Hvad er VPN -gennemgang

Mange routere har specifikke funktioner, der er indlejret i deres program, kaldet IPsec -gennemgangen. Alle understøttede versioner af Microsoft Windows har Nat Traversal aktiveret som standard, så du behøver ikke at ændre nogen indstillinger.

Hvad er VPN -gennemgang, og hvordan fungerer det?

Hvad er en VPN -gennemgang?
Kort sagt er en VPN -gennemgang en routerfunktion, der gør det muligt for enhver enhed, der er forbundet til den router, at etablere en udgående VPN -forbindelse. I modsætning hertil er en VPN -router en enhed, der aktivt implementerer en VPN -forbindelse. VPN -gennemgangen er en passiv aktivering til VPN -trafik.

Læs nedenfor for at lære mere om, hvordan en VPN -gennemgang fungerer.

Brug navigationsmenuen til højre (desktop) eller under (mobil) til hurtigt at hoppe til relevante sektioner.

VPN -gennemgang

Kapitler

 1. Hvorfor har nogle routere brug for en VPN -gennemgang?
 2. Hvad er forskellen mellem en VPN og en VPN -gennemgang?
 3. Hvorfor har du brug for VPN -gennemgang?
 4. Skal jeg deaktivere VPN -gennemgang?
 5. Konklusion
 6. Routere, der understøtter en VPN -gennemgang

Hvorfor har nogle routere brug for en VPN -gennemgang?

Routere kommer i to hovedtyper, dem, der naturligt accepterer en VPN -forbindelse, og dem, der ikke gør det.

Routere, der naturligt accepterer en VPN-forbindelse, understøtter teknologi såsom IPSEC (Internet Protocol Security), PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) eller L2TP (lag to tunneling-protokol).

Du kan konfigurere denne router til at arbejde som en VPN-server eller oprette et sted-til-sted VPN med en anden VPN-gateway.

Designet af nogle routere understøtter ikke deres anvendelse som VPN -servere. De understøtter ikke naturligt denne form for teknologi og blokerer således for VPN -trafik. For at bruge en VPN skal du arbejde omkring denne begrænsning.

Du kan gøre dette med VPN -gennemgangsfunktionen. Når det er aktiveret, vil trafik fra VPN -klienten gå gennem internettet og nå VPN -gatewayen.

VPN -gennemgangsfunktionen er tilgængelig på mange hjemme -routere, og dem, der gør, accepteres bredt som standarden, fordi de understøtter både PPTP og IPSec VPN’er.

Med andre ord vil denne funktion give computere på et privat netværk mulighed for at etablere udgående VPN’er. Det påvirker ikke eller på anden måde hindrer den rette funktion af nogen indgående VPN -forbindelser.

Navnet kommer fra denne funktion, der giver VPN -trafikken mulighed for at passere igennem routeren. Du behøver ikke at åbne nogen porte for at gøre dette. Processen er helt automatisk.

Hvad er forskellen mellem en VPN og en VPN -gennemgang?

Denne funktion er hovedsageligt til stede i Small Business Internet Gateway -enheder og forbruger VPN -routere. Disse enheder fungerer med VPN -protokoller som IPSEC, PPTP, L2TP eller endda SSL (Secure Sockets Layer) VPN -teknologi.

Dette betyder, at de vil være i stand til at oprette forbindelse til en central server eller VPN Gateway uden en VPN -klient til stede. Denne type klient er uforenelig med en sådan router, og du vil kun spilde tid på at prøve at blande dem.

Small Business Network -enheder, der understøtter VPN -gennemgangsfunktionen, tillader datapakker fra VPN -klienten at blive krypteret med VPN -teknologi og nå internettet.

Hvorfor har du brug for VPN -gennemgang?

De fleste routere på markedet leveres med en indbygget VPN-gennemgang. Det er nødvendigt at bruge en VPN, der bruger IPSEC- eller PPTP -protokollerne.

