Sådan ændres din IP -adresse til et andet land

Det fungerer ved at sende din kommunikation gennem en række noder over hele verden. Hver knude kender kun den knude, der kom før den, og den der efter, så det er vanskeligt at spore den originale forbindelse tilbage til dig. Det har normalt også en stærk negativ effekt på din internethastighed, da Tor -netværket normalt sender dig gennem mindst tre noder.

Sådan ændres din IP og placering: VPN og andre metoder

Det er nyttigt at have et værktøj, der kan ændre din placering online, når du vil, men hvordan? Heldigvis er VPN’er populære og brugervenlige cybersecurity-værktøjer, der kan ændre din placering til næsten overalt i verden. Læs videre for at finde ud af, hvordan man får og bruger en VPN -placeringsskifter.

28. mar. 2022
Врем чтениkald: 7 минн.

 • Hvorfor vil jeg ændre min placering?
 • Seks måder at ændre din IP -adresse og placering på
 • Hvad er den bedste måde at ændre din placering på?

Ændrer en VPN min IP -adresse?

En VPN erstatter din IP -adresse med en VPN -server. En VPN får det til at se ud som om du er forbundet til internettet fra et andet sted. Hvis nogen skulle prøve at spionere på din aktivitet, ville de kun se IP -adressen på den VPN -server, du er forbundet til snarere end din faktiske IP -adresse. Du bor måske og gennemser i Storbritannien, men med tryk på en knap kan du oprette forbindelse til en Australien VPN -server og begynde at bruge en australsk IP -adresse.

Hvorfor vil jeg ændre min placering?

Den vigtigste grund til, at du måske vil ændre din IP -adresse, er at beskytte dit online privatliv. Ved at ændre din IP -adresse kan du undgå potentielle hackere og endda undgå nogle webstedssporere.

Enhver, der kender din sande IP -adresse, kan finde ud af meget om dig med bare en simpel IP -opslag, et online værktøj, der giver brugerne mulighed for at finde ud af den generelle placering af visse IP -adresser, der er indtastet. Så der er mange måder at drage fordel af en IP -placeringsskifter.

 • Sammenligning af priser under shopping: Nogle steder tilbyder forskellige priser til besøgende fra forskellige lande. Når du lærer at ændre din virtuelle placering, kan du hoppe over hele kloden og kigge efter den bedste pris.
 • Skjuler din identitet for trackere: Hvis du opretter forbindelse hjemmefra, er din placering en vigtig del af at spore din identitet online. Ved at skjule din placering kan du smide irriterende onlinetjenester, der fortsat prøver at spore din placering. For eksempel, hvis du er baseret i USA, kan du bruge en Canada VPN -server og vises online som canadisk internetbruger.
 • Øvelse af ytringsfrihed: At skjule din IP-adresse er et nødvendigt skridt for enhver beskyttelse af privatlivets bevidst internet. Det er især vigtigt for journalister, der arbejder på følsomme emner eller nogen anden, der er bekymret for, at deres placering er synlig online.

Seks måder at ændre din IP -adresse og placering på

1. Sådan bruges en VPN til at ændre virtuel placering

Når du bruger et virtuelt privat netværk til at skjule din fysiske placering, ændrer du også din IP -adresse i processen. Her er de trin, du skal tage for at ændre din IP -adresse:

  1. Få et pålideligt VPN -abonnement for at ændre din IP -adresse. Vælg den bedste til dig fra alle Nordvpn -abonnementsplaner.
  2. Download VPN -appen til din enhed, og installer den.
  3. Åbn applikationen, og indtast dine legitimationsoplysninger for at logge ind..
  4. Klik på knappen “Quick Connect” for at oprette forbindelse til den bedste fjernserver på få sekunder.
  5. Når du er tilsluttet, ændres din virtuelle placering og IP -adresser!

Hvis du vil ændre din VPN -server til, siger, USA, skal du bare trykke på landets pin, og Nordvpns Smart Algorithm finder den hurtigste server tilgængelig.

