Hvad er

Contents

Klik Start, type Afinstaller et program I Søgningsprogrammer og filer boks og klik derefter på resultatet.

Sådan afinstallerer du privat internetadgang Windows 10

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Hvad er PIA-service.exe?

Det .Exe -udvidelse på et filnavn indikerer en exe -skibelig fil. Eksekverbare filer kan i nogle tilfælde skade din computer. Derfor skal du læse nedenfor for selv at beslutte, om PIA-service.Exe på din computer er en trojan, som du skal fjerne, eller om det er en fil, der hører til Windows -operativsystemet eller til en betroet applikation.

PIA-Service.EXE -filoplysninger

Windows Task Manager med PIA-service

Beskrivelse: PIA-Service.Exe er ikke vigtig for Windows OS og forårsager relativt få problemer. PIA-Service.EXE -filen er placeret i en undermappe af “C: \ Program Files” (normalt C: \ Program Files \ Privat internetadgang \). Kendte filstørrelser på Windows 10/11/7 er 1.254.368 byte (22% af alle forekomster), 1.900.032 byte og 20 flere varianter .
Processen kører som Service PrivateInternetAccessService.
Det er ikke en Windows -kernefil. Der er ingen filoplysninger. Programmet har intet synligt vindue. Det er digitalt underskrevet. Processen bruger porte til at oprette forbindelse til eller fra et LAN eller Internettet. PIA-Service.Exe er i stand til at overvåge applikationer. Derfor er den tekniske sikkerhedsvurdering 55% farlig, Men du skal også tage hensyn til brugeren gennemgår.

Afinstallation af denne variant: Hvis du støder på vanskeligheder med PIA-service.exe, du kan afinstallere Privat internetadgang Fra din computer ved hjælp af kontrolpanelet applet afinstaller.

Vigtig.Exe, især når. Derfor skal du kontrollere pia-service.Exe -proces på din pc for at se, om det er en trussel. Vi anbefaler Security Task Manager For at verificere din computers sikkerhed. Dette var en af Top download -valg af Washington Post og PC World.

Score

Brugerkommentarer

VPN -service
Michael (yderligere information)
Forbedrer privatlivets fred og sikkerhed.
Mike (yderligere information)
VPN (Virual Private Ntwork Tool)
VPN
Gæst (yderligere information)

Resumé: Gennemsnitlig brugerbedømmelse af PIA-service.EXE: Baseret på 5 stemmer med 4 brugerkommentarer. 4 brugere tror pia-service.Exe er vigtig for Windows eller en installeret applikation. En bruger har mistanke om fare.

Bedste praksis til løsning af PIA-service-problemer

En ren og ryddig computer er det centrale krav til at undgå problemer med PIA-service. Dette betyder at køre en scanning for malware, rengøre din harddisk ved hjælp af 1 CleanMGR og 2 SFC /Scannow, 3 afinstallationsprogrammer, som du ikke længere har brug for, kontrollerer for AutostArt -programmer (ved hjælp af 4 MSCONFIG) og aktiverer Windows ‘5 automatisk opdatering. Husk altid at udføre periodiske sikkerhedskopier eller i det mindste for at indstille gendannelsespunkter.

Skulle du opleve et faktisk problem, kan du prøve at huske den sidste ting, du gjorde, eller den sidste ting, du installerede, før problemet dukkede op for første gang. Brug kommandoen 6 Resmon til at identificere de processer, der forårsager dit problem. Selv for alvorlige problemer, snarere end at geninstallere Windows, er du bedre til at reparere din installation eller, til Windows 8 og senere versioner, der udfører 7 DISM.EXE /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth-kommandoen. Dette giver dig mulighed for at reparere operativsystemet uden at miste data.

For at hjælpe dig med at analysere PIA-service.Exe -proces på din computer, har følgende programmer vist sig at være nyttige: En sikkerhedsopgaveleder viser alle kørsel af Windows -opgaver, inklusive indlejrede skjulte processer, såsom tastatur- og browserovervågning eller Autostart -poster. En unik sikkerhedsrisikovurdering indikerer sandsynligheden for, at processen er potentiel spyware, malware eller en trojan. B Malwarebytes Anti-Malware registrerer og fjerner sovende spyware, adware, trojanere, keyloggers, malware og trackere fra din harddisk.