Udskiftningen af ​​disse sikkerhedsprotokoller med hurtigere og mere sikre protokoller, såsom OpenVPN og IKEV2/IPSEC, har imidlertid gjort denne funktion overflødig.

VPN -protokoller er naturligt uforenelige med NAT (netværksadresseoversættelse) og PAT (portadresseoversættelse) teknologier.

Denne inkompatibilitet er et problem, hvis du bruger netværksenheder baseret på disse teknologier til at dele den samme internetforbindelse mellem flere computere.

Dette scenarie har to mulige løsninger: en PPTP -gennemgang eller en Ipsec -gennemgang.

PPTP -gennemgang og hvordan det fungerer

De fleste routere opretter forbindelse til internettet ved hjælp af en NAT -protokol, der er uforenelig med PPTP. PPTP -gennemgangen omgår dette problem, hvilket giver VPN -forbindelser mulighed for at krydse NAT -baggrunden. NAT kræver dog brug af porte til at fungere korrekt.

PPTP bruger TCP (Transmission Control Protocol) -kanal på Port 1723 til kontrol og GRE (generisk routingindkapsling) -protokol til at samle dataene og oprette VPN -tunnelen, der sker uden brug af porte.

Den indfødte GRE af PPTP har ikke brug for nogen porte for at etablere VPN -tunnelen. Da NAT kræver en gyldig IP -adresse og et portnummer, er der en konflikt.

PPTP -gennemgangsfunktionen fungerer ved at konfigurere GRE -funktionen og forbedre et par af dens tjenester. Det vigtigste er, at det tilføjer opkalds -id.

Når en PPTP -klient opretter forbindelse til en server, skaber det et unikt opkalds -id, som den indsætter i det modificerede header. Dette opkalds -id er derefter tilgængeligt som erstatning for havne i NAT -oversættelsen.

Opkalds -id’er bruges i vid udstrækning på tværs af PPTP -portkortlægning for at identificere PPTP -klienter, der bruger NAT unikt.

Det skal kun fungere som en erstatning for PPTP-trafik, men det er en ikke-standard procedure, der ikke automatisk genkendes af routeren.

PPTP -gennemgangsfunktionen giver PPTP mulighed for at passere gennem NAT -routeren. Det tvinger routeren til at skifte fra standardporten til den, der er angivet med opkalds -ID, når det kommer på tværs af enhver PPTP -trafik.

Denne funktion giver VPN -klienter mulighed for at gøre udgående PPTP -forbindelser Resultat.

Ipsec -gennemgang og hvordan det fungerer

IPSEC-gennemgangen fungerer ved hjælp af en NAT-T, netværksadresseoversætter gennemgang. Implementering af denne netværksprocedure vil etablere og sikkert opretholde IP -forbindelser over gateways, der kræver NAT.

IPSEC VPN’er skal bruge NAT-T til at fungere korrekt med NAT-protokollen. Ellers vil trafikken ikke blive krypteret, og der oprettes ingen VPN -tunneling.

NAT-T indkapsler sikkerhedsstigning i en UDP (brugerdatagram-protokol) -pakke, som NAT genkender.

Processen er meget mere effektiv, fordi grundlaget for IPSEC er protokoller, der skal aktiveres fuldt ud for at krydse firewalls og netværksadresseoversættere:

 • Internet Key Exchange (IKE) – User Datagram Protocol (UDP) Port 500
 • IPsec Nat Traversal – UDP Port 4500, når NAT -gennemgangen fungerer
 • Indkapsling af sikkerheds nyttelast (ESP) – IP -protokolnummer 50
 • Autentificeringshoved (AH) – IP -protokol nummer 51

Mange routere har specifikke funktioner, der er indlejret i deres program, kaldet IPsec -gennemgangen. Alle understøttede versioner af Microsoft Windows har Nat Traversal aktiveret som standard, så du behøver ikke at ændre nogen indstillinger.

