Sådan oprettes en VPN til dit smarte tv

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Sådan forbindes VPN til tv

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan oprettes en VPN til dit smarte tv

VPN til smart tv

Det gennemsnitlige smart-tv er fyldt med forskellige forudinstallerede apps, men nogle er muligvis blokeret på grund af regionale begrænsninger. Værre er det, at du måske ikke er i stand til at installere en app, du gerne vil have, hvis den ikke er tilgængelig i dit land. Du vil være i stand til at løse disse problemer ved at ændre din placering med en VPN.

Imidlertid er hver smart tv -model forskellig, mens VPN -funktionalitet også varierer drastisk afhængigt af den udbyder, du bruger. Vi har inkluderet en trin-for-trin-guide til installation af en VPN på dit smarte tv, så du vil være i stand til at streame internationalt indhold sikkert overalt overalt på verden.

Bedste VPN’er til brug med smart tv

Hvis du ikke er sikker på, hvilken VPN du skal bruge med dit smarte tv, er her en liste med flere topindstillinger at vælge imellem. Bedste VPN’er til et smart tv:

 1. Nordvpn: Den bedste VPN til smarte tv’er. Fremragende forbindelseshastigheder, 5.200+ servere placeret over hele verden og Amazon Fire TV og Android TV -apps. Strenge politik uden logs. Inkluderer en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark: Det bedste budget VPN. Arbejder med adskillige streamingtjenester. 3.200+ servere i 100+ lande, apps til alle enheder og gode hastigheder.
 3. Expressvpn: En af de stærkere muligheder for at fjerne blokering af streamingplatforme, enkle apps, hjælpsom kundesupport, brugerdefineret protokol og 94+ lande over hele verden.
 4. Proton VPN: Sikkerhedsfokuseret VPN, hurtige hastigheder og dygtige til at fjerne blokering af begrænset indhold. Routeropsætningsvejledninger til rådighed, vandtæt privatlivspolitik og ubegrænset båndbredde.
 5. Cyberghost: Netværk af 9.000+ VPN -servere beliggende i 90+ ​​lande, stærk streamingstøtte, hurtige forbindelseshastigheder, enkle apps og fantastisk til torrenting.
 6. Ipvansk: Wireguard -protokol, kan konfigureres manuelt med routere, ubegrænsede enhedsforbindelser og en vægt på hastigheder, sikkerhed og privatliv.
 7. Privatevpn: Svensk udbyder med gode streamingfunktioner, routerstøtte, høje hastigheder og apps til alle enheder. Kan bruges til torrenting og kommer med adskillige privatlivsfunktioner.

Sådan installeres en VPN på de fleste smarte tv’er

Størstedelen af ​​nyere smarte tv’er bruger Android -operativsystemet. Dette gør det især let at installere en VPN på de fleste modeller. Processen ligner installation af en VPN -app på en mobil eller tablet -enhed.

Sådan opretter du en VPN til et smart tv:

 1. Vælg en VPN -udbyder, der er kompatibel med din smarte tv -model. (Nordvpn er vores største anbefaling generelt.)
 2. Søg efter din VPN i Google Play Store.
 3. Installer VPN -appen, og log ind.
 4. Vælg en server på det sted, du har brug for (for eksempel, vælg en amerikansk server til American Netflix eller et sted i Storbritannien for at få adgang til britiske tv -tjenester som BBC iPlayer)
 5. Nyd dit yndlingsindhold!

Hvis du løber ind i problemer, vil vi anbefale at rydde appens lagrede data eller skifte til en ny VPN -server, hvis problemer vedvarer.

Sådan oprettes en VPN på tv’er uden Google Play -butikken

Hvad hvis du har et ældre tv eller et, der ikke er kompatibelt med Google Play -butikken? Der er et par metoder til at installere en VPN på dit smarte tv, uanset mærke eller model.

Metode 1: Sådan deles en VPN -forbindelse via Ethernet

Et Ethernet-kabel er sandsynligvis den nemmeste måde at dele din VPN-forbindelse på, selvom det måske ikke er praktisk til langvarig brug. Alternativt kan du bruge en mindre sekundær enhed, der er gemt i nærheden for at undgå bageste kabler.

