Safervpn Review 2020

Hvis du klikker på kortmarkøren til højre for Forbinde knap, et andet panel dukker op til venstre med en liste over SaferVPNs mulige forbindelser. Listen indeholder 41 indstillinger inklusive to u.S. forbindelser og u.S. og britiske streaming -servere. Tidligere u.S. Streaming Server har ikke fungeret godt for at komme omkring Netflix ‘regionale begrænsninger; Ved denne skrivning fungerede det imidlertid. Den britiske server arbejdede også med Netflix i mine tests, hvis du gerne vil opleve det katalog, der er tilgængeligt for folk på den anden side af dammen.

Safervpn Review: Denne nykommer er i gang med en god start

Safervpn har god ydelse med mere end 400 servere i 29 lande. Dens privatlivspolitik giver de rigtige løfter generelt, men den appellerer sandsynligvis ikke til den ultra -privatlivets bevidsthed.

Bedste priser i dag: Safervpn

Prissammenligning fra over 24.000 butikker over hele verden
Prissammenligning fra rygmarkedet

Safervpn kort:

 • P2P tilladt: Kun Hollands server
 • Forretningssted: Tel Aviv, IL
 • Antal servere: 700
 • Antal landsteder: 34
 • Månedlige omkostninger: $ 65.88 faktureret årligt, eller $ 78.96 i to år
 • VPN -protokol: IKEV2 (standard med OpenVPN som Fallback)
 • Datakryptering: AES-256
 • Datakodkendelse: SHA-256
 • Handshake -kryptering: 2048-bit

Redaktørens note: Denne gennemgang blev opdateret 29. november 2018 for at afspejle ændringer i infrastrukturen, forbedrede hastighedsresultater og en ny samlet gennemgangsscore.

En relativ nykommer i VPN’ernes verden, Safervpn startede i 2013 med 150 servere i 24 lande. I løbet af de sidste fire år er servertællingen nu omkring 700, og dens landeliste er 34.

Safervpn er et solidt valg med hensyn til ydeevne, men det stiger ikke helt til guldstandarden, at de ekstra privatlivsbevidste tjenester tilbyder. Virksomhedens nuværende privatlivspolitik er stadig en forbedring.

Bemærk: Denne anmeldelse er en del af vores bedste VPNS -roundup. Gå der for detaljer om konkurrerende produkter og hvordan vi testede dem.

Funktioner og tjenester

Safervpn2

Safervpn har en meget simpel grænseflade. Tjenestens desktopprogram til Windows har et enkelt panel med et ikke-interaktivt kort over verden med aktuelle statusoplysninger, når de er tilsluttet, såsom din pc’s nuværende offentlige IP-adresse og tid tilsluttet.

Hvis du klikker på kortmarkøren til højre for Forbinde knap, et andet panel dukker op til venstre med en liste over SaferVPNs mulige forbindelser. Listen indeholder 41 indstillinger inklusive to u.S. forbindelser og u.S. og britiske streaming -servere. Tidligere u.S. Streaming Server har ikke fungeret godt for at komme omkring Netflix ‘regionale begrænsninger; Ved denne skrivning fungerede det imidlertid. Den britiske server arbejdede også med Netflix i mine tests, hvis du gerne vil opleve det katalog, der er tilgængeligt for folk på den anden side af dammen.

SafervpnSettingSview

For dem, der ønsker at få et par ekstra funktioner, skal du klikke på ikonet “Hamburger” i det øverste højre hjørne og vælge Indstillinger. Derfra kan du vælge en specifik VPN -protokol, såsom OpenVPN eller IKEV2. Hvis du ikke vælger din egen protokol, vælger Safervpn først IKEV2.

SaferVPNs indstillinger inkluderer også muligheden for automatisk forbindelse, når du er på en Wi-Fi-forbindelse, samt en “sikker liste” med Wi-Fi-netværk, hvor du ikke ønsker at bruge en VPN. Der er også en dræbskontakt til at stoppe internettrafikken, når VPN -forbindelsen går ned.

Safervpns app fik også min quibble i en tidligere version af denne anmeldelse. Nemlig at skrivebordsprogrammet ikke forlod proceslinjen, når du klikker på “X” i øverste højre hjørne. I stedet minimeres det bare til proceslinjen. Nu forsvinder det, og du kan åbne det igen ved at klikke på det SaferVPN-ikon i systembakken.

Safervpn er tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS. Der er også en Chrome -udvidelse, og virksomheden sælger routere med sine tjenester indbygget. Betalte kontohavere kan oprette forbindelse til fem enheder på én gang.

Ydeevne

Safervpns hastigheder blev meget forbedret i vores tests, og i nogle tilfælde meget imponerende. Generelt kom Safervpns gennemsnitlige hastighed i mine test ud til næsten 48.75 procent af basis downloadhastigheden sammenlignet med omkring 33 procent sidste gang. Safervpn vil helt sikkert få jobbet gjort, og dets hastigheder er i øjeblikket blandt de hurtigste.