Skal jeg deaktivere VPN -gennemgang?

Det ville hjælpe, hvis du kun deaktiverede VPN -gennemgangen, når dette forbedrer den samlede sikkerhed. Kommunikationsporte gennem den firewall, der ellers er åbne og tilgængelige, vil nu blive blokeret.

Dette betyder dog, at enhver bruger bag gatewayen ikke vil være i stand til at oprette og vedligeholde en VPN -forbindelse. Denne begrænsning vil være resultatet af at blokere VPN -porte ved firewall.

VPN -brugere på et SOHO (Small Office Home Office) netværk bør ikke blokere disse porte.

Konklusion

En VPN -gennemgang er nødvendig, hvis du har brug for at bruge en ældre VPN -protokol, der ikke understøttes af den router, du bruger til at oprette forbindelse til dit netværk eller internettet.

Hvis du bruger Legacy Technology, er dette en funktion, du muligvis har brug for at aktivere, men chancerne er i dag, at det bare er af historisk interesse.

Routere, der understøtter en VPN -gennemgang

Den mest pålidelige og effektive router i dette tilfælde, der er blevet standarden for VPN -gennemgang, er Netgear WGR614 trådløs router. Det understøtter ikke mindre end tre samtidige VPN -forbindelser.

Dernæst er der Netgear FWAG114 prosafe. Selvom den er lidt dyrere end den foregående, understøtter denne også en ende-til-ende VPN’er, bedre kendt som VPN’er til sted til stedet.

I sidste ende kan du se, at VPN -gennemgangsproceduren har mange fordele og næsten ingen ulemper. Det giver dig effektivt mulighed for at bruge VPN’er med stort set alle routere ved at overvinde deres standardsystemindstillinger.

Nu ved du hvad du skal gøre, når din router ikke kan oprette forbindelse til en VPN. Udfør IPSEC eller PPTP VPN -gennemgangen, afhængigt af selve routeren, og byde den friske luft af privatlivets fred velkommen.

Resumé: I denne vejledning dækker jeg ind i konceptet VPN -gennemgang, en routerfunktion, der giver enheder tilsluttet routeren at etablere udgående VPN -forbindelser.

Jeg diskuterer grundene til at have brug for en VPN -gennemgang, forskellene mellem en VPN og en VPN -gennemgang, og hvordan PPTP og IPsec -gennemgange fungerer.

Derudover berører jeg, hvornår jeg skal deaktivere VPN -gennemgangsfunktionen og give eksempler på routere, der understøtter denne funktionalitet.

Denne guide er perfekt til alle, der er interesseret i at forstå, hvordan VPN -gennemgang fungerer, og hvordan det kan være fordelagtigt for ældre VPN -protokoller.

Ofte stillede spørgsmål

Nogle mennesker fandt svar på disse spørgsmål nyttige

Skal jeg tillade VPN -gennemgang?

Hvis din VPN -forbindelse er afhængig af gamle VPN -protokoller som PPTP og L2TP, skal du. Disse protokoller spiller ikke godt med NAT. Routere bruger NAT til at vide, hvordan man kortlægger og rute pakker på netværksenheder. Men hvis du bruger en moderne VPN -forbindelse, er der ikke behov for at aktivere VPN -gennemgangen. Moderne protokolarbejde med NAT.

Hvordan aktiverer jeg min VPN -gennemgang?

For at kontrollere, om din VPN-gennemgang er aktiveret, skal du få adgang til din routers webbaserede opsætningsside. På de fleste routere vil VPN -gennemgangsindstillingen være under sikkerhed eller VPN -fanen. Sørg for, at følgende indstillinger skiftes på/aktiveret; Ipsec -gennemgang, PPTP -gennemgang og L2TP -gennemgang. Hvis de er tilladt, skal du være i stand til at etablere en VPN -forbindelse.

