Sådan sender du en anonym e -mail: Den komplette guide

Ved virkelig anonym mener jeg en e-mail, hvor udbyderen ikke har nogen information, der kan linke til min identifikation, blandt dem IP-adresser, telefonnumre, andre e-mails, kreditkort eller andre navngivne betalingsmetoder osv.

Hvordan kan man oprette en virkelig anonym e-mail-konto i dag?

Takket være spammere og mangel på udbydere ser dette ud til at være en umulig opgave.

Ved virkelig anonym mener jeg en e-mail, hvor udbyderen ikke har nogen information, der kan linke til min identifikation, blandt dem IP-adresser, telefonnumre, andre e-mails, kreditkort eller andre navngivne betalingsmetoder osv.

Hvis du prøver at bruge en VPN eller TOR, blokerer Tutanota din registrering med det samme.

Protonmail kræver en menneskelig verifikationsmetode, der nødvendigvis identificerer dig (e-mail, telefonnummer eller kreditkort). De accepterer ikke engangs e-mails som Guerrilamail til registreringen.

Guerrilamail er cool, men de holder ikke e-mails i over 1 time. Det gør dem ikke til en mulighed.

OpenMailBox mislykkes ved registrering uden fejlmeddelelse, ingen idé om, hvad der er galt.

Hvert andet alternativ, jeg har set, kræver enten en tidligere e-mail eller en identificerende metode til at bekæmpe spam. Alle forbyder gerilamail.

Jeg ved, at jeg poster på r/privatliv, men privatlivets fred er ikke rigtig det, jeg har efter. I dette særlige tilfælde er det ikke rigtig et problem, om nogen anden læser min mail, det vigtigste spørgsmål er dem, der ikke forbinder det med mig. Jeg poster her, fordi jeg tror, ​​I måske ved bedre og måske kunne rådgive mig.

Sådan sender du en anonym e -mail: Den komplette guide

David Campbell er redaktør for den rigtige indbakke blog. Han brænder for e -mail -produktivitet og bliver mere gjort på kortere tid.

Lær mere om højre indbakke
29. april 2023

E -mail bruges til mange anonyme formål. Uanset om du bekræfter en konto, får dine økonomiske anliggender i orden eller taler om forretningshemmeligheder, er det vigtigt at beskytte den.

To-vejs kommunikation har dog en masse sårbarheder. Derfor er det så vigtigt at bruge anonyme e -mails. Det kan hjælpe med at beskytte dine oplysninger, når de sendes, og når de modtages.

Så i dette blogindlæg, lad os tale om nogle sikre e -mail -udbydere, som du kan bruge til dine personlige eller professionelle behov.

*** Supercharge din gmail -konto Med denne gratis kromudvidelse ***

Sådan sendes en anonym e -mail i 2023

Her er et stort problem: e-mails er designet til at give identificerbar tovejskommunikation. E -mails indeholder mere information end kun den fysiske adresse på e -mail -afsenderen. Du finder måske routingoplysninger, hvis du undersøger hele e -mail -overskriften. Dette kan være nok til, at du kan identificeres og forårsage problemer.

Anonym e -mail Gmail

Hvordan man sender e -mails uden at forlade brødkrummer

Privat e -mail betyder at skjule din sande IP -adresse og bruge sikre e -mail -tjenesteudbydere. Mens de mest populære e -mail -platforme som Yahoo og Google er gode med hensyn til opbevaring og enkelhed, mangler de privatlivets fred.

1. Vælg en sikker e -mail -tjeneste.

2. Tilmeld dig en postkasse.

3. Log ind på din konto.

4. Nyd sikrere e -mail -kommunikation.

Der er mange måder at indlede en e -mail -samtale på, mens man opretholder privatlivets fred og sikkerhed. At kombinere flere metoder giver dig den bedste chance for succes. Dette vil også hjælpe dig med at identificere svage punkter i dine browservaner.

1. Brug en anonym og krypteret e -mail -udbyder

Krypterede e -mails fungerer ligesom almindelige e -mails, men med den ekstra fordel, at det er krypteret fra ende til ende, er det meget mere sikkert. Denne kryptering beskytter din e -mail, indbakke såvel som din kontaktliste.

Ingen kan spionere på din trafik og læse dine e -mails. Selvom forskellige udbydere tilbyder forskellige funktioner, er Protonmail, Tutanota, Startmail og Guerilla Mail garanteret mere privat end Gmail og Yahoo. Vi sammenligner alle disse udbydere i dybden senere i denne vejledning.