Sådan afinstallerer du privat internetadgang?

Har du brug for at afinstallere privat internetadgang for at løse nogle problemer? Leder du efter en effektiv løsning til helt at afinstallere den og slette alle dens filer grundigt ud af din pc? Ingen bekymring! Denne side indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan man fuldstændigt afinstallerer privat internetadgang.

Mulige problemer, når du afinstallerer privat internetadgang

* Privat internetadgang er ikke anført i programmer og funktioner.
* Du har ikke tilstrækkelig adgang til at afinstallere privat internetadgang.
* En fil, der kræves for, at denne afinstallation skal gennemføres, kunne ikke køres.
* Der opstod en fejl. Ikke alle filerne var med succes afinstalleret.
* En anden proces, der bruger filen, stopper privat internetadgang, der er afinstalleret.
* Filer og mapper med privat internetadgang findes på harddisken efter afinstallationen.

Privat internetadgang kan ikke afinstalleres på grund af mange andre problemer. En ufuldstændig afinstallation af privat internetadgang kan også forårsage mange problemer. Så det er virkelig vigtigt at afinstallere privat internetadgang og fjerne alle dens filer.

Sådan afinstallerer du privat internetadgang komplet?

Anbefalet metode: Hurtig måde at afinstallere privat internetadgang

Metode 1: Afinstaller privat internetadgang via programmer og funktioner.

Metode 2: Afinstaller privat internetadgang med sin afinstallation.exe.

Metode 3: Afinstaller privat internetadgang via systemgendannelse.

Metode 4: Afinstaller privat internetadgang med antivirus.

Metode 5: Geninstaller privat internetadgang til afinstallation.

Metode 6: Brug den afinstallationskommando, der vises i registreringsdatabasen.

Metode 7: Afinstaller privat internetadgang med tredjepartsininstaller.

Metode 1: Afinstaller privat internetadgang via programmer og funktioner.

Når et nyt stykke program er installeret på dit system, tilføjes programmet til listen i programmer og funktioner. Når du vil afinstallere programmet, kan du gå til programmerne og funktionerne for at afinstallere det. Så når du vil afinstallere privat internetadgang, er den første løsning at afinstallere den via programmer og funktioner.

Trin:

-en. Åbne programmer og funktioner.

Windows Vista og Windows 7

Klik Start, type Afinstaller et program I Søgningsprogrammer og filer boks og klik derefter på resultatet.

Søg afinstallation af et program Windows7

Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10

Åbn Winx -menuen ved at holde Windows og x taster sammen, og klik derefter på Programmer og funktioner.

Vind X Menu Windows 10

b. Se efter privat internetadgang på listen, klik på den og klik derefter på Afinstaller at starte afinstallationen.

Afinstaller

Metode 2: Afinstaller privat internetadgang med sin afinstallation.exe.

De fleste computerprogrammer har en eksekverbar fil med navnet UNINST000.exe eller Afinstaller.exe eller noget i disse linjer. Du kan finde disse filer i installationsmappen med privat internetadgang.

Trin:

-en. Gå til installationsmappen med privat internetadgang.

b. Find afinstallation.Exe eller Unins000.exe.

UNINS000

c. Dobbeltklik på sin afinstallation og følg guiden for at afinstallere privat internetadgang.

Metode 3: Afinstaller privat internetadgang via systemgendannelse.

Systemgendannelse er et værktøj, der leveres med Windows -operativsystemer og hjælper computerbrugere med at gendanne systemet til en tidligere tilstand og fjerne programmer, der interfererer med driften af ​​computeren. Hvis du har oprettet et systemgendannelsespunkt inden installation af et program, kan du bruge systemgendannelse til at gendanne dit system og fuldstændigt udrydde de uønskede programmer som privat internetadgang. Du skal sikkerhedskopiere dine personlige filer og data, før du udfører en systemgendannelse.

