Sådan blokeres en IP -adresse

Når du bruger et andet netværk end dit hjem, ændres IP -adressen. Når du skifter internetudbydere eller prøver at genstarte routeren, ændres IP -adresser. Nogle nøglepunkter om IP -adresser er anført nedenfor:

Sådan blokeres en IP -adresse fra en router

Hvis du eksperimenterer med dit trådløse netværksopsætning, eller hvis du har oplevet sikkerhedsproblemer, kan du undre dig over, hvordan du blokerer en IP -adresse fra en fantastisk 4G LTE -router. De bedste routere tilbyder trods alt evnen til at blokere næsten enhver. Hvorfor ville du blokere en adresse ved hjælp af en router, og hvordan man gør det? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Nøgle takeaways:

 • At blokere en IP -adresse på det trådløse routerniveau er en fantastisk måde at forbyde visse enheder fra hele dit netværk for godt.
 • Start denne proces med at gå mod routerens indstillinger eller adgangskontrolpanel, som typisk udføres ved at indtaste routerens IP -adresse eller adresseområde i en webbrowser -adressebjælke.
 • Se efter en indstillingsindstilling til “internetfiltrering”, tænd for og indtast de adresser, du ønsker at blokere. Dette gøres typisk via adgangslister.

Sådan blokeres en IP -adresse?

Sådan blokeres en IP -adresse

Som du ved, afhænger din virksomhed enormt af webstedstrafik for dens succes. Du vil køre mere engagement til dit websted ved at tiltrække besøgende og skabe interesse for dem. Alt dette er muligt gennem IP -adresser. At finde en IP -adresse er enkel ved at bruge en IP -tracker, men at vide, hvordan man blokerer for en IP -adresse, er også vigtigt.

Hvis dit websted har bedre indhold, vil det have bedre SEO og dermed mere salg på grund af højere trafik. Der er dog nogle situationer, hvor denne opmærksomhed kan være farlig. For eksempel, hvis forskellige besøgende efterlader aggressive og uhøflige kommentarer, hvilke skridt kan du tage for dem? Du kan bruge en IP -tracker til at tjekke adresser og derefter blokere dem.

Der er nogle rimelige begrænsninger og høflige anmodninger om at løse dette problem. Det er her blokering af en IP -adresse kommer frem. Det kan redde dig fra spyware, spambots og hackere. Så er du klar til at vide, hvordan du finder nogens IP -adresse og blokerer den? Denne artikel har alt at vide om det. Lad os grave ind i det.

Indholdsfortegnelse

Hvad er en IP -adresse?

IP -adresser ligner mere fysiske adresser. Du kan få oplysninger om tilsluttede netværk og enheder via IP -adresser. Den eneste forskel mellem en IP -adresse og en fysisk adresse er imidlertid, at førstnævnte ikke er statisk. Du har den samme IP -adresse, når du tilslutter dine enheder via Home Network -administratoren.

Ved du, hvad der er en statisk IP -adresse? Det er en adresse, der forbliver den samme over tid.

Når du bruger et andet netværk end dit hjem, ændres IP -adressen. Når du skifter internetudbydere eller prøver at genstarte routeren, ændres IP -adresser. Nogle nøglepunkter om IP -adresser er anført nedenfor:

 • Blokering af en IP -adresse giver dig højere internetsikkerhed
 • IP -adresser er i form af bogstaver og tal ligesom din gadeadresse.
 • Når en enhed er tilsluttet et internet -netværk, vil den have en unik IP -adresse.
 • IP -adresserne hjælper med at få information og forbinde og interagere med andre netværk.
 • Det sætter internetbrugere på nettet. Uden en IP -adresse vil en internetbruger ikke være i stand til at kommunikere med andre brugere.

Sådan blokeres en IP -adresse

Hvordan ser en IP -adresse ud?

Selvom enhver bruger forbinder med enhver anden bruger gennem en IP -adresse, ved de fleste stadig ikke, hvordan det ser ud. IP -adresser findes i to former; IPv4 og IPv6.

IPv4 (Internet Protocol version 4)

 1. Det var den første bølge af IP -adresser
 2. Det blev opfundet i 1970’erne
 3. Forbundet med de fleste enheder, men folk begyndte at udskifte det i 2011
 4. Det er sammensat af fire tal adskilt af prikker. Tallene ligger i en række 0-255. For eksempel 99.31.235.187

IPv6 (Internet Protocol version 4)

 1. Det blev opfundet i 2012
 2. Den bruger et hexadecimalt ciffer -system. Dette system inkluderer breve og adskiller grupper ved hjælp af kolonier. For eksempel 2001: 0db8: 85A3: 0000: 0000: 8A2E: 0370: 7334.
 3. IPv6 løber ikke snart på grund af et enormt antal tænkelige IP -adresser.
 4. IPv6 vil gøre det muligt at forbinde internettet med et større antal enheder i fremtiden.

Er det muligt at blokere IP -adresser?

Du kan blokere IP -adresserne på din enhed, hvis du ikke ønsker at håndtere specifikke tjenester og websteder. Det er interessant at bemærke, at der er mere end en IP -adresse på nogle websteder. Lad os tage eksemplet på Facebook. Den bruger flere IP -adresser. Så hvis du ønsker at blokere Facebooks IP -adresse, skal du blokere alle dens IP -adresser.