2. Brug en “brænder” e -mail

Svarer til hvor billige forudbetalte telefoner bruges i shows såsom Tråden eller Breaking Bad, Brænder e -mails bruges midlertidigt, før de bortskaffes. De udløber efter en bestemt periode eller giver dig mulighed for at sende en besked til andre uden at skulle registrere en konto, der kan spores til dig.

Når du tilmelder dig på ukendte eller mistænkelige websteder, kan brug af en brænder -e -mail hjælpe med at reducere den mængde spam, du modtager. Men hvis du glemmer din adgangskode, der er knyttet til en brænder -e -mail -konto, kan det være vanskeligt at nulstille kontoen. Derfor er det bedst at bruge en brænder -e -mail, når du er sikker på, at du ikke har brug for den i fremtiden.

3. Beskyt din identitet online ved at skjule din IP -adresse.

Din IP -adresse kan stadig være et ansvar, uanset den metode, du bruger til at sende anonyme e -mails. Du kan skjule IP-adresser ved hjælp af VPN-udbydere uden logs eller en TOR-browser.

En VPN vil kryptere og rute din forbindelse gennem en formidlersserver, der skjuler din rigtige IP -adresse. Tor vil rute din forbindelse gennem flere netværksknudepunkter, hvilket gør det umuligt at spore dig. Disse teknologier bruges undertiden sammen med VPN’er, såsom Nordvpns løg over VPN.

4. Fjern metadata fra filer

Metadataene indeholdt i orddokumenter kan være din gave. Det kan indeholde dit fulde navn eller andre personlige oplysninger, du ikke ønsker at dele. Du kan tage et skærmbillede af dokumentet og fjerne eventuelle EXIF ​​-data.

Windows har også et indbygget værktøj kaldet dokumentinspektør, der kan bruges til at fjerne metadata. Dette giver dig mulighed for at analysere indholdet af en fil og give dig muligheden for at fjerne alle oplysninger, du ikke ønsker at dele.

5. Opret en ny e -mail -konto.

Den bedste måde at sende anonyme e -mails på er ved at oprette en ny e -mail -adresse. Du kan bruge falske data, når du opretter kontoen, hvis du har brug for at bruge Yahoo eller Gmail. Brug et falsk navn, adresse, fødselsdato eller telefonnummer til at beskytte e -mail -sikkerhed.

Selvom disse forholdsregler stadig vil give tjenesteudbyderen mulighed for at spore dine bevægelser online, kræves retshåndhævende myndigheder i henhold til loven for at anmode om disse oplysninger fra dem.

De 4 bedste anonyme e -mail -udbydere

Hvis du vælger en sikker e -mail -udbyder, betyder anonym e -mail ikke noget. De kan holde en log med dit navn, adresse og placering. Du skal vælge en, der respekterer dit privatliv og ikke indsamle dine data.

1. Protonmail – den bedste sikre e -mail -udbyder

Protonmail bruger PGP -kryptering til at beskytte dine e -mails, før de forlader din enhed. Dette sikrer, at selv hvis retshåndhævelse skulle komme og banke ved udbyderens dør, ville der ikke være noget bevis for.

Husk, at e -mailen ikke krypterer metadata, overskrifter eller emnelinjer, når den først er sendt. Du kan sende flere beskeder pr. Dag med en betalt eller gratis plan, der starter ved $ 4 pr. Måned. For at bekræfte din konto vil de sandsynligvis bede om et telefonnummer.

Protonmail tilbyder muligheden for selvdestruktion af meddelelser. Du skal blot indstille en foretrukken udløbstid, og Protonmail sletter alle meddelelser fra modtagerens postkasse, når det kommer.

Denne e -mail -tjeneste inkluderer også en gratis VPN, apps til iOS og Android, samt en krypteret kalender.

2. Tutanota – den mest anonyme e -mail -udbyder

Tutanota leverer ende til ende kryptering og andre privatlivsfunktioner. Du kan sende krypterede beskeder til nogen, endda ikke-tutanota-brugere, hvis du ønsker det. Kryptering dækker ikke kun din indbakke, men også dine kontakter. Når du registrerer en konto, skal du ikke give personlige oplysninger.

Det fjerner også din IP -adresse fra dine e -mail -meddelelser. Deres kode er open source, så enhver kan se på den.

