12 Bedste Android VPN’er for at forblive sikre og anonyme online 2023

Mere som en komplet sikkerhedssuite snarere end en selvstændig VPN -service, kan Avira Prime være fantastisk for dig, hvis du ønsker at tage sig af din samlede online sikkerhed. Det kombinerer antivirus, VPN og andre beskyttelses- og optimeringsstrategier til en enkel løsning.

VPN til Android: Hvad er det, og hvorfor du har brug for det

Spekulerer på, om du har brug for en VPN til din Android -enhed? Svaret er et rungende ja. Vi bruger vores telefoner mere end nogen anden enhed, så det er vigtigt at holde dem sikre online. Uden en VPN er Android -enheder mere sårbare over for online trusler og giver ikke det bedste online privatliv. Her er alt hvad du har brug for at vide om at få en VPN til Android.

15. august 2023
Врем чтенинfølgelig: 21 минн.

 • Hvad er en VPN til Android?
 • Hvad gør en VPN for Android?
 • Der har brug for en VPN på deres Android -enhed?
 • Skal du få en gratis VPN -app til Android?
 • Hvad er den bedste Android VPN?
 • Hvilke enheder kan jeg bruge en Android VPN på?
 • Sådan bruges en VPN med en Android -enhed
 • Hvordan man yderligere øger din sikkerhed på Android

Hvad er en VPN til Android?

En VPN (virtuelt privat netværk) til Android er en teknologi, der giver brugerne mulighed for at skabe en sikker og krypteret forbindelse mellem deres Android -enheder og internettet.

Det fungerer som en tunnel mellem Android -enheden og VPN -serveren, der sikkert passerer din internettrafik. Tunnelen krymper din datatrafik, hvilket gør den ulæselig for dem, der er interesseret i din online aktivitet (som din internetudbyder eller cyberkriminelle).

Hvad gør en VPN for Android?

Opsætning af en VPN til din Android -enhed har mange fordele. Lad os se på disse mere detaljeret nedenfor.

Øger dit online privatliv

En VPN til Android giver brugerne mere privatliv online. Fordi en VPN etablerer en sikker krypteret forbindelse mellem din enhed og internetserveren, kan tredjeparter ikke let overvåge din online aktivitet.

Uden en VPN er det relativt let for internetudbydere, annoncører eller snoopers at slå op, hvad du gør online på din Android -smartphone eller tablet. Så en VPN beskytter dit privatliv og lader dig holde din online aktivitet for dig selv.

Øger din digitale sikkerhed

Kryptering øger ikke kun dit privatliv – det øger også din online sikkerhed. Kryptering omdanner dine data til sikker, ulæselig kode, hvilket gør dem meget vanskeligere for hackere at aflytte dem. Det beskytter og holder dine følsomme oplysninger fortrolige, da de rejser gennem internettet.

En VPN er især effektiv mod man-in-the-middle angreb (MITM), pakke sniffing og DNS forfalskning og kapring.

Skjuler din IP -adresse

En VPN til Android skjuler også din IP -adresse, der har flere privatlivs- og sikkerhedsfordele.

IP -adresser afslører en masse information om os online. Annoncører, internetudbydere og endda ondsindede parter kan bruge disse oplysninger til forskellige formål – fra markedsføring til cyberattacks.

Når du opretter forbindelse til en VPN på din Android -enhed, erstatter den din faktiske IP -adresse med VPN -serverens IP -adresse. Eventuelle platforme eller websteder, du besøger, når du er tilsluttet, kan ikke se din faktiske IP -adresse eller spore din online aktivitet tilbage til den.

Beskytter dig på offentlig Wi-Fi

Offentligt Wi-Fi er sjældent så sikkert som det burde være. Cyberkriminelle kan drage fordel af sin dårlige sikkerhed på mange måder – fra aflytning til at inficere din enhed med malware.

Men når du opretter forbindelse til en VPN, er din trafik krypteret, før den forlader din Android -enhed. Selv hvis nogen formår at aflytte dine data, mens du er forbundet med offentlig Wi-Fi, vil de ikke være i stand til at dechiffrere dem uden dekrypteringsnøglen, som din VPN-udbyder.