Er VPN -gennemgangen sikker?

Protokollerne, der tilbydes til VPN -gennemgang, er ikke sikre. De vil tilbyde de hurtigste hastigheder og udgifterne til din sikkerhed. Hvis online -sikkerhed er din bekymring, skal du deaktivere VPN -gennemgangen og bruge VPN -forbindelser med moderne sikkerhedsprotokoller såsom OpenVPN -protokollen.

Har alle routere en VPN -gennemgang?

De fleste populære routere leveres med en indbygget VPN-gennemgang. Dette imødekommer ældre brugere, der stadig bruger VPN -forbindelser, der er afhængige af IPSec, PPTP og L2TP -protokoller. Hvis du ikke bruger disse protokoller, er det unødvendigt at aktivere denne funktion.

Skal jeg slukke Nat?

Ingen. NAT er nyttigt, da det giver routere mulighed for at omdirigere internettrafikken til dine enheder. Din router opretter normalt forbindelse til internettet med en registreret ekstern IP -adresse. Dine router-tilsluttede enheder bruger private IP-adresser. At slukke Nat betyder, at du mister internetforbindelse.

Hvad er VPN -gennemgang?

JP Jones er vores CTO. Han har over 25 års softwareteknik og netværksoplevelse og fører tilsyn med alle tekniske aspekter af vores VPN -testproces.

 1. Guider
 2. VPN -funktioner og fejlfinding
 3. Hvad er VPN -gennemgang?

Vores dom

En VPN -gennemgang er en routerfunktion, der giver enheder på et internt netværk at etablere en udgående VPN -forbindelse med enheder på et eksternt netværk. Trafikken er bogstaveligt talt lov til at passere gennem routeren, hvilket muliggør fjernadgang til andre systemer bag en lokal firewall. VPN -gennemgang er hovedsageligt påkrævet til ældre VPN -protokoller såsom PPTP og IPSEC.

VPN -gennemgang

VPN -software bruger et sæt foruddefinerede instruktioner kaldet protokoller til at kommunikere med en ekstern server.

Nogle ældre VPN -protokoller er ikke kompatible med Network Address Translation (NAT) -funktionen på routere, som er processen, der giver flere enheder på et enkelt netværk at dele den samme offentlige IP -adresse.

Hvis du bruger en VPN med fjernadgang med en forældet protokol som PPTP eller IPSEC, skal du oprette VPN -gennemgang på din router for at forbindelsen skal have succes.

I denne vejledning forklarer vi hvad en VPN -gennemgang er og hvordan det virker, Nemlig Hvad det bruges til, og Sådan aktiverer du en VPN -gennemgang på din router.

Hvad er der i denne guide

 • Hvad er VPN -gennemgang?
 • Bør VPN -gennemgangen være aktiveret?
 • Sådan aktiveres eller deaktiverer VPN -gennemgangen på din router
 • FAQS

Hvad er der i denne guide

 • Hvad er VPN -gennemgang?
 • Bør VPN -gennemgangen være aktiveret?
 • Sådan aktiveres eller deaktiverer VPN -gennemgangen på din router
 • FAQS

Hvad er VPN -gennemgang?

VPN -gennemgang er en funktion på VPN -routere, der giver dig mulighed for at oprette en udgående VPN -forbindelse mellem en enhed på et internt netværk (bag en firewall) og en enhed på et eksternt netværk (E.g. internettet). VPN -gennemgang giver bogstaveligt talt VPN -trafik mulighed for at passere gennem routeren.

Routere bruger en funktion kaldet netværksadresseoversættelse (NAT) for at give flere computere på et lokalt netværk mulighed for at dele en offentlig IP -adresse. Din NAT -type dikterer også Hvor åbent og tilgængeligt dit lokale netværk er.

Forældede VPN -protokoller som L2TP, PPTP og IPSEC er ikke kompatibel med Nat. Hvis du bruger en PPTP eller IPSEC VPN på en udgående forbindelse, kan din router muligvis Slip pakkerne eller blokere forbindelsen i alt.

