Sådan konfigureres en VPN til torrenting

Som du kan se i skærmbilledet ovenfor, skal du bare tænde disse funktioner og specificere, hvilken server du vil have VPN til at oprette forbindelse til som standard.

Sådan opsættes en VPN til torrenting

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan konfigureres en VPN til torrenting

En torrent -bruger, der opretter sin VPN til torrenting

Nogle brugere får et virtuelt privat netværk og begår fejlen ved straks at starte torrenting. Imidlertid er standardkonfigurationen af ​​VPN-softwaren ikke altid optimeret til P2P-fildeling. Hvis VPN -indstillingerne ikke er indstillet korrekt, øges sandsynligheden for, at din aktivitet lækkes markant.

Du skal sikre dig, at din VPN er blevet konfigureret korrekt for at få den bedste beskyttelse, mens du torrenter. Det bedste er, at du kun skal aktivere et par muligheder en gang, og så kan du glemme det.

Disse trin viser dig, hvordan du opretter en VPN til at torrere den rigtige måde for at sikre, at din aktivitet forbliver beskyttet.

Indholdsfortegnelse at vise

Tænd for dræbskontakten

Killafbryderen er vigtig og bør være den første ting, du aktiverer. Hvis der opstår et problem, og der er en VPN -afbrydelse, vil dette værktøj afbryde internetforbindelsen. Det forhindrer din rigtige IP -adresse i at være synlig Mens VPN ikke fungerer.

For eksempel, hvis du downloader en torrent -fil, og VPN -forbindelsen falder ved et uheld, stopper Torrent -download også. En afbrydelse er en sjælden ting med en god udbyder, men det er altid muligt. Det er et praktisk værktøj, der til enhver tid garanterer din sikkerhed.

Vi har et indlæg om VPN Kill Switch -funktionen til torrenting, hvor vi går nærmere ind på, hvordan det fungerer, og hvilke udbydere har det.

Aktivér DNS -lækagebeskyttelsen

DNS -lækager er en af ​​de største trusler mod anonymitet, selv når du føler dig beskyttet. Dette er den måde, hvordan internetudbyder logger på deres klienters aktivitet.

Når du bruger et virtuelt privat netværk, skal DNS -anmodningerne gennemgå deres servere (hvis de har dem). Din internetudbyder skal ikke være i stand til at få adgang til disse anmodninger længere.

Men desværre er det ikke så enkelt! Problemet er, at din enhed stadig kan sende anmodninger gennem standard DNS -servere (fra din internetudbyder).

Derfor er det afgørende at tænde for denne mulighed; Det overskriver standard DNS -servere, hvilket sikrer, at dine anmodninger dirigeres gennem VPN DNS -serverne.

Vælg den rigtige protokol

Som du sandsynligvis ved, etablerer VPN sin forbindelse gennem en protokol. I dag er OpenVPN -protokollen den mest passende, når du downloader torrents. Det giver en god kombination af sikkerhed og hastighed, som er de vigtigste ting, når det kommer til torrenting.

Der er andre protokoller, men de er ikke så sikre. Faktisk slipper nogle VPN’er af med svagere protokoller, såsom L2TP.

Deaktiver IPv6 -trafik

IPv6 er stadig ikke særlig populær, og de fleste VPN -netværk er konfigureret til IPv4. På grund af dette, der tillader IPv6 på en VPN konfigureret til at kryptere IPv4 Kan forårsage lækage.

Den nye protokol vil være mere udbredt i fremtiden, og VPN’er vil blive konfigureret til at være kompatible med det. Men indtil videre skal du deaktivere IPv6 -trafikken for at sikre, at der ikke er nogen datalækager. Hvis din VPN -udbyder tilbyder IPv6 -lækagebeskyttelse, skal du aktivere den. Hvis det ikke har denne mulighed, kan du gøre det manuelt. Du kan følge denne vejledning for at deaktivere IPv6 på din computer.