Hjælper dig med at undgå censur

En VPN er et fremragende værktøj til at få mere online frihed. Mange lande har internetbegrænsninger, der begrænser dine indholdsvalg. Når du rejser til disse lande, kan det være vanskeligt.

Tilslutning til en VPN -server giver dig mulighed for at overvinde disse begrænsninger og nyde dit yndlingsindhold på din Android -enhed, uanset hvor du er.

Der har brug for en VPN på deres Android -enhed?

Som du kan se, giver det at få en VPN til en Android -enhed mange fordele. Lad os se på de specifikke tilfælde, hvor du har brug for en VPN til Android.

 • Hyppige offentlige netværksbrugere. Vi opretter alle forbindelse til offentlige netværk fra tid til anden. Men hvis du ofte bruger offentlig Wi-Fi-på caféer, lufthavne, samarbejdsområder, tog eller hoteller-er det en god idé at oprette en VPN på din Android-enhed. Det beskytter dig mod de forskellige cyberattacks, der er målrettet mod offentlige Wi-Fi-brugere.
 • Folk, der rejser til udlandet. At rejse til udlandet skaber visse indholdsadgangsbegrænsninger. Der er intet mere frustrerende end at indse, at du ikke kan se dit yndlingsshow, mens du er på ferie eller en arbejdstur. Med en VPN kan du sikkert se de shows, du ønsker, og besøge de websteder, du normalt besøger, som om du er hjemme.
 • Mennesker, der holder af deres online privatliv. Som nævnt ovenfor arbejder en VPN hårdt for at beskytte dit online privatliv og holde følsomme data sikre. Hvis du vil gøre mere online uden at blive sporet eller overvåget, er en VPN det rigtige valg.
 • Folk, der nyder online spil. En VPN er et fremragende værktøj for spillere. En udbyder med et globalt servernetværk leverer hurtige hastigheder og en sjovere oplevelse. Nogle VPN’er til spil tilbyder også specialiserede funktioner som Latency-reducerende servere for markant forbedret lydhørhed. Derudover har Nordvpn en praktisk MeshNet -funktion, der giver dig mulighed for sikkert at forbinde flere enheder (ideel til LAN multiplayer -spil).

Skal du bruge en VPN på din Android -telefon?

Du skal bruge en VPN på din Android -telefon. Mens nogle måske tror, ​​at telefoner er hacker-proof, så længe de er forbundet til internettet, kan cyberkriminelle finde måder at hacke dem. Cybertrusler udvikler sig i øjeblikket, hvilket gør det vigtigere end nogensinde at tage ekstra forholdsregler for at beskytte vores vigtigste enheder.

Som nævnt ovenfor giver du at bruge en VPN på din Android -telefon mere online sikkerhed, privatliv og frihed. Fra at kryptere din internetforbindelse på mobilnetværk og offentlig Wi-Fi til at gøre dit yndlingsindhold tilgængeligt overalt, at få en VPN-app til din Android-enhed har mange fordele.

Sørg for at vælge en pålidelig, højt vurderet VPN-udbyder, der tager din digitale sikkerhed og privatliv alvorligt. Her er mere om, hvordan du vælger den bedste VPN til dine behov.

Skal du få en gratis VPN -app til Android?

Selvom det kan være fristende at få en gratis Android VPN, er det vigtigt at overveje risikoen. Mens VPN -tjenester er designet til at give dig mere online privatliv og sikkerhed, leverer gratis VPN -udbydere ofte ikke denne beskyttelse. Hvis noget, kan de endda udsætte dine følsomme data og gøre dig mindre sikker online.

Som alle virksomheder er gratis VPN -udbydere nødt til at tjene penge på en eller anden måde. De vil ikke være i stand til at betale deres ansatte eller opretholde en virksomhed uden at tjene penge. Fordi de ikke opkræver dig for deres tjenester, kan gratis VPN -udbydere tjene penge på andre måder, ofte ofrer brugernes privatliv og sikkerhed.

