Sådan annulleres PureVPN i 2023: Få en refusion

Jeg krævede ikke Kill switch Funktion under mine tests, da jeg aldrig mistede forbindelsen til VPN, men det var godt at vide, at det var der for at forhindre, at jeg identificerede oplysninger fra eksponering, hvis jeg gjorde det.

Sådan annulleres PureVPN

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan annulleres PureVPN i 2023: Få en refusion

Sådan annulleres PureVPN i 2023: Få en refusion

Da jeg bad om en fuld refusion efter at have brugt PureVPN i 25 dage, stod den ved sin pengene-tilbage-garanti. Det var virkelig ingen besvær at få mine penge tilbage, og det gjorde ikke engang noget, at jeg brugte en aftale for at få den billigste PureVPN -plan.

Purevpn giver dig en generøs pengene-tilbage-garanti for at kræve en refusion, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten-selv på dens billigere planer. Du skal besvare et par spørgsmål, men generelt Det er en ligetil proces med lidt udholdenhed.

Når du har annulleret, Det er vigtigt at forblive beskyttet online Med dagens voksende cybertrusler. Disse alternative tjenester er blevet grundigt testet og fungerer muligvis bedre for dig. Alle af dem står ved deres pengene-tilbage-garantier.

Ønsker den bedste VPN med en bedre nul-logs-politik og endnu hurtigere forbindelser? ExpressVPN tilbyder sikkerhed i verdensklasse og online privatliv sammen med lynhurtige hastigheder. Du har også mulighed for at prøve ExpressVPN risikofri takket være 30-dages pengene-tilbage-garantien.

Hurtig guide: Sådan annulleres PureVPN og får en fuld refusion i 3 nemme trin

 1. Log på. Start med at logge ind på PureVPN -webstedet for at få adgang til din konto.
 2. Anmod om refusion via live chat. Du kan få adgang til denne 24/7. Bed agenten om at annullere dit abonnement og udstede en refusion.
 3. Modtage dine penge. Når de er bekræftet, refunderes dine penge inden for 7 dage.

Trin-for-trin: Sådan annulleres PureVPN i 2023 og får refusion

For at indlede din refusion skal du udføre disse trin med Kontakt kundesupport på PureVPNs live chat eller e -mail -billetsystem. Jeg valgte indstillingen Live Chat, men begge metoder er hurtige til at reagere og let at bruge.

Husk bare at annullere din konto og anmode om din refusion inden for PureVPNs 31-dages pengene-tilbage-garanti. Dette gælder for alle typer abonnementer-selv dens supercheap 7-dages prøve.

Sådan anmoder du om refusion via live chat

 1. Log ind på din PureVPN -konto. Du skal Log ind på din PureVPN -konto For at få adgang til live chat og anmode om din annullering/refusion.
  Billede, der viser loginskærm til PureVPNFor at få adgang til live chat og annullere, skal du underskrives
 2. Åbn live chat. Når du først er logget ind på din konto, ser du knappen Live Chat i højre nederste hjørne.
  Billede, der viser placering af chatikon på PureVPNEfter at have logget ind på din PureVPN -konto, skal du indlede en live chat -session
 3. Anmod om din aflysning og refusion. Når du er tilsluttet en supportagent, skal du fortælle dem, at du gerne vil annullere din konto og anmode om refusion.
  Billede, der viser chatskærm, der anmoder om refusionDet tager ikke lang tid, når du har fremsat din første anmodning om annullering
 4. Holdes ud. Selvom PureVPN siger, at de har en “ingen spørgsmål stillet refusionspolitik”, spørger de, hvorfor du vil forlade. De kan også prøve at friste dig til at blive med forskellige tilbud. Vær forberedt på at gentage, at du vil annullere din konto og anmode om en refusion – nogle gange mere end én gang.
  Billedet, der viser spørgsmål om live chat før annulleringJeg blev stillet kun et par hurtige spørgsmål, før min konto blev annulleret
 5. Afventer din refusion. Din konto er nu annulleret, og din anmodning om refusion. Som du kan se fra chatten, skal du modtage dine penge tilbage inden for 5 til 7 arbejdsdage. Jeg modtog en fuld refusion efter 6 dage. Selvom der ikke skulle komme flere penge fra din konto, kan du også annullere tilbagevendende betalinger med din bank for at være ekstra omhyggelig.

