Bliv ExpressVPN gratis i 7 & 30 dage (arbejder i 2023)

Løsningen nedenfor giver dig mulighed for at teste ExpressVPN på alle enheder inklusive din pc, Mac, Fire TV Stick, Apple TV og Games Console.

Sådan får du en ExpressVPN -gratis prøve

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af Callum Tennent Yderligere forskning af Luke Williams

 1. Guider
 2. Gratis forsøg og rabatter
 3. Sådan får du en ExpressVPN -gratis prøve

Vores dom

Du kan Prøv ExpressVpn gratis i 30 dage ved at bruge sin risikofri pengene-tilbage-garanti. Der er også en ægte syv-dages ExpressVPN gratis prøve tilgængelig på iOS og Android.

En kunde, der tager en gratis prøveversion af ExpressVPN

Expressvpn er ikke helt gratis, men det tilbyder en Syv-dages gratis prøve Til alle nye iOS (iPhone og iPad) samt Android -smartphone og tabletabonnenter.

Mens der ikke er en officiel gratis prøve tilgængelig på andre platforme og enheder, er der en løsning for at få en ubegrænset ExpressVPN gratis prøvekonto I op til 30 dage.

Faktisk kan du Brug ExpressVPN gratis Ved at drage fordel af sin 30-dages risikofri refusionsgaranti. Mens du bliver faktureret, når du abonnerer, vil du Få dine penge tilbage uden problemer Ved at annullere, før refusionsvinduet slutter.

Ved at kombinere den syv-dages gratis prøve med 30-dages pengene-tilbage-garantien, kan du effektivt bruge ExpressVPN gratis i op til 37 dage.

Vil prøve at ekspressvpn risikofri? ExpressVPNs 100% refusionsgaranti giver dig mulighed for at bruge VPN-tjenesten i 30 dage risikofri.

Hvad er der i denne guide

 • Expressvpn 7-dages gratis prøve på mobil
 • ExpressVPN 30-dages gratis prøve på Windows, MacOS & More
 • Sådan annulleres en ExpressVPN -gratis prøve
 • Hvorfor vælge ExpressVPN?
 • Expressvpn gratis prøveversions ofte stillede spørgsmål

Hvad er der i denne guide

 • Expressvpn 7-dages gratis prøve på mobil
 • ExpressVPN 30-dages gratis prøve på Windows, MacOS & More
 • Sådan annulleres en ExpressVPN -gratis prøve
 • Hvorfor vælge ExpressVPN?
 • Expressvpn gratis prøveversions ofte stillede spørgsmål

Sådan får du en ExpressVPN -gratis prøve på mobil

Du kan få en ExpressVPN 100% gratis prøve i syv dage på iOS og Android enheder.

Følg de trinvise instruktioner nedenfor for at få en syv-dages ExpressVPN-gratis prøve via Apple App Store.

Tilmeldingsprocessen ligner meget Google Play Store (til Android-smartphones og tablets).

EKSPERTRÅD: Brug ExpressVPN risikofri i op til 30 dage på alle dine enheder snarere end kun syv ved at drage fordel af tjenestens pengene-tilbage-garanti.

 1. Åbn iOS App Store, søg efter Expressvpn og download VPN -appen på din enhed. Expressvpn på iOS App Store
 2. Tryk på knappen mærket Start 7-dages gratis prøve Og indtast derefter din e -mail -adresse. Expressvpn gratis prøvetag tilmeldt iOS
 3. Tryk på knappen mærket Start din gratis prøve Og en App Store-popup vises og beder dig om at bekræfte, at du er glad for at starte din gratis prøve på en uges. Hvis du er, skal du trykke på Abonner knap. Expressvpn iOS -prøvekonfirmationsdialog
 4. Når du har oprettet din konto og begyndt forsøget, skal du give ExpressVPN mulighed for at tilføje VPN -konfigurationer til din enhed. Det kan se skræmmende ud, men det er perfekt almindeligt – enhver mobil VPN kræver disse tilladelser. Expressvpn iOS VPN -konfigurationsdialog
 5. Derefter bliver du spurgt om en række apptilladelser – du kan beslutte, om du skal sige ja eller nej til disse. ExpressVPN iOS Mobile Analytics Dialog
 6. Du får vist ExpressVPNs hovedskærm, hvorfra du kan oprette forbindelse til VPN -servere gratis i syv dage. Bemærk banneret øverst på skærmen, der fortæller dig, hvor længe din retssag skal køre. ExpressVPN iOS startskærm med prøvebanner
 7. Du kan kontrollere status for din konto og den tid, der er tilbage på din ExpressVPN -prøve ved at navigere til Muligheder >Konto. Expressvpn iOS -prøvekontoskærmbillede

Det fantastiske ved ExpressVpns mobile gratis prøve er, at det tager ikke nogen betaling på forhånd.

