Sådan ser du os Netflix i Tyskland

VPN’er kan skjule din rigtige IP -adresse og forbinde dig til en server i et andet land, hvilket betyder, at du let kan få adgang til ethvert globalt indholdsbibliotek. For at få adgang til det populære tyske Netflix -bibliotek hvor som helst i verden, skal du følge disse enkle trin:

Sådan ser du tysk Netflix gratis

Alle produkter, der er omtalt her, vælges uafhængigt af vores redaktører og forfattere. Hvis du køber noget gennem links på vores side, kan Mashable tjene en tilknyttet kommission.

Netflix på Mac

Kredit: Pexels

Deal Priser og tilgængelighed kan ændres efter offentliggørelsestidspunktet. Lær mere om, hvordan vi vælger tilbud.

Spar 83%: Adgang til tysk Netflix hvor som helst i verden med Cyberghost VPN. Et to-årigt abonnement på Cyberghost VPN er til salg for £ 49.95 og inkluderer yderligere tre måneder gratis, hvilket sparer dig 83% på listepris.

Cyberghost VPN -logo

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Cyberghost VPN
£ 49.95 kun på Cyberghost VPN (med pengene-tilbage-garanti)

Netflix tilbyder et ret massivt udvalg af shows og film, men dette vil stadig ikke være nok for nogle streamere.

Denne grådige flok vil gøre alt, hvad de kan for at øge deres streamingmuligheder, og det betyder at bruge en VPN til at få adgang til indhold fra hele verden. Du behøver ikke at være ekspert for at følge denne proces. Det er faktisk virkelig ligetil.

Hvordan man fjerner blokering af tysk netflix gratis

Med en VPN kan du oprette forbindelse til Netflix -biblioteker fra hele verden. Så hvor man skal starte? Det tyske Netflix -bibliotek er et af de største og bedste i verden, så måske skulle det være dit første stop på en verdensturné.

VPN’er kan skjule din rigtige IP -adresse og forbinde dig til en server i et andet land, hvilket betyder, at du let kan få adgang til ethvert globalt indholdsbibliotek. For at få adgang til det populære tyske Netflix -bibliotek hvor som helst i verden, skal du følge disse enkle trin:

 1. Tilmeld dig en streaming-venlig VPN
 2. Download appen til din valgte enhed (de bedste VPN’er har apps til Windows, Mac, iOS, Android, Linux og mere)
 3. Åbn appen og opret forbindelse til en server i Tyskland
 4. Log ind på Netflix
 5. Se indhold fra det tyske Netflix -bibliotek

De bedste VPN’er er ikke gratis, men de har en tendens til at tilbyde pengene-tilbage-garantier. Ved at bruge disse garantier kan du fjerne blokering og se tysk Netflix uden fuldt ud at forpligte dig med dine kontanter. Dette er åbenlyst ikke en langsigtet løsning, men det giver dig masser af tid til at se alt på din liste.

Hvad er den bedste Netflix VPN?

Der er masser af VPN’er, der hævder at være de bedste til streaming, og ExpressVPN kan have ret. Problemet med ExpressVpn er, at det er dyrt. Cyberghost VPN er meget billigere og tilbyder mange af de samme streamingvenlige funktioner:

 • Stærke forbindelseshastigheder
 • Dedikerede apps til hvert førende operativsystem
 • Stort servernetværk
 • Område af kraftfulde funktioner til beskyttelse af dine data og identitet
 • Op til syv samtidige forbindelser med en enkelt konto

Et to-årigt abonnement på Cyberghost VPN er til salg for £ 49.95 og inkluderer yderligere tre måneder gratis, hvilket sparer dig 83% på listepris. Denne nedsatte plan tilbyder en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan tilmelde dig for at se ekstra indhold på tysk Netflix og derefter gendanne din investering, når du er færdig. På denne måde kan du fjerne blokering af tysk Netflix gratis.

Se tysk Netflix gratis med Cyberghost VPN.

Hvordan man ser os Netflix i Tyskland

US Netflix fik det bedste indhold sammenlignet med andre biblioteker. Imidlertid er amerikanske biblioteker geo-blokeret og kan ikke fås adgang til i Tyskland. Heldigvis med hurtigstvpn er livet godt. Det tager mindre end 5 minutter at oprette forbindelse og se os Netflix i Tyskland ved hjælp af hurtigstvpn.