Privatliv, anonymitet og tillid

Safervpnchrome

Safervpn opdaterede for nylig sin privatlivspolitik, og det var en smidge bedre end den var. Det opretholder nogle metadata om, hvordan du bruger tjenesten, og de, der beskæftiger sig med maksimal privatliv og anonymitet, skal nøje overveje, om de vil bruge denne service.

Safervpn handler om alt i sin privatlivspolitik. Safervpn siger, at det logger, hvornår og hvor længe du opretter forbindelse til dens service, mængden af ​​transmitteret data, fra hvilket land du opretter forbindelse til (din IP -adresse er ikke logget), og VPN -landets placering, du brugte (IP -adresser er ikke længere logget fra august 2018). Det overvåger eller logger ikke de data, der er sendt over sit netværk eller de websteder, du besøger. Eventuelle poster, der opbevares, er anonymiseret efter 30 dage i gennemsnit.

Safervpn begynder med at give dig mulighed for at køre en 24-timers gratis prøve. Alt det kræver af dig at starte er en e -mail og adgangskode. Hvis du beslutter at tilmelde dig, accepterer SaferVPN Bitcoin, PayPal og kreditkort, hvilket giver mulighed for forskellige niveauer af anonymitet, når du betaler.

Så vidt virksomheden selv har jeg personligt mødt med teamet for at diskutere dets service. Deres kontorer er i øjeblikket på 26 Nachmani St. I Tel Aviv. Virksomhedens administrerende direktør er Amit Bareket, og medstifter Sagi Gidali er Chief Procurement Officer (CPO).

Konklusion

For brugere, der bare vil have en VPN, der fungerer og får dig tilsluttet sikkert over offentlig Wi-Fi eller derhjemme, er Safervpn et godt valg. Priserne er lavere end sidste gang vi kiggede, men stadig lidt højere, end du finder med de andre tjenester, vi har set på. Generelt er SaferVPN en god service, der gør det nemt at komme i gang med en VPN, men også har et par justeringer til rådighed for mere avancerede brugere.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.

Safervpn Review 2020

Safervpn logo

Safervpn er en israelsk-baseret udbyder, der hævder at være den “hurtigste og enkleste” VPN-tjeneste på markedet.
Det giver alle de vigtigste fordele, vi har forventet af en velrenommeret betalt VPN: bedre privatliv, forbedret sikkerhed og evnen til at fjerne blokering af indhold på nettet.
Men hvordan fungerer det mod konkurrencen litany?
Vi sigter mod at finde ud af ..

 • Hvor hurtigt er Safervpn?
 • Kan SaferVPN fjerne blokering af regionlåste streamingtjenester som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Hulu?
 • Er sikrere sikker og privat?
 • Er sikrere en god værdi?

Jeg dækker alt det og mere i denne anmeldelse.

Prisur: Safervpn kører i øjeblikket en forfremmelse, der giver 65% rabat.

Jeg tilbragte et par uger med at bruge Safervpn og satte det gennem et batteri med hastighed, streaming og sikkerhedstest. Jeg brugte det til at sikre Wi-Fi-hotspots, privat download-filer og fjerne blokering af streamingsteder fra udlandet.

Jeg har opsummeret mine tanker nedenfor, men læs den fulde anmeldelse for at få et dybtgående kig på Safervpn.

Safervpn resume

Safervpn er en brugervenlig VPN med et par praktiske funktioner som automatisk Wi-Fi-beskyttelse og 24/7 support. Men subparhastigheder, begrænset evne til at fjerne blokering af streamingtjenester og alvorlige sikkerhedsfejl gør det vanskeligt at anbefale. Det fungerer ikke i Kina.

Safervpn nøgledata

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Hvordan sammenlignes sikrvpn med andre populære VPN’er?

Her er en tabel, der viser, hvordan SaferVPNs nøglefunktioner sammenlignes med konkurrencen:

Safervpn fordele og ulemper

Her er et resumé af, hvad jeg kunne lide og ikke kunne lide ved Safervpn:

Fordele:

 • Unlocks Netflix US og UK
 • 24/7 support
 • Automatisk Wi-Fi-beskyttelse

Ulemper:

 • Under gennemsnitlige hastigheder
 • Alvorlige bugs, der sætter brugernes privatliv i fare
 • Fungerer ikke i Kina

Jeg vil gå nærmere ind på alle disse punkter i denne anmeldelse.

Hastighed: er sikrvpn hurtigt?

Safervpn driver 1.300 servere i 50 lande, hvilket er omtrent gennemsnit for VPN -tjenester til dette prispunkt.