På iOS tager ExpressVPN overhovedet ikke nogen betalingsoplysninger. Som sådan bliver du ikke automatisk ‘opgraderet’ og faktureret for en af ​​ExpressVPNs planer.

På Android bliver du dog nødt til at indsende betalingsoplysninger. Derfor bliver du opkrævet, hvis du ikke annullerer den gratis prøveperiode, før prøvevinduet er forbi.

Denne ekspressvpn syv-dages gratis prøve er Kun tilgængelig gennem iOS og Android Tilmeldinger. Følg metoden nedenfor for at bruge VPN og længere på andre platforme og enheder.

Prøv ExpressVPN gratis på alle enheder Prøv ExpressVPN gratis på alle dine enheder ved at drage fordel af dets 30-dages ikke-spørgsmåls-optagede refusionsgaranti.

Sådan får du en ExpressVPN -gratis prøve på Windows, MacOS & More

Den eneste måde at bruge ExpressVPN gratis i mere end syv dage og på alle dine enheder er at drage fordel af dets 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Løsningen nedenfor giver dig mulighed for at teste ExpressVPN på alle enheder inklusive din pc, Mac, Fire TV Stick, Apple TV og Games Console.

BEMÆRK: ExpressVPN beder om betalingsoplysninger og opkræver dig for tilmelding. Du får kun dine penge tilbage, hvis du annullerer abonnementet Før De 30 dage er gået.

Vi har testet ExpressVPNs refusionsgaranti flere gange, og vi modtog en refusion hver gang inden for et par dage.

Men hvis du vil have en VPN -gratis prøve, der ikke kræver indsendelse af betalingsoplysninger, skal du overveje Cyberghosts gratis prøve.

Her er de enkle trin, du skal følge:

 1. Tilmeld dig en ExpressVPN -abonnement. Hvis du kun planlægger at bruge det i 30 dage, er planen på en måned den bedste mulighed (du vil blive opkrævet mindst ved tilmelding). Expressvpn prisplanerFor at få den mest fordel, annullerer det tæt på 30-dages udløbsdato. ExpressVPNs støtte fortalte os endda, at tjenesten kan fortsætte ‘i et par dage‘Efter annullering. De fleste gange stopper det dog med det samme.
 2. Brug ExpressVPN i op til 30 dage gratis på enhver enhed: PC, Mac, Fire TV Stick osv. Husk at Indstil en påmindelse om at annullere Dit abonnement inden refusionsperioden er op. Expressvpn
 3. Kontakt ExpressVPNs 24/7 kundesupportteam via live chat og anmod om en annullering.Expressvpn live chat refusion anmodningDen supportagent, vi talte med, spurgte os, hvorfor vi annullerede, og vi sagde simpelthen, at vi ikke havde brug for kontoen mere. Vi stillede ikke flere spørgsmål, og vores anmodning blev straks handling.
 4. Vent på, at din refusion behandles – dette kan tage overalt fra 5 til 7 arbejdsdage.Expressvpn live chat refusion bekræftet

EKSPERTRÅD: Pas på websteder, der tilbyder den fulde ExpressVPN -software gratis og for ubegrænset brug. Disse gratis downloads er sandsynligvis ulovlige ‘revne’ versioner der kan indeholde vira og malware.

For din sikkerhed skal du altid downloade ExpressVpn fra dens officiel hjemmeside eller fra officielle appbutikker.

Hvordan annullerer jeg min ekspressvpn gratis prøve?

For at annullere dit ExpressVPN -abonnement i refusionsperioden skal du blot kontakte ExpressVPN via live chat og bede dem om at afslutte din service.

Mens live kundesupportteamet kan bede om feedback, er du ikke forpligtet til at give dem nogen.

ExpressVPNs kundeservice er konsekvent meget god og tilgængelig 24/7. Vi har aldrig Havde problemer, der annullerede et abonnement inden afslutningen af ​​refusionsperioden.

Du bliver nødt til det aktivt slut abonnementet dog. Ellers vil din VPN-plan automatisk fornye dig og opkræve dig for den fulde periode på dit abonnement.

