Saferweb Review

SAFER WEB REVIEW

Safer Web er relativt nyt på VPN -markedet, men dets pålidelighed, kundesupport og brugervenlighed er uden sidestykke. Mere markant giver dets ‘supercharged’ tilføjelse dig eksklusiv adgang til en eliteliste med turboladede servere, hvilket gør det til et godt valg, hvis du downloader en masse data om måneden.

SAFER WEB – Online beskyttelse

Sikkerere web filtrerer let alt dit internetindhold efter dine behov!
Kontroller din enheds internetforbindelse og vælg, hvad du skal blokere: reklame, trackere, ondsindede websteder, data og privatlivslækager, voksen og upassende indhold til børn og meget mere.

Bemærk venligst, Sikrere web er en del af grunden til sikkerhedssuite.
Selvom vi tilbyder en gratis prøveperiode, er det Ikke en gratis app.

Safer Web kører i baggrunden og beskytter dig, mens du normalt bruger din enhed. Det filtrerer internettet ikke kun, når du bruger din browser, men også når du bruger nogen af ​​dine apps på din enhed.

Blokering af annoncer og databehandlinger
Med sikrere web vil du nyde en annoncefri oplevelse i din browser og på alle dine yndlingsapps.
Mere sikker web stopper hundreder af datafrorere, der kører i baggrunden, og holder dine private data mere sikre end nogensinde før.
Alt dette gøres fra en enkelt app.

Beskyttelse af dine kære
Med sikrere web kan du nemt filtrere eksplicit indhold og begrænse adgangen til en række almindeligt anvendte apps og websteder, så du kan give et meget mere sikkert digitalt miljø til dine kære.
Brug anbefalede indstillinger eller manuel konfiguration, uanset hvad det er super let at bruge og konfigurere.

Sikring af din enhed
SAFER WEB bruger de mest avancerede trusselsinformationstjenester til at registrere og blokere domæner, der er forbundet med malware, phishing, ransomware og andre trusler.
Mens sikrere webbeskyttelse er aktiveret, skal du hvile, at vi filtrerer ud af det ondsindede agent, der prøver at skade dig eller din enhed.

SAFER WEB REVIEW

Safer Web er relativt nyt på VPN -markedet, men dets pålidelighed, kundesupport og brugervenlighed er uden sidestykke. Mere markant giver dets ‘supercharged’ tilføjelse dig eksklusiv adgang til en eliteliste med turboladede servere, hvilket gør det til et godt valg, hvis du downloader en masse data om måneden.

Fordele

  • Supercharged -servere
  • Ingen hastighed eller båndbreddehætter
  • Understøtter de fleste operativsystemer

ulemper

  • Begrænsede globale servere
  • Nogle datalogning.

Mere sikker web sammenlign alle

Funktioner

Safer Web har en solid liste over funktioner og er designet til at fungere optimalt lige ud af kassen.

Udover at støtte de fleste større sikkerhedsprotokoller (OpenVPN, PPTP og IKEV2), understøtter det også de fleste softwareplatforme, herunder PlayStation, Xbox og, usædvanligt, BlackBerry.

Safer Webs mest slående funktion er imidlertid dets ‘supercharged placeringer’ tilføjelse. Dette giver dig adgang til eksklusive servere. Fordi adgang til disse servere er begrænset, er du garanteret lynhastigheder.

Desværre, mens din internetaktivitet ikke bliver overvåget, oplyser webstedets vilkår og betingelser, at der er en vis datalogning, hvilket kan være et problem, hvis du er fin over dit online privatliv.

Antallet af serverplaceringer er også ret lavt sammenlignet med konkurrencen: 400 servere i 27 lande over hele verden.

Fart

Mere sikker web er rimelig hurtig og pålidelig lige ud af kassen. Det har heller ingen båndbredde eller hastighedshætter, hvilket betyder, at din forbindelses ydeevne ikke vil blive påvirket uanset hvor tung din brug er.

Mere markant kan du få en ‘supercharged placering’ tilføjelse. Dette giver dig adgang til en eksklusiv liste over superhurtige servere, og er ideel, hvis du laver en masse downloads og har brug for dem til at fuldføre hurtigt.

Fleksibilitet

Safer Web understøtter de fleste større operativsystemer på markedet, herunder Xbox, PlayStation, Apple TV og BlackBerry.

Dette giver dig masser af fleksibilitet, da du kan gøre mere sikkert web til at arbejde på næsten enhver enhed. Når det er sagt, skal du muligvis lave nogle avancerede justeringer for at få det op og køre på nogle enheder.

Det er heller ikke muligt at få din egen dedikerede IP -adresse.

Kunde support

Sikrere webs kundesupport er fremragende.

Du kan komme i kontakt ved at åbne en supportbillet via e -mail.

Alternativt kan du tale med en kundesupportrepræsentant i realtid via en live chat, der er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Hjemmesiden har også en omfattende videnbase med oplysninger om opsætning.

Svarene er meget detaljerede og skrevet på simpelt engelsk, der er let at forstå.

Mere sikker web sammenlign alle