Robo Shield anmeldelser

Robo Shield Spam Call Blocker anmeldelser

– Privatliv: Pango er bygget på brugernes privatliv og sikkerhed, derfor vil appen aldrig dele eller sælge brugernes personlige kontaktliste.

Robo Shield Spam Call Blocker

Mens vi tager os af din abonnementsstyring.
Mobil SDK af Qonversion.

Pris intelligens baseret på:

Apps samlet
Defineret priser i appen
Hovedkategorier

Købspris i appen (abonnement eller ikke-tilbagevendende)

vs. Gennemsnit for kategorien Utilities, $, efter region

Opbygge, analysere og vokse abonnement i appen

med den mest kraftfulde mobile SDK til abonnementer

Brugeranmeldelser til Robo Shield Spam Call Blocker

Den nye app er helt forfærdelig

Hvis du overhovedet satte pris på funktionerne i Roboshield før, er denne app ikke længere for dig! Jeg har ikke modtaget en telefonsvarer i uger, og appen fungerer ikke ud over “Dial til videresendelse af opkald!”Der er ingen måde for mig at endda komme tilbage til min telefonsvarer, der holdes som gidsler. Jeg troede, det var underligt, at ingen har efterladt mig en telefonsvarer for evigt, men min postkasse er helt tom.

Ausbrown, 9. juni, 2023

Behov iOS 14 -opdatering

Der er et par problemer med appen på iOS 14. Den vigtigste og den mest irriterende er langt den systemmeddelelse, der siger “Robo Shield, der er indsat fra X placering”, hvilket betyder, at appen læser mit udklipsholder i baggrunden. Jeg giver dem fordelen ved tvivlen om, at de scanner efter telefonnumre til at blokere, men alligevel er det mistænkeligt, unødvendigt og irriterende. Jeg slukkede endda for baggrundsopdatering til appen i iOS -indstillinger, men meddelelserne kommer på en eller anden måde på en eller anden måde. Forhåbentlig kan de snart fjerne denne opførsel.

Cadenkriese, 31. oktober 2020

Giver detaljerede oplysninger om ukendte opkaldere

Indtil videre har denne app vist to ukendte opkaldere. Robo Shield håndterer nu voicemails, og der kan efterlades en meddelelse. Jeg har ikke haft problemer med appens telefonsvarerfunktion. Jeg kan grave i detaljerne i den, der ringer og deres placering og type opkaldstjeneste, der bruges. Kendt spam er mærket som sådan. Jeg finder, at dette er nyttigt til screening for falske positiver.

Capandjudy, 1. juni, 2023

Gjorde virkelig intet

Jeg forstår ikke, hvordan denne app har så mange positive anmeldelser. Jeg stoppede for nylig med at abonnere på en anden app, der pludselig krævede mig at blokere ukendte opkaldsnumre (et kortsynet ikke-opløsning, da mange vigtige opkaldere simpelthen lægger på snarere end at give deres information) for at opnå den grundlæggende funktionalitet, jeg havde brugt i årevis. Jeg afbrydes af mindst et dusin spam -opkald om ugen, og selv efter grundig opsætning gjorde denne app intet for at blokere eller advare mig om disse opkald. Rapportering og blokering af spamopkald var unødvendigt mødende: I stedet for blot. Jeg anbefaler bestemt ikke det oprindelige betalte niveau for denne app og har ingen interesse i test, der driver den vildt dyre version.

CGC_87, 06. oktober 2022

Mit Robo Shield stoppede med at arbejde, og jeg kan ikke længere slå et nummer op.

Jeg ved ikke hvorfor, men mit robo -skjold stoppede med at arbejde. Jeg kan ikke dele nummeret. Jeg kan ikke slå et nummer op uden at det siger at abonnere, selvom jeg allerede er abonneret. Dette foregår i to måneder nu, og jeg har ikke modtaget nogen gyldig hjælp. Jeg har fået forslag til, hvordan man fortsætter med at genindlæse det, men det fungerer ikke. Jeg kunne godt lide det, da det fungerede, men det skifter ikke de ting, jeg vil blokere og fortsætter med at henvise mig tilbage til at abonnere på Robo Shield. Selv når jeg prøver at genoprette det, siger det, at jeg allerede er tilmeldt. Jeg er ekstremt frustreret

CGMMATTY, 9. august 2021

Det fungerer bare ikke

Så jeg købte et robo -skjold i stedet for at få en af ​​de gratis apps, der forventede at have en betydelig reduktion i antallet af fidus -telefonopkald og tekster, som jeg modtager. Faktisk får jeg så mange tekster og fidus -telefonopkald, som jeg nogensinde har gjort. Og hvis den eneste måde, dette program fungerer på, er fra min nådeløse indsats for at optage og blokere hvert telefonopkald og tekst, som jeg modtager, er det bare spild af min tid, fordi nye numre altid dukker op. Dette program sparer mig ikke tid, det tager mere af min tid på at styre de blokerede telefonopkald og tekster, og det fungerer stadig ikke.