Eksempel på en bestemt VPN -udbyder

Du skal altid kontrollere hver fane i VPN -appen for at være sikker på, at alle de væsentlige funktioner er tændt. Men nogle VPN’er gør det nemt ved at have alle privatlivsfunktioner på et sted.

For eksempel er det, hvad du ser på den ipvanske app, når du går til “Indstillinger”.

Indstillingerne for ipvansk som eksempel

Flere og flere udbydere begynder at forstå vigtigheden af ​​at tilstrækkeligt organisere alle disse indstillinger for at give en god brugeroplevelse.

Kontroller for sikkerhed og hastighed

Den sidste ting at gøre er at kontrollere, om disse funktioner fungerer, som de skal, og at din VPN er korrekt konfigureret til torrenting. De mest almindelige ting at verificere er IP og hastighed. Med andre ord vil du sikre dig, at du er anonym, og at din forbindelse ikke bliver for langsom på grund af din VPN.

IP-adresse

Du skal sikre dig, at du bruger den korrekte IP -adresse, som er den, der leveres af din VPN. Husk, at du ikke skulle gøre dette på en generel “Kontroller min IP -side”. Du skal se, hvilken IP der bruges sammen med din BitTorrent -klient. Vi har en guide til at kontrollere Torrent IP -adressen for at hjælpe dig med det. Du skal gøre dette mindst én gang for at sikre, at VPN fungerer som forventet.

Fart

Når du ved, at du er sikker, skal du teste din online hastighed. Gå til et pålideligt hastighedstestværktøj, og se, om du ikke mistede for meget hastighed. Husk, at det er normalt, at din forbindelse er langsommere, fordi VPN forbruger ressourcerne. Hvis det er for langsomt, kan du prøve at oprette forbindelse til en anden server.

Ekstra tip til konfiguration af en VPN til torrenting

Nu hvor du har fået din VPN opsat og klar til torrenting, er det tid til at lære et par tricks, der vil forbedre din torrenting -oplevelse endnu mere.

Disse tip er ikke obligatoriske, men de kan gøre en betydelig forskel med hensyn til hastighed og sikkerhed.

Sørg for, at din VPN tillader torrent -downloads

En vigtig ting at huske er at sikre, at din VPN tillader torrent -downloads. Desværre har nogle udbydere et problem med torrenttrafik og kan blokere det, når de registrerer bittorrent aktivitet. I dette tilfælde hjælper ingen softwarekonfiguration dig.

Så inden du vælger en VPN, skal du undersøge og sikre, at den understøtter torrenting og P2P, så du kan downloade filer sikkert.

Dette er et par VPN’er, der er kendt for at tillade bittorrent trafik:

STIGENDE STJERNE

Surfshark

 • Understøtter torrent -downloads
 • Godt sæt funktioner
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser

Redaktørens valg

Nordvpn

 • Optimeret til torrenting
 • Stort P2P -servernetværk
 • Top VPN -valg til P2P

Budgetvalg

Purevpn

 • Robuste funktioner til torrenting
 • Hastighedsoptimerede P2P-servere
 • Fremragende værdi for pengene

Tænd for VPN før Torrent -klienten

Husk altid, at forbindelse til en VPN -server først er afgørende. Det er først efter dette punkt, at du skal begynde at downloade torrents. At gøre dette sikrer, at din internettrafik dirigeres gennem VPN, inklusive torrentingaktivitet.

Jeg nævner dette åbenlyse trin, fordi nogle begyndere Torrent -brugere synes, det er ok at starte BitTorrent -klienten først og først efter at have tændt for VPN. Desværre er dette ikke tilfældet. Hvis du først opretter forbindelse til BitTorrent -klienten, afslører den straks din rigtige IP -adresse.

Brug “Start med computer” og “Auto-Connect” -funktioner

Brug af “start med computer” og “auto-connect” -funktioner er en fantastisk måde at sikre, at VPN altid beskytter dig. Denne kraftfulde kombination af værktøjer vil beskytte brugere, der undertiden glemmer at oprette forbindelse til VPN manuelt, før de starter deres downloads.