En måde gratis VPN’er tjener penge er ved at bombardere dig med annoncer eller skubbe dig til at opgradere til en betalt version. De leverer ikke en god brugeroplevelse – men nogle brugere kan tolerere disse afbrydelser, hvis det betyder, at de ikke behøver at betale for VPN -tjenester.

Annoncering er dog ikke det værste ved gratis VPN -udbydere. Den største bekymring er, at de ofte logger din browsingaktivitet og sælger disse oplysninger til tredjepart (e.g., Annoncører). At få en gratis Android VPN, der sporer og sælger dine data, besejrer formålet med at få en VPN -service i første omgang.

Mens du måske finder flere gratis VPN’er til Android, hvis du vil blive mere sikker og privat online, anbefales det ikke at få en gratis VPN -service. De fleste gratis Android VPN’er vil kompromittere din sikkerhed og sikkerhed – og det er det modsatte af det velrenommerede, premium VPN -udbydere gør.

Vælg en pålidelig betalt VPN-service, der tilbyder en brugervenlig Android-app. At få et abonnement på en pålidelig VPN med et godt omdømme er den bedste måde at sikre din Android -telefon eller tablet. Her er en mere detaljeret sammenligning af en gratis VPN vs. Betalt VPN.

Hvad er den bedste Android VPN?

Den bedste Android VPN til dig afhænger af dine specifikke behov og præferencer. For eksempel kan en VPN, du får til spil, tilbyde forskellige funktioner end en VPN til at omgå censur.

De bedste VPN -udbydere på markedet har imidlertid en tendens til at tilbyde de fleste af følgende funktioner:

 • Stærk kryptering. En VPN er et cybersecurity -værktøj, så det skal gøre sit job med at sikre internetforbindelsen på din telefon. Stærk kryptering er en vigtig funktion, som de bedste VPN -udbydere altid vil tilbyde.
 • Ingen brugersporing. Virtuelle private netværk skal beskytte dit privatliv, ikke udsætte dine oplysninger for tredjepart. De bedste VPN -udbydere holder ikke aktivitetslogfiler eller sælger dine data. Det er værd at lede efter en VPN-udbyder, der kan sikkerhedskopiere deres krav uden logs, måske med en uafhængig gennemgang-du ved, at det ikke kun er et tomt løfte.
 • En brugervenlig Android-app. Når du leder efter den bedste VPN til din Android -enhed, skal du vælge en udbyder med en intuitiv, dedikeret Android -app. Appen skal være let at bruge og tilbyde funktioner, der fungerer problemfrit på Android. Anerkendte udbydere vil også frigive regelmæssige appopdateringer for at beskytte brugere mod nye trusler.
 • Global serverdækning. VPN -hastighed er afhængig af sit servernetværk, så de bedste VPN’er har typisk masser af serverplaceringer globalt. Et omfattende servernetværk betyder hurtigere hastigheder og en mere pålidelig VPN -forbindelse. Normalt, jo tættere du er på den server, du opretter forbindelse til, jo hurtigere vil din forbindelse være – så den bedste VPN for dig har en række servere i din region.
 • 24/7 kundesupport. Ingen VPN -app er perfekt, så du er muligvis undertiden nødt til at kontakte udbyderens kundesupport. Ligesom med ethvert produkt eller service, at vide, at du nemt kan få hjælp, er betryggende. De bedste VPN-virksomheder tilbyder pålidelige, venlige og lette kundesupport, så du kan tale med en repræsentant, når det er nødvendigt.
 • Money-Back-garanti. De bedste Android VPN -udbydere ved, at de tilbyder en værdifuld service til deres kunder. Derfor refunderer de med glæde dig, hvis du ikke er tilfreds med det. Vælg en VPN med en pengene-tilbage-garanti for at prøve det på din Android-enhedsrisikofri.
 • Avancerede cybersikkerhedsfunktioner. Nogle VPN -udbydere tilbyder mere end en sikker VPN -forbindelse og tager deres tjenester videre. F.eks. Funktioner som dette gør en stor forskel i enhedssikkerhed og brugeroplevelse, især på en enhed, du bruger i mange timer af din dag.