Kort sagt, VPN -gennemgang videresender din VPN -trafik gennem routeren, så den kan omgå NAT -processen. Hvis du f.eks.

Nyere VPN -protokoller som OpenVPN, IKEV2 og Wireguard er kompatible med NAT, så de kræver ikke VPN -gennemgang.

Hvordan fungerer VPN -gennemgang?

For at forstå, hvordan VPN -gennemgang fungerer, skal du først forstå NAT -processen. Kort sagt, netværksadresseoversættelse er den proces, hvorpå En eller flere private IP -adresser oversættes til en eller flere offentlige IP -adresser.

Nat kommer i tre hovedformer:

 • Statisk nat: Dette kortlægger en enkelt privat IP -adresse med en unik offentlig IP -adresse. Det bruges ofte til at være vært for servere på nettet.
 • Dynamisk nat: Dette kortlægger flere private IP -adresser til en pulje af offentlige IP -adresser. Det bruges, når antallet af brugere, der ønsker at få adgang til internettet på samme tid, er kendt.
 • Oversættelse af portadresse: Pat, også kendt som NAT -overbelastning, kortlægger mange private IP -adresser til en enkelt offentlig IP -adresse. Den bruger portnumre til at skelne trafikken mellem enheder.

Ældre VPN -protokoller som PPTP og IPSEC er Nødligt uforenelig med Network Address Translation (NAT) -teknologi på routeren.

Disse protokoller krypterer og genpakker datapakker på en måde, der ikke giver NAT nok information til at levere dem til deres tilsigtede modtagere. Der kan være flere private IP’er, der er knyttet til en enkelt offentlig adresse, og det er umuligt for NAT at vide, hvilken der videresender dataene til.

Diagram over router med VPN -gennemgang opsat

VPN -gennemgangen videresender din VPN -trafik gennem routeren og omgår NAT i processen.

VPN -gennemgang bruges til at overvinde dette problem. Det fungerer ved automatisk at videresende din VPN -trafik gennem routeren ved hjælp af yderligere porte og omgå NAT i processen.

Forskellige protokoller bruger forskellige porte til at etablere en VPN -forbindelse. IPsec-gennemgang bruger NAT-T til at indkapsle IPsec-pakker i UDP-pakker, som er kompatible med NAT i port 4500. L2TP bruger UDP -port 1701, der bruges som en kontrolport til at oprette forbindelsen.

Er VPN -gennemgang det samme som en VPN -klient?

VPN -gennemgang og en VPN -klient er to forskellige ting. En VPN -klient er en applikation, der er installeret på din enhed, der giver dig mulighed for at konfigurere dine VPN’s forbindelsesindstillinger. Det er gennem VPN -klienten, at du vælger din server, juster dine indstillinger og aktiverer forbindelsen.

VPN -gennemgang er en funktion på din router, der giver VPN -klienter mulighed for at oprette forbindelse til serveren ved hjælp af ældre protokoller. Det er aktiveret i din routers indstillinger.

Hvad er forskellen mellem VPN -gennemgang og en VPN -router?

En VPN -router er simpelthen en WiFi -router med Virtual Private Network (VPN) -software installeret på den. Det krypterer al den trafik, der passerer gennem dit WiFi -netværk, tillader dig at beskytte alle dine enheder på samme tid.

Du kan købe VPN -routere med VPN -software, der allerede er installeret på dem, eller du kan blinke nogle routermodeller med brugerdefineret firmware som OpenWRT eller FreshTomato. VPN -routere understøtter moderne VPN -protokoller som OpenVPN og Wireguard, og de leverer også andre avancerede funktionaliteter.