Tyskland Japan

Hvorfor se os Netflix i Tyskland?

Adgang til US Netflix giver dig adgang til så mange som dobbeltfilmtitler end det tyske Netflix -bibliotek.

Netflix er en amerikansk streamingtjeneste; Derfor offentliggøres det meste af indholdet i USA. Hvis du bor i Tyskland, er hurtigstvpn din bedste indsats for at se os Netflix i Tyskland.

Derudover er der en bemærkelsesværdig forskel i de tilgængelige shows. Netflix US Library har 1157 TV -shows og 4593 film. Hvorimod det er tysk bibliotek kun tilbyder 328 TV -shows og 1440 filmtitler.

Hvorfor se os Netflix i Tyskland

Hvordan man ser os Netflix i Tyskland?

Heldigvis er det muligt at omgå Netflix geo-begrænsninger med hurtigstvpn. Du kan abonnere på hurtigstvpn for at se os Netflix i Tyskland.

Når du opretter forbindelse til hurtigstvpn, skjuler det din tyske IP -adresse og tildeler dig en ny streaming -IP, der ændrer din virtuelle placering fra Tyskland til USA.

Når din tyske IP bliver erstattet med os IP, kan du nemt få adgang til det fulde amerikanske Netflix -katalog.

Sådan bruger du hurtigstvpn til at se os Netflix i Tyskland:

 • Abonner på hurtigstvpn
 • Installer VPN -app på din enhed
 • Opret forbindelse til den amerikanske server
 • Åben Netflix
 • Nu kan du streame amerikansk indhold.

Afspil video -> Pausevideo
–> -> -> -> ->

Hvorfor kan

Hvorfor kan jeg ikke se os Netflix i Tyskland?

For alle dem, der bor i Tyskland, er der dårlige nyheder for jer alle. Selvom Tyskland fik sit separate Netflix -katalog, men den amerikanske Netflix er blokeret i Tyskland.

Det betyder, at hvis du får adgang til Netflix fra Tyskland, kan du kun have adgang til begrænsede tv -shows og film.

Det er fordi Netflix er en regionbegrænset service. Alt hvad du ser på Netflix er betalt og licenseret indhold.

På hvilke enheder kan jeg se USA Netflix i Tyskland?

Fastestvpn understøtter mange enheder og tilbyder dig VPN -adgang til:

Apple TV Samsung TV Amazon Fire TV Laptops Desktops Mobiles Tablets

Med ovenstående i tankerne har vi også routerstøtte til at hjælpe dig.

På hvilke enheder jeg kan se os Netflix i Tyskland Ved hjælp af hurtigstvpn?

Fastestvpn understøtter nøgleenheder og platforme. Vores VPN -apps er tilgængelige til Android, iOS, Windows, MacOS og Linux. Seerne kan også bruge specifikke Wi-Fi-routere til at se os Netflix på Amazon Fire TV, Samsung TV og Xbox. Bortset fra disse enheder kan du binge-watch Netflix på farten, mens du bruger bærbare computere, mobiler og tablets.

Hvorfor hurtigstvpn er den bedste VPN til at se USA Netflix i Japan

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke flere tjenester kan jeg fjerne blokering af?

Fastestvpn er hurtige og brede netværk af servere ikke kun omgår Netflix, men andre streamingsteder. Du kan bruge hurtigstvpn enkelt abonnement for at få adgang til Hulu, Disney Plus og BBC iPlayer.

Hvad er nogle af de amerikanske Netflix -shows, der er blokeret i Tyskland?

Det tyske Netflix -bibliotek er lille sammenlignet med hvad US Netflix har at tilbyde. Hvis du bor i Tyskland, går du glip af en række fantastiske shows og filmtitler. Nedenfor kan du finde de bedste shows, der er blokeret på det tyske Netflix -katalog: Person af interesse, ukrudt, Borgias, Jericho, Twilight Zone, Criminal Minds

Er det lovligt at bruge en VPN til at se os Netflix i Tyskland?

Ting er stadig uklare om VPNs lovlighed. Et par lande betragter VPN’er ulovlige. Der er dog ingen beviser for, at det er ulovligt at bruge en VPN til streaming af indhold. Selvom forbindelse til en VPN for enhver forbudt online aktivitet er ulovlig.