Denne sikre e -mail -tjeneste er en fantastisk mulighed for dem, der ikke ønsker at bruge meget – eller overhovedet nogen penge. Det tilbyder en gratis version med 1 GB lagerplads. Denne plan er kun for en bruger og gemmer dine e -mails i kun fire uger.

Du kan også købe yderligere funktioner såsom ubegrænset e -mail -historie og krypterede kalendere til så lavt som 1.20 EUR pr. Måned.

3. Startmail-den mest brugervenlige private e-mail-udbyder

Hvis virksomheden var mere optaget af privatlivets fred, kunne Gmail være startmail. Deres moderselskab driver også StartPage, som er en af ​​de få privatlivsvenlige søgemaskiner.

Startmail er en af ​​de mest private og sikre e -mail -udbydere tilgængelige. Det tilbyder en brændende funktion til ekstra sikkerhed, så du hurtigt kan slette eventuelle e -mails, der kan vises på spam -mailinglister. Dette sikrer, at din postkasse forbliver privat og sikker på alle tidspunkter.

Startmail er en privatlivsfokuseret e-mail-service, der krypterer meddelelser og sender dem via HTTPS. PGP -support er tilgængelig, men din kontakt skal bruge en matchende konfiguration for at den kan fungere.

4. Guerilla Mail – den bedste midlertidige e -mail til bekæmpelse af spam

Guerilla Mail er en populær anonym e -mail -udbyder, der har eksisteret siden 2006. Dette er en anden type sikker e -mail -udbyder end de andre på denne liste. Det giver en midlertidig e -mail -adresse, der tillader anonym e -mail -afsendelse og modtagelse.

Hvis du har brug for det hurtigt, kan Guerilla Mail oprette din e -mail -adresse. For at sende beskeder behøver du ikke engang at oprette en konto. Dette gør det endnu mere praktisk.

Guerilla Mail kan bruges til at registrere til et websted, hvis du ikke har det godt med at bruge din rigtige e -mail -adresse. Dette betyder, at du kan bruge guerilla -mail til at få uønskede spam -mails fjernet fra din indbakke eller for at verificere afsenderen.

Guerilla Mails bedste funktion er dens gratis service. Du skal bare besøge deres websted og bruge det. Guerilla har behandlet over 13 milliarder e -mails indtil videre – og dette antal vokser hver dag.

Anonym e -mail ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvorfor er e -mail -anonymitet vigtig?

Mens du muligvis er tilfreds med tjenesten af ​​en standard e -mail -udbyder, kan dit privatliv være i fare, hvis du bruger en. Disse typer udbydere tjener penge ved at betjene annoncer og har brug for at vide, hvad dine browsingvaner er for at skabe målrettede annoncer.

Derudover vil e -mail -metadata udsætte din private IP -adresse til alle, der er interesseret i X -oprindelige – IP og originale – IP -linjer. Disse oplysninger kan give hackere mulighed for at finde din by, stat, postnummer, internetudbyder osv.

Afslører Gmail din IP -adresse?

Din IP -adresse og værtsnavn afsløres ikke, hvis du bruger Gmail som din webmail -service. Du kan sende gmail -e -mails ved hjælp af SMTP med en Thunderbird eller Outlook -klient uden at lække din IP -adresse eller værtsnavn. Under en politiundersøgelse kan Gmail imidlertid være påkrævet for at afsløre din IP -adresse eller placering.

Kan du skjule din e -mail -adresse?

Det er umuligt at skjule “fra” adresser i e -mails. For at narre nogen til at tro, at det er en anden, kan du bruge en falsk e -mail -adresse. Fordi spam -filtre vil fange ikke -eksisterende domænenavne, skal du stadig bruge et legitimt domænenavn.

Kan du sende en anonym e -mail fra Gmail?

Du kan dog stadig beholde noget privatliv ved at bruge falske e -mail -konti, falske navne og falske placeringer, når du tilmelder dig Gmail. Derudover skal du sørge for at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) til ekstra sikkerhed.

Kan du skjule din IP -adresse, mens du sender en e -mail?

For at skjule din IP -adresse kan du bruge TOR- eller VPN -service til at sende en e -mail. Det viser proxyserverens IP -adresse i stedet for din rigtige IP -adresse. Dette afslører ikke din IP -adresse til offentligheden, når du sender e -mails.