VPN over Ethernet på Windows 10

 1. Højreklik på netværksikonet, der findes på nederst til højre på din skærm, og vælg Åbn netværk og internetindstillinger.
 2. Klik derefter på Skift adapterindstillinger.
 3. Fra listen over forbindelser skal du finde Tryk på Adapter bruges til at oprette forbindelse til VPN -appen. For eksempel, hvis du bruger Nordvpn, skal du bruge “Nordvpn Tap Adapter.”
 4. Højreklik på denne forbindelse og vælg Ejendomme.
 5. Fra Deling Fanen, marker markeret af markeret Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.
 6. Vælg Ethernet fra listen og klik Okay.
 7. Opret forbindelse til din foretrukne server med VPN.
 8. Du er nu klar til at tilslutte begge enheder med et Ethernet -kabel.

VPN over Ethernet på macOS

Processen er lidt mere strømlinet på macOS.

 1. Klik på Apple -ikonet, og vælg Systempræferencer.
 2. Vælge Deling, og marker afkrydsningsfeltet mærket Internetdeling til venstre.
 3. Indenfor Del din forbindelse fra dropdown -menu, vælg Ethernet.
 4. Fra Til computere, der bruger, kontrollere Ethernet.
 5. Opret forbindelse til din valgte VPN.
 6. Du skal nu tilslutte dine enheder med et Ethernet -kabel.

Metode 2: Sådan deles en VPN -forbindelse trådløst

At køre flere ledninger er en smerte, så vi har inkluderet en metode til at dele din VPN over WiFi på Windows og MacOS -enheder.

VPN over wifi på Windows 10

Det skal kun tage et par minutter at opsætte en VPN -forbindelse over WiFi med Windows 10:

 1. Højreklik på netværksikonet, der findes på nederst til højre på din skærm, og vælg Åbn netværk og internetindstillinger.
 2. Vælg Mobil hotspot fra listen på venstre side.
 3. Drej Mobil hotspot knappen på.
 4. Vælge Trådløst internet I Del min internetforbindelse fra dropdown.
 5. Klik på Skift adapterindstillinger.
 6. Find og højreklik på adapteren, der nævner din VPN og ordet “Tap”.
 7. Klik Ejendomme, det Deling fanen og aktiver Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.
 8. Vælg det netværk, du lige har lavet, og klik Okay.
 9. Opret forbindelse til VPN på din første enhed. Opret forbindelse til det nye netværk på den sekundære enhed.

VPN over wifi på macOS

Det er endnu lettere med MACOS -enheder:

Deling af makos

 1. Klik på Apple -ikonet, og vælg Systempræferencer.
 2. Vælge Deling, og marker afkrydsningsfeltet mærket Internetdeling til venstre.
 3. Vælg din udbyder via Del din forbindelse fra
 4. Fra Til computere, der bruger Boks, vælg Trådløst internet.
 5. Opret forbindelse til VPN på din hovedenhed. Opret forbindelse til det nye hotspot på din sekundære enhed for at afslutte processen for at afslutte processen.

Metode 3: Sådan installeres en VPN på din hjemrouter

Du kunne altid Installer en VPN på din router. Dette vil sikre, at alle tilsluttede enheder automatisk beskyttes via WiFi. Du kan dog ikke se de bedste resultater, medmindre din router er kompatibel med VPN -softwaren. Installationsprocessen er vanskeligere for begyndere, og du kan bryde routeren, hvis du ikke opgraderer firmwaren korrekt.

Vi har knyttet til routerguider til nogle af vores øverste valg nedenfor:

 • Nordvpn: Manuelle routerkonfigurationsinstruktioner
 • Expressvpn: Manuelle installationsinstruktioner
 • Surfshark: Sådan opsættes VPN på routere

En anden mulighed er at tjekke en Forkonfigureret VPN-router. Hvis du håber på en plug-and-play-løsning med det mindste besvær, er dette sandsynligvis din bedste indsats. VPN vil allerede blive installeret, så du bliver bare nødt til at forbinde routeren til dit smarte tv. Imidlertid har før-flashede routere en tendens til at være dyrere end normen.

Hvordan man ser Netflix os på et smart tv

Hvis du er en Netflix -abonnent, der ønsker at få adgang til det amerikanske katalog for at se yderligere shows, der ikke er tilgængelige i udlandet, kan du drage fordel af en VPN på dit smarte tv. Processen er meget ligetil, så længe du vælger en VPN, der har amerikanske servere, der arbejder med Netflix. Alle de ovenfor nævnte VPN’er falder ind i denne kategori. Der er dog mange VPN’er, der ikke fungerer, så det er vigtigt at holde sig til en anbefalet tjeneste.