Hvorfor vælge ExpressVPN?

ExpressVPN er i øjeblikket den allerbedste VPN -service tilgængelig.

Vores seneste gennemgang af ExpressVPN bekræfter, at tjenesten stadig er ekstremt hurtig, privat og sikker.

Baseret på vores seneste tests er ExpressVPN fortsat en enestående VPN til anonym torrenting og streaming.

Vi testede ExpressVpn med Netflix og fandt, at VPN fungerer med 10 Netflix -regioner, inklusive det amerikanske katalog.

Brug af ExpressVPN med Netflix

ExpressVPN arbejdede med os Netflix i alle vores test.

VPN fjerner også Disney+, BBC iPlayer, Hulu, HBO Max og mange flere streamingtjenester.

Derudover inkluderer VPN avancerede sikkerhedsfunktioner som Network Lock (dens VPN Kill Switch) og en privatlivsfokuseret loggingspolitik.

VPN -selskabet har også hovedkontor på de britiske Jomfruøer, en jurisdiktion, der ikke tvinger ExpressVPN til at udlevere data til statslige agenturer.

Expressvpn fordele og ulemper

Hvis du er interesseret i en ExpressVPN -gratis prøve, er her et resumé af VPN’s fordele og ulemper:

Fordele Ulemper
Sikre AES-256 kryptering Dyrere end mange konkurrenter
Unblokke os Netflix, BBC iPlayer & More Firestick -app mangler avancerede indstillinger
Hurtige og stabile forbindelseshastigheder Ingen Linux General Brugergrænseflade
Risikofri 30-dages refusionsperiode Ingen delt tunneling på Mac
Kyndig 24/7 live chat support

Har ExpressVPN en henvisningsplan?

En anden måde at få 30 dage (eller mere) af ExpressVPN gratis er ved at henvise dine venner til VPN -tjenesten.

Du har brug for en aktiv konto, hvorfra du kan invitere dine venner til at deltage i ExpressVPN via e -mail, eller ved at dele et personlig link med dem.

Der er ingen grænse for antallet af venner, du kan henvise til. For hver ven, du henviser til ExpressVPN, får du 30 dage med yderligere VPN -brug helt gratis.

Expressvpn gratis prøveversions ofte stillede spørgsmål

Kræver den ExpressVPN -prøveperiode betalingsoplysninger?

Når du tilmelder dig ExpressVPNs syv-dages gratis prøve på iOS og Android, vil din App Store og Play Store betalingsoplysninger blive brugt.

Sørg derfor for, at du annullerer den gratis prøve, før den udløber, da vi forklarer mere detaljeret nedenfor.

Vil jeg blive opkrævet, når den ExpressVPN gratis prøveperiode slutter?

Du bliver ikke faktureret, når din iOS -gratis prøve udløber. Men du vil blive opkrævet, hvis du ikke annullerer din Android ExpressVPN gratis prøve inden for det syv-dages gratis prøvevindue.

Vi anbefaler at annullere dit abonnement fra din Android -enheds indstillinger umiddelbart efter tilmelding. Du vil stadig være i stand til at nyde den fulde syv dages retssag med ro i sindet.

Bare rolig, hvis du glemmer at annullere din gratis prøve. På det tidspunkt træder den 30-dages pengene-tilbage-garanti i kraft, så du har tid til at få en fuld refusion.

Er der andre gratis forsøg at overveje?

Mange premium -tjenester tilbyder VPN -gratis forsøg.

Nogle VPN’er tilbyder ægte gratis forsøg, der ikke kræver betalingsoplysninger. Andre tilbyder ikke-spørgsmål-optagede pengene-tilbage-garantier, som vi omtaler som ‘virtuelle’ gratis forsøg.

På samme måde som ExpressVPN involverer den længste Nordvpn-prøve og IPVANSH-prøveperiode også maksimering af 30-dages refusionsløfte.

Surfshark VPN giver dig mulighed for at bruge dets pengene-tilbage-garanti to gange, hvilket betyder, at du kan prøve Surfshark i op til 67 dage.

Skal jeg bruge en gratis VPN?

Hvis du vil bruge en VPN gratis og i lang tid, kan du overveje at bruge en sikker gratis VPN.