På tværs af alle testede steder og placeringer var Safervpn gennemsnitlig downloadhastighed 36 Mbps. Det er ganske lidt langsommere end gennemsnittet, som du kan se fra nedenstående diagram.

VPN -hastighedstestresultater 2020

Jeg kørte hastighedstest på servere i Nordamerika, Europa og Asien på forskellige tidspunkter af dagen. Her er resultaterne for hver region:

 • Nordamerika (nærmeste): 39 Mbps
 • Europa: 35 Mbps
 • Asien: 35 Mbps

Hastighederne var stadig hurtige nok til at streame HD -video og torrent. Jeg kunne spille online spil som Rocket League og Brawlhalla uden for meget tilføjet forsinkelse, men din ping -tid afhænger stort set af, hvor tæt du er på den nærmeste server. Hvis du vil streame i 4K, live stream -video i HD eller videochat i HD, er det måske bedst at se andre steder.

Apps: Hvilke enheder fungerer med SaferVPN?

Safervpn Windows tilsluttet

Safervpn laver apps til Windows, MacOS, iOS og Android. Udvidelser i webbrowser er også tilgængelige for Chrome og Firefox.

Safervpn Mobile

Tilpassede VPN -routere er også tilgængelige, der spænder i pris fra $ 199 til $ 299. Hvis du allerede har en router med kompatibel firmware (DD-WRT), er det muligt at manuelt konfigurere SAFERVPN på den.

En enkelt plan tillader op til fem enheder at oprette forbindelse på samme tid, som er branchestandarden.

Streaming, Netflix og Kodi

Fjerner Safervpn Netflix?

Ja! Jeg fjernede Netflix os både i en webbrowser og på Netflix -mobilappen. Både de amerikanske og britiske versioner af Netflix kan ikke blokeres med SaferVPN.

Safervpn Windows frakoblet

Desværre klarede Safervpn sig ikke så godt, da jeg forsøgte at fjerne blokering af andre streamingtjenester. Det blev blokeret af Amazon Prime Video, Hulu og BBC iPlayer.

Kodi -brugere finder Safervpn lidt begrænset. Der er ingen Amazon Firestick -app eller Linux -app, så du bliver nødt til at bruge løsninger eller manuel konfiguration for at komme i gang. Hvis du bruger en Android -tv -boks med adgang til Google Play, kan du bruge Android -appen. Det skal være kompatibelt med enhver Kodi-tilføjelse, når den først er konfigureret.

Tillader sikrvpn torrenting?

“Brug enhver torrent” er forbudt i henhold til virksomhedens acceptable brugsbetingelser, ligesom flere andre handlinger, selvom virksomheden leder brugerne til torrent på specifikke servere.

Torrenting er kun tilladt på Holland, Canada og Spanien. Mens piratkopiend.

Safervpn Windows Kill Switch

En kill switch kan aktiveres på både desktop og mobile apps, der stopper al internettrafik til og fra din enhed, hvis VPN -forbindelsen falder. Dette er vigtigt for torrenters, fordi det forhindrer, at eventuelle identificerbare data lækker over en direkte, ukrypteret forbindelse.

Sikkerhed, privatliv og logning

Safervpn er baseret i Israel, som muligvis kan afskedige nogle brugere med regeringsovervågning og efterretningsdeling med USA og dets allierede.

Safervpn logger ikke nogen af ​​min trafik eller min IP -adresse. Det gemmer nogle minimale logfiler inklusive forbindelsestidsstempler, mængden af ​​data transmitteret hver session, hvilken placering (men ikke server) jeg opretter forbindelse til, og hvilket land (ikke IP -adresse), hvorfra jeg opretter forbindelse.

Safervpn Windows -protokoller

Når den er forbundet med OpenVPN -protokollen, består sikkerheden af:

 • 256-bit AES-kryptering
 • 2.048-bit RSA-nøgler
 • SHA256 -godkendelse

Desværre benytter det sig ikke af perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, så hvis en nøgle kompromitteres, kan den bruges til at dekryptere trafik fra tidligere sessioner.

Safervpn forkert server og DNS lækage

Safervpn kæmper med DNS -lækager. Nogle forbindelser lækkede ikke, men mange gjorde det, som misligholdte mine ISP’s DNS -servere i stedet for Safervpn’s. Det er et alvorligt problem, hvis du vil fjerne blokering af regionlåst indhold, skjule din rigtige placering eller forhindre din internetudbyder i at se, hvilke websteder du besøger.

I nogle tilfælde er Windows -appen forbundet til det forkerte land. I et tilfælde tilsluttede jeg en britisk VPN -server, men modtog en tysk IP -adresse. I en anden sagde det, at jeg var forbundet med Storbritannien, men VPN var faktisk ikke forbundet overhovedet. Disse fejl udgør en alvorlig risiko for brugere, der måske synes, at deres privatliv er beskyttet.