Når du har et abonnement med en af ​​de bedste VPN’er til Netflix, kan du oprette forbindelse til en server i USA direkte fra dit smarte tv. Dette giver dig en gyldig IP -adresse i USA, som opdaterer kataloget i din Netflix -app automatisk. Som et resultat vil du være i stand til at se eksklusive tv -shows og film, der ikke er tilgængelige andre steder.

Følg nedenstående trin for at se os Netflix (eller ethvert andet understøttet område, og tjek med din VPN for detaljer om, hvilke kataloger der understøttes):

 1. Vælg en passende VPN til Netflix fra vores guide.
 2. Gå til VPNs websted og abonner ved hjælp af vores link.
 3. Få adgang til Google Play -butikken på dit Smart TV, og installer VPN -appen.
 4. Log ind på VPN -appen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger
 5. Opret forbindelse til en amerikansk server, der er optimeret til streaming af Netflix (tjek med din udbyder, hvis du ikke er sikker på, hvilken server der er bedst.
 6. Start Netflix -appen på dit smarte tv.
 7. Det er det! Dit Netflix -katalog vil nu blive opdateret, og du vil være i stand til at se os Netflix -indhold på dit smarte tv.

Husk, at du kan bruge den samme proces til at få adgang til ethvert andet streamingabonnement fra hele verden. Så hvis du f.eks.

Sådan installeres en regionalt begrænset app på et smart tv

 1. Abonner på en VPN: Sørg for, at du vælger en VPN -service, der er kompatibel med dit smarte tv. Ikke alle VPN -udbydere tilbyder dedikerede apps til smarte tv’er, så sørg for at vælge en, der gør.
 2. Download og installer VPN: Hvis dit Smart TV fungerer på en Android-baseret platform, som Android TV, kan du faktisk downloade og installere VPN-appen direkte fra Google Play Store. Men hvis du bruger et andet tv-operativsystem, skal du muligvis bruge alternative metoder, såsom at konfigurere VPN på din router eller bruge en VPN-aktiveret hotspot.
 3. Opret en ny Google Play -konto: Når du opretter en ny Google Play -konto for en anden region, skal du muligvis også sikre dig, at dit smarte tv er indstillet til den specifikke region i dens omgivelser. Nogle smarte tv’er har regionspecifikke begrænsninger, der kan påvirke apptilgængeligheden.
 4. Download og installer VPN -appen: Efter at have oprettet forbindelse til VPN -serveren i det ønskede land og konfigureret din Google Play Store -konto i overensstemmelse hermed, kan du downloade og installere den regionalt begrænsede app.

Fejl at undgå, når du installerer en VPN på dit smarte tv

Uanset hvilken mærke eller model, skal du være i stand til at få en VPN til at arbejde på dit smarte tv uden problemer. Før du kommer i gang, er her nogle af de mest almindelige problemer at se ud efter:

Undgå at installere Android-apps på et ikke-Android-system

for det første, Vi fraråder at downloade VPN’erne .APK -fil til installation af en app manuelt. Denne metode fungerer muligvis, men hvis dit tv bruger en understøttet version af Android, skal du få adgang til Google Play Store for at installere VPN -appen i stedet.

Hvis dit smarte tv ikke understøtter Android, fungerer VPN ikke via sideloading. I bedste fald vil det tage plads på dit tv. Installation af en ikke -understøttet app har potentialet til at “mursten” dit tv, hvilket efterlader det ubrugeligt.

Sørg for at bede om hjælp, hvis du løber ind i problemer

Det kan virke indlysende, men de VPN’er, vi har nævnt ovenfor. Vær ikke bange for at komme i kontakt, da personalet vil være i stand til at hjælpe dig med forespørgsler. Størstedelen af ​​udbydere tilbyder 24/7 live chat og har masser af erfaring med at hjælpe brugere med at oprette forbindelse til smarte tv’er.

Bedste VPN til smarte tv’er: ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en gratis VPN med mit smarte tv?

Ja, men det anbefales ikke af nogle få grunde. Hvis du planlægger at streame indhold, har gratis udbydere en tendens til at kapge båndbredde og forbindelseshastigheder. Mange vil begrænse brugeren i en eller anden henseende, og gratis tjenester har generelt færre servere. Der er også sikkerhedsrisici at overveje.

Gratis VPN’er mangler undertiden sikker kryptering og lækker dine data som en konsekvens. Andre tjener deres penge ved at sælge brugerdata, som er en massiv privatlivsrisiko.

Vil en VPN bremse internetforbindelseshastigheden på mit smarte tv?

Eventuelt. En VPN kan forårsage noget afmatning på dit smarte tv på grund af krypteringsprocessen, da data skal dirigeres til og fra din enhed gennem VPN -serverne.

