pias sag. Tilpasningsmuligheder udvides yderligere til meddelelser og en dræbskontakt med en altid mulighed for hurtigt at afskære din netværksforbindelse, hvis du nogensinde mister din VPN -forbindelse.

Endnu mere kan du beskytte op til 10 enheder med et enkelt abonnement. Glem dog ikke det væsentlige.

Din bærbare computer, computer og alle andre opretter forbindelse over din PIA-aktiverede router, så det er stadig teknisk kun en enhed tilsluttet.

Måske vigtigst af alt, ud over DD-WRT og tomatstøtte, arbejder PIA også med Pfsense Gateways. Derfor vil routerkompatibilitet aldrig være et problem.

Se nærmere på noget privat internetadgang nøglefunktioner:

 • Pålidelig no-log-politik
 • SOCKS5 proxy inkluderet
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ekstremt hurtige downloadhastigheder
 • Masser af servervalg (3200+ servere i 46 lande)
 • Hurtig support via e -mail; Enkle problemer tager kun få minutter at løse

Privat internetadgang

PIA er dit øverste VPN -valg for FIOS -routere på grund af den højeste forbindelse fra alle.
Gratis prøveversion Besøg websted

2. Nordvpn – Det bredeste servernetværk

VPNS FIOS Routere Fortnite VPN kan Nordvpn Bypass Netflix

Nordvpn er uden tvivl en af ​​de bedste VPN’er til opgaven. Du kan sikre op til 6 enheder med en enkelt konto, inklusive din FIOS -router.

Udover at give dig chancen for at nyde VPN -routing, vil dine private data, IP -adresse og gennemsehistorie aldrig blive videregivet af denne Tefincom & Co., S.EN. VPN -løsning.

Nordvpn tilbyder også næste generations kryptering, så du kan gennemse dine yndlingswebsteder og foretage bankoverførsler uden bekymringer.

Desuden tilbyder det stor global serverdækning. 5400+ Nordvpn -servere i 59 lande kunne tjene dig godt når som helst.

Nøglefunktioner af Nordvpn inkluderer:

 • Kryptering af militær kvalitet (AES 256-bit)
 • Dobbelt VPN og P2P support
 • Intuitive multiplatform -apps
 • Ubegrænset båndbredde
 • Integreret Kill Switch
 • Fuld 30-dages refusionspolitik

Nordvpn

Har du brug for en god VPN -løsning til din router? Dette VPN -værktøj er værd at skyde!
Tjekpris Besøg websted

3. Surfshark – førende datakryptering

VPNS FIOS -routere

Denne VPN -løsning er en pasform, når det kommer til online privatliv for hver bit information gennem din FIOS -router.

Hvis du leder efter passende VPN’er, der tilbyder afrundet privatliv til online data, er dette det rigtige sted. Du kan sikre din digitale tilstedeværelse med AES-256-kryptering og blive underrettet, når nogle data blev lækket.

Plus ved hjælp af ADBLOCK VPN -indstillingen kan du forhindre enhver form for brug af personoplysninger. Det blokerer online trackers, aggressive annoncer og malware -farer.

Opsætning af denne VPN med din router vil eksponentielt forbedre dine forbindelseshastigheder, hvilket giver dig en stabil og sikker browsingoplevelse.

På den anden side har du fuldstændig adgang til masser af indhold, der ikke er tilgængelig i dit land. Med en bypasser til censureret digitalt indhold har du online frihed, mens du rejser og ser imponerende shows eller det store spil.

Andet nøglefunktioner af surfshark inkluderer:

 • Ubegrænset antal enheder
 • Sikker IKEV2/IPSEC -protokoller og OpenVPN
 • Privatedns på hver server
 • 24/7 live chat support

Når det er sagt, har du ingen grund til ikke.

Surfshark

Har en pålidelig og sikker internetforbindelse ved hjælp af SurfShark som din VPN til FIOS -routere.
Tjekpris Besøg websted

4. ExpressVPN – Super hurtig forbindelse

VPNS FIOS Routere Express VPN

Udviklet af Express VPN International Ltd., Denne VPN -service krypterer med succes din internettrafik og besejrer censur.

Ligesom cyberghost er ExpressVPN også kompatibel med DD-WRT-hardware. Derfor kan det finjusteres for at understøtte FIO’er ved at forbinde DD-WRT til routeren og derefter til selve VPN.

Når opsætningen er afsluttet, leverer FIOS -routere alle datasikkerheds- og privatlivets funktioner i denne VPN -service for hver enhed, der opretter forbindelse til dem.

Udover de sædvanlige Windows, Mac og Linux Desktop-klienter, da der også er brugervenlige Android og iOS-mobile apps.

Derfor, med apps til enhver enhed, du ejer, er privatlivets fred ikke længere en bekymring.