Mens du finder flere top-klassificerede VPN’er til Android-enheder på markedet, er Nordvpn blevet bedømt som den bedste VPN til Android af Android Central. Her er alt hvad du har brug for at vide om sikkerheds- og privatlivets funktioner, som Nordvpn tilbyder.

Похожие статьи

Hvilke enheder kan jeg bruge en Android VPN på?

Du kan bruge Android VPN’er på flere enheder – og jo flere enheder du beskytter, jo bedre. Her er en liste over de mest almindelige Android -enheder, der kan drage fordel af en sikker VPN -forbindelse.

 1. Smartphones. Den mest almindelige Android -enhed, du kan sikre med en VPN, er en smartphone (faktisk er Android VPN’er hovedsageligt designet til smartphones). Vi bruger vores telefoner til at gennemføre de fleste af vores hverdagslige online opgaver, så at øge den digitale sikkerhed på disse enheder er af største vigtighed. Du finder mange VPN’er til din mobile enhed, hvor de fleste VPN -udbydere tilbyder dedikerede mobile VPN’er, der fungerer problemfrit med de fleste større producenter (inklusive Samsung, Google Pixel og Xiaomi).
 2. Tabletter. Du kan også bruge en Android VPN til at sikre internetforbindelsen på din tablet. Installation af en VPN på din tablet leveres med lignende fordele som at indstille den på din telefon-fra beskyttelse på offentlig Wi-Fi for at sikre indholdsadgang. Du finder VPN -apps til forskellige Android -tabletmodeller, fra Samsung til Amazon Fire Tablets.
 3. Android TV. Opsætning af en VPN til Android TV betyder, at du sikkert kan se dine yndlingsshows ved, at ingen spionerer på dine valg. Mens internetudbydere kan spore din online aktivitet, vil de ikke være i stand til det med en VPN. En VPN kan også forhindre throttling og optimere dine spiloplevelser. Du kan finde mange VPN -indstillinger til dit smarte tv, med nogle udbydere, der tilbyder dedikerede apps og nogle kræver en manuel opsætning.
 4. Android bærbare enheder. Dine internetforbundne smartwatches, smarte briller og fitness trackere kan også drage fordel af VPN-beskyttelse. Mens en VPN ikke forhindrer disse enheder i at spore data om dig, kan det hjælpe mod flere cybertrusler (e.g., aflytning eller datainterception). Opsætning af en VPN på dine wearables vil ikke være så simpelt som at downloade en VPN -app og involverer typisk router VPN -konfiguration. Kontroller kompatibilitetskravene for at sikre, at din bærbare enhed understøtter VPN -forbindelser.
 5. Android -emulatorer. Bruger du Android -emulatorer til at køre Android -apps eller spil? En VPN kan hjælpe med at sikre din internettrafik inden for det virtuelle miljø. De data, du sender eller modtager over internettet – app -downloads eller online spil – vil blive krypteret sikkert, og afskærmning af dine online aktiviteter mod potentielle trusler.

Hver udbyder har sine egne instruktioner om, hvordan du opretter en VPN på din Android -enhed. Som nævnt ovenfor kan nogle kræve manuel opsætning, mens andre vil have dedikerede apps, hvilket gør opsætningen lettere.

Sådan bruges en VPN med en Android -enhed

At komme i gang med en VPN på Android er let. Følg disse trin for at begynde at bruge en VPN på din Android -telefon eller tablet med det samme.