Safervpn tilsluttet, men ikke rigtig

SaferVPNs kundesupport er afhængig af både live support og et billetindgivelsessystem. Den live support kører på Zendesk, et tredjepartsfirma, så beskyttelsesbevidste brugere burde vælge muligheden for indsendelse af billet.

Chrome -udvidelsen beder om tilladelse til at “læse og ændre alle dine data på de websteder, du besøger”. Men udvidelsens privatlivspolitik siger: ”I modsætning til andre VPN for Chrome, Chrome Proxy, Unblocker VPN Proxy Service og gratis VPN -proxy -tjenester, er der ingen annoncer, ingen logfiler, og vi vil aldrig sælge dine data til tredjepart.”

Safervpn Chrome -udvidelse

En af de mere usædvanlige funktioner indbygget i apps er automatisk WiFi -sikkerhed. Med dette aktiveret, når som helst du opretter forbindelse til et usikret WiFi -netværk, registrerer den SaferVPN -app automatisk, at netværket ikke er sikkert og opretter forbindelse til VPN. Det er en praktisk bonus, især hvis du er glemt eller doven med at åbne og oprette forbindelse via VPN -appen, hver gang du opretter forbindelse til WiFi på en Starbucks eller lufthavnen. Bemærk, at du skal have appen til at køre på skrivebordet, i det mindste i systembakken, for at dette kan fungere.

Fungerer sikrvpn i Kina?

Nej, Safervpns apps fungerer ikke i Kina. Du kan ikke fjerne blokering af Facebook, Google, YouTube, Gmail, Instagram, Tinder eller nogen af ​​de andre apps og websteder, der normalt censureres i det kinesiske fastland.

Safervpn skal arbejde i andre lande med mindre strenge censurregimer, selvom vi ikke er i stand til at teste dem selv.

Er Safervpns kundeservice noget godt?

Safervpn support

Jeg brugte Zendesk Live -chat på SaferVPNs websted til at stille flere spørgsmål om tjenesten i testperioden. I nogle tilfælde bad reps om min konto -e -mail -adresse, og andre gange gjorde det det ikke. Uanset hvad, svarede støtten næsten øjeblikkeligt med nyttige svar, selvom nogle tydeligt blev kopierer/indsat fra en svarbog. Det kan være, at de bruger chatbots i visse tilfælde, men vi er ikke sikre på. Uanset hvad kom svarene hurtigt på hver forespørgsel, vi satte frem.

Jeg kan også åbne en billet, hvis jeg vil have en mere privat mulighed end Zendesk.

En søgbar videnbase er også tilgængelig på hjemmesiden, men den er ikke så grundig, som vi har set fra rivaliserende konkurrenter.

Safervpn prisfastsættelse

SaferVPN tilbyder et enkelt niveau af service med stejle rabatter, hvis du tilmelder dig længere vilkår:

 • Månedligt: ​​$ 12.95 pr. Måned
 • Et år: $ 5.49 pr. Måned
 • Tre år: $ 2.50 pr. Måned

Safervpn accepterer kreditkort, PayPal og to cryptocurrencies: Bitcoin og Tron. Garantien er dog ikke tilgængelig, hvis du betaler med krypto.

Safervpn -kuponer

Safervpn -kupon
Spar 66% på 1 -årsplanen
Rabat anvendes automatisk

Anbefaler jeg SAFERVPN?

På plussiden er Safervpn nybegynder og tilbyder gode rabatter på længere vilkår.

Men disse fordele undermineres af langsomme hastigheder, manglende evne til at fjerne blokering af det mest regionlåste indhold og alvorlige sikkerhedsfejl. Det er også nytteløst for brugere i Kina at omgå censur. Disse blændende problemer gør det vanskeligt for mig at anbefale Safervpn i løbet af konkurrencen.

Hvis du ofte er på farten og vil have automatisk Wi-Fi-beskyttelse, kan det være godt til grundlæggende webbrowsing, adgang til sociale medier og streaming Netflix.

Safervpn alternativer

Safervpn imponerede mig ikke. Men her er et par andre VPN’er, der er værd at se på:

ExpressVPN er en premium -mulighed med hurtige servere, evnen til at fjerne blokering af næsten alt og servere i 94 lande. Support er tilgængelig døgnet rundt, det fungerer i Kina, og det gør apps til en lang række enheder.

Nordvpn er en solid budgetoption og tjente den øverste placering i min seneste runde med hastighedstest takket være sin nye Nordlynx -protokol. Det er godt til at fjerne blokering af streamingtjenester og arbejder i Kina.

Her er en sammenbrud af, hvordan SaferVPN sammenlignes med to af de mest populære tjenester, ExpressVPN og Nordvpn.