Sådan anmoder du om refusion via e -mail

Alternativt kan du annullere din konto og anmode om dine penge tilbage via e -mail. Kontakt supportteamet direkte på [email protected]. Husk at medtage en grund til din anmodning om at undgå, at de spørger dig igen.

Du vil sandsynligvis finde live chat hurtigere og lettere, da du kan besvare deres spørgsmål med det samme.

Bedste alternativer til PureVPN i 2023

1. ExpressVPN-high-end privatlivsfunktioner for at holde dig sikker online

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

 • 3.000 servere i 94 lande
 • Lynhurtige hastigheder
 • Ram-baserede servere, i modsætning til PureVPN
 • Accepterer cryptocurrency, PureVpn gør det ikke
 • 8 samtidige forbindelser
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Arbejder med: Netflix, Sony Crackle, HBO GO, Hulu, Vudu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Kompatibel med: Windows, Android, iOS, MacOS, Chrome, Linux, Firefox, Routere

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Hvis du er bekymret over nøjagtigheden af ​​PureVPNs politik uden log, kan du prøve at ekspressvpn i stedet. Jeg dykkede ud i ExpressVpns lille udskrift for at finde ud af det Det har en streng nul-logs-politik. Det gemmer overhovedet ingen oplysninger om dig udover din e -mail -adresse og betalingsoplysninger, så Din browsing forbliver privat. Du kan endda betale med cryptocurrency, hvis du vil have ekstra anonymitet.

Din sikkerhed understøttes af TrustedsServer -teknologi. ExpressVPNs servere kører kun på RAM (det betyder, at det aldrig gemmer nogen af ​​dine data på sin hardware). Da RAM udslettes, hver gang serveren genstarter, er ExpressVPN fysisk ude af stand til at logge, holde eller videregive oplysninger om dig eller din brug. Dette er mere sikkert end PureVpn, som bruger standardservere.

Jeg krævede ikke Kill switch Funktion under mine tests, da jeg aldrig mistede forbindelsen til VPN, men det var godt at vide, at det var der for at forhindre, at jeg identificerede oplysninger fra eksponering, hvis jeg gjorde det.

Alle ExpressVpns servere er ultrahurtige. Jeg kørte hastighedstest på 7 forskellige ExpressVPN -servere med imponerende resultater. I gennemsnit faldt min forbindelse kun 29%, og jeg bemærkede ikke meget forskel fra min basishastighed AU -forbindelse. Selv den langsomste hastighed, jeg registrerede – 22.46 Mbps på den manuelle Connect UK -server – er Næsten 5 gange hurtigere end den hastighed, du har brug for for at streame Netflix i HD.

Jeg var i stand til at streame Netflix, Amazon Prime Video, HBO GO, Hulu og mange andre udbydere, mens jeg var forbundet til ExpressVPN – Alle uden buffering.

Forbindelse Ping Hent Upload
Basishastighed AU 4 ms 41.49 Mbps 18.64 Mbps
Hurtig tilslut AU -server 25 ms 33.80 Mbps 16.17 Mbps
Quick Connect US Server 219 ms 30.00 Mbps 14.32 Mbps
Manual Connect US Server 260 ms 27.89 Mbps 13.29 Mbps
Quick Connect UK Server 308 ms 29.83 Mbps 14.03 Mbps
Manuel Connect UK Server 320 ms 22.46 Mbps 12.49 Mbps
Quick Connect FR Server 300 ms 32.17 Mbps 14.30 Mbps
Quick Connect BR Server 363 ms 29.79 Mbps 1.94 Mbps

Hvis du har brug for hjælp til nogen af ​​ExpressVPNs funktioner, Jeg fandt, at det 24/7 live chathold var meget vidende Da jeg stillede et spørgsmål. Du kan oprette forbindelse op til 8 enheder til ExpressVPN på samme tid, og supportteamet kan hjælpe dig med alt fra installation til opsætning.

Det er lidt på den dyrere side, til $ 6.67/måned. Dette består dog med de regelmæssige rabatter og freebies ExpressVPN tilbyder. For eksempel fik jeg 49% rabat og 3 måneders ekstra service gratis.

Den pålidelige 30-dages pengene-tilbage-garanti er blevet prøvet og testet. Jeg brugte live chat til at bede om refusion, og den blev godkendt med det samme. Der var overhovedet ikke noget pres for at blive. Det tog kun 3 dage for pengene at ramme mit kreditkort.