 1. Vælg en VPN -udbyder. Mange udbydere tilbyder Android VPN -apps, så du har masser af muligheder. Sørg for at vælge et pålideligt VPN -firma, der leverer en række fremragende funktioner til Android -enheder.
 2. Download og installer VPN -appen. Pålidelige VPN -udbydere vil stille deres Android -apps til rådighed fra officielle appdistributionsplatforme, såsom Google Play Store. Alternativt, til Android -enheder, der mangler Google Play Store -support, kan udbydere muligvis tilbyde muligheden for direkte at downloade deres VPN APK fra deres officielle websteder. Når du downloader appen, bliver du muligvis bedt om at købe et abonnement, hvis du ikke har gjort det i det første trin. VPN-priser kan variere, men virksomheder har ofte rabatter og aftaler for langsigtede planer (e.g., 2 år eller længere).
 3. Opret din nye VPN. Åbn VPN -appen og opret en konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Trinene kan variere afhængigt af udbyderen, men du skal styres gennem installationsprocessen på skærmen. Når du er sat op, skal du logge ind på din konto.
 4. Vælg en VPN -server. Når du er logget ind på din VPN -konto, er det tid til at begynde at bruge den. På dette tidspunkt skal du vælge en VPN -server, afhængigt af dine præferencer. Nogle VPN’er kan endda anbefale den rigtige server til dig baseret på dine behov (e.g., streaming eller sikkerhed). Nordvpn tilbyder en funktion, der automatisk forbinder dig til den bedste server til dig, kaldet Quick Connect.
 5. Opret forbindelse til en VPN. Når du har valgt en server, skal du trykke på “Connect” for at etablere en VPN -forbindelse. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte forbindelsen eller give tilladelser til VPN -appen. I så fald skal du give de tilladelser, som appen har brug for for at sikre din forbindelse.
 6. Bekræft din forbindelse. Når du har tilsluttet dig en VPN -server, skal du kontrollere, om din VPN fungerer. Selvom det skal være, er det værd at kontrollere, når du har indstillet det for første gang at sikre, at din internetforbindelse er sikker. Du kan gøre dette på flere måder – fra at kontrollere din VPN -status (det skal sige “tilsluttet”) til at sikre, at din IP -adresse er anderledes.

Disse trin kan variere afhængigt af din VPN -udbyder, så det er bedst at henvise til udbyderens online ressourcer for at sikre, at du har indstillet alt korrekt. Når du er sat op, kan du oprette forbindelse og afbryde forbindelsen fra din VPN, når du vil. Du kan typisk deaktivere en VPN med et klik eller et tryk – men vi anbefaler at forlade det til enhver tid for maksimal beskyttelse.

I betragtning af Nordvpn til din Android -enhed? Det er fantastisk – Nordvpn er et fremragende valg til Android og andre enheder. Sådan konfigureres Nordvpn på din Android -enhed.

Ændring af Android VPN -indstillinger

Når du har oprettet din Android VPN, er chancerne for, at du vil ændre nogle af appindstillingerne for at få den til at fungere for dig.

For eksempel på NordVPN -appen kan du muligvis aktivere Kill Switch – en funktion, der forhindrer dine data i at blive udsat, hvis din VPN -forbindelse uventet falder. Eller du vil måske tænde for den mørke webmonitor – en teknologi, der advarer dig, hvis dine legitimationsoplysninger er blevet udsat på det mørke web.

Du kan justere de fleste indstillinger på din Android VPN -app. Gå til siden Indstillinger, der er synlig fra din profil på de fleste Android VPN -apps.

Sådan finder du dine indstillinger på Nordvpn -appen til Android:

 1. Åbn din app og kør mod kortskærmen.
 2. Tryk på brugerprofilikonet i nederste højre hjørne.
 3. Tryk på gearikonet i øverste højre hjørne for at finde dine appindstillinger.

Hvordan man yderligere øger din sikkerhed på Android

En VPN er en pålidelig måde at øge privatlivets fred og sikkerhed for Android -smartphones, tablets eller andre enheder. Du kan dog gøre din Android-enhed mere sikker på flere andre måder, fra at muliggøre to-faktor-godkendelse til skiftende låseskærmspræferencer. Fordi vores smartphones bærer så meget følsomme oplysninger, er det vigtigt at tage alle mulige forholdsregler for at holde dem sikre.

Online sikkerhed starter med et klik.

Bliv sikker med verdens førende VPN

Ema Globytė

Эа – професионалный автор, ежomm. Она просвещает и информирретancep ти.

