Ren IP -adresse

Fordi dit websted kan være tilknyttet andre websteder, der deler den samme IP -adresse, er det vigtigt at vide, hvor “rent” indholdet er af websteder, der deler din IP.

Rent IP -værktøj

Fordi dit websted kan være tilknyttet andre websteder, der deler den samme IP -adresse, er det vigtigt at vide, hvor “rent” indholdet er af websteder, der deler din IP.

Er de voksne steder? Eller spilwebsteder? Dette værktøj finder din IP og kontrollerer andre steder, der deler IP for et tværsnit af voksne, spil og farmaceutiske termer, der kan skade dine søgerangeringer.

Indtast blot dit domæne i formularen og tryk på Send!

Er din IP ren? Find ud af det nu!

Hive Digital, Inc.
644 Holly Springs Rd.
Suite 405
Holly Springs, NC 27540
(800) 650-0820

Sådan nulstilles din IP -adresse

Sådan nulstilles din IP -adresse

I løbet af tidslinjen for lokalt netværk er hver enkelt enhed inkluderet i den interne baserede IP -adresse, der er kendt som privat adresse. Som du vil konfigurere med din enhed til at anmode om med en eller anden specifik adresse, vil denne adresse senere blive tildelt en anden enhed, når det ville være i betingelsen at få tilsluttet netværket af en dynamisk værtskonfigurationsprotokolbaseret server. Der er en betydelig afgørende forskel mellem MAC -adresse og IP -adresse. Alt dette er indlejret ved hjælp af en router. Angivne adresser angives at blive lejet på hver enkelt enhed i en bestemt periode. Du ville være i stand til at tilføje en vis nulstilling til den private adresse. Men du ville ikke være i stand til at få en separat adresse, hvis den vigtigste lejekontrakt, der er placeret på den adresse, du bruger, ikke er udløbet endnu.

Trin til at nulstille netværksadapter

  Først og fremmest skal du højreklikke på indstillingen af ​​”Network” -ikonet, der på hovedvinduesopgavelinjen. Du skal vælge muligheden for “Open Network and Sharing Center.”

Metode til at frigive og forny din IP -adresse

Nu her har vi trin for trin guide til dig, gennem hvilken vi vil forklare, hvordan du kan frigive og fornye din IP -adresse uden nogen stress:

 • Først og fremmest skal du åbne den primære kommandoprompt, som er placeret på toppen af ​​skærmen. Du kan finde det hele ved at skubbe op i bunden, der er på den primære skærmbundside. Du skal vælge “Alle apps” og senere vælge med “Kommandoprompt” placeret inde i Windows System -sektionen.
 • Nu skal du skrive kommandoen over “ipconfig/frigivelse” uden at bruge nogen citater over den primære kommandoprompt. Du skal trykke på muligheden for at “gå ind” for at fjerne med din nuværende side af IP -adresseopgaven.
 • Nu skal du skrive kommandoen over “ipconfig/fornye” uden at bruge nogen citater over den primære kommandoprompt. Du skal trykke på muligheden for at “indtaste” for at anmode om en ny IP -privat adresse.
 • Når du er færdig med det, skal du skrive kommandoen over “exit” uden at bruge tilbud og derefter trykke på “Enter” -indstillingen for at lukke dit kommandovindue.

Sådan nulstilles IP -adresse på Windows -computeren?

Nu lige her har vi trin for trin guide til dig, som hjælper dig med at lære om, hvordan du kan nulstille IP -adressen på Windows -computeren:

 • Du skal først klikke på start> kørsel. Skriv nu kommandoen til CMD lige ind i det åbne felt. Nu skal du trykke på Enter. Hvis det er blevet bedt om det, skal du vælge at køre som administrator.
 • Nu skal du skrive kommandoen over ipconfig /frigivelse og derefter trykke på Enter.
 • Nu skal du skrive kommandoen over ipconfig /fornyelse og derefter trykke på Enter.
 • Skriv nu udgangen, og tryk derefter på Enter -indstillingen for at lukke det vigtigste kommando -vindue.

Sådan nulstilles IP -adressen på Macintosh -computeren?

 • Du skal først og fremmest foretage valg af systempræferencer lige ved at logge ind i Apple -menuen.
 • Lav valg af netværket ved at besøge menuen Vis.
 • Du skal vælge Wi-Fi og senere klikke på den avancerede knap, der er placeret i det nederste venstre hjørne på din skærm.
 • Vælg fanen TCP/IP, som er placeret på den første øverste side af din skærm.
 • Klik på indstillingen for Renew DHCP -lejekontrakt, og klik derefter på OK.

Så hvis du vil nulstille din IP -adresse på dit eget netværkssystem, så følg ikke nogen af ​​vores metoder lige nu. Vi har givet dig en komplet trin for trin guide til at gøre din opgave meget let og ubesværet. Følg det nu!