VPN -routere er slutpunktet for VPN -forbindelsen; VPN -tunnelen er etableret mellem VPN -serveren og routeren. Faktisk fungerer routeren som VPN -klienten. Dette er nyttigt, når enheder såsom spilkonsoller, smarte tv’er eller IoT -enheder skal oprette forbindelse til en VPN, men understøtter ikke applikationer naturligt.

Dette er meget forskelligt fra VPN -gennemgangen, som er en funktion på normale routere, der giver VPN -trafik mulighed for bogstaveligt talt at passere gennem routeren. I dette tilfælde er VPN -klienten på din enhed.

Bør VPN -gennemgangen være aktiveret?

Fordele Ulemper
Giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en VPN ved hjælp af ældre VPN -protokoller, når forbindelsen ellers ville blive blokeret af NAT. Svækker sikkerheden på dit lokale netværk.
Kan være kompleks at konfigurere uden tidligere teknisk erfaring.
Kun nødvendigt for forældede protokoller, der allerede er usikre.
Kræver, at portvideresendelsen skal aktiveres på routeren.

Dit system Vil altid være mere sikker uden VPN -gennemgangen aktiveret. En VPN -gennemgang åbner porte i din lokale firewall, der ellers ville være utilgængelige – jo færre porte, der er åbne for kommunikation, jo mere sikre er du.

Det kræver også, at portvideresendelse er aktiveret på din router, der leveres med sine egne sikkerhedsrisici. For eksempel bruger PPTP -gennemgang TCP -porten 1723. Hvis du regelmæssigt opretter forbindelse og afbryder forbindelsen til VPN, kan denne port muligvis forblive åben længere end nødvendigt, hvilket udsætter dit netværk for angreb.

Men hvis du vil aktivere denne funktion, anbefaler vi at bruge privat internetadgang, da det er en betroet VPN -service, og i modsætning til mange andre VPN’er, tillader PIA at videresende til alle sine brugere.

VPN -gennemgang også er afhængig af forældede protokoller og teknologier der er sjældent underlagt opdateringer. De er mindre tilbøjelige til at blive lappet for sikkerhedssårbarheder og meget mindre sikre end moderne ækvivalenter.

Disse forældede VPN -protokoller kan hackes og bør kun bruges, når det er absolut nødvendigt. Hvis VPN -gennemgangen ikke bruges aktivt, skal den deaktiveres med det samme.

Funktionen bruges oftest i professionelle eller kommercielle situationer sammen med en Remote-Access VPN. Hvis virksomhedens VPN bruger en gammel protokol som IPSEC eller PPTP, skal du oprette et VPN -gennemgang til succesfuldt at oprette forbindelse til kontoret ved hjælp af VPN.

Hvornår skal du bruge en VPN -gennemgang:
Du skal kun bruge en VPN -gennemgang, når du har brug for at etablere en VPN -forbindelse Det understøtter ikke moderne VPN -protokoller. Hvis du er i en professionel situation, der er afhængig af forældet teknologi og involverer ikke følsomme oplysninger, Du kan bruge VPN -gennemgang.

Hvornår skal man ikke bruge en VPN -gennemgang:

Du behøver ikke at aktivere VPN -gennemgang, når du bruger forbruger VPN -tjenester, installerer en VPN på din router eller opretter forbindelse til en VPN ved hjælp af moderne protokoller. Hvis du har adgang til moderne hardware, der understøtter de nyeste protokoller, skal du bruge dem i stedet for VPN -gennemgang.

Sådan aktiveres eller deaktiverer VPN -gennemgangen på din router

Hvis det er absolut nødvendigt at aktivere VPN -gennemgangen på din router, skal du følge disse instruktioner:

1. Find IP -adressen på din router

IP -adressen på din router findes i netværksindstillingerne på din enhed. Hvert brand har en anden brugergrænseflade, men det er normalt angivet som ‘standardrute’ eller ‘gateway’.

I det følgende eksempel er routerens adresse 192.168.1.1:

Detaljer om, hvor du kan finde dine routere IP -adresse

Du kan finde din routers IP -adresse i dine enheds netværksindstillinger.