12 Bedste Android VPN’er for at forblive sikre og anonyme online [2023]

VPN til Android

Brug af en VPN er blevet en norm nu af forskellige grunde, herunder behovet for at beskytte vores privatliv ��.

Og i betragtning af internetverdenens art kan du aldrig være “for sikker” online. Der vil altid være det ene sted, der kan forårsage nogle alvorlige skader på dine data og personlige identitet, så det er altid en god ide at være uønsket, ikke kun på din computer, men også på din telefon.

Heldigvis fungerer det at bruge en VPN som et beskyttende skjold, så du kan svømme ind i onlineverdenen uden at skulle bekymre dig om, at dine personlige oplysninger bliver manipuleret.

VPN -løsninger til Android

For at være præcis hjælper en VPN dig med at skjule:

 • Browsing History
 • IP-adresse
 • Beliggenhed
 • Enhedsoplysninger
 • Webaktivitet

Det er nyttigt til forskellige scenarier, især når du bruger offentlig WiFi til at logge på dine bankkontowebsteder, sociale mediehåndtag eller noget, der kræver legitimationsoplysninger.

På en sidebesked åbner det også andre fordele, såsom at bruge begrænsede apps i dit land og få bedre tilbud på flybilletter.

Faktisk har jeg lige ridset overfladen her. Du kan gøre meget mere med en VPN, og der er ingen grund til, at du ikke skal bruge den. Hvis du er usikker på den bedste VPN, der er tilgængelig til Android -enheder, vil denne artikel rydde skyen af ​​tvivl over dit hoved.

Lad os udforske nogle af de bedste muligheder, du kan kirsebærpluk fra. ��

Proton VPN

Proton VPN er en anden stor VPN-service, der indeholder stærk kryptering, ingen logfiler, multi-protokolstøtte og komplet anonymitet.

Deres privatliv håndteres af schweizerne, som er så stærkest som det kan få. Det forsikrer dig om, at dine data vil blive beskyttet på nogen måde, og som VPN -bruger kan der ikke være en bedre sikkerhed end det.

Her er nogle andre strålende træk ved denne VPN:

 • DNS -kryptering for at forhindre lækage
 • Altid-til-tilstand til beskyttelse, selvom forbindelsen falder
 • Split tunneling giver dig friheden til at vælge, hvad trafik kan gå gennem VPN -tunnelen.
 • Flere platformstøtte

Husk dog, at du som en gratis bruger kun kunne oprette forbindelse til servere i Japan, Holland og USA med en enhed. At være en premium-bruger åbner mange muligheder, såsom 10 enheder support, flere servere i forskellige lande og højhastighed på op til 10 Gbps.

Cometvpn

Du har måske ikke bemærket, hvordan Cometvpn sprang listen over de bedste Android VPN’er. Det er fordi det er en frisk tilføjelse, der ønsker at etablere sit navn blandt konkurrencen. En af de bedste ting ved Cometvpn er, at den understøtter op til 10 enheder pr. Konto. Du kan bruge det til at sikre dine Android -gadgets og enhver anden enhed på dens kompatibilitetsliste uden ekstra gebyr.

Cometvpn

I øjeblikket er CometVPN en enkel, men effektiv app, der vil maskere din IP -adresse og kryptere online dataflow. I øjeblikket dækker det alle større geografiske regioner med ultrahurtige servere. Udviklerne lover en forhastet adblock -tilføjelse, en berygtet populær funktion til Android. Fordi det straks blev lanceret med en indfødt Android -app, kan det blive et af de bedste valg til denne enhed.

Purevpn

Purevpn er en VPN-service i verdensklasse, der fungerer fejlfrit på Android. Med et enkelt tryk opretter du forbindelse til 78+ placeringer, der anonymiserer din digitale tilstedeværelse.

Sidst men ikke mindst har ExpressVPN sine servere oprettet i over 90 forskellige lande, og det er en af ​​de mange grunde til, at dens service leverer en af ​​de hurtigste hastigheder. Producenterne fortsætter konstant med at optimere det for at opretholde dette omdømme året rundt, hvilket er en enorm sejr for brugerne.