Davecontractor, 12. august 2020

Agn & switch

Bare en anden agn og switch -app “gratis”!! til d/l er endnu ikke mere at d/l noget at bruge mere plads �� $ 13/abonnement for at få en fungerende app �� Hvor mange apps har jeg set, hvem der gør det samme b/s jeg har en, der er ok, og det er “Gratis” intet abonnement for at skulle gøre for at bruge appen, det minder dig endda om, at du er nødt til at opdatere den, så det kan hjælpe dig med at holde dig sikker fra opkald, den anden app får dem ikke alle, men når jeg 1. d/l ‘ D Det gik jeg fra 8 opkald til 0, du kan tilføje numre for at blive blokeret for denne, jeg blev virkelig urolig, når jeg læste udtryk og politik, jeg vil ikke have nogen, Brug oplysningerne til at hjælpe med at gøre appen bedre ��man, hvis du kan læse mellem linjerne på, at du skal bruges, har ingen intentioner om engang at klikke på enig med T & P, fordi det ikke er sikkert, jeg holder mig til min app, jeg har ikke denne denne er som ordsproget “køber be ware” .

FreeBe Gam3r, 21. december 2019

Gennemsnit- ikke imponeret over producenterne

Lad os starte med det faktum, at det siger 49 dage gratis, men kun giver dig 7 …? Jeg leder specifikt efter en opkaldsblokker, der blokerer ethvert nummer, der kommer op som en regningssamler. Denne ene virksomhed ringer fortsat mig, og de ringer fra et andet nummer hver eneste gang, så jeg kan ikke blokere dem. Denne app gør det ikke. Hvis du kan identificere navnet på virksomheden efter opkalds -id, hvorfor kan du ikke blokere det. Min næste ting … Læs deres ofte stillede spørgsmål på deres app … det forkerte engelsk driver mig nødder. Ligesom “hvorfor er Robo Shield ikke blokerende …” det andet er … ikke nødvendigt. Og det er i flere spørgsmål. Jeg får ud af, at denne anmeldelse ikke er 100% forretningsfaglig, men jeg prøver ikke at sælge dig noget er jeg?

Georgiablairowens, 28. januar 2023

Opdatering Ruined App. Annulleret abonnement

Denne app er værdiløs for mig nu. Du plejede at kunne indtaste et hvilket som helst nummer for at slå op. Nu kan du kun slå numre op, der har kontaktet dig. Meget underligt at skære denne evne. Alligevel mistede min biz 🙂

Jacobistheman. 15. juni 2023

Der er ingen gratis plan, som er ganske dum.

Alle disse apps kræver noget betalt plan crap, der er dumt og ubrugeligt. Jeg forstår, at I er nødt til at tjene penge og alt sammen, men der er bogstaveligt talt ingen gratis plan overhovedet. Jeg er sikker på, at selvom der blev tilføjet en gratis plan med begrænsede funktioner, ville der stadig være masser af mennesker, der køber den betalte plan for at få alle funktionerne. Så jeg kan bare ikke se, hvordan det at gøre appen helt skjult bag en paywall gør noget ud over at få virksomheden til at se dumt ud.Det ville være forbløffende, hvis der blev tilføjet en gratis plan med begrænsede funktioner, men jeg tvivler på, at det vil ske.

Joseph t. Briscod, 4. august 2020

Beskrivelse

Brug Roboshield AI -drevne opkaldsassistent til: – Skærm ukendte opkald og modtag kun vigtige; – Ved, hvem der ringer, og hvorfor inden du besvarer opkaldet; – Konfigurer, hvilke opkald der kan tilsluttes med dig; Top call-blocking-funktioner: Vi konfigurerer din transportør til at videresende alle ukendte opkald til Roboshield til screening. Vores AI -opkaldsassistent kan hente telefonopkald på vegne af dit navn og stille spørgsmål for at identificere årsagen til opkaldet. Baseret på vores algoritmer identificerer vi hvert opkald som: – verificeret: sikkert opkald med en vigtig intention; – Unverified: Ring med en ukendt intention, som ikke blev identificeret som spam; – Spam: Sandsynligvis spamopkald; – Baseret på kategorier til opkaldsscreening kan du konfigurere opkaldsassistent til at sende opkaldere til telefonsvarer eller oprette forbindelse til dig.

Robo Shield Spam Call Blocker anmeldelser

Robo Shield Spam Call Blocker anmeldelser

Om: Stop med at irritere spamopkald med den opkaldsblokerende app oprettet af den øverste mobil
Sikkerhedsfirma – Pango. Stemte det “mest innovative sikkerhedsfirma” af
Fast Company, Pangos mobile sikkerhedsprodukter er blevet tillid til af over 650
millioner brugere over hele verden.