Nøglefunktioner af ExpressVpn inkluderer:

 • Let manuel flash på routere med DD-WRT
 • U.S. Streamingtjenester understøttet: Både Netflix og Hulu
 • Ubegrænset båndbredde til streaming og downloads
 • Ultrahurtige VPN-servere på 160 steder fra 94 lande
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 kundesupport er klar til at hjælpe dig

Expressvpn

Vælg dette værktøj til din router for at sikre din forbindelse til en overkommelig aftale.
Gratis prøveversion Besøg websted

5. Cyberghost – Bedste anonymitet for routere

VPNS FIOS-routere Bedste VPN til TalkTalk Router Bedste VPN til hjemmet Wi-Fi VPN arbejde VPN til Abu Dhabi

Hvis du ikke er bange for en vis finjustering, er Cyberghost en anden solidt, der udfører VPN, der skal tages i betragtning.

Det tilbyder muligvis ikke direkte support til FIOS-routere, men det understøtter DD-WRT Router-firmware, der letter sin installation til routeren.

VPN er også kendt for sin store kompatibilitet med Windows 10 og sin lethed at fjerne blokering af nogle af de mest populære streamingtjenester, du drømmer om.

Ligesom PIA, tilbyder det desuden en brugervenlig politik for uknuselig online privatliv og uden nogen registrering af dataovertrædelser.

Nøglefunktioner af cyberghost inkluderer:

 • Gennemsigtig uden log-politik
 • Intuitive multiplatform -apps
 • Over 6400 servere i 89 forskellige lande
 • Holdbar nok til at dække 7 forbindelser ad gangen
 • Live chat support
 • 30-dages refusionspolitik for annullerede abonnementer

Cyberghost

Få uovertruffen privatliv på din router og alle tilsluttede enheder! Kræv den bedste cyberghost -aftale med det samme!

Gratis prøveversion Besøg websted

6. Vyprvpn – Ideel til at fjerne blokering af begrænsede websteder

VPNS FIOS -routere

Vyprvpn har masser af muligheder, der passer til alle dine interesser. For det første kommer det med sin egen router -app.

Dette plugin tilføjer lettere serverkontakt, men det er kun kompatibelt med tomatmips/ARM -rammen.

Dette betyder ikke, at vyprvpn ikke anbefales til din FiOS -router. Det har måske ikke de ekstra godbidder, som den dedikerede app tilbyder, men det fungerer som en charme.

Dens unikke kamæleonprotokol giver dig ubegrænset adgang til blokerede websteder og streamingtjenester uden at tænke på regeringsbegrænsninger igen.

Ikke mindre vigtigt, husk, at det er udviklet af Golden Frog Gmbh. Derfor ejer de hver server, der bruges til denne VPN i mere end 70 lande over hele verden.

Nøglefunktioner af vyprvpn inkluderer:

 • Testet omdømme for ikke at dele data med nogen 3. parter
 • Over 200.000 IP -adresser for at maskere din placering
 • Du kan bruge det på 5 enheder samtidigt
 • Opnår konsekvent gode hastigheder
 • Personaliseret kill switch
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Vyprvpn

Hvis du ønsker at beskytte dataene mod en hel masse enheder, er dette et godt valg.
Tjekpris Besøg websted

7. Protonvpn – Pålidelig VPN -routerforbindelse

VPNS FIOS -routere gratis VPN ingen forsinkelse

Protonvpn er bred sikkerhedssoftware til at skjule din internettrafik og tilbyder gratis privatlivsupport til VPN -routere som Verizon.

Denne praktiske VPN inkluderer flere fordele for at sikre hele din husstand ved kun at bruge en enhed. Så du har ubegrænset båndbredde til at navigere glat og sikker på hver pc.

Du har muligheden for at konfigurere denne VPN på routere, der har IKEV2 -protokollen eller OpenVPN som klientteknologi.

Således kan du installere VPN-beskyttelse på din FIOS-router og sikre total kryptering til online følsomme data og højhastighedsinternet.

Det er værd at vide, at Proton-apps er open source og verificeret uden at spore dine logdata og forbedre netværkshastigheder med en 10 Gbps-forbindelse.

Til sidst har du VPN -acceleratoren, der kan tilbyde bedre forbindelsesstabilitet og øge din navigationshastighed med 400% eller mere.

Nøglefunktioner af protonvpn:

 • NetShield DNS Filtring Tool
 • Sikker kernemodel
 • Gratis VPN -app
 • Højeste krypteringsværktøjer (4096-bit RSA, AES-256)
 • Avancerede protokoller som Wireguard
 • Komplet diskkrypteringsservere

Protonvpn

Giv denne uovervindelige VPN -forbindelse til din FIOS -router derhjemme for at gennemse frit.
Gratis prøveversion Besøg websted

Med denne korte guide laver du en idé om, hvordan du kan køre en VPN på begge disse routere. Som den største forskel har G3100 -routerversionen forbedret firewallsikkerhed sammenlignet med FIOS -kvante.

Du ejer allerede en stor FIOS -router, der kan fungere som en VPN -gateway til dit hjem eller din virksomhed. Så hvad er dit VPN -valg til i dag?

Del med os ved hjælp af kommentarområdet nedenfor.