Nedenfor er nogle vigtigste højdepunkter i ExpressVPN, der er værd at nævne:

 • AES 256-bit kryptering
 • In-app-guider for at finde svar på almindelige problemer og spørgsmål
 • Opdel tunneling for at hjælpe dig med at vælge, hvilke apps der vil bruge VPN, og som ikke vil
 • Op til 16 forskellige sprog understøtter bortset fra engelsk.
 • Evne til at oprette genveje til dine yndlingstjenester alle inden for appen

Du kan indstille det med det samme uden meget hjælp, men selvom du har brug for en hånd, er der et live chat supportteam til at hjælpe dig døgnet rundt.

Avira Prime

Mere som en komplet sikkerhedssuite snarere end en selvstændig VPN -service, kan Avira Prime være fantastisk for dig, hvis du ønsker at tage sig af din samlede online sikkerhed. Det kombinerer antivirus, VPN og andre beskyttelses- og optimeringsstrategier til en enkel løsning.

Her er nogle Android-specifikke funktioner i Avira Prime:

 • Beskyttelse mod malware, tyveri og mere
 • Ubegrænset VPN til surfing af nettet anonymt.
 • Renere for at fremskynde din enhed
 • Adgangskodeadministration for at oprette og huske dine adgangskoder.
 • Netværksscanning for at se efter sårbarheder og derefter ordne dem
 • QR -kode og stregkodescanning for bedre online tilbud

Der er meget mere ved det, og du kan få fat i dit medlemskab til kun $ 9.99/måned, der skal bruges på 5 forskellige enheder.

Hotspot Shield

Støttet på en masse forskellige operativsystemer, herunder Android, er hotspot -skjold blevet udnævnt til verdens hurtigste VPN af Ooklas Speedtest, og det er blevet en ganske kendt kendsgerning nu på markedet.

Det forbinder dig til en af ​​sine 3.200+ servere i over 80 lande og krypterer hele din browsingaktivitet for at holde tingene private og beskyttede. Faktisk blokerer deres militære kvalitet kryptering og sikkerhedspraksis over 50 millioner malware- og phishing-steder hver eneste dag.

Det gemmer heller ikke nogen logfiler, hvilket betyder, hvad du gennemser kun forbliver hos dig og ikke engang med hotspot -skjold. Når du abonnerer, kan du linke op til 5 forskellige enheder, inklusive dit tv, tablet og telefon.

Hvis du går efter en af ​​deres premium -planer, kan du nyde nogle gode fordele, som 24/7 live teknisk support, ubegrænset båndbredde og meget mere.

Surfshark

Med over 3200 servere, 65 lande og 6 kontinenter er Surfshark en af ​​de bedste Android VPN’er. Det beskytter dine fortrolige oplysninger, mens du gennemser private og såvel som offentlige netværk.

Når du har installeret og aktiveret denne VPN på din Android -enhed, skal du overveje alle annoncer, trackere, malware og phishing -forsøg på fortiden, fordi det rydder alt dette for at sikre en glat og sikker browsingoplevelse.

Det sørger også for at afbryde internettet, hvis VPN falder midtvejs for at beskytte dine data mod at blive blinket til ikke -betroede kilder.

En anden ting, der er værd at nævne, er deres Whitelister -funktion, som giver dig mulighed for at bruge visse apps, såsom bankvirksomhed, mens du har din VPN på. Generelt er det ikke muligt i betragtning af arten af ​​sådanne apps, men du kan markere VPN som “sikker at bruge” med denne funktion.

Du kan enten downloade denne app fra Google Play Store eller få fat i .Apk fra deres hjemmeside.

Torguard

Du får AES 256 kryptering med Torguard VPN og flere protokoller sammen med en anonym IP -adresse, der gør din internettrafik ulæselig. Det følger også en politik uden log for at sikre, at din aktivitet kun forbliver hos dig.

