Safe browsing VPN

Safe browsing VPN

Nogle internetudbydere bremser bevidst din internetforbindelse. Dette sker normalt, når du bruger en høj mængde båndbredde på internettet – for eksempel mens streaming af film og tv -shows online.

Safe Browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) er en TotalAV-tilføjelsestjeneste, der tilføjer lag af sikkerhed, mens du gennemser internettet. Safe Browsing (VPN) skaber en sikker, krypteret forbindelse til et separat netværk over internettet.

At have en sikker, krypteret VPN-forbindelse stopper cyberkriminelle, internetudbydere (ISP) og statslige agenturer i at få adgang til dine data.

Hvad er fordelene ved at bruge sikker browsing (VPN)?

Der er mange fordele ved at bruge Totalavs VPN. Disse inkluderer:

Forbliver sikker på offentlig Wi-Fi

Hvis du får adgang til internettet via offentlig Wi-Fi, er det muligt, at hackere og cyber-kriminelle kan få adgang til de data, du overfører online. Dette giver dem potentialet til at stjæle data som f.eks Webhistorie, adgangskoder og kredit- / bankkortoplysninger.

Safe Browsing (VPN) krypterer dine data, hvilket betyder, at hackere og cyber-kriminelle ikke vil være i stand til at læse dine data.

Stop ISP -overvågning

Din internetudbyder kan se og gemme dine browserdata. Der rejses mange spørgsmål om, hvordan disse data bruges, og hvem de deles med.

Da Safe Browsing (VPN) krypterer dine data, vil din internetudbyder ikke være i stand til at gemme eller dele dine data.

Ingen ISP -throttling

Nogle internetudbydere bremser bevidst din internetforbindelse. Dette sker normalt, når du bruger en høj mængde båndbredde på internettet – for eksempel mens streaming af film og tv -shows online.

Da Safe Browsing (VPN) krypterer dine data, vil din internetudbyder ikke være i stand til at se, om du bruger en høj mængde båndbredde, og vil derfor ikke være i stand til at bremse din internethastighed.

Hvilke enheder er kompatible med sikker browsing (VPN)

Safe Browsing (VPN) er tilgængelig på følgende enheder:

Hvordan køber jeg sikker browsing (VPN)?

Hvis du gerne vil købe Safe Browsing (VPN) Tilføj, skal du klikke her

TIP: Det kan tage op til 20 minutter, før din TotalAV -applikation låses op på Safe Browsing (VPN) efter køb.

Besvarede dette dit spørgsmål?

tak for tilbagemeldingen!

Safe browsing VPN

Safe Browsing (VPN) er TotalAVs virtuelle private netværk,.

Inden for dette afsnit af supportcentret kan du udforske og lære om, hvad en sikker browsing (VPN) er, hvordan man indstiller det og fordelene ved at have VPN. Hvis du har problemer med Totalavs VPN, vil vi guide dig igennem med vores hjælpeguider og fejlfinding.

For at komme i gang skal du vælge et emne fra menuen.