2. Log ind på routerindstillingerne Dashboard

Åbn en webbrowser og indtast routerens IP -adresse. Det skal give dig en loginskærm. Indtast dine routers standard login -legitimationsoplysninger, som skal skrives på bagsiden af ​​routeren. Normalt er standard brugernavnet admin og standardadgangskode er adgangskode.

Linksys Router Login -side

Linksys Login Interface.

3. Find VPN -sektionen

Hver router har en anden grænseflade. VPN -gennemgangsindstillingen er normalt under indstillingen ‘Sikkerhed og firewall’ på de fleste routere. Nogle billigere routere understøtter ikke VPN -gennemgang, så henvis til din routermanual, hvis du ikke kan finde menuen Indstillinger.

Linksys VPN -gennemgangsindstillinger

Vi fandt Linksys VPN -gennemgangsfunktion i sikkerhedsmenuen.

4. Konfigurer VPN -indstillingerne

Forskellige protokoller og porte kræves for at aktivere VPN -gennemgangen, afhængigt af den type VPN, du bruger. Klik på Aktivér eller deaktiver ved siden af ​​den protokol, som din VPN bruger, og tryk derefter på ‘Anvend’.

 • Ipsec -gennemgang: Dette gør det muligt for IPsec VPN -trafik at passere gennem routeren. Det kræver åbning af UDP -port 500 og port 4500 for Ike og Nat Traversal.
 • PPTP -gennemgang: Dette gør det muligt for PPTP VPN -trafik at passere gennem routeren. Det fungerer på TCP -port 1723.
 • L2TP -gennemgang: Dette gør det muligt for L2TP VPN -trafik at passere gennem routeren. Det kræver åbning af UDP -port 500, 4500 og 1701 for korrekt funktion.

De forskellige protokoller, der kræves til VPN -gennemgang på en Linksys -router

Linksys Protocol Settings Menu.

5. Genstart routeren

Frakobl din router i 10 sekunder og sæt den derefter tilbage i. De nye indstillinger – inklusive VPN -gennemgangen – skal tage i kraft ved genstart.

FAQS

Påvirker VPN -gennemgangen spil?

VPN -gennemgang hjælper kun med at etablere en VPN -forbindelse under visse omstændigheder, det påvirker ikke din spiloplevelse. Hvis du oplever høj latenstid og langsom ydelse, skyldes det sandsynligvis at oprette forbindelse til en VPN -server, der er fysisk placeret langt fra din placering.

Hvad er en Nat -gennemgang?

Nat Passhrough er et andet navn på VPN -gennemgang. Da ældre VPN -protokoller ikke giver nok information til NAT om, hvor man skal levere datapakker, dropper NAT dem – derved blokerer forbindelsen. Hvis du konfigurerer VPN -forbindelsen til at passere gennem routeren, omgår den også NAT. Derfor kaldes det undertiden Nat -gennemgang.

Hvad er IP -gennemgangstilstand?

De fleste routere leveret af ISPS fungerer som et modem, router og trådløst adgangspunkt samtidig. Aktivering af IP -gennemgangstilstand slukker for routeren og den trådløse adgangspunktfunktionalitet. Dette giver brugerne større fleksibilitet med alternativt udstyr, de vil bruge i stedet. IP -gennemgangstilstand skal ikke aktiveres, medmindre du vil bruge en separat router til dit netværk.

Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer VPN -gennemgang?

Deaktivering af VPN -gennemgangsfunktionen på din router forhindrer dig i at etablere VPN -forbindelser ved hjælp af IPSEC, PPTP og L2TP -protokoller. Nogle porte på din router firewall blokeres, hvilket gør dit netværk mere sikkert. Du vil stadig være i stand til at bruge moderne VPN -tjenester, der ikke afhænger af VPN -gennemgangen.