  1. Oversigt
  2. Fordele
  3. Brugeranmeldelser
  4. Priserplaner
  5. Er det sikkert?
  6. Er det legitimt?
  7. Virker ikke
  8. Rapportproblem

Om Robo Shield Spam Call Blocker

Hvad er Robo Shield Spam Call Blockerer?

Robo Shield er en opkaldsblokerende app oprettet af Pango, et top mobil sikkerhedsfirma. Appen er designet til at stoppe irriterende spamopkald og beskytte brugere mod fidusopkald. Appen er blevet tillid til af over 650 millioner brugere over hele verden og er blevet valgt til det “mest innovative sikkerhedsfirma” af Fast Company.

Funktioner

– Brugerdefineret opkaldsblokering: Brugere kan oprette brugerdefinerede bloklister fra deres personlige kontakter eller efter opkaldskategorier såsom spam, fidus, politisk, telemarketers osv.

– Fidusbeskyttelse og identifikation: Appen giver adgang til en database med upålidelige numre for at identificere og blokere uønskede opkald.

– Opdateret opkaldsbeskyttelse: Databasen opdateres hvert 6. minut for at give brugerne den mest nøjagtige information og den bedste opkaldsbeskyttelse.

– Privatliv: Pango er bygget på brugernes privatliv og sikkerhed, derfor vil appen aldrig dele eller sælge brugernes personlige kontaktliste.

– Omvendt nummeropslag: Brugere kan slå ethvert nummer og øjeblikkeligt vide, om de er blevet kontaktet af svindlere, spammere, telemarketers osv.

– Abonnement: Appen tilbyder et månedligt abonnement på $ 2.99/måned, der inkluderer premium adgang til hotspot -skjold VPN.

– Automatisk fornyelse: Abonnementet fornyes automatisk 24 timer før udløbet, og betaling opkræves til iTunes -kontoen, der bruges på købstidspunktet.

– Annullering: Brugere skal annullere deres abonnement 24 timer før abonnementsperioden udløber, ellers bliver de opkrævet i en anden måned.

Generelt er Robo Shield en effektiv opkaldsblokerende app, der giver brugerne tilpassede opkaldsblokeringsmuligheder, svindelbeskyttelse og ajourført opkaldsbeskyttelse. Appen prioriterer også brugernes privatliv og tilbyder et abonnement, der inkluderer premium adgang til hotspot shield VPN.

Samlet brugertilfredshedsvurdering

Negativ oplevelse
Positiv oplevelse

De vigtigste fordele ved Robo Shield Spam Call Blocker

– Løser det enorme problem med at få spam -opkald

– Reducerer antallet af roboopkald markant

– Giver brugerne mulighed for at besvare ukendte opkald uden frygt for, at det er en svindler

– Roboshield Premium -abonnement er tilgængeligt

15 Robo Shield Spam Call Blocker anmeldelser

3.1 ud af 5

Stop med at arbejde kundeservice vil ikke adressere

Jeg er i øjeblikket abonnent på Roboshield Premium. Jeg havde nogle problemer og måtte genstarte min telefon. Da pludselig slog Roboshield Premium mig ud. Jeg genindtog mine oplysninger om RoboshieldSpamcallblocker, men RoboshieldSpamcallblocker siger, at jeg har brug for at have et abonnement, så jeg går for at gendanne køb, intet sker, så prøver jeg at opgradere, men Apple giver mig besked. Jeg vidste allerede dette, så jeg kontakter kundesupport. De beder om en kvittering, som jeg sender, men de hævder, at det ikke er den seneste kvittering og vil have en anden måde for mig at verificere. Jeg sender dem beskeden fra Apple om, at jeg er en nuværende abonnent og ikke kan geninddrive til noget, jeg allerede får. De accepterer det heller ikke.
De fortsætter med at oplyse, at der ikke er nogen registrering af min konto, men jeg betaler for det. Den sidste udveksling bad de om en anden kvittering, som jeg forsøgte at sende, men nu er jeg ikke i stand til at tilføje vedhæftede filer. Kundeservice har ikke forsøgt at hjælpe på nogen måde. Jeg havde over 60 blokerede opkald på systemet, men alt går tabt, da jeg ikke kan komme ind på min konto. Apple foreslog endelig, at jeg fandt en ny app, der faktisk fungerer, så det er hvad jeg skal gøre. Forretningspraksis er forfærdelig, hvis du støder på et problem. De er ligeglad med at hjælpe kunden, men har ikke noget problem med at tage dine penge, mens de ikke er i stand til at finde din konto. Haha.