Problemet er endda sikre gratis VPN’er Kom med flere begrænsninger. Her er de mest almindelige ulemper ved gratis VPN’er:

 • Langsommere forbindelseshastigheder
 • Begrænset valg af gratis servere
 • Små månedlige dataforbrugsgodtgørelser
 • Manglende evne til at fjerne blokering af streaming platforme
 • Meget restriktive torrentingpolitik

Bliv ExpressVPN gratis i 7 & 30 dage (arbejder i 2023)

ExpressVPN gratis prøve

Sådan får du ExpressVPN 30-dages gratis prøve på pc og Mac

ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Denne løsning hjælper dig med at få adgang til alle funktionerne i ExpressVPN -abonnementet på din enhed! Du kan bruge tjenesten i 30 dage og tilbagebetale den uden spørgsmål.

Her er trinnene til at få ExpressVPN gratis prøve:

Trin 1) Gå til ExpressVPN -webstedet. Tryk på “Try ExpressVPN Risk Free” -knap, der fører dig til abonnementssiden.

Få ExpressVPN 30-dages gratis prøve

Trin 2) EXPREEVPN tilbyder tre planer: a) 1 måned, b) 6 måneder og c) 12 måneder. Valgte en plan og løn

Bemærk: Oprindeligt vil der blive opkrævet en gebyr, men du vil være i stand til at kræve refusion inden for 30 dage med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan reducere din risiko ved kun at vælge 1 måneders plan. For at reducere risikoen yderligere kan du indtaste et engangsanvendt virtuelt kreditkort. Valgte at betale via bitcoin for maksimeret anonymitet.

Få ExpressVPN 30-dages gratis prøve

Trin 3) Den ExpressVPN -fri prøve er begyndt.

Kopier aktiveringskoden

Få ExpressVPN 30-dages gratis prøve

Trin 4) Download ExpressVPN på din computer.

Åbn appen, så indtaster du den aktiveringskode, du lige havde kopieret. Det er det! Nu vil ExpressVPN -prøven arbejde på din computer, og du vil være i stand til at oprette forbindelse og bruge den til spil, streaming, beskytte din identitet og mere.

Få ExpressVPN 30-dages gratis prøve

30-dages gratis prøve

Sådan får du ExpressVPN 7-dages gratis prøve på mobil

Processen for at få den gratis VPN -prøve på mobil er forskellig fra computeren, som nedenfor angivet:

Trin 1) Installer ExpressVPN -appen fra Play Store eller App Store

Få ExpressVPN 7-dages gratis prøve på mobil

Trin 2) Når du er installeret, bliver du mødt med denne skærm, der beder dig om at starte en 7-dages gratis prøve.

Få ExpressVPN 7-dages gratis prøve på mobil

Trin 3) Du bliver bedt om at vælge en betalt plan. Du bliver ikke opkrævet nu, men du bliver opkrævet, når din 7-dages VPN-gratis prøve er forbi. Her har vi valgt $ 8.32 et års plan.

Få ExpressVPN 7-dages gratis prøve på mobil

Trin 4) Derefter bliver du nødt til at acceptere deres privatlivspolitik, og det er alt! Nu kan du bruge appen uden at stå over for problemer!

30-dages gratis prøve

Sådan annulleres ExpressVpn gratis

For at gøre oplevelsen “gratis” og undgå at blive opkrævet, skal du annullere ExpressVPN -prøveplanen. Sådan kan du gøre det for både desktop og mobil.

Trin 1) Log ind på din ExpressVPN -konto og gå til support.

Annuller ExpressVpn gratis

Trin 2) Du kan anmode om refusion via live chat eller e -mail -funktionen. Supportagenten annullerer din plan og refunderer dine penge-risikofri, hvis tidsrammen ikke er forbi.

Trin 3) Efter bekræftelsen kan du kontrollere din konto eller kreditkortopgørelse efter cirka en uge for at se, om pengene er i eller ej. Ellers kan du kontakte dem igen.

Sådan annulleres 7-dages gratis prøve på iOS

Hvis du tilmeldte dig den syv-dages prøve ved hjælp af en iPhone eller iPad, er det, hvad du skal gøre:

Trin 1) Gå til ‘Systempræferencer’ på din mobiltelefon og klik på ‘Apple ID.’

Trin 2) Klik på ‘Abonnementer’ og vælg ExpressVPN.

Trin 3) Klik på den røde knap, der siger ‘Annuller gratis prøve.’

Sådan annulleres 7-dages gratis prøveperiode på Android

Hvis du tilmeldte dig Google Play, er det, hvad du skal gøre:

Trin 1) Åbn Google Play -appen på din telefon

Trin 2) Klik derefter på profilikonet øverst til højre, og gå derefter til Betalinger og abonnementer> Abonnementer.