Trin:

-en. Luk alle filer og programmer, der er åbne.

b. På skrivebordet skal du højreklikke Computer og vælg Ejendomme. Systemvinduet vises.

c. Klik på på venstre side af systemvinduet Systembeskyttelse. Vinduet Systemegenskaber vises.

Systembeskyttelse

d. Klik Systemgendannelse og vinduet Systemgendannelse vises.

Systemegenskaber Systemgendannelse

e. Vælg Vælg et andet gendannelsespunkt og klik Næste.

Gendan systemfiler og indstillinger

f. Vælg en dato og tid fra listen, og klik derefter på Næste. Du skal vide, at alle programmer og drivere, der er installeret efter den valgte dato og tid, muligvis ikke fungerer korrekt, og muligvis skal geninstalleres.

Vælg et gendannelsespunkt

g. Klik Afslut Når vinduet “Bekræft dit gendannelsespunkt” vises.

Bekræft dit gendannelsespunkt

h. Klik Ja For at bekræfte igen.

Windows 7 Gendan finish Bekræft

Metode 4: Afinstaller privat internetadgang med antivirus.

I dag ser computermalware ud som almindelige computerapplikationer, men de er meget vanskeligere at fjerne fra computeren. Sådan malware kommer ind på computeren ved hjælp af trojanere og spyware. Andre computermalware som adware -programmer eller potentielt uønskede programmer er også meget vanskelige at fjerne. De bliver normalt installeret på dit system ved at bundle med freeware -software som videooptagelse, spil eller PDF -konverterende. De kan let omgå påvisningen af ​​antivirusprogrammerne på dit system. Hvis du ikke kan fjerne privat internetadgang som andre programmer, er det værd at kontrollere, om det er en malware eller ej. Klik og download dette malware -detekteringsværktøj til en gratis scanning.

Metode 5: Geninstaller privat internetadgang til afinstallation.

Når den krævede fil for at afinstallere privat internetadgang er ødelagt eller mangler, vil den ikke være i stand til at afinstallere programmet. Under en sådan omstændighed kan geninstallation af privat internetadgang muligvis gøre det trick. Kør installationsprogrammet enten på den originale disk eller downloadfilen for at geninstallere programmet igen. Nogle gange kan installationsprogrammet muligvis også give dig mulighed for at reparere eller afinstallere programmet.

Metode 6: Brug den afinstallationskommando, der vises i registreringsdatabasen.

Når et program er installeret på computeren, gemmer Windows sine indstillinger og oplysninger i registreringsdatabasen, herunder afinstallationskommandoen for at afinstallere programmet. Du kan prøve denne metode til at afinstallere privat internetadgang. Rediger venligst omhyggeligt registreringsdatabasen, fordi enhver fejl der kan få dit system til at gå ned.

Trin:

-en. Holde Windows og R nøgler til at åbne run -kommandoen, indtast Regedit I boksen og klik på OK.

Windows7 Regedit

b. Naviger følgende registernøgle og find den af ​​private internetadgang:

c. Dobbeltklik på Afinstallstring værdi og kopier dens Værdidata.

Afinstallstring

d. Holde Windows og R Nøgler til at åbne kommandoen med kørsel, indsætte værdidataene i boksen og klikke på Okay.

e. Følg guiden for at afinstallere privat internetadgang.

Metode 7: Afinstaller privat internetadgang med tredjepartsininstaller.

Den manuelle afinstallation af privat internetadgang kræver computerknow-how og tålmodighed for at opnå. Og ingen kan love, at den manuelle afinstallation helt afinstallerer privat internetadgang og fjerner alle dens filer. Og en ufuldstændig afinstallation vil mange ubrukelige og ugyldige genstande i registreringsdatabasen og påvirke din computerydelse på en dårlig måde. For mange ubrukelige filer optager også det ledige rum på din harddisk og bremser din pc -hastighed. Så det anbefales, at du afinstallerer privat internetadgang med en betroet tredjeparts-afinstallation, der kan scanne dit system, identificere alle filer med privat internetadgang og fjerne dem fuldstændigt. Download denne magtfulde tredjeparts-afinstallation nedenfor.