Der er andre måder at bruge Nordvpn på som en placeringsskifter også. Du kan installere det på din router eller downloade vores proxy -udvidelse til Chrome eller Firefox. Faktisk understøtter det næsten enhver enhed, og du kan endda oprette en Nordvpn på din router. Tjek også Nordvpn -anmeldelser, hvor folk deler deres oplevelser om vores VPN som et IP -adresseskifterværktøj.

Online sikkerhed starter med et klik.

Bliv sikker med verdens førende VPN

Hvordan ændrer en VPN din IP -adresse og placering?

Et VPN eller virtuelt privat netværk ændrer din tilsyneladende placering ved at sende din trafik gennem en server på et andet sted. Sådan fungerer det:

  1. Din VPN -app giver dig mulighed for at vælge en server overalt i verden, hvor din VPN -service har servere. Nordvpn har for eksempel servere i 60 forskellige lande (i nogle kan du også vælge byen). For eksempel, hvis du vælger en server i Texas, vil ethvert websteder, du besøger.
  2. Når du opretter forbindelse til den server, du har valgt, danner din app en krypteret tunnel omkring al trafikken fra din enhed. Den VPN -tunnel fører direkte til din valgte server, som vil dekryptere din trafik og sende den til sin endelige destination. Imidlertid vil din IP -adresse (internetprotokol) – som hjælper med at bestemme din placering og identitet – nu være serveren. Din vil være skjult for verden.
  3. Det er det – enhver, der bruger din IP -adresse til at opdage din placering, vil nu se din placering som placeringen af ​​serveren. Du kan stadig bruge appen og ændre din VPN -server til nye placeringer, når du vil og erhverve nye IP -adresser.

2. Brug en proxy

Generelt fungerer det meget som en VPN. En proxy fungerer som mellemmand, der opretter forbindelse til webstedet for dig og sender den proxyens adresse i stedet for din. Den mest markante forskel er, at i modsætning til en VPN, krypterer en proxy ikke din forbindelse. Per definition skal en proxy ændre og ændre din IP -adresse, og det er det. VPN -tjenester tilbyder generelt også flere funktioner.

3. Brug TOR

Det fungerer ved at sende din kommunikation gennem en række noder over hele verden. Hver knude kender kun den knude, der kom før den, og den der efter, så det er vanskeligt at spore den originale forbindelse tilbage til dig. Det har normalt også en stærk negativ effekt på din internethastighed, da Tor -netværket normalt sender dig gennem mindst tre noder.

4. Frakobl dit modem

Når du opretter forbindelse til internettet, tildeler din internetudbyder dit netværk en IP -adresse. Hvis du afbryder dit modem eller router helt, vent et par minutter, og derefter genforbinde, kan du få en ny IP -adresse, hvis den, du tidligere havde fået tildelt et andet netværk. Der er dog ingen garanti for, at du ikke får den samme igen.

5. Skift netværk

Hvis du ændrer dit netværk, vises du online med en ny IP -adresse, da din offentlige IP -adresse er knyttet til det specifikke netværk, du er på. Det er dog ikke en meget praktisk løsning, for medmindre du rejser rundt i verden, før du opretter forbindelse til det nye netværk, vil du have omtrent de samme placeringsoplysninger.

6. Bed din internetudbyder om at ændre din IP -adresse

Du kan kontakte din internetudbyder og bede dem om at give dit netværk eller din enhed en ny IP -adresse. Selvfølgelig er dette virkelig ikke en praktisk mulighed for at gøre regelmæssigt, og de vil ikke være i stand til at give dig en ny placering, da den IP -adresse, de giver dig, altid vil være bundet til placeringen af ​​din router eller din enhed.

Sådan ændres VPN -placering på iOS og Android

Både mobil- og desktopversionerne af Nordvpn -appen gør det enkelt at ændre din placering, når du vil. Først skal du installere Nordvpn -appen. Næste:

 • Åbn Nordvpn -appen.
 • Rul ned til listen over lande og placeringer.
 • Når du har fundet den ønskede VPN -serverplacering, skal du bare trykke på den.
 • Du skal nu straks være tilsluttet en VPN -server. Det er så let.

Tjek vores video om, hvordan du ændrer din virtuelle placering nedenfor.

Sådan ændres din IP -adresse til et andet land

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.