Safervpn download

Safervpn download

Det forhindrer virksomheder i at samle metadata om dine internetvaner og sælge dem til tredjepart.

Safer VPN

Safer VPN Gør det muligt for dig at gennemse internettet uden grænse, og du kan se, at denne er en simpel at bruge VPN til alle dine behov. Først skal du vide, at det giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til indhold hvor som helst globalt, fordi VPN (mere præcist, de servere, gennem hvilke trafik omdirigeres) hjælper dig med at overvinde alle browserbegrænsninger.

Du kan vælge en IP -adresse fra verdensomspændende servere, og det er sådan, du narrer enhver regering eller websted til at tro, at du er på et andet sted. At låse op for websteder og få adgang til online streams er let, hvis du beslutter at bruge dette værktøj.

Du kan streame dine yndlingsfilm og shows, mens du rejser til udlandet. Streaming af musik og at se sportsbegivenheder er også en ting, der kan gøres med dette Safer VPN.

Unblocking -apps er mulig ved at konfigurere dine digitale medieafspillere på din Chromecast. Spillere kan også drage fordel af denne VPN, fordi de let kan få adgang til indhold ved hjælp af Steam, Xbox Live eller PlayStation Network.

At fjerne blokering af smarte tv’er og bruge VoIP -applikationer er også nogle ting, der hurtigt kan gøres ved hjælp af dette værktøj.

At skjule din online identitet er vigtigt, fordi internet -privatlivets fred er truet af alle typer regeringer, snoopere og annoncører. Du kan skjule din identitet online takket være VPNs anonyme forbindelse. Ingen kan identificere dine data, og du vil ikke forlade noget fodaftryk på din online aktivitet. Uden en VPN er dit privatliv i fare.

Metadata -sporing vil ikke være et problem, fordi ingen kan fortælle, hvor du er fra. Det er vigtigt at forhindre tredjepart i at spore dig, og det er derfor, du kan synes, at denne sikrere VPN er nyttig.

Det forhindrer virksomheder i at samle metadata om dine internetvaner og sælge dem til tredjepart.

Safervpn 4.2

Skærmbilleder

Safervpn

Softwareinformator

Softwareinformator

Download populære programmer, drivere og de seneste opdateringer let

Nyd øjeblikkeligt slanke og sømløse VPN -apps til Windows, Mac, iOS, Android, Chrome og Firefox. Gennemse med lynhurtige forbindelseshastigheder-uanset hvor du er. Opret forbindelse til SaferVPNs globale, højhastighedsservere, og surfe på nettet fri for throttling, downloadhætter eller båndbredde grænser.

Sikre dine personlige og private data over enhver forbindelse. Med den 256-bit kryptering på bankniveau, automatisk Wi-Fi-sikkerhed og proaktiv VPN Kill Switch, kan du være sikker på, at dine data altid passerer gennem en sikker og privat kanal-sikkert fra grebet af snoopers og hackere.