Den første mulighed giver dig mulighed for at starte din VPN -app automatisk, når du starter din computer. Den anden forbinder dig med den valgte server, så snart appen er åben. Med andre ord:

 1. VPN tændes på samme tid som din enhed
 2. Det vil etablere en forbindelse til en server efter eget valg

Det er alt hvad du behøver at være på den sikre side uden at skulle gøre noget.

Hvordan bruger du disse funktioner?

De fleste VPN’er tilbyder disse to funktioner. Det er klart, at menuerne er forskellige for hver udbyder, men princippet er det samme. Lad os bruge PureVpn som et eksempel. De gør det nemt at bruge disse værktøjer.

Auto Connect og lancering med systemfunktioner af PureVPN

Som du kan se i skærmbilledet ovenfor, skal du bare tænde disse funktioner og specificere, hvilken server du vil have VPN til at oprette forbindelse til som standard.

Vigtig note: For udbydere med P2P -optimerede servere, såsom PureVPN og Nordvpn, skal du vælge et sted, der tillader torrenting. Ellers får du ikke lov til at downloade dine filer.

Så inden du vælger serveren, skal du gå til serverfanen og se, hvilke placeringer der tillader P2P -downloads. I eksemplet ovenfor sørgede jeg for, at jeg valgte et af P2P -serverplaceringerne, som er Holland.

Bogmærke dine yndlingsservere

En af de pæne ting, som en VPN giver dig mulighed for at gøre, er at bogmærke dine yndlingsservere. Som du vil se, bliver du nødt til at ændre servere lejlighedsvis. Det sker normalt, fordi en server er overbelastet. Med andre ord, Mange brugere forsøger at oprette forbindelse til den samme server, resulterer i en langsommere forbindelse for alle.

Når det sker, skal du finde en anden mindre overfyldt server til at nyde en hurtigere forbindelse.

Hvis du bliver vant til at bogmærke hurtige servere, kan du hurtigt opbygge en brugerdefineret liste over servere, der giver dig en god forbindelse, når en af ​​dem er meget travlt og langsomt.

Vælg ikke servere, der er for langt væk

Afstanden mellem dig og den server, du opretter forbindelse til, påvirker din forbindelseshastighed. For at få de bedste resultater skal du prøve at finde en server tæt på din placering. Jo tættere serveren er, jo hurtigere vil din forbindelse være. Ideelt set, se efter servere på det samme kontinent som du er. En server i et nabolandet giver normalt de bedste hastigheder.

Du bør også undgå servere i dit land

Det er vigtigt at huske, at det ikke altid er den mest sikre mulighed at vælge en server i dit eget land. Prøv i stedet at oprette forbindelse til en server i et andet land. Dette vil hjælpe med at øge din anonymitet, fordi det bliver vanskeligere for andre at spore din aktivitet, når flere jurisdiktioner er involveret.

Konklusion

Torrenting med den komplette beskyttelse af en VPN er ikke så kompliceret, som den var for mange år siden. I dag har udbydere ligetil grænseflader, der tillader at ændre indstillingerne ved at krydse et par kasser.

Imidlertid er der behov for nogle konfigurationstrin for at sikre, at du drager fordel af alle beskyttelsesfunktioner, som en VPN tilbyder.

Til sidst skal du huske, at enhver software har en anden brugergrænseflade. De indstillinger og indstillinger, vi diskuterede i dag, vil blive organiseret forskelligt afhængigt af din VPN -service. Nogle gange er selv funktionsnavne forskellige. Men processen skal være ens; Du skal bare stikke rundt for at finde alt hvad du har brug for.

Relaterede indlæg

En VPN -udbyder, der snooper på torrentaktiviteten for en af ​​dens brugere

Kan din VPN -udbyder se din torrent -aktivitet?

En illustration af, hvordan portforsendelse fungerer, når torrenting

 • David Barnes

VPN -portforsendelse: Hvordan det hjælper med torrenting?

En test af PureVPNs downloadhastighed

 • David Barnes