YouTube -video

Her er nogle andre fantastiske funktioner i denne VPN:

 • Tillader torrenting og P2P -aktivitet
 • Tillader avancerede konfigurationer
 • Kompatibel med alle streamingtjenester
 • Eliminerer irriterende annoncer
 • 24/7 supportpersonale

Du kan bruge Torguard på flere enheder og operativsystemer, og det bedste er, at du endda kan downloade deres browserudvidelser til Chrome og Firefox. Priserplaner for denne service starter fra så lavt som $ 9.99/måned.

Privat internetadgang

Bladet af virksomheder som Forbes, Lifehacker og PC World, har privat internetadgang over 29.000 servere i 77 lande, og antallet vokser konstant. Det er enkelt at bruge, tillader synkronisering med 10 enheder, tilbyder ubegrænset båndbredde og gemmer som forventet ikke trafiklogfiler.

Det gør et godt stykke arbejde med at blokere annoncer, trackere, malware og kryptering af din trafik. Du får en sikker og beskyttet IP VPN til at forblive anonym i hele din browsingoplevelse, især for at tackle aflyttere.

Du kan indstille dette øjeblikkeligt uden besvær, men hvis du har brug for hjælp, er der altid deres live chat supportteam til at finde ud af tingene for dig.

Tunnelbear

Smukt designet med en stærk vægt på sikkerhed, bruger TunnelBear AES 256-bit kryptering som standard. Det forbinder automatisk og kan fortsætte med at arbejde på baggrunden 24/7 for at holde dine data sikret hele tiden.

YouTube -video

Ud af de 26 lande kan du øjeblikkeligt trykke på en af ​​dem og skifte til den med deres praktiske startskærmswidget, der følger med. Du får ubegrænset båndbredde, lynhurtig hastighed, og vigtigst af alt, en service, der er tillid til af over 21 millioner brugere over hele verden.

En af deres enorme tillidsfaktorer er, at de gør regelmæssige, uafhængige sikkerhedsrevisioner for at sikre, at deres service forbliver top-notch altid.

Skjule.mig

Fås som en gratis plan, skjul.Mig skal være en af ​​de mest generøse VPN’er på denne liste, fordi de pakker en masse funktioner uden at brænde din tegnebog. Det fungerer problemfrit på en ustabil forbindelse, alt takket være IKEV2 og OpenVPN -protokoller, to af de hurtigste derude.

Når du har installeret denne app på din telefon, vil den automatisk forbinde dig til det hurtigste ud af de tilgængelige servere fra 1900. Og hvis det afhænger af en eller anden grund, ved det, hvornår man skal stoppe, og hvornår man skal genoptages igen. En temmelig intelligent og nyttig funktion, må jeg sige.

Jeg har ikke nævnt alle funktionerne her, så jeg vil bestemt anbefale at komme i gang med deres gratis plan for at få en god smag af, hvad der er i vente for dig.

Nordvpn

Meget populær og vidt brugt, Nordvpn understøttes på en masse forskellige platforme og operativsystemer, herunder Android. Designet er superenkelt og fantastisk for mennesker, selv med lidt til ingen VPNS ‘tekniske viden. Bare installer, så bliver du guidet på vej til at sikre dine data som en professionel.

Du kan vælge at være tilsluttet den bedste server med bare et tryk, og den har også en “Kill Switch”, der lukker din datatrafik, når VPN -forbindelsen afbrydes.

Det har mange andre seje funktioner, som du kan prøve ved enten at downloade .APK fra deres websted eller direkte installation af appen fra Google Play Store.

Konklusion

Når du begynder at bruge en VPN, er der bogstaveligt talt ikke tilbage, fordi det at beskytte dine personlige data bliver en vane og en nødvendighed, hvilket er ganske berettiget. Ovenstående tjenester hjælper dig med at holde dig til at gøre det problemfrit. ✅

Adnan Rehan

Adnan er BMS-kandidat og seniorforfatter for GeekFlare, der elsker. Han har også skrevet til steder som Sparkian og Techkle. Udover arbejde kan du finde ham på fodboldgræsen eller … læse mere