De udbydere, vi har anført ovenfor, har forbindelseshastigheder, der er mere end hurtige nok til 4K -streaming. (For eksempel anbefaler Netflix ‘en stabil internetforbindelseshastighed på 15 megabits pr. Sekund eller højere’.)

Vi vil kraftigt foreslå at vælge en nærliggende serverplacering, hvis du ikke har de hurtigste hastigheder til at begynde med. Det er en anden grund til, at gratis VPN’er ikke er ideelle til streaming i betragtning af de forskellige begrænsninger

Hvordan ændrer jeg min Netflix -region på mit smarte tv?

For at ændre din Netflix -region på dit smarte tv med en VPN, skal du bare vælge en passende server i det land, du gerne vil oprette forbindelse til. For eksempel til Netflix US, opret forbindelse til en amerikansk VPN -server til en amerikansk IP -adresse. Dette er nyttigt, hvis du er på ferie eller rejser og vil se indhold, du abonnerer på derhjemme.

Kan en VPN forårsage softwareproblemer på mit smarte tv?

Ja. Vær særlig forsigtig under installationsprocessen. Mange smarte tv’er bruger et modificeret operativsystem, og hvis det ikke understøtter VPN-appen direkte, er du bedre til at dele din forbindelse fra en anden enhed eller forbinde tv’et til en VPN-beskyttet router.

For eksempel kører nye Samsung -tv’er på Tizen OS, som ikke understøtter VPN -apps. Hisense-modeller bruger det interne Vidaa OS, så det er umuligt at installere en Android-app

Hvad kan jeg ellers gøre med en VPN?

En VPN kan installeres på desktop og mobile enheder, der tilbyder et ekstra lag af privatlivets fred, mens du er online. Det giver også brugeren adgang til forskellige geo-begrænsede websteder.

Du vil være i stand til at streame indhold hvor som helst på en telefon, tablet eller computer, og din internetudbyder har ingen idé. Dine data vil blive krypteret, og en stærk politik uden logs vil sikre, at VPN ikke vil være i stand til at identificere dig heller.

Er der nogen forskel mellem smart DNS og en VPN?

Der er en række vigtige forskelle mellem smart DNS og en VPN. Mens de begge forbedrer online -privatlivets fred, arbejder førstnævnte for at ændre dine DNS -serverindstillinger, så det kan Adgang til regionale websteder og tjenester.

En VPN krypterer din forbindelse og vil Skjul din IP -adresse. Dette er perfekt, hvis du sigter mod at beskytte dine data eller holde din online placering privat.

Kan jeg få adgang til internationale tv -tjenester med en VPN til smart tv?

Ja. Når du opretter forbindelse til en VPN -server i udlandet, ser du ud til at være på det fjerntliggende sted. En VPN skjuler din hjemme -IP -adresse fra webservices og streamingplatforme, du får adgang til. Dette giver dig mulighed for at besøge den streamingudbyder eller tv -platform ved hjælp af en gyldig IP -adresse i den nødvendige region.

Som et resultat ser dit smarte tv ud til at være i den servicerede region-så du kan logge ind og se live-tv eller on-demand-videoer fra udlandet. Dette er perfekt, hvis du er på ferie, studerer i udlandet, arbejder i udlandet eller er en udstationeret, der vil fortsætte med at se dine hjemme -tv -platforme, mens du bor et andet sted.

Hvorfor er mine hjemme -tv -tjenester blokeret i udlandet?

Når du rejser til udlandet, vil du bemærke, at mange af dine sædvanlige tv -platforme og streamingtjenester enten er blokeret eller leverer et andet katalog over titler. Licensaftaler forårsager disse regionale forskelle.

Hvert tv-netværk og streamingtjenestelicenser indhold fra tredjepartsindholdsproducenter og udgivere. Hver platform licenserer kun disse tv -shows og film til specifikke regioner. Dette betyder, at streamingtjenesten skal bruge geo-blokke til at spore, hvor hver besøgende er, og blokerer streams, hvis seeren er uden for den licenserede region.

Hvis du prøver at se dine hjemme -tv -tjenester, mens du er i udlandet, registrerer tv -stationens websted din IP -adresse og sender dig en fejlmeddelelse, der informerer dig om, at du ikke kan streame videoer, før du rejser tilbage til dit oprindelsesland. En VPN løser problemet ved at give dig mulighed for at få en IP -adresse i den region, der kræves for at se denne tjeneste.