Men når Facebook ikke fungerer for dig, er det at deaktivere en enkelt IP -adresse nok.

Blokering af en IP -adresse udføres for det meste i tilfælde, hvor du vil øge internetsikkerheden og være sikker mod hackere.

Hvorfor blokere en IP -adresse

Vigtigt tip: Hvis du ønsker at blokere en IP -adresse på tværs af hele din netværksadministrator, skal du oprette forældrekontrol til dit netværk. Dette er muligt ved at blokere websteder på routeren.

Hvorfor skal du blokere en IP -adresse?

grunde til at blokere en IP -adresse

 • For at forhindre uhøflige og aggressive kommentarer fra brugere.
 • For at forhindre hacking- og spammingaktiviteter.
 • At begrænse eller nægte adgang til dit websted.
 • For at beskytte dine data og opretholde fortrolighed.

Sådan blokeres en IP -adresse i MacBook?

Blokering af en IP -adresse giver webstedsejere og netværksadministratorer mulighed for at kontrollere trafik til deres websteder. Sådan blokerer du en IP -adresse til Mac -brugere. Du skal have adgang til din LAN -router eller trådløs router for at blokere IP -adresserne. Du skal kende de adgangskoder, som du let kan finde på et modem.

Sådan blokeres en IP -adresse i MacBook

Her er 5 enkle trin til at gøre det:

 1. Find æble -menuen i øverste venstre hjørne af skærmen.
 2. Vælg systempræferencer ved at åbne rullemenuen.
 3. Find “netværk”, og klik derefter på avancerede indstillinger
 4. Naviger til TCP/IP -fanen. Der finder du IPv4- eller IPv6 -adresserne.
 5. Log derefter ind på routeren. Du skal have en adgangskode, som du kan finde uden for routeren. I tilfælde af problemer skal du kontakte netværksadministratoren. Routeren giver dig mulighed for at blokere unikke IP -adresser eller en hel række adresser og beskytte dit websted.

Du kan se IP -adressen på en kablet forbindelse gennem et Ethernet -kabel i Windows.

Sådan blokeres en IP -adresse i Windows?

Du skal få adgang til Windows Firewall, hvis du vil blokere visse IP -adresser på Windows.

Åbn din browser og gå til det websted, du vil blokere.

Du skal kopiere adressen efter “www” fra søgefeltet.

Nu skal du åbne kommandoprompten. Indsæt den kopierede adresse i den første kodelinie. Det genererer flere kodelinjer for at afsløre IP -adresserne.

Kopier den IP -adresse, der er givet af kommandoprompten, og indsæt den i browseren. Sørg for, at det bringer dig tilbage til det websted.

Åbn kontrolpanelet fra startmenuen, og find Windows Firewall. Du kan også bruge søgefelt til at skrive Windows Firewall til at søge i den.

Når Windows Firewall åbnes, skal du klikke på avancerede indstillinger. Derefter skal du søge efter indgående regler.

Klik på ”Ny regel”, vælg Custom og tryk på Næste. Windows vil spørge dig noget i retning af ”hvilke eksterne IP -adresser gælder denne regel?”Du skal klikke på“ Disse IP -adresser ”.

Du skal indtaste de kopierede IP -adresser i baren og klikke på Næste.

Der vil være tre muligheder, der vises på næste side. Der vil være en mulighed “blokere forbindelsen” i bunden. Du vil blive avanceret til næste side for at navngive den blokerede IP -adresse. Navngiv dem, og klik derefter på Finish.

Du skal gentage de samme trin med udgående regler. Sådan blokerer du IP -adresse fra din Windows Defender Firewall.

FAQS

Sådan blokeres en IP -adresse på mit netværk?

Du kan blokere enhver IP -adresse på dit netværk ved at bruge routere.

Kan nogen blokere en IP -adresse?

Ja. Det er muligt at blokere en IP -adresse. Du skal dog først finde den IP -adresse, du vil blokere. Ipstack er nyttigt at finde IP -adresserne.

Sådan blokeres en IP -adresse fra adgang til min computer?

Du kan blokere en IP -adresse fra adgang til din computer i et par enkle trin. Du skal gå til klarhed, derefter indstillinger og derefter IP -blokering. Der vil du se muligheden for at blokere IP -adressen.

Sådan blokeres en IP -adresse gratis?

Du kan blokere din IP -adresse gratis ved hjælp af metoder som:

 1. skjuler dine IP -adresser.
 2. Forbindelse til et andet netværk.
 3. Frakobling af modemet.
 4. Brug af firewalls.

Hvad er en IP -lås?

IP Lock giver dig mulighed for at specificere en enkelt IP -adresse eller en række IP -adresser inden for et domæne. Det tillader kun meddelelser fra specifikke IP -adresser.

Hvordan fungerer et IP -forbud?

Et IP -forbud stopper trafikken til specifikke IP -adresser. Det stopper ikke dine hostingtjenester så langt som dit websted fungerer normalt.