Trin 3) Vælg ‘ExpressVPN’, da det er det abonnement, du vil annullere, og klik på Annuller abonnement.

Expressvpn gratis prøve vs. Money-Back-garanti: Hvilket er bedre?

Den 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti ligner mere en forpligtelse til at bruge ExpressVPN, mens du har den ro i sindet, at du kan annullere når som helst og få refusion inden for 30 dage. På den anden side, efter en uge, begynder den gratis prøve at oplade, hvis du ikke annullerer den.

Du betaler intet på forhånd med den gratis prøve, men du skal indtaste dine betalingsoplysninger, mens du med pengene-tilbage-garantien skal bruge nogle omkostninger på forhånd.

Money-back-garantee har færre begrænsninger, da du i det væsentlige betaler for et abonnement på tjenesten, mens du har mulighed for at tilbagebetale. Det betyder, at du kan bruge ExpressVPN med alle dens funktionstilbud. På den anden side kan den gratis prøve kun prøves på en mobilenhed med begrænsede funktioner.

30-dages gratis prøve

Gratis forsøgsalternativer

1) Nordvpn

Nordvpn er en fremragende VPN-service, der tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Denne VPN inkluderer malware-blokering, en streng politik uden logs, tilslørede servere, split tunneling, dedikeret IP-support, ubegrænset båndbredde osv. De betalte planer er billigere end ExpressVPN, der starter ved $ 3.99/måned.

30-dages gratis prøve

2) Surfsharkvpn

Surfsharkvpn er en top-klassificeret VPN. Det giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål stillet. De funktioner, du får med SurfSharkvpn, er CleanWeb, ubegrænsede samtidige enheder, ubegrænset båndbredde, bypasser, kill switch osv. Dens betalte planer er en af ​​de billigste i branchen, der starter på kun $ 2.49/måned.

30-dages gratis prøve

Ægte kundeanmeldelser af ExpressVPN

Kunder i den virkelige verden giver den mest ærlige feedback på et produkt. Disse anmeldelser kan demonstrere oplevelser i det virkelige liv med produktet snarere end hvad virksomheden annoncerer.

For din bekvemmelighed har vi samlet nogle ægte kundeanmeldelser til ExpressVPN.

Overkommelig og en fantastisk måde at streame på min ildsted.

Elsker denne VPN. Fungerer som beskrevet, og jeg er bare glad for, at der er en overkommelig måde at gøre dette på. Jeg kan varmt anbefale det. Min Firestick spiller nu det, jeg ikke kunne før.

Bedste jeg har fundet!

Jeg har brugt dem i cirka 2 til 3 år nu og er meget tilfreds! Let at bruge og installere. Det kan installeres på flere enheder og har to tændt og i brug ad gangen.

FAQ

❓ Skal jeg bruge en gratis VPN?

Vi anbefaler ikke at bruge en gratis VPN, fordi de har flere mangler. De er ikke særlig pålidelige og sikre som betalte muligheder. Gratis VPN’er sælger normalt brugerdata for at tjene penge, og deres server og forbindelseskvalitet er ikke så god som betalte muligheder.

I stedet anbefaler vi at prøve forskellige betalte VPN’er ved hjælp af deres gratis forsøg og derefter forpligte dig til den, du kan lide. Investering i dit digitale privatliv er det værd!

�� Virker ExpressVPN -prøven på enhver enhed?

VPN -gratis forsøg fungerer kun på en enhed, enten Android eller iOS. Den risikofri pengene-tilbage-garanti giver dig dog mulighed for at bruge VPN på op til 5 enheder samtidigt på ethvert operativsystem uden begrænsninger.

�� Fornødrer ExpressVPN automatisk efter den gratis prøve?

Ja, ExpressVPN forny automatisk efter den gratis prøve. Det er derfor, de kræver, at du indtaster dine betalingsoplysninger.

Men hvis du annullerer inden for 7-dages gratis prøvegrænse, kan du forhindre et gebyr. Hvad angår pengene-tilbage-garantien, betaler du for den forhånd, der også fornyes, hvis ikke annulleret.

�� Hvorfor gå efter ExpressVPNs refusion og ikke en gratis service?

ExpressVPN tilbyder uovertruffen sikkerhed, funktioner, ydeevne og pålidelighed sammenlignet med enhver gratis mulighed på markedet. Det er tillid til af millioner af brugere over hele verden.